christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

6

Reklame | Luxus Hair

Hvordan går det med dere snupper? Jeg har faktisk akkurat spist frokost og sittet å sett på tirsdagens episode av Paradise Hotel, ja jeg ligger litt etter. Planen min videre i dag er å få kommet meg ut, for solen skinner i dag med blå himmel. Jeg skal nemlig planlegge neste uke i kveld, så litt luft trenger jeg før jeg stenger meg inne igjen. For som dere kanskje fikk med dere i går på Instagrammen min, så testet jeg ut Hair Extensions for første gang i livet mitt!

 

Mange vil kanskje tenke at det trenger jo ikke jeg som har så langt hår fra før av, men. Nå har jeg ikke bare langt hår lengre, men det er også fyldig. Jeg har alltids drømt om hår som Polly Marchant som dere ser bilde av under, men jeg har alltids visst at det ikke var hennes eget hår. Jeg elsker å fikse på utseende for å se bedre ut, enten det er lepper, vipper, hår eller silikon for den del. Jeg lever bare en gang, så da vil jeg selvfølgelig gjøre det beste jeg kan for å se best mulig ut det ene livet jeg lever.

Jeg bruker Clip On Virgin Extensions fra Luxus Hair, 60cm i fargen #90. Jeg var overasket over hvor bra kvalitet det var på håret, jeg så ikke forskjell på det og mitt eget faktisk. Fargen matchet perfekt mitt eget hår, så for dem som har gylden blondt/kaldt hår så passer denne perfekt. Du får med 8 Extensions med forskjellige lengder, så du kan selv velge hvor fyldig du ønsker det.

Dette er Extensions som jeg virkelig vil anbefale til både venner og følgere. Det er lett å sette på, det er behagelig å ha i og du føler ikke du går rundt med falskt hår som alle kan se på meters avstand. (Klikk HER for å se masse før og etter bilder.) Jeg gleder meg faktisk allerede til neste gang jeg skal bruke dem, for jeg følte meg så mye bedre med. Jeg hadde endelig fått drømmehåret mitt. Jeg skal få filmet en video hvor jeg setter det på, slik at dere får se framgangsmåten min med tanke på at jeg har langt hår fra før av også. Det er nemlig litt forskjellig framgangsmåter med langt og kort hår.

Klikk HER for å se bilde av fargene på modeller.

 

_________________

Så har du lyst på lengre og fyldigere hår, men usikker på farge? Kontakt Luxus Hair HER så hjelper de deg med å finne den perfekte fargekombinasjonen til ditt hår, slik som de hjalp meg. Sommeren nærmer seg, så ikke vent med å få det perfekte håret til ferien, livet er for kort til det.

 • 12

  Reklame | Cocoa Locks

  ______________

  God morgen snupper! Da var jeg endelig tilbake etter noen dager fri. Denne helgen har rett og slett gått i ett, så jeg valgte å ta meg en liten velfortjent pause fra bloggen i 2 dager. Nå er jeg tilbake og klar for en hektisk uke med trening, møter, pakking og reising til helgen, YEY! Men nok om det.

   

  Jeg har nemlig vært så heldig som har fått lov til å testet ut CocoaLocks sin nye 1 måneds Hairshake program(De har også Hot Chocolate). Jeg har nylig startet på den så jeg kan ikke si så mye på resultatene av den, men det blir spennende. Jeg kan i alle fall si at smaken er nydelig, så om den funker eller ei så gleder jeg meg hver dag til å drikke denne. Den smaker litt likt Q-meieriene synes jeg faktisk.

   

  Det er i alle fall en nydelig smak og en søt pakke som jeg kommer til å ta med meg når jeg reiser til Syden sammen med min SkinnyCoffeClub. Jeg ser virkelig fram til å se hvordan håret mitt er om ca. 1 måneds tid, for det trenger all den pleien den kan få nå som jeg har bleket det!

  ______________

  Har du prøvd denne?

 • 14

  Da fikk jeg endelig tatt bilder av resultatet av leppene mine som jeg fylte på med Restylane på tirsdag. Jeg har drøyd det litt for som dere ser litt av på bildet over så hadde jeg utrolig mye utbrudd og kviser. Jeg skal ha perioden min snart, så "yey me". Derfor valgte jeg å vente litt i håp om at det skulle roe seg.

   

  Bildet under er av leppene mine på videregående når jeg ikke hadde noe som helst filler. Jeg sier ikke at leppene mine var stygge, for det synes jeg ikke. Men jeg valgte å ta fillers og få dem mer fyldige, noe jeg heller ikke angrer på. Jeg har alltids synes fyldige lepper ser utrolig bra ut, så jeg valgte å bruke pengene mine på dette. Noen ser på dette som bortkastet, men jeg synes det er minst like bortkastet å bruke penger på alkohol da.

  Dette er 4 gangen jeg fikser på leppene mine i løpet av 1 år. Første gang tok jeg botox i overleppa slik at en muskel der skulle slappe av som gjorde at overleppa kom mer fram. 2. gangen tok jeg Juvaderm i Oslo og 3 og 4. gangen fylte jeg på med restylane som jeg uten tvil er mest fornøyd med. Men jeg har alltids vært litt redd for meg selv i denne prosessen.

   

  Jeg har alltids vært redd for om jeg kommer til å se når det er nok, eller kommer jeg til å ville ha mer og mer til leppene mine ligner en aperumpe. Vi har alle sett slike tilfeller. Jeg har jo hørt om flere eksempler hvor utseende gikk i hodet på dem og de følte aldri det var bra nok. Derfor ble jeg så utrolig lettet da jeg denne gangen fikk det stikket i kroppen om at nå vil jeg ikke ha større.

   

  Hver gang jeg har tatt filler så har jeg likt resultatet rett etter, da de er hovne. Denne gangen var det alt for mye, jeg vil ikke se slik ut! Heldigvis så har de dempet seg godt på bare disse dagene, for jeg var rett og slett flau for å vise meg i offentlighet. Men det er jo positivt tenker jeg, da vet jeg at fornuften min ikke er ødelagt når det kommer til fiksing av utseende.

 • 18

  Reklame | Envy Frisør

  Da var jeg hjemme igjen fra frisøren! Jeg husker nesten ikke sist jeg smilte så mye når jeg så meg selv i speilet etter besøk hos frisøren. Det er første gang jeg tester ut denne frisørsalongen, men som dere ser på bildene så blir dette ikke siste gangen. Når en bleker håret sitt, i alle fall med det startpunktet som jeg hadde så har det lett for å bli ujevnt og lillaskjær for å får bort den varme fargen. Sist gang jeg bleket det så gikk jeg faktisk ut med BLÅTT hår, det stemmer blått. Det gikk ut etter hvert, men som sagt så er det sjeldent jeg er 100% fornøyd når jeg går ut dørene.

   

  Frisøren jeg besøkte i dag heter ENVY - Hår og Velvære. Dette damer er plassen en går om en ønsker perfeksjon på det høyeste. Disse nydelige damene kan virkelig yrke sitt fullt ut. Jeg stresser alltids når jeg setter meg i frisør-stolen, så jeg følger alltids med og viser bilder av hvordan jeg vil ha det før å føle meg sikker. Her lot jeg dem ta kontrollen. Jeg bare sa at jeg ønsket å bleke det og jevne ut håret, å jeg merket med en gang på at disse visste hva de skulle gjøre for å få det beste resultatet.

   

  Så ønsker du å gi håret ditt den beste behandlingen og være i trygge hender så anbefaler jeg på det ytterste å ta turen til disse damene. Ikke nok med at du vil gå ut med et stort smil om munnen, du vil også føle deg så godt tatt imot at du nesten ikke vil gå derfra. Ta kontakt eller ta turen innom disse linkene for å se flere behandlinger de har gjort:

  INSTAGRAM: HER

  FACEBOOK: HER

  ________________

  Stort utvalg av hårprodukter. Selv så kjøpte jeg hårmasken deres fra System Professional Repair for å reparere og bygge opp håret mitt slik at det holder seg frisk selv etter blekingen.

  ________________

  De tilbyr også full eller lett makeup ved bruk av Glo Minerals.

  Bilder av resultater: HER

  ________________

  De gjør øyenbrynene dine perfekte med Microblading. Bilde av resultat: HER

  ________________

  ENVY - Hår og Velvære holder til på Solakrossvegen 29 i Sola Sentrum.

  Ønsker du ditt og håret ditt sitt beste? Ring dem på 930 89 911.

  ________________

  HVA SYNES DERE OM RESULTATET?

 • 18

  _________________

  God morgen snupper. Jeg håper alle har hatt en fin dag så langt, selv så sto jeg nettopp opp faktisk. Jeg skulle egentlig opp 5 i dag ja, men jeg har fått den uvanen å slå av alarmen i søvne så jeg våknet ikke før rundt 11 tiden, så da får jeg ta det igjen senere. Jeg skal nemlig til sykehuset i dag for å ta Restylane i leppene. Det er rundt 6 måneder siden sist jeg gjorde det, så jeg føler for å ta en påfyll.

   

  Jeg ser ikke problemet folk har med at andre velger å rette på utseende sitt, i alle fall ikke med produkter som ikke er permanente. Jeg synes at hvis en skulle ønske å gjøre noe med utseende så burde en holde litt tilbake for å se om dette er noe en ønsker over lengre tid og ikke bare der og da. Men hvis en har noe som har plaget en i flere år, en har pengene og muligheten til å gjøre noe med det, da ser jeg ikke noe grunn til at folk skal dømme for at h*n  gjorde noe med det.

 • 12

  OMG, She did it again! Det er absolutt ingenting denne dama ikke fikser, å hun fikser alt med glans! Det er ikke lenge siden jeg var hos henne som dere sikkert husker, det er faktisk nøyaktig 2 uker siden. Grunnen til at jeg fikser dem igjen så tidlig er rett og slett pga. hun reiser til utlandet i 6 uker for å fordype seg innenfor negler. Thats right girls, she´s going to be THE BEST! (Selv om jeg mener at hun allerede er det.) Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har vært så fornøyd med neglene mine noensinne, jeg er sikker på at om noen år så er hun Norges flinkeste negledesigner om det er noe pris for det.

   

  Denne gangen tenkte vi å ta neglene ett skritt lengre med enda mer bling, jeg skal jo tross alt til Syden snart! Jeg er egentlig gull jente, men jeg tenkte å kjøre en vri med å teste ut sølv denne gangen. Ikke sant de bare ble nydelige?! Hun kommer hjem igjen i midten av mai så jeg anbefaler dere å ta kontakt med henne så fort som mulig om du ønsker deg negler, for hun kommer til å bli fullbooket til sommeren jenter!

   

  Dere kan kontakte henne på Facebook HER og Instagram HER.

  HVA SYNES DERE?

 • 6

  Reklame | NuSkin

  God kveld snupper! Håper alle har hatt en nydelig helg og fin start på påsken. Her har det faktisk gått overaskende bra med tanke på at jeg har måttet greie meg med mitt eget selskap. Tiden har faktisk gått ifra meg i dag. Jeg har fått ryddet rommet skikkelig, laget meg god frokost og slappet av i sengen med PC-en. Jeg har også fått lagt ut alt av klær jeg skal bli kvitt på appen TISE. Disse kommer til å ligge ute til i morgen før jeg tar å leverer dem til Fretex eller noe slik. Orker ikke å ha det liggende lengre, så er du nysgjerrig på hva jeg har lagt ut så finner du alt under profilen min @Christinalegreid.

   

  Men nok om det! Jeg har nemlig vært så heldig denne helgen å få testet ut sheetmaske, å dette er faktisk første gang jeg tester ut disse. Den heter Radiance Maks fra Nu Skins, den går på å fukte huden og gjøre den mer glødende. Etter en kald og guffen vinter så er jeg desperat etter å få en glødende og frisk hud til sommeren! Det gråe været er over, så da synes jeg at den gråe tonen i huden min også kan få lov til å forsvinne. Ikke sant!?

   

  Jeg var faktisk overasket over hvor fuktig masken faktisk var, men FY så deilig den var å ha på! Den luktet utrolig godt, å selv om jeg ikke greide å ta meg selv seriøst når jeg så meg selv i speilet så følte jeg den fungerte bedre enn vanlige fuktmasker. Du kan ha den på i 15 minutter, å når tiden er over så bare tar du å masserer det overflødige inn i huden før du tar på det du bruker av hudpleieprodukter. Det var utrolig greit!

   

  Jeg prøvde den på fredag, å i etterkant så har jeg merket god forskjell. Kvisene mine har tørket ut og minsket, jeg føler sminken har sittet bedre og holdt gløden tross at jeg har brukt pudder! Fuktighet er faktisk det beste mot kviser, så har du en fuktig hud så får du mindre kviser! Dette visste du kanskje ikke ;)

  NATTKJOLE FRA NEW YORKER

  GLOW BABY, GLOW

  Lyst å teste ut masken til en billig penge? Send en mail til søteste Julie på Koldal_ju@hotmail.com. Selv så skal jeg nå en tur ut for å kjøpe meg litt mat før det er hjem å ta i bruk masken igjen i kveld. Nå som kvisene er på vei vekk så må jeg bare fortsette i håp om at de forsvinner før jeg pitler for mye, hehe.

   

  PÅSKEN ER EN PERFEKT TID TIL Å KUNNE BRUKE LITT EKSTRA TID PÅ Å TA VARE PÅ HUDEN! IT`S TIME TO GLOW!

 • 8

  Fått en del spørsmål om hvilke hudpleieprodukter jeg bruker, så jeg tenkte dette hadde vært bedre å lage et innlegg om. Jeg har brukt disse produktene i en god del år nå. Jeg har byttet litt innimellom, men alltids gått tilbake til disse så fort jeg hadde råd. Jeg har alltids hatt et stort hjerte for Chanel, det er uten tvil yndlingsmerket mitt. Jeg har faktisk tenkt å tatovere logoen, men hvor en hemmelig enn så lenge, hihi. Første gang jeg brukte disse produktene var vel rundt da jeg gikk 1.vgs, så det vil si at jeg har holdt meg til samme produkter så å si i 4 år.

   

  Hudpleieserien heter Hydra Beauty, som er fuktighetsserien til Chanel. Bare lukten i seg selv får meg til å føle meg tusen ganger friskere enn andre produkter. Akkurat nå så bruker jeg daglig ansiktsvannet deres, serumet og kremen. Jeg begynner å bli tom for masken deres som jeg elsker å sove med, å rensen er jeg tom for? Men nå skal jeg ut å reise snart så da får jeg alle babyene mine tilbake. Jeg slet mye med oljete/veldig tørr hud i lengre perioder, men etter å ha brukt disse produktene så er huden min helt forandret. Jeg sliter ikke med flassete hud og jeg slepper å måtte pudre meg pga. oljete hud.

   

  Jeg har heller ikke slitt så mye med hudormer eller kviser, noe som det boblet av på haken min spesielt før! Hatt litt nå de siste dagene grunnet perioden min, men det er så lite i forhold til hva jeg hadde før. Dessverre så har Chanel blitt strengere med hvilke butikker som selger produktene deres, så du får ikke kjøpt det via nett eller på parfymerier som Kicks.no. Selv så tror jeg alle parfymeriene i Stavanger utenom Kicks selger dem.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hva er ditt favorittmerke innen hudpleie?

 • 8

  //sponset behandling

  Hei snupper! Da er dagen kommet hvor episoden på Insider FEM kommer ut! Jeg er utrolig spent på reaksjonen deres, for her får dere se nye sider av meg. Vi kan si at ting har forandret seg på denne tiden, det var uten tvil en turbulent tid. Jeg selv føler det er godt for dere å se denne sårbare siden av meg, samtidig som dere får se meg på det sterkeste. 

  I dag startet jeg dagen min med å fikse neglene mine hos Isa, Stavangers desidert  beste negledesigner. Når jeg fikk se tidligere arbeid som hun hadde gjort så visste jeg med en gang at jeg var i trygge hender. Denne sprudlende dama brenner for negler, så hun kan ALT! Prisen ligger på rundt 600kr for et nytt sett, noe som er veldig billig i forhold til andre plasser.

  Ikke sant de var nydelige! Tenkte jeg måtte ha rosa i dag med tanke på at jeg tross alt elsker rosa, det er bare meg. Hun er utrolig flink på fransk ombrè også som jeg vurderer neste gang, for det føler jeg alt for få greier. Dere finner flere eksempler på negler hun har fikset på instagrammen hennes HER. Selv så skal jeg ærlig innrømme at dette er de fineste neglene jeg noen gang har hatt!

  HVA SYNES DERE OM DE NYE NEGLENE MINE?

 • 8

  Som opprinnelig rødhåret så har jeg siden jeg var liten slitt med å bli brun, eneste som skjedde når jeg var i solen var fregner og solbrent. Dette plaget meg utrolig mye, så jeg begynte i ung alder med selvbruning. Selv om jeg mildt sagt så forferdelig ut med det av og til så synes jeg det så bedre ut enn å være blek. Meste av grunnen til ubehaget med å være blek var pga. jeg hadde utslett på armene mine. Jeg ville ikke vise armene mine for alle klassekameratene mine kommenterte og spurte hva dette var.

   

  Når jeg begynte med sminke så var også dette et problem med den lyse huden min. Huden min reagerte på Foundation-en mine, så i løpe av dagen så var det som om Foundation-en min flasset opp. Jeg brukte samme Foundation i mørkere farge når jeg hadde selvbruning, å da var ikke dette noe problem. Så jeg endte opp med å bruke alle pengene mine på flekkete selvbruning, yey!

   

  Den dag i dag er selvbruning en historie for meg, men det kom ikke gratis. Sammen med tålmodighet så har disse to produktene hjulpet meg til å oppnå den solbrune huden jeg har lengtet etter i over 18 år!

  Dette bildet er 4 år siden da jeg var i Gran Canaria. Jeg var der i 2 uker og kom tilbake til skolen like blek.

  Jeg startet med betakaroten fra Good For Me. Jeg begynte å sole meg litt og litt. Jeg startet med 10 minutter i solarium. Nei jeg ble ikke brun med en gang, men jeg gikk fra solbrent til en smule brunere. Betakaroten skal hjelpe med å hindre å bli så lett solbrent, noe som var et stort steg for huden min. Etter hvert så ble jeg brunere og brunere med tiden.

  Når jeg kunne sole meg i 20 minutter uten å bli solbrent begynte jeg på denne kremen som jeg kjøpte på automaten hos Brun og Blid. Jeg solte meg med søsteren min den dagen jeg prøvde den for første gang og søsteren min fikk sjokk når hun så meg etter jeg hadde solt meg. Det var overaskende bra virkning kan man si! Dette er en helt gjennomsiktig krem som skal hjelpe en på å bli brunere uten noe selbruningseffekt.

  Jeg blir ikke sponset med noen av disse produktene så det er mine erfaringer med produktene jeg deler. Husk at det tok tid, jeg ble ikke brun på en uke, jeg måtte bygge opp huden min som tok over et år. Vi har alle forskjellige hudtyper og den vil reagere forskjellig på produktene, men dette er i alle fall min opplevelse av disse.

 • 19

  God morgen! Da var det torsdag, å helgen nærmer seg med stormskritt. Selv så har jeg vært på trening i dag allerede for å fullføre morgen kardioen før frokost. Det var grusomt mens jeg holdt på i dag, måtte droppe magetreningen pga. jeg følte jeg måtte kaste opp for hver repetisjon, men fikk nå tatt meg ut i dag også. Nå er planen å komme meg ut når butikkene åpner for litt ærend før jeg muligens kryper under dyna for en liten napp før kveldens økt, hihi. Alt for dårlig til å legge meg, i tillegg til at jeg har slitt med søvn de siste nettene så mulig fått 4-5 timer søvn i natt. Så ja der har dere mine planer for dagen.

  Men nok om det.. Jeg har fått mange forespørsler i det siste ang. hvordan jeg redigerer bildene mine på Instagram. Så i stede for å forklare en etter en så tenker jeg det er like greit å legge ut her hele prosessen. Er du ikke enig? Så her under har du bildet før jeg har gjort noe med effektene. Jeg har brukt appen Perfect265 for å jevne ut huden siden kameraet mitt får med absolutt alt av ujevnheter i huden, litt juks er lov.

   

  Jeg tar først i bruk appen VSCO for det som de fleste lurer på, hvordan jeg får kornete bilder. Da laster jeg opp bildet å går rett til den jeg har satt en rød ring rundt.

  Det er den som heter GRAIN som gjør bildet kornete, så velger du selv hvor kornete du ønsker det.

  Jeg tar å gjør huden min gulere med SKIN TONE pga filteret jeg skal bruke på neste bilde er veldig rosa. På den måten greier jeg å redigere det slik at jeg får en solbrun hud uten at den blir for rosa. Jeg synes det er finere når det er en gul tone i huden.

  Det er egentlig alt jeg gjør på VSCO. Resten gjør jeg på Instagram. Jeg har tatt i bruk filteret Aden på de siste bildene mine på Instagram. Denne har jeg helt falt for, den er så fin!

  Så går jeg på Rediger for å gjøre siste finish. Jeg tar ned varmen på bildet, mens jeg tar opp metning. Det er ikke mys om skal til her. Jeg er i alle fall veldig forsiktig med Metning for du kan fort se solbrent ut om du tar den opp for mye.

  Jeg tar opp Høylys litt slik at det highlighter områdene som er lyse, men som jeg vil skal gløde mer. Så har du Skygger for å gjøre bildet mer livlig.

  Til slutt så tar jeg å drar opp Skarpheten. Da får du litt mer stykre i bildet fra når du kornet det. Så det er det siste jeg gjør før bildet egentlig er ganske så klart. Av og til tar jeg ned/opp lysstyrken på bildet slik at det skal gå i ett med feeden, men det trengtes ikke på dette.

  Så her har du da resultatet etter redigeringen. Jeg håper det hjalp mange av dere som har lurt. Har du lyst til å se de andre bildene jeg har redigert i samme farger så kan du TRYKKE HER for å komme til Instagrammen min.

  Ha en fortsatt nydelig dag alle sammen!

 • Christina Lægreid

  Jeg er en ung kvinne, 20 år som er ute etter å gi unge mennesker et nytt syn på verdens muligheter. Selv så har jeg brutt med Jehovas Vitner, noe som gjorde at jeg ble utstøtt av selv mine egne foreldre. Jeg har prøvd meg som stripper å skal nå på TV for første gang i Mars. Livet er fullt av muligheter! Jeg er bare et av mange eksempel på at en kan lykkes selv under motgang.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta