christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

16

____________________

God morgen snuppene mine. Jeg har nylig stått opp etter en ganske shitty dag i går. Først å fremst må jeg takke alle sammen for at dere har vært med meg og støttet meg gjennom alt. Det å se at dere bruker tid på å kommentere bloggen min for å hjelpe meg er jeg utrolig takknemlig for. Etter innlegget om at jeg hadde hatt et helvete så var det mange av dere som ba meg ta det rolig og ikke være så hard mot meg selv. Så sta som jeg er så ville jeg ikke ta det rolig, men her sitter jeg 2 dager etter og tenker at dere hadde helt rett! Jeg må slutte å være så hard mot meg selv og slappe av.

 

Jeg ønsker ikke at dette skal bli noe "deppe" blogg, men skal dere være en del av mitt liv så må dere få se denne siden av meg. Jeg blir sett på som en sterk jente som ikke tar imot dritt fra noen. Jeg er blitt utrolig sterk etter alt jeg har mistet og opplevd, men jeg er ikke blitt umenneskelig. Jeg har nemlig den siste tiden hatt en tid hvor jeg savner å sitte rundt bordet med mamma, pappa og søstrene mine å diskutere idiotiske spørsmål. Det å komme sliten hjem fra jobb hvor jeg slepper å tenke på om jeg får nok penger inn i måneden. Ligge å gråte i armene til mamma over en gutt som ikke engang fortjener meg. Til tross for alt som har skjedd så savner jeg selvfølgelig det å ha en familie, ha et normalt liv.

 

Det kommer alltids til å komme perioder i livet mitt hvor jeg bare tenker på de gode minnene, hvor jeg sovner med tårer i øynene pga. savn. Jeg har lett for å stenge meg inne når slike øyeblikk treffer, å det er disse tidene hvor det er stille på bloggen fordi jeg ikke ønsker å bli sett slik. Men det er når en tørr å vise sine svake øyeblikk en faktisk blir sterk. Så selv om jeg bare har lyst å slette bloggen og alt av sosiale medier, forsvinne fra alt, så skal jeg gjøre det motsatte. I stede for å unngå å blogge, så skal jeg heller være ærlig med hva som skjer.

 

Jeg kommer aldri til å få et såkalt "normalt" liv igjen, det må jeg bare godta. Jeg vet at jeg er bare en av mange som sitter i denne situasjonen, så jeg vil vise alle andre at det å sørge uansett hvor såret og skadet en er blitt av familie og venner er normalt. Jeg vet at uansett hva som skjer så bli aldri denne bloggen slettet, det fordi dere er en stor del av livsgnisten min. Dere får meg på rett spor, så uten bloggen og dere så hadde jeg aldri blitt den jeg er i dag. Takk.

 

 • 16

  14. April, dagen vi reiste til Gran Canaria var også dagen hvor bloggen min var blitt 1 år. Jeg satt på flyet og skrev innlegget, men grunnet dårlig nett så fikk jeg ikke lagt det ut. Selv om jeg ikke fikk lagt det ut på selve dagen så ser jeg ikke noe grunn til å droppe dette innlegget. Det har nemlig vært et sykt år med mye motgang, men også mye oppturer som ikke må glemmes. Jeg har måttet kjempe, men jeg ser jo nå i etterkant at det har medført resultater.

   

  Det er helt utrolig å se hvor fort tiden har gått, føler jeg startet opp igjen i går. I den sammenheng tenkte jeg å gi et live overblikk over hva som har skjedd i løpet av denne perioden i "blogglivet" mitt. Et dødt år har det virkelig ikke vært!

   

  14. April

  Startet å blogge igjen. Hadde en blogg før med navnet Barbiefitness.blogg.no, men den ble slettet pga. jeg var veldig ustabil og deprimert når det gjald familiesituasjonen i Haugesund.

   

  9. Mai

  Kom i Oppland Arbeiderblad med fokus på at jeg skulle feire min første bursdag som 20 år etter å skulle bryte ut av religionen Jehovas Vitner.

  LES - HER

  _________________

  16. Mai

  Feiret min første bursdag som 20 år sammen med tante, onkel, søskenbarna mine og venner i Gjøvik. Det var også på selve bursdagen min det ble offentlig opplyst i menigheten jeg gikk i at jeg var utmeldt fra religionen.

  17. Mai

  Feirer 17.mai for første gang. Det var en ganske rolig feiring med tanke på at vi alle var ganske så utslitt etter bursdagen min dagen før, men jeg viftet med det største flagget vi hadde. Vi koste oss med reker og pavlova den dagen.

  18. Juni

  Jeg kom offentlig ut med at jeg startet å jobbe som stripper i Gjøvik/Oslo. Det var også rundt denne tiden hvor jeg ble kontaktet av Insider FEM om jeg ville være med og spille inn episoden om sosiale medier.

  21. Juni

  Kom i Haugesund avis og Karmøynytt grunnet mitt brudd med Jehovas Vitner.

  LES - HER

  _________________

  3. August

  Jeg og lillesøsteren min Melissa flytter til Stavanger grunnet skole og jobb. Jeg jobbet i begynnelsen som negledesigner og hun gikk på skole innen apotektekniker.

  9. November

  Kom offentlig ut med at jeg hadde sagt opp stripperyrket for godt, det grunnet personlige årsaker.

  12. November

  Kom i Dagbladet med tanke på når jeg brøt ut som Jehovas Vitne.

   

  LES - HER

  _________________

  24. Desember

  Feiret jul for første gang i Gjøvik sammen med tanke, onkel, søskenbarn og søsteren mi. Dette var en fantastisk opplevelse med de som betyr mest i livet mitt. Vi koste oss så utrolig mye med god mat, underholdende nisse og pakker. Det var en opplevelse uten like.

  20. Januar

  Fikk sponset billetter til Tiesto Konserten i Stavanger. Dette var nok et av mine første sponsede samarbeid, men langt fra siste ;)

  15. Mars

  Episoden hvor jeg er med på Insider FEM kom ut. Det var en utrolig respons som jeg virkelig er takknemlig for. Så mange nydelige tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente.

  31. Mars

  Dagbladet PLUSS kom ut med en artikkel om personer som bryter ut fra strenge samfunn, hvor de hadde valgt å ha meg som hovedfokus. Dette var jeg utrolig glad og takknemlig for.

   

  LES - HER

  _________________

  Dette er noe av det som har skjedd i løpet av 1 års blogging. Jeg tror jeg har fått med en del, men ikke alt sikkert. Bare nå så kommer jeg på ting som jeg ikke har tatt med. Slike ting som at jeg har vært så heldig som har fått muligheten til å samarbeide med ulike sponsorer. Jeg uten tvil evig takknemlig for alt vi har fått til sammen dette året, for uten dere så hadde mye av dette ikke vært en realitet. Ser virkelig fram til flere år, som jeg håper dere vil være med på.

   

 • 3

  Bildet som dere ser over her er det første bildet som ble lagt ut på denne bloggen. Det er helt utrolig å se tilbake hva som har skjedd i løpet av dette året, for jeg hadde en følelse av at det nærmet seg 1 år. Det jeg ikke visste var at denne dagen ikke skal feires i Norge, da sitter jeg nemlig på flyet til Gran Canaria. Det er faktisk helt utrolig artig å se, for det var så tilfeldig at vi fant ut at vi skulle reise denne dagen. 14. April er dagen bloggen min startet, så det å vite at jeg skal feire denne dagen på flyet til Syden gjør at det blir nok en ekstra drink den dagen!

   

  Jeg kommer til å fortelle mer om hva jeg faktisk har oppnådd med bloggen dette året når det nærmer seg, men det er faktisk så mye mer enn jeg hadde trodd! 1 år med blogging er faktisk ikke så utrolig lang tid, så jeg er utrolig stolt over meg selv og hva jeg har fått til!

  _________________

  Synes dere at jeg har forandret meg på 1 år?