christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits

Det er rett og slett jævlig

 • 26.01.2018kl.13:20
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (12 )

Det er rart hvordan en ting kan påvirke alt annet i livet ditt. Det å ikke kunne være 100% åpen med dere om dette temaet er forferdelig, det er egentlig det eneste jeg vil blogge om med tanke på at det påvirker bloggingen min i så stor grad. Men jeg kan si at denne ene tingen ødelegger lysten til alt annet som jeg eller elsker å gjøre. Jeg har slitt med motivasjonen til å komme meg på trening, jeg greier ikke å sette meg ned for å blogge og jeg må legge igjen kortet hjemme skal jeg unngå å kjøpe noe i stede for å spise matpakken min.

Jeg har heldigvis greid å komme meg på trening på kveldene denne uken, men morgenkardioen er umulig. Det er rart, for først når jeg begynner å trene eller skrive innlegg til bloggen så går det lett. Det er bare det å starte!

Men jeg vil i alle fall ønske alle god helg! Selv så har jeg jobbehelg denne helgen.

Dato.26.01.2018 klokken.13:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

Hva ønsker du av meg?

 • 11.01.2018kl.16:25
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (33 )

Nå nærmer det seg helg, noe som innebærer at jeg har mulighet til å sette meg ned litt lengre enn normalt foran PC-en. Så med tanke på det så kjører jeg en spørsmålsrunde/hva ønsker du mer av. Så har du noe du vil lese mer om, noe du lurer på eller noe du vil jeg skal ta opp så er nå tiden til å kaste seg over tastaturet. Det er tross alt dere jeg skriver til, så da er det kjekt å høre fra dere om hva dere tenker!

Nå er jeg på toget på vei til Brun og Blid. De minuttene i uken med sol er virkelig ukens høydepunkt! Merker jeg er ganske sliten etter jobb så sovner nok sekundet jeg legger meg ned. Så etterpå er det ei skikkelig rumpeøkt som står for planen!

Ha en fin torsdag videre!

Dato.11.01.2018 klokken.16:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 33

Forventet ikke det svaret

 • 11.01.2018kl.10:33
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (8 )

I dag startet jeg dagen med noe som faktisk er unormalt lenge siden jeg har kjøpt, med tanke på hvor paranoia jeg er. Nemlig graviditetstest, hvor jeg faktisk denne gangen forventet et helt annet svar enn det jeg fikk! Jeg har nemlig vært utrolig uvel om morgenen en stund, jeg har villet kaste opp men ikke fått det til. Jeg kjenner kroppen min så pass at jeg VET at noe ikke er 100% som det skal, så denne gangen håpte jeg faktisk på at den skulle være positiv et sekund. Rett og slett for å kunne roe litt ned fordi jeg da vet hva som er grunnen til formen min. Men neida, nok en gang endte jeg opp med en negativ graviditetstest. Så i morgen er det til legen for å se om de muligens har noe svar på hva som skjer.

Selvfølgelig håper jeg at jeg aldri trenger å måtte gå gjennom en abort, å gjør mitt for å unngå det. Men valget er enkelt om det noen gang måtte være et valg jeg måtte ta.

Men hva hadde jeg egentlig gjort hadde den vært positiv? Det er egentlig ganske enkelt valg, abort. Mange synes kanskje jeg tar for hard og tar den avgjørelsen alt for enkelt, men det med god grunn. Jeg er den typen som muligens ikke kommer til å få barn i livet mitt, det er ganske stor sannsynlighet. Det av personlige grunner.

Ikke noe mini Christina i magen min denne gangen heller

Dato.11.01.2018 klokken.10:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Den nakne sannheten

 • 09.01.2018kl.20:13
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (8 )

Jeg har alltids vært åpen for å teste ut nye ting, spesielt når det kommer til forbedring av formen. Visse ting har vært mer effektive enn andre, men jeg ble aldr besatt av noen av dem. De 2 siste månedene var jeg så heldig å få teste ut den kjente Skinnycoffee. Jeg har aldri likt kaffe, å tanken på å prøve å like det var der aldri. Jeg sa til og med at jeg var typen som ALDRI kom til å drikke kaffe, men så fikk jeg dette tilbudet. Det at det faktisk var en kaffe som skulle hjelpe på framgangen fikk jeg til å takke ja til tilbudet, noe jeg ikke angrer på i dag.

Det var et 28 dagers program hvor du bare skulle drikke en kopp om morgenen hver dag, så skulle det hjelpe på fettforbrenning og energi. Jeg husker første sag som det var i går. Jeg hadde nesten ikke fått noe søvn fordi det var min første dag på jobb, men jeg har aldri vært mer våken enn det jeg var den dagen. Jeg har merket i etterkant forskjell på energien med og uten, men slik er det sikkert generelt med kaffe.

Men det jeg har blitt overrasket over er hvor mye lettere det har vært å miste fett, spesielt på mageområdet. Jeg kjenner kroppen min og gjør samme øvelser som før, men denne gangen går ting litt fortere og lettere!

Jeg vil oppriktig oppfordre dere til å teste ut denne, både om det er vekt eller energi du er ute etter. Jeg gikk ned 5kg på den perioden hvor jeg startet til nå! Jeg venter allerede på min neste bestilling som er på vei hjem til meg nå.

Ønsker du å ta et steg nærmere målet ditt med SkinnyCoffeeClub så kan du ta i bruk rabattkode CHRISTINALEGREID20 å få 20% på bestillingen din! (KLIKK HER)

\\annonse

Dato.09.01.2018 klokken.20:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

FLAWLESS BASE MAKEUP // VLOG

 • 17.11.2017kl.08:53
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (6 )

Klikk på videoen(bildet) for å spille av:
 
QN4EKtmSI6g
 

Husk å abonnere på YouTube-kanalen min for å få med deg når neste video legges ut!

Dato.17.11.2017 klokken.08:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

kunne mistet livet, men ingen brydde seg

 • 14.11.2017kl.13:40
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (6 )

Verste av alt, det kom ikke som et sjokk! Vi har vell alle sett de videoene der folk med skjult kamera detter eller kollapser for å se hvordan dens medmennesker reagerer. Responsen er ufattelig dårlig, selv når det var snakk om død eller liv. Det fikk jeg selv erfare i går kveld.

Jeg og Melissa hadde gått tur på kvelden hvor vi endte opp i sentrum for å kjøpe oss noe mat før vi tok bussen hjem. Vi ble sittende på busstoppet da en ungdomsgjeng på 3 vimset rundt i busstoppet ved siden av. Han ene hadde drukket alt for mye, så han kunne nesten ikke gå og vennene hans greide ikke helt å ha kontrollen på han. Plutselig løper han med venninnen etter ham forbi oss, det tar ikke lange tiden før han snøfler i sine egne bein og ender liggende på bakken. I det kommer bussen våres og vi spretter opp å gjør oss klar til å gå. Vi snur oss tilbake til ungdommene å da hadde ting skjedd!

Gutten som hadde drukket for mye hadde greid å fått seg over et gjerde og falt ned en bakke bare noen cm fra en dam. Vi ser bare jenta hoppende over gjerdet etter ham. Jeg bare, "hva faen"!? Det var folk rundt de når dette skjedde, det var en gjeng voksne rett ved når dette skjedde. Hvorfor var det ingen som reagerte på at det faktisk var en ganske farlig situasjon!? Det var ikke spørsmål en gang når vi så det. Jeg og Melissa bare så på hverandre før vi gikk ifra bussen for å hjelpe. Vi spurte om de trengte hjelp, å hun bare lyste av glede når hun så oss. Jeg fikk skikkelig vondt av henne, for de hadde aldri greid å fått han opp den bratte og glatte bakken alene.

Vi mistet kanskje bussen vår, men vi følte oss tusen ganger bedre. Men det vi ikke forstod, hvorfor var det ingen som brydde seg? Vi fikk ikke med oss at han falt ned, men det gjorde andre. Alle kan se den komme at han detter ned bakken, slår seg og drukner. Eller tenk hvis den unge jenta som prøvde å hjelpe kompisen sin hadde slått seg og de begge hadde havnet i vannet? Hadde folk kanskje vurdert å sett etter dem da? Han siste kompisen deres som prøvde å ringe etter noen som kunne hente dem hadde aldri greid å reddet dem begge. Så hva må til for at folk skal bry seg? Er det flaut å spør om de trenger hjelp?

Jeg hadde aldri tilgitt meg selv om det hadde vært en annonse i avisen dagen etter om at han mistet livet, for jeg vet at jeg kunne gjort noe! Det er fælt å se hvor kalde vi mennesker kan være. Du må liksom skrike om hjelp for at folk muligens skal snu seg og hjelpe. Jeg føler at hvis vi alle hadde vært mer oppmerksom på hverandre og rekkt ut en hånd når noen trengte det, så mulig vi hadde reddet flere liv.

Bare tenk på de som tok livet sitt fordi de ble mobbet. Det er ikke bare mobberen som har skylden for døden hans, men alle som var vitne til at det skjedde. De sto å så på og LOT det skje. Ord kan være like sårende som om noen skulle knivstukket offeret. Hadde du kunnet sett på mens en hadde blitt knivstukket? Det tror jeg ikke. Så da burde du heller ikke kunne se på at noen blir mobbet. Dropp å ta fram telefonen slik at du er sikret å ha det på film, ta heller fram godheten for andre mennesker og stopp "knivstikkingen".

Dato.14.11.2017 klokken.13:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

SLIK SMINKET JEG MEG I 2014 (VIDEO)

 • 11.11.2017kl.17:09
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (2 )

Jeg trodde jeg skulle dø når jeg så denne videoen! For 3 år siden så startet jeg og noen klassevenninner min første blogg som het Barbiefitness. Den gikk egentlig ganske bra, hele skolen visste om den i slutten. Jeg hadde filmet hvordan jeg sminket meg og var klar for legge den ut på bloggen dagen etter. Mange var spent og hadde gledet seg til at den kom ut, men den kom aldri ut.. Foreldrene mine var imot blogging fra starten å sa at jeg hadde fått et dårlig rykte pga. denne uskyldige bloggen. Jeg var enda kristen da og slettet bloggen mot min vilje.

I dag kom jeg på denne videoen igjen. Jeg fant ut at jeg enda hadde den lagret på PC-en, så jeg har lyst å dele denne med dere. Jeg blir nesten flau når jeg ser sminkemetodene mine, ting har forandret seg noe helt sykt på 3 år. Jeg brukte rundt 15 minutter på å sminke meg på den tiden, å highlighter hadde jeg aldri hørt om!

1tQlgADfaJk
 
Hva ønsker dere se neste gang på YouTube-kanelen min?


 


 

 

Dato.11.11.2017 klokken.17:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

HOLD DET JÆVLA KJØNNSORGANET DITT FOR DEG SELV!

 • 17.10.2017kl.18:03
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (15 )

Nå er grensen gått! Beklager språket i dette innlegget men nå er jeg bare så jævla lei, dere GUTTER har tråkket over streken! Jeg har alltids hatt en snap som er åpen for alle for jeg har likt at alle kan kontakte meg om det er noe de lurer på. Jeg føler at seerne mine føler seg mer inkludert, men nå er det stopp.

Etter at jeg fikk en shoutout av mr.brovold fikk jeg utrolig mange seere, noe som også innebærte en god del griser! Fy faen så ekkle gutter kan være! Jeg får daglig en goood del bilder og videoer av menn som koser seg med tissen sin. Jeg har alltids bare ignorert de fordi jeg gidder ikke å vise noe oppmerksomhet til det samt. at jeg synes det er utrolig utiltrekkende!

Det er nå noen tenker "du ber jo om det!". Selv om jeg kanskje har litt utfordrende bilder og slik på snappen min så står det ikke på pannen min "vis meg pikken din"! Jeg sprer ikke akkurat beina på bildene, bare tanken er jævlig ekkel!

Jeg mister kanskje noen seere på Snapchat pga dette men det går HEEELT fint. Mister jeg noen griser så skal jeg ta det med et STORT smil! Jeg har egentlig aldri skjønt hvordan mannfolk tenker, hva er sexy med den slangen de har mellom beina? INGENTING! Nasty sier jeg dere.

TAKK FOR MEG

Dato.17.10.2017 klokken.18:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 15

MY SKIN ROUTINE - MORNING

 • 17.10.2017kl.11:50
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (12 )

I dag var en litt bedre start på dagen! Spratt opp av sengen i dag rundt halv 8 for å bli med Melissa til skolen med ranselen hennes før jeg tok turen videre til trening. Ble en liten morgencardio på 30 minutter og strekking ut. Nå har jeg spist frokost, dusjet og er klar for å sminke meg. Har vært utrolig hekta på å ta vare på huden den siste tiden, noe jeg ser har gitt utrolig bra med resultater!

Dette er hva jeg bruker av hudpleie om morgenen:

STEG 1:

Jeg starter med å rense huden. Da bruker jeg Chanel sin rens for tørr hud sammen med min nye bestevenn Clasrisonic rensemaskin. Jeg har aldri hatt så fin hud som da jeg tok i bruk denne! DU MERKER DEN VIRKER! Jeg tar 1 pump med rens så selve børstehodet og går i sirkelbevegelser i ansiktet. Maskinen har 2 nivåer og jeg bruker nivå 1 om morgenen.

STEG 2:

Etter at huden er renset og tørr så tar jeg Chanel sitt ansiktsvann (også for tørr hud) på en bomullspad og sveiper den over ansiktet.

STEG 3:

Å nå det viktigste, serum. Alle har en dagkrem, men ikke alle har serum i skapet sitt. Men skulle man valgt mellom disse to så er serum uten tvil det en burde hatt. Grunnen til dette er nemlig at den har en tynnere konsistens som gjør at den trekker enda lengre ned i huden. Den gir ikke bare fukt der og da men jobber med huden over lengre tid. Jeg tar en pump av denne og masserer den godt inn i huden.

STEG 4:

Så er det til slutt en god dagkrem. Da har jeg Chanel sin krem i fukt serien Hydra Beauty i Creme. Den finnes også i Gel for de med oljete hud. Grunnen til at jeg bruker Chanel sin hudpleie er fordi jeg alltids har hatt et hjerte for Chanel. Det er også pga lukten på produktene, det er kanskje den største grunnen! Du føler seg så utrolig ren og jeg greier ikke å ta i bruk noe annet etter jeg først begynte å bruke disse produktene.

STEG 5:

Ellers så tar jeg maske minst 2-3 ganger i uken. Da er det glamglow som er favoritten! Vil du ha en maske som gir resultater så er det disse en bør satse på. Jeg har brukt den orange 3 dager på rad for det står en skal det og bilde øverst på innlegget ser dere resultatet! Jeg har ikke higlighter, det er masken som skal gi glød som har gjort jobben!

Jeg og Melissa har forresten tank å lage en ny video snart! Kom gjerne med tips og ønsker så blir de førsteprioritert når vi drar fram kameraet!

Dato.17.10.2017 klokken.11:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

UKEN SOM GIKK - JEG HAR ALDRI VÆRT I SÅ DÅRLIG FORM | 264 DAGER IGJEN | LIPFILLER

 • 16.10.2017kl.20:29
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (6 )

AKKURAT NÅ

God kveld. Da var jeg endelig hjemme igjen og sitter å spiser litt kvelds før jeg skal snart krype til sengs. Kom faktisk nettopp hjem fra trening. Jeg skammer meg nesten hvor utrolig dårlig jeg har vært med å komme meg på trening de siste månedene, det har liksom ikke kommet helt inn i rutinene mine. Jeg tror faktisk aldri jeg har vært i så "dårlig form" som jeg er i idag, det merker jeg spesielt når jeg skal flytte på ting og vekter. Har blitt så svak i armene! Jaja, nå kom jeg meg i alle fall bort i dag og ser ut til at det blir noen ganger til denne uken så jeg kommer nok tilbake!

UKEN OPPTUR

Fredag når jeg tok turen til Aleris sykehus for påfylling av Restylane. Har villet fylle på så lenge nå for følte det ikke gav nok sist gang med tanke på resultatet jeg ønsker meg. Så det å få litt volum på leppene var virkelig en opptur!

UKENS HØYDEPUNKT

Når vi avklarte turen til IBIZA! Vi drar en liten jentegjeng ned dit er planen til nå, men plutselig hiver flere seg på så det skal bli artig! Har allerede fikset nedtelling på telefonen, 264 dager ca skal jeg greie og komme meg igjennom før vi tar turen til varmere strøk.

UKENS TANKE

Om å gå tilbake til skolebenken. Savner det utrolig mye, både det sosiale og det å sitte å arbeide faktisk!

UKENS NEDTUR

Været! Det er så grått og trist når det regnet fosser ned den ene dagen etter den andre! Skjønner nesten at folk kan bli deprimert av dette været. Det er nå jeg virkelig savner det å kunne sette seg i en varm bil og bare kjøre, men neida i stede blir det paraply hvor jeg må gå flere meter for så å komme inn i en klam trang buss. "Yey"

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Når jeg holdt på med å skulle legge ut YouTube videoen til meg og Melissa. Den skulle ha kommet ut på fredag, å det så ikke ut til å være noe problem for vi var effektive med filming og redigering. Men så har du de nedlastingene som har år! Det tok i alle fall en natt å få lastet den opp på YouTube om ikke mer, så det var virkelig irriterende! Jeg liker å legge det ut som jeg har lovet, men når det ikke lar seg gjøre så blir jeg meget irritert...

(KLIKK FOR Å SE VIDEOEN)

UKENS MEST LESTE INNLEGG

VI SNAKKER ÅPENT OM SEX, GUTTER, FAMILIESITUASJON OSV...

Dato.16.10.2017 klokken.20:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Morgenkvalme og oppkast - GRAVID?!?

 • 16.10.2017kl.09:29
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (9 )

Jeg vet ikke helt om god morgen er de rette ordene å starte med på bloggen i dag. For det første så har jeg og Melissa vært så "smarte" å døgnet i natt. For det andre så har denne dagen vært alt annet enn god. Jeg kastet nemlig opp bare noen minutter før vi skulle ut dørene. Jeg husker ikke sist jeg var så kvalm, men jeg tenkte at det sikkert var fordi jeg så vidt hadde spist i natt og at jeg tok fat-burner litt før. Jeg blir nemlig ofte kvalm av dem, men det går som oftest over ganske fort. Jeg kunne nemlig ikke gå og legge meg heller etter jeg kastet opp fordi jeg må nemlig være Melissa sin "slave" og bære sekken hennes til skolen i 2 uker pga hun ikke kan bære noe over 4kg.

Så jeg spratt opp fra doskåla, kledde på meg og gikk ut. Nå var det værste over tenkte jeg så null stress, trene skulle jeg også i dag etter å ha hjulpet henne så jeg måtte ut. Men slik var det ikke... Når vi kom på bussen og den begynte å kjøre ble jeg utrolig kvalm igjen og det var utrolig nære før jeg bare måtte hoppe av på første busstopp! Det var da Melissa tullet med tanken om at jeg sikkert var gravid..

Var jeg GRAVID kanskje?!?! Jeg er hysterisk når det gjelder det, så jeg gikk rett mot butikken for å kjøpe graviditetstest etter å ha hjulpet Melissa. Selvfølgelig skulle jeg da i stresse mitt greie å miste alt innholdet i lommeboka midt i butikken... WHY, WHYYYY? Da ville jeg bare ta testen min å gå! Jeg måtte gå fra sentrum og hjem for jeg var for kvalm til å ta buss, så litt "trening" fikk jeg jo da (Hehe).

Når jeg kom hjem var det rett å teste meg, men nok en gang.. Som alle andre gangene jeg har gjort dette så viser den NEGATIV. Takk Gud for det sier jeg bare! Så jeg regner med at det var den tabletten og lite søvn som utløste dagens mareritt.

Nå har jeg tatt ansiktsmaske og hårkur, så tenkte jeg å vaske sminkekostene mine i dag samt prøve på ny med å få i meg litt mat.

Håper dere får en litt bedre start på uken enn det jeg fikk!

Dato.16.10.2017 klokken.09:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

STRIPPER OG NERD?

 • 15.10.2017kl.19:30
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (14 )

I det siste har jeg savner og vurdert å gå tilbake til skolebenken. Jeg har nemlig alltids ønsket å starte min egen bedrift men føler jeg ikke har nok kunnskap til det. Derfor har jeg lyst å ta master i ØKONOMI! Det stemmer, jeg syntes økonomi var det kjekkeste faget på skolen så jeg kunne tenkt meg å fordypet meg i det. Jeg kan spare mye på å kunne dette selv, spesielt i startfasen.

Jeg fikk ikke fullført læretiden min, men det gjør meg ikke så mye. Jeg tenker å ta påbygg før jeg fortsetter på universitetet innen økonomi hvor jeg får bachelor og master når jeg er ferdig utdannet.

Jeg kommer til å fortsette med stripper yrket selv om jeg skal gå noe "så seriøst". Det er noe jeg elsker å drive på med, så tanken om å slutte finnes ikke.

HÅPER ALLE FÅR EN FIN UKE!

Dato.15.10.2017 klokken.19:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

JEG SKAL TIL IBIZA!

 • 13.10.2017kl.21:21
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (10 )

Æææææ, jeg har ikke ord på hvor gira jeg er akkurat nå! Jeg og Melissa har nemlig avklart at vi skal til IBIZA til sommeren! Yeeey! Vi har lenge snakket om at vi ville dra i sommer, men nå er det ikke lengre bare snakk. Merker at jeg savner sol og varme så mye nå, så det å vite at vi faktisk SKAL dra i sommer hjelper på motivasjonen til å holde ut vinteren.

Ser fram til solbrun hud, bikini, glitter og PARTYYY!

Jeg har bare hørt bra om plassen, så har nesten litt for høye forventninger. Tror ikke jeg blir skuffet i alle fall!

Noen som har vært i Ibiza? Hva synes dere?

Dato.13.10.2017 klokken.21:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

STARTET HELGEN MED LIP FILLER

 • 13.10.2017kl.11:48
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (9 )

God morgen snupper! I dag startet jeg dagen på Aleris sykehus for påfyll av leppene, men denne gangen ble det ikke juvaderm. Nesten hver gang jeg skal ta leppene mine så ender jeg opp med noe annet enn det som var planlagt. Alle gangene var tanken Juvaderm, men første gangen gikk jeg hjem med botox og i dag Restylane. Kan vel si at jeg stoler på at de vet hva de gjør og hva som er best med tanke på hva jeg ønsker.

Bilde 1 time etter behandling

Er utrolig fornøyd med resultatet! De er selvfølgelig ganske hovne nå, men elsker den myke formen på leppene som jeg har fått. (Bedre bilde kommer i morgen)

Ellers så har jeg faktisk ikke store planer for helgen. Eneste som står på lista er videoene som jeg og Melissa skal filme i morgen. Vi var ute i går til 02.00 pga en ganske interessant oppdagelse vi hadde, så snart blir det STORYTIME på YouTube vår!

GOD HELG!

Dato.13.10.2017 klokken.11:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

HVOR MYE KONTAKT HAR JEG EGENTLIG MED FORELDRENE MINE ETTER JEG BRØT UT AV JEHOVAS VITNE?

 • 12.10.2017kl.18:07
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (26 )

Det å bryte ut har vært som en berg-og-dal-bane både fysisk og psykisk. Med en gang jeg meldte meg ut så ting ganske svart ut og jeg var sikker på at jeg hadde blitt utstøtt av alle mine nærmeste. Plutselig sto jeg i armene til mamma å ting virket til å ordne seg, jeg hadde et lite håp om at de hadde så stor kjærlighet til meg at de aldri kom til å klippe meg ut. Jeg var åpen på bloggen om at jeg hadde kontakt med familien min igjen, men det varte ikke lenge.

24.09.17 oppdaterte jeg bloggen med en spørsmålsrunde der jeg opplyste at jeg enda jobbet som stripper. Dagen etter fikk jeg en melding av mamma:

"Heia. Vi ser nå at du lever et liv som vi ikke kan være en del av. Det er utrolig vondt å se hvordan du velger å leve men det er jo ditt liv å dine valg. Vi kommer på Lørdag for vi har jo lovet å komme med de siste tingene. Men etter det så trekker vi oss vekk. Vi elsker deg Christina."

Jeg fikk også høre at jeg er fysisk utstøtt av mine egne foreldre noen dager senere, for velkommen hjem var jeg IKKE.

Så fra og med 2. Oktober skrev jeg en siste melding til dem, jeg fikk da høre hvor stygg jeg var og hvor møkka lei de var av meg. Koselig. Så fra den dagen kunne jeg kunngjøre at jeg ikke lengre hadde foreldre i livet mitt.

Rart å høre kanskje, men jeg vet jeg kommer til å ha det 1000 ganger bedre uten dem.

Dato.12.10.2017 klokken.18:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

JEG SKAL FEIRE JUL FOR FØRSTE GANG I MITT LIV!

 • 12.10.2017kl.13:58
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (10 )

Det er utrolig rart å tenke på at om litt over 2 måneder så skal jeg faktisk feire jul for første gang i livet mitt. Jeg måtte bli 20 år før jeg fikk oppleve min første bursdag, jul og halloween osv... Når jeg tenker tilbake på livet som Jehovas Vitne så føler jeg at jeg har gått glipp av så mye mer enn det jeg forstod.

Det jeg liker best med julen selv når jeg var Jehovas Vitne var det å pynte med lys, for selv det gjorde vi ikke. Det så utrolig koselig og varmt ut med lys i og på husene de mørke vinterkveldene. Vi skal feire julen sammen med tante, onkel og søskenbarn i Gjøvik, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Har jeg dem så trenger jeg ikke annen familie.

Familie elsker hverandre uansett hva, å det føler jeg uten tvil der!

Dato.12.10.2017 klokken.13:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

"JEG FIKK SPARKEN"

 • 11.10.2017kl.20:30
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (14 )

Det stemmer, jeg jobber ikke lengre som negledesigner. Det er faktisk nesten en måned siden jeg SLUTTET. Ja, jeg valgte faktisk å slutte selv etter så kort tid. Det var rett og slett ikke det jeg ville bruke livet mitt på, så jeg avsluttet etter å ha tenk grundig over det. Mange vil etter dette innlegge påstå at jeg fikk "sparken", men dette er dessverre ikke tilfellet haters (haha).

Jeg er 20 år. Jeg ønsker ikke å sitte i en liten neglebar i flere ti-år og ha en sikker økonomi, for jeg er ikke lykkelig innvendig. Jeg velger nå å satse på mine ønsker om framtiden. Jeg tjener ikke en eneste krone på bloggen, men jeg velger allikevel å satse på den 100%. Jeg ønsker å leve et liv utenom det normale, så da må jeg satse.

Så nei, jeg ble ikke sagt opp. Jeg lever bare en gang, jeg hadde ikke tid til å kaste det bort på noe jeg vet jeg ikke kom til å trives med i lengden.

Dato.11.10.2017 klokken.20:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

VI SNAKKER ÅPENT OM SEX, GUTTER, FAMILIESITUASJONEN OSV...

 • 11.10.2017kl.13:41
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (41 )

God morgen og velkommen tilbake til meg! Det stemmer, jeg har endelig fått tilbake telefonen min! Jeg har så mange innlegg jeg vil skrive, men det kommer litt etter litt. I første omgang så tar jeg og Melissa og kjører i gang med SPØRSMÅLSRUNDE!

Nå har vi starter YouTube-kanal og er blitt hekta på å lage videoer, så for å bli kjent med oss lager vi en video der dere kan spør om det dere lurer på. For de som ikke har fått det med seg ENDA så er Melissa lillesøsteren og samboeren min!

FYR LØS! DETTE BLIR EN INTERESSANT VIDEO!

Dato.11.10.2017 klokken.13:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 41

JEG VISSTE IKKE AT DET SÅ SÅ FÆLT UT FØR JEG FIKK SE FØR OG ETTER BILDE!

 • 28.09.2017kl.12:19
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (10 )

Dagen i går gikk i et. Jeg dro fra Stavanger til Haugesund 08.00 for jeg skulle nemlig til frisøren, Frontier Frisør. Det stemmer jeg drar helt tilbake for å ordne håret hos henne, det hadde jeg også gjort hadde jeg enda bodd i Gjøvik. Jeg har aldri vært fornøyd når jeg har vært hos frisøren, men hun likte jeg fra første gang!

Jeg har hatt ombre i noen år nå og etter alt for lenge med venting før jeg tok meg tid til frisøren så så håret mitt grusomt ut! Så nå er planen å gå tilbake til blondine! Jeg satt i iallefall 4 timer i går for striping og korregering av håret, så jeg er et steg nermere og bli blond!

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet jeg fikk denne gangen også selv om målet er blond. Synes nesten jeg ligner litt på mamma for hun har blondt med brune striper. (Hihi)

Dato.28.09.2017 klokken.12:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

SLÅR ALDRI FEIL!

 • 23.09.2017kl.14:49
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (13 )

Da var det endelig lørdag! Selv startet jeg helgen med å legge meg i solariumet for å friske opp brunfargen for kvelden. De minuttene med varme er et must nå som det begynner å bli kaldt og grått ute. Heldigvis litt sol i dag, så får håpe det holder litt nå.

Selvfølgelig er bloggen blitt påvirket av at jeg ikke har telefon lengre dessverre, men det måtte jeg nesten regnet med. Heldigvis så fikk jeg skaffet meg en midlertidig telefon så gjør det lettere for meg å holde bloggen oppe. Blogging blir det, jeg må bare være flinkere til å bruke tiden fornuftig!

Ha en nydelig helg alle sammen!

Dato.23.09.2017 klokken.14:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

DET GIKK BRA HELT TIL JEG LA HODET PÅ PUTA

 • 18.09.2017kl.13:17
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (6 )

Dette er et innlegg jeg aldri hadde sett for meg at jeg skulle skrive, rett og slett fordi jeg har avklart med meg selv at dette aldri kom til å skje! Jeg hater nemlig skrekkfilmer, men i går kveld greide søsteren min å overbevise meg til å se IT på kino!

Jeg tror jeg har sagt til alle jeg kjenner at det er en film jeg aldri skal se, i alle fall ikke på kino. Slik ble det nå ikke... Jeg ble faktisk overrasket over hvor bra jeg håndterte det, selv om jeg hadde hodet mer ned i skjerfet mitt enn opp på skjermen(Hehe).

Jeg kan si at jeg syns den var utrolig bra alt i alt og var ikke særlig redd når vi skulle hjem, men...

Selv om jeg følte meg rolig så var hodet fulle av tanker. Jeg fikk nesten ikke sove, og når jeg sov så drømte jeg det merkeligste. Jeg måtte klype meg selv flere ganger den natten for å sjekke at jeg var våken, men jeg følte jeg alltids datt tilbake til samme drøm etterpå.

Jeg angrer meg ikke for å ha sett filmen, den var utrolig bra. Men jeg merker i dag at jeg mangler nattesøvn.

Dato.18.09.2017 klokken.13:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

EN NY MÅNED DER JEG FORSVINNER FRA BLOGGEN!?

 • 17.09.2017kl.19:39
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (3 )

Det var grunnen til at jeg ikke blogget sist gang, så betyr det at det skjer igjen?

Mobilen min har nemlig funnet ut at den ikke vil sammarbeide lengre, IGJEN! Jeg var på verksted for sikkert en måned siden og fikk helt ny telefon, men samme problemet der også om ikke værre. Det går ikke ann å ringe, ta telefonen, skjermen fryser og flere av appene vil ikke åpnes... Kan vel si at jeg virkelig IKKE har flaks denne helgen.

Men en ting er sikkert, jeg skal ikke være på latsiden med bloggen. Jeg har en del innlegg som skal ut, så pause har jeg ikke tid til. Jeg skal rett på verkstedet med den i morgen og få fikset den opp, håper bare det ikek tar like lang tid denne gangen. Evt så får jeg skaffe meg en telefon ekstra for slike tilfeller, siden det alltids skjer HAHA!

NOEN SOM HAR OPPLEVD DET SAMME?!

Dato.17.09.2017 klokken.19:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

FYLLA HAR SKYLDA

 • 17.09.2017kl.15:57
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (2 )

Jeg kan vel si at det gikk "litt" hardt for seg i helgen. Jeg var nemlig så heldig som greide å vrikke foten noe så jævlig når jeg var ute på byen i Haugesund natt til lørdag. Høye hæler er ikke bare bare kan jeg si. Jeg husker bare jeg gikk ved baren og plutselig lå jeg på magen, å det var ikke rett opp igjen. Jeg ble liggende litt før jeg til slutt reiste meg, tok på meg skoen og fortsatte kvelden videre. Akkurat da kjente jeg ingenting, sikkert pga alkoholen. Jeg kjente det litt når vi skulle hjem og jeg skulle gå barbeint, da haltet jeg husker jeg, men det var ikke i nærheten av dagen etterpå.

Det var rett og slett umulig å gå. Heldigvis så fikset søsteren min rullestol til meg på hotellet slik at vi greide å komme oss ned til frokosten. Jeg har aldri følt meg så hjelpesløs, jeg fikk virkelig respekt for dem så bruker rullestol over lengre tid. Det å trille inn og se alle snur seg å ser på deg når du skal ha deg mat, folk stirrer og tenker ikke over det en gang at de gjør det. RETT OG SLETT UBEHAGELIG. Jeg skulle egentlig hjem til Stavanger på lørdagen, men det var rett og slett umulig å komme seg hjem pga foten så det ble nok en natt på hotell. Heldigvis fikk jeg låne krykker så da var det litt lettere å komme seg rundt på egen hånd.

Men nå er jeg endelig hjemme igjen i Stavanger! Tok en varm dusj og smertestillende i går før jeg la meg, så i dag greide jeg å gå/halte meg hjem. Men alt i alt så har det vært en FANTASTISK helg i Haugesund! Det har vært mye fram og tilbake for å møte alle herlighetene der nede, men nå blir det nok en liten pause hvor jeg holder meg i Stavanger.

Dato.17.09.2017 klokken.15:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

LIVET SOM JEHOVAS VITNE - FRA DØR TIL DØR

 • 13.09.2017kl.19:41
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (6 )

Dette er kanskje noe av det Jehovas Vitner er mest kjent for, å det er rart den dag i dag å se dem gå der med bladene sine. Jeg har både gode og dårlige minner med det.

Vi hadde faste dager som familie der vi pleide å møte andre Jehovas Vitner i Rikets Sal for et lite møte før vi dro ut i distriktet. Vi pleide å gå 1 time når vi gikk om ikke mer, og fra min side handlet det enten om å greie å lese mest mulig skriftsteder fra bibelen på den tiden eller levere mest mulig blader. Det stemmer, det var en slags konkurranse jeg og noen hadde for å holde motivasjonen oppe av og til.

Jeg hadde noen perioder der jeg gikk all in og elsket å gå fra dør til dør når jeg var skikkelig inn i det. Andre ganger sto jeg og håpte døren ikke åpnet seg. Responsen var ofte den samme "ikke interessert". Jeg opplevde aldri å bli invitert inn av folk, det skjer sjeldent.

Vi gikk som oftest med bladene Vakttårnet og Våkn Opp å de burde leses før en går ut med dem slik at du visste hva du snakket om hvis noen spurte. Jeg husker jeg satt i pausen på jobb hver dag for å lese de ferdig. Det er litt artig å tenke tilbake på hvor ivrig jeg var innenfor den religionen, men om jeg savner det?

Neppe

Dato.13.09.2017 klokken.19:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

GIVEAWAY

 • 12.09.2017kl.11:38
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (4 )

Det stemmer, nå var det virkelig på tide med GIVEAWAY! Sommeren er over og brunfargen forsvinner litt etter litt... Eller så har du slike som meg som sliter med å bli brune i det hele tatt, da har selvbruning vært redningen. Selv så har jeg sverget til St.Tropez sin mousse i flere år nå, å nå har DU muligheten til å teste den ut!

Du og en venn har mulighet til å stikke av med hver sin selvbruning fra St.Tropez (240ml og 120ml.)

Slik deltar du:

- Følg @christinalegreid og @sttropeztan på Instagram.

- Kommenter på bildet mitt på Instagram som er likt bildet over hvem du vil dele denne gaven med.

Vinner trekkes søndag 17.09.17

LYKKE TIL!

Dato.12.09.2017 klokken.11:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

DERFOR KOMMER JEG ALDRI TIL Å SLUTTE Å BLOGGE

 • 07.09.2017kl.16:26
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (15 )

Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle ha så stor påvirkning på andre som jeg har hatt. Jeg har hatt et mål om å kunne motivere andre unge jenter og gutter til å få motet til å følge drømmene sine og leve SITT liv. Det å møte på så mange nydelige ungdommer som tørr å komme bort og være åpne med at de liker bloggen min og at den motiverer dem er noe av det nydeligste jeg har opplevd!

Det er uten tvil den største motivasjonen min til å bare kjøre på og ikke gi opp. Haters er noe alle bloggere kan regne med kommer på kjøpet. Men det å få faste lesere som må innom bloggen din for å finne motivasjon er en skatt som en virkelig må ta vare på!

Tusen takk for at dere vil være med på min reise!

Dato.07.09.2017 klokken.16:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 15

LIVET SOM JEHOVAS VITNE - ÅRETS HØYDEPUNKT

 • 06.09.2017kl.16:38
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (12 )

Tenkte å starte en liten "serie" med hvordan livet som Jehovas Vitne egentlig var. Mange lurer på hva vi gjorde, ikke gjorde, hvordan det var å gå fra dør til dør osv. Starter i dag med høydepunktet med å være Jehovas Vitne, nemlig det vi kalte sommerstevne.

Da samlet alle Vitnene og andre som ønsket å være med fra et visst område sammen for å overvære et 3 dagers stevne bestående av taler. Det startet tidlig om morgenen, varte i ca 3 timer, 1 time pause før vi fortsatte i ca 3 timer til.

Bildet er fra etter stevne på et hotell i Sverige som vi bodde på.

Som oftes var stevne vi dro på i Bergen, da pleide vi å være noen tusen. I 2015 ble det arrangert stevne i Sverige. Da kom det folk fra hele Skandinavia, samt Island, Grønland og Færøyene sammen, rundt 50.000 mennesker. Det var selvfølgelig en stor opplevelse og sitte så mange i et rom.

Pausen var selvfølgelig det kjekkeste med stevnet. Møtte nye og gamle venner, spiste og koste oss. Det som også var kjekt med stevne var å pynte seg! Har alltids elsket hæler og kjoler, her var plassen jeg kunne bruke det. Hadde det ikke vært for disse stevnene så hadde jeg ikke vært i nærheten av hvordan jeg går med hæler i dag!

Så har du livets høydepunkt. Jehovas Vitner har ikke barnedåp, men døper seg når de selv føler de er "klar". Dette skjer på stevnene. Selv så valgte jeg å døpe meg i 2014 som 16 år.

Stevnene var noe av det jeg likte, mest pga det sosiale.

Dato.06.09.2017 klokken.16:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

ROMMET MITT FØR OG ETTER JEG FLYTTET INN!

 • 05.09.2017kl.20:07
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (16 )

Da tenkte jeg det er påtide med en liten visning av rommet mitt som jeg er mest fornøyd med. Leiligheten var møblert fra før av, men rommene fikk vi ordne som vi ville heldigvis. Er ikke 100% fornøyd, men er en god start!

Selvfølgelig så fortsetter jeg med rosa som tema her også!

Trives utrolig mye i Stavanger så langt.

Dato.05.09.2017 klokken.20:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

JEG LAR DEG TA KONTROLLEN!

 • 05.09.2017kl.13:32
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (6 )

Da var det tirsdag og jeg er kommet halvveis på jobb. Ferdig 18.00 i dag og da er det rett over på trening igjen. Er helt støl i rumpa og bein i dag, så er UTROLIG glad for at jeg ikke har en jobb der jeg må bruke beina mye (ehe).

Men videre til det jeg skal fram til i dag. Jeg tenkte nemlig at siden jeg har fått en del spørsmål både på IG, Snap og bloggen som jeg ikke har fått mulighet til å svare på så er det på tide med en SPØRSMÅLSRUNDE! Så nå er det du som bestemmer hva som skal bli tatt opp på bloggen.

Det kan også være tips til emner dere vil jeg skal skrive om på bloggen. Valget er deres!

HVA LURER DU PÅ?

Dato.05.09.2017 klokken.13:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

VÅT I BUKSA

 • 04.09.2017kl.21:47
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (6 )

For en utrolig bra start på dagen! Hadde jo fri fra jobben i dag, så jeg benyttet muligheten til å rydde og vaske leiligheten. Jeg husker ikke sist jeg hadde så bra med energi. Full musikk og danset rundt med støvsugeren. Bilder av leiligheten før og etter kommer snart!

Jeg kom meg også på trening i dag! Det er nesten flaut hvor dårlig jeg har vært med trening i det siste, har bare spist dritt de siste ukene. Merket jeg var lei slik mat i går, så var lett og finne fram de sunne matvarene i dag. Jeg har en følelse av at denne uken kommer til å gå utrolig bra med både mat og trening, merket for første gang på lenge at i dag var det godt å komme tilbake til treningen!

Ble en skikkelig rumpeøkt som sto på listen i dag. Ble gjennomsvett! Lysegrå tights var ikke det smarteste valget kan man si. Gikk ikke mange minuttene før den ble mer og mer mørkegrå. Men men, ingen på trening kunne si at jeg ikke gav noe i alle fall (haha).

Så nå er planen å krype til sengs slik at jeg er våken og opplagt til en økt før jobb i morgen.

Sov godt søtnoser!

Dato.04.09.2017 klokken.21:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

JEG ER TILBAKE! DENNE GANGEN FORSVINNER JEG IKKE IGJEN!

 • 04.09.2017kl.12:00
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (14 )

1 måned er gått og jeg har ikke lagt inn et eneste ord på verken blogg, Instagram eller snap. HVORFOR? Grunnen er egentlig bare det at jeg måtte levere telefonen min på verksted etter å ha knust den og så mistet den i do. (sikkert 4 gangen) Så da hadde jeg ikke tilgang til bildene mine...

Jeg ble også ekstremt syk en uke etter. Jeg holdt meg hjemme i 1 uke med halsbetennelse. Jeg tror jeg aldri har vært så syk før i hele mitt liv. Følte jeg svelget kniver når jeg skulle svelge, kaldsvettet og skalv noe intenst hver morgen, kastet opp og følte meg helt ubrukelig. Jeg håper virkelig det er første og siste gangen!

Jeg har også startet opp med å jobbe for fullt nå! Det er helt merkelig å tenke at jeg ikke har jobbet på 8 mnd, men er litt deilig å være tilbake kjenner jeg!

Men nå er jeg tilbake for fullt! Fikk telefonen min tilbake ENDELIG over helgen så nå har jeg ingen unnskyldning!

Dato.04.09.2017 klokken.12:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Tilbake til livet uten bil...

 • 05.08.2017kl.18:49
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (6 )

Æææ jeg kan ikke tro at jeg faktisk velger å selge bilen min for å gå tilbake til busslivet! Vi har vært gjennom 4 gode år og mestret alle strekninger sammen. Bildet under er bilde av meg som 16 år da jeg øvelseskjørte med pappa og mamma satt i baksete og var livredd! Nei jeg var faktisk ikke så fæl bak rattet!

Grunnen til at jeg velger å gå tilbake til kollektiv transport er fordi jeg bor så sentralt nå, det gir meg en mulighet til å spare flere tusen i året på å ikke ha bil. Denne gangen skal jeg faktisk være litt økonomisk smart, samtidig som jeg faktisk er med på å bli mer naturvennlige! STOLT! Tar vel 1 dag så kommer jeg til å savne bilen min igjen.

Ligger enda til salgs på Finn.no til 15 569,-

(GÅ TIL ANNONSEN)

Dato.05.08.2017 klokken.18:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Nattbad toppløs!

 • 05.08.2017kl.12:24
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (6 )

God morgen søtnoser!

Da sitter jeg og søsteren min på ferjen på vei til Stavanger med flyttelass for forhåpentligvis siste gang på en god stund. Vi la oss ikke før 3 om natten, så vi er ganske så trøtte.

Vi fant ut i går kveld at vi skulle avslutte oppholdet i Haugesund med et lite nattbad på Åkrasanden! Det var utrolig artig, samtidig som det var litt småskummelt. Vi så absolutt ingenting i vannet og følte vi så folk hele veien. (Sett for mye på skrekkfilm, Hehe)

Var overraskende varmt faktisk! Hadde det ikke vært for at vi var toppløse og at det kom folk så hadde vi nok blitt lengre!

Video av badingen ligger både på IG: Christinalegreid og SC: Christina_lgrd

GOD HELG!

Dato.05.08.2017 klokken.12:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Turn Off hos gutter!

 • 05.07.2017kl.12:35
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (18 )

Jeg er nesten imponert at de faktisk tørr å ta seg friheten til det, selv når alle jenter skriker ut at det er noe av det mest ufyselige en kan gjøre! Noen ting er verre enn andre, men her er mine topp 6 på mest TURN OFF på gutter:

1. Masete/klengete

Der er det noe ikke alle gutter helt forstår. Uansett om du viser med første sekund at du ikke er interessert så fortsetter noen av dem å mase på deg. Det hjelper ikke å ikke svare dem på evigheter, de tar ikke pointet da heller. Gutter sier jenter kan være klengete og masete, men det kan virkelig gutter også!

2. Skryter over hvor god han er i senga

Unngå den tabben for din egen del! Hvis du er så ufattelig god, overrask henne. Gjør du den feilen av å skryte av underlivet ditt til himmels så ender hun som oftest med å bli skuffet, noe som kan ende med at det var siste gangen siden du var så høy på deg selv.

3. Care

Det er en mellomting mellom å være masete og care, så unngå disse to fasene! Værste jeg vet er når jeg spør om noe konkret, men så gidder de ikke å svare. Greit hvis du ikke er interessert i henne, men si heller i fra da enn å ignorere.

4. Lukter vondt

Ohhh no! Det er røde lys for jenter!

5. Sjenert/hard to get

Nei det er ikke sjarmerende eller sexy! Vær en mann og vis hva du vil ha! I alle fall jeg orker ikke å jakte på deg. Det er menn som er selvsikre og som tar initiativet som er sexy! Lær deg forskjellen.

6. Dickpicks

Uansett hvor mange ganger vi kvinner sier det så forstår ikke mange det enda! Det er noe av det ekleste jeg kan få tilsendt, det ender som oftest med blokkering. Ikke send bilde av tissen din med mindre hun i så fall spør, ellers så kan du ha den for deg selv! AMEN!

Dato.05.07.2017 klokken.12:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

Hvordan går det med treningsrutinen?

 • 04.07.2017kl.11:26
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (4 )

God morgen!

Våknet opp i dag med verdens ømmeste rumpe! Holy så den har fått gjennomgå. Har ikke fått trent styrke på 2 UKER, noe som er helt katastrofe. Nå må jeg bare prøve å holde det gående slik at jeg kommer meg over den perioden der jeg blir gangsperr av ALT!

Jeg merker at det er tyngre og komme seg ut nå enn det det var før, men jeg vet at hvis jeg bare kommer meg på trening og får en god rutine så kommer behovet for å dra på trening mer og mer etter hvert. Man må tvinge seg selv litt i begynnelsen, men når resultater kommer så er det verdt det!

Hva liker du best å trene?

Dato.04.07.2017 klokken.11:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Da starter livet som stripper!

 • 22.06.2017kl.15:12
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (16 )

Æææææ endelig er dagen kommet! Da var jeg tilbake til Oslo og klar for 2 dagers intensivt kurs før jeg blir kastet ut i jobb! Jeg måtte kjøre nedover klokken 9 om morgenen så har gått i ett fra da av, så derfor har jeg ikke fått tid til å blogge litt før nå.

Har fått mange spørsmål om hvor jeg kommer til å strippe. Jeg er usikker, men får vite mer til helgen. Alt jeg vet er at jeg jobber under Showhuset.no, så når det er til bursdager og slik så er det de jeg får kunder av.

Jeg har nå funnet meg en plass de selger utrolig god sushi for bra penge, så nå er det litt mat og blogging før det er videre. Denne helgen kommer til å gå i ett og jeg gleder meg i hjel! Eneste jeg må fokusere på er å ikke glemme og spise, samtidig som det kommer til å gå i ett med øving!

Ønsk meg masse lykke til!

Dato.22.06.2017 klokken.15:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

Snow in april

 • 15.04.2017kl.17:27
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (2 )

Nå synes jeg virkelig våren kan komme. Snø og kulde kan være nydelig, men det til sin tid. Når jeg får snap av foreldrene mine der de sitter ute i hagen å spiser lunsj og alt er grønt så kjente jeg en smule misunnelse når jeg sitter her med masse snø. Heldigvis så ser det ut til å forsvinne i løpe av de neste dagene.

Nå har jeg bodd i Gjøvik i en uke, å jeg føler jeg har bodd her hele livet mitt. Det ble så naturlig overgang. Utrolig deilig med påskeferie, men fra og med neste uke er det tilbake til hverdagen. Skal ut å sjekke treningssentre og se om jeg finner mitt nye andre hjem. Kjenner det skal bli godt å komme skikkelig i gang med trening etter en god pause å mye kos.

Håper alle får en fin avslutning på påskeferien, å nyter helgen. Det skal i alle fall jeg! Er det noe dere vil se mer av på bloggen så skrik gjerne ut!

♥ Christina

Dato.15.04.2017 klokken.17:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Christina Lægreid

20 Stavanger


DesignIna Anjuta