christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

4

_______________

Faren til venninna mi, kompisene til pappa, forloveden til søsteren min. Kunne jeg? Skulle jeg ha havnet i noen av disse situasjonene, hadde jeg strippet for dem eller ikke? Hva om jeg ikke fant ut av det før jeg sto der å så hvem som satt i stolen? Nå har jeg heldigvis ikke havnet i disse situasjonene, å det håper jeg virkelig at jeg slepper også. Jeg har vært i lignende situasjoner hvor jeg har danset å faren til venner av meg har vært til stede, men det har jeg ikke visst før jeg har blitt fortalt det i etterkant. Da er det for sent, ingenting jeg kan gjøre med det. Men skulle jeg ha havnet i en av situasjonene ovenfor å vært klar over hvem som satt der, hadde jeg jobbet?

 

Svaret her er nei. Skulle jeg vært så uheldig å ikke finne ut av at det var for eksempel faren til min beste venninne som hadde bursdag og de hadde bestilt stripper til ham. Jeg hadde, uten å tenke, gått tilbake for å kle på meg og gitt pengene tilbake. Dette mest fordi jeg har respekt for venninna mi i dette tilfellet. Som oftest så blir det holdt hemmelig mellom gutta at det var en stripper på festen, så det å se venninnen min etterpå som sikkert ikke vet noe hadde blitt så feil. Akkurat disse jobbene kan jeg overlate til andre strippere.

 

Nei, min søster er ikke forlovet forresten, dette var bare et eksempel. Dette er faktisk en fordel med at jeg var Jehovas Vitne så lenge, alle vennene jeg hadde nesten var Jehovas Vitne, å de hadde aldri bestilt stripper. Så det er veldig lite sjans for at jeg møter et kjent fjes.

 • 14

  Foto: Tore Aasland Photography

  _______________

  Stripper du enda?

  Ja det gjør jeg.

   

  Hvor stripper du?

  Jeg stripper privat i arrangementer, bursdager, utdrikningslag, julebord osv.

   

  Gjør du privatshow for enkeltpersoner?

  Nei. Jeg gjør bare show for grupper.

   

  Kan du forklare hva du gjør når du stripper?

  Et show innebærer en striptease på 3 sanger hvor jeg starter med kostyme å ender opp naken i slutten. Jeg stripper ikke på stang slik som de gjør på strippeklubber, men jeg har utrolig lyst å teste dette ut også.

   

  Hvordan bestiller en deg til stripping?

  En kan bestille meg gjennom å sende mail til luxurypassion@yahoo.com. Det er også denne mailen dere bruker om dere har spørsmål dere lurer på.

   

  Hvor mye koster det for strippeshow?

  Prisen varierer fra plass til plass med tanke på at jeg er åpen for å ta jobber utenfor Stavanger også, så for nøyaktig pris så anbefaler jeg å sende en mail til den jeg nevnte ovenfor.

  _______________

  Hvordan blir en stripper?

  Jeg kontaktet et strippebyrå hvor jeg ble opplært av en av stripperne der, men du må ha ditt eget enkeltmannsforetak også. Jeg har faktisk vurdert å starte med å lære opp interesserte, om det er for å imponere kjæresten eller jobb de er ute etter. Til nå så har det bare vært en tanke, men hadde vært artig tror jeg.

   

  Beste og verste med å være stripper?

  Beste er adrenalinet og pengene. Samtidig så får jeg muligheten til å så nye steder og møte fantastiske mennesker.

   

  Verste med jobben er menneskene som dømmer meg ut i fra jobben min. Jeg bryr meg fint lite om hva folk tenker, men er det noe en må forvente med å bli stripper så er det at en kan miste venner og bli sett ned på.

   

  Blir du kåt av å strippe?

  Like kåt som du blir av å jobbe i kassa på Rema 1000. For meg så er dette en jobb, ikke noe mer.

   

  Har du noen gang hatt sex med kundene?

  Aldri.

 • 6

  ____________________

  Jeg skjønner nesten ikke hvorfor jeg ventet så lenge med å starte opp igjen, for det jeg skal oppleve nå kunne jeg ha opplevd før. Jeg er veldig glad for at jeg ventet så lenge grunnet det var andre omstendigheter da og ting kunne endt opp feil, noe som jeg etter så lang ventetid unngikk. Selvfølgelig så kommer det negative ting med ved følge av at jeg er åpen om jobben min, men når jeg tenker over alt det positive så skjønner jeg ikke hvorfor all den negativiteten rundt dette yrket.

   

  Her er de positive sidene som jeg får oppleve ved å jobbe som stripper:

   

  Jeg får muligheten til å se hele Norge

  Det stemmer. Spesielt nå som det ikke er mange strippere rundt omkring i Norge så får dem som jobber som det muligheten til å reise til forskjellige byer for å opptre. Du får gratis reise, hotell i tillegg til tjener penger. Noen goder må man ha for å ha bein nok i nesa til å jobbe som stripper.

   

  Jeg kan selv bestemme hvor mye jeg ønsker å jobbe

  Selvfølgelig er det viktig med et godt rykte om at en er fleksibel, men du trenger ikke å søke om ferie. Skulle jeg funnet ut at jeg skulle vært med i noe TV-program så trenger ikke jeg å stresse med å få meg noen måneder fri, jeg er min egen sjef.

   

  Jeg møter mange fantastiske mennesker og får nye venner

  Mange tror at strippere møter mange ekle menn, men det er faktisk omvendt. Mennene jeg møter når jeg er ute på byen er ekle og uten respekt for kvinner, disse er fullt av respekt og ydmyke. De har betalt for at jeg skal komme, å de ønsker å få en best mulig opplevelse når jeg først er her, så de er meget snille kan jeg si.

   

  Det er godt betalt

  Det er ikke til å legge skjul på at times betalingen er litt bedre enn det jeg var vant til fra butikk.

   

  Nei, jeg oppfordrer ingen til å bli stripper. Selv så tror jeg det er godt for lille Norge å høre fra en som faktisk jobber som stripper at det er ikke så fy fy som folk skal ha det til, det er en jobb dette også. Det er ikke uten grunn at jeg har mye lesere på stripper innleggene mine, folk er nysgjerrige!

 • 18

  ____________________

  Dette er ikke noe clickbait, "aprilsnarr" eller lureri, dette er bare den nyeste oppdateringen av livet mitt. Det stemmer, stripper-snuppa er tilbake! Fy f**n så lang tid det har tatt før jeg faktisk var klar for å opplyse dere om dette. Jeg har gått mye fram og tilbake fordi jeg ville bli tatt seriøst, noe jeg synes stripperjobben min ødelagte litt. Det jeg innså i etterkant var at jeg faktisk sa imot meg selv hele den fordømte tiden. Jeg oppfordrer dere i å drite i hva andre sier å gjøre det dere elsker, det som gjør dere lykkelige. Men hva gjorde jeg? Jeg unngikk å gjøre det jeg elsket pga. at jeg var redd for å bli sett på som useriøs. Den tiden er OVER.

  Jeg står nå med hode hevet, klar for å skrike ut til hele verden at Christina Lægreid er tilbake, klar for å shake pengene ut av mannfolka, haha! Jeg har valgt å starte opp for meg selv denne gangen, så skal noen ha et show for å gi festen et høyere nivå så kontakter de meg direkte denne gangen (HER). Thats right baby, Im my own boss. Jeg er så klar for å ta imot alt hat og alle "hore" kommentarene, jeg har nesten savnet det litt. Jeg er ikke ute etter gutta, jeg er ute etter pengene. Jeg vet hvem jeg selv er, det gjør ikke dem som slenger ut disse ordene. Du kan få kalle meg en hore hvis jeg prøver meg på typen din når vi møtes på byen, men ikke fordi jeg tjener penger på å riste på rumpa honey.

  __________________

  Jeg tror faktisk mange vil synes det er interessant å følge en ex-Jehovas, Barbie, Stripper og Mote-elskers sin blogg, det er i alle fall mye variasjon. Tror ikke du? Jeg ser på meg selv som en dronning i min egen verden, jeg trenger ikke godkjennelse fra noen i avgjørelsene mine. Ingen burde føle at de trenger andres godkjennelse på hva de velger i livet sitt. Jeg vil uten tvil si at Cardi B er en stor inspirasjon og motivasjon for meg når det kommer til å gi f**n i andres meninger. Så nå er det på tide å få skapt litt galskap i lille Stavanger, man vet jo aldri når jeg plutselig forsvinner fra byen. ;)

   

  ER DERE KLARE?

 • 8

  Nå er det nesten 5 måneder siden jeg kom ut med at jeg sluttet å strippe, å det pga. familie. Litt senere startet jeg med en Premium Snapchat som mange ikke forstod for de følte dette var like "gale" som stripperyrket. Dette kan jeg fullt ut forstå, jeg hadde begynt å lure selv på hva som egentlig var grunnen til at jeg hadde sluttet...

   

  Sannheten er den at jeg sluttet aldri som stripper. Det stemmer, jeg har nå i 5 måneder strippet i "skjul". Dette fordi jeg fikk alt for mange useriøse tilbud når jeg var offentlig med dette, derfor fant jeg og sjefen min ut at vi tar å får det til å se ut som om jeg ikke stripper lengre. Det førte til at bare de seriøse kundene tok kontakt med han uten å vite at det var jeg som kom til å dukke opp. Det var den beste avgjørelsen vi kunne gjort!

   

  Insider FEM visste ikke om dette, bare mine nærmeste og sjefen min. Så dette er grunnen til at jeg aldri var ute i helgene og at jeg kunne slutte læreplassen min uten å måtte kontakte NAV. Jeg hadde økonomien til å forsørge meg selv, noe som dere sikkert nå forstår.

   

  Men hvorfor velger jeg nå å fortelle dere denne hemmeligheten? Dette er rett og slett fordi...

  I dag er det nemlig 1.april så... APRILSNARR! Haha, fy så lenge jeg har ventet på denne! Så nei, jeg jobbet ikke som stripper i skjul, det vet jeg faktisk ikke om jeg hadde greid engang. Jeg blir nok ikke den første som prøver å lure deg i dag, så pass på hva du skal tro på! ;)

  __________________

  Gikk du på den, eller hadde du en anelse fra begynnelsen av?