christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

3

Bildet som dere ser over her er det første bildet som ble lagt ut på denne bloggen. Det er helt utrolig å se tilbake hva som har skjedd i løpet av dette året, for jeg hadde en følelse av at det nærmet seg 1 år. Det jeg ikke visste var at denne dagen ikke skal feires i Norge, da sitter jeg nemlig på flyet til Gran Canaria. Det er faktisk helt utrolig artig å se, for det var så tilfeldig at vi fant ut at vi skulle reise denne dagen. 14. April er dagen bloggen min startet, så det å vite at jeg skal feire denne dagen på flyet til Syden gjør at det blir nok en ekstra drink den dagen!

 

Jeg kommer til å fortelle mer om hva jeg faktisk har oppnådd med bloggen dette året når det nærmer seg, men det er faktisk så mye mer enn jeg hadde trodd! 1 år med blogging er faktisk ikke så utrolig lang tid, så jeg er utrolig stolt over meg selv og hva jeg har fått til!

_________________

Synes dere at jeg har forandret meg på 1 år?

 • 6

  Jeg skal ærlig innrømme at ja, jeg legger ut mye lettkledde bilder på sosiale medier. Dette kan for trangsynte mennesker bli tatt som "horete", men det er overaskende hva som faktisk får spesielt menn til å slenge ordet hore til meg. Det er ikke noe hemmelighet at jeg mildt sagt er ræva på å svare folk på snapchat, men jeg er generelt dårlig på å svare alle på sosiale medier dessverre. Jeg er flink på å legge ut og dele bilder, men å svare på responsen er noe helt annet. Dette av flere årsaker?

  Når en gutt kaller meg søt, vakker, nydelig osv. så blir jeg meget smigret. Slike kommenterer takker jeg alltids for, de blir jeg skikkelig sjarmert av. Men når det kommer til komplimenter som deilig, du gjør meg kåt, sexy osv. så skal jeg ærlig si at jeg ikke blir det minste sjarmert. Jeg gidder rett og slett ikke å svare, noe som har gjort mange menn fornærmet. Så etter noen snapper hvor de har sagt hvor digg jeg er, hvor bra rumpa mi ser ut og slik som jeg har ignorert så har det plutselig snudd seg til j*vla hore og slik ordbruk.

  Det å se denne store overgangen fra babe til hore er litt komisk, i alle fall med tanke på at det eneste som fikk dem til å forandre mening var at de ikke fikk respons på snappene. Så hvis det at jeg ikke svarer noen på snap får meg til å bli en hore så vet jeg ikke hva som ikke får meg til å bli en. Det er ikke tvil om at man ikke skal ta alt man får slengt i tryne seriøst, det er nå sikkert og visst. Haha!

  Håper alle har hatt en nydelig påskeferie fram til nå!

 • 10

  Da var jeg endelig hjemme igjen etter en god økt! Jeg var overasket over hvor utrolig få det var på trening i dag, men det er jo påske så hva kan jeg forvente. Nå tenkte jeg å komme meg i dusjen, få laget litt mat før jeg blir for lat å bestiller heller (hehe) så er det å legge seg i sengen og se serie. Jeg har nemlig startet med å se en serie som heter Empire som jeg har blitt anbefalt av en kompis. Noen som har sett denne?

  Mange har fått med seg at jeg liker å være på TV-skjermen å har til og med meldt meg på programmer, heldigvis uten å lykkes denne gangen. Er dette noe jeg kommer til å gjøre igjen? Vil det være muligheter om at dere kommer til å se meg på TV i 2019?

  PARADISE HOTEL

  Det er jo ikke noe hemmelighet at jeg kunne tenke meg å være med. Jeg søkte jo i fjor, men om jeg søker igjen neste år får vi vente og se. Jeg har nemlig en del ting jeg vil få krysset av først denne gangen før jeg evt. hadde meldt meg på. Det å kunne være med der hadde vært en utrolig opplevelse, samtidig som jeg føler jeg hadde greid meg bra spillemessig også. Jeg ser ikke ut som den skarpeste kniven i skuffen, noe som kan være en fordel. ;)

  FARMEN

  Jeg tror aldri jeg har sett en hel sesong av Farmen, aldri at jeg har vært så særlig interessert heller. Jeg er jo generelt utrolig dårlig med å følge med på ting på TV, det er så vidt jeg får med meg Paradise episodene. Dette er nok ikke et program jeg kommer til å ta meg tid til å melde meg på tror jeg, men hadde jeg blitt spurt så hadde jeg sikkert takket ja. Man lever jo bare en gang, så alltids kjekt å kunne oppleve noe nytt. Kroppen har godt av å testes litt på andre områder også.

  EX ON THE BEACH

  For dere som ikke allerede har fått det med dere så kommer det nemlig en norsk versjon av Ex On The Beach! De driver faktisk å filmer allerede nå, så første sesong kommer ut rett før sommeren skal det sies. Dette programmet var et av yndlingsprogrammene mine når jeg bodde i Gjøvik, jeg bare elsket all dramaet. Dessverre så tror jeg ikke at jeg hadde vært så godt egnet til dette programmet med tanke på at jeg faktisk ikke har en eneste ex. Jeg hadde uten tvil sagt ja om jeg fikk tilbudet, det er jo et paradis de bor i. Men den sjansen er nok utrolig liten med tanke på min kjærlighetshistorie, hehe.

  _________________________

   

  HVILKE AV DISSE ER DIN FAVORITT?

 • 2

  Nok en nydelig dag med masse sol! Selv så ble jeg liggende i sengen til 1 i dag, noe som var utrolig deilig, men jeg føler at hele dagen går i fra meg nå. Så jeg tenkte bare å kjapt stikke innom for å si hei før jeg må komme meg ut i finværet.  Jeg tenkte nemlig å komme meg bort på trening litt tidlig i dag slik at jeg kan få mekket litt YouTube-videoer i kveld uten av det skal bli for sent.

   

  Jeg fant nemlig ut i går at det nå bare er 2 UKER til jeg drar til Gran Canaria, så jeg ble nesten litt stresset da. I morgen skal jeg endelig hente siste pakken min fra Fashion Nova, så da kan jeg endelig komme i gang med pakkingen! Yey! Jeg ser så utrolig fram til å bare legge hele Norge bak meg for en uke og bare kose meg i varmen uten å stresse over noe. Jeg kommer selvfølgelig til å ta masse bilder og blogge når jeg er der nede, så det skal det ikke stå på! Men fram til da så får jeg nyte det fine været hjemme i Norge.

   

  HVOR KUNNE DU TENKT DEG Å REISE?

 • 12

  I løpet av det siste året etter jeg gikk offentlig ut med at jeg var stripper så har det regelmessig kommer inn forespørsler fra menn om de kunne kjøpe sex. Noen mer seriøse enn andre selvfølgelig, men nei har vært mitt svar hver gang. Noen ganger har de vært så slitsomme at jeg har måttet blande inn politiet for å få dem vekk, da forsto de endelig at et nei er et nei. Men jeg har også blitt kontaktet av mange rare mennesker med alt av fetisjer, men ingen kan måle seg med han her.

   

  Han kontaktet meg for en tid tilbake gjennom snap hvor han tilbudte en ekstrem stor sum med penger for å ha sex med han og ?doggyen?. Her var det snakk om ca. 50.000+ å jeg trodde først han mente posisjonen doggy, så av ren nysgjerrighet så spurte jeg om hva han egentlig mente. Nei, jeg hadde ikke hatt sex med han for disse pengene bare slik at det er avklart, men jeg skjønte at det måtte være noe spesielt siden det var en utrolig mye høyere pris enn andre menn hadde nevnt.

   

  Joda, dette var ikke snakk om noe vanlig! Dette var en mann med veldig godt forhold til HUNDEN sin, så han ønsket å dele denne opplevelsen med den. Bare å skrive dette får meg til å grøsse! Hvem f**n tenker slike tanker? Dette er langt fra normalt og så utrolig ekkelt! Jeg husker at jeg ikke greide å svare han en gang, han ble bare fjernet med det samme. Så det er ikke noe spørsmål om at det er utrolig mange spesielle mennesker der ute i verden, å dessverre så måtte jeg bli kontaktet av en av dem? Haha, tragisk.

 • 12

  OMG, She did it again! Det er absolutt ingenting denne dama ikke fikser, å hun fikser alt med glans! Det er ikke lenge siden jeg var hos henne som dere sikkert husker, det er faktisk nøyaktig 2 uker siden. Grunnen til at jeg fikser dem igjen så tidlig er rett og slett pga. hun reiser til utlandet i 6 uker for å fordype seg innenfor negler. Thats right girls, she´s going to be THE BEST! (Selv om jeg mener at hun allerede er det.) Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har vært så fornøyd med neglene mine noensinne, jeg er sikker på at om noen år så er hun Norges flinkeste negledesigner om det er noe pris for det.

   

  Denne gangen tenkte vi å ta neglene ett skritt lengre med enda mer bling, jeg skal jo tross alt til Syden snart! Jeg er egentlig gull jente, men jeg tenkte å kjøre en vri med å teste ut sølv denne gangen. Ikke sant de bare ble nydelige?! Hun kommer hjem igjen i midten av mai så jeg anbefaler dere å ta kontakt med henne så fort som mulig om du ønsker deg negler, for hun kommer til å bli fullbooket til sommeren jenter!

   

  Dere kan kontakte henne på Facebook HER og Instagram HER.

  HVA SYNES DERE?

 • 4

  1. Rotete

  Dette er noe jeg virkelig burde bli flinkere til! Det tar ikke lange tiden før det hoper seg opp både på kjøkkenet, rommet og badet, men jeg jobber med saken. Jeg vet ikke hvor lenge det lå klær strødd på rommet mitt før jeg faktisk fikk ryddet det vekk, men grunnen til at jeg ikke orker er nokk litt pga. punkt nr.2.

   

  2. Perfeksjonist

  Her er det alt eller ingenting. Når jeg først starter på noe så skal det gjøres 100% perfekt, noe som selvfølgelig er veldig positivt, men det hindrer meg også i å gjøre ting. F.eks rydde rommet. Når jeg først ryddet det så skulle jeg ta en opprydning i HELE garderoben min så jeg ble jo nesten aldri ferdig heller.

   

  3. Usosial

  Jeg er veldig opptatt av å ikke kaste bort tiden min, så jeg holder meg mye for meg selv enn å bli kjent med nye. Noe som overhode ikke er bra. Jeg burde komme meg mer ut å bli kjent med flere, men du må anstrenge deg så mye også føler jeg når du skal bli kjent med nye. Av og til så orker en bare ikke, selv om jeg er litt skuffet over meg selv der.

  4. Skeptisk

  Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gått glipp av ting pga. jeg har vært skeptisk til baktankene deres. Jeg har hatt flere anledninger til å f.eks få tatt profesjonelle bilder av fotograf, men så fort jeg ikke føler meg trygg så dropper jeg ut. Det er ikke sikkert jeg hadde noe som helst grunn til å føle meg utrygg en gang.

  5. Kresen

  Dette til mennesker generelt, men selvfølgelig mest gutter. Jeg har utrolig vansker med å føle meg sikker på gutter, uansett hvor seriøse de prøver å være. Så fort jeg føler noe er feil så dropper jeg ut, noe som ikke alltids er så bra. En skal kjempe litt hvis en vil at noe skal fungere, men jeg er bare redd for å kaste bort tiden min så jeg velger heller å gi slipp som oftest.

  Kjenner du deg igjen i noen av disse punktene?

 • 8

  Hvor mye veier du?

  Sist jeg veide meg var jeg 63kg.

   

  Skal du ta silikon? Hvor mye i så fall?

  Ja det skal jeg, å det så fort jeg har pengene på plass. Hvor mange gram har jeg ikke noe anelse om, men jeg vil ligge på en D-E.

   

  Hva heter plagg nr. 2 i Fashion Nova Haul videoen din?

  Den heter Gatsby Romper ? Nude. Enda ikke sett videoen? Klikk HER. (Alle klærne er linket til i kommentarfeltet på YouTube-videoen.)

   

  3 kriterier en potensiell kjæreste må ha? (3 utseendemessig og 3 på personlighet)

  Utseende: Høyere enn meg, liker å trene og mandige trekk. Babyface er ikke noe for meg.

  Personlighet: Støtter meg i valgene mine, interessert i at jeg har det bra og tar vare på meg de dagene jeg har det tungt.

   

  Topp 3 deiligste guttene på Paradise Hotel gjennom tidene?

  Morten Botten, Casper Thoresen og Audun Sørseth

  Hvor mange barn vil du ha? Jente eller gutt?

  Ingen.

   

  Hvilke redigeringsprogram bruker du på bildene dine?

  VSCO, Instagram og Perfect365. Beskriver detaljert HER

  Beste tips for å bli brun?

  Sol deg regelmessig samtidig som du daglig tar i bruk betakaroten.

   

  Hvor ønsker du å flytte til, hvis du hadde hatt muligheten til å flytte hvor som helst?

  LA!

   

  Sist du hadde sex?

  I går/natt. ;*

 • 2

  Mulig jeg kommer til å rive meg i håret i etterkant av dette, men selv så var dette en favoritt å se på. Jeg tenkte nemlig å kjøre en Challenge Me video! Jeg er klar for å ta imot en utfordring fra dere, slik at vi sammen kan lage en video vi kan le av sammen i etterkant. Hvordan videoen kommer til å bli er alt opp til dere, så her er ikke tiden for å holde noe tilbake! Are you ready?

  Hva ønsker du å utfordre meg med?

 • 10

  Det er nok ikke mange som vet at påsketiden er en av de viktigeste tidene for Jehovas Vitner, men allikevel så feiret vi den ikke på samme måte som alle andre. Vi hadde ikke noe fokus på påske-kyllinger, påske-egg og slike påske tradisjoner. Påsken er en tid hvor de fleste kristne minnes Jesus oppstandelse. Hos Jehovas Vitner var det omvendt, vi minnet Jesu død.

   

  Den dagen samlet alle seg i Rikets Sal hvor det var et møte på rundt 1 time hvor det var en som hadde en tale om Jesus sitt liv og betydningen for at han ofret seg osv. På slutten av møtet ble det sendt vin og brød rundt i salen slik som Jesus gjorde før han døde som symbol på hans kjøtt og blod. Jeg husker jeg alltids ble stresset og klam for jeg var livredd for å miste noe av det, for det var musestille i salen når det ble sendt rundt så alle hadde fått det med seg.

   

  Av og til var det noen som spiste og drakk, det var virkelig spesielt husker jeg. Det at de gjorde det var pga. at de var så sikre på at de var en av de 144.000 som nevnes i Bibelen som skal regjere med Jesus i himmelen. Jeg husker jeg aldri skjønte hvordan de visste at de skulle til himmelen, gud snakket jo ikke med mennesker. Men foreldrene mine sa at de var like sikre på det som jeg var sikker på at jeg var jente, så ja?

   

  Så når jeg var Jehovas Vitne så var påsken bare en tid med masse fridager og en dag hvor en måtte på møtet, noe som gikk greit for det var alltids noen fine gutter som dukket opp fordi foreldrene deres kom på møtet denne dagen selv om de ellers aldri dukket opp. Hehe.

 • 12

  Ny dag, nye muligheter skal det sies. Først og fremst så må jeg bare takke dere alle for responsen etter min lille tårevåte video, jeg er bare enda mer sikker nå på at det var det rette av meg å gjøre. Det å våkne opp til meldinger fra kjente og ukjente fikk nesten tårene til å trille igjen, men det av glede. Jeg føler jeg så utrolig mye lettere og sterkere nå! Så nå kan vi legge denne ballen dø, så er det på tide å fokusere på noe hyggelig! Livet går videre, så jeg følger med.

   

  I dag startet jeg med frokost på sengen faktisk! Det er viktig å ta vare på seg selv, så da måtte jeg varte meg selv litt opp i dag. Jeg har blitt helt hektet på disse proteinrundstykkene (oppskrift) samtidig som det ble en fluffy eggerøre. YUMMY! Så må jeg jo visere dere mitt lille av påskepynt, hihi. Det gjør det litt ekstra koselig med levende lys og roser, samtidig som jeg føler mer på den påskestemningen når jeg har litt gult rundt meg. Jeg sjekket klesskapet mitt og alt, men jeg eide ingenting av gult før!

  Håper alle får en nydelig tirsdag!

 • 38

  Jeg tenkte egentlig å vente til i morgen med å legge denne videoen ut, men jeg kjenner på kroppen at det vil bare gjøre enda mer vondt å vente. Jeg må få dette overstått slik at jeg kan våkne opp i morgen og gå videre. I dag har vært en lang dag med et sterkt innlegg hvor det medførte en ganske het stemning i kommentarfeltet. Folk er fasinert og irritable på hvordan jeg uttaler meg om MINE foreldre, noe jeg til en viss grad kan forstå når en ikke vet så mye om historien.

   

  Derfor velger jeg nå å legge alle kortene på bordet, i alle fall det viktigeste. Jeg tenkte å kose meg med ansiktsmaske mens jeg forteller hvordan jeg opplevde denne hendelsen. Men nå i etterkant så kan jeg si at ansiktsmaske var en dårlig idé, for en koselig video er det ikke! Gi meg en sjanse til å fortelle MIN historie!

   


   

 • 44

  Nei jeg overdriver ikke nå, med mindre de ikke elsker meg da. Dette vil de sikkert nekte sterkt for, men innerst inne så er det et av disse utfallene de håper på. Hvordan vet jeg dette? Fordi jeg tenkte akkurat det samme når jeg var Jehovas Vitne å tante og onkel meldte seg ut? Ja, jeg som liten ønsket faktisk at tanten og onkelen min døde før "enden"! Det er jo helt grusomt! Hva i huleste fikk meg til å håpe på noe slik, jeg elsket dem jo?

   

  Som Jehova Vitne lever du under et håp om at verden skal bli til et Paradis hvor alle som tilber Guden Jehova kommer inn. Men de som dør før denne "enden" kommer, grunnet sykdom, katastrofer osv. har også en mulighet for å komme inn. Det står nemlig noe i bibelen om at de som dør blir renset fra sine synder, så da får de en ny sjanse i dette Paradiset.

   

  Jeg har hørt av flere som er halvveis innenfor at foreldrene mine "elsker" meg. Så hvis de virkelig elsker meg så ønsker de meg heller død enn at jeg forblir levende og aldri kommer tilbake til "sannheten". Grusomt, ikke sant? Jeg var ikke mer enn 11-12 år når tanten og onkelen min meldte seg ut, å jeg hadde lært på møtet at "om de dør så får jeg se dem igjen i paradiset." Jeg merker jeg blir helt ut av meg bare tanken på dette, jeg var jo SÅ UNG! 

  Unger skal ikke måtte tenke på mer grusomme ting enn at de bruke hjelm når de sykler.

  Tanken på at en slik religion får støtte fra staten er uforståelig!

 • 4

  AKKURAT NÅ

  Da er det endelig mandag, å jeg ser fram til å ta ALT til et høyere nivå! Haha, ja det er den dagen i dag. Motivasjonen er på topp, å jeg ser bare fram til å ta uken med storm. Jeg kom nettopp hjem fra trening, så nå er det å hoppe i dusjen før jeg må mekke meg litt frokost. Ble så gira etter jeg så responsen etter gårsdagens YouTube-video, så tror dere ikke jeg dro med meg kameraet rundt i dag. Tenkte at det hadde vært kjekt å lage en vlogg der dere kan følge meg en hel dag og mye mer.  Så skulle dere ha noe video-ønsker så skrik ut NÅ!

   

  UKENS HØYDEPUNT

  Det å endelig kunne dele Kosthold- og Treningsprogrammet mitt med dere! Jeg er så utrolig glad for at jeg kan være med å bidra til en sunnere og mer treningsrik hverdag for så mange flotte jenter. Det gjør meg bare enda meg gira på å ville hjelpe, for jeg vet hvor mye det kan gjøre med en persons liv. Jeg er ikke Personlig Trener, men jeg skal være ærlig å si at jeg har vært inne på tanken. Men akkurat nå så har jeg alt for mange baller i luften til å gjøre det også, i tillegg så er det ikke en billig utdannelse.

   

  UKENS ANTREKK

  Dette er nok uten tvil det mest etterspurte antrekket i det siste. Body fra Fashion Nova som er uten tvil den mest behagelige jeg har i skapet! Dessverre så er den utsolgt for øyeblikket, men ønsker du å få mail når den kommer tilbake så trykk HER.

   

  UKENS YOUTUBE-VIDEO

   

   

  UKENS TANKE

  Jeg har tenkt utrolig mye på hva som kommer til å skje de neste ukene. Jeg kjemper med nebb og klør for å kunne drive med hva jeg virkelig elsker, å jeg vet at i løpet av disse ukene så vil jeg få svaret på om det kom meg til gode. Jeg nekter å gi opp før jeg faktisk har ?tapt?, for jeg vet at selv når ting ikke ser ut til å gå min vei så kan ting plutselig snu seg drastisk.

   

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Dere teite mannfolk som daglig sender meg bilder av snabelen deres. Jeg har gitt opp det å få dere til å skjønne at det er så lite tiltrekkende som overhode mulig! I dag ble jeg seriøst KVALM! Bare tanken på meg gjøre det samme å sende til menn er noe jeg aldri hadde gjort, i alle fall ikke til en vilt fremmed uten videre. Så har du denne nye drittsnappen som gjør at navnet til personen plutselig forsvinner etter du har åpnet snappen, WHY!? Jeg får ikke engang mulighet til å blokket dem da! Arrg..

   

  UKENS FAVORITTSANG

   

   

  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  NAKENBILDER PÅ AVVEIE!

 • 6

  Reklame | NuSkin

  God kveld snupper! Håper alle har hatt en nydelig helg og fin start på påsken. Her har det faktisk gått overaskende bra med tanke på at jeg har måttet greie meg med mitt eget selskap. Tiden har faktisk gått ifra meg i dag. Jeg har fått ryddet rommet skikkelig, laget meg god frokost og slappet av i sengen med PC-en. Jeg har også fått lagt ut alt av klær jeg skal bli kvitt på appen TISE. Disse kommer til å ligge ute til i morgen før jeg tar å leverer dem til Fretex eller noe slik. Orker ikke å ha det liggende lengre, så er du nysgjerrig på hva jeg har lagt ut så finner du alt under profilen min @Christinalegreid.

   

  Men nok om det! Jeg har nemlig vært så heldig denne helgen å få testet ut sheetmaske, å dette er faktisk første gang jeg tester ut disse. Den heter Radiance Maks fra Nu Skins, den går på å fukte huden og gjøre den mer glødende. Etter en kald og guffen vinter så er jeg desperat etter å få en glødende og frisk hud til sommeren! Det gråe været er over, så da synes jeg at den gråe tonen i huden min også kan få lov til å forsvinne. Ikke sant!?

   

  Jeg var faktisk overasket over hvor fuktig masken faktisk var, men FY så deilig den var å ha på! Den luktet utrolig godt, å selv om jeg ikke greide å ta meg selv seriøst når jeg så meg selv i speilet så følte jeg den fungerte bedre enn vanlige fuktmasker. Du kan ha den på i 15 minutter, å når tiden er over så bare tar du å masserer det overflødige inn i huden før du tar på det du bruker av hudpleieprodukter. Det var utrolig greit!

   

  Jeg prøvde den på fredag, å i etterkant så har jeg merket god forskjell. Kvisene mine har tørket ut og minsket, jeg føler sminken har sittet bedre og holdt gløden tross at jeg har brukt pudder! Fuktighet er faktisk det beste mot kviser, så har du en fuktig hud så får du mindre kviser! Dette visste du kanskje ikke ;)

  NATTKJOLE FRA NEW YORKER

  GLOW BABY, GLOW

  Lyst å teste ut masken til en billig penge? Send en mail til søteste Julie på Koldal_ju@hotmail.com. Selv så skal jeg nå en tur ut for å kjøpe meg litt mat før det er hjem å ta i bruk masken igjen i kveld. Nå som kvisene er på vei vekk så må jeg bare fortsette i håp om at de forsvinner før jeg pitler for mye, hehe.

   

  PÅSKEN ER EN PERFEKT TID TIL Å KUNNE BRUKE LITT EKSTRA TID PÅ Å TA VARE PÅ HUDEN! IT`S TIME TO GLOW!

 • 18
   
   
  ______________
   
  HUSK Å LIK OG ABONNER OM DU ØNSKER AT JEG SKAL FORTSETTE MED VIDEOER!


   

 • 6

  Reklame | FASHIONNOVA

  Heia bloggen! Da er jeg endelig våknet etter noen timer søvn, kjenner egentlig at jeg skulle hatt litt fler, men magen min skriker etter mat nå. Jeg kom meg ikke til sengs før rundt 05.00 i natt grunnet redigering av Fashionnova Haul-en som jeg bare venter på at jeg kan få lagt ut på YouTube-kanalen min HER.

   

  Så nå tenkte jeg å stikke å lage meg noen proteinrundstykker og litt eggerøre til frokost før jeg ser hva jeg finner på videre i dag. En liten tur ut for å lufte hodet tror jeg skal bli godt etter en så lang natt, så får jeg heller stenge meg inne etterpå, hehe. Toppen som dere ser på bildet er selvfølgelig fra Fashionnova, å nå får du alt fra 30-80% på hele siden ved bruk av: SHINE30.

  T-SKJORTE | HER

  ARMBÅND | HER - (CHRISTINA10 for 10% på hele butikken)

   

  ___________________________

   

  Hva er dine planer for søndagen?

 • 10

  God kveld mine skjønne skapninger. Nå fikk jeg endelig satt meg ned etter en ganske hektisk dag som besto av trening, påske shopping og filming til YouTube. Denne dagen har gått i et, men det er bare bra for da har jeg ikke kunnet tenke på mat, haha. Tok å bestilte meg Pasta Carbonara i går, noe som var himmelsk! Men det betyr også at Christina må holde seg til kyllingen i dag, men så måtte jeg ha noe form for kos siden det er lørdag. Jeg greier aldri å gå en lørdag uten absolutt noe ekstra, det bare går ikke. Så da måtte vi komme på noe godt men sunnere! Men det synes jeg at jeg fikk rimelig bra til!

   

  Som mange kanskje fikk med dere på Snapchaten min i går/natt så ble den spammet med klesprøving og rumpevideoer. HAHA! Jeg hadde drukket en hel kanne grønn te, noe som alltids gjør meg våken, så jeg fant ut at jeg skulle gå gjennom  HELE garderoben min. Underveis så fant jeg mye jeg hadde glemt ut, eller som jeg ikke passet før men som kom på nå. Dette måtte jeg selvfølgelig dele på Snap + litt ekstra så overtrøtt og glad som jeg var, hihi. Add meg gjerne på Snapchat: Christina_lgrd.

  Litt påske pynt måtte jeg skaffe meg. Det er tross alt første gang jeg "feirer" påsken slik som alle andre. Hadde det vært kjekt med et innlegg om hvordan Jehovas Vitner feiret påsken? Det er faktisk den viktigeste tiden for dem! Hvis du kunne tenke deg å vite så kommenter gjerne i kommentarfeltet.

   

  Klar for å tilbringe hele natten i sengen med redigering av videoer!

  YouTube-Kanalen min - HER

 • 10

  "Hvorfor ikke? Vi skal jo være sammen allerede i morgen også, om vi har sex i dag eller om noen dager har ingenting å si." Har du hørt denne før? Dette er kanskje den setningen jeg har hørt mest når jeg har vært med en gutt for første gang, å jeg blir like skuffet hver gang. Vi møtte hverandre for første gang for kanskje bare 1 time siden, å du skjønner ikke at jeg ikke vil hoppe til sengs med deg?

   

  Jeg skal ærlig si at, ja jeg har hatt sex allerede første dagen, men det å ha sex første dagen er ikke så smart om du virkelig liker en. Slik er det i alle fall med meg, for har vi sex første kvelden så har du ikke vist respekt for at jeg har villet vente. Jeg har nemlig slik at jeg aldri kommer til å bli sammen med en som jeg har ligget med første natten, det er bare en regel jeg har. Kanskje litt rart for noen, men uansett hvor godt jeg kan like den personen i etterkant så holder jeg så sterkt på den regelen at jeg lar han gå.

   

  HVA ER DINE TANKER OM SEX FØRSTE NATTEN?

 • 8

  Reklame | SkinnyCoffeeClub

  Da var det endelig fredag, eller endelig å endelig. Jeg er nemlig hjemme alene hele påskeferien grunnet at søsteren min skal til Haugesund. Jeg husker ikke sist jeg har hjemme alene så lenge faktisk. Haha, nå høres jeg kanskje ut som en liten unge som ikke kan ta vare på seg selv, men jeg har lett for å stenge meg inne når jeg ikke har folk rundt meg. Merker bare i dag at det å komme seg på trening blir ikke frivillig, men jeg vet at når jeg kommer meg ut dørene så angrer jeg meg for at jeg ikke kom meg ut før.

   

  Det er nok litt godt for meg også med tanke på at vi har planer begge to om å flytte til hver vår plass. Heldigvis så er det lettere for meg å få i gang alle YouTube-videoene jeg har planlagt, hater å snakke høyt til meg selv når jeg vet det er noen andre i leiligheten. Så det står ikke på at jeg ikke har noe å gjøre, jeg har kanskje litt for mye å gjøre rettere sagt.

   

  Fikk nå en utrolig fin start på helgen med å lage meg proteinrundstykker. Sist gang jeg lagde dem var når jeg bodde i Haugesund. Jeg hadde glemt ut hvor gode dem faktisk var! Oppskriften er inspirert av Treningsfruen:

  Oppskrift - 4 rundstykker:

  Ingredienser:

  - 150g Mager Cottage Cheese

  - 125g Havregryn

  - 1 Egg

  - ½ ts Bakepulver

  - En klype salt

   

  Bland alle ingrediensene sammen med en stavmikser. Tips: Ha det tørre nederst i bollen for å unngå havregryn over hele kjøkkenbenken. (Jeg måtte lære dette på den harde måten, hehe.) Del deigen i 4 å rull dem med hendene til runde baller som er flate på topp og bunn.  Sett dem på bakepapir å stek dem i ovnen på ca. 210 grader, varmluft, 15 minutter. Noen må ha dem kortere/lengre i ovnen, så følg med om de ligner de som er på bildet over.

   

  Selv så hadde jeg bare kylling pålegg på, for de er så gode at jeg spiste til og med en uten noe. Men her er det bare å kose deg med god samvittighet. Jeg var utrolig sukkersyk i dag, så jeg er så glad for at jeg kom på denne oppskriften! Så fort jeg hadde spist og fått i meg en god kopp varm kaffe fra SkinnyCoffeeClub så var søtsuget vekke.

   

  GOD HELG!

 • 13

  Reklame | Goleonline.com

  I dag føler jeg meg som verdens heldigste jente! Jeg fikk nemlig endelig armbåndet mitt fra Goleonline.com som jeg har gledet meg så lenge til. Det tok ikke mange sekunder før det var stuck på håndleddet mitt, jeg glemte nesten å ta det av når jeg skulle på trening til og med. Jeg har vært utrolig dårlig med armbånd, smykker og ringer pga. jeg er så kresen på slik. Når jeg så dette armbåndet fra Goleonline så var det ikke et spørsmål, det måtte jeg ha! Jeg elsker hjerter, gull og diamanter så dette var jo bare meant to be.

   

  I samarbeid med Goleonline så er jeg så heldig å få gi dere 10%HELE butikken deres ved bruk av koden: CHRISTINA10. Jeg vil anbefale alle til å ta turen innom, for her er det mye som både menn og kvinner kan forelske seg i! Jeg har allerede notert noen ting på ønskelisten til bursdagen min.

  ARMBÅND | HER

  BgqXgg0geBa

  (Klikk på bildet over for å se video)

  ___________


  HVA SYNES DERE?

 • 8

  Jeg kan ikke tro at dagen er endelig kommet! Etter timevis med skriving og planlegging så er endelig mitt mest etterspurte program ferdig! DET STEMMER, jeg har satt meg ned å skrevet hele kosthold- og treningsprogrammet mitt slik at dere nå har mulighet til å få prøve det selv! Det er et dokument på 8 sider med god forklaring både når det gjelder mat og treningen. Dette koster 200,-. (Jeg har vurdert å starte opp en egen snap i sammenheng med dette om interessen er stor for dem som kjøper programmet.)

   

  NEI, jeg er ikke personlig trener. Jeg har trent i over 5 år hvor jeg har prøvd meg på diett med torsk og brokkoli som fikk meg ned på en vekt på 61kg. Jeg havnet bare noen måneder etter på 80kg grunnet smell etter dietten, å nå har jeg sakte men sikkert gått ned igjen uten å fyke tilbake til start. Jeg vet hva som funker, noe mange av dere har lagt merke til. Derfor ønsker jeg å dele denne opplevelsen med dere.

   

  Fokuset mitt er ikke å skape kroppspress, men hjelpe dere til å føle at dere har kontroll over hva dere skal når dere kommer på treningssenteret. Det å trene vil også gjøre deg mer lykkelig innvendig, derfor er trening en så viktig del av meg som jeg vil at du skal oppleve. Dette programmet vil hjelpe deg til å stramme opp kroppen, gå ned i vekt og bygge muskler.

   

  Er du klar for en skikkelig innsats til sommeren? 

  AUGUST 2016 - MARS 2018

  JUNI 2017 - MARS 2018

  SEPTEMBER 2017 - FEBRUAR 2018

  OKTOBER 2017 - MARS 2018

  __________________________

  Ønsker du å få tilgang til programmet mitt eller har spørsmål? Da kontakter du meg her:

  Mail: Christinalaegreid@yahoo.no

  Instagram: HER

  Snapchat: Christina_lgrd

 • 14

  1 år og 4 måneder er det mellom disse bildene! Jeg skal innrømme at nei, jeg har ikke trent beinhardt hele denne perioden. Jeg var av og på med trening i 1 år, men de siste månedene har jeg virkelig satt fokus og kommet inn i rutinene jeg ønsker. Jeg har alltids fokusert på å bli en bedre versjon av meg selv, ikke sammenligne meg med andre. Alle er forskjellige, så det beste for å holde motivasjonen på topp er å ha fokus på sin egen kropp. Jeg elsker å stå på for å slå meg selv!

   

  Det å ta mål av kroppen, bilder osv. kan være utrolig motiverende å se på i etterkant. Du ser deg selv i speilet hver eneste dag, så du vil føle at det ikke skjer noe forandring. Ta opp bildet etter en måned med trening og jeg vil love deg at du ser forskjell. Trening skal være et høydepunkt i livet, ikke et slit. Derfor har jeg en liten ting som jeg har jobbet mye med de siste dagene i håp om å hjelpe dere på veien.

   

  Mange hater at det er så mye fokus på ?sommerkroppen?, men siden det er en tid hvor en har mindre klær på seg så skjønner jeg at noen har lyst å trene litt ekstra. Jeg vil at du skal føle deg vell i din egen kropp, å trening hjelper ikke bare på utseende som alt fokuset er på. Du blir mer lykkelig av trening og det gir deg energi for hele dagen! Følg med! ;)

   

   

 • 4

  Nok en dag hvor ingenting går etter planen, men da sitter jeg her endelig! Ble en sen cardio økt i dag, men det var like greit med tanke på at da kunne jeg hente PAKKEN MIIIN på postkontoret. Fikk beskjed i går kveld at den var kommet, så har gledet meg utrolig til å så om de faktisk passer! Skoene er fra SIMMI.com, å det tok nøyaktig 2 uker før jeg fikk dem. Jeg har siklet etter skoene deres så utrolig lenge, så jeg måtte bare kaste meg ut i det å få testet dem ut. Bildet over er litt av skoene som de selger, er de ikke bare nydelige?

   

  Selv så ble det 2 par sandaler i sølv og bronse/rose gold og 2 par støvletter i nude og svart. Dette kom på 1900,- så kom tollen på 600,-. Selv så synes jeg ikke dette er så dyrt med tanke på hvor utrolig fine de ser ut, å kvaliteten virker utrolig bra også. Føler du må ut med flere tusenlapper for noe slik i Norge. Jeg kommer til å ta bilder av skoene på senere, jeg måtte bare viser dere dem!

  SØLV HER | BRONSE HER 

  NUDE HER | SVART HER

   

  _______________________

   

  HVA SYNES DERE?

 • 6

  Uansett om det er måneder eller år til jeg forlater søte Stavanger, så er det noe jeg SKAL få unnagjort før den tid. Jeg har hatt flere av disse tingene på lista mi siden jeg flyttet her, noe som vil si 9 MÅNEDER! Siden jeg ikke har bil så er det ikke like lett som hvis jeg hadde hatt, men umulig er det nå ikke. Jeg må bare anstrenge meg og planlegge litt bedre for å få det gjort.

   

  - Gå Preikestolen

  Dette er jo bare noe alle må oppleve når de er i Stavanger sies det, så jeg kan ikke ha bodd i Stavanger uten å ha gått Preikestolen! Det er ikke lov, haha. Jeg tenker å få krysset av på denne mot sommeren forhåpentligvis, så får jeg mange bra bilder i tillegg når jeg først er der.

   

  - Ha fast inntekt

  Dette er noe jeg har vært fast bestemt på alltids når jeg har drømt om Oslo. Jeg skal IKKE flytte inn i et "hål" når jeg først flytter, for å bo alene i noe slik er ikke gøy. Been there done that. Derfor så må nok Oslo vente i alle fall noen måneder om ikke år slik at jeg får spart skikkelig opp til noe jeg faktisk kan bo i over lengre tid.

   

  - Testet ut boksing

  Jeg vet at jeg kan gjøre dette andre plasser også, men jeg har nemlig tenkt å lage en YouTube-video hvor jeg tester ut treningssentre i Stavanger. Da vil jeg fokusere på hva senteret står for, å jeg vet at det er mange som satser på boksing. Jeg har prøvd det litt ut med en kompis, å jeg husker jeg synes det var utrolig effektivt!

   

  - Gjøre opp for meg

  Oyoy, hva er dette for noe? Ja, jeg har en del ting i fortiden som jeg helst skulle ha unngått. Mye av det angrer jeg meg ikke for, jeg lærte utrolig mye av det, men jeg har en spesifikk ting som jeg angrer meg for. Dette fordi jeg føler det gikk personlig ut over noen jeg var glad i. Jeg har alltids hatt i tankene at jeg en gang vil dele denne historien med dere, men det kan jeg ikke gjøre føler jeg før jeg har fått ordnet opp med denne personen.

   

  Har du vært i Stavanger?

 • 10

  I dag gikk ikke dagen helt etter planen. Jeg våknet av lys i rommet noe som fikk meg til å skjønne at jeg hadde slått av alarmen halv-våken. Jeg har to alarmer på, en 04:30 og en 05:00. Jeg husker jeg slo av den første, men ikke den andre, så jeg våknet rundt 10:00 i dag. Da tar jeg en ekstra kardio i helgen heller så tar jeg meg fri i dag tenker jeg, så da ble det ansiktsmaske dag i dag, hihi. Elsker spa-dager, i alle fall etter sist uke med mensen, huden min var et vrak!

   

  Jeg så gårsdagens Paradise Hotel mens jeg tenkte over hva jeg skulle skrive om i dag. Det er første gang på lenge jeg har hatt skrivesperre, det er grusomt! Hver gang det skjer så begynner jeg å bla gjennom gamle bilder på PC-en, for jeg har egentlig nok av ting og historier som jeg kan skrive om. Jeg hadde ikke engang begynt å ble nedover da jeg kom på hva jeg kunne skrive om.

   

  Jeg husker den dagen så godt! Jeg hadde akkurat fått meg min første telefon med kamera framme. Jeg var i ekstase! Jeg hadde lenge misunt alle vennene mine som hadde kamera på framsiden av telefonen, jeg kunne ikke ha SNAPCHAT med den telefonen jeg hadde! Det var rett og slett krise, men så fikk jeg endelig råd til en Iphone 4. Jeg ville ha hvit, men jeg var så desperat på ny telefon at jeg tok svart siden de ikke hadde hvit inne i butikken. Så var det rett hjem å laste ned Snapchat og ta selfier hele dagen.

   

  Ja jeg er seriøs, HELE DAGEN! Haha! Jeg hadde genseren til Pappa på meg, for den var stor så jeg fikk litt den ?swag? stilen jeg digget på den tiden. Helledussen så lenge siden jeg har hørt ordet ?swag? egentlig. Jeg elsket hiphop og slik, så jeg søkte alltids opp det ordet for å få inspirasjon til klesstil av de kule hiphop-jentene. Den genseren tror jeg ikke pappa fikk tilbake på lang tid, jeg snek meg alltids på vaskerommet for å nappe den før han tok den etter vask.

   

  Dette bildet er faktisk tatt i Mars for 5 år siden, 2013! Var vell ikke filter engang på Snapchat da.

   

 • 18

  Hvor bor du nå og har du lyst å flytte? I så fall hvor?

  Jeg bor nå i Stavanger, men jeg har veldig lyst til å flytte til Oslo. Har faktisk vurdert det så sterkt at det er mulig dette kan la seg gjøre i løpet av året!

   

  Vet du om foreldrene dine spør lillesøsteren din masse om deg når hun besøker de? Følger de bloggen din tror du?

  Hehe, ja de følger med på bloggen min. De så visst Insider FEM episoden i helgen til og med fikk jeg vite. De har sagt til meg at hvis jeg skriver om dem på bloggen igjen så vil de anmelde meg, så da tenker jeg jo at de må følge med da haha!

   

  Kan du ha en «en dag med meg» video-blogg der du filmer gjennom hele dagen?

  Selvfølgelig! Dette skal jeg få fikset!

   

  Du sier du har fått et dårlig syn på menn etter strippejobben, hvordan påvirker det deg med tanke på potensielle partnere i fremtiden?

  Jeg kan uten tvil si at jeg er mye mer kresen på hvem jeg bruker tiden min på etter stripperperioden. De mennene som har prøvd å bli kjent med meg har erfart dette. Jeg er nesten umulig å bli kjent med, å enda verre å få møte. Jeg stoler ikke på noe av hva de sier, å jeg har ikke vansker for å si ting rett ut som jeg mener. Så det at jeg har et så skeptisk syn til menn kommer til å gjøre at jeg forblir singel en del år til ja.

   

  Er du singel?

  Ja.

  Hvis du vil studere, hva kunne du ønske deg å studere?

  Økonomi.

   

  Soler du deg naken om sommeren?

  Ikke på stranden nei. Er ikke den typen som ligger å flasher boobsa på stranden, haha!

   

  Hva er dine tips for å få god selvtillit?

  Jeg husker jo selv at jeg var en av de mest usikre på barneskolen, så selvsikker har jeg ikke alltids vært. Jeg begynte i det små. Jeg hadde klær som jeg elsket, men som jeg visste folk kom til å reagere på, bukser i tusen farger, rosa bukser osv. I stede for å se på dem i skapet så valgte jeg å blokkere tankene mine og bare ta dem på. Ja, jeg husker alle på skolen studerte buksene mine, men den følelsen av at jeg ikke brydde meg om andre og gikk i det jeg ville var en fantastisk følelse! Så etter hvert så greide jeg mer og mer å gjøre ting jeg ønsket uten å tenke på andres reaksjon. Det begynte med et par bukser, å nå står jeg å ser tilbake på alt jeg har opplevd fordi jeg ikke tenkte på hva alle andre kom til å tenke.

  Har du noen forbilder innen blogg?

  Selv så er jeg alt for dårlig til å lese andres blogger, men jeg jobber med det for det gir mye inspirasjon! Bloggene jeg tar å titter innom er Sraad, Sophieelise, Viccctoria og lindalovise91.

   

  Tjener du nok av bloggingen eller har du andre inntektskilder/jobb på si? Hvis ikke, hvilken jobb kunne du tenkt deg å ha på si?

  Akkurat nå så tjener jeg faktisk ikke en eneste krone på blogg. Så etter å ha avsluttet Premium snappen min også så har jeg faktisk INGEN inntektskilder. Nei, jeg har ikke kontaktet nav heller. Jeg har litt penger igjen slik at jeg kan klare meg  en periode, men jeg tror dette må til for at jeg virkelig skal satse alt for å se om det kan bli noe ut av dette. Verste av alt er at jeg ikke stresser med at jeg ikke får penger inn, det bare gjør meg supermotivert til å gi alt for bloggen som jeg virkelig brenne for.

   

  Jeg var faktisk i et møte senest i går med muligens aktuelle sponsorer, noe som kan bety at jeg faktisk kan leve av bloggen! Det er helt utrolig, å jeg feirer ikke før jeg vet 100% at denne avtalen går i boks. Men bare tanken på at jeg faktisk har vært på et ?sponsor-møte? etter under 1 år med blogging er utrolig! Jeg hadde aldri sett for meg noe slik.

 • 8

  Fått en del spørsmål om hvilke hudpleieprodukter jeg bruker, så jeg tenkte dette hadde vært bedre å lage et innlegg om. Jeg har brukt disse produktene i en god del år nå. Jeg har byttet litt innimellom, men alltids gått tilbake til disse så fort jeg hadde råd. Jeg har alltids hatt et stort hjerte for Chanel, det er uten tvil yndlingsmerket mitt. Jeg har faktisk tenkt å tatovere logoen, men hvor en hemmelig enn så lenge, hihi. Første gang jeg brukte disse produktene var vel rundt da jeg gikk 1.vgs, så det vil si at jeg har holdt meg til samme produkter så å si i 4 år.

   

  Hudpleieserien heter Hydra Beauty, som er fuktighetsserien til Chanel. Bare lukten i seg selv får meg til å føle meg tusen ganger friskere enn andre produkter. Akkurat nå så bruker jeg daglig ansiktsvannet deres, serumet og kremen. Jeg begynner å bli tom for masken deres som jeg elsker å sove med, å rensen er jeg tom for? Men nå skal jeg ut å reise snart så da får jeg alle babyene mine tilbake. Jeg slet mye med oljete/veldig tørr hud i lengre perioder, men etter å ha brukt disse produktene så er huden min helt forandret. Jeg sliter ikke med flassete hud og jeg slepper å måtte pudre meg pga. oljete hud.

   

  Jeg har heller ikke slitt så mye med hudormer eller kviser, noe som det boblet av på haken min spesielt før! Hatt litt nå de siste dagene grunnet perioden min, men det er så lite i forhold til hva jeg hadde før. Dessverre så har Chanel blitt strengere med hvilke butikker som selger produktene deres, så du får ikke kjøpt det via nett eller på parfymerier som Kicks.no. Selv så tror jeg alle parfymeriene i Stavanger utenom Kicks selger dem.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hva er ditt favorittmerke innen hudpleie?

 • 8

  God morgen alle sammen!

  Eller det blir kanskje mer god dag med tanke på at jeg allerede har vært våken i 5 timer. Spratt opp av sengen 05:00 i dag for å få unnagjort en ganske kjekk kardio. Jeg har annenhver dag hvor jeg har intervaller og rask gange i bakke, så da ble det Paradise Hotel på meg mens jeg gikk på mølla i en time. Jeg skal ærlig innrømme at jeg henger skikkelig etter, jeg så vel episode 3 i dag. Det har vært noen travle dager så jeg har rett og slett ikke tatt meg tid til å se det. Jeg har ikke TV og siden det går så sent så ser jeg det heller på Viafree dagen etter.

  Det å se Paradise får meg til å tenke på søknaden min. Det er nesten et år siden jeg søkte, jeg søkte så fort søknaden kom ut haha. Jeg husker jeg skrev blant annet at jeg var åpen for sex på TV om det var en som var min type der inne. På den tiden hadde jeg et ganske avslappende forhold til sex, så tanken på at det kom på TV var ikke store greier. Når jeg tenker over det nå så har ting forandret seg en god del. Sex har ikke vært noe fokus i hverdagen min lengre, det er ikke noe jeg føler for. Vi har lett for å ta sex for gitt, men det å ha det med en en er glad i er så utrolig mye bedre.

  Men ja, hva kan jeg si. Det som stopper mange fra å gjøre slik på TV er foreldre og besteforeldre. Jeg har verken noe av delene så? Blir nesten flau av meg selv her jeg skriver, men det er litt artig å tenke tilbake på også.

  Kunne du hatt sex på TV?

 • 26

  UNDERTØY | HER

   

  _____________________________________

   

  I dag var bare et av flere eksempel på at folk rundt om i landet deler nakenbilder av meg. Det er blitt veldig populært å sende disse til søsteren min, noe jeg bare må flire av. Jeg har hatt en snap hvor en ser mer hud enn normalt og som jeg har latt folk screenshoote. Det sier selvfølgelig seg selv at disse kom til å bli sendt rundt i hytt å pine, men kom igjen! Alle har sett en pupp før, så hvorfor så big deal. Noen sender bilder til kjæresten sin, jeg valgte å få penger for slike bilder.

   

  Når folk sender meg disse bildene å viser at de er ute så får de sjokk over reaksjonen min. Jeg ser ikke noe vits i å stresse eller bli sint for dette, jeg tok dem selv og valgte selv å dele dem. Er det noen jeg skal være sur på så er det meg selv. Jeg har blitt filmet da jeg strippet helt naken, så dette var ikke så mye. Jeg er ikke den typen som tar å legger ut bilder fordi jeg er usikker eller trenger godkjennelse, jeg elsker kroppen min uansett hvordan den ser ut og trenger ikke at noen må si det til meg. Det er nok derfor jeg tar denne situasjonen så lett på.

   

  Hvis du har opplevd det samme og ønsker dem fjernet fortest mulig så anbefaler jeg deg å klikke innom HER!

 • 4

  AKKURAT NÅ

  Nå driver jeg å gjør meg klar til trening. Denne dagen gikk ikke helt etter planen, så jeg har hatt det litt hektisk i dag. Men for en strålende dag! Jeg kom meg ikke opp av sengen før rundt 11.00, men jeg kom meg allikevel på trening for å fullføre morgenkardioen. Jeg hadde en vekt på 64.3 kilo når jeg våknet, noe som er utrolig kjekt å se selv etter en skikkelig kosehelg. Jeg har slitt lenge med å komme under 65 kilo, spesielt etter helgen. Men nå er jeg over kneipa! Motivasjonen er på topp og jeg er klar for ei skikkelig bein-økt nå snart!

   

  UKENS OPPTUR

  Det å komme til Isa å få ordnet neglene mine! Ikke nok med at hun var en av de dyktigeste jeg har vært borti når det gjelder negler, hun var så herlig å snakke med også! Jeg gleder meg allerede til å se henne neste gang for hun var så koselig å snakke med.

  Instagrammen hennes | HER

   

  UKENS HØYDEPUNT

  Dette kommer sikkert ikke som et sjokk. Reaksjonen og tilbakemeldingene etter episoden på Insider FEM var overveldende. Det gikk ikke helt inn for meg at det var folk som satt hjemme og så meg på TV før det hoppet opp den ene meldingen etter den andre av nydelige mennesker som jeg aldri hadde snakket med før. Jeg følte meg virkelig overlykkelig det øyeblikket. Det å kunne dele et av mine største øyeblikk med dere var virkelig noe jeg er glad for i dag. Det å se så mange støtte meg og heie på meg får meg virkelig til å aldri ville gi opp! Jeg er evig takknemlig for å ha dere med meg!

   

  UKENS ANTREKK

  BUKSE HER | TOPP H&M | SKO HER

   

  UKENS TANKE

   Hva jeg skal gjøre etter Insider FEM er over. Jeg legger ned snappen min som har gitt meg nok penger til å kunne leve. Så tanken om hva jeg skal gjøre videre for å forsørge meg selv er selvfølgelig der. Men dette er ikke en tanke jeg nylig fikk, jeg har en plan om hva som skjer videre. Jeg har alltids en plan B ;)

   

  UKENS FAVORITTSANG

   

  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  Jeg stripper på TV i kveld!

 • 14

  Nå sitter sikkert foreldrene mine å leser dette med et håp om at jeg er så langt nede at jeg forstår at "jeg ikke kan være lykkelig uten Jehova", men det er ikke det som er grunnen. Jeg har faktisk ikke snakket med en enste om akkurat dette, så det å skrive dette offentlig på bloggen er litt godt, sårt jeg vet ikke helt. Jeg har faktisk vurdert psykolog over en lengre periode nå. Ikke fordi jeg har det vondt med meg selv, men jeg mangler en jeg kan snakke med om det som har skjedd. Jeg har ikke en mamma eller pappa som jeg kan rådføre meg med når jeg har det vanskelig. Jeg har tante og onkelen min i Gjøvik som jeg virkelig ikke kunne greid meg uten, men avstanden gjør det selvfølgelig litt vanskelig.

   

  Jeg forstår at mange bloggere og personer generelt velger å oppsøke psykolog, det ser jeg ingen skam i. Jeg kan av og til ta meg selv i å tenke at det er min egen feil at jeg har mistet foreldrene mine, men det er jo ikke det! Ingen normale foreldre hadde kuttet ut barnet sitt uansett grunn, det er ikke en tanke en gang. Så det å kunne snakke med noen om det jeg har på hjertet uten å se opp til et dømmende blikk hadde vært så utrolig godt for meg tror jeg.

  Noen vil sikkert tenke at jeg skriker etter oppmerksomhet bare nå, men da får den tanken bare komme. Jeg har lenge ventet med å skrive dette innlegget grunnet reaksjonen, men jeg tror det er bra for dere å lese dette. Jeg er bare et menneske, selv om jeg har greid meg overaskende bra etter bruddet. Etter å ha flyttet til en ny by hvor jeg nesten ikke kjenner noen så er det ikke et sjokk at jeg sitter igjen med denne konklusjonen.

   

  Hva er dine tanker om psykolog?

 • 10

  Hva synes du om Isabel Raad?

  Jeg elsker henne! Hun er en av få blogger jeg har fulgt med på. Hun ser utrolig bra ut og jeg elsker den sterke personligheten hennes, hun har fått så mye hat og hun er bare blitt sterkere. Hadde det ikke vært for henne så hadde jeg nok ikke sett Paradise Hotel i år.

  Hva har vært viktig for deg i perioden etter Jehovas?

  Det å ikke kaste bort tiden min på personer og ting som bare gjør vondt. Jeg lar meg ikke like lett bruke tid på ting jeg ikke liker, for det har jeg ikke tid til. Jeg kastet bort 18 år av livet mitt, jeg kaster ikke bort mer. Jeg er opptatt av å finne de og det som gjør meg glad og som får meg til å nyte livet.

  Hvordan er det for deg at søsteren din har kontakt med foreldrene deres?

  Så lenge hun har det bra så har jeg det bra. I motsetning til meg så trenger hun foreldrene sine. Etter siste samtale med dem så var jeg 100% ferdig med dem, for den samtalen var ikke koselig i det hele tatt. Så når hun drar til dem er det som om hun drar til en venninne, jeg kjenner ingenting savn.

  Kan du lage video om din hudpleierutine/ favoritter innen sminke, hudpleie osv?

  Ja det kan jeg selvfølgelig! Skal se om dette er noe jeg kan gjøre allerede denne uken!

  Leier du og søsteren din leilighet?

  Ja det gjør vi.

  Har du ting du ikke velger å dele på bloggen, eller deler du det meste?

  Jeg deler utrolig mye, men ikke alt nei. Jeg deler alt i livet mitt som jeg har mulighet til, men å dele absolutt alt er ikke lett. Men jeg tenker alltids på at det er noe som jeg kan dele senere slik at andre kan ta lærdom av det.

  Hvorfor la du ned Premium snappen din?

  Det var for flere grunner faktisk, men hovedgrunnen som fikk meg til å gjøre det var pga. et forhold.

  Hvilke kjendiser ser du opp til?

  Kim Kardashian inne sminke, hår og klær | Tammy Hembrow innen trening.

 • 30

  God morgen og god helg snupper. I dag er det endelig lørdag, yndlingsdagen min. Selv om jeg ikke jobber noe utenom blogg så ser jeg alltids fram til helgene for da kan jeg sove lenge. Jeg står jo ellers opp 05:00 hver dag sammen med søsteren min slik at vi kan trene sammen før hun drar på skolen, så er det rett hjem å jobbe med blogg og sosiale medier generelt. Jeg prøver å ikke legge meg igjen når jeg kommer hjem, noe som jeg er veldig flink til selv om jeg har pulten min rett ved siden av sengen. (Applaus til meg!)

   

  MEN! Mange av dere som har lest bloggen min de siste dagene har kanskje ikke visst noe om meg før dere så meg på TV, å det er bare en liten del av meg. Så derfor tenkte jeg at det var på tide med en SPØRSMÅLSRUNDE hvor dere kan spør om akkurat det dere ønsker uten at jeg skal dømme. Mange lurer nok på hvorfor jeg legger ned Premium snappen min, hvordan jeg hadde vært hadde jeg kommet inn på Paradise Hotel, hvordan jeg greier å leve økonomisk uten jobb osv?

  Så her er det bare å kaste seg på tastaturet om det er noe du ønsker å finne ut av om meg. Jeg kommer allerede på søndag til å begynne å besvare spørsmål som er kommet inn til da, så slepper dere å sitte å vente for lenge. Selv så hatet jeg å måtte vente til at bloggere skulle svare på spørsmålene mine, så da må jeg jo ta lærdom av det å være effektiv! Er du ikke enig?

   

   

 • 22

  Selv om jeg fikk utrolig mange fine meldinger etter gårsdagens episode, så er det alltids noen idioter som dukker opp. Jeg er utrolig irritert på menn som slenger med leppa for fort, så jeg har funnet ut at det beste jeg kan gjøre er å ta opp politiet i saken. Jeg har snakket med politiet om at hvis jeg blir plaget så skal jeg kunne ta kontakt med dem, men det har ikke vært nødvendig heldigvis. Så fort jeg sier at jeg gledelig kan sende politiet på døren, slik at de heller kan spørre dem om å ha sex med dem for noen tusenlapper så holder de kjeft. Jeg har funnet ut at hvis jeg skal bli tatt seriøs så må jeg trø så langt for at de skal forsvinne.

  Men tross til disse små tufsene, så er jeg overlykkelig over at episoden endelig kom ut. Jeg føler selv at personligheten min kom fram her, noe mange andre også la merke til. Jeg er langt fra en overfladisk diva som tror jeg bedre enn alle sammen, jeg er en jente som bare har mye i livet som jeg skal ta igjen. Jeg nyter hver dag med den friheten jeg har nå.

  Fikk du ikke sett episoden? Klikk HER for å se den GRATIS på Dplay.

  I dag ble det frokost med søsteren min på Joe & The Juice før hun skulle ta bussen til Haugesund. I motsetning til meg så har hun enda kontakt med foreldrene våre, så hun er der mye i helgene med tanke på at hun også har alle vennene sine der borte. Etter det så stakk jeg en tur på Brun og Blid for å sole meg litt. Ja, det var nydelig vær i dag, men FYY så kaldt det var selv i solen.

  I kveld skal jeg faktisk få prøvd å lage FASHIONNOVA HAUL til YouTube-kanalen min HER. Målet er å få den ut i løpet av helgen med tanke på at mange har spurt om hvordan de er på. Det blir gøy!

   

  GOD HELG!

 • 12

  Først og fremst så må jeg bare si TUSEN HJERTELIG TAKK til dere alle sammen! Den responsen jeg fikk etter gårsdagens episode på Insider FEM var uten tvil noe av det mest hjerteskjærende jeg har opplevd. Selv om jeg satt alene i går kveld så følte jeg meg ikke alene i det hele tatt med de nydelige tilbakemeldingene deres. Det å se den reaksjonen fikk meg virkelig til å forstå hvor viktig denne episoden kunne være for andre mennesker, så jeg er evig takknemlig for at jeg fikk lov til å bidra med min historie.

   

  Vi er alle sårbare mennesker som har lyst til å være lykkelige i livet. Jeg har selv virkelig brukt tid på å finne meg selv og hva JEG ønsker med livet MITT. Jeg har vært på den mest religiøse siden som Jehovas Vitne, jeg har gått gjennom det å se foreldrene mine snu ryggen til meg fordi jeg valgte en annen vei, jeg har testet ut livet som stripper hvor jeg ble stemplet som "HORE" og mens alt dette har skjedd så har jeg sittet bak skjermen for å prøve livet som blogger som har gitt meg muligheten til å fortelle om min historie både på TV og i aviser.

  Det har både gått oppover og nedover i løpet av denne perioden, men det var det som måtte til for at jeg skulle stå her som jeg står i dag. Jeg vil si at jeg sitter med erfaringer og opplevelser som har gjort meg til den selvstendige og sikre unge kvinnen jeg er i dag. Jeg har måttet kjempe alene for det jeg brenner for, hvor selv mine nærmeste har sett ned på meg og ikke hatt troen på meg. Det å holde motet og troen på seg selv da var vanskelig, men jeg ville ikke gi opp.

   

  Jeg er ikke ute etter å være en rosablogger som tjener penger på å vise sitt "perfekte" liv som egentlig er alt annet enn perfekt. Mitt mål med bloggen min og livet generelt er å kunne bidra til at unge mennesker skal kunne tørre å ta sine egne valg. Du skal kunne si åpent i klassen at "jeg er lesbisk/homofil" uten å være flau, du skal kunne tørre å slutte med fotball selv om alle andre gutta går på det fordi du heller vil satse på ballett og du skal kunne snakke høyt om at du ønsker å bli verdenskjent sangstjerne uten at folk skal le av deg fordi "du har for høye tanker om deg selv". Det er alt for stort press på unge om hvordan de skal leve livet sitt, så det å gå ut av den boblen alene er vanskelig. MEN! Det er ikke umulig.

  Hvis du virkelig brenner for noe så er det ingenting som skal kunne stoppe deg i å gjøre det som gjør deg lykkelig, bare deg selv. Så mitt ønske videre er å kunne hjelpe. Bare det å besøke skoler for å hjelpe unge mennesker til å få opp motet til å tørre å være seg selv er en stor drøm som jeg holder på. Plutselig går den drømmen min i oppfyllelse, hvem vet. Alt jeg vet er at så lenge jeg ikke gir opp, så er ingenting umulig. Å på samme måte er det for DEG!

   

  ALDRI LA NOEN TA FRA DEG MOTET TIL Å TØRRE Å VÆRE DEN DU ER!

 • 16

  Da er det showtime! Jeg sitter nå sammen med 3 elever fra NLA Høgskolen som har vært med meg i hele dag for å filme min hverdag til en eksamensoppgave de skulle ha. Jeg har alltids likt å være foran kameraet, så dette var bare artig! De ble med meg når jeg var hjemme å blogget, vi stakk på trening, lagde mat og skal nå se Insider FEM sammen! Selv om jeg allerede har sett det så er jeg like spent som dem kjenner jeg.

  Som dere kommer til å se i episoden, om dere ikke allerede har sett reklamen er at JA jeg er noen kilo ekstra enn det jeg er nå. MEN! Selv om jeg kanskje ikke var den typiske «stripper-kroppen» med nesten ikke fett på kroppen så var selvtilliten på plass! Jeg husker at når jeg så episoden så grudde jeg meg litt til å vise kroppen min på TV slik den var, men nå gleder jeg meg, å det for flere grunner:

  1. Jeg var skikkelig babe! Ja jeg var ikke like tynn som jeg er nå, men HALLO! Når jeg hadde mitt første show så ble jeg behandlet som en dronning og overøst med kommentarer om hvor nydelig jeg var! Jeg husker jeg følte meg nydelig også, noe du kommer til å merke på væremåten min.

  2. Jeg viser hvor mye trening kan gjøre med utseende. Jeg har ikke følt selv at jeg har forandret meg så mye, men denne episoden viser noe annet, spesielt i ansiktet!

  3. Å se perfekt ut var ikke viktig for meg. Alle tenker kanskje at hvis jeg skulle vært på TV så måtte sminken vært perfekt! Her får du se meg med veldig lite sminke, til og med sminke som er feil farge haha! Men den dagen hadde jeg nok med å greie å komme meg opp av sengen. Jeg som alle andre er bare et menneske med god og dårlige dager, men selv om jeg ikke var «perfekt sminket» så hindret det meg ikke i å fortelle budskapet!

  Temaet er kanskje sosiale medier, men jeg vil anbefale alle på det sterkeste å se denne episoden! Jeg vil påstå at dette er en episode som alle kommer til å reagere på, klikk HER for å se den gratis NÅ!

   

 • 8

  //sponset behandling

  Hei snupper! Da er dagen kommet hvor episoden på Insider FEM kommer ut! Jeg er utrolig spent på reaksjonen deres, for her får dere se nye sider av meg. Vi kan si at ting har forandret seg på denne tiden, det var uten tvil en turbulent tid. Jeg selv føler det er godt for dere å se denne sårbare siden av meg, samtidig som dere får se meg på det sterkeste. 

  I dag startet jeg dagen min med å fikse neglene mine hos Isa, Stavangers desidert  beste negledesigner. Når jeg fikk se tidligere arbeid som hun hadde gjort så visste jeg med en gang at jeg var i trygge hender. Denne sprudlende dama brenner for negler, så hun kan ALT! Prisen ligger på rundt 600kr for et nytt sett, noe som er veldig billig i forhold til andre plasser.

  Ikke sant de var nydelige! Tenkte jeg måtte ha rosa i dag med tanke på at jeg tross alt elsker rosa, det er bare meg. Hun er utrolig flink på fransk ombrè også som jeg vurderer neste gang, for det føler jeg alt for få greier. Dere finner flere eksempler på negler hun har fikset på instagrammen hennes HER. Selv så skal jeg ærlig innrømme at dette er de fineste neglene jeg noen gang har hatt!

  HVA SYNES DERE OM DE NYE NEGLENE MINE?

 • 4

  HUSK Å SE INSIDER FEM I KVELD 21:30 PÅ TVNorge/FEM!

 • 10

  BUKSE HER | TOPP H&M | SKO HER

  ___________

  Dette er uten tvil  et av de kuleste antrekkene jeg har hatt på meg på lenge! Jeg går 24/7 i treningstøy så det var virkelig påtide jeg tok beina mine i noen jeans. Jeg elsker alt med dette antrekket. Det er både behagelig (ja det er det faktisk) og det er sexy på en sporty måte. Jeg kan uten tvil gå slik til vanlig når det blir litt varmere i været. Jeg er så utrolig glad i forskjellige type klær og stiler, men jeg får liksom aldri brukt det siden jeg er enten hjemme og jobber eller på trening. Jeg har så mye fine outfits som jeg må visere dere, i alle fall etter mine siste innkjøp på Fahionnova! YEY!

 • 18

  Etter at jeg la ut innlegget i går om hotellet så måtte jeg bare finne fram bikiniene mine som jeg kjøpte for litt siden. Jeg har bestilt litt nye bikinier siden mange av de gamle begynner å bli både utslitt og miste farge. Denne gangen bestilte jeg fra Zaful og Hot Miami Styles, begge sider jeg aldri har testet ut bikiniene på før.

   

  Jeg var fulgt Zaful på Instagram hvor de har 1.8 millioner følgere. Jeg kjøpte de 3 første fra dem og det kom på 145 NORSKE KRONER for ALLE 3 til sammen! Prisene deres er unormalt lave så hadde det ikke vært for at de hadde så mange følgere så hadde jeg aldri tørt å testet dem ut. Men jeg overasket over kvaliteten! Du ser putene litt på den rosa, men der er ingenting. Jeg kommer uten tvil til å handle flere bikinier her fra med tanke på at jeg elsker high waist bikinier!

   

  Hot Miami Styles er ikke like billig. Der betalte jeg 841 NOK for 2 bikinier, men det var verdt det synes jeg. Jeg har alltids siklet etter disse bikiniene, og de fulgte forventningene. Den ene tråden på siden røk første gang jeg skulle ta den på, å det før jeg hadde fått dem opp til knærne, men det var bare å sy. Så nå er jeg både klar for Gran Canaria og forhåpentligvis en varm sommer her i Norge også!

   

  ROSA BIKINI-SETT | HER

  BLÅTT BIKINI-SETT | HER

  RØDT BIKINI-SETT | HER

  HVIT BIKINI-SETT | HER

  SVART BIKINI-SETT | HER

   

  Hvor liker du å kjøpe bikinier?

 • 16

  Jeg tenkte jeg bare måtte vise dere hva jeg har i vente! Om 31 dager så hopper jeg på flyet fra kalde Norge i håp om bedre vær og varme. Jeg og søsteren min skal nemlig ta oss en uke i Gran Canaria på dette hotellet som heter ClubHotel Riu Vistamar. Vi har aldri vært her før, men det blir nok uten tvil nydelig! All inclusive, varme og noe godt i glasset er uten tvil noe jeg lengter etter! De har til og med en egen SUSHI restaurant!

   

  Noen som har vært her?

 • 6

   Nei jeg er kanskje ikke Personlig Trener, men i løpet av alle timene på treningssenteret så kan jeg si at jeg vet hva jeg snakker om. Jeg har hatt perioder hvor jeg var på trening i 4 timer uten å ville hjem, men jeg har også hatt de periodene hvor jeg har gått inn på senteret men endt opp med å dra hjem igjen uten å gjøre en dritt. Når en holder på med trening så kommer man til å oppleve dette, men for å holde på motivasjonen mest mulig så er det en ting som er utrolig viktig!

  På bildet over er det 6 måneder mellom, fra september 2017 til februar 2018. Bildet fra september var fra en av mine første økter etter å ha flyttet til Stavanger, da hadde jeg ikke trent regelmessig på ca. 1 år. Jeg hadde presset meg så mye en periode at jeg fikk trening i halsen, så etter det så greide jeg aldri å komme skikkelig tilbake. Jeg startet alltids på programmet jeg hadde da jeg var på topp, men falt av hver gang etter 3-4 dager. Når jeg kom til Stavanger valgte jeg å bytte strategi.

  Desember 2016 - Februar 2018

  Jeg måtte slutte å fokusere på ?drømmekroppen? og starte å lytte til hva min kropp ville. Jeg la programmet jeg hadde til sides og trente det jeg syntes var gøy. Skulle jeg komme meg på trening så måtte jeg ha noe å glede meg til. Noen dager droppet jeg treningssenteret for å gå tur eller svømme i stedet. Jeg glemte hvor ?slitsomt? det var å trene, jeg koste meg med det.

  Det å streve etter en kropp som ikke er din kan gjøre deg umotivert og skuffet over din egen framgang. Ha heller fokus på deg selv! Finner du ut av hva du liker å gjøre på trening, hva som kan motivere deg til å bevege deg så følger kroppen med. Har du det gøy med treningen så blir det både lettere å spise sunt og trives med livsstilen. Ikke sammenlign deg med jentene som er mer trente eller tynnere enn deg, vær stolt over kroppen DIN! Vær fornøyd med deg selv samtidig som du forbedrer deg, for lykken kommer ikke når du er tynn, du er enda den samme innvendig.

 • 10

  Jeg flirer godt av tanken faktisk. Selv så har jeg enda ikke sett den første episoden av Paradise Hotel, noe som ikke er normalt meg. Jeg har likt å følge med på programmet, men i år ble jeg litt lei Paradise allerede før det startet. Rett etter fjorårets Paradise Hotel så valgte jeg å melde meg på selv, det hadde vært en syk opplevelse tenkte jeg. Etter hvert så kom det fram at det var ?jubileumsår? og at gamle deltakere skulle vær med osv. Selv så var jeg ikke så giret på denne opplysningen, jeg har allerede møtt noen av dem å var ikke meget smigret over væremåten deres.

  Men nå har det seg slik at jeg ikke kom med, heldigvis for det. Hadde jeg blitt kontaktet hadde jeg muligens revurdert det siden programmet ble lagt opp slik det ble. Etter at alle reklamerte og opplyste på bloggen sin om Paradise Hotel så var det ikke så spennende når det begynte. Jeg skal se programmet allikevel. Det er litt morsomt å tenke på at jeg for 1 år siden faktisk søkte om være med. Jeg kunne jo faktisk vært der selv, haha! Mange som melder seg på og som ikke kommer med synes det er flaut å si det, men jeg ser ikke noe grunn til det. Jeg var ikke den som ble valgt denne gangen, slik skjer.

   

  Følger du med på Paradise Hotel?

 • 10
  Da kan jeg endelig informere om at min første treningsvideo nå er ute! Disse øvelsene er perfekte om du ønkser å fokusere direkte på rumpa. Som dere kommer til å se så har jeg både cellulitter og strekkmerker, men hvorfor skal dette hindre meg i å vise dere mine tips og triks?! Det er like normalt som alt annet.
   
   
   
  Ønkser dere at jeg skal fortsette med treningsvideoer?


   

 • 3

  Da går jeg endelig inn i uken jeg har ventet på! Jeg tror aldri jeg har gledet meg så mye til en ny uke før som jeg har denne gangen. Ikke nok med at episoden av Insider hvor jeg er med kommer ut, jeg har YouTube videoer som skal ut, time hos frisøren og andre skjønnhetsbehandlinger samtidig som jeg er så heldig som ble spurt av noen elever om jeg ville være med på å bli filmet når det gjelder å leve et liv utenfor A4 formen. Hva kan jeg si, denne uken er virkelig en uke med muligheter.

  Det ble en sen morgen kardio i dag fordi jeg kom så sent hjem fra trening i går etter å ha filmet hele økten, forhåpentligvis så skal jeg få lagt ut denne i løpet av kvelden/morgendagen. Men hva kan man si, sent er bedre enn aldri. Ble 30 min gange i bakke uten å holde seg, etterfulgt av intensiv mage-økt med fokus på midten.

  Jeg handlet rett etter trening før det var å trappe hjemover for å få i seg en alt for sen frokost! Har faktisk forandret i mat-planen min igjen, i stede for bare 2 egg til kvelds så blander jeg det sammen med litt Styrk melk og 2 skiver kyllingfilet pålegg og lager en omelett. Omelett er virkelig blitt en favoritt i det siste.

  Min hjemmelagde proteingrøt med frosne bringebær. Oppskrift - HER

  Genser - H&M

  Shorts - HER

  Håper alle får en nydelig uke!

 • 14

  I det siste har jeg handlet alt for mye fra Fashionnova, men med tanke på at jeg skal til syden om en måned så vil jeg ha alt på plass. Dette blir nok siste bestillingen min på lenge. Jeg hadde to bestillinger før denne som jeg tror jeg ikke har fått vist dere, men målet er å få laget en haul på Youtube neste uke hvor jeg får vist dere dem alle. Følg meg gjerne på YouTube-kanalen min HER for å få med dere når den blir lagt ut. Gleder meg utrolig mye til å kunne vise dere disse godbitene på!

  Shorts - HER

  Kjole - HER

  Sko - HER

  Sports BH - HER

  Sports BH - HER

  Tights - HER

  Belte - HER

  Bodysuit - HER

  Bukse - HER

  Hva synes dere?

   

 • 4

  Da er det endelig lørdag og på tide å finne fram det fineste undertøyet og finklærne. Vi jenter kan bruke 1000-lapper på det ?perfekte? undertøyet, men visste du at nå kan du bruke under 200,- på et helt sett? Det stemmer! I går fikk jeg min siste pakke fra Fashionnova hvor jeg fikk bl.a undertøyet som var på bildet under. Dette kostet 22.99 USD, noe som vil si ca. 180,- kroner! Men det slutter ikke her!

   

  Jeg har aldri betalt full pris på Fashionnova, dette fordi de har en rabattkode som alltids har funket selv om de ikke har reklamert for den. Koden er: SAVE30. Da får du 30% på HELE kjøpet ditt! Det vil si at jeg betalte rundt 125,- for både truse og bh, noe som er en syk pris for et så flott undertøy. Selv så har jeg denne i S/M.

  Undertøy - HER (Snart utsolgt)

  Jeg kjøpte også dette settet for en stund tilbake fra Fashionnova. Dette er dessverre utsolgt, men det kommer inn nye nydeligheter hele tiden føler jeg.

  Hva er dine planer for helgen?

 • 17

  Fikk jeg oppmerksomheten din nå? BRA, for nå skal du høre her! 1 av 10 kvinner har opplevd voldtekt hvor halvparten av disse ikke engang var blitt 18 år! 1 av 100 menn har opplevd det samme, hvorfor så stor forskjell? Jo vi kler oss jo som noen horer på byen skal det sies så vi ber jo om det, eller? NEI! Vi kvinner skal kunne gå med hva faen vi ønsker uten å bli trakassert eller voldtatt for det! Spørsmålet om klesdrakt under voldtekts-handlingen skal ikke være en tanke, for det har INGENTING med saken å gjøre! Derfor er det så utrolig viktig at vi har denne dagen, kvinnedagen! Det stemmer, i dag 8.mars 2018 er det den internasjonale kvinnedagen, å JA denne dagen er en nødvendighet!

  Jeg har selv lest om flere anmeldelser av voldtekt hvor saken ble henlagt, det skal sies at 8 av 10 voldtektssaker henlegges! Dette er noe av det grusomste jeg vet om å jeg merker jeg blir rasende! 1 av 3 kvinner velger å aldri fortelle noen om at hun ble voldtatt, noe jeg med et vondt hjerte kan forstå når en ser resultatene. Jeg har aldri blitt voldtatt, men jeg kunne vært en av dem. Jeg kunne gått i klærne som gjorde det "greit" å voldta, hvem vet. Så det å vite at om jeg en dag skulle oppleve voldtekt så er det ikke garantert at denne jævelen får noe straff!

  Dette er bare en av sakene vi som kvinner må kjempe imot! Du har andre saker som at unge jenter blir tvunget inn i ekteskap, utrygge aborter blir utført som gir helseskader som flere 10.000 dør av, kvinnekroppen blir sett på som et sexsymbol som vi selv ikke får bestemme over osv.. Det er alt for mye kvinner må kjempe seg gjennom som gjør at vi trenger slike dager som denne hvor vi kan stå opp for oss selv og kjempe! Vi vil ikke ha blomster og sjokolade i dag,

   

  VI VIL HA EN FORANDRING!

 • 8

  Som opprinnelig rødhåret så har jeg siden jeg var liten slitt med å bli brun, eneste som skjedde når jeg var i solen var fregner og solbrent. Dette plaget meg utrolig mye, så jeg begynte i ung alder med selvbruning. Selv om jeg mildt sagt så forferdelig ut med det av og til så synes jeg det så bedre ut enn å være blek. Meste av grunnen til ubehaget med å være blek var pga. jeg hadde utslett på armene mine. Jeg ville ikke vise armene mine for alle klassekameratene mine kommenterte og spurte hva dette var.

   

  Når jeg begynte med sminke så var også dette et problem med den lyse huden min. Huden min reagerte på Foundation-en mine, så i løpe av dagen så var det som om Foundation-en min flasset opp. Jeg brukte samme Foundation i mørkere farge når jeg hadde selvbruning, å da var ikke dette noe problem. Så jeg endte opp med å bruke alle pengene mine på flekkete selvbruning, yey!

   

  Den dag i dag er selvbruning en historie for meg, men det kom ikke gratis. Sammen med tålmodighet så har disse to produktene hjulpet meg til å oppnå den solbrune huden jeg har lengtet etter i over 18 år!

  Dette bildet er 4 år siden da jeg var i Gran Canaria. Jeg var der i 2 uker og kom tilbake til skolen like blek.

  Jeg startet med betakaroten fra Good For Me. Jeg begynte å sole meg litt og litt. Jeg startet med 10 minutter i solarium. Nei jeg ble ikke brun med en gang, men jeg gikk fra solbrent til en smule brunere. Betakaroten skal hjelpe med å hindre å bli så lett solbrent, noe som var et stort steg for huden min. Etter hvert så ble jeg brunere og brunere med tiden.

  Når jeg kunne sole meg i 20 minutter uten å bli solbrent begynte jeg på denne kremen som jeg kjøpte på automaten hos Brun og Blid. Jeg solte meg med søsteren min den dagen jeg prøvde den for første gang og søsteren min fikk sjokk når hun så meg etter jeg hadde solt meg. Det var overaskende bra virkning kan man si! Dette er en helt gjennomsiktig krem som skal hjelpe en på å bli brunere uten noe selbruningseffekt.

  Jeg blir ikke sponset med noen av disse produktene så det er mine erfaringer med produktene jeg deler. Husk at det tok tid, jeg ble ikke brun på en uke, jeg måtte bygge opp huden min som tok over et år. Vi har alle forskjellige hudtyper og den vil reagere forskjellig på produktene, men dette er i alle fall min opplevelse av disse.

 • 14

  På Torsdag er det akkurat 1 uke til Insider episoden hvor jeg er med kommer ut! Jeg har selv fått sett episoden og er utrolig spent på responsen den kommer til å få. Selv så har jeg en utrolig god følelse om at dette er noe dere virkelig kommer til å like, men jeg kjenner på kroppen at jeg gruer meg litt. Som noen av dere kanskje allerede har fått med dere så får dere også nemlig se Isabelle Eriksen og Martine Lunde i denne episoden! Jeg har alltids digget disse jentene for pågangsmotet deres trass motgang og hat. De var høydepunktet på Paradise Hotel og inspirasjonene mine når jeg skulle ta bilder til Instagram husker jeg. Det å komme med i samme episode som disse jentene er noe jeg virkelig er takknemlig for. Det er nesten en selvfølge at seertallet blir høyt den torsdagen med dem i episoden!

  Du kan se episoden på TVNorge/FEM den 15.mars klokken 21:30.

   

 • 2

  Jeg har skrevet mye om stripping å hva det innebar, men selve mitt første strippeshow har jeg ikke skrevet så mye om. Det var jo den opplevelsen som skulle avgjøre om det var noe for meg eller ikke. Det er faktisk en ganske positiv opplevelse, men samtidig så skjedde det ting som ville forandre synet mitt på menn i framtiden?

   

  Jeg var faktisk egentlig på vei hjem fra intensivkurs hos læreren min i Oslo hvor jeg plutselig ble ringt og bedt om å snu fordi noen hadde bestilt show. Jeg husker at jeg stresset utrolig mye. For 3 dager siden kunne jeg ikke noe når det gjaldt stripping, å nå skulle jeg ha show for en gjeng fulle menn ALENE! Selv om jeg var stresset så lot jeg det ikke skremme meg, jeg tok å snudde med det samme for å gjøre mitt første show.

   

  Klokken var rundt 11 om kvelden å det begynte å bli ganske mørkt. Jeg hadde fått beskjed om at det var et utdrikningslag, men at han som skulle få showet var en av gjestene som viste seg å ha bursdag den dagen. Jeg ble utrolig skeptisk når jeg fulgte kartet og endte på en mørk vei med nesten ingen huser i sikte, men jeg fulgte kartet på telefonen. Mange hadde nok sett på dette som ?faresignaler?, men jeg blir ikke så lett redd å tenker at det alltids går bra(selv om det ikke er den beste tankegangen alltids).

   

  Når jeg kom fram ble jeg møtt av en gjeng fulle mannfolk i en alder av 30-40 årene som var overlykkelige over at jeg kunne komme på så kort varsel. Allerede da lettet 10 kg fra skuldrene mine å jeg følte meg fort som en dronning på måten de tok meg imot. Selv om det var min første gang så var jeg utrolig komfortabel. Jeg husker ikke sist jeg ble behandlet så bra av fulle mannfolk, de hadde utrolig respekt og var veldig forsiktige.

  Jeg fikk et bad jeg kunne skifte på, å mens jeg skiftet så kom den ene etter den andre inn på badet for å høre hvordan dette skulle foregå. Haha, den gjengen var så ivrige på å få dette showet i gang. Jeg fikk skiftet å det var showtime! Alt gikk som planlagt å jeg husket alt jeg skulle gjøre. Han som hadde bursdag var blitt 20 år og visste ikke hvor han skulle gjøre av seg stakkar. Men det skal ha seg slik at han var meget fornøyd. Alle lo og hadde det gøy under hele opptredenen, så når showet egentlig var ferdig så endte det opp med et show nummer 2 på hele gjengen.

   

  Alle fikk en liten lap-dance hver så var alle fornøyde. Som alle andre gangene jeg har hatt show så har de vist utrolig respekt selv om jeg var naken, noe som var veldig viktig for meg. Jeg var veldig konkret med hva som kom til å skje og hva som ikke var akseptabelt fra jeg kom inn dørene, noe som er utrolig viktig i et slik yrke. Det at jeg var bestemt samtidig som jeg var veldig avslappende gjorde at jeg fikk den respekten jeg fortjente.

   

  Etter mitt første show så ble jeg hektet på yrket, men det kom også med noe negativ virkning av disse opplevelsene. Jeg var bestemt fra dag én at dette var en jobb, så sex med kundene var ikke en tanke. 90% av kundene var gift å hadde barn, men det hindret ikke mange i å tilby store summer for sex etter showet. Jeg takket nei til tilbudene å var relativt skuffet over hvor lite som skulle til for å få noen til å være utro. Det å vite at alkohol og en stripper kan gjøre at en mann til og med kan betale for å være utro gjorde inntrykk på meg! Jeg mistet mye respekt for menn og har vansker for å stole på dem etter disse episodene, men det gjør ikke at jeg angrer på valget mitt.

  Det var uten tvil de kjekkeste månedene jeg hadde hatt på lenge!

 • 17

  Som noen av dere sikkert fikk med dere så var jeg våken nesten hele natten fredag til lørdag. Jeg kan ikke huske sist jeg har unngått å legge meg fordi jeg har så mange ideer som jeg vil få ned, men slik var det da. Jeg satt oppe hele natten for å fikse designet på bloggen mens jeg planlagte en haug med ting som jeg skal gjøre framover. Jeg har store planer for meg selv, å jeg krysser fingrene for at ting går rette veien. Av og til må man satse alt for å lykkes, å det velger jeg å gjøre nå.

  Jeg har blant annet valgt å legge ned premium snappen min fra April, dette for flere grunner. Ja dette er en stor del av inntekten min, men nå har jeg så pass stor tro på at jeg virkelig kan få til noe! Motivasjonen er på TOPP, viljen er på TOPP og jeg er klar for å satse ALT for å komme på TOPP!

  Håper dere ønsker å følge meg på denne veien!

 • 6

  Da er siste del av spørsmålsrunden ute! Husk at jeg svarer på ALLE kommentarer, så skulle du lure på noe utenom disse så er det bare å kaste seg på tastaturet i kommentarfeltet!

   

  Går du på diett, å hva er målet med dietten?

  Ja går på en ?hjemmelaget? diett kan man si hvor jeg har fokus på å få i meg godt med proteiner, mens jeg holder fett og karbohydrater lavt. Har økt litt i karbohydrater framover for å kunne oppnå et høyere energi nivå på trening. Målet med det er å gå ned i fettprosent og bli mer definert til sommeren samtidig som jeg kan holde på muskelmassen.

  Hvordan trener du?

  Jeg trener kardio 5 morgener i uken og 5-6 styrkeøkter på kveldene.
  Jeg har mageøktene mine på morgenen etter kardio etterfulgt av 30 min utstrekning. På kveldstid har jeg bein annenhver dag hvor det er fokus på forskjellige deler av beina hver gang, så er det rygg, triceps og biceps, skuldre og bryst de andre dagene.

  Hvordan har du trent rumpa?

  Det er veldig varierende hva jeg har holdt på med. Jeg har byttet mellom få repetisjoner med høye vekter og mange repetisjoner med mindre vekter. Tenkte å lage en YouTube video av en av beinøktene mine om dette er til interesse? Viktigeste er å variere synes jeg.

  Hvilke idretter har du drevet med?

  Dans.
   

  Har du kontakt med noen fra ungdomsskolen din?

  Utrolig lite. Jeg følger dem på Instagram å kommer i snakk med noen av dem av og til, men aldri noe mer enn det.

  Har du badet naken noen gang?

  Ja det har jeg, flere ganger.

  Styrer du din egen økonomi?

  Fram til nå så har jeg gjort det ja. Har tenkt tanken om å skaffe meg en regnskapsfører om økonomien min skulle øke, men nå den dag i dag så er ikke dette nødvendig.

  Hvem synes du ikke fortjener en plass på topplisten?

  Det var et UTROLIG vanskelig spørsmål. Selv så synes jeg alle sammen har jobbet for det, men noen mer enn andre selvfølgelig. De som jeg kan se på som dem som minst fortjener en plass på listen må nok bli ?Paradise hotell gjengen?. Det er liksom en standard greie å starte å blogge etter Paradise pga. da er det en selvfølge at du får mange lesere. De har ikke bygget seg opp lesere slik som andre som har vært der fra starten.

  Men så har du jo slike som Isabel Raad som har holdt ut hele veien og greid å holde på leserne sine trass nye deltakere. Jeg hadde nok utnyttet muligheten selv hadde jeg vært med på programmet, men du har ikke på den måten gjort deg fortjent til plassen da. 

  Kunne du tenke deg å bli surrogatmor? Hvorfor/Hvorfor ikke?

  Det kunne jeg faktisk aldri vurdert. Selv så er bare tanken på å være gravid ikke aktuelt, så det å være gravid for noen andre er ikke en tanke en gang. Det hadde bare blitt helt feil synes jeg å bære et barn i 9 måneder for så å gi det vekk, jeg hadde sittet med følelsen av at jeg hadde gitt bort mitt eget barn. Selv så forstår jeg ikke dem som greier det.

  Har du vært russ?

  Nei det var jeg ikke. Det tanke på at jeg både var lærling og kristen på den tiden så klaffet det ikke så godt sammen. Ingen av vennene mine var det heller så var et ganske enkelt valg.

  Tror du at du kommer til å blogge når du er 40 år?

  Jeg ser for meg at jeg på den tiden muligens har fått min egen nettside hvor jeg blant annet blogger på ja. Har en følelse av at jeg muligens ikke står under blogg.no på den tiden, men at jeg har tatt skrittet mot noe mer enn bare blogg.

  Hvor ser du deg selv når du er 40 år?

  Jeg ser for meg at jeg har slått meg litt til ro. Kjøpt meg en leilighet/hus, gift og har en liten pomerianian. Jeg har utrolig lyst til å skrive bok, haha ja jeg også! Føler alle bloggerne har lyst til det, men jeg kan forstå hvorfor. Bloggere som holder på med det i flere år gjør det fordi de elsker å skrive, å har du en historie du ønsker å formidle så er det å skrive bok et naturlig ønske.

  Jeg ønsker å kunne bruke tiden å kreftene mine på å hjelpe spesielt unge som går gjennom det å bryte ut av religion, unge som har store drømmer de vil følge, men som de ikke helt tørr. Det er et så stort press på hvordan unge skal vokse opp, så det å bryte ut av den A4 sirkelen er vanskelig alene.

  Hva e drømmejobben?

  Blogger på fulltid. Jeg har et stort ønske om å kunne holde foredrag til unge i framtiden for å motivere og inspirere dem til å følge drømmene sine uten å være redd for å være annerledes.

  Hvem tar bildene dine?

  De fleste tar jeg selv med selvutløser, men bildene over her har søskenbarnet mitt tatt.

   

 • 10

  //reklame

  Da er det 1.mars, det betyr at det er 3 måneder til SOMMER! Det er rett og slett helt utrolig å se hvordan tiden fyker fra oss. Selv så har jeg allerede bikiniene på plass, men så var det den "sommerkroppen" da, haha. Jeg vil ikke kalle meg selv tykk eller stor så ikke misforstå meg, men så perfeksjonist som jeg er så er det mye jeg vil forbedre fram til sommeren. Heldigvis så er jeg så heldig som har funnet dette fantastiske produktet!

  Jeg vil først og fremst si at selv om jeg får dette gratis så mener jeg det jeg sier. Hadde jeg ikke følt at produktet fungerte så hadde jeg sluttet samarbeidet, men denne er jeg besatt av! Jeg startet med Skinnycoffeeclub for 3måneder siden. På denne tiden har jeg fått mer ut av dagene, energi nivået har vært høyere, vært lettere å gå ned i vekt og spesielt fettet på magen har vært lettere å fått vekk.

  Selv så drikker jeg ikke denne lengre for å gå ned i vekt, det er pga. energien jeg har til å holde ut dagene. Som dere kanskje har fått med dere så står jeg opp 05.00 de fleste dagene i en normal uke. For ikke å sovne igjen når jeg kommer hjem så drikker jeg denne. Om den hjelper? JA! Jeg hadde en uke uten denne pga. det tok lengre tid å få den i posten, jeg merket utrolig stor forskjell på energinivået mitt på kveldsøkten spesielt! Jeg bruker ikke noe pre workout fordi jeg føler ikke jeg har hatt behov, energien har vært på topp. Den uken var annerledes.

  Jeg er bare en av 250 000 mennekser verden over som har sett synlige resultater av å drikke denne. Så ønsker du en hjelpende hånd til å komme i form til sommeren?

  HVA VENTER DU PÅ?!

  Ved bruk av rabattkoden: CHRISTINALEGREID20 så får du 20% på kjøpet ditt. 

  Ønsker du å teste ut denne kaffien GRATIS? Nå har du mulighet til å vinne en valgfri kaffi hos SKINNYCOFFEECLUB. Dette er det du må gjøre:

   

  1. Følg @skinnycoffeclub og @christinalegreid på Instagram.

  2. Kommenter hvilke kaffi du ønsker å teste ut på mitt siste bilde på Instagram.

  (Det er 3 typer, Day, Night og Chocolate Mocha. Selv så er Chocolate Mocha min favoritt.)

   

  Vinneren trekkes 05.03.18.