christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

6

____________________

Jeg har fått utrolig mye spørsmål i det siste om hvordan jeg greier å gi så f**n i hva andre tenker om meg. Det er så utrolig mange grunner til dette, så jeg tror et eget innlegg om dette kan være passende her. Det har nemlig ikke alltid vært slik, jeg har også vært den usikre jenta. Jeg ville jo være med de kule jentene på skolen jeg også. Jeg fikk være med dem, men jeg ble den som ikke fikk plass ved siden av de andre på fortauet, så jeg måtte gå bak eller på veien. Jeg hadde jo bare vært med dem på skolen, sjeldent utenom eller i bursdager, så jeg hadde ikke fått det skikkelige venninne-båndet som de hadde bygd opp til hverandre.

 

Jeg skal ikke ramse opp hele barndommen min nå, det føler jeg at jeg har gjort nok ganger. Det jeg vil fram til med det er at jeg har vært mye alene, veldig mye faktisk. Det var ikke det at jeg hadde mange venner rundt meg som fikk meg til å bli den selvstendige tutta jeg er i dag, det er faktisk det at jeg har blitt vandt til å stå på egne bein helt alene. Alt jeg har fått til har jeg jobbet for. Jeg har ikke fått noe av det jeg har oppnådd gratis, men med hardt arbeid.

 

Jeg har kunnet unngå å sitte i en kasse på en butikk som jeg ikke trivdes i fordi jeg fant andre muligheter å tjene penger på som gjorde at jeg slapp å grue meg til å stå opp hver dag. Jeg har aldri fått noe tilbake av å høre på dem som dømte meg for det ene eller det andre, de bare satt på sidelinjen å ventet på det neste de kunne dømme meg for. Jeg vet om flere som kommenterer dritt bloggen min, som kanskje bare noen dager etter sender meg meldinger om hvor flink jeg er osv.

 

Jeg er 20 år, blir 21 om bare noen uker. Jeg har ikke tid til å tenke på hva andre synes om mine avgjørelser. Jeg slutter ikke med noe jeg liker bare fordi en jeg ikke kjenner ikke liker det. Jeg kommer til å bli så skuffet over meg selv den dagen jeg faktisk blir gift hvis jeg må se tilbake på muligheter som jeg ikke tok fordi andres meninger. Jeg er ung, singel og frisk, å det skal jeg nyte fullt ut. Jeg har aldri skjønt hva folk tenker når de sier jeg ikke kommer til å få meg type pga. noe jeg velger å drive med når jeg er singel. Hva jeg gjør når jeg får meg type er noe helt annet, men nå er jeg singel, å det skal ikke brukes på å tenke på hva min framtidige kjæreste synes om mine valg før vi møttes.

____________________

Jeg kan skjønne at mange er fasinert over hvordan jeg greier å ikke bry meg om andres meninger. Man kan få utrolig mye hat og dårlige rykter for å velge å skille seg ut, noe som kan gjøre det utrolig vanskelig. I alle fall når en går offentlig ut med det også, for da skal det liksom være lov og slenge dritt. Det kan gjøre utrolig vondt i begynnelsen, for ingen er vandt til å bli slengt dritt til fra fødselen. Det som gjør enda mer vondt er når du gir opp det du elsker pga. dem som slenger dritt. Jeg har måttet bli beinhard med meg selv for å unngå at dette skal skje, rett og slett litt egoistisk. Jeg har måttet tenke på meg selv og mitt eget beste, men det er på den måten jeg kan være meg selv 100% uten å være redd eller bli påvirket av hat.

 

Folk kommer og går. Penger kommer og går. Muligheter kommer og går, men du lever bare en gang. Ikke la deg selv måtte tenke som gammel på alt du ville gjøre, men som du ikke turte fordi du var redd for hva andre personer som du ikke engang kjente mente.

 • 18

  ____________________

  Dette er ikke noe clickbait, "aprilsnarr" eller lureri, dette er bare den nyeste oppdateringen av livet mitt. Det stemmer, stripper-snuppa er tilbake! Fy f**n så lang tid det har tatt før jeg faktisk var klar for å opplyse dere om dette. Jeg har gått mye fram og tilbake fordi jeg ville bli tatt seriøst, noe jeg synes stripperjobben min ødelagte litt. Det jeg innså i etterkant var at jeg faktisk sa imot meg selv hele den fordømte tiden. Jeg oppfordrer dere i å drite i hva andre sier å gjøre det dere elsker, det som gjør dere lykkelige. Men hva gjorde jeg? Jeg unngikk å gjøre det jeg elsket pga. at jeg var redd for å bli sett på som useriøs. Den tiden er OVER.

  Jeg står nå med hode hevet, klar for å skrike ut til hele verden at Christina Lægreid er tilbake, klar for å shake pengene ut av mannfolka, haha! Jeg har valgt å starte opp for meg selv denne gangen, så skal noen ha et show for å gi festen et høyere nivå så kontakter de meg direkte denne gangen (HER). Thats right baby, Im my own boss. Jeg er så klar for å ta imot alt hat og alle "hore" kommentarene, jeg har nesten savnet det litt. Jeg er ikke ute etter gutta, jeg er ute etter pengene. Jeg vet hvem jeg selv er, det gjør ikke dem som slenger ut disse ordene. Du kan få kalle meg en hore hvis jeg prøver meg på typen din når vi møtes på byen, men ikke fordi jeg tjener penger på å riste på rumpa honey.

  __________________

  Jeg tror faktisk mange vil synes det er interessant å følge en ex-Jehovas, Barbie, Stripper og Mote-elskers sin blogg, det er i alle fall mye variasjon. Tror ikke du? Jeg ser på meg selv som en dronning i min egen verden, jeg trenger ikke godkjennelse fra noen i avgjørelsene mine. Ingen burde føle at de trenger andres godkjennelse på hva de velger i livet sitt. Jeg vil uten tvil si at Cardi B er en stor inspirasjon og motivasjon for meg når det kommer til å gi f**n i andres meninger. Så nå er det på tide å få skapt litt galskap i lille Stavanger, man vet jo aldri når jeg plutselig forsvinner fra byen. ;)

   

  ER DERE KLARE?

 • 6

  Reklame | Luxus Hair

  Hvordan går det med dere snupper? Jeg har faktisk akkurat spist frokost og sittet å sett på tirsdagens episode av Paradise Hotel, ja jeg ligger litt etter. Planen min videre i dag er å få kommet meg ut, for solen skinner i dag med blå himmel. Jeg skal nemlig planlegge neste uke i kveld, så litt luft trenger jeg før jeg stenger meg inne igjen. For som dere kanskje fikk med dere i går på Instagrammen min, så testet jeg ut Hair Extensions for første gang i livet mitt!

   

  Mange vil kanskje tenke at det trenger jo ikke jeg som har så langt hår fra før av, men. Nå har jeg ikke bare langt hår lengre, men det er også fyldig. Jeg har alltids drømt om hår som Polly Marchant som dere ser bilde av under, men jeg har alltids visst at det ikke var hennes eget hår. Jeg elsker å fikse på utseende for å se bedre ut, enten det er lepper, vipper, hår eller silikon for den del. Jeg lever bare en gang, så da vil jeg selvfølgelig gjøre det beste jeg kan for å se best mulig ut det ene livet jeg lever.

  Jeg bruker Clip On Virgin Extensions fra Luxus Hair, 60cm i fargen #90. Jeg var overasket over hvor bra kvalitet det var på håret, jeg så ikke forskjell på det og mitt eget faktisk. Fargen matchet perfekt mitt eget hår, så for dem som har gylden blondt/kaldt hår så passer denne perfekt. Du får med 8 Extensions med forskjellige lengder, så du kan selv velge hvor fyldig du ønsker det.

  Dette er Extensions som jeg virkelig vil anbefale til både venner og følgere. Det er lett å sette på, det er behagelig å ha i og du føler ikke du går rundt med falskt hår som alle kan se på meters avstand. (Klikk HER for å se masse før og etter bilder.) Jeg gleder meg faktisk allerede til neste gang jeg skal bruke dem, for jeg følte meg så mye bedre med. Jeg hadde endelig fått drømmehåret mitt. Jeg skal få filmet en video hvor jeg setter det på, slik at dere får se framgangsmåten min med tanke på at jeg har langt hår fra før av også. Det er nemlig litt forskjellig framgangsmåter med langt og kort hår.

  Klikk HER for å se bilde av fargene på modeller.

   

  _________________

  Så har du lyst på lengre og fyldigere hår, men usikker på farge? Kontakt Luxus Hair HER så hjelper de deg med å finne den perfekte fargekombinasjonen til ditt hår, slik som de hjalp meg. Sommeren nærmer seg, så ikke vent med å få det perfekte håret til ferien, livet er for kort til det.

 • 6

  ____________

  Er du mest opptatt av utseende eller personlighet når det kommer til gutter?

  Det er ikke noe hemmelighet at utseende er viktig, det er det som får meg til å ville bli kjent med en gutt. Over lengre tid så er det uten tvil personligheten som er viktigest, for utseende har ingenting å si hvis ikke kjemien stemmer heller. Så jeg vil si at utseende får meg til å ville bli kjent med en, mens personligheten får meg til å fortsette å ville ha kontakt med ham. Begge er viktige faktorer.

   

  Er du lett å bli kjent med?

  Faktisk ikke. Jeg skulle ønske jeg var lettere å bli kjent med, men jeg har vansker med å bruke tiden på folk jeg ikke kjenner ettersom jeg har kastet bort mye tid og krefter på falske mennesker. Jenter har muligens litt større sjans enn gutter på å bli kjent med meg, for dem får ikke et sekund av tiden min en gang. Jeg kunne ønske jeg hadde hatt flere jentevenner, men samtidig er jeg utrolig glad i dem jeg har også. Jeg trenger ikke mange, så lenge dem jeg har er ekte.

   

  Har du lyst til å studere?

  Ja det har jeg faktisk, men akkurat nå så har jeg ikke tiden til det. Jeg har enten lyst å studere økonomi og markedsføring eller Personlig Trener faktisk. PT utdannelsen er dessverre ganske dyr, men hva kan jeg si, har man lyst til noe sterk nok så får man det til!


  ____________

  Har du møtt noen fra tinder?

  Haha, ja faktisk. Det er en evighet siden nå, men jeg husker jeg møtte litt gutter fra tinder for noen år siden. De stakk alltids med en gang etter jeg avviste dem når de prøvde å komme i buksene mine, var aldri noe mer. Hehe.

   

  Skal du reise til USA i sommer?

  Nei, i sommer så blir jeg nok bare hjemme denne gangen. Skulle gjerne ønske jeg skulle ut på tur, men må nok spare meg opp til noe senere heller. Skal til London i desember så ser virkelig fram til det.

   

  Når var sist du hadde sex?

  Lørdag


  ____________

  Når var sist du var forelsket?

  Hehe, det er sjeldent jeg kan bruke ordet forelsket. Sist jeg var det må ha vært for litt over 1 år siden i Gran Canaria. Jeg møtte en franskmann som het Thomas, jeg tror faktisk vi snakket på Snapchat i over et halvt år før det ble stille. Nei vi hadde ikke sex den turen, noe som gjorde at han falt enda bedre i smak, han var en skikkelig mann. Jeg har alltids likt menn fra utlandet, bare der jeg forelsker meg, å det alt for fort.  

   

  Har du noen gang hatt fuckfriend?

  Ja det har jeg hatt, flere ganger faktisk.

   

  Hva syns du om Ex On The Beach?

  Uten tvil et av de beste programmene jeg har fulgt med på. Jeg synes faktisk det er hakket bedre enn Paradise Hotel, for det er mer drama og liv på Ex On The Beach. Nå vet jeg ikke hvordan den norske versjonen kommer til å bli, med tanke på at nordmenn virker ganske tamme generelt på TV i det siste. Jeg bare håper virkelig at det er like bra som det pleier å være. Jeg digger det programmet, så jeg kunne lett vært med på noe slik.

   

  Hvor mange dager i uka trener du?

  Normalt så trener jeg 10-13 ganger i uken. 6 styrkeøkter og 4-6 cardio-økter.

  ____________

  Tusen takk til alle som har sendt inn spørsmål. Dette er bare første del av spørsmålsrunden for dem som ikke så spørsmålet sitt i innlegget. Det vil også komme en video hvor jeg svarer på flere, men med tanke på at det kom så mange så velger jeg å dele dem litt opp. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen.

 • 2

  Reklame | SkinnyCoffeeClub

  ___________

  Hello babes! Da kom jeg meg endelig opp av sengen, klar for en ny dag. Døgnrytmen min er helt ødelagt etter vi kom hjem. Jeg legger meg sent og står opp sent, samtidig som jeg er trøtt 24/7. Føler jeg trenger en ferie fra ferien, haha. Heldigvis så kjenner jeg energien komme litt etter litt, jeg hoster ikke så mye og forkjølelsen begynner å forsvinne. Jeg skal være ærlig å si at jeg bare har kost meg de siste dagene med god mat og film, jeg sa jo jeg var vandt til 2 uker ferie, hihi. Men det skal bli godt å komme tilbake på trening også kjenner jeg, nye mål som skal nås.

  Jeg pleier egentlig alltids å trene når jeg er på ferie, det er ikke en ferie uten, men ikke denne gangen. Denne gangen koste vi oss bare i solen og nøt fridagene, men heldigvis så hadde jeg tatt med meg min lille venn. Jeg tar nemlig alltids med meg min SkinnyCoffeeClub kaffe når jeg drar på tur, den hjelper meg til å holde energi nivået oppe samtidig som den reduserer matlysten. Jeg koste meg på ferien, men jeg spiste mindre enn det jeg normalt gjør på ferie. Den er så enkel å ta med på tur for du trenger bare å blande den i varmt vann så er den klar. Uansett hvor jeg er så er denne hjelpende hånden med meg. Du kan få kjøpt den HER, å ved bruk av CHRISTINALEGREID20 kan du på 20% på hele kjøpet ditt.  

   

  ___________

  Har du noe du MÅ ha med på tur?

 • 42

  ____________

  Da tror jeg at det kanskje er på tide med en runde hvor dere får svar på spørsmålene dere lurer på. Det kan være alt fra ting dere lurer på fra ferien, trening, framtidsplaner, blogge på engelsk, mine tanker om forskjellige ting osv. Dette innlegget er deres, så det er dere som setter grenser på hva dere ønsker å spør om. Dere spør, jeg svarer. Deal? Selv så elsket jeg slike innlegg for da fikk jeg endelig konkret svar på ting jeg lurte på. Kom også gjerne med om dere ønsker svaret ditt skriftlig eller på video.

 • 8

  ____________

  Jeg vet rett og slett ikke helt hvor jeg skal begynne for tiden, jeg har så utrolig mye jeg vil fortelle dere på en gang. 1 uke i Gran Canaria var det som måtte til for at jeg åpnet sinnet mitt for nye sjanser, jeg er mye mer åpensinnet enn det jeg allerede var. Det er helt utrolig hvor forskjellige folk kan være fra land til land. I motsetning til Gran Canaria og folkene jeg møtte der så er Norge et utrolig kaldt og fordomsfullt land. Jeg liker ikke å snakke dårlig om landet mitt, for dette gjelder selvfølgelig ikke alle, men det er mye hat her.

  _______________

  Vi har kanskje alle sett hvordan for eksempel Isabel Raad blir behandlet bare fordi hun er offentlig, derfor er det lov. Norge er et vanskelig land å komme seg opp og fram i, derfor er det ikke mange av dem. Så det å da komme til et land hvor de ikke bryr seg om hva du jobber som, hvordan du ser ut, så lenge du har en bra personlighet og er snille med dem. Jeg møtte på flere i løpet av turen som både var modeller, gogo danser, store business menn osv. De var alle så forskjellige, men alle uten fordommer. Det å se en slik reaksjon når jeg fortalte om livet mitt fikk meg til å forstå at når jeg kommer tilbake til Norge så må jeg gi litt mer f*** i reaksjonen til folk.
   

  Så om jeg velger å melde meg på Paradise Hotel 2019, begynne med stripping igjen eller operere meg så er det MITT valg. Jeg som alle andre lever bare én gang, så det livet skal jeg bruke på den måten som gjør meg mest lykkelig.

  Er dere klare?

 • 16

  14. April, dagen vi reiste til Gran Canaria var også dagen hvor bloggen min var blitt 1 år. Jeg satt på flyet og skrev innlegget, men grunnet dårlig nett så fikk jeg ikke lagt det ut. Selv om jeg ikke fikk lagt det ut på selve dagen så ser jeg ikke noe grunn til å droppe dette innlegget. Det har nemlig vært et sykt år med mye motgang, men også mye oppturer som ikke må glemmes. Jeg har måttet kjempe, men jeg ser jo nå i etterkant at det har medført resultater.

   

  Det er helt utrolig å se hvor fort tiden har gått, føler jeg startet opp igjen i går. I den sammenheng tenkte jeg å gi et live overblikk over hva som har skjedd i løpet av denne perioden i "blogglivet" mitt. Et dødt år har det virkelig ikke vært!

   

  14. April

  Startet å blogge igjen. Hadde en blogg før med navnet Barbiefitness.blogg.no, men den ble slettet pga. jeg var veldig ustabil og deprimert når det gjald familiesituasjonen i Haugesund.

   

  9. Mai

  Kom i Oppland Arbeiderblad med fokus på at jeg skulle feire min første bursdag som 20 år etter å skulle bryte ut av religionen Jehovas Vitner.

  LES - HER

  _________________

  16. Mai

  Feiret min første bursdag som 20 år sammen med tante, onkel, søskenbarna mine og venner i Gjøvik. Det var også på selve bursdagen min det ble offentlig opplyst i menigheten jeg gikk i at jeg var utmeldt fra religionen.

  17. Mai

  Feirer 17.mai for første gang. Det var en ganske rolig feiring med tanke på at vi alle var ganske så utslitt etter bursdagen min dagen før, men jeg viftet med det største flagget vi hadde. Vi koste oss med reker og pavlova den dagen.

  18. Juni

  Jeg kom offentlig ut med at jeg startet å jobbe som stripper i Gjøvik/Oslo. Det var også rundt denne tiden hvor jeg ble kontaktet av Insider FEM om jeg ville være med og spille inn episoden om sosiale medier.

  21. Juni

  Kom i Haugesund avis og Karmøynytt grunnet mitt brudd med Jehovas Vitner.

  LES - HER

  _________________

  3. August

  Jeg og lillesøsteren min Melissa flytter til Stavanger grunnet skole og jobb. Jeg jobbet i begynnelsen som negledesigner og hun gikk på skole innen apotektekniker.

  9. November

  Kom offentlig ut med at jeg hadde sagt opp stripperyrket for godt, det grunnet personlige årsaker.

  12. November

  Kom i Dagbladet med tanke på når jeg brøt ut som Jehovas Vitne.

   

  LES - HER

  _________________

  24. Desember

  Feiret jul for første gang i Gjøvik sammen med tanke, onkel, søskenbarn og søsteren mi. Dette var en fantastisk opplevelse med de som betyr mest i livet mitt. Vi koste oss så utrolig mye med god mat, underholdende nisse og pakker. Det var en opplevelse uten like.

  20. Januar

  Fikk sponset billetter til Tiesto Konserten i Stavanger. Dette var nok et av mine første sponsede samarbeid, men langt fra siste ;)

  15. Mars

  Episoden hvor jeg er med på Insider FEM kom ut. Det var en utrolig respons som jeg virkelig er takknemlig for. Så mange nydelige tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente.

  31. Mars

  Dagbladet PLUSS kom ut med en artikkel om personer som bryter ut fra strenge samfunn, hvor de hadde valgt å ha meg som hovedfokus. Dette var jeg utrolig glad og takknemlig for.

   

  LES - HER

  _________________

  Dette er noe av det som har skjedd i løpet av 1 års blogging. Jeg tror jeg har fått med en del, men ikke alt sikkert. Bare nå så kommer jeg på ting som jeg ikke har tatt med. Slike ting som at jeg har vært så heldig som har fått muligheten til å samarbeide med ulike sponsorer. Jeg uten tvil evig takknemlig for alt vi har fått til sammen dette året, for uten dere så hadde mye av dette ikke vært en realitet. Ser virkelig fram til flere år, som jeg håper dere vil være med på.

   

 • 14

  Hei snuppene mine. Da er jeg tilbake til kalde Norge igjen etter en nydelig uke i et Paradis. Jeg føler jeg har levd i en boble siden jeg kom hjem. Eneste vi har gjort er å planlagt neste reise og sett på priser, vi tenker nemlig å dra tilbake i slutten av sommeren. Vi pleier alltids å være vekke i 2 uker, så vi kjenner at 1 uke ble alt for lite. Jeg er utrolig glad for at vi i det hele tatt fikk reist en uke også, for den uken har vært den beste uken i livet mitt.

   

  Vi har blitt kjent med så utrolig mange herlige mennesker som vi gleder oss til å se igjen. Jeg ble så positivt overasket over hotellet, jeg fikk ikke lyst til å dra ned til standen en gang pga. jeg trivdes så godt. Neste gang vi drar ned så tenkte vi å utforske litt mer, men da blir vi lengre også.

   

  Nå ligger jeg hjemme i sengen med paracet og nesespray, yey. Heldigvis så skjedde dette etter ferien, så det gjør meg ingenting. Litt hoste og forkjølelse er ikke det verste. Eneste som har irritert meg er at jeg har vært så slakk med bloggen, men hva kan man si. Jeg tror jeg har lært mye til neste gang jeg skal på ferie, så da skal jeg være bedre forberedt.  Heldigvis så fikk vi tatt masse bilder som jeg har å vise dere fra ferien.

  ____________

  Hotellet heter ClubHotel Riu Vistamar, å er et All Inclusive Hotell med 3 restauranter, 3 basseng og havutsikt fra alle rom.

  Kunne du tenke deg å reist her?

 • 16

  God kveld snupper. Vi har akkurat spist middag, å har nå funnet oss hver sin drink. Hotellet er nemlig All Inclusive, så her er det bare å kose seg. Vi har ligget i solen hele formiddagen før vi tok oss en tur til Puerto Rico sentrum for å handle litt. Det er første gangen vår her, så vi må jo utforske litt utenfor hotellet også. De har så mye bedre is her enn i Norge! I alle fall for meg som er Oreo elsker.

  BIKINI | HER

  Håper alle får en nydelig kveld videre!

 • 14

  God morgen. Klokken er nå 10.15 her, å jeg har allerede ligget å stekt i solen i snart 1 time. Vi har vært utrolig heldige med været, det er nesten litt for varmt. Jeg skal virkelig ikke klage, men det kan dere på min innsats med bloggen! Jeg blogger fra telefonen nå fordi jeg orker ikke å drasse med meg PC-en over alt, selv om jeg ikke er så fan av mobil-blogging merker jeg. Jeg tenkte i alle fall å vise dere litt av hotellet i dag. Det et utrolig fint her, å jeg ble overrasket over hvor stort det var også! Bare basseng-området har 3 etasjer! Hotellet ligger oppe i fjellene som dere kan se på bildet under. Hotellet heter ClubHotel Riu Vistamar og ligger i Puerto Rico.

  Bikini fra Zaful

  Utsikten fra hotellet

  De har egne ansatte som har treningstimer, underholding og som drar med seg gjestene på volleyball.

  Husk å følg meg på Instagram HER og Snapchat for daglig oppdatering.

  Håper alle får en nydelig dag.

 • 18

  Heisann snuppene mine! Nå er det alt for lenge siden dere har hørt fra meg, noe jeg virkelig må beklage for. Jeg har tenkt på bloggen og dere hver dag, men ting skjedde som fikk meg til å miste litt motivasjonen med blogg. Som dere vet så elsker jeg bloggen så mye at jeg har satt hele sjelen min i denne for å motivere og inspirere så mye at jeg kan leve av dette. Jeg trodde at dette var noe jeg hadde fått til når jeg ble kontaktet av noen som ønsket meg til å fronte produktene deres i bytte mot lønn. Det var snakk om undertøy og høye hæler fra Italia som skulle lanseres i Norge, det var jo bare en drøm som kom i oppfyllelse.

   

  Jeg er alltids skeptisk når det er nye merker som jeg aldri har hørt om, med tanke på at jeg har blitt lurt før når det kommer til "sponsor". Jeg møtte "agenten" før påsken og alt virket veldig seriøst, han hadde en Power Point presentasjon som fikk meg til å tro på alt. Han skulle tilbake til Italia samme uke hvor han skulle ta det opp med Sjefene før han kom tilbake til meg for evt. kontrakt. Jeg var i ekstase, men det skurret allikevel litt. Det var rett og slett for godt til å være sant tenkte jeg.

  Det er vanskelig å ta med alt som fikk meg til å miste troen på at dette var ekte. Denne såkalte designeren ønsket å følge meg på Snapchat, hvor han snakket med meg om hvor mye han håpte jeg ble med på Teamet. Jeg fikk mail 2 uker etter møtet av "agenten" at han følte jeg ikke var interessert, mens på møtet så sa han at han så jeg var interessert. Jeg lot det gå, så tenkte jeg at jeg heller tar å ser på det neste møtet jeg skulle ha med han. Jeg skulle nemlig møte han på onsdag denne uken for muligens kontrakt.

   

  Noen dager før fikk jeg en mail over ting vi skulle igjennom. Der sto det blant annet at jeg skulle ta med meg hæler og undertøy for spesifikke bilder de ønsket. Dette synes jeg var litt rart med tanke på hvis ikke det ble noe kontrakt, så jeg sa at hvis vi skriver kontrakt så tar vi bilder. Ingen kontrakt, ingen bilder. Da måtte han høre med dem, men jeg fikk aldri noe svar etter det. Jeg sendte en melding til han i går, men har ikke fått noe svar. Jeg kan rett og slett ikke se for meg at dette var noe ekte. Jeg ble lurt.

   

  Heldigvis så var jeg oppmerksom på at dette ikke var ekte fra starten, men det er utrolig kipt. Jeg trodde faktisk at ting gikk min vei nå, men så viser det seg å bare være noen som var ute etter å utnytte meg virker det som. Det er skummelt å tenke på hva som kunne ha skjedd, for første møtet var på et hotellrom. Han spurte meg om han kunne ta undertøysbilder da også, men jeg tok heller å sendte noen til ham som var utefra før av.

  Så vær forsiktig alle sammen. Jeg vil anbefale alle som skal i et møte med noen en aldri har møtt før om å ta det på en offentlig plass. Jeg er sterk, så jeg er ikke redd for å si nei. Hadde det vært for 1 år siden så vet jeg aldri hva som kunne skjedd, jeg hadde ikke turt å si nei til noe for jeg hadde ønsket å få den sponsoren, noe han kunne utnyttet. Hadde jeg kledd av meg for å "tatt bilder" i undertøy så hadde det vært lett for han å tatt det et skritt videre.

   

  Nå sitter jeg og søsteren min på flyplassen på vei til Gran Canaria, hvor vi skal være en uke. Så hva jeg skal finne på videre får jeg ta når jeg kommer hjem. Inntekt og jobb stresser jeg ikke med denne uken, men dette har dessverre svekket håpet mitt litt med blogg de siste dagene. Men jeg er tilbake nå, så får vi bare kjempe videre.

 • 15

  Jeg har fått så utrolig mange forespørsler når jeg la ut bilder på Snapchaten min av disse sports-bh´ene. Disse er uten tvil de kuleste og fineste jeg har i klesskapet mitt, men er de like behagelige som de er fine? Uten tvil! Jeg var faktisk overrasket over hvor bra de satt på med tanke på at jeg ikke har så store, så var litt redd for at de kunne dette ut. Uansett hvordan jeg beveget meg så holdt bh-en de på plass.

   

  Jeg kjøpte dem fra Fashion Nova, som er min favorittnettside for kjøp av klær. Det tar ca. 2-3 uker fra du bestiller til du får dem i posten. Har du enda ikke sett videoen hvor jeg prøver ut masse nye klær fra Fashion Nova så anbefalar jeg deg å så den HER.

  HVIT - HER

  SVART - UTSOLGT

  _____________

  Husk å følg meg på Snapchat: Christina_lgrd og Instagram: HER for full oppdateringer.

  Blir masse fine bilder og videoer fra når vi reiser til helgen!

 • 12

  Reklame | Cocoa Locks

  ______________

  God morgen snupper! Da var jeg endelig tilbake etter noen dager fri. Denne helgen har rett og slett gått i ett, så jeg valgte å ta meg en liten velfortjent pause fra bloggen i 2 dager. Nå er jeg tilbake og klar for en hektisk uke med trening, møter, pakking og reising til helgen, YEY! Men nok om det.

   

  Jeg har nemlig vært så heldig som har fått lov til å testet ut CocoaLocks sin nye 1 måneds Hairshake program(De har også Hot Chocolate). Jeg har nylig startet på den så jeg kan ikke si så mye på resultatene av den, men det blir spennende. Jeg kan i alle fall si at smaken er nydelig, så om den funker eller ei så gleder jeg meg hver dag til å drikke denne. Den smaker litt likt Q-meieriene synes jeg faktisk.

   

  Det er i alle fall en nydelig smak og en søt pakke som jeg kommer til å ta med meg når jeg reiser til Syden sammen med min SkinnyCoffeClub. Jeg ser virkelig fram til å se hvordan håret mitt er om ca. 1 måneds tid, for det trenger all den pleien den kan få nå som jeg har bleket det!

  ______________

  Har du prøvd denne?

 • 14

  Da fikk jeg endelig tatt bilder av resultatet av leppene mine som jeg fylte på med Restylane på tirsdag. Jeg har drøyd det litt for som dere ser litt av på bildet over så hadde jeg utrolig mye utbrudd og kviser. Jeg skal ha perioden min snart, så "yey me". Derfor valgte jeg å vente litt i håp om at det skulle roe seg.

   

  Bildet under er av leppene mine på videregående når jeg ikke hadde noe som helst filler. Jeg sier ikke at leppene mine var stygge, for det synes jeg ikke. Men jeg valgte å ta fillers og få dem mer fyldige, noe jeg heller ikke angrer på. Jeg har alltids synes fyldige lepper ser utrolig bra ut, så jeg valgte å bruke pengene mine på dette. Noen ser på dette som bortkastet, men jeg synes det er minst like bortkastet å bruke penger på alkohol da.

  Dette er 4 gangen jeg fikser på leppene mine i løpet av 1 år. Første gang tok jeg botox i overleppa slik at en muskel der skulle slappe av som gjorde at overleppa kom mer fram. 2. gangen tok jeg Juvaderm i Oslo og 3 og 4. gangen fylte jeg på med restylane som jeg uten tvil er mest fornøyd med. Men jeg har alltids vært litt redd for meg selv i denne prosessen.

   

  Jeg har alltids vært redd for om jeg kommer til å se når det er nok, eller kommer jeg til å ville ha mer og mer til leppene mine ligner en aperumpe. Vi har alle sett slike tilfeller. Jeg har jo hørt om flere eksempler hvor utseende gikk i hodet på dem og de følte aldri det var bra nok. Derfor ble jeg så utrolig lettet da jeg denne gangen fikk det stikket i kroppen om at nå vil jeg ikke ha større.

   

  Hver gang jeg har tatt filler så har jeg likt resultatet rett etter, da de er hovne. Denne gangen var det alt for mye, jeg vil ikke se slik ut! Heldigvis så har de dempet seg godt på bare disse dagene, for jeg var rett og slett flau for å vise meg i offentlighet. Men det er jo positivt tenker jeg, da vet jeg at fornuften min ikke er ødelagt når det kommer til fiksing av utseende.

 • 14

  Det er sjeldent jeg blir flau over noe, men akkurat da ble jeg litt flau eller rettere sagt ydmyket. Jeg satt på bussen i går på vei til frisøren hvor da telefonen ringer. Normalt så tar jeg aldri telefoner, fordi jeg hater å snakke i telefonen. I det siste har jeg måttet kjempe litt mot den frykten fordi jeg vil ikke gå glipp av noe muligheter som kan komme, jeg ble jo kontaktet av Insider FEM via telefon.

   

  Jeg tok telefonen hvor det er en ung guttestemme som spør om han er kommet til Christina. "Kan du sende meg nudes?" kommer det fra andre enden. Jeg ble så paff, selv om det ikke kommer som et sjokk  i etterkant med tanke på hvor mye rare mennesker jeg har blitt kontaktet av. Eneste jeg tenkte på var om noen andre i bussen hørte dette, det var det jeg brydde meg om.

   

 • 18

  Reklame | Envy Frisør

  Da var jeg hjemme igjen fra frisøren! Jeg husker nesten ikke sist jeg smilte så mye når jeg så meg selv i speilet etter besøk hos frisøren. Det er første gang jeg tester ut denne frisørsalongen, men som dere ser på bildene så blir dette ikke siste gangen. Når en bleker håret sitt, i alle fall med det startpunktet som jeg hadde så har det lett for å bli ujevnt og lillaskjær for å får bort den varme fargen. Sist gang jeg bleket det så gikk jeg faktisk ut med BLÅTT hår, det stemmer blått. Det gikk ut etter hvert, men som sagt så er det sjeldent jeg er 100% fornøyd når jeg går ut dørene.

   

  Frisøren jeg besøkte i dag heter ENVY - Hår og Velvære. Dette damer er plassen en går om en ønsker perfeksjon på det høyeste. Disse nydelige damene kan virkelig yrke sitt fullt ut. Jeg stresser alltids når jeg setter meg i frisør-stolen, så jeg følger alltids med og viser bilder av hvordan jeg vil ha det før å føle meg sikker. Her lot jeg dem ta kontrollen. Jeg bare sa at jeg ønsket å bleke det og jevne ut håret, å jeg merket med en gang på at disse visste hva de skulle gjøre for å få det beste resultatet.

   

  Så ønsker du å gi håret ditt den beste behandlingen og være i trygge hender så anbefaler jeg på det ytterste å ta turen til disse damene. Ikke nok med at du vil gå ut med et stort smil om munnen, du vil også føle deg så godt tatt imot at du nesten ikke vil gå derfra. Ta kontakt eller ta turen innom disse linkene for å se flere behandlinger de har gjort:

  INSTAGRAM: HER

  FACEBOOK: HER

  ________________

  Stort utvalg av hårprodukter. Selv så kjøpte jeg hårmasken deres fra System Professional Repair for å reparere og bygge opp håret mitt slik at det holder seg frisk selv etter blekingen.

  ________________

  De tilbyr også full eller lett makeup ved bruk av Glo Minerals.

  Bilder av resultater: HER

  ________________

  De gjør øyenbrynene dine perfekte med Microblading. Bilde av resultat: HER

  ________________

  ENVY - Hår og Velvære holder til på Solakrossvegen 29 i Sola Sentrum.

  Ønsker du ditt og håret ditt sitt beste? Ring dem på 930 89 911.

  ________________

  HVA SYNES DERE OM RESULTATET?

 • 2

  Heia bloggen. Nå sitter jeg på bussen på vei til frisøren. Jeg måtte bare hoppe ut av senga, kaste noe på meg og komme meg ut dørene for å rekke bussen, så da får vi ta bloggingen her, hehe. I det siste så føler jeg at ting har vært så travelt, så dagene fyker fra meg. Jeg har så mange YouTube-videoer i bakhodet som jeg vil få gjort, men tiden strekker ikke helt til i disse dager. MEN jeg skal få til noen av dem før jeg reiser.

   

  Nå har jeg tatt lepper, skal fikse håret mitt i dag. Neste uke er det møter, pakking og vipper som står for tur. Travle dager, men jeg elsker det. I alle fall når det kommer til skjønnhetspleie. Men jeg får stikke, snart framme. Ser fram til å vise dere hva jeg skal gjøre med håret mitt senere i dag.  

  Hva er dine planer for dagen?

 • 10

  1 år er ikke mye føler jeg, men hvor mye jeg har forandret meg på dette ene året er MYE! Hvordan jeg på under ett år blogget åpent om fuckfriends, hvor dette var svaret på hva jeg trengte. Etter jeg startet som stripper så forandret ting seg gradvis, men ikke til det en skulle tro. Jeg gikk fra å ha det gøy uten å tenke på følelser til å ikke ville gjøre noe med mindre det var følelser inne i bildet.

   

  Jeg kan kanskje oppfattes som en som ofte har det "gøy", men saken er helt annerledes. Jeg tror aldri jeg har brukt så lite tid på menn å vært så kresen som i det siste. Jeg strippet aldri fordi jeg tente meg, å samme med bildene jeg legger ut. Kall meg heller en business women, penger foran alt. Men allikevel så synes jeg at det å ha sex med noen random er verdiløst, i alle fall når du opplever det med en du er glad i og ser hvor mye bedre det er. 

   

  Jeg var jomfru til jeg var 19 år, å jeg beundrer de som også venter lengre. Sex er ikke så fantastisk, i alle fall ikke hvis det ikke er med en du liker utrolig godt. Så selv om denne verden er utrolig sex-preget så vil jeg anbefale alle å unngå å tenke at det å være jomfru er for tapere, det er heller omvendt. Det settes stor respekt til dere som er kresne og ønsker å vente, det husker jeg selv.

  ________________

  Husk at du er unik, så ikke la noen utnytte deg!

 • 16

  Det begynner å nærme seg sommer og mange velger å bruke ekstra tid på tredemølla framover, i håp om å muligens gå litt ned i fettprosent. Selv så har jeg prøvd ut utrolig mange kardio typer for å minske fettprosenten, men det er også veldig viktig for meg at dette ikke går på bekostning av rumpa. Det stemmer, feil type kardio kan faktisk medføre at rumpa di minsker fikk jeg nylig vite av en Personlig Trener som hadde egne erfaringer med dette.

   

  Dette er jo selvfølgelig det siste vi ønsker skal skje når vi trener, ikke sant? Så derfor tenkte jeg nå å fortelle om mine beste kardio økter som fokuserer på rumpa.

   

  1. Korte Intervaller

  Her er det snakk om kort og fort kan man si. Det finnes forskjellige måter å gjøre disse intervallene på. Selv så har jeg tatt mest i bruk 1 min spurt, 2 min gange som jeg gjør i 8 drag. Dette er også en utrolig bra kardio økt når det kommer til kondisjon for dem som ønsker å forbedre den. Dette er en tung økt, men fy så godt det er etterpå.

   

  2. Gange i bakke

  Høres ikke så heavy ut, men det å gå i bakke på 7-10 i 30 min+ uten å holde deg  Håper disse tipsene kan komme til nytte, å si gjerne ifra om dere tester dem ut, hadde vært kjekt å høre hva dere synes.mme oppå holde dep er nesten umulig. Denne svir godt på rumpa, men er en utrolig grei kardio dagen etter intervall med tanke på at den ikke belaster så mye på knærne. Selv så liker jeg å se serie mens jeg går, da kan jeg fort bli gående i en time.

   

  3. Trapper

  Min største favoritt, men dessverre ikke noe jeg gjør ofte. I det siste så begynner treningssentre å så inn den populære stairmaster, altså en trappemaskin i stede for tredemølle. Dessverre er ikke dette noe vi har fått på mitt gym, men så fort jeg er med noen andre på trening hvor de har den så ender jeg alltids opp på den enten som oppvarming, nedtrapping eller kardio. Jeg kan selvfølgelig finne en plass ute hvor jeg kan gå i trapper, for det er en utrolig bra måte å gå ned i fettprosent samtidig som du bygger rumpa, men jeg er utrolig dårlig med utetreninger.

  _____________________

  Så disse er mine TOPP 3 beste anbefalinger om du skulle ønske å miste litt fett til sommeren, men samtidig ønsker å stramme opp rumpa godt. Håper disse tipsene kan komme til nytte, å si gjerne ifra om dere tester dem ut, hadde vært kjekt å høre hva dere synes.

 • 6

  Nok en ting som dere sikkert ikke visste om meg. Dette er ikke noe jeg alltids har gjort, men jeg testet dette ut etter å ha lest en artikkel om at det å sove naken både hjalp på søvn og helse. Jeg skal være ærlig å si at jeg synes det var ubehagelig i begynnelsen, det var litt for nakent, hehe. Men alt er en vanesak, å jeg skal innrømme at selv så føler jeg at søvnen er bedre nå.

   

  Det skulle også forhindre sopp og lukter i underlivet, noe jeg selvfølgelig vil unngå. Det å ha tøy som varmer ved underlivet kan føre til fuktighet som igjen kan føre til sopp og infeksjoner. Det er utrolig mange positive grunner til å sove naken, så hvorfor ikke. Du kan lese mer om fordeler med å sove naken HER.

   

 • 18

  _________________

  God morgen snupper. Jeg håper alle har hatt en fin dag så langt, selv så sto jeg nettopp opp faktisk. Jeg skulle egentlig opp 5 i dag ja, men jeg har fått den uvanen å slå av alarmen i søvne så jeg våknet ikke før rundt 11 tiden, så da får jeg ta det igjen senere. Jeg skal nemlig til sykehuset i dag for å ta Restylane i leppene. Det er rundt 6 måneder siden sist jeg gjorde det, så jeg føler for å ta en påfyll.

   

  Jeg ser ikke problemet folk har med at andre velger å rette på utseende sitt, i alle fall ikke med produkter som ikke er permanente. Jeg synes at hvis en skulle ønske å gjøre noe med utseende så burde en holde litt tilbake for å se om dette er noe en ønsker over lengre tid og ikke bare der og da. Men hvis en har noe som har plaget en i flere år, en har pengene og muligheten til å gjøre noe med det, da ser jeg ikke noe grunn til at folk skal dømme for at h*n  gjorde noe med det.

 • 28

  Da var jeg hjemme igjen etter en alt for sen cardio og mage økt. Så nå er det bare å slappe av litt og spise før jeg snart må på med treningsklærne igjen for ei skikkelig rumpe økt! Det å tenke at jeg drar om 2 uker gjør det utrolig lett å hoppe rett på matplanen min trass i at det enda er påskeferie. Mandag er mandag, jeg fikk min siste bit i går. Det fikk meg til å begynne å se på bilder av fjorårets tur, som da var med hele familien og på et annet hotell som heter det samme, men som er i Maspalomas.

   

  Både dette og det som vi skal på i år er All Inclusive, noe som vi er stor fan av. Jeg drar med søsteren min, å vi er begge veldig klar for å ligge på solsengene ved bassenget med en drink i hånden hver. Men fram til da så får jeg mimre tilbake til fjorårets sol-tur.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  __________________

  Frokosten er alltids det beste måltidet på hotell

  ____________________

  På kvelden var det alltids på med kjolen og hælene.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  _____________________

  Litt trening fikk vi også til i løpet av turen, enten det var joggetur på stranden eller litt styrke på treningsrommet.

  ___________________

  Hvor ønsker du å reise i sommer?

 • 9

  AKKURAT NÅ

  Nå sitter jeg i sengen og slapper litt av før jeg snart skal en tur på trening. I dag er nemlig siste dagen med ferie, noe som betyr at søsteren min kommer hjem og vi fortsetter med morgentreningene 05:00. Jeg kjenner det skal bli litt godt å få henne hjem igjen nå, det er koseligere når det er flere i leiligheten.

   

  UKENS OPPTUR

  På lørdag kom endelig artikkelen jeg har blitt intervjuet til ut. Det er utrolig kjekt at de legger fram hvordan det er å bryte ut av flere strenge religiøse samfunn, å selvfølgelig ble jeg jo litt ekstra glad når jeg så at det brukte mitt bilde som hovedbilde til artikkelen.

   

  UKENS HØYDEPUNKT

  Nye negler til Syden av fineste Isa.

   

  UKENS ANTREKK

  TOPP | HER (UTSOLGT)

   

  UKENS TANKE

  Det har vært mye tanker fram og tilbake om hvordan jeg ønsker å fortsette framover. Jeg avsluttet Premium snappen pga. jeg var blitt glad i en, men nå som det ikke ble noe, skal jeg starte opp igjen? Var jeg for kvass mot foreldrene mine med de innleggene sist uke? Kunne jeg faktisk startet opp igjen som stripper hvis jeg sto for alt selv? Ja hva kan jeg si, nok av tanker. Men etter gårsdagens nyhet så ser det ut som om ting fikser seg. "Det ordner seg for snille piker." ;)

   

  UKENS FAVORITTSANG

   

  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  JEG SLUTTET ALDRI SOM STRIPPER

 • 16

  Klokken er nøyaktig 04:01 om natten. Det stemmer, jeg er enda våken trass i at jeg bare har sett serie hele natten. Om det i det hele tatt blir noe søvn på meg i natt er vanskelig å svare på, men det jeg vet i alle fall er at når dere leser dette så nærmer det seg en ny uke. Jeg har slippet ut min lille aprilsnarr som sikkert skapte flere lesere på en time enn det dette innlegget vil gjøre på et døgn.

   

  Jeg har gjennom perioden med blogging forstått at sex, kropp og dristige overskrifter skaper oppmerksomhet. Men dette visste dere alle fra før av sikkert, sex selger slik er det bare. Så når jeg skulle velge overskriften til dette innlegget så kunne jeg brukt "Sex, sex og atter sex". Det hadde sikkert skapt en haug med klikk, men akkurat her og nå så orker jeg ikke å spille på kropp og sex.

  Vi står alle sammen opp hver dag med et håp om å utrette noe, enten det er å komme seg gjennom arbeidsdagen, få flere følgere på Instagram, tørre å ta initiativet til å snakke med crushet osv... Av og til kan man til og med glemme hvem man egentlig er for man er for fokusert på å nå fram i verden, been there done that.

   

  Når jeg blar nedover Instagrammen min nå så har jeg dobbelt så mange likes på bilder som fokuserer på kropp, enn jeg har på andre bilder. Ja, jeg er veldig komfortabel med kroppen min, men jeg vil ikke at dere bare skal se denne siden av meg. Jeg har så mye mer å by på enn kropp og utseende, men jeg finner ikke helt ut av hvordan jeg skal få formidlet det. Det er vanskelig, men jeg prøver. VIRKELIG!

  Jeg har gjort mye shitty i livet mitt som jeg ikke er stolt over. Nei, jeg lever ikke noe luksusliv. Pengene dere så på forrige innlegg er fra et mastercard, jeg har lån, jeg har vært gjennom høye depresjoner som kunne endt forferdelig, jeg fikk sparken fra læreplassen min i Haugesund, jeg har verken foreldre eller besteforeldre i livet mitt, jeg tjener ikke en enste krone den dag i dag og jeg har ikke en eneste person i livet mitt som jeg kan slappe 100% av med å fortelle ALT til. (Nei, ingenting av dette er noe aprilsnarr.)

   

  Men trass i alt dette så jobber jeg ræva av meg for å kunne hjelpe andre til å forstå at selv når du føler for å gi opp så er det håp, å jeg gir meg ikke før jeg ligger i graven. Vi gjør alle feil som vi må stå for, men vi har alle valget om vi ønsker å la dette feiltrinnet stoppe oss fra å leve, eller om vi ønsker å ta lærdom av det å gå videre. Hvem sier at du ikke greier dette alene?

  Dette ble et veldig langt innlegg, så jeg skal prøve å runde av nå. Jeg vil bare be deg om å gjøre meg en liten tjeneste først. Tenk over livet ditt for ett sekund. Kan du kalle det du tenker på "ditt liv"? De vennene du har, støtter de deg i dine valg? Har du gjort noe i livet ditt som får deg til å unngå å tro på deg selv? Nå som du valgte hvilke skole og linje du ville gå på etter sommeren, var det pga. ditt ønske eller det at vennene dine skulle der som fikk deg til å velge dette?

   

  Jeg valgte skole og levde livet mitt for å gjøre foreldre og venner stolt, men den dag i dag så har jeg ingen av dem ved min side. Jeg ble sparket å jeg følte hele Haugesund snakket om dette, men jeg fikk meg jobb flere ganger selv etter denne hendelsen. Jeg har lån, men jeg lever enda å greier å betale alle regninger fram til nå. Jeg kom meg gjennom depresjoner og alt dette alene.

  Når jeg ser tilbake så har jeg til tross for disse nedturene vært på TV og flere ganger i avisene for å formidle budskapet mitt om å leve DITT litt. Dette fordi jeg hadde troen på meg selv og aldri gav opp å blogge om dette!

  _____________________________

   

  Så aldri slutt å ha troen på deg selv, for til syvende og sist så står vi alle alene.

 • 8

  Nå er det nesten 5 måneder siden jeg kom ut med at jeg sluttet å strippe, å det pga. familie. Litt senere startet jeg med en Premium Snapchat som mange ikke forstod for de følte dette var like "gale" som stripperyrket. Dette kan jeg fullt ut forstå, jeg hadde begynt å lure selv på hva som egentlig var grunnen til at jeg hadde sluttet...

   

  Sannheten er den at jeg sluttet aldri som stripper. Det stemmer, jeg har nå i 5 måneder strippet i "skjul". Dette fordi jeg fikk alt for mange useriøse tilbud når jeg var offentlig med dette, derfor fant jeg og sjefen min ut at vi tar å får det til å se ut som om jeg ikke stripper lengre. Det førte til at bare de seriøse kundene tok kontakt med han uten å vite at det var jeg som kom til å dukke opp. Det var den beste avgjørelsen vi kunne gjort!

   

  Insider FEM visste ikke om dette, bare mine nærmeste og sjefen min. Så dette er grunnen til at jeg aldri var ute i helgene og at jeg kunne slutte læreplassen min uten å måtte kontakte NAV. Jeg hadde økonomien til å forsørge meg selv, noe som dere sikkert nå forstår.

   

  Men hvorfor velger jeg nå å fortelle dere denne hemmeligheten? Dette er rett og slett fordi...

  I dag er det nemlig 1.april så... APRILSNARR! Haha, fy så lenge jeg har ventet på denne! Så nei, jeg jobbet ikke som stripper i skjul, det vet jeg faktisk ikke om jeg hadde greid engang. Jeg blir nok ikke den første som prøver å lure deg i dag, så pass på hva du skal tro på! ;)

  __________________

  Gikk du på den, eller hadde du en anelse fra begynnelsen av?

 • Christina Lægreid

  Jeg er en ung kvinne, 20 år som er ute etter å gi unge mennesker et nytt syn på verdens muligheter. Selv så har jeg brutt med Jehovas Vitner, noe som gjorde at jeg ble utstøtt av selv mine egne foreldre. Jeg har prøvd meg som stripper å skal nå på TV for første gang i Mars. Livet er fullt av muligheter! Jeg er bare et av mange eksempel på at en kan lykkes selv under motgang.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta