christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

7

For noen utrolige dager vi har hatt! Det var nesten litt for varmt spør du meg. Mange teller nå ned til sommerferien sin for å kunne nyte været. Selv så ser jeg fram til en hektisk sommer med masse jobb, å det var det jeg håpte på også. Jeg kjenner at det gjør meg ingenting å stenge meg inne på jobb mens det er fint vær, jeg er bare så utrolig gira på å kunne jobbe å bli flink innenfor butikken. Så nå er det fullt kjør med både jobb og trening framover, så ser for meg at jeg snart starter opp med coach og matplanen igjen!

Håper alle får en fin start på uken!

 • 3

  ENDELIG!

  Etter 1 mnd i Gjøvik så fikk jeg tak i en plass hvor jeg kan fullføre læretiden min. Var så utrolig deilig å kunne begynne å selge igjen, det har jeg virkelig savnet. Jeg spratt opp av sengen 06.00 i dag for å kjøre morgencardio før min første dag på jobb selv om jeg bare hadde fått maks 5 timer søvn.

  Selv om alt var nytt for meg så syntes jeg selv at jeg fikset det bra. Jeg endte opp med å være der 1 time lengre enn planlagt noe jeg ser på som et postitivt tegn. Endelig kan jeg slappe av med tanke på å komme i mål med utdanningen min!

  "Det ordner seg for snille piker."

 • 7
  ENDELIG! Etter flere timer i går med venting så ble den endelig ferdig nedlastes. Så nå er den på plass! Svarer på alle spørsmålene jeg fikk fra sist runde, så blir ikke noe del 2 denne gangen. Håper dere liker den!
   


   

 • 6

  Det er sykt hvor mye som kan skje på så kort tid. Fredag var mitt siste innlegg, dagene som kom etter gjorde at jeg ikke greide å sette meg ned å skrive. Før den dag i dag. Jeg elsker å blogge, men jeg har andre ting jeg prioriterer høyere. I tillegg så har jeg en videoblogg som aldri vil lastes ned pga nettet her, så har alltids endt opp med å prøve å få ordnet det. Men nei, jeg har ikke sluttet, gitt opp eller blitt lei. Det har bare skjedd en del de siste dagene!

 • 4

  Da var det endelig fredag! Det er helt sykt hvor fort denne uken har gått og hvor mye som har skjedd. Min første bursdagsfeiring og 17.mai er endelig opplevd, å jeg gleder meg så mye til neste gang! Men det neste som skal oppleves nå blir nok min første JUL!

  Men eneste jeg skal tenke på nå er helgen. Lillesøsteren min kommer nå til helgen, å jeg kan ikke vente med å se henne! Hun er den eneste jeg virkelig har kunnet kalle min beste venn, så merker jeg ikke har sett henne på lenge!

  Hva er dine planer for helgen?

 • 1

  For et utrolig kipt vær! Varmen er på plass, men har regnet i hele dag så har ikke fristet å gått ut døra. Så i stede for å bare sitte inne og se serie, så ble det fullt kjør med filming! Sminkevideo og spørsmålsrunden sto først på lista i dag.

  Så her har dere dagens look! Holder på med å redigere, men spørsmålsrunden er første prioritet så sminkevideoen kommer i løpet av morgendagen forhåpentligvis!

 • 13

  Det stemmer, jeg har aldri veivet med et Norgesflagg før 17.mai 2017! Selv så misunte jeg aldri de andre for å gå i 17.mai tog, jeg følte ikke jeg gikk glipp av noe i ung alder. Jeg feiret ikke 17.mai, men jeg gledet meg alltids til den dagen. Hvorfor?

  Vi brukte fridagen på å samle menighetene hos noen som bodde litt ut på landet og som hadde en stor hage. Vi grillet og hadde spenn på boks både med voksne og barn. Det var utrolig koselig faktisk, så jeg ville ikke byttet det ut med å gå i tog på den tiden.

  Men selve grunnen til at vi ikke feiret 17.mai var fordi Jehovas Vitner tror i framtiden at alle skal bli ett, så hele jorden kommer til å bli ett "land" med en konge. Deres Gud, Jehova. De ser på det å hedre landet sitt på samme måte som å tilbe og bøye seg ned for flagget, noe de ikke skal gjøre. Eneste de skal tilbe er sin Gud, så det er derfor vi aldri feiret 17.mai som jeg vet.

  Dette året ble en rolig 17.mai feiring med familie og venner, noe jeg syntes var mer enn nok etter bursdagsfeiringen min dagen før. Men neste år så er planen å få oppleve både tog og den tradisjonelle 17.mai feiringen!

  Så håper alle hadde en nydelig 17.mai feiring, å at dere får en fin uke videre!

 • 3

  Jeg var rett og slett helt målløs i går. Jeg gikk rundt meg selv å visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere. Jeg stakk på trening for å lufte hodet og få tiden til å gå før selskapet.

  Jeg hadde ikke invitert så mange, men bare de nærmeste som jeg hadde igjen. Men så kom den ene etter den andre fulle bilen med nydelige mennesker som hadde spurt om å få lov til å komme og være med å feire meg. Jeg visste jo ingenting, så jeg ble helt overveldet av følelser.

  Det er helt sykt å tenke over at dette har jeg gått glipp av i 19 år! Det har aldri vært fokus på å feire seg selv, det er IKKE ok. Så det å stå der med fullt hus av mennesker som kom for å feire MEG var en utrolig følelse! Det ble så mye at jeg ble så sliten av alt, jeg var helt utslitt.

  Men samtidig en så god følelse. I slutten satt jeg bare på enden av bordet litt unna alle og bare hørte på hva folk sa og så alle de nydelige menneskene. Jeg er evig takknemlig for å få lov til å være en del av disse! Jeg har mistet mange, men jeg har fått så mye mer!

  ♥ Christina

 • 8

  GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN!

  For noen dager! Bursdag for første gang i livet mitt i går og min aller første 17.mai feiring i dag. Vil bare si tusen takk for alle gratulasjoner! Planen er å få lagt ut bildene i løpet av dagen. Men først blir det 17.mai feiring med rekefest og pavlova.

  Håper alle får en nydelig 17.mai feiring!

 • 6

  Da var det endelig MIN dag! 20 år og klar for min første bursdagsfeiring. Kjenner jeg egentlig ikke heilt forstår hva som skjer, har ikke gått innpå meg enda. Men uansett, en RÅ dag skal det bli, med mine beste. Bilder fra bursdagen blir lagt ut i løpe av morgendagen.

  Håper alle får en nydelig 16.mai! Det er jo også russens dag, så det er uten tvil rette dagen å utforske Gjøviks utesteder!

  Foto: Herdag Hansen

 • 0

  Skrevet: 23:30

  AKKURAT NÅ

  God kveld! Kom nettopp hjem fra dagens 2. treningsøkt! Tenkte å prøve å komme meg litt tilbake i rutiner nå, men er lettere sagt enn gjort. Men i dag var nå i alle fall en bra start! Fikk trent rumpa godt ikveld og klar for bursdag i morgen! Yeey! 
  UKEN OPPTUR

  Det å komme på forsiden i Oppland Arbeiderblad! Var så utrolig fornøyd med selve intervjuet, å responsen var over all forventning. Det var også utrolig kjekt at de ville ha en etterfølger i avisen også neste dag av meg og hvordan responsen hadde vært! 

   

  UKENS HØYDEPUNKT

  Uten tvil bursdagen til onkelen min! Det var så utrolig koselig og sitte rundt med så mange venner og familie av dem som var glad i dem uansett! Fikk virkelig en smakebit på hva jeg har gått glipp av i alle år!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  At jeg ikke kom meg så mye på trening som jeg ville. Det begynte bra med at jeg gikk mye tur, men dabbet at når været ble dårlig. 

   

  UKENS ANTREKK

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  UKENS TANKE

  Jeg har tenkt mye på framtidien sist uke faktisk. Hvordan jeg kommer til å greie å nå målene mine, å hvor lang tid det vil ta for meg.

   

  UKENS INNKJØP

  17.mai antrekk! 


  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  ER JEG JOMFRU?

 • 2

  Denne uka er det påtide å finne fra finstasen! Dessverre har det vært lite til sol fram til nå, så jeg er sikkert ikke den eneste som er bleik enda.

  Jeg har aldri blitt så utrolig brun av solarium pga hudtypen min, men heldigvis har jeg funnet en selvbruning som gir meg en naturlig solbrun look uten skjolder! Har hatt så mange selvbruningstabber i løpet av livet mitt, men når jeg begynte å bruke St.Tropez så fikk jeg like bra resultat hver gang.

  Jeg har prøvd blant annet Vita Liberata, men den følte jeg tørket for fort, så du fikk ikke mulighet til å smøre den skikkelig ut før den satt seg. Samtidig ble den utrolig fort tom syntes jeg. Jeg har også prøvd St. Tropez sin mousse i dark, men den følte jeg også tørket for fort samtidig som den var dyrere.

  Nå får du Selvbrunings moussen fra St.Tropez til 255,- for 120ml hos Bangerhead (KLIKK HER) som på prisjakt.no er den billigeste plassen å kjøpe den på nå!

   

  Christina

 • 10

  Jeg skjønte aldri helt hvorfor. Jeg satt med onkelen min å han spurte meg alvorlig om jeg hadde tenkt meg godt over og hva jeg tenkte om å bli utstøtt av foreldrene mine. Jeg sa det ikke høyt men jeg tenkte med meg selv, "jeg blir skuffet hvis ikke de gjør det." Det høres helt forferdelig ut at jeg tenkte slik, men når jeg tenker tilbake på det nå så skjønner jeg veldig godt hvorfor. Jeg skjønte ikke hvorfor jeg kom meg så fort videre, jeg så for meg at jeg kom til å grine meg til søvn flere netter på rad men slik var det ikke. Det tok meg 1 døgn før jeg hadde glemt det og var lykkeligere enn noen gang.

  Det verste begynte for ca. et år siden da jeg "flyttet ut", eller rettere sagt ble kastet ut. Jeg husker jeg sa i alle år at jeg ikke ville flytte ut før jeg hadde en jeg kunne flytte sammen med, men slik ble det ikke. Jeg ble vekket av moren min som var mildt sagt lei. Hun hadde bedt oss om å komme hjem 12, men vi kom hjem kl. 04.00 etter å ha vært med noen venner som var Jehovas Vitner, det var dråpen. Jeg lå i sengen med ryggen mot henne der hun satt og fortalte meg at jeg ikke respekterte reglene deres og at jeg måtte flytte ut. Fra deg dagen følte jeg meg ikke velkommen hjemme, så 2 dager senere satt jeg med nøkkelen til mitt nye hjem.


   

  I begynnelsen gikk det OK, men etter flere uker der jeg kom hjem til tomt hus, ingen å snakke med og en jobb jeg virkelig ikke trivdes med så knakk jeg sammen. Jeg savnet å ha folk rundt meg. Når jeg besøkte foreldrene mine så følte jeg meg aldri hjemme, jeg følte meg som en gjest. Jeg suprte om å kunne ta mat fra kjøkkenet og slappet aldri helt av. Det endte flere ganger med at jeg kjørte hjem gråtende. Jeg var ensom.

  Jeg prøvde flere ganger og hinte til at jeg ville flytte hjem igjen når jeg var veldig langt nede, men fikk alltids i respons at de trodde ikke det var det beste for meg. Men jeg så på det som at de ikke orket å ha meg hjem igjen, jeg levde jo ikke etter deres kriste regler.

  Vi dro hele gjengen til syden i februar, men det ble vår siste tur ilag som familie. Jeg og søsteren min gikk i bikinier og kjoler som ikke var passende for dem, så vi fikk ikke lov til å ligge i nærheten av dem ved bassenget og de viste med hele måten at de skammet seg over oss. Jeg følte meg utstøtt av familien min, så det endte opp med at jeg og søsteren min hadde vår egen ferie. Å når vi kom hjem ble alt tusen ganger værre.  Jeg skulle sove hos søsteren min etter den lange turen hjem, men det ble fort forandret. Hele familien var samlet og vi fikk vite hvor lite de brydde seg om oss. De kjente oss ikke lengre, de så ikke på seg selv som foreldrene våre og hadde gitt oss opp. Alt de fikk seg selv til å si såret meg så utrolig sterkt at jeg endte opp nok en gang med å kjøre hjem til hybelen min hulkende og knust. Den kvelden glemmer jeg aldri, jeg hadde aldri i livet mitt følt meg så lite verd å det var foreldrene mine som hadde fått meg til å tenke slik.

  Jeg sendte en siste melding til dem, "takk for meg" før jeg blokket dem. Jeg ville ikke ha slike mennesker i livet mitt lengre som ødela meg så mye. Selv om de var foreldrene mine på papiret betydde ikke det at de skulle få være en del av livet mitt og gjøre slik med meg. Selvfølgelig fikk den meldingen dem til å tenke det verste, men jeg satt med samme tanke selv. De ringte og ringte og ringte, men jeg ville ikke snakke med dem. Ting kunne skjedd den kvelden, men jeg kjente på hele kroppen at jeg ikke var i stand til det. Jeg ventet bare på at noen skulle banke på døren og være redd for meg, men det skjedde aldri.

  De forstod at de hadde virkelig såret meg etter noen dager, men jeg tror ikke de fortod hvor alvorlig det var. Jeg har aldri tilgitt dem etter den gangen.

  Jeg fant fort ut at den eneste grunnen til at jeg var i Haugesund enda ikke var en grunn lengre. Jeg skulle flytte så fort jeg kunne, å valget sto mellom stavanger eller gjøvik. Jeg visste med meg selv at jeg hadde ikke blitt bedre av å flyttet til en ny hule i stavanger der jeg enda hadde følt meg ensom, så det å få flytte inn til tanten og onkelen min i Gjøvik var livreddende for meg! Men alikevell ville foreldrene mine at jeg skulle flytte alene til stavanger, selv om de visste hvor ødelagt jeg var blitt etter jeg bare bodde alene i Haugesund.

  Det har skjedd mye som har påvirket meg til å miste følelsene mine for foreldrene mine, men det var fra denne perioden jeg følte det var sterkest. Jeg tror ikke foreldrene mine helt vet hva de har gjort, men det de gjorde mot meg fikk meg til å ville bli utstøtt av dem. Jeg skjønner nå hvorfor jeg tok det så lett, å jeg håper også at foreldrene mine vil skjønne det og lære av det. Det er helt forferdelig å si, men:

  Jeg VILLE at foreldrene mine skulle utstøtte meg!

  ♥ Christina

 • 0

  På mandag kjørte jeg i gang med en ny spørsmålsrunde og jeg har fått utrolig mye bra spørsmål. Så da er det avklart at spørsmålsrunden blir på video som kommer i løpe av neste uke! Så skulle det være noe du lurer på så er det ikke for sent! Klikk HER så kan du spørre om hva du vil i løpe av dagen!

  ♥ Christina

 • 3

  //annonse

  Tenk at det bare er 19 DAGER til det er offisielt sommer! Det er nesten litt krise. Jeg er i alle fall ikke helt forberedt føler jeg selv. Alt har gått så fort dette året at jeg har ikke rukket å tenkt over det, samtidig som været har fått meg til å følt at det er høst. Så nå er det bare til å finne fram sommerklærne og håpe på at været dukker fram! Har du vokst ut av skoene fra i fjort? Passer ikke shortsen lengre? Mangler du lette sommertopper og kjoler? Har du ødelagt solbrillene dine, eller vil bare ha noe nytt i klesskapet? Da anbefaler jeg deg å ta turen innom MADLADY (KLIKK HER) Der vil du garantert finne akkurat det du trenger for å oppnå det unike sommer antrekket!

  Bli med på å ønske sommeren velkommen!

  ♥ Christina

 • 7

  Jeg skjønte aldri helt hvorfor jeg tok situasjonen min så lett, var jeg følelsesløs? Etter en natt med søskenbarnet mitt og masse tårer så fant jeg ut at det lå så mye mer bak valget mitt som jeg aldri hadde kommet på hadde jeg ikke hatt henne. Jeg knakk sammen, men jeg visste endelig hvorfor! Det var en grunn til at jeg ville melde meg ut så fort som mulig, å det var ikke bare pga religion...

  God helg!

  ♥ Christina

 • 6

  Jeg ble helt målløs etter gårsdagens bursdagsfeiring. Jeg begynte å skjønne hva jeg hadde gått glipp av, hvordan ekte kjærlighet føles. Det å se familie og venner komme sammen for å feire onkelen min var utrolig godt, han fortjener det så utrolig mye!

  Meg og onkel

  Meg og tante

  Det var en utrolig fint og vellykket bursdag! Jeg følte meg hjemme, hjemme der folk er oppriktig glad i meg uansett hva. Jeg har fått familien min tilbake, etter å ikke ha sett dem på 9 år! De er noen unike mennesker hele gjengen, fylt med kjærlighet. Jeg kunne aldri bedt om noe bedre!

  Gratulerer med dagen onkel!

  ♥ Christina

 • 5

  Hvorfor startet jeg opp med å blogge igjen egentlig? Hvorfor ønsker jeg å gå tilbake til å skrive om livet mitt slik at personer kan skrive hvor stygg jeg er, hvor lite de bryr seg og om hvor mislykket jeg er? Er det pga penger, berømmelse og oppmerksomhet? Vise hvor fælt jeg har det? Har jeg det egentlig så fælt?

  Jeg startet å blogge for én grunn. Jeg feilet i første omgang og slettet bloggen, men jeg gav ikke opp. Jeg måtte bare bli klar! Jeg snakker ikke om hvordan jeg gikk ut av religionen og ble utstøtt fra familien min for å få oppmerksomhet. Jeg skulle med glede unngått å satt foreldrene mine i denne possisjonen, men da hadde jeg gått imot meg selv. Hadde jeg ikke vært ærlig om mitt liv og hva jeg opplever så kunne jeg aldri oppnådd det jeg ville.

  Jeg er ET mål med bloggen, å det er å hjelpe andre jenter til å tørre og leve! Denne verden lager et så stort press på unge at de glemmer hva de EGENTLIG vil. Vi blir usikkre på oss selv, redd for å si hva vi mener og gjøre ting alene. Vi trenger godkjennelse. Jeg var der selv, men lykkelig var jeg ikke. Det tok meg 20 år for å stå fram som den jeg egentlig er. Ja det var vanskelig, men jeg har aldri kjent en bedre følelse inni meg! Jeg vil at flere skal kjenne på denne følelsen.

  Ikke la deg selv bli kontrollert av verden og dens syn på deg, SKAP DEG SELV! Ingen burde noen sinne få deg til å tenke at du ikke klarer det, for det gjør du! Jeg ble selv kontrollert av den verden jeg vokste opp i. Jeg kunne ønske jeg hadde sett det før, men det gjorde jeg ikke. Jeg hadde ingen som sto ved min side som jeg kunne fortelle om drømmene mine til uten å få en negativ reaksjon. Så jeg, alene, tok steget over linjen. Jeg ville ikke vært som alle andre, jeg ville være MEG!

  Jeg vet at det er så mange der ute som har store drømmer, men som ikke tørr. Tanker som "Tenk hvis jeg misslykkes", "Jeg er for usikker og redd", "Hva kommer folk til å tenke om meg?" er normalt desverre. Vi burde stå opp for hverandre, støtte hverandre! Jeg lot ikke engang tanken om at foreldrene mine kom til å snu ryggen til meg hindre meg i å følge drømmene mine. Jeg VET at jeg er mer verd enn det. Hvis jeg vil så skal jeg få det til!

  Det samme gjelder deg. Skal drømmen din forbli en drøm, eller vil du ta sjansen å få mulighet til å leve ut drømmen? Det er DITT liv!

  ♥ Christina

 • 3

  Jeg har bare bodd i Gjøvik i litt over en måned og blogget i under en måned, men jeg har oppnådd mer på 1 måned i Gjøvik enn 19 år i Haugesund! Alt er helt uvirkelig, å jeg føler jeg lever i en liten boble akkurat nå.

  Jeg har vært så utrolig heldig å få ligget blant topp 20 på blogg.no en del ganger! I går var jeg forsideartikkelen til Oppland Arbeiderblad, og også i dag er det en artikkel i avisen med en oppfølger av responsen jeg fikk! Jeg har blitt overøst av kjærlighet og støtte av så mange utrolige mennesker, jeg er evig takknemlig!

  Men jeg må uten tvil overbringe den største takken til tanten og onkelen min! Dere var de som tok meg imot med åpne armer inn i huset deres. Dere støttet meg i alt, og var der når jeg trengte noen mest. Dere er mine forbilder for hvordan jeg vil være! Alle som kjenner dere vet at jeg er kommet til personer som virkelig kommer til å ta vare på meg! TUSEN TAKK!

  Takk til dere alle! Ingenting av dette hadde vært virkelighet hadde det ikke vært for dere!

  ♥ Christina

 • 4

  Etter å ha lett og tenk etter hva jeg ville gjøre med håret mitt når jeg skal til frisøren har ikke vært lett. Først og fremst har jeg enda ikke funnet en frisør som jeg føler jeg kan stole på at gir meg det resultatet jeg ønsker, så det er det første jeg må finne ut av. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å dra til Oslo med tanke på at jeg har flere der som jeg har hørt er utrolig flinke!

  Så nå, etter noen uker fram og tilbake har jeg endelig funnet ut at jeg vil tilbake til livet som blondine! YEY! Ikke den kalde gråtone blondinen, men den gyldne, men samtidig ikke varme. Disse bildene jeg fant er et perfekt eksempel på hvordan jeg så for meg! Når det skjer har jeg ikke panlagt, men når jeg først skal til frisøren så er det dette jeg øsnker!


  Vet du om en frisør du kan anbefale?

  Christina

 • 5

  Jeg har egentlig bare gått rundt å ventet på det. Det høres kanskje ut som om jeg overdriver, men det gjør jeg ikke. Jeg husker at når tanten og onkelen min valgte å forlate Jehovas Vitner så ble de blokket av medlemmene som enda var det.

  Når innlegget i Haugesund kom ut å alle trodde jeg hadde meldt meg ut så var det et godt antall som slettet og blokket meg på sosiale medier, selv hun som hadde vært min eneste og beste venn. Så jeg ventet bare på det.

  Jeg følte meg ikke utstøtt fra familien så lenge jeg hadde de på Facebook. Men når jeg skulle sjekke i går så var de begge borte. Det var ikke tvil da om hva de hadde valgt. Men samtidig så skjønner jeg dem. Det er nok fælt for dem og se hvordan jeg kjemper meg framover å velger å sette ting fram i lyset. For dem blir det at jeg snakker ut om religionen deres på den måten et angrep mot dem direkte. Jeg kommer til å respektere valget deres, selv om det er sårende. Jeg ser nå hva de velger, så eneste jeg trenger å tenke på nå er hva jeg velger videre.

  Foto: EBfotografi (IG)

  ♥ Christina

 • 2

  Da er den ute på nettsiden til Oppland Arbeiderblad (KLIKK HER) for abonnenter! Er utrolig spent på responsen, men jeg kan uten tvil si meg fornøyd med hvordan alt er lagt fram. Det jeg var mest spent på om foreldrene mine hadde kommentert noe til saken med tanke på at de har krav på det, og eventuelt hva de ville ha sagt!  Christina

   

 • 6

  //reklame

  Tenk at om 1 uke skal jeg feire 17. mai for FØSTE gang! Det er helt utrolig rart å tenke på. Bare det å stå og holde et flagg har jeg aldri gjort før, jeg eier ikke en bunad en gang. Så for meg var det da viktig å finne noe jeg kunne trives i som hadde fargene rødt, hvit og/eller blått.

  Elsker denne stilen som du ser på bildet over! Inspirasjon til dette antrekket finner du på MADLADY, det er blitt min nye favorittside! De har utrolig mye fint der til alle annledninger! Jeg elsker den unike, selvstendige og bestemte stilen. Dette er klær som det lyser selvsikkerhet av! BE YOUR OWN BOSS!


  Vi kvinner bør stråle av selvsikkerhet og vise at vi ikke tolererer å bli tråkket ned! La ditt yrte fortelle hvor sterk du er!

  Ta turen innom og la deg bli inspirert! (KLIKK HER)

  Christina

 • 2

  En av de strengeste reglene jeg har levd under som et av Jehovas Vitne er at det er ulovlig med sex utenfor ekteskapet, det var utstøtelsesgrunn. Så siden jeg har levd under slike regler og ikke har vært ute av organisasjonen før nå, betyr det at jeg enda er jomfru? 

  Processed with VSCO with b1 preset

  Nope, det er jeg ikke og jeg har måttet passet på at ingen som var Jehovas Vitne fant ut av det. Jeg mistet jomfrudommen min bare noen dager før jeg ble 19 år. Så jeg har gått i 1 år å sagt til foreldrene mine at jeg enda er jomfru noe som er ganske vittig om de faktisk trodde på det. Så nå er jeg fri til å skrive ting som andre tenker på som et normalt innlegg. Hadde jeg blitt tatt så kunne jeg faktisk ende opp med å bli utstøt, noe jeg ikke hadde vært klar for da. Men nå kan jeg skrive om alt fra sexskandaler til at jeg ble lurt bak ryggen, hvem vet hva som kommer fram...


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Christina

 • 3

  Er det noe jeg virkelig har lært gjennom årene så er det å aldri gi opp! Selv nå som jeg går gjennom en forferdelig tragedie så føler jeg meg bare sterkere enn noen gang. Jeg vil aldri la noen ting hindre meg til å strekke meg mot mine drømmer!

   

  Her er litt bilder av dagens outfit som vi tok i Gjøvik senturm!

   

  Topp fra Bikbok | Bukse, jakke og choker fra Gina Tricot | Veske fra Michael Kors (KJØPES HER)

  ♥ Christina

 • 5

  AKKURAT NÅ

  Kom nettopp hjem etter en tur ut for å kjøpe min første bursdagsgave til onkelen min som fyller året på fredag! Kjekkeste med bursdag spør du meg, gleder meg allerede til neste gang. Vi var også en tur i gågaten å tok litt bilder i finværet. Kommer flere bilder i løpe av kvelden.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  UKEN OPPTUR

  Intervjuet med Oppland Arbeiderblad! Var så utrolig kjekt å kunne snakke ut om noe jeg virkelig vil sette lys på. Fikk vite at det skulle skrives ferdig i dag så er utrolig spent selv på når det kommer ut. Jeg kommer i så fall til å skike ut når det skjer!

   

  UKENS HØYDEPUNKT

  Damenes Aften uten tvil! Eller vet ikke helt om jeg kan si vi deltok på det heller (hehe). Når vi kom til sentrum var det ekstremt lite liv så vi satte oss ned på Café Pi og ble sittende der å kose oss hele kvelden. Tiden føk og vi koste oss utrolig mye i hverandres selskap!


   

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Når jeg skulle finne bursdagsgave. Jeg gikk flere ganger rundt uten å finne noe i det hele tatt, noe som var ganske frustrerende. Merker jeg ikke er vandt til å kjøpe til en spesiell dag, jeg pleide å kjøpe når jeg kom over noe jeg visste de ville like. Men uten tvil noe jeg skal vende meg til!

   

  UKENS ANTREKK


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  UKENS TANKE

  Denne uken har vært en uke med ekstremt mye tanker og følelser. I begynnelsen av uken var det om når jeg kom til å bli kontaktet og meldt ut av organisasjonen, om det kom til å skje og i slutten så endte det opp med at jeg gjorde det selv. Tanker om hvordan foreldrene mine ville reagere var jeg utrolig usikker på før jeg faktisk tørte å ringe og snakke med dem. Ting gikk kanskje ikke sli jeg hadde håpet, men jeg føler jeg har taklet det på den beste måten jeg kan.

   

  UKENS NEDTUR  Når det gikk inn for meg at det at jeg valgte å ikke lengre skulle være Jehovas Vitner førte til at jeg mistet alle som var det, blant annet foreldrene mine.... Jeg kunne flere ganger til dagen bare knekke sammen, har aldri vært så knust.

  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  JEG HAR MISTET MAMMA OG PAPPA

 • 13

  God morgen søtnoser!

  Tusen tusen hjertelig takk for en fantastisk respons på gårsdagens innlegg! Har aldri følt meg så tatt vare på og støttet av så mange utrolige mennesker. Jeg var overveldet av følelser når jeg så den ene etter den andre kommentaren. Nok en gang TUSEN TAKK! Men mange sitter kanskje inne med en del spørsmål de lurer på i sammenheng med dette eller andre ting...

  Så nå tenkte jeg var rette tidspunkt å ta en ny runde med spørsmål. Spør om alt mellom himmel og jord som du lurer på. Jeg eg ikke sikker på om jeg skal svare spørsmålene med teks eller video så kom gjerne med innspill!

  Ha en nydelig uke alle sammen!

  Christina

 • 46

  Jeg trodde faktisk at jeg var klar for det verste, men det var jeg langt ifra. Det er nå jeg skjønner at ingen kan forstå de følelsene, jeg forstår det ikke selv. Når alt faktisk gikk inn på meg å jeg forsto hva valgene mine førte til knakk jeg sammen. Jeg har faktisk mistet mamma og pappa for godt, selv om vi alle er i live!

   

  For en uke siden gikk jeg ut med at jeg skulle feire bursdag for første gang i livet mitt, å det kunne medføre at jeg ble meldt ut av organisasjonen som jeg hørte til, Jehovas Vitner. Det i seg selv er ikke så skummelt for det jeg jeg lenge ønsket, men tanken på at det medfører at alle som er Jehovas Vitner ikke kan ha den minste kontakt med meg var skummel, for mamma og pappa er jo det. Men nå, 1 uke senere er det slik utfallet er blitt...

  (Meg som liten)

  På fredag snakket jeg med mamma og pappa anngående at jeg kom til å være i avisen neste uke og at det var en enveisbillett ut. De var utrolig lei seg med tanke på de vet at når det skjer så må de som alle andre utstøtte meg. Etter å ha grått i telefonen i flere timer mens jeg snakket med dem fikk jeg vite direkte at da blir det en sommer uten Christina. Jeg visste at det kom til å skje, men den følelsen av å vite hundre prosent at dette blir siste gang jeg hører stemmen deres. Jeg knakk totalt sammen hele den kvelden, det var som om jeg bokstavelig talt hadde mistet dem å ifølge dem var alt min feil...
  Jeg, Christina Lægreid valgte å være ærlig mot religionen min å melde meg ut. Jeg valgte etter 20 år å leve mitt liv å gå mot drømmene mine. Jeg valgte ikke å miste alle, de valgte meg vekk på grunnlag av valget mitt. Jeg kan nå gjøre akkurat hva jeg vil uten å være redd for religionen, men uansett hva som kommer til å skje framover så kommer jeg alltids til å elske mamma og pappa. Jeg kan være sint og såret pga dem, men jeg kommer aldri til å få meg selv til å slutte og elske dem. De har tatt sitt valg, så eneste jeg må gjøre nå er å se framover. Jeg føler meg utrolig naken her jeg står uten så mange av mine nærmeste, men det skal ikke stoppe meg og mine drømmer!

   

  Christina

 • 3

  16. Mai blir jeg 20 år. Noen dager etter skal jeg feire bursdagen min for første gang i livet mitt. Dette er første gang jeg kan ønske meg noe til dagen min uten å føle meg grisk! Så her er hva jeg ønsker meg/sparer til.

  1. ROOOSAAA

  Så lenge det er rosa så blir jeg ALLTIDS happy. Er ikke mer kresen enn det desverre. (Hihi)

  2. Min første tattoo

  Har en jeg har ønsket meg i noen år nå som jeg vet jeg aldri kommer til å angre på. Vil ikke ha noe stort, men på håndleddet.

  3. Rose Gold MacBook

  Den har jeg lengtet etter lenge. Å driver å sparer med tanke på at min Mac tar snart kvelden.

  4. Diverse til kameraet mitt

  Hadde vert utrolig greit med et stativ og diva ring light til mitt Olympus E-PL7 med tanke på bloggen.

  5. Penger

  Trengs alltids.

  6. Gavekort

  Gavekort fra favoritt butikkene mine slår aldri feil. Sminke og klær kommer jeg alltids til å elske!

  Christina

 • 1  God morgen søtnoser!

  Som vi alle vet så mister vi av og til motivasjonen for å trene, slik er det bare. Men av og til kan det bare være en liten ting som får deg til å komme tilbake, å det enda sterkere! Vi nermer oss sommeren og mange bruker en god del på trening for å føle seg vell. Vil du også det men orker ikke? Selv så var det bare en tur innom STRONGER.NO som gav meg et utrolig motivasjonsboost. Ingenting er kjekkere enn å trene i nye treningsklær!

  Kanskje det er det enste som skal få deg tilbake på mølla? Ta i alle fall turen innom, bare det i seg selv gav meg motivasjon! (KLIKK HER)
   

  Disse er blant mine store favoritter, hvilke er dine?

  ♥ Christina
   

 • 2

  Da var det endelig fredag!

  For en dag! Først og fremst er jeg overlykkelig over at det er så utrolig fint vær i dag, bare det gjør meg overlykkelig! Så skulle jeg til byen for å møte noen reportere for Oppland Arbeiderblad. Utrolig hyggelige folk, jeg slappet så godt av under hele intervjuet. Hva det blir om vil jeg ikke røpe med det første, men det blir uten tvil bra! Jeg fikk høre at det blir nok publisert etter helgen så da sier jeg ifra med en gang det er ute.

  Jakke og topp fra Bikbok, bukse fra Gina Tricot og sko fra Høyer.


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Etter intervjuet så tok vi oss e tur på CC for sushi lunsj. Elsker sushi så blir ikke lenge til jeg skal tilbake.


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så en ganske bra start på helgen! I morgen ser det ut til at det blir en tur til onkelen min i Oslo på markedsdager så det blir artig!

  Ønsker alle en nydelig helg!

  ♥ Christina

   

 • 5

  For en utrolig fin dag!

  Har fått vært ute og slikket litt sol, gått tur/gått meg vill. Det stemmer, skulle gå tur å endte om med en skikkelig omvei. Slik er det når en er ny i strøket, men takk og lov for at jeg hadde telefonen slik at jeg kunne finne ut hvor i huleste jeg har. Heh.....

  Add meg gjerne på Snapchat: Christinalgrd

  Nå har jeg akkurat stelt meg og klar for kosetur med tante og niesen min til sentrum. Er Damenes aften så skulle visst vær litt tilbud og underholdning så vi tar turen ned å titter litt.

  Ha en nydelig torsdag alle sammen! Bare en dag igjen til helg!!

  ♥ Christina

 • 4  Her sitter jeg. Ser ut over den åpne marken, de mektige fjellene, solen som skinner på snøen som forsvinner litt etter litt. Ser utover hus til forskjellige typer mennesker, men hva som er bak veggene er umulig å si. Jeg er en av dem som skjules bak vegger. Vi former oss et bilde av personer ved å se bilder, videoer og statuser de legger ut. Vi har dem som våre venner å bruker tiden vår på dem. Men hva tenker de når vi tar farvell og de sitter alene bak de fire veggene?

  Jeg skjønte egentlig ikke helt hva jeg holdt på med før jeg kom meg ut i naturen. Du blir så liten og svak i den mektige naturen, men den gir deg også svar du ellers aldri hadde kommet fram til. Jeg har aldri følt meg så sterk, men samtidig så svak på samme tid. Det å gå fra et liv som vinglepetter å tatt hensyn til alles meninger til å ha blitt den jeg er i dag. En selvstendig kvinne som gir faen å vet hva hun vil. Det er...ubeskrivelig.

  Jeg har alltids vært en ekstrem dagdrømmer. I begynnelsen har jeg følt som om det var en forbannelse, men nå er det den største gaven jeg noen gang har fått. Det å reflektere over alt, se for meg hva som kan skje i alle former og ta i betrakning alles side av saken kan være slitsom. Men det gjør også at jeg er så sikker på valget jeg nå tar.

  Så her sitter jeg da, bare venter på at marerittet skal begynne. Det er en slutt på noe stort, men en start på noe større.

  Det er starten på MITT liv.

  ♥ Christina

 • 13

  God kveld skjønnheter!

  I dag var en tur innom Glossy Island Nailbar i Gjøvik for å endelig få fikset neglene mine igjen. Har savnet lange velstelte negler så lenge at jeg fikk ikke meg selv til å kunne vente lengre. Var så utrolig heldig å få verdens herligste jente med navn Frida til å fikse dem for meg. Hun var utrolig dyktig å jeg elsker resultatet! Det var akkurat slik jeg hadde sett for meg, så det blir ikke siste gang jeg går til henne!

  Nå er planen å kaste på seg treningsklær og ta meg en joggetur i finværet. Må nytes så lenge det varer. Ha en nydelig kveld videre!

  ♥ Christina

 • 7

  Det er helt utrolig å tenke på det. Siden jeg gikk på barneskolen har jeg tvunget meg selv til å gi slipp på de følelsene. Det var av helt andre grunner på den tiden, men det har bare fortsatt videre i samme spor i alle disse årene. Mest spesielle av alt, jeg er slik enda!

  Fra jeg ble født og fram til den dag i dag har jeg holdt meg singel. I første delen av livet mitt var det bare pga regelen hjemme var at jeg ikke fikk kjæreste før jeg var over 16 år med tanke på regelen om å være "gifteklar" når en gikk inn i et forhold som Jehovas Vitner. Jeg var så pass troende på den tiden at det var en selvfølge og jeg sa aldri imot, noe jeg er takknemlig for den dag i dag.

  Opp gjennom årene har jeg måttet si farvel til mange utrolig flotte gutter, men jeg har også fått sett den mest grusomme skjulte siden som har fått meg til å ta de valgene jeg har...

  Det å være vitne til den ene venninnen etter den andre bli såret har vært forferdelig. Hvorfor tar folk så utrolig lett på utroskap?! Det er liksom ikke normalt lengre å holde seg til en og BARE en. Det å se pene jenter prøve seg på dem som er opptatt, noe som alltids kommer til å skje men så greier de å få napp også! Er det rart jeg har holdt meg singel?

  Heldigvis har jeg aldri hatt behov for noen, jeg har villet klart meg selv å stått på egne bein. Jeg har blitt utrolig glad i flere gutter som jeg aldri kunne levd uten, men jeg kunne aldri havnet i noe seriøst forhold uansett. Jeg har ikke tid til å kanskje bli lurt bak ryggen, jeg har bedre ting å ta meg til.

  ♥ Christina

 • 7
  Da var endelig del 2 av spørsmålsrunden ute på bloggen! Håper dere liker den.
   

  Christina

 • 4

  Jeg husker det som om det var i går. Jeg sto og trippet mens jeg oppdaterte TV Haugaland sine sider hvert minutt i håp om at det var blitt lagt ut. Jeg visste at det kom ut i dag, men når hadde jeg ingen anelse om. Bare for noen dager siden hadde jeg blitt kontaktet av TV Haugaland fordi de hadde hørt rykter om at jeg nå hadde bestemt meg helt for at jeg skulle stille i bikinifitness. Jeg var også på mitt tyngste på den tiden så jeg hadde satt meg som et startmål å gå ned 20 kg på 4 mnd! Jeg var utrolig glad for at jeg skulle få lov til å snakke om hvor utrolig målrettet jeg var med treningen, dette var kanskje min mulighet til å kunne motivere andre tenkte jeg.

  Jeg har alltids hatt lyst til å være en inspirasjon og motivasjon for andre mennesker, å nå så jeg en åpen mulighet! Men det jeg ikke visste var at denne repotasjen kom til å forandre livet mitt helt. Jeg husker jeg sto fra jeg våknet til litt ut på dagen å bare skjekket mobilen, men så kom det ut til slutt. Det var som om noen hadde slått meg ned ved første øyenkast. "BRØT MED JEHOVAS VITNER FOR Å STILLE I BIKINIFITNESS". Jeg ble livredd for det første jeg tenkte var reaksjonen til foreldrene mine og venner som var en del av det.  Reporteren visste at jeg var et av Jehovas Vitne fra før av å jeg fortalte om at jeg rett og slett ikke levde som at vitne lengre så jeg kunne ikke regnes som en av dem, men jeg hadde ikke brutt med dem med tanke på konsekvensene. Men jeg hadde ikke tenkt på at dette kom med på intervjuet, det skulle jo handle om trening og fitness. Vi snakket om hva strenge religioner generelt tenker om bikinifitness, men det ser ut at jeg snakker om Jehovas Vitner. Men selv om ting ble misforstått og omformulert så satt jeg alikevell med en utrolig stolt og deilig følelse etter å ha sett videoen.


   

  Det var som om noen hadde tatt skrittet for meg mot det livet jeg ønsket å leve. Jeg var ikke hyklersk, jeg var bare blitt "lurt". Jeg gjorde ingenting for å få det fjernet for selv om jeg ikke blir utstøtt for å stille i fitness så var det utrolig mange som trodde at det var slik det var. Nesten alle, selv min "bestevenn" hadde slettet og blokket med fra alt av sosiale medier. Jeg var som en utstøtt for dem, selv om det ikke var slik engang. Det å se den reaksjonen fikk meg til å få et ønske om at det faktisk var slik som det kom fram. Så hadde det ikke vert for at de vinklet intervjuet slik som det ble så hadde jeg kanskje enda ikke turt å ta tak i livet mitt...

  Jeg er oppriktig takknemlig!

  Christina

 • 1

  God mandag alle sammen!

  Først og fremst vil jeg takke for en utrolig respons jeg fikk i går på innlegget mitt. Det var over all forventning, og jeg ble utrolig glad og takknemlig for å se hvordan personer støttet meg. Nå føler jeg meg utrolig fri, å når jeg våknet i dag følte jeg at jeg hadde kastet boken om mitt liv og startet en ny. Dette er en følelse jeg har lengtet etter å som jeg trodde jeg aldri skulle få oppleve på denne måten.

   

  AKKURAT NÅ


   

  Nå kom vi akkurat inn dørene etter å ha gått tur rundt Mjøsa. Endelig er snøen borte og våren kommer med stormskritt. Så fra og med i dag startet jeg treningsplanen min og kostholdet for fullt. Nå kan jeg trene og spise sunt når jeg vil uten å føle et press på at jeg MÅ.


  UKEN OPPTUR

  Uten tvil torsdagen når jeg skulle ha shooten for innlegget. Det å se at bildene ble akkurat slik som jeg hadde sett for meg var en utrolig opptur. Jeg var livredd for at det ikke skulle bli slik jeg likte det med tanke for at noen andre enn meg tok seg av redigering osv, men jeg ser jo det nå at det var noe jeg ikke trengte å bekymre meg over.

   

  UKENS HØYDEPUNKT


   

  Det å ha all den støtten i går etter at jeg postet innlegget var uten tvil utrolig godt. Jeg hadde ingen bekymringer, jeg følte meg bare utrolig verdsatt. Det å i tilleg se den utrolige responsen og meldinger fra gamle venner som sa at de støttet meg og var utrolig stolt av meg varmet mye. Det var bare kjærlighet å få i går kveld, akkurat det jeg trengte!

   

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Jeg må bare beklage, men jeg har tenkt på å lage spørsmålsrunde del 2 på videoblogg hele uka. Men så har også andre ting måttet gjøres slik at jeg har utsettet det. Men jeg skal om jeg vil eller ei lage videoen i løpe av denne uka slik det ser ut nå. Så har ikke glemt den!

   

  UKENS ANTREKK

  Følg meg gjerne på SnapChat for daglig oppdatering: Christinalgrd.


  UKENS TANKE

  Responsen på gårsdagens innlegg fra nær familie. Det er det jeg lurer mest på, hvordan foreldre og besteforeldre reagerer. Jeg har jo en liten anelse om hva som kommer til å skje, men hva de sitter med etter å ha lest innlegget har jeg ingen anelse om. Men det viktigeste av alt og som jeg håper de har forstått er at jeg elsker dem alle sammen, å at det er ikke slik at jeg velger dem vekk på noe som helst måte.

   

  UKENS NEDTUR

  Det må være at jeg enda ikke har fått meg jobb. Kjenner jeg savner å ha noe å gå til og som får meg til å stå opp av sengen tidligere enn jeg gjør nå. Man savner ikke jobben før man sitter uten, men jeg får bare holde motet oppe og satse enda hardere denne uken!

   

  UKENS INNKJØP
  Bukse, body og genser fra Gina Tricot.
   

  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  JEG MÅTTE BLI 20 ÅR FØR JEG FEIRET MIN FØRSTE BURSDAG