christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

3

Mange lurer på når spørsmålsrunden kommer, å jeg kan informere dere om at jeg holder på. Det blir videoblogg og målet er å få den lagt ut på søndag! Det er mange bra spørsmål denne gangen og jeg gleder meg til å få svart på dem.

Jeg må muligens dele den inn i 2 deler, men det ser jeg an. Spørsmål som overskriften kommer til å bli besvart på søndag. Har dere noen spørsmål på lur så er det siste frist nå. (KLIKK HER)

 • 20

  Fy faen, jeg er så UTROLIG skuffet over samfunnet, i alle fall dem som liksom skal stå fram som profesjonelle. Jeg trodde faktisk at folk hadde lært litt i løpe av årene, men neida. Vi lever i en verden som skal prøve å framstå med at det er ikke vekten du skal se på, men speilet. Man kan veie 70 kg men se ut som om man veier mye mindre fordi en har mye muskelmasse for eksempel. Allikevel er folk alt for fokusert på hva som står på den forbanna vekta.

  Som kvinne må du gjennom mye press, i alle fall hvis du er ute etter jobb der kroppen er et tema. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg åpnet øynene mine og ikke ble revet med av dette forbaska opplegget. I det ene sekundet blir du forgudet for dine former, neste sekund blir du bedt om at du må ned i vekt skal du være attraktiv nok.

  Jeg gikk ut av den klubben og tenkte at nå må jeg bare trene som faen og spise mindre så vil jeg bli fin nok. Dette er en tanke mange hadde sittet med, MEN jeg var heldigvis heldig nok til å få øynene mine åpnet! Dessverre gjør ikke mange jenter det, de bare adlyder og glemmer at de for litt siden ble forgudet for det noen andre vil ha vekk! Jeg husket selv hvordan jeg så ut på den scenen, jeg husket responsen jeg fikk når jeg jobbet helgen før, så det at en person synes jeg er for ?stor? skal gjøre at jeg glemmer hva alle andre har sagt og gjør alt jeg kan for å gjøre den ene personen fornøyd? NEI!

  Du sier ALDRI til en person at den må ned i vekt, det er ikke lov! Du må faktisk være mer spesifikk! Søskenbarnet mitt var innenfor modellbransjen, men ble bedt om å ?gå ned i vekt? hvis hun skulle nå langt. Hun var allerede undervektig, men det ga de faen i. De gir faen i helsen deres, de tenker bare penger.

  Hadde folk vært mer spesifikk så hadde det vært noe annet. Hadde jeg blitt fortalt at jeg må få mer markert mage, større rumpe osv. så hadde jeg ikke reagert på denne måten, for det kan du gjøre noe med som ikke er helseskadelig. Det er sunt for kroppen og trene. Jeg var for snill med måten jeg uttalte meg etter jeg hadde vært på audition hos strippeklubben. INGEN skal be en kvinne gå ned i vekt! Jeg kommer til å trene og bli mer markert men om vekta går opp eller ned skal jeg gi FAEN i, for vekta har ingenting å si på hvordan jeg ser ut!

  Jeg mister all respekt for personer som tørr og uttale seg slik. Jeg skal vise at jeg kan nå langt uten dem! Det er det vi alle burde gjøre! Ikke knel for dem for å komme deg opp i verden, for da vil du alltids bli rakket på! Det finnes alltids noen som ikke er like trangsynte og som faktisk lever i 2017. Det er de som tviholder på at det som er fint er tynne jenter, men slik er det ikke lengre. Kvinnekroppen er forgudet, å former er i lyset også!

  Jeg hadde ikke skrevet dette hadde jeg ikke selv visst at jeg KAN! Det er på tide at folk legger vekk den forbanna tanken om hva som står på vekta vekk! Uansett hvor velstående du er så har du ikke tillatelse til å ødelegge en kvinnes selvtillit!

     Mitt navn er Christina Lægreid, jeg veier 68 kilo og jeg ELSKER kroppen min!

   

 • 4

 • 14

  God morgen! Nok en nydelig dag å kunne stå opp til, å i dag kan jeg endelig nyte været! Har gått i ett, å jeg har enda en del ting å gjøre men det kan gjøres her hjemme i solen. Det er helt sykt å tenke på, jeg har faktisk ikke tenkt over det skikkelig før nå.

  Jeg har alltids ønsket å starte mitt eget, å det har jeg faktisk gjort nå! Jeg står som freelancer og har faktisk oppnådd det jeg ønsket! Men hvordan har jeg fått dette til? Hva må til for å oppnå det en ønsker?

  Her er mine TOPP 3 beste råd:

  1. Vær et JA menneske!

  Hadde det ikke vært for at jeg er åpen om alt og ser alltids positivt på ting så hadde jeg ikke sittet her jeg er i dag. Ikke vær kresen og tenk det største. Jeg har nå vært i 2 aviser, og mer kommer! Det at du sier ja til de mulighetene du har kan gjøre at du ender med større muligheter etter hvert!

  2. Vær fleksibel!

  Dette er utrolig viktig! Ikke vær kresen eller tenk at ting blir for vanskelig! De elsker å samarbeide med folk som virkelig viser at de vil med handling. Kjør de timene som skal til for å møte de, vis at du vil!

  3. Vær villig til å virkelig jobbe for det!

  Men hvordan skal du i det hele tatt komme i kontakt med noen i det hele tatt om du ikke allerede er? Ta initiativet! Har du noe å komme med så del det med dem! Vis folk, aviser osv hva du brenner for og overbevis dem om at du har det de leter etter! De er ikke tankeleser så du må ta kontakt! Begynn i det små. Små bedrifter, aviser osv er mye lettere å få til å åpne ørene sine. Viktigst av alt: IKKE GI OPP!

  Du må være tålmodig, men også elske og jobbe! Jeg ligger ute og nyter solen nå, men jeg lukker ikke øynene og drømmer meg vekk. Jeg har telefonen i hånden og jobber. Blogger til dere, ordner med freelancer, svarer på Mail og ringer personer som jeg trenger hjelp av for å oppnå noe stort! Så du MÅ være villig til å bruke all tid du kan til å jobbe med målet ditt!

  Her er foresten et av mine antrekk som brukes til strippejobbene mine. Er du ute etter den råeste bursdagsfeiringen, utdrikningslag osv? Stikk innom Showhuset.no og bestill oss til å lage tidenes show! Jeg ligger ikke ute på nettsiden deres enda, men de jobber med saken.

 • 22

  Da var det gjort! Jeg har nå satt meg på toget å er klar for å komme meg hjem igjen til Gjøvik. Jeg fortalte aldri konkret hva jeg skulle i kveld for jeg var redd for å bli skuffet, men nå har det verste skjedd men jeg føler ikke noe behov for å holde det for meg selv.

  Jeg var nemlig på audition hos en strippeklubb i Oslo. Jeg har vært utrolig nervøs i hele dag, jeg greide ikke å fokusere på noe annet hele dagen. Det var rett og slett å stå på pinebenken. Grunnen til at jeg stresset mest var pga jeg aldri hadde rørt en strippestang før, så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle håndtere den. Men jeg kastet meg ut i det til slutt. Men det gikk ikke slik jeg hadde håpet. Kjolen hektet seg fast i hælen på skoen min og jeg tabba mg litt ut i begynnelsen med stangen. Jobber jo som stripper gjennom arrangerte selskaper, men det er liksom litt annen type så var ikke helt det samme.

  Jeg fikk vite at energien min var på plass, men jeg måtte bli smidigere og gå ned i vekt. Jeg vet selv at jeg har noen kilo "ekstra" i forhold til stripperne der, å ja jeg har et mål om å gå ned noen kilo. Men når jeg sto på scenen så elsket jeg kroppen min, så uansett om han har rett og jeg skal ned i vekt så elsker jeg kroppen min slik som den er nå også.

  MEN jeg gir ikke opp, å det måtte jeg ikke heller. Dette er et bevis på at man må jobbe for det man vil ha! Jeg lar meg ikke knekke av at noen synes jeg har noen kilo for mye, jeg vet at en må se perfekt ut i den bransjen og jeg skal virkelig gjøre meg fortjent til den jobben!

 • 4

  God morgen snupper. Kom hjem rundt 12 om kvelden i går og måtte rett og legge meg. Sitter nå på toget på vei til Oslo NOK EN GANG! Men nå var jeg utrolig lei å kjøre fram og tilbake, i tillegg så drar jeg sammen med tanten og onkelen min i dag så det ble heldigvis tog. Jeg er glad i å kjøre bil, men ikke så glad at jeg vil kjøre 2 timer fram og tilbake hver dag. Jeg bare orker ikke mer bilkjøring med det første.

  Men dere lurer sikkert på hvordan det gikk i går og om jeg skal flytte. Neida selvfølgelig så måtte jeg tilbake i kveld for å ha audition med kostyme så fikk ikke vite så mye i går. Så da blir det samme greiene i dag. Kommer til å gå rundt i hele dag å bare tenke på hvordan jeg skal danse for å vise beste versjon av meg. Jeg vil virkelig få dette til! Heldigvis så tar jeg tog så kan ta meg et glass vin før jeg skal ha audition hihi.

  WISH ME GOOD LUCK!

 • 4

  Da sitter jeg i bilen på vei til Oslo nok en gang, men denne gangen står framtiden min for tur. Jeg får nemlig svar på om jeg skal flytte ned til Oslo! Jeg krysser både fingre og ben på at det blir utfallet! Merker jeg allerede er litt lei av å pendle fram og tilbake fra Gjøvik til Oslo hele veien.

  Prøvde meg som vegetarianer i dag med Fjordland sin ferdigrett, den var utrolig god MEN utrolig sterk! Jeg måtte drikke mellom hver bit, noe som var litt frustrerende siden det var godt samtidig. Så tenke å se om jeg holder 1 uke som vegetarianer. Hvorfor ikke teste det ut liksom.

  HA EN NYDELIG MANDAG OG ØNSK MEG LYKKE TIL!

 • 6

  God morgen snupper!

  Da var det en ny uke og for mange er det også endelig sommerferie! Selv så er det omvendt, det går i ett. Jeg har måttet styre på i dag med tannlegetime, legetime osv. Jeg har alltids tenkt at det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen denne uken, men den hverdagen som var før er ikke den samme lengre. Det er ikke bare slappe av, trening og blogg slik som før. Nå er det blogg, pendling til Oslo både i dag og i morgen, jobb og filming. Jeg har fått drømme hverdagen ute å være klar over det.

  Så nå sitter jeg og venter på å bli ferdig med tannlegetime før jeg skal en tur på trening. Så blir det en tur til Oslo på kveldstid ang. jobb.

  Ha en nydelig uke nydelighetene mine.

 • 14

  Hva var det egentlig som skjedde? For bare noen år siden så var jeg 100% sikker på at jeg skulle leve livet ut som Jehovas Vitne. Jeg elsket å gå fra dør til dør å forkynne, jeg kom på alle møtene og var stolt over den jeg var. Hva skjedde egentlig der? Bare snudde ting seg bare sånn over natten der jeg plutselig gikk fra superkristen til å kunne jobbe som stripper? Eller har det vært noe som har gått over lengre tid? 

  Jeg var faktisk overasket når jeg så gjennom bilder fra fortiden og begynte å mimre. Jeg fant ut at jeg har hatt drømmer om et friere liv i over 7 år! Tenk det! I syv år har jeg vinglet mellom å leve det livet som jeg ble oppvokst med og prøve å passe inn som et av Jehovas Vitner, men samtidig så har det alltids fristet å leve et friere liv. Jeg snek meg til å bruke klær som ikke var akseptabelt som Jehovas Vitne, snek meg ut med venner som ikke var Jehovas Vitne og slike ting. Jeg likte utrolig godt den friheten de hadde, men jeg tenkte ALDRI tanken om at jeg kom til å gå fra livet som Jehovas Vitne. Jeg hadde perioder jeg gikk 100% inn for religionen og skulle være et godt eksempel, men livet var alt for ensformig. Jeg følte meg som en sau som ser over til et beitere som er grønnere enn der du holder til.

  Det å føle seg så fanget over så lang tid er ikke godt for noen, men jeg så aldri en løsning. Eneste veien jeg hadde å gå var mot Jehova og leve for han, det var ikke noe annen utvei tenkte jeg. Jeg var usikker på den tiden, jeg turte ikke tanken på å svikte foreldrene mine for mitt eget beste. Men her jeg står i dag viser at jeg fant en utvei! Jeg ble sterk nok til å kunne se andre veier. Men hvorfor stripper da av alle ting?

  Jeg har alltids elsket å danse. Jeg hadde lyst å gå musikk, dans og drama på videregående men ble oppfordret til å la være fordi jeg skulle leve et "enkelt liv" som religiøs. Det var ikke om å gjøre å følge drømmene sine da. Men jeg fortsatte å danse og så alt av danse-filmer. Måten jeg fikk øynene opp for stripping og så hvor uskyldig og nydelig det kan være var med å se musikkvideoen Rockabye - Clean Bandit. Jeg så der at det som alt annet er en jobb for å kunne forsørge seg. Det er hva du gjør det til som person som viser om du er en hore eller ikke. Det er en jobb, du danser og lager god stemning så drar du. Det er ikke om å gjøre dem kåte, det er om å gjøre at de sitter med et smil og har det gøy. De viser deg respekt og du føler deg trygg.

  Hadde folk vært mer åpne og ikke så dømmende så hadde de fått muligheten til å kunne opplevt så mye mer i livet! Jeg har beundret strippere, de nydelige bevegelsene deres, selvtilliten og motet! De er de herligeste mennesker som en kan snakke med om alt, de dømmer ingen selv om alle dømmer dem! Jeg angrer meg ikke et sekund på valget mitt!

  Folk vil kanskje ikke se på meg som et forbilde, men jeg vil bli sett på som et eksempel. Jeg vil vise at du kan hvis du vil, jeg kommer til å heie på deg! Vi lever bare en gang. Skal du bruke livet ditt på å ta hensyn til alle andre og tenke hva de tenker om deg? Eller skal du leve for deg selv og gjøre det DU vil?

  DET ER DITT VALG!   

 • 41

  For en avslutning! Etter jeg var ferdig med eksamen og hadde bestått så tok jeg å skulle stelle meg for å gå ut i det fine være, men jeg sloknet heller i sengen etter jeg hadde sminket meg. Jeg var helt skutt, så tok bare og slappet av i stede. Jeg forstod egentlig ganske tidlig den dagen at jeg ikke kom til å få noe jobb, det var ingen som hadde bestilt. Så jeg fant ut litt senere på kvelden når jeg tenkte at nå ringer ingen at jeg tar å kommer meg hjem til Gjøvik. Det var selvfølgelig litt kipt, men samtidig så var jeg en smule glad for jeg stresset litt med det å kaste meg ut i det.

  Når jeg hadde kjørt i 20 minutter ringer telefonen. "Du må snu, du har jobb!" Jeg ble utrolig sjokkert, men samtidig utrolig glad! Jeg snudde med en gang og kjørte tilbake. Jeg skulle faktisk ha show for første gang! Det var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. En gjeng med utrolig flotte menn var klar for show, å jeg merker jeg slappet av med en gang jeg møtte dem. Jeg fikset meg og de satt spente i en sirkel, klar for å bli underholdt av meg og bare meg. Alt gikk etter planen! Jeg jukset alt og jeg stresset ikke. I slutten sto jeg og danset rundt bursdagsbarnet uten noe annet enn hælene på føttene mine, men jeg følte ikke noe som helt ubehag med det.

  De var så fornøyd at det ble 2 show den kvelden! De var en herlig gjeng, å det var noe av det kjekkeste jeg har gjort! Jeg endte opp med å bli sittende og prate med dem etter jobben var gjort i flere timer før jeg kjørte noen av dem hjem, før jeg tok selv turen hjem til Gjøvik. Jeg sto helt naken, omringet av menn og bare nøt musikken.

  FOR EN BRA START PÅ MIN NYE KARRIERE! GLEDER MEG ALLEREDE TIL NESTE SHOW!

  Interessert i å skaffe stripper til bursdag, utdrikingslag osv? Kontakt Showhuset.no

 • 6

  JEG BESTO!! Det er helt sykt! For 2 dager siden kunne jeg ingenting som stripper, nå etter et skikkelig intensiv kurs så er jeg ferdig og besto. Så skulle de ringe noen i kveld som trenger strippere gjennom Showhuset.no, så er jeg faktisk kvalifisert til å kunne jobbe! Jeg er litt målløs over hvor fort det har gått, å hvor UTROLIG bra det gikk! Vi skulle ta å øve til det satt i dag, men hun var fornøyd etter første runde! Da hadde jeg bestått! Så nå kan jeg slappe av litt og nyte finværet i Oslo.

  I går tok vi bilder til nettsiden og jeg ble kjempe fornøyd! Dette er en av bildene vi tok. Gleder meg til å se resten!

  Ha en nydelig helg alle sammen!

 • 31

  Lurer du på hvorfor jeg er stripper? Hvordan det er? Eller hva jeg må gjøre? Kanskje du ikke lurer på noe som har med stripping å gjøre? Alt fra hår, sminke, hverdag osv? Nå har du mulighet til å spør meg om HVA SOM HELST!

  I dag var det rett å spise frokost, så hoppa jeg på bordet og startet å øve. I morgen skal jeg jobbe, allerede!! Jeg øver som en GAL, så derfor tenker jeg det er bedre at dere kan spør meg om noe dere lurer på, siden jeg ikke har tid til å skrive alt som skjer før i slutten av uken når jeg kan puste ut!

  SPØR I VEI!

 • 16

  Æææææ endelig er dagen kommet! Da var jeg tilbake til Oslo og klar for 2 dagers intensivt kurs før jeg blir kastet ut i jobb! Jeg måtte kjøre nedover klokken 9 om morgenen så har gått i ett fra da av, så derfor har jeg ikke fått tid til å blogge litt før nå.

  Har fått mange spørsmål om hvor jeg kommer til å strippe. Jeg er usikker, men får vite mer til helgen. Alt jeg vet er at jeg jobber under Showhuset.no, så når det er til bursdager og slik så er det de jeg får kunder av.

  Jeg har nå funnet meg en plass de selger utrolig god sushi for bra penge, så nå er det litt mat og blogging før det er videre. Denne helgen kommer til å gå i ett og jeg gleder meg i hjel! Eneste jeg må fokusere på er å ikke glemme og spise, samtidig som det kommer til å gå i ett med øving!

  Ønsk meg masse lykke til!

 • 4

  Ja, hva skjedde egentlig der? Jeg hadde bestilt time og var sååå klar til å få fikset på leppene mine! Jeg har alltids tegnet dem større og jukset det til på bilder, så nå hadde jeg endelig muligheten til å forandre på det! Jeg visste at hun jeg gikk til var ekstremt dyktig, så jeg visste jeg var i gode hender.

  Jeg smiler sjeldent på bilder for da føler jeg leppene mine forsvinner helt, noe som det var en naturlig forklaring på. Det er en muskel i overleppa som trekker leppene mine innover slik at de ser betydelig mindre ut. Så før jeg tok Restylane så anbefalte hun å ta litt botox i overleppa for å få dyttet frem mine egne lepper. Dette er noe som anbefales for best mulig resultat. 4 stikk i overleppa så var det gjort! Men UTEN bedøvelse!! Var litt vondt ja, men gikk utrolig fint. Veldig glad jeg skal ha bedøvelse neste gang.

  Så nå kan det ta rundt 1 uke til jeg har fått fullt utbytte av botoxen, så er verken håven eller gjør vondt. Så skal jeg tilbake neste måned og begynne å fylle på leppene! Utrolig spent!

  UTROLIG RART Å TENKE AT JEG HAR TATT BOTOX! HADDE JEG ALDRI TRODD JEG SKULLE GÅ MED PÅ!

 • 6

  Da kan jeg endelig si at den er ute! Jeg ble kontaktet for noen uker siden av samme reporter som skrev om meg i oktober, da sannheten ble vridd om på. Hva med denne gangen? I dag kan du gå innom og lese å vite at alt er sant! Det er en utrolig fin reportasje de har laget, å jeg merker jeg fikk frysninger av å lese min egen historie. Det er rett og slett uvirkelig!

  KLIKK HER for å lese reportasjen.

 • 20

  Da var det endelig min tur til å kunne legge meg litt ut å nyte været etter dagens ærend. Noe som er problemet med meg er at jeg synes det er utrolig kjedelig og bare ligge i solen. Av og til kan det være godt om jeg har fått for lite søvn, men det er sjeldent. Så i dag ble det en liten økt på rumpa mens jeg var ute. Her er hva jeg skulle gjøre:

  20 Knebøy

  40 Utfall gående

  20 Hip thrust

  20 Bakspark pr. ben

  Dette gjorde jeg som sirkeltrening, 5 runder!

 • 3

  God morgen snupper!

  I dag kunne jeg ligge og dra meg i sengen til 12, det var utrolig deilig. Jeg holdt på med et intervju som jeg skal være med på i hele natt. Jeg hadde fått alle spørsmålene sendt, så satt å skrev flere sider med svar. Jeg gleder meg utrolig mye til det kommer ut, da skal jeg skrike det ut slik at dere får det med dere!

  Selv om jeg selv blogger så er jeg UTROLIG dårlig til å lese andres, noe som egentlig er litt kipt. Man kan få så utrolig mye inspirasjon av andre bloggere, så jeg føler jeg burde ta meg mer tid til dette. Men jeg har plukket ut mine 3 favoritter som jeg regelmessig titter innom. Jeg elsker stilen, bilende, personligheten og måten disse 3 nydelige kvinnene skriver på!

  Isabel Raad

  Isabelle Eriksen

  Sophie Elise

  Hva er din favorittblogg?

 • 3

  AKKURAT NÅ

  Nå har jeg akkurat spist hjemmelaget tomatsuppe som tanten min lager. Den er HIMMELSK! Så nå er det å blogge litt før jeg snart stikker på trening. I dag blir det rumpa som skal gjennomgå, å da liker jeg best å trene på kvelden for da er det ikke så mye folk og kø.

   

  UKEN OPPTUR

  Når Brovold gav meg en shoutout. Det var selvfølgelig litt skremmende når det fosset inn med følgere, men samtidig så var det utrolig artig når jeg fant ut hvorfor. Jeg har fått utrolig mye støtte av så mange forskjellige mennesker som ikke en gang kjenner meg. Så det var utrolig artig!

   

  UKENS HØYDEPUNKT

  Uten tvil lørdagen når jeg stakk til Oslo og fikk se hva jeg hadde i vente som livet som stripper! Det var helt overveldende å se hvor gøy de hadde det og hvor utrolig personlighet de andre jentene hadde. Øste selvtillit og slappet av med en gang jeg møtte dem. Det er de råeste menneskene jeg noen gang har møtt! Jeg håper virkelig jeg kan ha samme selvtillit og iver på jobb som dem, noe jeg virkelig satser på!

   

  UKENS ANTREKK

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


   

  UKENS TANKE

  Hvordan framtiden min videre kommer til å bli. Hver dag skjer det noe nytt, så når jeg virkelig begynner å jobbe og få inntekt så tror jeg at jeg kommer til å slappe betraktlig mye mer av i hverdagen. Jeg har også tenkt utrolig mye på hva mamma og pappa kom til å tenke når de ser at datteren deres skal leve som stripper! Jeg ser for meg at de ikke akkurat jublet, men der er forståelig. De er jo foreldrene mine enda.

   

  UKENS NEDTUR

  Uken i seg selv har vært helt fantastisk! Men er det en ting som ikke var så artig og som jeg reagerte på var at jeg sliter med å se filmer om familie. Spesielt triste familiefilmer. Det ligger lengre inne i meg enn jeg selv føler, noe som både er godt og vondt. Jeg har aldri likt å være sårbar, men samtidig så er jeg glad for at jeg reagerer. Det gir meg en følelse av at jeg driter ikke totalt i familien min, jeg er glad i dem innerst inne selv om de snudde ryggen til meg.

   

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Bukser, bukser og atter bukser! Jeg har bare lyst til å bare bruke kjoler så stress som det er å finne noen bukser som passer perfekt på min kropp.


   

  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  JEG HAR FÅTT MEG JOBB SOM STRIPPER!

   

 • 5

  Da var nok en uke over! Det har vært en helt syk uke med utrolig mye som har skjedd. Jeg er utrolig takknemlig for så utrolig snille og støttende dere er mot meg uansett hva jeg gjør med livet mitt. Jeg er evig takknemlig for at jeg har dere som mine lesere, jeg kunne ikke bedt om noe bedre!

  Men ja, tilbake til overskriften! Jeg ble prektig imponert over meg selv etter å ha hoppet på vekten i dag. Jeg noterer hver mandag nå hva vekten min er, å jeg er i dag 2 kilo lettere enn for 2 uker siden. Det beste av alt er at jeg har spist bra, men kost meg, jeg har trent nesten hver dag men ikke så mye som jeg gjorde før men likevel så er det så bra framgang! Jeg kjenner jeg blir mer og mer motivert til å trene nå som jeg ikke føler det presset for at jeg MÅ, men at jeg kan gå når jeg har lyst!

 • 30
  Hva faen, er dette en spøk? Håper virkelig hun kødder nå for sin egen del! Jeg har mistet alt av respekt for henne nå, trodde faktisk hun var bedre enn det! HORE! Hun kommer aldri til å få jobb som noe annet etter dette!
   

   
   
  Er DU en av dem som fikk slike tanker i hodet når du leste overskriften min? Jeg kan først og fremst si med en gang at nei, dette er IKKE en spøk. Jeg opplyste at jeg dro til Oslo i går for å undersøke noe jobbgreier, dette er jobbgreiene. Det er faktisk ikke noe jeg plutselig kom på at jeg hadde lyst til å bli, det er noen måneder siden jeg kontaktet bransjen i ønske om å bli stripper, eller som de fleste kaller det nå, showdanser og entertainer. Det er desverre slik at alle tenker hore når de tenker stripper, men jeg fikk i går se hvordan det fungerte å det var så mye mer uskyldig enn det folk skal ha det til! Når jeg så hvordan alt fungerte så var det ikke noe tvil om at jeg hade valgt rett.
   
  Folk som dømmer strippere er som oftest de som aldri har vært inne på en strippeklubb, eller sett hvordan det fungerer på hjemmearrangement. Jeg syntes det var like underholdende som alle mennene! Dette er en jobb! Kvinner som er gift holder på med dette, så selv om det er noe unikt som du ikke opplever i hverdagen så vil jeg heller kalle det for kunst enn hor! Det var som å se Burlesque live når de øvde til et de skulle ha show på et utested i Oslo senere på kvelden! Korsett, heler og nydelige kostymer. Jeg ville bare hoppe opp av stolen å være med!
   
  Det å kunne tjene penger på utseende sitt og danse er jo nesten for godt til å være sant! Hovedplassen blir Oslo, men det å vite at folk kan bestille deg til å lage show for dem Norge rundt hørres utrolig artig ut! Du har muligheten til å reise og oppleve, møte nye mennesker og leve av det du elsker. Så uansett hvordan folk kommer til å se på meg så kommer jeg ikke til å ombestemme meg! Jeg føler ikke jeg trenger å forsvare meg på hvorfor jeg ønsker å jobbe med dette, men jeg tar gjerne å svarer på spørsmål om det er noe dere lurer på. Men........
   
  Jeg er stolt over å kunne kalle meg STRIPPER!
   


   

 • 8

  Heisann søtinger!

  Da var det lørdag og jeg sitter i bilen på vei til OSLO! Yeeey, det kom utrolig brått på meg. Jeg fant ut i går at jeg måtte ta turen til Oslo i dag i sammenheng med min muligens nye jobb. Hmmm hva kan det være mon tro.

  Jeg har valgt å ikke si så mye mer før jeg vet 100%, men jeg skal tilbake allerede på onsdag for å gå på et kurs der nede. Det blir mye pendling fram og tilbake fra Gjøvik til Oslo, men jeg kan muligens se for meg at jeg finner meg et kollektive i Oslo om jeg har råd.

  GREIER DU Å GJETTE HVA SOM MULIGENS KAN BLI MIN NYE JOBB?

 • 5

  Nå i 2017 er det utrolig mange ting folk kan gjøre for å ordne på utseende sitt. Vippe extensions, microbladning av bryn, neseoperasjon, Restylane i leppene osv. Noen er mer for å forandre på utseende sitt enn andre. Selv så har jeg full forståelse for dem som ønsker å forandre på ting. Er du misfornøyd med noe med deg selv som du vet at du kan bli fornøyd med, hvorfor ikke?

  Jeg sier ikke at alle skal finne feil med seg selv å bestille time så fort som mulig, langt ifra. Men vi lever i 2017, å vi lever bare en gang, hvorfor bruke livet våres på å være misfornøyd med oss selv hvis det er noe som virkelig har plaget en over lengre tid! Det å være fornøyd og tilfreds med seg selv kan gjøre at en kommer så mye lengre i livet, en tørr lettere å satse om en føler seg komfortabel med seg selv.

  Jeg har selv ting jeg er misfornøyd med som jeg SKAL ordne på i løpe av sommeren, å jeg skal ikke nekte for at jeg gjorde det! For jeg tror det er grunnen til at noen holder tilbake, de ser folk som har rettet på utseende sitt men som nekter for det fordi de er muligens redd for tilbakemeldinger og kritikk. Hadde alle bare vært åpne om slik så hadde det vært så mye mer avslappende samfunn, det er ikke en skam! Har man lyst, har man råd og har man mulighet så skal ingen dømme en for det!

 • 7

  Etter innlegget på mandag om Sex Uten Følelser så fikk jeg virkelig se hvor mange som tenkte det samme! Folk studerer, reiser og flytter, de har ikke tid til å binde seg! Det at jeg snakker så åpent om slike emner gjør at folk slapper av når de snakker med meg, kanskje litt for mye ehe. Jeg fikk spørsmålet som de sikkert har villet spurt mange om, men som de ikke helt vet hvordan de skal formulere, "vil du være min fuck friend?".

  Jeg elsker ærlige mennesker som ikke går rundt grøten, så det å avvise dem på en hysterisk og slem måte ser jeg ingen grunn til. De er ærlige, de vil ikke leke med følelser men ha det gøy. Så er du ikke interessert så vær i alle fall høflig. Hvis du er interessert, have funn!

 • 3

  Jeg fikk nesten ikke sove etter i går kveld! Alt var som normalt hele dagen, jeg stakk på trening og gjorde det jeg måtte gjøre. Når jeg kom hjem få begynte plutselig en haug med personer å legge meg til på både Snapchat og Instagram. Det var seriøst alt for mye til å være en tilfeldighet!! Det holdt på slik i en time og jeg skjønte ingenting av hva som skjedde. Jeg ble faktisk redd! Jeg så for meg at noen hadde hacket seg innpå pc-en og tatt personlige eiendeler og lagt det ut f.eks. Jeg vet ikke, forvirret var jeg i alle fall.

  Etter litt så fikk jeg vite av en av dem som hadde lagt meg til på Snapchat at det var en en kjent Snapchatter med navn Brovold som hadde lagt ut bilde av bloggen min på Snapchaten sin. Da slappet jeg av og begynte å skjønne hvorfor! Så etter det har det plinget inn hele tiden fra både kjente og ukjente.

  Aldri vært så forvirret før! Samtidig alltids kjekt når folk gir oppmerksomhet til det jeg skriver om!

  God helg!

 • 2

  Det har seg slik at jeg har hatt på "bare venner" på Snapchat når det gjelder my story. Men nå har jeg ordnet det, så selv om jeg har lagt deg til eller ikke så har du nå muligheten til både å se my story og sende meg snaps og beskjeder.

  Legg til Christina_lgrd på snap for å bli enda bedre kjent med meg som person!

 • 9

  ♥ Hva tenker du når du legger ut bildene som du legger ut?

  Tenker egentlig ikke så mye mer enn at jeg er fornøyd med de og vil vise dem til andre.

  ♥ Angrer du noengang på de valgene du har tatt?

  Nei, jeg har faktisk ikke noe i livet mitt som jeg angrer på. Jeg har kanskje angret på det rett etterpå, men ikke i etterkant. Valgene jeg tar tar jeg fordi JEG ville, så hadde jeg lyst da så ser jeg ikke noe grunn til å angre i dag. Det er kanskje ikke alle valgene som har vært like smarte, men jeg har alltids lært noe av dem.

  ♥ Hvordan har du det nå?

  Et ord: PERFEKT! Jeg har aldri hatt det så bra med meg selv som i dag.

  ♥ Hvordan får du til å ha så sunt og langt hår?

  Spiser vitaminrik og sunn mat, drikker godt og så skal jeg ikke legge skjul på at det ligger i familien. Begge foreldrene mine har aldri slitt med tynt hår.

  ♥ Er du komfortabel med å være naken?

  Ja det kan jeg trygt si at jeg er.

  ♥ Hvorfor har du ikke stilt opp for Vi Menn?

  Har aldri tenkt over at det er en mulighet.

  ♥ Har du prøvd/sett en ballgag?

  Jeg har sett det, men aldri prøvd det.

  ♥ Favoritt sex stilling?

  Voff voff

  ♥ Er du veldig hårete?

  Bare på hodet :P. Fordelen med å bli født som "ginger", lyst kroppshår.

  ♥ Har du rølig hår "der nede" også?

  Nope.

  ♥ Har du noen gang trodd du skulle dø? På ordentlig?

  Ja det var en gang jeg var sikker på at jeg skulle bli drept en liten periode. Lang historie kort, jeg lever enda! Hehe.

 • 4

  Da var ENDELIG sommerværet tilbake, å denne gangen håper jeg virkelig at det varer! I dag var det rett opp av sengen, ta på seg bikinien og legge seg ut. Så nå ligger jeg her i solen og har funnet ut at jeg skal begynne å lese igjen. Ja det stemmer, jeg skal faktisk ta å lese en bok!

  Jeg leste utrolig mye da jeg var mindre men sluttet når jeg hadde lest ferdig favorittbøkene mine. Men nå tenkte jeg å begynne igjen! Har lenge hatt lyst til å begynne, men det er det å finne en bok som er det vanskeligste. Jeg har hørt utrolig mye bra om boken "Tusen strålende soler", så jeg har tenkt å gi den en sjanse. Jeg sitter ALT FOR MYE på telefonen, så tror det skal bli godt for meg å legge den vekk og bruke hodet litt.

  Har du lest boken, Tusen strålende soler? Hva syntes du i så fall?

 • 8

  Er det noe jeg VIRKELIG hater å shoppe så er det bukser! Jeg vil ikke engang tenke på hvor mange timer jeg har sløst bort, i håp om å finne en bukse som sitter perfekt. Enten er de for lange nede, eller så er de for trange oppe, eller så er de passe over rumpa, men for løse rundt magen osv osv. Jeg husker jeg gikk inn på en ganske dyr butikk i håp om å i alle fall finne noe der, jeg gav totalt blanke i prisen så lenge den satt perfekt på. Men neida! Gikk ut med alt annet enn bukse!

  Fram til nå så har jeg bare funnet èn type bukse som sitter perfekt, å det er Molly highwaist jeans fra Gina Tricot. De er akkurat min lengde uten at jeg trenger å brette dem opp, de sitter stramt fra topp til tå og er stretch noe som er et must skal jeg få den over rumpa! Jeg er alltids på utkikk etter andre plasser de kan ha samme type bukser, men jeg går alltids tilbake til Gina Tricot. Jeg har hørt at buksene fra Fashinova.com er laget konkret til personer med stor rumpe og smal midje, så vurderer å hive meg uti og gi dem en sjanse!  Hvor kjøper du buksene dine?

 • 3

  Det er helt sykt hvor fort tiden går når jeg begynner å bla gjennom bilder på PC-en min! Jeg har absolutt alle bildene mine fra jeg fikk min første telefon med selfie kamera til i dag. Det jeg er mest fasinert over er øyenbryna, å dette er ikke alle. Jeg har hatt så mye grusome øyenbryn gjennom årene, men som er artig å se tilbake på nå! Samtidig så er det gøy å tenke over hvordan jeg som person har forandret meg, både med personlighet og tankegang. Jeg har uten tvil blitt mer åpen for alt og mer lysten på å leve et liv utenom det vanlige!

  2013

  2017

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hva synes dere er min største forandring?

 • 5

  Nå nærmer det seg sommerferie for mange! Folk er klar for å pakke kofferten til varme strøk for å nyte sommeren fullt ut. Selv så var planen min å jobbe hele sommeren, men den planen gikk rett i vask. Så hva er planen min nå? Jeg har funnet ut at jeg ikke kan gå tilbake med jobb med det første, så jeg tar meg en velfortjent sommerferie selv.

  Siden det kom så brått på meg at jeg ikke skal jobbe, men tar meg fri så har jeg ikke lagt noen planer for sommeren. Så ingen reise til utlandet denne sommeren, men gøy skal jeg ha det! Litt reising innenlands, trening og forhåpentligvis fint nok vær til å bare kunne ligge å nyte det.

  Hva er dine planer for sommeren?

 • 9

  Dette er et tema som folk ikke liker å snakke høyt om, men som folk ELSKER å lese om. Sier noen høyt at de har en fuck friend/venner med fordeler så blir de dømt med en gang. MEN, den dag i dag er det noe som er normalt, å det skjønner jeg godt. Folk er mer opptatt med å leve livet og nyte singellivet, men når ble det sagt at du MÅ ha type for å ha sex? Hvis du vil være singel, men samtidig kose deg uten å tenke på følelser, drama og komplikasjoner, å du har en partner som tenker det samme. Hvorfor ikke?

  Jeg synes det er påtide å se litt gjennom fingrene på ting. Vi lever ikke lenger der du måtte være gift for å kunne ha sex, bare ordet SEX skaper reaksjoner. Hvorfor? Selvfølgelig har det både positive og negative sider med å ha en sexpartner som en ikke skal ha noen form for følelser for, men samtidig være så intim. For noen funker det ikke overhode, for noen en periode og for andre kan det være akkurat det de ser etter.

  Jeg har selv sittet og snakket stygt om slike forhold da jeg var mindre og kristen, men nå så kan jeg se at personer faktisk kan se på det som en "redning". Jeg er blitt en kvinne som virkelig ikke kunne gitt mer faen i hva folk tenker om meg. Selv så digger jeg de som bare er 100% ærlige, de som tørr å snakke om det som faller dem inn og leve livet. Vi forandrer tankegang hele veien, så jeg har selv funnet ut at jeg skal aldri si aldri.

  Hva er din tanke om dette temaet?

 • 10

  God morgen alle sammen!

  Da var et ENDELIG mandag, fra min side i alle fall. Jeg elsker mandager, gleder meg hver gang noe som høres helt umulig ut. Spratt opp av sengen i dag kl. 06.00 etter bare 5 timer søvn for å komme meg på trening. Jeg skulle prøve å slumre en halv time, men kroppen nektet å bli trøtt etter at klokka hadde ringt. Det er en utrolig deilig følelse når jeg har slike dager!

  Så det ble 1 time kardio og litt utstrekking etterpå. Er så utrolig deilig start på dagen! Kjenner bare kroppen er fullt med energi, å jeg gleder meg allerede til trening senere i kveld!

  Til frokost ble det havregrynsgrøt med proteinpulver som er blandet i vann og en spiseskje peanøttsmør. Er så utrolig rask og sunn frokost som jeg bare elsker, mettende og smaker godt!

  Håper alle får en fin mandag og en fin uke videre!

 • 7

  Folk skal få lov til å tenke og tro akkurat det de vil når de ser bildene mine, jeg kunne ikke brydd meg mindre. Folk må snart forstå at det bare er en kropp, du har en selv. Jeg legger ikke ut lettkledde bilder for andre sin skyld, men fordi jeg er fornøyd med kroppen min og det bildet. Jeg har ikke noe imot å vise litt hud, å selv om kanskje du har det så gir det deg ingen rettigheter til å trakke ned andre.

  Jeg synes det er påtide at folk gir litt faen, da hadde kanskje ikke kroppspresset vært så stort heller. Det hadde ikke vært noe press hadde ikke folk sett på kroppen som et sexsymbol. Vi lever bare en gang, så hvorfor skal vi bruke livet vårt på å bare tenke på hva andre tenker om det vi gjør og legger ut?

 • 2

  Endelig er sommermånedene på plass og finværet kommer med stormskritt! Jeg har fått utrolig mye spørsmål om hvor jeg kjøpte highwaist bikiniene mine når jeg var i syden, men desverre så selges ikke de lengre MEN... Endelig har det blitt en trend i Norge også med slike bikinier, så nå har du muligheten til å skaffe deg bikinier som framhever formene dine på høyt nivå!  Det har jo vært så utrolig mye i media av bikiniene til Kardashian og Jenner jentene. De drar rett og slett bikiniene til en nytt nivå (bokstavelig talt!). Så etter det så har jeg vært på let etter bikiner som er laget for highwaist, for det å dra vanlige bikinier til hoftene er ikke alltids like lett. Der snakker jeg av erfaring (ehe). Selv så fant jeg mine savoritter på Nelly.no! Beste av alt er at mange av dem er Nelly sitt eget merke, så du er ikke så ekstremt dyre i pris! Ta turen innom (KLIKK HER) og skaff deg årets hotteste bikini!


  GOD SOMMER!

   

 • 9

  Da er det påtide å gi dere makten til å kunne få svar på hva enn dere lurer på igjen! Har gått en stund siden sist spørrerunde så jeg merker det har dukket opp nye spørsmål med tiden, så ta dere ut! Jeg er åpen om alt mellom himmel og jord, det er DU som styrer showet nå!

  Håper alle får en fin helg! Jeg selv skal ut en tur med søskenbarnet mitt og ta litt bilder til bloggen, så følg med så blir de lagt ut så fort jeg har muligheten!

  GOD HELG!

 • 4

  ♥  Jeg var rødhåret som liten, det var min orginale hårfarge. Jeg har muligens litt rødskjær igjen i etterveksten, men med årene har etterveksten bare blitt mer og mer brunette. Jeg var det man kunne kalle den orginale ginger. Hvite øyenbryn, rødt/orange hår, fregner og helt lys hud.

  Jeg har stått for det så lenge jeg kan huske, å sjansjen for at jeg kommer til å ombestemme meg er ganske liten. Jeg er glad i barn, men om jeg noen gang kommer til å få mine egne tviler jeg på. Jeg har aldri hatt det ønske om å stifte familie. Jeg vil finne den rette og gifte meg, men barn har jeg aldri hatt i bildet. Jeg føler at jeg har så mye andre ting som jeg heller vil bruke tiden min på, jeg vil reise rundt i verden og oppleve ting. Jeg vet at jeg er ung og at folk tenker "ting kommer til å forandre seg", men jeg tror faktisk ikke det. Siden jeg var liten så har jeg aldri vært den som skal holde babyer, den som vil være barnepasser og slik, jeg har alltids hatt andre ting som har tatt interessen min. Ikke missforstå meg, jeg er utrolig glad i unger! Jeg er bare ikke glad nok til at jeg vil ha mitt eget.


   

  Første gang jeg drakk meg full å var ute på byen var på familietur til Gran Canaria, men selvfølgelig fikk aldri foreldrene mine vite om det. Jeg var 18 år når jeg var full for første gang!

  Skal jeg stå opp for å trene cardio så vil jeg helst stå opp 06:00. Det er bare noe med det klokkeslettet som jeg liker. Jeg har alltids vært A-menneske, jeg føler jeg får mer ut av dagen ved å legge meg tidelig og stå opp tidelig.

  ♥  Jeg gikk fra å være sjenert og jenta på sidelinjen til å være den som bryr seg minst om hva andre sier og lever akkurat det livet jeg ønsker. På barneskolen var jeg så heldig å få henge med de "kule" i klassen, men jeg var alltids den som hang etter. Det er sikkert flere så kjenner seg igjen når jeg sier at jeg var den som alltids ble skvist bak om fortauet ikke var stort nok for at alle kunne gå på rekke, jeg måtte alltids være rask med å kle på meg for ingen ventet osv. Jeg var ekstremt usikker som liten.... Men med årene så vokste selvtilliten litt etter litt.

  Jeg ELSKER spansk musikk! Det er noe av det beste jeg vet, det finnes ikke noe som får meg til å smile. Jeg bare elsker spansk generelt, jeg har alltids hatt lyst å lære meg spansk! Så hvem vet, plutselig sikker jeg til spania på språkskole et år... Hadde vært en drøm!

   

 • 8

  Er det noe jeg selv alltids lurte på når det gjaldt bloggere så var det om de tjente penger, å hvor mye i så fall. Det er noe alle er nysgjerrige på for de har jo hørt at det er noen bloggere som tjener godt med penger på å blogge, å det er grunnen til at også mange vil begynne å blogge. Så det spørsmålet har jeg full forståelse til at folk lurer på.

  Selv så har jeg tjent utrolig lite på bloggen, men jeg hadde ikke akkurat forventet noe annet. Jeg elsker å blogge. Det å få muligheten til å inspirere andre og la andre få se hvordan jeg takler ting er grunnen til at jeg startet. Så dette gjør jeg helt frivillig uten å få en krone for det, men jeg elsker det!

  Så hvis du har lyst å begynne å blogge, ikke la pengene være grunnen for da kommer du til å gi opp fort. Det tar tid å bygge opp en blogg og lesere. Jeg har selv jobbet hardt, men har nå så utrolig mange fine lesere som støtter meg. Det er det som er det beste med blogg, ikke pengene, men de trofaste leserne som står opp for deg!

 • 9

  4 måneder er det mellom disse to bildene. Det er ikke til å legge skjul på at ting har forandret seg, men hvordan ble jeg slik? Det er jo SÅÅ utrolig i media med rumpeforstørring nå for tiden, noe som gjør at det er en del som har tatt det inngrepet. Har jeg?

  Jeg ble faktisk sjokkert selv når jeg skulle sammenligne, for jeg husket at jeg hadde tatt et lignende bilde for en stund tilbake, men jeg hadde aldri sett for meg at det skulle være så mye forskjell! Men nei, jeg har ikke lagt meg under kniven. Eneste jeg har gjort er å trene i tillegg til at jeg har lagt litt på meg etter ferien vi var på rett før det første bildet ble tatt.

  Jeg er ikke imot å legge seg under kniven, muligens jeg gjør det selv en dag, men ikke pga rumpa. Det er noe en kan gjøre noe med selv i motsetning til f.eks pupper så det er bare latskap fra min side med rumpeforstørring.

 • 11

  Hvorfor er det egentlig slik at du som ikke er Jehovas Vitne kan ha kontakt med foreldrene mine, mens jeg, barnet deres som var Jehovas Vitne, men som valgte å melde meg ut ikke en gang kan ringe dem uten å bli avvist? Det er et spørsmål utrolig mange lurer på, men et spørsmål som blant annet foreldrene mine lett kunne ha svart på. En annen sak er om svaret er akseptabelt...

  Forskjellen på meg og dere som aldri har vært et Jehovas Vitne er at jeg vet hva jeg går ifra i motsetning til dere. Dere må også få muligheten til å finne "sannheten" som de sier. Jeg har vært en del av dem, visst hva de står for og selv valgt å døpe meg som et symbol på at jeg vil leve for Guden deres Jehova. Det er derfor de tar det så seriøst at jeg velger å melde meg ut, jeg bryter liksom mitt løfte til GUD! 

  Så derfor snakker de og bruker tid på personer som ikke er Jehovas Vitne. De vil at folk skal legge merke til hvor snille, ærlige og fantastiske mennekser de er slik at de blir nysjerrig på religionen deres som gir dem en mulighet til å få andre til å bli interessert i religionen og bli en del av dem. De vil at alle skal se at det beste livet er et liv som Jehovas Vitner. Så slike som meg er bortkastet tid, jeg vet hva det går ut på så de kan ikke snakke meg tilbake. Eneste måten å prøve å få meg tilbake blir med å utstøtte meg slik at jeg får et så utrolig savn for menigheten og familien at jeg bare må tilbake for å kunne ha dem som en del av livet mitt, noe som blir helt feil i mine øyne. Nesten alle som kommer tilbake gjør det pga familie ikke pga at de savner Guden sin, noe som BURDE vært grunnen!

  Jeg har ikke lengre noe håp om at familien min skal ta til fornuft og forstå at det de gjør er forferdelig, at de faktisk ska sette barnet sitt først som de sier de elsker. Det kommer aldri til å skje, de sitter bare i sitt eget hus og krysser fingrene på at jeg vil se at det ikke er et liv utenfor religionen og kommer tilbake.   

   

 • 13

  God morgen mine søte lesere.

  I dag tar jeg med fri fra trening med god samvittighet for å bruke dagen på andre ting som jeg må få blitt ferdig med i løpe av dagen. Jeg har greid å kommet meg opp hver dag denne uken for å få fullført cardioen min, så jeg er meget fornøyd.

  Så i dag tenkte jeg at jeg måtte ta bloggen litt seriøst, det er jo liksom jobben min nå som jeg ikke har noe annet arbeid. Time to do business hehe. Jeg har i det siste hatt helt jernteppe på hva jeg skal skrive om så vis du har noen ønsker kommenter dem gjerne ned!

  Ha en nydelig dag videre alle sammen så snakkes vi snart!

 • 2

  Jeg er rett og slett litt hekta, noe som egentlig er litt vittig. Jeg har fått dilla på å kjøre live-sendinger via Instagram for tiden. Jeg sitter kanskje 2 ganger til dagen, om ikke flere ganger å bare snakker med meg selv mens andre ser på. Det er ikke alltids det er så mange som ser på en gang, men jeg koser meg.

  Jeg synes det er så utrolig gøy med videoer, men siden det er så stress med redigering så er det kjekkere å snakke live der jeg ikke trenger å tenke på noe annet enn å snakke. Vil du få med deg live-sendingene mine der jeg sitter som en dust og snakker med meg selv om alt mellom himmel og jord?

  Da kan du følge Instragraen min under Christinalegreid. Følg meg også på snap under Christina_lgrd for daglig oppdatering om hvor jeg befinner meg og holder på med for dagene.

 • 19

  Da var Paradise Hotel 2017 over og de har allerede gått i gang med å fiske inn nye deltagere for neste år! Jeg fulgte selv ikke så mye med på Paradise når jeg var Jehovas Vitne for det var fyfy, det var bare fyll og sex så det skulle vi holde oss vekke fra. Men selvfølgelig så snek jeg meg til å se det etter hvert, å det er ekstremt underholdene.

  Jeg og venninnene mine drev å tulla med at vi skulle melde oss på og vinne alt. Det er jo en opplevelse for livet, hvem kunne ikke tenke seg 2mnd i syden? Men så har du kameraet som gjør at mange rygger og tenker seg om 2 ganger. "Man sliter med jobb etterpå", "Det er bare duster som melder seg på" og "Du ødelegger framtiden min" er bare noen få uttalelser som folk mener... Så kunne jeg tatt den risken?

  Hva tenker du?   

 • 8

  Det er egentlig utrolig at jeg ikke har nevnt det før, det var liksom noe av det største som hadde skjedd meg og jeg drøyer med å skrive om det. Det har egentlig litt med at jeg føler jeg har snakket så mye om det med Jehovas Vitner og det at jeg ble utstøtt, så selv så er jeg så vant til situasjonen at jeg føler alle andre også ikke ser på det som noe stor greie.

  Men jeg har nå etter hvert forstått at det er mange som er nysjerrige, det er ikke mange som forstår situasjonen og greier å sette seg inn i den. Det er ikke uten grunn media er veldig opptatt av det, det er jo en tragedie. Men uansett!

  Bare det at jeg meldte meg ut var en utrolig seier for meg, jeg har aldri følt meg så fri. Å bare en uke etter så skulle jeg feire min første bursdag, men det var ikke det eneste som skjedde den dagen. Samme dag, tirsdag 16.mai fikk jeg brev fra menigheten jeg tilhørte at jeg nå var utmeldt, samtidig som det den dagen ble opplyst på møtet som de har hver tirsdag at jeg ikke lengre var et av Jehovas Vitner.

  Så mens jeg feiret bursdagen min i Gjøvik sammen med venner og familie som er glad i meg, så satt mine tidligere venner og familie å fikk vite at jeg nå ikke lenger kan regnes som en av dem. Det forsvant en del "venner" fra sosiale medier den dagen kan man si, men det hadde jeg forventet.

  Så nå har jeg dagen jeg ble født og dagen jeg ble offisielt fri for å leve mitt liv på samme dato! Det gir meg en enda større grunn til å feire den dagen!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • 2

  Det stemmer, nå kan dere sminke dere sammen med meg om dere skulle ønske det! Jeg har holdt på med litt live-sendinger i det siste, å har kost meg utrolig mye mens jeg har holdt på. Så nå på ONSDAG 11:00 kjører jeg en live-sending der jeg sminker meg, å du har muligheten til å følge med!

  Her har du også muligheten til å stille spørsmål om du lurer på noe. Jeg svarer på alt av spørsmål folk lurer på og babler i vei mens jeg sminker meg.

  Eneste du må gjøre er å like facebook siden min (KLIKK HER) så snakkes vi på onsdag!   

 • 8

  Selvfølgelig så skulle ikke ting plutselig snu seg å gå min vei. Det var som jeg tenkte, DET VAR FOR GODT TIL Å VÆRE SANT! I forhold til alt jeg har kjempet meg gjennom så er dette bare en liten bagatell, men når jeg legger alt dette sammen så ble det uansett prikken over i-en.

  Jeg var så heldig (trodde jeg) å endelig få muligheten til å kunne fullføre læretiden min. Jeg elsket å være tilbake til salgsbransjen og blant nye mennesker. Jeg var utrolig heldig som fikk bli kjent med så utrolig fine mennesker som jeg skulle se på som mine kollegaer. Jeg fikk også høre at de så et potensiale i meg, så fortsatte jeg i samme spor så var det mulighet for jobb videre. Det var som om alt bare falt på plass, den ene brikken etter den andre. Det var som jeg sa: For godt til å være sant.

  Å slik endte det også. Jeg hadde samlet opp informasjon som jeg skulle lese mer på når jeg tok helg, slik at jeg kunne slå enda sterkere til neste uke. Jeg møtte opp på sjefens kontor før jeg tok helg for å snakke om kontrakten. Jeg kom inn på kontoret med det største smilet, jeg tok gleden på forskudd og forventet det beste.

  Jeg endte opp med å gå ut personalutgangen for siste gang. Sjefen hadde misforstått ordningen med lærling som betydde at hun ikke hadde mulighet til å beholde meg. Jeg beholdt smilet, men var knust innvendig. Det var vondt å bare se hvordan alt jeg hadde jobbet med var bortkastet, men det som var enda værre var at jeg hele uken hadde gått rondt med en følelse om at det kom til å skje. Det å gå fra å få høre at du har et stort potensiale å muligheter videre etter læretiden, til å ende opp med å miste alt er vondt.

  Så jeg har bestemt meg nå for å slappe litt av. Jeg har, selv om jeg ikke liker å inrømme det stresset alt for mye med å skaffe meg jobb og inntekt. Jeg har mistet nesten hele familien min, gleden min. Jeg kan ikke miste meg selv! Så det viktigeste nå er å finne tilbake gleden i livet, det som gjør meg lykkelig. Jeg har alltids hatt lyst til at folk skal se på meg som en sterk og selvstendig kvinne. Så da er det på tide jeg er ærlig. Jeg er sterk nok til å innrømme at akkurat nå er jeg SVAK!