christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

12

Jeg vil først og fremst beklage at jeg har vært så utrolig dårlig med å oppdatere dere på bloggen di siste dagene. Har skjedd så utrolig mye den siste uka, så har ikke fått mulighet til å samle tankene og begynne å skrive.

Nå er vi på vei til hytta igjen etter en lang ridetur. Det var ufattelig koselig, sist jeg satt på en hesterygg var vell da jeg gikk på barneskolen! Kom på hytta i går kveld der vi da bare koste oss rundt bålet hele kvelden med godis og vin. Er bare jeg, søsteren min og tante som er her oppe, men vi koser oss utrolig mye.

Planen er å dra på fjelltur i morgen før vi drar hjem igjen. Blir flytting til helgen så godt å komme seg tilbake å få pakket litt før da!

 • 3

  God morgen.

  Da var det søndag, og det betyr hjemreise for min del! Jeg og søsteren min tar turen tilbake til Gjøvik, da mye av tiden min blir nok brukt til pakking. Er nesten vondt å kjøre når det er så fint vær, men samtidig så er det det kjekkeste været å kjøre i.

  Så nå får jeg sette meg i bilen og kjøre i 7 timer. "Yey". Så får alle ha en nydelig søndag videre!

 • 18

  Det stemmer folkens, jeg pakker nok en gang tingene mine og flytter! Det har vært mye fram og tilbake de siste dagene når det gjaldt hvor jeg skulle flytte, men nå har jeg det endelige svaret. Det var nemlig snakk om at jeg skulle til Stavanger en liten periode som gjorde at jeg ikke kunne røpe det helt enda, men det ble det ikke denne gangen.

  Jeg flytter nemlig tilbake til HAUGESUND, eller mer konkret, Karmøy. Det stemmer, I'm Back!

  Fortalte at det var ingenting jeg savnet med Haugesund når jeg flyttet, det jeg savnet i slutten var familien min. Men i løpe av tiden min i Gjøvik fikk jeg så utrolig mange fine ord fra folk jeg ikke visste fulgte med på meg, så jeg hadde så mye mer enn jeg hadde anelse om. Av og til vet man ikke hva man har før man forlater det. Det var det som måtte til med meg dessverre.

 • 9  Det er et spørsmål de fleste har lurt på har jeg merket. De har sett bilder av mitt gamle hjem på snap og begynt å lure på om jeg bor hjemme, om jeg har møtt foreldrene mine og om vi har snakket.

  Planen min når jeg reiste ned dit var å bo i en hytte på en campingplass i Haugesund, jeg hadde bestilt og alt. Jeg var på vei til å hente lillesøsteren min hjemme hos foreldrene mine, jeg hadde frysninger. Når jeg kom fram å satt i bilen foran huset så bare knakk jeg sammen totalt. Jeg ble møtt av mamma i døren, reaksjonen min var å kaste meg ut av bilen og omfavne armene mine rundt mamma. Vi begge gråt og bare klemte hverandre. Når vi begge fikk kommet oss og greide å snakke så forstod mamma at jeg hadde slitt, å det lenge.

  Så jeg fikk tilbud om å sove hos dem. Med så mye følelser så var det ikke bra for verken meg eller søsteren min å stenge oss inn i en liten hytte nå, det forstod vi alle. Så jeg har bodd hjemme hos foreldrene mine hele turen. Jeg vet at det er mye spørsmål folk lurer på nå ang. meg, foreldrene mine og det med utstøttelse. Det tar jeg ikke denne gangen.

  Det har skjedd utrolig mye på utrolig kort tid, noe som er vanskelig å sette ord på her og nå. Jeg må bare ta en dag om gangen og nyte hvert sekund.

 • 12

  I går kveld fikk jeg høre at headeren min var helt ødelagt. Bildene var fjernet og alt så helt grusomt ut, så da måtte jeg sette meg ned å ordne en nødløsning. Har aldri vært noe særlig når det gjeder header, desig og koder. Har faktisk hatet det, for jeg skjønner ingenting. Har alltids søkt på bloggdesig, der jeg har vært heldig å funnet noen som de har lagt ut og forklart hvordan du legger inn bilder og slik, så da så jeg et lite lys i tunellen.

  Det var alltids det verste med å starte blogg, derfor ble det aldri noe av det selv om jeg hadde lyst når jeg var mindre. Er ikke 100% fornøyd med resultatet, så dette er bare et midlertidig fra til jeg får fikset meg noe av bedre kvalitet. Men for å ha fikset det selv, så er jeg jo ganske fornøyd!

  Jeg greide faktisk å fikse til at det ble litt finere selv på mobilversjonen!
  Hva synes dere?

 • 12

  God morgen snupper.

  Da var jeg tilbake igjen etter en liten pause. Etter jeg kom til Haugesund så hadde jeg nok med å fokusere på de jeg kom her for. I dag kjørte jeg og lillesøsteren min ned til et bakeri i Haugesund som har verdens BESTE bakverk! Det er ferie, lillelørdag og sommer, da er det lov å kose seg litt ekstra.

  På mandag var vi en tur i kongeparken alle søstrene, det var utrolig artig! Var mye der når vi var mindre, så hadde mye gode minner derfra. Blir faktisk bare bedre og bedre for hver gang med karuseller for voksne også!

  Så nå skal vi ned til brygga å nyte solen og finværet så lenge det varer!

 • 20

  Det er rett og slett uvirkelig! I dag tok vi å skulle gå tur, så vi valgte å gå rundt et vann som kalles Store Fot. Der gikk vi alltids når jeg bodde her, så det var utrolig spesielt å gå hit igjen. Så mange minner, diskusjoner og emner jeg kom på.

  Utrolig nydelig sti som jeg aldri blir lei.

  Når vi kom hjem så hadde vi reker til middag. Har vært en utrolig fin start på min lille "ferie". Merker jeg slapper mer av nå.

  Jeg blir i Haugesund en uke, så ser fram til mange flotte dager i hjembyen min. Merker jeg har savnet det litt.

 • 16

  Det er en helt syk følelse å være tilbake! Det er som om jeg aldri har vært borte. Mye følelser og jeg kjenner på kroppen at jeg har en rar følelse av å være tilbake, samtidig som det er utrolig godt.

  Snap: Christina_lgrd

  Turen gikk utrolig fint. Kjørte fra Gjøvik til Haugesund, tok meg ca 7 timer. Heldigvis så elsker jeg å kjøre så gikk utrolig greit. Kjørte gjennom Hardangervidda, så det var jo en opplevelse i seg selv. Nydelig natur, høye fjell og sauer som gikk i veien. Det var litt skummelt, så nesten ut som de skulle til å springe i bilen min i det jeg skulle kjøre forbi dem.

  Men nå har jeg hentet søsteren min så skal vi ut å få oss lit mat så vi bloggen!

 • 12

  Da var det gjort! Å denne gangen gikk det slik jeg hadde planlagt. Sitter nå med søskenbarnet mitt og tanten min med hovne lepper. Ble UTROLIG fornøyd selv om de er hovne nå. Var redd for at det skulle bli så ille at jeg ikke kunne gå blant folk uten at jeg skulle vekke oppmerksomhet for det så så voldsomt ut, men slik ble det slettes ikke!

  Fikk en bedøvelseskrem som fikk virke i noen minutter før prosessen begynte. Ja, jeg kjente stikkene og det var en smule vondt. Vil si det var en 4. på en skala fra 1-10. Uten tvil verdt de små smertene!

 • 8

  Etter mye om og men, når og hvor så er ting endelig planlagt og dato satt. Jeg drar nemlig tilbake til hjembyen min til helgen for å møte søstrene mine og tilbringe litt tid sammen med dem. Jeg merker at etter hele situasjonen så føler jeg et ekstra stort behov for å ta vare på og vise dem jeg har igjen hvor utrolig mye de betyr for meg.

  Jeg er enda sårbar og svak, jeg vet at jeg kan møte på mamma og pappa hvor som helst å om det skjer så kommer jeg til å knekke sammen på sekundet uansett om jeg er blant folk eller ikke. Det er det ikke tvil om. Men skal jeg vente til jeg føler meg "klar"? Da kan jeg vente i evigheter. Noen mennesker vil du trosse dine værste mareritt for, noe jeg uten unntak vil for søstrene mine!

 • 13

 • 10

  Friyay!

  Da var det helg igjen, noe som betyr at det er påtide å finne fram finstasen! Enten du er på festival, hjemme eller i utlandet så er det dagen for å kose seg litt ekstra. Har du vært flink å spist sunt hele uken og trent bra så kan du une deg noe godt i dag, har du jobbet hele uka så er det tiden for å finne fram vinen!

  Jumpsuit HER | Sko | Accessories

  Hva er dine planer for helgen?

  Bildene er tatt av søskenbarnet mitt Isabelle!

 • 20

  Etter middagen i går så skulle jeg opp for å laste med bilder, noe som endte med at jeg sovnet. Jeg våknet rundt 23.00 med et skikkelig krigsmodus. Jeg følte meg sterk og ustoppelig, så jeg dro på trening for å få ut denne energien. Det var en utrolig deilig følelse. Stille, ingen folk, bare meg og min styrke. Jeg kunne fokusere 100% på meg selv, det var utrolig deilig!

  Jeg kom hjem 03:00 med en deilig følelse og sovnet som en stein. En god start på helgen!

 • 54

  Jeg skjønner bare mer og mer hva det innebærer og være blogger, hvor mye du skal tåle og hvor sterk du bør være. Jeg tror bare jeg har vært ufattelig heldig med de fantastiske leserne som står opp for meg og som motiverer meg. Jeg kan ikke annet enn å takke dere for ALT! MEN, med tiden så dukker det fram de som bare er ute etter å prøve å grave ned andre. Det som fascinerer meg mest er hva de kan så seg selv til å skrive.

  Enten har de et skikkelig dritt liv, er sykelig misunnelig eller bare ute etter å prøve å trykke andre ned. Selv så ser jeg ikke helt pointet, du bare utgir deg for å være en dust uansett. Men, men. Jeg vet jo at dette innlegget ikke vil få folk til å slutte dessverre, men alikevell så vil jeg vise at jeg får det med meg og synes ikke det er akseptabelt!

  Det mange ikke kommer på er at de er alle registrert under en IP-adresse, så selv om du bytter navn så ser jeg at det er samme person dessverre;) Litt komisk egentlig. Det er egentlig ganske betryggende for bloggere, for skulle det være noen skikkelige drittsekker som kommenterer så har du dem registrert og kan anmelde saken. Så du er ikke så anonym som du ønsker! Så selv om du kommenterer at jeg er feit, grufull sminke osv, så tenker jeg ikke på det. Jeg synes heller det er sunn på deg at du må kommentere dritt for å føle deg bedre, det er noe som du burde oppsøke lege for kanskje?

 • 24

  God morgen, da var det torsdag og jeg er på vei til legekontoret! Selv så fikk jeg litt småpanikk i dag og fant fram en graviditetstest. Humøret mitt har vært ganske ustabilt i det siste, mye pga følelser når det gjelder familiesituasjonen. I tillegg så har jeg ikke hatt mensen på noen måneder, det fordi jeg har hoppet over og bare fortsatt det det etter jeg ble stripper. Så de to tingene var nok for at jeg begynte og tenke å stresse litt med tanken om det. 

  Mitt verste mareritt er å ikke finne ut av at jeg er gravid før det er for sent, noe som selvfølgelig skal litt tid. Men der er jeg ganske hysterisk, jeg liker heller å være på den sikre siden. Jeg har alltids noen graviditetstester på rommet for sikkerhetsskyld. Det hadde ikke vært skandale om den var possitiv, for jeg vet hva jeg hadde valgt. Abort. Der er det ikke noe spørsmål, det er et valg jeg er 100% sikker på at jeg hadde tatt. 

  Jeg husker jeg hadde lyst å sterilisere meg når jeg var Jehovas Vitne, for der er abort FYFY! Noe som stresset meg mye med tanke på at jeg ikke hadde lyst på barn i det hele tatt, å uhell kan skje, hva skulle jeg gjort da liksom!? Heldigvis lever jeg ikke under slike regler lengre, så jeg kan slappe litt mer av. Men jeg passer alikevell på at jeg tar p-pillene og slik som hindrer at jeg kan bli gravid. Jeg tar ikke så lett på abort, jeg gjør det jeg må for å unngå å havne i den situasjonen.

  MEN! Var testen POSITIV!? Derfor jeg skal til legen? Der kan dere som jeg slappe av, testen var NEGATIV! Da kan jeg slappe av i dag også. Grunnen til at jeg skal til legen er en annen grunn, så har ingenting med graviditet å gjøre. Heldigvis!

 • 18


   

 • 18

  Jeg er nesten imponert at de faktisk tørr å ta seg friheten til det, selv når alle jenter skriker ut at det er noe av det mest ufyselige en kan gjøre! Noen ting er verre enn andre, men her er mine topp 6 på mest TURN OFF på gutter:

  1. Masete/klengete

  Der er det noe ikke alle gutter helt forstår. Uansett om du viser med første sekund at du ikke er interessert så fortsetter noen av dem å mase på deg. Det hjelper ikke å ikke svare dem på evigheter, de tar ikke pointet da heller. Gutter sier jenter kan være klengete og masete, men det kan virkelig gutter også!

  2. Skryter over hvor god han er i senga

  Unngå den tabben for din egen del! Hvis du er så ufattelig god, overrask henne. Gjør du den feilen av å skryte av underlivet ditt til himmels så ender hun som oftest med å bli skuffet, noe som kan ende med at det var siste gangen siden du var så høy på deg selv.

  3. Care

  Det er en mellomting mellom å være masete og care, så unngå disse to fasene! Værste jeg vet er når jeg spør om noe konkret, men så gidder de ikke å svare. Greit hvis du ikke er interessert i henne, men si heller i fra da enn å ignorere.

  4. Lukter vondt

  Ohhh no! Det er røde lys for jenter!

  5. Sjenert/hard to get

  Nei det er ikke sjarmerende eller sexy! Vær en mann og vis hva du vil ha! I alle fall jeg orker ikke å jakte på deg. Det er menn som er selvsikre og som tar initiativet som er sexy! Lær deg forskjellen.

  6. Dickpicks

  Uansett hvor mange ganger vi kvinner sier det så forstår ikke mange det enda! Det er noe av det ekleste jeg kan få tilsendt, det ender som oftest med blokkering. Ikke send bilde av tissen din med mindre hun i så fall spør, ellers så kan du ha den for deg selv! AMEN!

 • 7

  Jeg har fått mye klager spesielt på Snapchat at jeg er care, dårlig til å svare osv. Jeg skal ikke nekte for det, men det er en grunn til det. I det siste har jeg vært utrolig travel samtidig som seerne på Snapchat har økt betraktelig. Jeg er aktiv til å legge ut bilder på MyStory, men responsen blir for stor til at jeg får svart alle dessverre.

  Jeg er i tillegg utrolig dårlig på småprat, så skriver noen bare "hei" eller "skjer?" til meg så er det ikke alltids jeg svarer. Mest pga jeg rett og slett ikke har tid til å prate. Så jeg kan vel si det slik at hvis du vil ha en samtale med meg, lurer på noe osv, send meg melding på Facebook. Der er den eneste plassen jeg så og si får tid til å svare alle.

  Jeg kan også si at jeg unngår og svare hvis du er påtrengende, fekk eller gris. Ja, jeg kan legge ut lettkledde bilder, men det betyr ikke at jeg ønsker å høre om dine våte drømmer!

  Men jeg fikk i alle fall tid til trening! Det er så utrolig deilig når du kjenner at kroppen bare vil på trening, i tillegg så er det så fint vær så da kan jeg kaste av meg de store hettegenserne! Trente tidlig i dag også, så fikk nesten hele senteret for meg selv. Var utrolig deilig, men samtidig liker jeg når det er litt folk, hjelper på motivasjonen. Så er det tilbake i morgen!

 • 4

  God morgen!

  Våknet opp i dag med verdens ømmeste rumpe! Holy så den har fått gjennomgå. Har ikke fått trent styrke på 2 UKER, noe som er helt katastrofe. Nå må jeg bare prøve å holde det gående slik at jeg kommer meg over den perioden der jeg blir gangsperr av ALT!

  Jeg merker at det er tyngre og komme seg ut nå enn det det var før, men jeg vet at hvis jeg bare kommer meg på trening og får en god rutine så kommer behovet for å dra på trening mer og mer etter hvert. Man må tvinge seg selv litt i begynnelsen, men når resultater kommer så er det verdt det!

  Hva liker du best å trene?

 • 6

  På grunn av tekniske problemer så kommer del 1 skriftlig. Video coming up! Er bare litt tekniske problemer som utsetter det noe så jævlig... Men skal fikses til i morgen eller onsdag ser det ut til.

  1. Hvorfor er du stripper

  Hvorfor ikke! Det er noe av det kjekkeste jeg har vært med på. Jeg elsker å danse og underholde andre, så det var perfekt. I tillegg så er jeg så selvsikker på meg selv, så har ikke noe problem med å være lettkledd/naken foran andre. Du får et adrenalin som bare får deg til å bli hekta. Jeg har aldri likt et vanlig A4 liv, så vil unngå det mest mulig noe jeg virkelig gjør med denne jobben.

  2. Har du noe tidligere erfaring innenfor dans/underholdning som du tror du kan få bruk for nå som du skal være stripper?

  Danset mye da jeg gikk på ungdomsskolen. Koreograferte alltids når vi skulle ha forestillinger og dans på skolen. Vurderte danselinja, men det ble det dessverre ikke. Men har alltids hatt et stort hjerte for dans!

  3. Må man ha utdannelse/kurs til det?

  Jeg kurset meg gjennom Showhuset.no, så anbefales det å gå på pole dance kurs for å bli kjent med å danse rundt stang.

  4. Hva syns tanten og onkelen din om at du har valgt å bli stripper?

  De respekterer valget mitt og støtter meg så lenge jeg er trygg.

  5. Hvor gammel var du første gang du hadde sex?

  Det var rett før jeg fylte 19 år.

  6. Hvordan var din første gang?

  Ung og drita, så husker ikke så mye kan man si.

  7. Kunne du hatt 3 kant?

  Ja.

  8. Har du lyst på kjæreste i nærmeste fremtid?

  Ikke i nærmeste framtid. Holder nok på singellivet i noen år til, trives med det. Har uansett ikke tid til å binde meg.

  9. I "er jeg jomfru?" innlegget ditt skreiv du at du kanskje kom te å skriva om at du blei lurt bak ryggen og sexskandaler.

  Skrev om at jeg ble lurt bak ryggen, men måtte slettes for ble for mye drama. Men sexskandaler kan jeg skrive om!

  10. Syntes du selv at du er pen? rate deg selv fra 1-10

  7.

 • 10

  🌸 AKKURAT NÅ 🌸

  Fy! Så utrolig godt å være tilbake på trening! Jeg har ikke fått trent styrke på 2 uker nå, så det var utrolig tungt å komme seg tilbake. Men nå var det gjort, å jeg sitter nå med den beste følelsen! Etter 2,5 time måtte jeg tvinge meg selv hjem, så regner med at det fortsetter slik!

  🌸 UKEN OPPTUR 🌸

  På Tirsdag når jeg dro til Oslo sammen med tante og onkel. Det var utrolig koselig! Herligste menneskene i verden, så det kunne ikke bli annet enn bra!

  🌸 UKENS HØYDEPUNKT 🌸

  Når jeg var med søskenbarnet mitt på den nye sjokoladebaren i Gjøvik, Smelt. Var så utrolig fint vær og vi bare koste oss, spiste is og snakket om alt. Det var utrolig deilig å bare kunne sitte og snakke om alt jeg hadde på hjertet! En som forstår meg og støtter meg uansett!

  🌸 UKENS ANTREKK 🌸

  🌸 UKENS TANKE 🌸

  Har tenkt mye på at jeg må komme meg til Haugesund igjen fortest mulig for å møte lillesøstrene mine. Det er ikke det samme uten dem, så jeg skal dit med første mulighet!

  🌸 UKENS NEDTUR 🌸

  Når jeg knakk sammen når jeg lå og solte meg. Jeg begynte å tenke på når jeg lå og solte meg på brygga med foreldrene og søstrene mine, å innså at det aldri kom til å gjentas... Den dagen var savnet utrolig stort!

  🌸 UKENS IRRITASJONSMOMENT 🌸

  Uten tvil når jeg ble fortalt av en strippeklubb at jeg var for stor! Han skyldte også på at jeg ikke danset bra nok, men han sa at neste gang så kunne jeg bare maile han bilder av meg. Jeg trengte ikke å komme ned for å ta audition. Da skjønte jeg jo med en gang at alt gikk på utseende, jeg er ikke dum!

  🌸 UKENS MEST LESTE INNLEGG 🌸

  JEG ER FOR FEIT FOR JOBBEN!

 • 6

  Jeg har alltid ønsket å flytte dit har jeg sagt, men jeg visste ikke egentlig hvordan det var der. Nå har jeg vært i Oslo flere ganger i uken, å jeg kan si at jeg holder enda med at jeg vil flytte dit. Helst så fort som mulig. Jeg bare elsker selve plassen, folkene og miljøet.

  Så nå har jeg satt meg et mål for sommeren, å det er å få meg jobb i Oslo slik at jeg kan flytte. Jeg skal allerede i et intervju i August innenfor stripping så jeg krysser jo fingrene for det. Jeg liker meg jo godt her i Gjøvik også, men jeg merker det blir litt for rolig for meg til tider... Så jeg tenkte å finne meg et kollektive i sentrum så skal nok alt fikse seg!

  Vært litt problemer med spørsmålsrunden, men den kommer ut i kveld! Beklager så mye forsinkelsene, men dårlig nett gjør at det kan ta litt tid..

  Ha en nydelig uke videre!

 • 9

  God kveld søtnoser!

  For en nydelig dag! Var i Frognerparken i hele dag og bare koste oss med god mat, musikk og fint vær. Det var utrolig nydelig, jeg hadde aldri vært der før! Jeg trodde ærlig at det ikke var i Oslo vi hadde disse skulpturene, men et annet land. (Så mye følger jeg med ehe.) Men godt var det i alle fall!

  Jeg trengte virkelig og komme meg ut blant mennesker, det har jeg så utrolig godt av. Jeg var mye mer roligere før og ville helst bare være hjemme og slappe av. Nå er jeg blitt mer den som trenger å være blant folk, jeg trenger at ting skjer.

  Er det noe jeg savner fra Haugesund så er det uten tvil venninner! Gutter er så lett å bli kjent med gjennom alt av apper, men venninner er litt mer vrient når du ikke går på skole eller jobber blant folk. Noen som har et tips?

 • 7

  God morgen!

  Da sitter jeg i bilen på vei til American Independence Day! Vi var utrolig heldig med været så dette kommer til å bli en kanon dag! Første gangen jeg er med på det, men resten har vært noen ganger så jeg har noe å se fram til uansett har jeg forstått. Fint vær, Oslo og kunne være ute da er jeg fornøyd!

  Flere bilder kommer i løpe av dagen!

  Flere som skal på arrangementet?

 • 9

  Jeg trengte virkelig en pause fra alt i går. Jeg trengte bare og fokusere på meg selv. Det har skjedd utrolig mye på kort tid, så jeg har ikke fått så mye tid til å tenke på hva som egentlig har skjedd. Før i går. Jeg satt ute i hagen og begynte å tenke på mamma og pappa, huset ved sjøen, hvordan vi lo å hadde det gøy, de dype samtalene med mamma mens vi lå og solte oss ved båthuset. Alt er bare minner. Jeg får aldri oppleve det igjen. Jeg har lenge bare fortrengt tanken, for det er så sårt. Jeg greier ikke å se familiefilmer, jeg sliter med å bare slappe av uten å gjøre noe, jeg savner rett og slett mamma og pappa.

  Jeg tror innerst inne det er godt for meg og bare få det ut. Det er lov å være knust, jeg har jo tross alt blitt ekskludert av mine egne. Jeg er som alle andre, jeg har følelser og de er ekstremt sterke nå for tiden. De gjorde mye dritt i slutten, men det er så mange gode minner også, det er de som dukker fram. Det går liksom opp for meg litt etter litt at jeg kommer faktisk aldri til å være omfavnet i armene til mamma igjen...