hits

september 2017

LIVET SOM JEHOVAS VITNE - SEX

Det er sant, det er folk som enda lever under regelen IKKE SEX FR EKTESKAP. Selv s husker jeg at den regelen ikke var noe problem nr jeg var den del av det, det var den mest naturlige tankegangen. Jeg var stolt nr jeg sa jeg var jomfru som 18, selm om venninnene mine ikke forstod hvordan jeg greide tanken p bare ha sex med en person i livet. Bare de flelsene en fr for en person nr en er sammen er s sterke at det nesten er umulig sier mange.

Selv s hadde jeg aldri kjreste s de flelsene fikk jeg ikke kjenne p som Jehovas Vitne, derfor var det enklere for meg. Vi hadde ogs en regel om at par ikke skulle vre alt for mye sammen alene, de skulle ha anstand. Jeg var anstand for ssteren min nr hun holdt p med en og det var bare flaut for meg. Sitte der med et nyforelska par bare fordi de ikke skulle vre alene, eller g regelmessig og banke p rommet for passe p at de ikke gjorde noe "tull". KLEINT!

Det er morsomt se tilbake til den tiden, men jeg vet med meg selv at jeg aldri hadde greid leve under de reglene den dag i dag. Tok meg en kveld p byen det med frie tyler s var jeg ikke jomfru lengre (hehe). Flirer godt av den natten den dag i dag!

JEG VISSTE IKKE AT DET S S FLT UT FR JEG FIKK SE FR OG ETTER BILDE!

Dagen i går gikk i et. Jeg dro fra Stavanger til Haugesund 08.00 for jeg skulle nemlig til frisøren, Frontier Frisør. Det stemmer jeg drar helt tilbake for å ordne håret hos henne, det hadde jeg også gjort hadde jeg enda bodd i Gjøvik. Jeg har aldri vært fornøyd når jeg har vært hos frisøren, men hun likte jeg fra første gang!

Jeg har hatt ombre i noen år nå og etter alt for lenge med venting før jeg tok meg tid til frisøren så så håret mitt grusomt ut! Så nå er planen å gå tilbake til blondine! Jeg satt i iallefall 4 timer i går for striping og korregering av håret, så jeg er et steg nermere og bli blond!

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet jeg fikk denne gangen også selv om målet er blond. Synes nesten jeg ligner litt på mamma for hun har blondt med brune striper. (Hihi)

JEG SKAL TILBAKE TIL STLANDET

God morgen snupper!

Da var mandagen oversttt og vi fortsetter uken mot helgen. Selv s har jeg og ssteren min akkurat bestilt billetter til Oslo hvor vi videre tar turen tilbake til GJVIK! Det kom ganske brtt p oss begge to. Hun skal nemlig ta brystreduksjon i Oslo og jeg blir med som stttemedlem. Hun fikk vite i gr at operasjonsdagen er p mandag s dette blir virkelig spennende! S etter operasjonen skal vi bo hos tante og onkel i Gjvik rundt en uke slik at hun fr kommet seg skikkelig. Jeg merker jeg grugleder meg like mye som henne for hennes vegne, men det kommer nok til g kjempe bra!

Vi har faktisk planlagt lage en film av oppholdet der nede, slik at dere fr vre med p reisen! Vi har opplevd s mye i det siste som vi skulle nsket vi hadde hatt p film, s vi tar med oss kamera framover. Mulig dette kan bli noe fast, hvem vet. Jeg ser i alle fall fram til mte venner og familie der nede igjen! Savnet alle masse!

 

SLUTTET STRIPPE? DRMMETYPEN? SUGAR DADDY? ++

Det var ptide! For 20 dager siden satte jeg i gang en sprsmlsrunde, men ikke fr i dag har jeg ftt svare p disse. "Bedre sent, enn aldri." Eller? I alle fall, her er noen av sprsmlene dere dro fram denne gangen!

Har du sluttet med stripping?

Det har vrt utrolig rolig etter jeg flyttet, men sluttet har jeg IKKE. Jeg ble faktisk nylig lagt til Showhuset.no sine nettsider s vi kan heller si at jeg har s vidt begynt! Greide vrenge foten sist helg s har vrt lite ving med heler, men allerede i dag var det tilbake til full musikk og hler p kjkkenet! N begynner ogs sesongen for strippere s jeg ser fram til se nr neste jobb blir!

Hva er mlet med trening for deg?

N er det egentlig bare komme meg p trening og kose meg med det. Var alt for streng over lengre tid, s n er fokuset bare gjre det jeg liker og trives med. Greier jeg holde kroppen fin og stam samtidig som rumpa sitter der den skal s er jeg fornyd.

nsker du fortsatt stille i bikinifitness?

Jeg har ikke lagt tanken bak meg, men det blir i framtiden om noen r. Jeg vet med meg selv at det er noe jeg skal oppleve, men n har jeg s mye annet jeg vil gjre som er umulig gjre samtidig som fitness.

Bor du med ssteren din?

Ja det gjr jeg. Vi er som et gammelt ektepar!

Hvordan trives du i stavanger?

Elsker plassen! Jeg har aldri angret p flytte til Stavanger, der er noe jeg har hatt lyst til lenge. Alle her er s ste og imtekommende!

Hva er ditt syn p at unge studenter/vakre unge damer finner seg eldre sugar daddys?

Har man lyst s har man lov tenker jeg. Jeg blander meg ikke opp i hva andre velger gjre, det er deres liv.

Hvordan er "drmme" typen din?

I NEED A REAL MAN!


 

DET BLIR FOR MYE FOR LILLE NORGE!

Jeg m rett og slett le! Jeg er fasinert over dobbeltmoralen til ste "uskyldige" beboere i Norge. Nr til og med de store bloggerne som legger ut mye dryt begynner snakke nedsettende om andre bloggere som plutselig viser litt mer hud tenker jeg bare er tragisk og barnslig. I de siste ukene har det vrt "krig" i bloggverden pga kropp og spesielt PUPPER. Bloggere slr seg ls og viser puppene sine til alle leserne sine, noe andre bloggere virkelig ikke greier hndtere. HVORFOR?

"Nei det gr en grense p hva en kan legge ut." det er det du som skal bestemme tenker jeg? Folk flger og forguder Instagrammere som legger ut mye kropp og tenker ?INSPO?, MEN nr det er noen du kjenner og ?konkurrerer? mot s er det ufyselig. Jeg skal vre rlig si at jeg skammer meg over mange jenter i dag, jenter som jeg ellers har sett opp til. Jenter burde sttte hverandre og BOOSTE hverandre for st imot dagens syn p kropp. I stede str vi tenker hore, slut og PR-kt.

Folk skal f lov til uttale seg og si sin mening, men snakke nedsettende om andre er IKKE greit. Hvis hun vil vise nippelen s la henne vise nippelen! Alle har en nydelig og unik kropp som ikke er lik noen andre sin, la oss f lov til vise vrt kunstverk og vre stolt over den p samme mte som de som vi forguder, men ikke kjenner!

Jeg har ellers bare to ord til dere der ute, spesielt dere jenter som ikke takler se andre jenter som gir litt faen!

SKJERP DERE!

 

SLR ALDRI FEIL!

Da var det endelig lørdag! Selv startet jeg helgen med å legge meg i solariumet for å friske opp brunfargen for kvelden. De minuttene med varme er et must nå som det begynner å bli kaldt og grått ute. Heldigvis litt sol i dag, så får håpe det holder litt nå.

Selvfølgelig er bloggen blitt påvirket av at jeg ikke har telefon lengre dessverre, men det måtte jeg nesten regnet med. Heldigvis så fikk jeg skaffet meg en midlertidig telefon så gjør det lettere for meg å holde bloggen oppe. Blogging blir det, jeg må bare være flinkere til å bruke tiden fornuftig!

Ha en nydelig helg alle sammen!

DET GIKK BRA HELT TIL JEG LA HODET P PUTA

Dette er et innlegg jeg aldri hadde sett for meg at jeg skulle skrive, rett og slett fordi jeg har avklart med meg selv at dette aldri kom til skje! Jeg hater nemlig skrekkfilmer, men i gr kveld greide ssteren min overbevise meg til se IT p kino!

Jeg tror jeg har sagt til alle jeg kjenner at det er en film jeg aldri skal se, i alle fall ikke p kino. Slik ble det n ikke... Jeg ble faktisk overrasket over hvor bra jeg hndterte det, selv om jeg hadde hodet mer ned i skjerfet mitt enn opp p skjermen(Hehe).

Jeg kan si at jeg syns den var utrolig bra alt i alt og var ikke srlig redd nr vi skulle hjem, men...

Selv om jeg flte meg rolig s var hodet fulle av tanker. Jeg fikk nesten ikke sove, og nr jeg sov s drmte jeg det merkeligste. Jeg mtte klype meg selv flere ganger den natten for sjekke at jeg var vken, men jeg flte jeg alltids datt tilbake til samme drm etterp.

Jeg angrer meg ikke for ha sett filmen, den var utrolig bra. Men jeg merker i dag at jeg mangler nattesvn.

EN NY MNED DER JEG FORSVINNER FRA BLOGGEN!?

Det var grunnen til at jeg ikke blogget sist gang, s betyr det at det skjer igjen?

Mobilen min har nemlig funnet ut at den ikke vil sammarbeide lengre, IGJEN! Jeg var p verksted for sikkert en mned siden og fikk helt ny telefon, men samme problemet der ogs om ikke vrre. Det gr ikke ann ringe, ta telefonen, skjermen fryser og flere av appene vil ikke pnes... Kan vel si at jeg virkelig IKKE har flaks denne helgen.

Men en ting er sikkert, jeg skal ikke vre p latsiden med bloggen. Jeg har en del innlegg som skal ut, s pause har jeg ikke tid til. Jeg skal rett p verkstedet med den i morgen og f fikset den opp, hper bare det ikek tar like lang tid denne gangen. Evt s fr jeg skaffe meg en telefon ekstra for slike tilfeller, siden det alltids skjer HAHA!

NOEN SOM HAR OPPLEVD DET SAMME?!

FYLLA HAR SKYLDA

Jeg kan vel si at det gikk "litt" hardt for seg i helgen. Jeg var nemlig s heldig som greide vrikke foten noe s jvlig nr jeg var ute p byen i Haugesund natt til lrdag. Hye hler er ikke bare bare kan jeg si. Jeg husker bare jeg gikk ved baren og plutselig l jeg p magen, det var ikke rett opp igjen. Jeg ble liggende litt fr jeg til slutt reiste meg, tok p meg skoen og fortsatte kvelden videre. Akkurat da kjente jeg ingenting, sikkert pga alkoholen. Jeg kjente det litt nr vi skulle hjem og jeg skulle g barbeint, da haltet jeg husker jeg, men det var ikke i nrheten av dagen etterp.

Det var rett og slett umulig g. Heldigvis s fikset ssteren min rullestol til meg p hotellet slik at vi greide komme oss ned til frokosten. Jeg har aldri flt meg s hjelpesls, jeg fikk virkelig respekt for dem s bruker rullestol over lengre tid. Det trille inn og se alle snur seg ser p deg nr du skal ha deg mat, folk stirrer og tenker ikke over det en gang at de gjr det. RETT OG SLETT UBEHAGELIG. Jeg skulle egentlig hjem til Stavanger p lrdagen, men det var rett og slett umulig komme seg hjem pga foten s det ble nok en natt p hotell. Heldigvis fikk jeg lne krykker s da var det litt lettere komme seg rundt p egen hnd.

Men n er jeg endelig hjemme igjen i Stavanger! Tok en varm dusj og smertestillende i gr fr jeg la meg, s i dag greide jeg g/halte meg hjem. Men alt i alt s har det vrt en FANTASTISK helg i Haugesund! Det har vrt mye fram og tilbake for mte alle herlighetene der nede, men n blir det nok en liten pause hvor jeg holder meg i Stavanger.

JEG HAR EN BEUNDRER! KOMMER TIL HAUGESUND I DAG!

For en bra start p helgen! Startet dagen i sentrum men en liten shoppingtur med en utrolig gavmild og kjekk beundrer fr jeg stakk p jobb. Merker jeg ikke er s flink med mte nye folk, sier alt for ofte nei. Men nr jeg frst kommer meg ut s angrer jeg ikke.

HER ER DET JEG FIKK! ELSKER DET!

S n er det jobb fr jeg tar turen til Haugesund IGJEN! Det stemmer, Im Back! Push kjrer Magic Mike tema i kveld, s det er ikke noe jeg skal g glipp av. S hotell er booket og jeg er klar for bare kose meg masse. Noen sier at jeg ikke er velkommen, men det er virkelig ikke det jeg har ftt inntrykk av!

GOD HELG!

LIVET SOM JEHOVAS VITNE - FRA DR TIL DR

Dette er kanskje noe av det Jehovas Vitner er mest kjent for, det er rart den dag i dag se dem g der med bladene sine. Jeg har bde gode og drlige minner med det.

Vi hadde faste dager som familie der vi pleide mte andre Jehovas Vitner i Rikets Sal for et lite mte fr vi dro ut i distriktet. Vi pleide g 1 time nr vi gikk om ikke mer, og fra min side handlet det enten om greie lese mest mulig skriftsteder fra bibelen p den tiden eller levere mest mulig blader. Det stemmer, det var en slags konkurranse jeg og noen hadde for holde motivasjonen oppe av og til.

Jeg hadde noen perioder der jeg gikk all in og elsket g fra dr til dr nr jeg var skikkelig inn i det. Andre ganger sto jeg og hpte dren ikke pnet seg. Responsen var ofte den samme "ikke interessert". Jeg opplevde aldri bli invitert inn av folk, det skjer sjeldent.

Vi gikk som oftest med bladene Vakttrnet og Vkn Opp de burde leses fr en gr ut med dem slik at du visste hva du snakket om hvis noen spurte. Jeg husker jeg satt i pausen p jobb hver dag for lese de ferdig. Det er litt artig tenke tilbake p hvor ivrig jeg var innenfor den religionen, men om jeg savner det?

Neppe

GIVEAWAY

Det stemmer, n var det virkelig p tide med GIVEAWAY! Sommeren er over og brunfargen forsvinner litt etter litt... Eller s har du slike som meg som sliter med bli brune i det hele tatt, da har selvbruning vrt redningen. Selv s har jeg sverget til St.Tropez sin mousse i flere r n, n har DU muligheten til teste den ut!

Du og en venn har mulighet til stikke av med hver sin selvbruning fra St.Tropez (240ml og 120ml.)

Slik deltar du:

- Flg @christinalegreid og @sttropeztan p Instagram.

- Kommenter p bildet mitt p Instagram som er likt bildet over hvem du vil dele denne gaven med.

Vinner trekkes sndag 17.09.17

LYKKE TIL!

VI VAR SIKKRE P AT HAN HADDE TATT SELVMORD!

Det er uten vil noe av det sykeste samt. skummleste jeg har opplevd p lenge! Jeg og ssteren min tok oss en tur ut i gr kveld for kjpe mat da vi ser i nabohuset en helt blek mann stende med hode vendt bakover. Det var masse lys i huset, men ingen tegn til folk. Fst s tenkte vi bare at det var en dukke og gikk videre. Jeg hadde tatt bilde lagt ut p snap, plutselig fekk jeg flere som skrev "hengt seg". Det var da jeg faktisk begynte og tenke meg om. Vi gikk tilbake til huset og prvde se bedre etter og vi syntes det lignet mer og mer p et menneske.

Jeg tok ringte politiet og etter noen f minutter kom det to store politibiler kjrende i full fart. De s med en gang hva som befant seg i vinduet. De tok og banket p, men ingen pnet. Etter noen minutter ser vi han ene politimannen springe fra bilen med noe som lignet en bre i hendene. Hjertet banket og vi ble mer og mer bevisst p at det var et menneske. Etter litt finner vi ut av at det var en stige politimannen sprang med der han plutselig str i vinduet utenfor huset. S hrer vi politimannen rope til oss "Det er en dukke!".

Jeg har aldri vrt s lettet. Politiet var veldig glad for at vi hadde ringt, for de var usikre selv p hva det var nr de kom. Hper det er det nermeste jeg kommer til vre vitne til noe slik! Hvem i huleste har en dukke stende i vinduet slik?!

BANNLYST FRA HAUGESUND!

Dette er et tema jeg virkelig kunne nske jeg slapp ta opp, men slik som denne verden er s kommer dette alltids til vre et tema! I gr gikk jeg nemlig "for langt" p snap la ut bilde av puppene mine med emoji over nipplene. Folk har lagt seg et bilde av at pupper er som et kjnnsorgan, det er fyfy og vise. Viser du klft s blir du stemplet som skitten, sideboob er ganske dristig og viser du nippelen s er livet ditt delagt for alltids. HVORFOR? Sist jeg skjekket s har guttene noe som ligner ganske mye p det vi har, noen har til og med mer fett enn oss jenter der oppe!

Hvorfor m vi jenter dekke oss til og ikke dem? Vi m dekke oss til p stranden, f stygge skillemerker etter bikini osv. Jeg synes folk har gjort pupper til en mer "big deal" enn det egentlig er. Iflge grsdagens snap s kunne jeg aldri startet et liv i Haugesund igjen, jeg har delagt "alt" for meg selv visst. Jeg tenker at viss du ikke liker det jeg legger ut, hvorfor flge med meg og mitt liv? Mange vil si at jeg ikke tenker over hva jeg gjr og hva det vil gjre med livet mitt framover, men det er akkurat det jeg gjr.

(Artikkel: Hvorfor er pupper blitt en s big deal)

Folk har ftt et s sexfiksert syn p pupper. Legger du ut bilder av dem slik jeg gjorde i gr s er det som om skrike ut "ligg med meg!". Hadde en gutt lagt ut samme bilde s hadde ingen reagert s sterkt og tenkt p samme mte. Vi lever i 2017! Alle har sett en pupp, s hvorfor lage et s stort nummer ut av det? Rumpa gr fint, men en pupp er dden. COME ON! Det er ptide noen str fram for oss kvinner og viser at det er faktisk ikke annet enn litt ekstra fett p et visst punkt p kroppen.

JEG STAKK TIL HAUGESUND

God morgen stnoser! Hper alle har hatt en like fantastisk helg som jeg har hatt. Dagene har gtt i ett denne uken og det er i dag jeg kjenner hvor sliten jeg er, men det var verdt det! Jeg dro nemlig hjem til hjembyen min, Haugesund p fredag. Det var p kvelden arrangert et arrangement s jeg tok skaffet meg et hotellrom og ble natten over.

Det var kjekt se s mange kjente ansikter igjen. Det ryktes at Stavanger har et mye bedre uteliv, men nr du kjenner s mange i Haugesund i forhold til Stavanger s blir det automatisk mye kjekkere.

Outfiten for kvelden! Selvflgelig ROSA!

Hper alle har hatt en nydelig helg og er klar for en ny uke!

DERFOR KOMMER JEG ALDRI TIL SLUTTE BLOGGE

Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle ha s stor pvirkning p andre som jeg har hatt. Jeg har hatt et ml om kunne motivere andre unge jenter og gutter til f motet til flge drmmene sine og leve SITT liv. Det mte p s mange nydelige ungdommer som trr komme bort og vre pne med at de liker bloggen min og at den motiverer dem er noe av det nydeligste jeg har opplevd!

Det er uten tvil den strste motivasjonen min til bare kjre p og ikke gi opp. Haters er noe alle bloggere kan regne med kommer p kjpet. Men det f faste lesere som m innom bloggen din for finne motivasjon er en skatt som en virkelig m ta vare p!

Tusen takk for at dere vil vre med p min reise!

LIVET SOM JEHOVAS VITNE - RETS HYDEPUNKT

Tenkte starte en liten "serie" med hvordan livet som Jehovas Vitne egentlig var. Mange lurer p hva vi gjorde, ikke gjorde, hvordan det var g fra dr til dr osv. Starter i dag med hydepunktet med vre Jehovas Vitne, nemlig det vi kalte sommerstevne.

Da samlet alle Vitnene og andre som nsket vre med fra et visst omrde sammen for overvre et 3 dagers stevne bestende av taler. Det startet tidlig om morgenen, varte i ca 3 timer, 1 time pause fr vi fortsatte i ca 3 timer til.

Bildet er fra etter stevne p et hotell i Sverige som vi bodde p.

Som oftes var stevne vi dro p i Bergen, da pleide vi vre noen tusen. I 2015 ble det arrangert stevne i Sverige. Da kom det folk fra hele Skandinavia, samt Island, Grnland og Fryene sammen, rundt 50.000 mennesker. Det var selvflgelig en stor opplevelse og sitte s mange i et rom.

Pausen var selvflgelig det kjekkeste med stevnet. Mtte nye og gamle venner, spiste og koste oss. Det som ogs var kjekt med stevne var pynte seg! Har alltids elsket hler og kjoler, her var plassen jeg kunne bruke det. Hadde det ikke vrt for disse stevnene s hadde jeg ikke vrt i nrheten av hvordan jeg gr med hler i dag!

S har du livets hydepunkt. Jehovas Vitner har ikke barnedp, men dper seg nr de selv fler de er "klar". Dette skjer p stevnene. Selv s valgte jeg dpe meg i 2014 som 16 r.

Stevnene var noe av det jeg likte, mest pga det sosiale.

ROMMET MITT FR OG ETTER JEG FLYTTET INN!

Da tenkte jeg det er ptide med en liten visning av rommet mitt som jeg er mest fornyd med. Leiligheten var mblert fra fr av, men rommene fikk vi ordne som vi ville heldigvis. Er ikke 100% fornyd, men er en god start!

Selvflgelig s fortsetter jeg med rosa som tema her ogs!

Trives utrolig mye i Stavanger s langt.

JEG LAR DEG TA KONTROLLEN!

Da var det tirsdag og jeg er kommet halvveis p jobb. Ferdig 18.00 i dag og da er det rett over p trening igjen. Er helt stl i rumpa og bein i dag, s er UTROLIG glad for at jeg ikke har en jobb der jeg m bruke beina mye (ehe).

Men videre til det jeg skal fram til i dag. Jeg tenkte nemlig at siden jeg har ftt en del sprsml bde p IG, Snap og bloggen som jeg ikke har ftt mulighet til svare p s er det p tide med en SPRSMLSRUNDE! S n er det du som bestemmer hva som skal bli tatt opp p bloggen.

Det kan ogs vre tips til emner dere vil jeg skal skrive om p bloggen. Valget er deres!

HVA LURER DU P?

VT I BUKSA

For en utrolig bra start p dagen! Hadde jo fri fra jobben i dag, s jeg benyttet muligheten til rydde og vaske leiligheten. Jeg husker ikke sist jeg hadde s bra med energi. Full musikk og danset rundt med stvsugeren. Bilder av leiligheten fr og etter kommer snart!

Jeg kom meg ogs p trening i dag! Det er nesten flaut hvor drlig jeg har vrt med trening i det siste, har bare spist dritt de siste ukene. Merket jeg var lei slik mat i gr, s var lett og finne fram de sunne matvarene i dag. Jeg har en flelse av at denne uken kommer til g utrolig bra med bde mat og trening, merket for frste gang p lenge at i dag var det godt komme tilbake til treningen!

Ble en skikkelig rumpekt som sto p listen i dag. Ble gjennomsvett! Lysegr tights var ikke det smarteste valget kan man si. Gikk ikke mange minuttene fr den ble mer og mer mrkegr. Men men, ingen p trening kunne si at jeg ikke gav noe i alle fall (haha).

S n er planen krype til sengs slik at jeg er vken og opplagt til en kt fr jobb i morgen.

Sov godt stnoser!

JEG ER TILBAKE! DENNE GANGEN FORSVINNER JEG IKKE IGJEN!

1 mned er gtt og jeg har ikke lagt inn et eneste ord p verken blogg, Instagram eller snap. HVORFOR? Grunnen er egentlig bare det at jeg mtte levere telefonen min p verksted etter ha knust den og s mistet den i do. (sikkert 4 gangen) S da hadde jeg ikke tilgang til bildene mine...

Jeg ble ogs ekstremt syk en uke etter. Jeg holdt meg hjemme i 1 uke med halsbetennelse. Jeg tror jeg aldri har vrt s syk fr i hele mitt liv. Flte jeg svelget kniver nr jeg skulle svelge, kaldsvettet og skalv noe intenst hver morgen, kastet opp og flte meg helt ubrukelig. Jeg hper virkelig det er frste og siste gangen!

Jeg har ogs startet opp med jobbe for fullt n! Det er helt merkelig tenke at jeg ikke har jobbet p 8 mnd, men er litt deilig vre tilbake kjenner jeg!

Men n er jeg tilbake for fullt! Fikk telefonen min tilbake ENDELIG over helgen s n har jeg ingen unnskyldning!