christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem.

VLOG ⎮VI BLIR ETTERFULGT AV KAMERA EN HEL DAG ⎮ CHRISTINA SKAL PÅ STRIPPEJOBB

 • 22.10.2017kl.16:03
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (7 )

 

Da var det søndag og det betyr NY VIDEO! Vi har nemlig planlagt at vi legger ut video hver Onsdag og Søndag fremover.

Vi ble nemlig fulgt med kamera fra halv 3 om morgenen til halv 9 om kvelden samtidig som vi også selv tok og filmet. Vi testet ut nytt treningssenter og jeg skulle på strippejobb om kvelden. Sjekk den ut! Klikk HER for å sikre deg at du får med deg neste gang vi legger ut!
 

Dato.22.10.2017 klokken.16:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

HAN SKULLE KJØPE SEX AV MEG, MEN...

 • 19.10.2017kl.18:52
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (27 )

God kveld alle sammen. Nå skal dere få høre om noe jeg opplevde i dag og som jeg tok tak i. Folk har nemlig fått det for seg at siden jeg er stripper så selger jeg også meg selv, men når folk har konfrontert meg med det så har jeg nektet. Dette er ikke alle som tror på så da har noen valgt å "teste" meg på dette punktet med å prøve å betale meg for sex. Etter det jeg har forstått så tror de at bare de vifter litt med noen sedler så sprer jeg beina. Men det er ikke tilfelle, det fikk en av dem erfare i dag.

Her har dere samtalen mellom meg og en Instagam følger som foregikk i kveld:

Bildet som ble sendt: Her ser mann at hvis man bli tatt for kjøp av sex så kan du i værste filfelle ende opp i fengsel, om ikke det blir bot. Du kan også bli hindret i å ta forskjellige utdannelser og jobber som f.eks politi.

Jeg er ganske lei slike idioter så nå var det nok, noe jeg regnet med at han forstod. Denne personen burde virkelig tenkt seg om 2 ganger før han skulle være så tøff. Jeg skal nemlig til politistasjonen i morgen og høre med dem ang. disse meldingene om de gjør noe med dem. Merker at det bare er stress og frister ikke for føler selv politet kan ta lett på noen saker, men det er påtide folk tar meg på alvor nå! Plutselig er det mer alvorlig enn jeg hadde sett for meg.

Så er det flere som vil "teste" meg så helst gjør det i kveld slik at jeg ikke trenger å dra til politistasjonen flere ganger.

 

Dato.19.10.2017 klokken.18:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 27

VLOG ⎮10 MUST HAVE I SMINKEPUNGEN

 • 19.10.2017kl.17:36
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (4 )

Her kommer vår 3. vlog som denne gangen omhandler våre 10 MUST HAVE i sminkepungen. Vi sier våre meninger om produktene og hvorfor disse er bedre enn andre. Vi ble selv utrolig fornøyd med resultatet av redigeringen av videoen å håper den faller i smak hos dere også! 

Husk å abonner gratis på YouTubekanalen vår HER for å få med deg når vi poster nye videoer!

Dato.19.10.2017 klokken.17:36 Kategori: Mote Kommentarer: 4

JÆVLA HORE

 • 18.10.2017kl.19:54
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (41 )

Jeg skal ærlig innrømme at jeg skjønner meget godt hvorfor noen bloggere knekker sammen og velger å legge ned bloggen for dagene. Jeg har selv etter å ha hatt litt flere lesere enn det jeg har pleid fått kjenne på det hatet de får, å 90% av gangene kommer det fra jenter. Hva faen? Det at "jenter holder sammen" har aldri vært realitet. Selv menn reagerer på hvor fæle jenter kan være mot hverandre. Her er det ikke om å gjøre å pushe hverandre når vi ser noen gjør det bra, neinei! Da må vi finne alle slags muligheter som e dra dem ned, helst litt lengre enn det vi selv er.

Jeg har vært åpen og ærlig på bloggen min om ALT. Hva jeg jobber med, privatlivet mitt, jeg legger ut bilder jeg selv liker uten å tenke på andre osv. Dette er temaer alle elsker å lese om. Hvorfor det? Fordi det er så lett å skrive noe negativt om personen da! Men det gir meg ikke en grunn til å slutte. Personlige blogger er de som må tåle mest hets, men det er samtidig de som folk flest leser. Det er personlig, du lærer deg å kjenne bloggeren og kjenner deg muligens igjen i ting.

Jeg lever lever mitt liv. Jeg gjør hva faen jeg skulle ønske uansett. Jeg elsker å sminke meg, litt mer enn det jenter flest sminker seg til normalt. Jeg liker utfordrende klær som gir oppmerksomhet og jeg liker å gi litt faen og teste ut ting i livet ikke alle tørr.

Jeg har gitt opp tanken på å få folk til å skjerpe seg og lære å stille opp for hverandre, det kommer ikke til å skje. Det er trist. Det hindrer så mange fantastiske mennesker i å tørre å prøve ut nye ting og finne seg selv. Vi lever i en verden hvor folk flest ikke følger drømmene sine, de følger folkemengden.

Jeg vil mye heller fortsette mitt liv som det er nå med all hat og drit hver dag enn å følge mengden igjen. Det at faktisk noen står imot presset kan gi andre motet til å gjøre det samme!

Så kjære lesere. Dere kan få hele verden til å se på meg som en hore, men jeg kommer aldri til å slutte med å stå på for mitt. Jeg vet med meg selv hva jeg er, det er det som er viktigst!

Dato.18.10.2017 klokken.19:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 41

10 KILO TYNGRE

 • 18.10.2017kl.12:03
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

I går kveld drev jeg å sveipet igjennom notatene mine på telefonen hvor jeg kom over oversikten over vekten min når jeg drev og trente, jeg fikk faktisk sjokk. For akkurat 1 år siden på denne tiden veide jeg 10 kg ekstra. Jeg husket ikke hvordan jeg så ut på den tiden så jeg fant fram bildene på PC-en hvor jeg nok en gang fikk sjokk. Jeg husket at jeg IKKE var fornøyd med kroppen min bare, men ifølge bildene jeg fant så skulle jeg ikke ha klagd!

Jeg var jævla sterk og flink til å trene på den tiden, så jeg hadde en god del muskelmasse som tok mye av vekten også. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg spiste utrolig mye dritt i tillegg på den tiden før jeg tok et tak. Heldigvis så var jeg glad i å trene, takk for det!

Jeg hadde gått opp 20 kg etter en ekstrem diett jeg hadde før syndenturen i slutten av vinteren, det var en skikkelig smell! Jeg lærte da at det er bedre å spise bra og gå stabilt ned enn å fyke ned i vekt uker før du skal reise. Tuller både med kropp og spesielt psykisk!

Vekten er virkelig ikke det en skal se på om en liker å trene styrke! Bedre å bruke øyene!

Dato.18.10.2017 klokken.12:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

HOLD DET JÆVLA KJØNNSORGANET DITT FOR DEG SELV!

 • 17.10.2017kl.18:03
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (15 )

Nå er grensen gått! Beklager språket i dette innlegget men nå er jeg bare så jævla lei, dere GUTTER har tråkket over streken! Jeg har alltids hatt en snap som er åpen for alle for jeg har likt at alle kan kontakte meg om det er noe de lurer på. Jeg føler at seerne mine føler seg mer inkludert, men nå er det stopp.

Etter at jeg fikk en shoutout av mr.brovold fikk jeg utrolig mange seere, noe som også innebærte en god del griser! Fy faen så ekkle gutter kan være! Jeg får daglig en goood del bilder og videoer av menn som koser seg med tissen sin. Jeg har alltids bare ignorert de fordi jeg gidder ikke å vise noe oppmerksomhet til det samt. at jeg synes det er utrolig utiltrekkende!

Det er nå noen tenker "du ber jo om det!". Selv om jeg kanskje har litt utfordrende bilder og slik på snappen min så står det ikke på pannen min "vis meg pikken din"! Jeg sprer ikke akkurat beina på bildene, bare tanken er jævlig ekkel!

Jeg mister kanskje noen seere på Snapchat pga dette men det går HEEELT fint. Mister jeg noen griser så skal jeg ta det med et STORT smil! Jeg har egentlig aldri skjønt hvordan mannfolk tenker, hva er sexy med den slangen de har mellom beina? INGENTING! Nasty sier jeg dere.

TAKK FOR MEG

Dato.17.10.2017 klokken.18:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 15

DAGENS LOOK

 • 17.10.2017kl.15:57
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (22 )

Ingenting er kjekkere enn når en har god tid til å stelle seg. For noen dager siden kjøpte jeg HEAT øyenskygge palettet til Urban Decay og i går kjøpte jeg foundationen til Estee Lauder (double wear). Jeg har aldri vært så særlig flink med å bruke øyenskygge, men Melissa er utrolig flink så det fikk meg til å kaste meg ut i det.

Her er dagens look:

Primer: Guerlain

Foundation: Estee Lauder

Concealer: Estee Lauder

Bronzer: Anastasia

Øyenbryn: Anastasia

Øyenskygge: Urban Decay

Solpudder: Guerlain

Highlighter: The Balm

Hva synes dere?

Dato.17.10.2017 klokken.15:57 Kategori: Mote Kommentarer: 22

MY SKIN ROUTINE - MORNING

 • 17.10.2017kl.11:50
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (12 )

I dag var en litt bedre start på dagen! Spratt opp av sengen i dag rundt halv 8 for å bli med Melissa til skolen med ranselen hennes før jeg tok turen videre til trening. Ble en liten morgencardio på 30 minutter og strekking ut. Nå har jeg spist frokost, dusjet og er klar for å sminke meg. Har vært utrolig hekta på å ta vare på huden den siste tiden, noe jeg ser har gitt utrolig bra med resultater!

Dette er hva jeg bruker av hudpleie om morgenen:

STEG 1:

Jeg starter med å rense huden. Da bruker jeg Chanel sin rens for tørr hud sammen med min nye bestevenn Clasrisonic rensemaskin. Jeg har aldri hatt så fin hud som da jeg tok i bruk denne! DU MERKER DEN VIRKER! Jeg tar 1 pump med rens så selve børstehodet og går i sirkelbevegelser i ansiktet. Maskinen har 2 nivåer og jeg bruker nivå 1 om morgenen.

STEG 2:

Etter at huden er renset og tørr så tar jeg Chanel sitt ansiktsvann (også for tørr hud) på en bomullspad og sveiper den over ansiktet.

STEG 3:

Å nå det viktigste, serum. Alle har en dagkrem, men ikke alle har serum i skapet sitt. Men skulle man valgt mellom disse to så er serum uten tvil det en burde hatt. Grunnen til dette er nemlig at den har en tynnere konsistens som gjør at den trekker enda lengre ned i huden. Den gir ikke bare fukt der og da men jobber med huden over lengre tid. Jeg tar en pump av denne og masserer den godt inn i huden.

STEG 4:

Så er det til slutt en god dagkrem. Da har jeg Chanel sin krem i fukt serien Hydra Beauty i Creme. Den finnes også i Gel for de med oljete hud. Grunnen til at jeg bruker Chanel sin hudpleie er fordi jeg alltids har hatt et hjerte for Chanel. Det er også pga lukten på produktene, det er kanskje den største grunnen! Du føler seg så utrolig ren og jeg greier ikke å ta i bruk noe annet etter jeg først begynte å bruke disse produktene.

STEG 5:

Ellers så tar jeg maske minst 2-3 ganger i uken. Da er det glamglow som er favoritten! Vil du ha en maske som gir resultater så er det disse en bør satse på. Jeg har brukt den orange 3 dager på rad for det står en skal det og bilde øverst på innlegget ser dere resultatet! Jeg har ikke higlighter, det er masken som skal gi glød som har gjort jobben!

Jeg og Melissa har forresten tank å lage en ny video snart! Kom gjerne med tips og ønsker så blir de førsteprioritert når vi drar fram kameraet!

Dato.17.10.2017 klokken.11:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

UKEN SOM GIKK - JEG HAR ALDRI VÆRT I SÅ DÅRLIG FORM | 264 DAGER IGJEN | LIPFILLER

 • 16.10.2017kl.20:29
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (6 )

AKKURAT NÅ

God kveld. Da var jeg endelig hjemme igjen og sitter å spiser litt kvelds før jeg skal snart krype til sengs. Kom faktisk nettopp hjem fra trening. Jeg skammer meg nesten hvor utrolig dårlig jeg har vært med å komme meg på trening de siste månedene, det har liksom ikke kommet helt inn i rutinene mine. Jeg tror faktisk aldri jeg har vært i så "dårlig form" som jeg er i idag, det merker jeg spesielt når jeg skal flytte på ting og vekter. Har blitt så svak i armene! Jaja, nå kom jeg meg i alle fall bort i dag og ser ut til at det blir noen ganger til denne uken så jeg kommer nok tilbake!

UKEN OPPTUR

Fredag når jeg tok turen til Aleris sykehus for påfylling av Restylane. Har villet fylle på så lenge nå for følte det ikke gav nok sist gang med tanke på resultatet jeg ønsker meg. Så det å få litt volum på leppene var virkelig en opptur!

UKENS HØYDEPUNKT

Når vi avklarte turen til IBIZA! Vi drar en liten jentegjeng ned dit er planen til nå, men plutselig hiver flere seg på så det skal bli artig! Har allerede fikset nedtelling på telefonen, 264 dager ca skal jeg greie og komme meg igjennom før vi tar turen til varmere strøk.

UKENS TANKE

Om å gå tilbake til skolebenken. Savner det utrolig mye, både det sosiale og det å sitte å arbeide faktisk!

UKENS NEDTUR

Været! Det er så grått og trist når det regnet fosser ned den ene dagen etter den andre! Skjønner nesten at folk kan bli deprimert av dette været. Det er nå jeg virkelig savner det å kunne sette seg i en varm bil og bare kjøre, men neida i stede blir det paraply hvor jeg må gå flere meter for så å komme inn i en klam trang buss. "Yey"

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Når jeg holdt på med å skulle legge ut YouTube videoen til meg og Melissa. Den skulle ha kommet ut på fredag, å det så ikke ut til å være noe problem for vi var effektive med filming og redigering. Men så har du de nedlastingene som har år! Det tok i alle fall en natt å få lastet den opp på YouTube om ikke mer, så det var virkelig irriterende! Jeg liker å legge det ut som jeg har lovet, men når det ikke lar seg gjøre så blir jeg meget irritert...

(KLIKK FOR Å SE VIDEOEN)

UKENS MEST LESTE INNLEGG

VI SNAKKER ÅPENT OM SEX, GUTTER, FAMILIESITUASJON OSV...

Dato.16.10.2017 klokken.20:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Morgenkvalme og oppkast - GRAVID?!?

 • 16.10.2017kl.09:29
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (9 )

Jeg vet ikke helt om god morgen er de rette ordene å starte med på bloggen i dag. For det første så har jeg og Melissa vært så "smarte" å døgnet i natt. For det andre så har denne dagen vært alt annet enn god. Jeg kastet nemlig opp bare noen minutter før vi skulle ut dørene. Jeg husker ikke sist jeg var så kvalm, men jeg tenkte at det sikkert var fordi jeg så vidt hadde spist i natt og at jeg tok fat-burner litt før. Jeg blir nemlig ofte kvalm av dem, men det går som oftest over ganske fort. Jeg kunne nemlig ikke gå og legge meg heller etter jeg kastet opp fordi jeg må nemlig være Melissa sin "slave" og bære sekken hennes til skolen i 2 uker pga hun ikke kan bære noe over 4kg.

Så jeg spratt opp fra doskåla, kledde på meg og gikk ut. Nå var det værste over tenkte jeg så null stress, trene skulle jeg også i dag etter å ha hjulpet henne så jeg måtte ut. Men slik var det ikke... Når vi kom på bussen og den begynte å kjøre ble jeg utrolig kvalm igjen og det var utrolig nære før jeg bare måtte hoppe av på første busstopp! Det var da Melissa tullet med tanken om at jeg sikkert var gravid..

Var jeg GRAVID kanskje?!?! Jeg er hysterisk når det gjelder det, så jeg gikk rett mot butikken for å kjøpe graviditetstest etter å ha hjulpet Melissa. Selvfølgelig skulle jeg da i stresse mitt greie å miste alt innholdet i lommeboka midt i butikken... WHY, WHYYYY? Da ville jeg bare ta testen min å gå! Jeg måtte gå fra sentrum og hjem for jeg var for kvalm til å ta buss, så litt "trening" fikk jeg jo da (Hehe).

Når jeg kom hjem var det rett å teste meg, men nok en gang.. Som alle andre gangene jeg har gjort dette så viser den NEGATIV. Takk Gud for det sier jeg bare! Så jeg regner med at det var den tabletten og lite søvn som utløste dagens mareritt.

Nå har jeg tatt ansiktsmaske og hårkur, så tenkte jeg å vaske sminkekostene mine i dag samt prøve på ny med å få i meg litt mat.

Håper dere får en litt bedre start på uken enn det jeg fikk!

Dato.16.10.2017 klokken.09:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

STRIPPER OG NERD?

 • 15.10.2017kl.19:30
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (14 )

I det siste har jeg savner og vurdert å gå tilbake til skolebenken. Jeg har nemlig alltids ønsket å starte min egen bedrift men føler jeg ikke har nok kunnskap til det. Derfor har jeg lyst å ta master i ØKONOMI! Det stemmer, jeg syntes økonomi var det kjekkeste faget på skolen så jeg kunne tenkt meg å fordypet meg i det. Jeg kan spare mye på å kunne dette selv, spesielt i startfasen.

Jeg fikk ikke fullført læretiden min, men det gjør meg ikke så mye. Jeg tenker å ta påbygg før jeg fortsetter på universitetet innen økonomi hvor jeg får bachelor og master når jeg er ferdig utdannet.

Jeg kommer til å fortsette med stripper yrket selv om jeg skal gå noe "så seriøst". Det er noe jeg elsker å drive på med, så tanken om å slutte finnes ikke.

HÅPER ALLE FÅR EN FIN UKE!

Dato.15.10.2017 klokken.19:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

VLOG - VI SNAKKER OM SEX


Da er den endelig ute etter flere timer med venting på å få lastet den ned på YouTube! Vi håper videoen faller i smak, å skulle det være andre ønsker om video vi skal lage så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet.

HA EN FIN SØNDAG ALLE SAMMEN!

Dato.15.10.2017 klokken.15:14 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 24

JEG SKAL TIL IBIZA!

 • 13.10.2017kl.21:21
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (10 )

Æææææ, jeg har ikke ord på hvor gira jeg er akkurat nå! Jeg og Melissa har nemlig avklart at vi skal til IBIZA til sommeren! Yeeey! Vi har lenge snakket om at vi ville dra i sommer, men nå er det ikke lengre bare snakk. Merker at jeg savner sol og varme så mye nå, så det å vite at vi faktisk SKAL dra i sommer hjelper på motivasjonen til å holde ut vinteren.

Ser fram til solbrun hud, bikini, glitter og PARTYYY!

Jeg har bare hørt bra om plassen, så har nesten litt for høye forventninger. Tror ikke jeg blir skuffet i alle fall!

Noen som har vært i Ibiza? Hva synes dere?

Dato.13.10.2017 klokken.21:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

STARTET HELGEN MED LIP FILLER

 • 13.10.2017kl.11:48
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (9 )

God morgen snupper! I dag startet jeg dagen på Aleris sykehus for påfyll av leppene, men denne gangen ble det ikke juvaderm. Nesten hver gang jeg skal ta leppene mine så ender jeg opp med noe annet enn det som var planlagt. Alle gangene var tanken Juvaderm, men første gangen gikk jeg hjem med botox og i dag Restylane. Kan vel si at jeg stoler på at de vet hva de gjør og hva som er best med tanke på hva jeg ønsker.

Bilde 1 time etter behandling

Er utrolig fornøyd med resultatet! De er selvfølgelig ganske hovne nå, men elsker den myke formen på leppene som jeg har fått. (Bedre bilde kommer i morgen)

Ellers så har jeg faktisk ikke store planer for helgen. Eneste som står på lista er videoene som jeg og Melissa skal filme i morgen. Vi var ute i går til 02.00 pga en ganske interessant oppdagelse vi hadde, så snart blir det STORYTIME på YouTube vår!

GOD HELG!

Dato.13.10.2017 klokken.11:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

HVOR MYE KONTAKT HAR JEG EGENTLIG MED FORELDRENE MINE ETTER JEG BRØT UT AV JEHOVAS VITNE?

 • 12.10.2017kl.18:07
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (26 )

Det å bryte ut har vært som en berg-og-dal-bane både fysisk og psykisk. Med en gang jeg meldte meg ut så ting ganske svart ut og jeg var sikker på at jeg hadde blitt utstøtt av alle mine nærmeste. Plutselig sto jeg i armene til mamma å ting virket til å ordne seg, jeg hadde et lite håp om at de hadde så stor kjærlighet til meg at de aldri kom til å klippe meg ut. Jeg var åpen på bloggen om at jeg hadde kontakt med familien min igjen, men det varte ikke lenge.

24.09.17 oppdaterte jeg bloggen med en spørsmålsrunde der jeg opplyste at jeg enda jobbet som stripper. Dagen etter fikk jeg en melding av mamma:

"Heia. Vi ser nå at du lever et liv som vi ikke kan være en del av. Det er utrolig vondt å se hvordan du velger å leve men det er jo ditt liv å dine valg. Vi kommer på Lørdag for vi har jo lovet å komme med de siste tingene. Men etter det så trekker vi oss vekk. Vi elsker deg Christina."

Jeg fikk også høre at jeg er fysisk utstøtt av mine egne foreldre noen dager senere, for velkommen hjem var jeg IKKE.

Så fra og med 2. Oktober skrev jeg en siste melding til dem, jeg fikk da høre hvor stygg jeg var og hvor møkka lei de var av meg. Koselig. Så fra den dagen kunne jeg kunngjøre at jeg ikke lengre hadde foreldre i livet mitt.

Rart å høre kanskje, men jeg vet jeg kommer til å ha det 1000 ganger bedre uten dem.

Dato.12.10.2017 klokken.18:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

JEG SKAL FEIRE JUL FOR FØRSTE GANG I MITT LIV!

 • 12.10.2017kl.13:58
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (10 )

Det er utrolig rart å tenke på at om litt over 2 måneder så skal jeg faktisk feire jul for første gang i livet mitt. Jeg måtte bli 20 år før jeg fikk oppleve min første bursdag, jul og halloween osv... Når jeg tenker tilbake på livet som Jehovas Vitne så føler jeg at jeg har gått glipp av så mye mer enn det jeg forstod.

Det jeg liker best med julen selv når jeg var Jehovas Vitne var det å pynte med lys, for selv det gjorde vi ikke. Det så utrolig koselig og varmt ut med lys i og på husene de mørke vinterkveldene. Vi skal feire julen sammen med tante, onkel og søskenbarn i Gjøvik, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Har jeg dem så trenger jeg ikke annen familie.

Familie elsker hverandre uansett hva, å det føler jeg uten tvil der!

Dato.12.10.2017 klokken.13:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

"JEG FIKK SPARKEN"

 • 11.10.2017kl.20:30
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (14 )

Det stemmer, jeg jobber ikke lengre som negledesigner. Det er faktisk nesten en måned siden jeg SLUTTET. Ja, jeg valgte faktisk å slutte selv etter så kort tid. Det var rett og slett ikke det jeg ville bruke livet mitt på, så jeg avsluttet etter å ha tenk grundig over det. Mange vil etter dette innlegge påstå at jeg fikk "sparken", men dette er dessverre ikke tilfellet haters (haha).

Jeg er 20 år. Jeg ønsker ikke å sitte i en liten neglebar i flere ti-år og ha en sikker økonomi, for jeg er ikke lykkelig innvendig. Jeg velger nå å satse på mine ønsker om framtiden. Jeg tjener ikke en eneste krone på bloggen, men jeg velger allikevel å satse på den 100%. Jeg ønsker å leve et liv utenom det normale, så da må jeg satse.

Så nei, jeg ble ikke sagt opp. Jeg lever bare en gang, jeg hadde ikke tid til å kaste det bort på noe jeg vet jeg ikke kom til å trives med i lengden.

Dato.11.10.2017 klokken.20:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

VI SNAKKER ÅPENT OM SEX, GUTTER, FAMILIESITUASJONEN OSV...

 • 11.10.2017kl.13:41
 • Kategori: Blogg
 • kommentarer: (41 )

God morgen og velkommen tilbake til meg! Det stemmer, jeg har endelig fått tilbake telefonen min! Jeg har så mange innlegg jeg vil skrive, men det kommer litt etter litt. I første omgang så tar jeg og Melissa og kjører i gang med SPØRSMÅLSRUNDE!

Nå har vi starter YouTube-kanal og er blitt hekta på å lage videoer, så for å bli kjent med oss lager vi en video der dere kan spør om det dere lurer på. For de som ikke har fått det med seg ENDA så er Melissa lillesøsteren og samboeren min!

FYR LØS! DETTE BLIR EN INTERESSANT VIDEO!

Dato.11.10.2017 klokken.13:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 41

NY YOUTUBE KANAL MED SØSTEREN MIN!

 • 05.10.2017kl.20:27
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

Det stemmer! Jeg og Melissa har nå startet opp vår egen YouTube kanal som vi har sammen! Etter vi flyttet inn sammen til Stavanger så har vi hatt så mange morsomme øyeblikk som vi skulle ønsket at vi hadde på kamera, derfor tenkte vi nå å prøve å dra med oss kamera overalt slik at vi får mest mulig av det på film framover! Vi kommer også til å kjøre andre type videoer som f.eks spørsmål og sminke. (KOM MED ØNSKER)
 
Vår første video viser vår reise til Oslo når Melissa skal legge seg under kniven og ta Brystreduksjon, ta å se hvor morro vi har det sammen!
 
NB: Jeg har ingen anelse om hva som skjedde med leppene mine når jeg snakker i begynnelsen, men jeg skylder på at jeg nettopp hadde våknet (ehe).

 

 

 

 

Dato.05.10.2017 klokken.20:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Legger seg under kniven

 • 02.10.2017kl.09:11
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (11 )

Da er dagen kommet å vi sitter i bilen på vei til Oslo! Lillesøsteren min skal nemlig ta brystreduksjon i dag! Hun har både meg og tante i dag og resten av uken som støtte gjennom det værste. Jeg merker jeg gruer meg når jeg ser hun stresser og gruer seg, men jeg vet jo at det kommer til å gå kjempe bra!

Det er utrolig rart å sitte i bilen påvei til Oslo fra Gjøvik,  her har jeg kjørt utrolig mye den perioden jeg bodde i Gjøvik. Det er utrolig kjekt å være tilbake til familie å ha dem her med full støtte for lillesøster. Kjekt å se til neste gang når jeg skal, eller skal jeg? (Hihi)

Dato.02.10.2017 klokken.09:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 11
Christina Lægreid

20 Stavanger


DesignIna Anjutahits