christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

4

Dette er noe dere virkelig ikke må gå glipp av hvis dere er like sminke-gale som meg! BANGERHEAD (klikk her) har nemlig 20% på ALL sminke! Prisene er allerede satt ned så ingen rabattkode trengs her. De har også allerede fått inn julegavetips og adventskalendere, så ta turen innom å se om du finner gavene til venninnene dine her. Få krysset av noen julegaver samtidig som en slepper å betale full pris, to fluer i en smekk! Jeg har i alle fall allerede lagt til noen fristelser i handlekurven.

Klikk HER for å se hva som er inne av fristelser!

Det er også 20% på vipper og vippelim til Sweed Lashes HER

Hva ønsker du deg til jul?

 • 6

  Ja nå er det faktisk under 1 måned til alle sitter rundt julebordet med god mat og kaker. Det er rundt vinterstid de fleste koser seg litt ekstra. Vi går jo med mer klær, er mer inne i varmen og mange er ferdig med målet om "sommerkroppen". Men de fleste ønsker selvfølgelig å kunne beholde det de har jobbet med eller har lyst til å være litt ekstra flink før juletiden kommer. Selv så har jeg funnet ut hva som funker best for meg for å holde motivasjonen til å spise sunt og komme meg på trening.

  Fortsett videre for å se mine TOPP 10 tips og triks:

  1. Start dagen med en liten kardio

  Det har i alle fall jeg merket at påvirker valgene mine resten av dagen. Du trenger ikke å stå opp grytidelig og ha en skikkelig intens intervall. Stå opp 45min eller 1 time tidligere enn normalt å gå en tur på 30minutter om du ikke bor 5 minutter fra treningssenteret som meg.  Det er mer enn nok. Du føler deg tusen ganger mer våken og det hjelper deg til å ville fortsette dagen i samme spor.

  2. Ikke tving i deg sunn men ikke så smakfull mat

  Ikke finn fram torsken og brokkolien fordi du ønsker resultat fortest mulig. Det er et hav av muligheter for sunn og GOD mat som en greier å leve lengre på. Finn måltider som du kan se fram til. Selv så er smoothie, grove rundstykker med makrell i tomat og kokte egg med salt en favoritt.

  3. Få deg trengstøy som du føler deg bra i

  Ikke ta på deg noe som gjør at du føler deg som en søppelsekk. Finn noe som gjør at du tenker "Ohh Damn!" om deg selv. Det øker selvtilliten og vil være med på å øke effektiviteten av treningsøkten. Du føler deg bra og det vil også føre til at du vil gjøre det bra!

  4. La musikk være en del av hverdagen din

  Musikk kan være en stor hjelp for å få opp motivasjonen til å bevege seg. Jeg greier nesten aldri å bare stå opp ned når jeg har musikk på.

  5. Skaff deg en treningspartner

  Dere trenger ikke å trene sammen, men bare dra på trening sammen er nok. Da har du en avtale så får deg bort og du slapper mer av på senteret når du har noen rundt deg som du kjenner. Jeg og Melissa trener på samme tid, men vi trener aldri sammen. Vi har våre program, men det er godt å ha henne der slik at jeg kan gå til hun hvis jeg evt. trenger hjelp.

  Processed with VSCO with g3 preset

  6. Un deg noe godt en dag i uken

  Nei du trenger ikke søtsaker fredag, lørdag OG søndag. En dag i uken er mer enn nok, da nyter du mer maten du får den ene dagen. Se fram til alle kosedagene du kommer til å få i julen.

  7. Ikke kjøp mat på kveldstid

  Jeg er i alle fall slik at søtsuget kommer om kvelden, så hvis ikke jeg drar rett hjem fra trening på kveldstid så ender jeg opp med ett eller annet som ikke var planlagt. Så jeg må kjøpe mat på dagtid slik at jeg ikke har noe grunn til å gå til butikken, det hindrer meg også i å gå forbi fristelser.

  8. Gjør en deal med en eller flere venner

  Ha en liten konkurranse med venner eller familie. Den som taper må gi de andre noe. "Hvis du spiser sjokolade andre dager enn lørdag så må du gi de andre som er med 50,- f.eks."

  9. Oppdater deg selv om formen din

  Om det er ved å måle kroppen, hvor mye fortere du greier å springe en runde i løpe av en uke eller om det er å bli sterkere. Gi deg selv et push til å ville yte enda mer neste uke!

  10. HA DET GØY

  Hvis du hater en øvelse så dropp den øvelsen i begynnelsen. ta øvelser du liker og er komfortabel med. Gå på timer som gjør at du ikke tenker at det er trening. Ta på deg headsettet og gå en tur. Det er et hav av muligheter for aktiviteter, det er din jobb å finne ut hva du liker best.

  Processed with VSCO with g3 preset

  Det er 55 dager til jul, 30 dager til Desember! Dette greier vi!

   

 • 43

  Ja det stemmer dessverre. Vi begynte for 1 mnd siden med kanalen vår hvor jeg og søsteren min, Melissa kjørte på med YouTube videoer for dere. Dessverre har det seg slik at Melissa har valgt å trekke seg for hun har for mye annet i luften akkurat nå, noe som innebærer at vi har kommet fram til at vi legger ned kanalen vår. Det er selvfølgelig utrolig trist å si dette til dere for responsen deres var fantastisk, men slik er det nå dessverre...

  Jeg kommer til å gå tilbake til min ordinære YouTube-kanal (HER) for å fortsette med å lage videoer alene. Abonner gjerne for å få med dere hva som kommer ut next. Jeg tenker sminkevideo, treningsrutinene mine, spørsmålsrunder osv...

  Søstrene Lægreid takker for seg!

 • 4

  AKKURAT NÅ

  Jeg vet ikke om jeg er den eneste som kan si dette, men for en nydelig mandag! Det er som om jeg våknet opp til en ny verden. Jeg spratt opp av selngen på trening i dag som et nytt og bedre menneske med en fantastisk utstråling. Cardioen i dag var lettere enn noen gang, selv om jeg var så flink å glemme skoene mine hjemme så jeg måtte gå med hverdagsskoene mine. Tenkte å begynne litt med intervaller, men det får jeg ta i morgen i så fall. Nå har jeg akkurat spist litt så tenkte jeg å kure håret mitt og planlegge uken videre. Jeg har en følelse av at dette kommer til å bli en fantastisk uke!

   

  UKENS OPPTUR

  Motivasjonen min til å komme meg på trening! Jeg har ingen anelse om hva som skjedde denne uken med meg, men det var virkelig ikke planen å dra så mye på trening som det jeg gjorde sist uke. Å selv nå har jeg like mye energi, what happend?!? Jaja, klager virkelig ikke for resultatene kommer med! Har en del planer framover som innebærer at jeg helst vil ha kroppen på plass ;).

   

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Hehe... Jo du har jo de søte små tuttene som hater deg og stempler deg med en gang de legger merke til deg. Jeg er ikke akkurat happy ovenfor slike personer, for 99% av gangene er det jenter. Jeg irriterer meg over at vi jenter ikke kan stå mer sammen, slik som gutta. Der har vi faktisk noe å lære av dem. Jeg hadde selv et lite mål om å trakke over komfortsonen og være mer åpen. Jeg fikk nesten sjokk når jeg ser hvor utrolig hyggelige mennesker er når du først gir dem litt av tiden din og viser at du ikke er så "skummel" som folk tror. Selv om vi er fremmede for andre så betyr det ikke at vi må forbli det. Jeg har i alle fall et ønske om å utvide vennekretsen min.  UKENS TANKE

  Skal ikke legge skjul på at jeg har vært ganske kjærestesyk denne uken faktisk. Jeg kan ikke huske sist jeg var så lei singellivet, heldigvis så fikk jeg litt fornuften tilbake å fortod at det ikke kommer til å skje med det første. Jeg har umulig tid til noe forhold i min situasjon nå, men selvfølgelig hadde det vært koselig. Har nok litt med at det begynner å bli kaldt ute og at det hadde vært godt å hatt noen å holde rundt om morgenen og sovne i armene til. Jaja, den tiden kommer Christina. Akkurat nå må jeg holde hode kaldt og fokusere på de kommende ukene heller. Det forblir en tanke i noen år til ;)

   

  UKENS INNKJØP

  Jeg hadde egentlig tenkt å være flink å holde meg vekke fra lommeboken denne uken, å jeg greide det så og si hele uken. Jeg glapp da jeg skulle kjøpe noe kosttilskudd som var på salg og jeg så at det var 20% på alle Better Bodies tightsene hos Kost1. Jeg hadde sett på ny treningstights hele uken, men unngått å kjøpe. Jeg tok meg tid til å prøve de på og da var jeg solgt! Aldri hatt noen mer behagelige tightser i hele mitt liv! IN LOVE! Kan kjøpes HER.

   

  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  SLENGER UT 10.000, DICKPICKS OG FILMER TIL TV

 • 22

  Da er det endelig tid for "det store innlegget" som alle har etterspurt. Hvorfor stripper jeg? Hva gjør jeg på strippeshow? Hvordan kom jeg på tanken? De fleste som kjente meg kunne ikke helt forstå tanken min bak dette valget, men det kan heller ikke de som ikke kjenner meg. Det å bli stripper å samtidig gå offentlig ut med det er sosialt selvmord. Du ber om å få slengt ordet HORE i tryne, å du har ingenting du skulle ha sagt. Så hvorfor? Hvorfor stripper liksom? Jo nå skal dere få høre...

  Alt begynte egentlig med at jeg ELSKET å danse, jeg kunne levd av det. Når jeg var liten kunne jeg sperre meg selv inne på rommet hele dagen, så på radioen og danse til alt av musikk som kom på. Jeg danset ikke bare, jeg levde meg inn. Det var ikke lengre bare dans, det var som om jeg var i en ny verden hvor jeg kunne være akkurat den jeg ønsket å være. Ingen dømte meg, ingen så ned på meg og ingen prøvde å ødelegge for meg. Dessverre var jeg Jehovas Vitne på den tiden, så i stede for å følge drømmene mine og bygge videre på dans så endte jeg opp på Service og Samferdsel for da var jeg sikret jobb.

  Det ble lite dans da jeg gikk på Videregående, men selv på treningssenteret så kunne musikken få meg til å forsvinne fra virkeligheten. Alle de strenge reglene innenfor religionen var vekke, det presset om å passe inn, alt. Jeg kunne føle meg som verdens sterkeste og mest selvsikre med bare rette musikken på øret. Det gikk noen år og jeg var i slutten av læretiden min. Jeg hadde bare noen måneder igjen, men jeg var en plass som jeg virkelig ikke trivdes. Det var den siste plassen jeg ønsket å være. jeg gruet meg hver bidige dag til jobb, jeg hatet å være på jobb og all motivasjon til å gjøre noe annet etter jobb var vekke. Jeg pinte meg selv til å holde ut alt for lenge, til slutt sa det stopp. Bare tanken på å dra på jobb fikk meg til å kollapse i tårer, så jeg sa opp. Fra den dagen av lovte jeg meg selv å aldri pine meg gjennom noe jeg ikke trivdes med.

  Det var da jeg begynte å ta opp tankene om dans igjen. Jeg var da ute av Jehovas Vitner og ville bare gjøre noe som gav meg lykken tilbake. Jeg begynte å tenke på noe som var gøy og som man kunne tjene godt på, det var da tanken om stripping dukket opp. Selv så visste jeg ikke at det engang var strippere i Norge, men med bare noen tastetrykk så fant jeg ut av at det var. Jeg kontaktet firmaet, men det ble ikke noe av det da. Jeg bodde på den tiden i Haugesund, å de trengte folk i Oslo. Men ikke lenge etter endte jeg plutselig opp i Gjøvik hos tanten og onkelen min der. Jeg hadde helt glemt ut strippefirmaet når jeg flyttet dit, jeg var mest fokusert på å få fullført utdannelsen min. Men etter ca. en måned så slo tanken meg. Jeg kontaktet da et annet strippefirma (Showhuset.no) og vi avtalte et møte i Oslo uken etter.

  Jeg hadde aldri sett et show før og jeg hadde aldri møtt en stripper, så jeg visste egentlig ikke helt hva jeg kom til. Er en ting sikkert, så er det at jeg aldri glemmer den dagen! Jeg tror aldri i verden jeg har møtt eller kommer til å møte en herligere person enn henne. Hun var "hoved stripperen" og det var hun som skulle lære meg opp. Hun ble som en mor for meg, samtidig som hun var et forbilde. Hun øste av selvsikkerhet og samtidig godhet. Hun hadde en utstråling som jeg aldri har sett maken til, å når jeg så henne ha show i et utdrikningslag så gjorde det meg enda sikrere på valget mitt!

  Det handlet ikke om å få mannen som sitter på stolen mest mulig kåt. Det er om å gjøre å lage et skikkelig show som ingen av dem glemmer. Jeg var like engasjert som mennene når hun holdt på. Det var dans, hun viste kroppen sin fra sin beste side og det var MASSE humor! Det var bare RÅTT! Det er ikke slik som de fleste tror at stripperen har som mål å være mest mulig deilig og tiltrekkende, det er evt. dama hans som tar seg av. Strippere skal være alt annet enn det som er normalen. Vi skal få mennene til å le, de skal få sjokk og de skal få se en kvinne som har bein i nesa og som ikke trenger godkjennelse av menn for å forstå at hun er en skjønnhet. Det som skiller oss fra andre kvinner er at vi ikke prøver å gjøre mennene tilfreds, vi vet at vi er bedre enn det og at vi ikke trenger deres godkjennelse. Bare det å se en kvinne øse av selvsikkerhet og ikke være redd for å drite seg ut eller skjems over kroppen sin er noe menn er fasinert over. bare det i seg selv er et show for dem.

  Men så tenker mange... Du danser jo naken på menn?

  Ja det er sant at vi ender opp helt nakne, men det er allikevel rent. Vi dekker for eksempel til hvis vi sprer beina, vi ligger ikke med kundene(jeg gjør i alle fall ikke uansett sum) osv. Så egentlig så er det ikke så "grafsent" som folk tenker. Hun som lærte meg opp f.eks. er en gift kvinne, så passa rent er stripping. Så ikke kom her å si til meg at jeg er en hore fordi jeg er en stripper. Kan selvfølgelig være unntak på strippere, men du kan finne slike mennesker uansett yrke som sprer beina for penger. Det er et yrke som ikke mange jobber i, men der er mest pga at du ender opp helt naken. I denne verden hvor kroppspress er ufattelig stort så er det få jenter som er så komfortable med kroppen sin at de har bein nok i nesa til å danse foran folk nakne.

  Men er det trygt? Ung jente naken foran en haug av mannfolk liksom?

  Jeg skal være ærlig å si at jeg aldri har truffet så hyggelige og snille mannfolk i mitt liv som når jeg har vært på jobb. Du blir behandlet som den dronningen du er, noe som gjør at jeg elsker jobben min enda mer. Samtidig så har jeg alltids en med meg som passer på for sikkerhetsskyld, men det går alltids utrolig fint. De er veldig respektfulle og følger reglene til punkt og prikke. Så jeg har ingen ekle episoder i sammenheng med stripperyrket.

  Så det er det jeg har å komme med om hvordan jeg kom inn i yrket og hvordan det foregår. Jeg oppfordrer ingen til å starte som stripper, ikke pga selve yrket men mest pga all hat du får av det. Ingen fortjener å bli sett så passa ned på som det strippere blir. Det er ganske ødeleggende om en ikke er sterk. Men selv så kan jeg med hånden på hjertet også si at jeg aldri angrer meg på at jeg ble det. Den følelsen jeg får når de slår på musikken å det er min tur til å skinne, det er akkurat samme følelse som når jeg slo på radioen hjemme når jeg var liten. Den følelsen gjør at det er verdt all dritt som medfølger yrket.

  JEG KAN MED HODET HEVET SI AT JEG JOBBER SOM STRIPPER!

   

 • 8

  God morgen snupper. Da var den store Halloween feiringen for mange overstått og jeg skal si at jeg er ekstremt imponert over nivået på kostymene til folk i år! Selv så ble det en rolig kveld på meg. men jeg måtte alikevell ta å teste ut sminkeferdighetene mine. Jeg hadde dette kostymet i fjor, men tenkte å ta det til et nytt nivå i år med å sminke meg som den animerte Wonder Woman. Hva synes dere?

  Sveip videre ned for å se flere bilder og hvilke produkter jeg tok i bruk:

  Base: Smashbox Photo Finish Primer - Hydrating

  Foundation: Estee Lauder Double Wear

  Concealer: Estee Lauder Double Wear Concealer

  Øyenbryn: Chanel Stylo Eye Liner

  Eyeliner/detaljer: Chanel Stylo Eye Liner

  Vipper: House Of Lashes - Iconic

  Lepper: Urban Decay Lip Liner - 714

  Ble utrolig hekta når jeg først prøvde meg fram og følte selv jeg fikk det til. Til neste år får jeg kjøpe meg litt stash av sminkeredskaper og kostymer. Jeg har jo tross alt bare feiret halloween 2 ganger med i år. Som Jehovas Vitne hadde vi nemlig ikke lov til det heller, "sjokk".

  Hva kledde du deg ut som i helgen?

 • 10

  Jeg visste rett og slett ikke helt hva jeg skulle ta meg til når jeg fant ut at jeg skulle tilbringe helgen alene. Jeg kan ikke huske sist jeg var helt alene en hel helg, Melissa har liksom alltids vært rundt meg de siste månedene. Hun stikker nå til Haugesund for å feire bursdagen til venninna si, å jeg har egentlig ingen planer denne helgen. Ikke har jeg behov for det heller. Jeg kjenner at det faktisk skal bli litt godt med alenetid. Har funnet ut at jeg vil bruke denne helgen på å jobbe med bloggen samt. ha litt hjemmespa.

  Det er jo til og med soldagene på Brun og Blid på lørdag og søndag så der kommer jeg uten tvil til å ta turen innom. Så der har dere mine "store" planer for helgen. Er utrolig rart å se hvordan ting forandrer seg. For 1 år siden på denne tiden bodde jeg alene i en leilighet i Haugesund å slet med ensomhet, nå får jeg nesten sjokk hvis jeg bare er en dag alene. Men som sagt, det skal bli litt godt å tilbringe helgen for meg selv.

  Hva er dine planer for helgen?

 • 4

  Opp og hopp! I dag startet jeg dagen min på Aleris Sykehus for en sjekk av hvordan leppene var etter 2 uker. Jeg hadde vært flink til å massere dem så det var veldig lite etterarbeid hun måtte gjøre. Etter 5 minutter der så var jeg ferdig å tok turen til treningssenteret. Så der har du min start på dagen. Skulle være så flink å lage meg proteingrøt til frokost i dag, men det proteinpulveret jeg bruker nå smaker litt spesielt så det funket ikke så bra. Havnet rett i søpla så kokte jeg meg noen egg i stede. MEN NOK OM DET!

  Det jeg skulle fram til med dette innlegget var å informere om at resultatet etter en liten avstemning på Instagram der valget var mellom Spørsmålsrunde eller Would you rather så vant Would you rather. Så jeg og Melissa skal lage en video til kommende søndag hvor vi svarer på dilemmaer dere kommer med! Så kommenter gjerne på dette innlegget eller på vår YouTube kanal HER hva dere ønsker at vi skal velge mellom.

  Husk å abonner på YouTube kanalen vår HER for å holde dere oppdatert på når vår neste video kommer ut.

  PS: Konkurranser er på vei!

 • 4

  Jeg kan vel legge alle kortene på bordet og si at jeg har slitt med motivasjonen til å trene siden februar 2017. Jeg har liksom aldri fått tilbake den motivasjonen jeg hadde før. Jeg sto opp 06.00 hver måren, måtte tvinge meg selv hjem fra trening og spiste sunt 24/7 uten å føle for å skeie ut. Den motivasjonen jeg hadde til å satse på Bikinifitness bare forsvant. Jeg prøvde igjen når jeg flyttet til Gjøvik, men det ble heller til at jeg stakk ut å kjøpte mat. Jeg prøvde alltids å holde motivasjonen oppe, men det gikk som en bergodalbane. Jeg holdt ut i kanskje 4 dager før jeg datt ut av programmet.

  Slik fortsatte det egentlig når jeg flyttet til Stavanger. Jeg kom meg opp i nu og ne, men motivasjonen var ikke så sterk som jeg skulle få det til å se ut. Drømmen om Bikinifitness falmet mer og mer. Jeg trente ikke lengre fordi jeg likte det, jeg gjorde det for å få kroppen jeg ønsket meg. Men uten motivasjon så er ikke det så lett. Kom meg på trening til en viss grad, men maten var enda værre å få på plass. Vi spiste sikkert ute hver dag en god stund.

  I dag når jeg var på trening så fikk jeg for første gang på LENGE gnisten av å stille i fitness. Jeg merket jeg ikke lengre kastet på vektene bare for å gjøre det. Jeg fikk lyst til å ta i, lyst til å svette og vise alle rundt meg at jeg f**n ikke er en "barbie" som er der for å gjøre meg til. JEG ER DER FOR Å TRENE! Jeg var livredd for at jeg måtte presse meg til å komme meg på trening hver dag resten av livet, men nå er det lettere å komme seg på trening enn å bli hjemme. Hva skjedde? Sist gang jeg hadde masse motivasjon så hadde jeg et godt øye en ;) Hmmmmm... Haha, er nok det at jeg har funnet et senter hvor jeg føler meg hjemme på. Når en skal bruke så mye av fritiden sin der så er det utrolig viktig å trives.

  Selv om motivasjonen er på topp så betyr det ikke at jeg kommer til å starte opp med å satse på konkurranse med det første. Jeg har nok av andre ting som jeg må prioritere først. Men nå kan jeg endelig se et lys i tunnelen at dette er noe jeg faktisk kan oppleve i løpe av livet med et hjerte for trening igjen!

 • 18

  Tenk at nå har det gått over 6 måneder siden jeg valgte å melde meg ut som Jehovas Vitne. Det var mye turbulens i begynnelsen før det plutselig så ut til at ting ikke var så ille som jeg trodde, men det var værre. Jeg sitter nå her nå i min rosa morgenkåpe uten foreldre, uten barndomsvennene mine og uten et håp for framtiden. Av og til må jeg ta og klype meg litt i armen for å forstå hva som virkelig har skjedd. Jeg har blitt utstøtt fra familien min 2 ganger, jeg har fått høre hvor fæl jeg er av mine nærmeste og selv ex-bestevenninna mi skjeldte meg ut for å ha satt religionen deres i et dårlig lys.

  Det er veldig rart å tenke på og se. Jeg opplever å møte gamle venner innenfor religionen i Stavanger, men da snur de fort eller bare ser vekk som om de ikke har sett meg. Tenk at en religion kan få mennesker som var glad i deg til å lukke øynene sine og ignorere din eksistens BARE fordi en valgte en annen vei? Jeg er heldigvis så ubeskrivelig heldig som har min fantastiske søster, Melissa som alltids har vært ved min side. Det var aldri noe spørsmål om hvis noen av oss kom til å trekke oss om vi skulle utstøtte hverandre. Det lå ikke i vår natur.

  Men siden jeg mistet familie, venner, et håp om en framtid. Var det verdt det? Selv om jeg har mistet alt og alle som hører barndommen min til så har jeg fått utrolig mye tilbake. Jeg har fått tilbake tanke, onkel og søskenbarna mine som også ble utstøtt. Jeg har fått frihet til å kunne gjøre det jeg ønsker uten å bli hatet eller få dårlig samvittighet. Jeg har fått et forhold til søsteren min som er så nært og spesielt at det er skjeldent en ser blant søsken. Jeg har fått den livsgnisten til å stå på og fighte for det jeg står for! Så JA det var uten tvil verdt det!

  Men jeg er samtidig glad for at jeg kastet bort 20 år av livet mitt på religion. Jeg lærte utrolig mye på de årene og jeg fikk lært meg selv å kjenne. Jeg gikk fra å være dilteren i gjengen på barneskolen til å nå stå på egene bein og gå den veien JEG vil gå. Jeg har måttet tenke nøye gjennom valgene jeg tok i livet mitt med tanke på konsekvensenene de fikk. Jeg vet hvem jeg er og hva jeg vil med livet mitt, å jeg ofret alt for å komme dit.

  Jeg uner igjen å måtte gå gjenno det jeg måtte for å finne seg selv. Det er ikke lett og det er noe som alltids kommer til å forfølge deg resten av livet. Men jeg vil vise andre unge mennesker at uansett hvilke harde perioder en går igjennom så kan en alltids reise seg igjen og komme enda lengre enn det en var. Jeg sto opp for meg selv og mine drømmer, det kan du også! Ingenting er umulig så lenge du tror sterkt nok på det selv. Det er ikke støtten andre gir deg og dine drømmer som har betydning om du greier det.

  Det er deg selv og din tro på deg som har alt å si om du greier det!

 • 10

  God kveld snuppene mine. Da var jeg endelig tilbake til min lille hule hvor jeg og Melissa nylig spiste svinekoteletter til middag (yummy!). Denne dagen har bare forsvunnet gjennom hendene mine, men samtidig så har vi fått en del ut av den. Vi kom oss en tur ut i regnet hvor vi fant oss en lun plass for en liten "photoshoot". Fra vi stakk ut av dørene og til nå så er vi blitt møtt med blikk og himlende øyne. Jeg er nesten overasket over at jeg selv enda har smilet på plass! Selv så bryr jeg meg lite om hva folk tenker om meg, men det er jo selvfølgelig trist å se hvordan folk oppfører seg blant sine medmennesker uten å kanskje tenke over det.

  Vi har jo alle selvfølgelig et ønske om at vi kunne bli likt av alle, men det er noe som ikke lar seg så lett gjøre. Jeg har gitt opp den kampen, men uansett så ønsker jeg å vise like mye respekt til med som velger å dømme meg før de kjenner meg. Det handler rett og slett om å smelte den kalde fasaden de har om deg. Vi har alle merket hvis noen som er i samme rommet som oss ikke liker oss noe særlig. Gi dem et smil, si hei eller bare vis at du i alle fall ikke misliker dem. Det kan vekke personens tanker og mulig revurdere de tankene de allerede hadde om deg.

  Vi lever i en verden med fordommer, en ganske kald verden. Det betyr ikke at vi skal hive oss på bølgen. Når jeg forteller personer som jeg nylig har blitt kjent med og snakket med at jeg er stripper så får de alltids sjokk. "Jeg er så søt og uskyldig" tenker de. De mister liksom de fordommene som de ellers hadde hatt hadde de fått vite at jeg var det før de begynte å snakke med meg. Vi kan nok alle komme på en som vi hadde fordommer mot, men når vi ble kjent med h*n så var h*n bare ufattelig koselig!

  Vi burde alle sammen ta livet med et stort SMIL. Smil til livet, smil til folkene rundt deg og viktigst av alt...

  SMIL TIL DEG SELV!

 • 10

  AKKURAT NÅ

  Nok en dag hvor jeg startet dagen på mølla. Var oppe av senga 09.00 i dag og tok turen rett på trening. Nå er jeg akkurat ferdig med å sminke og stelle meg, så nå skal jeg bare spise litt mat før vi skal ut og se om vi kan få tatt noen fine bilder i høstværet. Er litt av og på med regnet så får krysse fingrene at det tar en pause når vi stikker ut. (hihi)  UKENS OPPTUR

  MY MAKEUP! Det var uten tvil en skikkelig opptur å teste ut øyenskygge sånn "for real"! Ble så utrolig fornøyd når jeg fikk det til! Så nå er det gått fra å følge fitnessjenter til jenter som har makeup on fleek! Sminke er så utrolig kjekt å utforske når man først får smaken på det!

   

  UKENS HØYDEPUNKT

  Uten tvil når jeg og Melissa på lørdag fikk November Film på besøk og ble flimet hele dagen. Var så utrolig artig å gå rundt i Sentrum og se blikket til folk som gikk forbi når vi ble filmet. Alle var døds nysjerrige på hva dette var for noe! Utrolig artig! Ser så fram til å kunne fortelle dere hva vi filmer til og når det kommer ut. Alt jeg kan si til nå er: GLED DERE!


   

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Når jeg måtte skrive et ganske langt innlegg for at gutter skulle forstå at jeg ikke ville se snobben deres på telefonen min igjen. Hadde gått ganske langt da når det klikka for meg og jeg ikke lengre greide å "ignorere" det. Heldigvis så ser det ut til at de fleste klikket innom bloggen og forstod for en gang skyld at Christina lar vi vær å sende dickpicks til. Takk!  UKENS TANKE

  Det har vært mye tanker om hva jeg vil videre i livet. Hva vil jeg bli? Hvor lenge kommer jeg til å holde på med stripping? Hva ønsker jeg egentlig å få ut av livet mitt? Ikke spørsmål som jeg stresser med, jeg føler jo selv jeg har en ganske god oversikt over hva jeg ønsker framover. Jeg vet jo blant annet at jeg ikke kommer til å leve livet som stripper hele livet.

  UKENS INNKJØP

  Denne uken var det bare en ting som stod på planen, å det var vinterjakke. Jeg hadde absolutt ingenting i skapet av gode varme jakker så det var et must nå som gradene er på vei bare en vei, NED! Har ikke vært så fan av lange jakker så når jeg så denne ble jeg rett og slett forelsket!

  Klikk HER for å se den i flere farger.


  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  HAN SKULLE KJØPE SEX AV MEG, MEN...

 • 4

  For en fantastisk start på en mandag faktisk! Våknet opp til blå himmel og skinnende sol. Var rett og ta på seg treningsklærne og tusle ned til det nye treningssenteret som jeg og Melissa begynte på i helgen. Jeg merker stor forskjell på motivasjonen min her i forhold til det andre senteret. Det er så mye mer oversiktelig og åpent. Den andre plassen ble jeg aldri vant til hvor alt var og hva som funket. Så ja, senteret du trener på kan også gi deg eller få deg til å miste motivasjon. Hvem som trener der, de ansatte, apparatene og selve senteret i seg selv kan påvirke deg og din trening.

  Nå er jeg kommet hjem og fått i meg litt mat før vi skal en liten tur ut å lufte oss. Ble litt mye negative og "sinnatagg" innlegg sist uke så denne uken føler jeg for en skikkelig lykkeboost! Vi har nok negativitet i livet våres som vi kunne fokusert på, så nå vil i alle fall jeg sate på det possitive i hverdagen!

  Nei jeg har ikke redigert midjen min som faen, jeg ser heller ikke sånn ut til vanlig (haha). Jeg har bare tatt i bruk WaistTrainer. Liker å bruke den på morgentreningen min for å passe på at jeg har en rett holdning i ryggen.

  Bildet under er tatt fra Xfit Stavanger sin Instagram.

  Jeg håper alle sammen får en nydelig uke og er like heldige med været som vi er her i Stavanger! Jeg vil også slenge ut et skikkelig slengkyss til alle mine fantastiske lesere som støtter meg og bloggen min! Jeg leser ALLE kommentarer, dere er nydelige hele gjengen!

  SMASK!

 • 8

   

  Da var det søndag og det betyr NY VIDEO! Vi har nemlig planlagt at vi legger ut video hver Onsdag og Søndag fremover.

  Vi ble nemlig fulgt med kamera fra halv 3 om morgenen til halv 9 om kvelden samtidig som vi også selv tok og filmet. Vi testet ut nytt treningssenter og jeg skulle på strippejobb om kvelden. Sjekk den ut! Klikk HER for å sikre deg at du får med deg neste gang vi legger ut!
   

 • 27

  God kveld alle sammen. Nå skal dere få høre om noe jeg opplevde i dag og som jeg tok tak i. Folk har nemlig fått det for seg at siden jeg er stripper så selger jeg også meg selv, men når folk har konfrontert meg med det så har jeg nektet. Dette er ikke alle som tror på så da har noen valgt å "teste" meg på dette punktet med å prøve å betale meg for sex. Etter det jeg har forstått så tror de at bare de vifter litt med noen sedler så sprer jeg beina. Men det er ikke tilfelle, det fikk en av dem erfare i dag.

  Her har dere samtalen mellom meg og en Instagam følger som foregikk i kveld:

  Bildet som ble sendt: Her ser mann at hvis man bli tatt for kjøp av sex så kan du i værste filfelle ende opp i fengsel, om ikke det blir bot. Du kan også bli hindret i å ta forskjellige utdannelser og jobber som f.eks politi.

  Jeg er ganske lei slike idioter så nå var det nok, noe jeg regnet med at han forstod. Denne personen burde virkelig tenkt seg om 2 ganger før han skulle være så tøff. Jeg skal nemlig til politistasjonen i morgen og høre med dem ang. disse meldingene om de gjør noe med dem. Merker at det bare er stress og frister ikke for føler selv politet kan ta lett på noen saker, men det er påtide folk tar meg på alvor nå! Plutselig er det mer alvorlig enn jeg hadde sett for meg.

  Så er det flere som vil "teste" meg så helst gjør det i kveld slik at jeg ikke trenger å dra til politistasjonen flere ganger.

   

 • 4

  Her kommer vår 3. vlog som denne gangen omhandler våre 10 MUST HAVE i sminkepungen. Vi sier våre meninger om produktene og hvorfor disse er bedre enn andre. Vi ble selv utrolig fornøyd med resultatet av redigeringen av videoen å håper den faller i smak hos dere også! 

  Husk å abonner gratis på YouTubekanalen vår HER for å få med deg når vi poster nye videoer!

 • 41

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg skjønner meget godt hvorfor noen bloggere knekker sammen og velger å legge ned bloggen for dagene. Jeg har selv etter å ha hatt litt flere lesere enn det jeg har pleid fått kjenne på det hatet de får, å 90% av gangene kommer det fra jenter. Hva faen? Det at "jenter holder sammen" har aldri vært realitet. Selv menn reagerer på hvor fæle jenter kan være mot hverandre. Her er det ikke om å gjøre å pushe hverandre når vi ser noen gjør det bra, neinei! Da må vi finne alle slags muligheter som e dra dem ned, helst litt lengre enn det vi selv er.

  Jeg har vært åpen og ærlig på bloggen min om ALT. Hva jeg jobber med, privatlivet mitt, jeg legger ut bilder jeg selv liker uten å tenke på andre osv. Dette er temaer alle elsker å lese om. Hvorfor det? Fordi det er så lett å skrive noe negativt om personen da! Men det gir meg ikke en grunn til å slutte. Personlige blogger er de som må tåle mest hets, men det er samtidig de som folk flest leser. Det er personlig, du lærer deg å kjenne bloggeren og kjenner deg muligens igjen i ting.

  Jeg lever lever mitt liv. Jeg gjør hva faen jeg skulle ønske uansett. Jeg elsker å sminke meg, litt mer enn det jenter flest sminker seg til normalt. Jeg liker utfordrende klær som gir oppmerksomhet og jeg liker å gi litt faen og teste ut ting i livet ikke alle tørr.

  Jeg har gitt opp tanken på å få folk til å skjerpe seg og lære å stille opp for hverandre, det kommer ikke til å skje. Det er trist. Det hindrer så mange fantastiske mennesker i å tørre å prøve ut nye ting og finne seg selv. Vi lever i en verden hvor folk flest ikke følger drømmene sine, de følger folkemengden.

  Jeg vil mye heller fortsette mitt liv som det er nå med all hat og drit hver dag enn å følge mengden igjen. Det at faktisk noen står imot presset kan gi andre motet til å gjøre det samme!

  Så kjære lesere. Dere kan få hele verden til å se på meg som en hore, men jeg kommer aldri til å slutte med å stå på for mitt. Jeg vet med meg selv hva jeg er, det er det som er viktigst!

 • 8

  I går kveld drev jeg å sveipet igjennom notatene mine på telefonen hvor jeg kom over oversikten over vekten min når jeg drev og trente, jeg fikk faktisk sjokk. For akkurat 1 år siden på denne tiden veide jeg 10 kg ekstra. Jeg husket ikke hvordan jeg så ut på den tiden så jeg fant fram bildene på PC-en hvor jeg nok en gang fikk sjokk. Jeg husket at jeg IKKE var fornøyd med kroppen min bare, men ifølge bildene jeg fant så skulle jeg ikke ha klagd!

  Jeg var jævla sterk og flink til å trene på den tiden, så jeg hadde en god del muskelmasse som tok mye av vekten også. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg spiste utrolig mye dritt i tillegg på den tiden før jeg tok et tak. Heldigvis så var jeg glad i å trene, takk for det!

  Jeg hadde gått opp 20 kg etter en ekstrem diett jeg hadde før syndenturen i slutten av vinteren, det var en skikkelig smell! Jeg lærte da at det er bedre å spise bra og gå stabilt ned enn å fyke ned i vekt uker før du skal reise. Tuller både med kropp og spesielt psykisk!

  Vekten er virkelig ikke det en skal se på om en liker å trene styrke! Bedre å bruke øyene!

 • 15

  Nå er grensen gått! Beklager språket i dette innlegget men nå er jeg bare så jævla lei, dere GUTTER har tråkket over streken! Jeg har alltids hatt en snap som er åpen for alle for jeg har likt at alle kan kontakte meg om det er noe de lurer på. Jeg føler at seerne mine føler seg mer inkludert, men nå er det stopp.

  Etter at jeg fikk en shoutout av mr.brovold fikk jeg utrolig mange seere, noe som også innebærte en god del griser! Fy faen så ekkle gutter kan være! Jeg får daglig en goood del bilder og videoer av menn som koser seg med tissen sin. Jeg har alltids bare ignorert de fordi jeg gidder ikke å vise noe oppmerksomhet til det samt. at jeg synes det er utrolig utiltrekkende!

  Det er nå noen tenker "du ber jo om det!". Selv om jeg kanskje har litt utfordrende bilder og slik på snappen min så står det ikke på pannen min "vis meg pikken din"! Jeg sprer ikke akkurat beina på bildene, bare tanken er jævlig ekkel!

  Jeg mister kanskje noen seere på Snapchat pga dette men det går HEEELT fint. Mister jeg noen griser så skal jeg ta det med et STORT smil! Jeg har egentlig aldri skjønt hvordan mannfolk tenker, hva er sexy med den slangen de har mellom beina? INGENTING! Nasty sier jeg dere.

  TAKK FOR MEG

 • 22

  Ingenting er kjekkere enn når en har god tid til å stelle seg. For noen dager siden kjøpte jeg HEAT øyenskygge palettet til Urban Decay og i går kjøpte jeg foundationen til Estee Lauder (double wear). Jeg har aldri vært så særlig flink med å bruke øyenskygge, men Melissa er utrolig flink så det fikk meg til å kaste meg ut i det.

  Her er dagens look:

  Primer: Guerlain

  Foundation: Estee Lauder

  Concealer: Estee Lauder

  Bronzer: Anastasia

  Øyenbryn: Anastasia

  Øyenskygge: Urban Decay

  Solpudder: Guerlain

  Highlighter: The Balm

  Hva synes dere?

 • 12

  I dag var en litt bedre start på dagen! Spratt opp av sengen i dag rundt halv 8 for å bli med Melissa til skolen med ranselen hennes før jeg tok turen videre til trening. Ble en liten morgencardio på 30 minutter og strekking ut. Nå har jeg spist frokost, dusjet og er klar for å sminke meg. Har vært utrolig hekta på å ta vare på huden den siste tiden, noe jeg ser har gitt utrolig bra med resultater!

  Dette er hva jeg bruker av hudpleie om morgenen:

  STEG 1:

  Jeg starter med å rense huden. Da bruker jeg Chanel sin rens for tørr hud sammen med min nye bestevenn Clasrisonic rensemaskin. Jeg har aldri hatt så fin hud som da jeg tok i bruk denne! DU MERKER DEN VIRKER! Jeg tar 1 pump med rens så selve børstehodet og går i sirkelbevegelser i ansiktet. Maskinen har 2 nivåer og jeg bruker nivå 1 om morgenen.

  STEG 2:

  Etter at huden er renset og tørr så tar jeg Chanel sitt ansiktsvann (også for tørr hud) på en bomullspad og sveiper den over ansiktet.

  STEG 3:

  Å nå det viktigste, serum. Alle har en dagkrem, men ikke alle har serum i skapet sitt. Men skulle man valgt mellom disse to så er serum uten tvil det en burde hatt. Grunnen til dette er nemlig at den har en tynnere konsistens som gjør at den trekker enda lengre ned i huden. Den gir ikke bare fukt der og da men jobber med huden over lengre tid. Jeg tar en pump av denne og masserer den godt inn i huden.

  STEG 4:

  Så er det til slutt en god dagkrem. Da har jeg Chanel sin krem i fukt serien Hydra Beauty i Creme. Den finnes også i Gel for de med oljete hud. Grunnen til at jeg bruker Chanel sin hudpleie er fordi jeg alltids har hatt et hjerte for Chanel. Det er også pga lukten på produktene, det er kanskje den største grunnen! Du føler seg så utrolig ren og jeg greier ikke å ta i bruk noe annet etter jeg først begynte å bruke disse produktene.

  STEG 5:

  Ellers så tar jeg maske minst 2-3 ganger i uken. Da er det glamglow som er favoritten! Vil du ha en maske som gir resultater så er det disse en bør satse på. Jeg har brukt den orange 3 dager på rad for det står en skal det og bilde øverst på innlegget ser dere resultatet! Jeg har ikke higlighter, det er masken som skal gi glød som har gjort jobben!

  Jeg og Melissa har forresten tank å lage en ny video snart! Kom gjerne med tips og ønsker så blir de førsteprioritert når vi drar fram kameraet!

 • 6

  AKKURAT NÅ

  God kveld. Da var jeg endelig hjemme igjen og sitter å spiser litt kvelds før jeg skal snart krype til sengs. Kom faktisk nettopp hjem fra trening. Jeg skammer meg nesten hvor utrolig dårlig jeg har vært med å komme meg på trening de siste månedene, det har liksom ikke kommet helt inn i rutinene mine. Jeg tror faktisk aldri jeg har vært i så "dårlig form" som jeg er i idag, det merker jeg spesielt når jeg skal flytte på ting og vekter. Har blitt så svak i armene! Jaja, nå kom jeg meg i alle fall bort i dag og ser ut til at det blir noen ganger til denne uken så jeg kommer nok tilbake!

  UKEN OPPTUR

  Fredag når jeg tok turen til Aleris sykehus for påfylling av Restylane. Har villet fylle på så lenge nå for følte det ikke gav nok sist gang med tanke på resultatet jeg ønsker meg. Så det å få litt volum på leppene var virkelig en opptur!

  UKENS HØYDEPUNKT

  Når vi avklarte turen til IBIZA! Vi drar en liten jentegjeng ned dit er planen til nå, men plutselig hiver flere seg på så det skal bli artig! Har allerede fikset nedtelling på telefonen, 264 dager ca skal jeg greie og komme meg igjennom før vi tar turen til varmere strøk.

  UKENS TANKE

  Om å gå tilbake til skolebenken. Savner det utrolig mye, både det sosiale og det å sitte å arbeide faktisk!

  UKENS NEDTUR

  Været! Det er så grått og trist når det regnet fosser ned den ene dagen etter den andre! Skjønner nesten at folk kan bli deprimert av dette været. Det er nå jeg virkelig savner det å kunne sette seg i en varm bil og bare kjøre, men neida i stede blir det paraply hvor jeg må gå flere meter for så å komme inn i en klam trang buss. "Yey"

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Når jeg holdt på med å skulle legge ut YouTube videoen til meg og Melissa. Den skulle ha kommet ut på fredag, å det så ikke ut til å være noe problem for vi var effektive med filming og redigering. Men så har du de nedlastingene som har år! Det tok i alle fall en natt å få lastet den opp på YouTube om ikke mer, så det var virkelig irriterende! Jeg liker å legge det ut som jeg har lovet, men når det ikke lar seg gjøre så blir jeg meget irritert...

  (KLIKK FOR Å SE VIDEOEN)

  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  VI SNAKKER ÅPENT OM SEX, GUTTER, FAMILIESITUASJON OSV...

 • 9

  Jeg vet ikke helt om god morgen er de rette ordene å starte med på bloggen i dag. For det første så har jeg og Melissa vært så "smarte" å døgnet i natt. For det andre så har denne dagen vært alt annet enn god. Jeg kastet nemlig opp bare noen minutter før vi skulle ut dørene. Jeg husker ikke sist jeg var så kvalm, men jeg tenkte at det sikkert var fordi jeg så vidt hadde spist i natt og at jeg tok fat-burner litt før. Jeg blir nemlig ofte kvalm av dem, men det går som oftest over ganske fort. Jeg kunne nemlig ikke gå og legge meg heller etter jeg kastet opp fordi jeg må nemlig være Melissa sin "slave" og bære sekken hennes til skolen i 2 uker pga hun ikke kan bære noe over 4kg.

  Så jeg spratt opp fra doskåla, kledde på meg og gikk ut. Nå var det værste over tenkte jeg så null stress, trene skulle jeg også i dag etter å ha hjulpet henne så jeg måtte ut. Men slik var det ikke... Når vi kom på bussen og den begynte å kjøre ble jeg utrolig kvalm igjen og det var utrolig nære før jeg bare måtte hoppe av på første busstopp! Det var da Melissa tullet med tanken om at jeg sikkert var gravid..

  Var jeg GRAVID kanskje?!?! Jeg er hysterisk når det gjelder det, så jeg gikk rett mot butikken for å kjøpe graviditetstest etter å ha hjulpet Melissa. Selvfølgelig skulle jeg da i stresse mitt greie å miste alt innholdet i lommeboka midt i butikken... WHY, WHYYYY? Da ville jeg bare ta testen min å gå! Jeg måtte gå fra sentrum og hjem for jeg var for kvalm til å ta buss, så litt "trening" fikk jeg jo da (Hehe).

  Når jeg kom hjem var det rett å teste meg, men nok en gang.. Som alle andre gangene jeg har gjort dette så viser den NEGATIV. Takk Gud for det sier jeg bare! Så jeg regner med at det var den tabletten og lite søvn som utløste dagens mareritt.

  Nå har jeg tatt ansiktsmaske og hårkur, så tenkte jeg å vaske sminkekostene mine i dag samt prøve på ny med å få i meg litt mat.

  Håper dere får en litt bedre start på uken enn det jeg fikk!

 • 14

  I det siste har jeg savner og vurdert å gå tilbake til skolebenken. Jeg har nemlig alltids ønsket å starte min egen bedrift men føler jeg ikke har nok kunnskap til det. Derfor har jeg lyst å ta master i ØKONOMI! Det stemmer, jeg syntes økonomi var det kjekkeste faget på skolen så jeg kunne tenkt meg å fordypet meg i det. Jeg kan spare mye på å kunne dette selv, spesielt i startfasen.

  Jeg fikk ikke fullført læretiden min, men det gjør meg ikke så mye. Jeg tenker å ta påbygg før jeg fortsetter på universitetet innen økonomi hvor jeg får bachelor og master når jeg er ferdig utdannet.

  Jeg kommer til å fortsette med stripper yrket selv om jeg skal gå noe "så seriøst". Det er noe jeg elsker å drive på med, så tanken om å slutte finnes ikke.

  HÅPER ALLE FÅR EN FIN UKE!

 • 24

  Da er den endelig ute etter flere timer med venting på å få lastet den ned på YouTube! Vi håper videoen faller i smak, å skulle det være andre ønsker om video vi skal lage så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet.

  HA EN FIN SØNDAG ALLE SAMMEN!

 • 10

  Æææææ, jeg har ikke ord på hvor gira jeg er akkurat nå! Jeg og Melissa har nemlig avklart at vi skal til IBIZA til sommeren! Yeeey! Vi har lenge snakket om at vi ville dra i sommer, men nå er det ikke lengre bare snakk. Merker at jeg savner sol og varme så mye nå, så det å vite at vi faktisk SKAL dra i sommer hjelper på motivasjonen til å holde ut vinteren.

  Ser fram til solbrun hud, bikini, glitter og PARTYYY!

  Jeg har bare hørt bra om plassen, så har nesten litt for høye forventninger. Tror ikke jeg blir skuffet i alle fall!

  Noen som har vært i Ibiza? Hva synes dere?

 • 9

  God morgen snupper! I dag startet jeg dagen på Aleris sykehus for påfyll av leppene, men denne gangen ble det ikke juvaderm. Nesten hver gang jeg skal ta leppene mine så ender jeg opp med noe annet enn det som var planlagt. Alle gangene var tanken Juvaderm, men første gangen gikk jeg hjem med botox og i dag Restylane. Kan vel si at jeg stoler på at de vet hva de gjør og hva som er best med tanke på hva jeg ønsker.

  Bilde 1 time etter behandling

  Er utrolig fornøyd med resultatet! De er selvfølgelig ganske hovne nå, men elsker den myke formen på leppene som jeg har fått. (Bedre bilde kommer i morgen)

  Ellers så har jeg faktisk ikke store planer for helgen. Eneste som står på lista er videoene som jeg og Melissa skal filme i morgen. Vi var ute i går til 02.00 pga en ganske interessant oppdagelse vi hadde, så snart blir det STORYTIME på YouTube vår!

  GOD HELG!

 • 26

  Det å bryte ut har vært som en berg-og-dal-bane både fysisk og psykisk. Med en gang jeg meldte meg ut så ting ganske svart ut og jeg var sikker på at jeg hadde blitt utstøtt av alle mine nærmeste. Plutselig sto jeg i armene til mamma å ting virket til å ordne seg, jeg hadde et lite håp om at de hadde så stor kjærlighet til meg at de aldri kom til å klippe meg ut. Jeg var åpen på bloggen om at jeg hadde kontakt med familien min igjen, men det varte ikke lenge.

  24.09.17 oppdaterte jeg bloggen med en spørsmålsrunde der jeg opplyste at jeg enda jobbet som stripper. Dagen etter fikk jeg en melding av mamma:

  "Heia. Vi ser nå at du lever et liv som vi ikke kan være en del av. Det er utrolig vondt å se hvordan du velger å leve men det er jo ditt liv å dine valg. Vi kommer på Lørdag for vi har jo lovet å komme med de siste tingene. Men etter det så trekker vi oss vekk. Vi elsker deg Christina."

  Jeg fikk også høre at jeg er fysisk utstøtt av mine egne foreldre noen dager senere, for velkommen hjem var jeg IKKE.

  Så fra og med 2. Oktober skrev jeg en siste melding til dem, jeg fikk da høre hvor stygg jeg var og hvor møkka lei de var av meg. Koselig. Så fra den dagen kunne jeg kunngjøre at jeg ikke lengre hadde foreldre i livet mitt.

  Rart å høre kanskje, men jeg vet jeg kommer til å ha det 1000 ganger bedre uten dem.

 • 10

  Det er utrolig rart å tenke på at om litt over 2 måneder så skal jeg faktisk feire jul for første gang i livet mitt. Jeg måtte bli 20 år før jeg fikk oppleve min første bursdag, jul og halloween osv... Når jeg tenker tilbake på livet som Jehovas Vitne så føler jeg at jeg har gått glipp av så mye mer enn det jeg forstod.

  Det jeg liker best med julen selv når jeg var Jehovas Vitne var det å pynte med lys, for selv det gjorde vi ikke. Det så utrolig koselig og varmt ut med lys i og på husene de mørke vinterkveldene. Vi skal feire julen sammen med tante, onkel og søskenbarn i Gjøvik, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Har jeg dem så trenger jeg ikke annen familie.

  Familie elsker hverandre uansett hva, å det føler jeg uten tvil der!

 • 14

  Det stemmer, jeg jobber ikke lengre som negledesigner. Det er faktisk nesten en måned siden jeg SLUTTET. Ja, jeg valgte faktisk å slutte selv etter så kort tid. Det var rett og slett ikke det jeg ville bruke livet mitt på, så jeg avsluttet etter å ha tenk grundig over det. Mange vil etter dette innlegge påstå at jeg fikk "sparken", men dette er dessverre ikke tilfellet haters (haha).

  Jeg er 20 år. Jeg ønsker ikke å sitte i en liten neglebar i flere ti-år og ha en sikker økonomi, for jeg er ikke lykkelig innvendig. Jeg velger nå å satse på mine ønsker om framtiden. Jeg tjener ikke en eneste krone på bloggen, men jeg velger allikevel å satse på den 100%. Jeg ønsker å leve et liv utenom det normale, så da må jeg satse.

  Så nei, jeg ble ikke sagt opp. Jeg lever bare en gang, jeg hadde ikke tid til å kaste det bort på noe jeg vet jeg ikke kom til å trives med i lengden.

 • 41

  God morgen og velkommen tilbake til meg! Det stemmer, jeg har endelig fått tilbake telefonen min! Jeg har så mange innlegg jeg vil skrive, men det kommer litt etter litt. I første omgang så tar jeg og Melissa og kjører i gang med SPØRSMÅLSRUNDE!

  Nå har vi starter YouTube-kanal og er blitt hekta på å lage videoer, så for å bli kjent med oss lager vi en video der dere kan spør om det dere lurer på. For de som ikke har fått det med seg ENDA så er Melissa lillesøsteren og samboeren min!

  FYR LØS! DETTE BLIR EN INTERESSANT VIDEO!

 • 2
  Det stemmer! Jeg og Melissa har nå startet opp vår egen YouTube kanal som vi har sammen! Etter vi flyttet inn sammen til Stavanger så har vi hatt så mange morsomme øyeblikk som vi skulle ønsket at vi hadde på kamera, derfor tenkte vi nå å prøve å dra med oss kamera overalt slik at vi får mest mulig av det på film framover! Vi kommer også til å kjøre andre type videoer som f.eks spørsmål og sminke. (KOM MED ØNSKER)
   
  Vår første video viser vår reise til Oslo når Melissa skal legge seg under kniven og ta Brystreduksjon, ta å se hvor morro vi har det sammen!
   
  NB: Jeg har ingen anelse om hva som skjedde med leppene mine når jeg snakker i begynnelsen, men jeg skylder på at jeg nettopp hadde våknet (ehe).

   

   

   

   

 • 11

  Da er dagen kommet å vi sitter i bilen på vei til Oslo! Lillesøsteren min skal nemlig ta brystreduksjon i dag! Hun har både meg og tante i dag og resten av uken som støtte gjennom det værste. Jeg merker jeg gruer meg når jeg ser hun stresser og gruer seg, men jeg vet jo at det kommer til å gå kjempe bra!

  Det er utrolig rart å sitte i bilen påvei til Oslo fra Gjøvik,  her har jeg kjørt utrolig mye den perioden jeg bodde i Gjøvik. Det er utrolig kjekt å være tilbake til familie å ha dem her med full støtte for lillesøster. Kjekt å se til neste gang når jeg skal, eller skal jeg? (Hihi)