christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

8

____________________

 

God kveld babes. Håper alle har vært like heldige med været som vi har vært her i Stavanger. Selv så har jeg valset rundt i shorts og sandaler når vi var ute å handlet, noe som virkelig nytes. Nå er det jo faktisk litt over en uke til bursdagen min/17.Mai, så jeg får virkelig håpe at vi får fint vær da også. Selv så har jeg faktisk ingen planer for verken bursdagen min eller 17.Mai. Alle vennene mine reiser hjem til familie denne tiden, så hva jeg skal finne på får vi se.

 

Noe tips til hvor en bør være 17.Mai i Stavanger?

 • 19

  ___________________

  Det er ikke til å nekte at jeg har vært elendig med å blogge fra den dagen jeg reiste på ferie. Det bygget seg litt opp når jeg kom hjem, men så datt jeg helt vekk. Som jeg nevnte så har jeg levd i en boble siden jeg kom hjem, å den boblen var utrolig vanskelig å bryte. Jeg mistet all motivasjon, noe som skremmer meg når jeg tenker på at sist det skjedde så gikk jeg opp 20kg. Jeg sov til 2-3 på dagen, jeg spiste frokost 6 om kvelden som var som oftest fast food eller is og jeg trente ikke i det hele tatt osv. Som alle vet så er dette virkelig ikke meg, men helt det motsatte. Jeg har rett og slett ikke hatt motivasjonen og styrken til å ta tak, selv om jeg innerst inne virkelig savnet de gamle rutinene. Jeg greide bare ikke å gjøre det.

  ____________________

  Jeg kan mildt sagt si at det har vært et helvette. Jeg har prøvd i noen dager nå, men så ødelagt som døgnrytmen min er så greier jeg ikke å sovne før 3-4 om natten, noe som virkelig er slitsomt. Jeg visste at hvis jeg ikke greier å komme meg på trening på morgenen i dag så blir det nok en dritt uke i vente. Jeg sovnet ikke før kanskje 4 i natt, men heldigvis så skulle jeg i et møte i dag, så jeg kom meg på trening for første gang på 3 uker!

   

  Dette var virkelig en mestringsfølelse uten like! Det å komme seg på trening har vært så vanskelig, men i dag fikk jeg endelig den feite rumpa mi på trening, hihi. Jeg gleder meg faktisk i hjel til å trene styrke i kveld selv om jeg vet at jeg kommer til å dø av gangsperr i morgen. Jeg må bare slite meg skikkelig ut i dag slik at jeg sovner tidlig i kveld.

  ____________________

  Nå er sommeren så nær at jeg ikke kan droppe øktene mine!

 • 6

  ____________________

  Jeg har fått utrolig mye spørsmål i det siste om hvordan jeg greier å gi så f**n i hva andre tenker om meg. Det er så utrolig mange grunner til dette, så jeg tror et eget innlegg om dette kan være passende her. Det har nemlig ikke alltid vært slik, jeg har også vært den usikre jenta. Jeg ville jo være med de kule jentene på skolen jeg også. Jeg fikk være med dem, men jeg ble den som ikke fikk plass ved siden av de andre på fortauet, så jeg måtte gå bak eller på veien. Jeg hadde jo bare vært med dem på skolen, sjeldent utenom eller i bursdager, så jeg hadde ikke fått det skikkelige venninne-båndet som de hadde bygd opp til hverandre.

   

  Jeg skal ikke ramse opp hele barndommen min nå, det føler jeg at jeg har gjort nok ganger. Det jeg vil fram til med det er at jeg har vært mye alene, veldig mye faktisk. Det var ikke det at jeg hadde mange venner rundt meg som fikk meg til å bli den selvstendige tutta jeg er i dag, det er faktisk det at jeg har blitt vandt til å stå på egne bein helt alene. Alt jeg har fått til har jeg jobbet for. Jeg har ikke fått noe av det jeg har oppnådd gratis, men med hardt arbeid.

   

  Jeg har kunnet unngå å sitte i en kasse på en butikk som jeg ikke trivdes i fordi jeg fant andre muligheter å tjene penger på som gjorde at jeg slapp å grue meg til å stå opp hver dag. Jeg har aldri fått noe tilbake av å høre på dem som dømte meg for det ene eller det andre, de bare satt på sidelinjen å ventet på det neste de kunne dømme meg for. Jeg vet om flere som kommenterer dritt bloggen min, som kanskje bare noen dager etter sender meg meldinger om hvor flink jeg er osv.

   

  Jeg er 20 år, blir 21 om bare noen uker. Jeg har ikke tid til å tenke på hva andre synes om mine avgjørelser. Jeg slutter ikke med noe jeg liker bare fordi en jeg ikke kjenner ikke liker det. Jeg kommer til å bli så skuffet over meg selv den dagen jeg faktisk blir gift hvis jeg må se tilbake på muligheter som jeg ikke tok fordi andres meninger. Jeg er ung, singel og frisk, å det skal jeg nyte fullt ut. Jeg har aldri skjønt hva folk tenker når de sier jeg ikke kommer til å få meg type pga. noe jeg velger å drive med når jeg er singel. Hva jeg gjør når jeg får meg type er noe helt annet, men nå er jeg singel, å det skal ikke brukes på å tenke på hva min framtidige kjæreste synes om mine valg før vi møttes.

  ____________________

  Jeg kan skjønne at mange er fasinert over hvordan jeg greier å ikke bry meg om andres meninger. Man kan få utrolig mye hat og dårlige rykter for å velge å skille seg ut, noe som kan gjøre det utrolig vanskelig. I alle fall når en går offentlig ut med det også, for da skal det liksom være lov og slenge dritt. Det kan gjøre utrolig vondt i begynnelsen, for ingen er vandt til å bli slengt dritt til fra fødselen. Det som gjør enda mer vondt er når du gir opp det du elsker pga. dem som slenger dritt. Jeg har måttet bli beinhard med meg selv for å unngå at dette skal skje, rett og slett litt egoistisk. Jeg har måttet tenke på meg selv og mitt eget beste, men det er på den måten jeg kan være meg selv 100% uten å være redd eller bli påvirket av hat.

   

  Folk kommer og går. Penger kommer og går. Muligheter kommer og går, men du lever bare en gang. Ikke la deg selv måtte tenke som gammel på alt du ville gjøre, men som du ikke turte fordi du var redd for hva andre personer som du ikke engang kjente mente.

 • 8

  ____________

  Jeg vet rett og slett ikke helt hvor jeg skal begynne for tiden, jeg har så utrolig mye jeg vil fortelle dere på en gang. 1 uke i Gran Canaria var det som måtte til for at jeg åpnet sinnet mitt for nye sjanser, jeg er mye mer åpensinnet enn det jeg allerede var. Det er helt utrolig hvor forskjellige folk kan være fra land til land. I motsetning til Gran Canaria og folkene jeg møtte der så er Norge et utrolig kaldt og fordomsfullt land. Jeg liker ikke å snakke dårlig om landet mitt, for dette gjelder selvfølgelig ikke alle, men det er mye hat her.

  _______________

  Vi har kanskje alle sett hvordan for eksempel Isabel Raad blir behandlet bare fordi hun er offentlig, derfor er det lov. Norge er et vanskelig land å komme seg opp og fram i, derfor er det ikke mange av dem. Så det å da komme til et land hvor de ikke bryr seg om hva du jobber som, hvordan du ser ut, så lenge du har en bra personlighet og er snille med dem. Jeg møtte på flere i løpet av turen som både var modeller, gogo danser, store business menn osv. De var alle så forskjellige, men alle uten fordommer. Det å se en slik reaksjon når jeg fortalte om livet mitt fikk meg til å forstå at når jeg kommer tilbake til Norge så må jeg gi litt mer f*** i reaksjonen til folk.
   

  Så om jeg velger å melde meg på Paradise Hotel 2019, begynne med stripping igjen eller operere meg så er det MITT valg. Jeg som alle andre lever bare én gang, så det livet skal jeg bruke på den måten som gjør meg mest lykkelig.

  Er dere klare?

 • 18

  Heisann snuppene mine! Nå er det alt for lenge siden dere har hørt fra meg, noe jeg virkelig må beklage for. Jeg har tenkt på bloggen og dere hver dag, men ting skjedde som fikk meg til å miste litt motivasjonen med blogg. Som dere vet så elsker jeg bloggen så mye at jeg har satt hele sjelen min i denne for å motivere og inspirere så mye at jeg kan leve av dette. Jeg trodde at dette var noe jeg hadde fått til når jeg ble kontaktet av noen som ønsket meg til å fronte produktene deres i bytte mot lønn. Det var snakk om undertøy og høye hæler fra Italia som skulle lanseres i Norge, det var jo bare en drøm som kom i oppfyllelse.

   

  Jeg er alltids skeptisk når det er nye merker som jeg aldri har hørt om, med tanke på at jeg har blitt lurt før når det kommer til "sponsor". Jeg møtte "agenten" før påsken og alt virket veldig seriøst, han hadde en Power Point presentasjon som fikk meg til å tro på alt. Han skulle tilbake til Italia samme uke hvor han skulle ta det opp med Sjefene før han kom tilbake til meg for evt. kontrakt. Jeg var i ekstase, men det skurret allikevel litt. Det var rett og slett for godt til å være sant tenkte jeg.

  Det er vanskelig å ta med alt som fikk meg til å miste troen på at dette var ekte. Denne såkalte designeren ønsket å følge meg på Snapchat, hvor han snakket med meg om hvor mye han håpte jeg ble med på Teamet. Jeg fikk mail 2 uker etter møtet av "agenten" at han følte jeg ikke var interessert, mens på møtet så sa han at han så jeg var interessert. Jeg lot det gå, så tenkte jeg at jeg heller tar å ser på det neste møtet jeg skulle ha med han. Jeg skulle nemlig møte han på onsdag denne uken for muligens kontrakt.

   

  Noen dager før fikk jeg en mail over ting vi skulle igjennom. Der sto det blant annet at jeg skulle ta med meg hæler og undertøy for spesifikke bilder de ønsket. Dette synes jeg var litt rart med tanke på hvis ikke det ble noe kontrakt, så jeg sa at hvis vi skriver kontrakt så tar vi bilder. Ingen kontrakt, ingen bilder. Da måtte han høre med dem, men jeg fikk aldri noe svar etter det. Jeg sendte en melding til han i går, men har ikke fått noe svar. Jeg kan rett og slett ikke se for meg at dette var noe ekte. Jeg ble lurt.

   

  Heldigvis så var jeg oppmerksom på at dette ikke var ekte fra starten, men det er utrolig kipt. Jeg trodde faktisk at ting gikk min vei nå, men så viser det seg å bare være noen som var ute etter å utnytte meg virker det som. Det er skummelt å tenke på hva som kunne ha skjedd, for første møtet var på et hotellrom. Han spurte meg om han kunne ta undertøysbilder da også, men jeg tok heller å sendte noen til ham som var utefra før av.

  Så vær forsiktig alle sammen. Jeg vil anbefale alle som skal i et møte med noen en aldri har møtt før om å ta det på en offentlig plass. Jeg er sterk, så jeg er ikke redd for å si nei. Hadde det vært for 1 år siden så vet jeg aldri hva som kunne skjedd, jeg hadde ikke turt å si nei til noe for jeg hadde ønsket å få den sponsoren, noe han kunne utnyttet. Hadde jeg kledd av meg for å "tatt bilder" i undertøy så hadde det vært lett for han å tatt det et skritt videre.

   

  Nå sitter jeg og søsteren min på flyplassen på vei til Gran Canaria, hvor vi skal være en uke. Så hva jeg skal finne på videre får jeg ta når jeg kommer hjem. Inntekt og jobb stresser jeg ikke med denne uken, men dette har dessverre svekket håpet mitt litt med blogg de siste dagene. Men jeg er tilbake nå, så får vi bare kjempe videre.

 • 16

  Klokken er nøyaktig 04:01 om natten. Det stemmer, jeg er enda våken trass i at jeg bare har sett serie hele natten. Om det i det hele tatt blir noe søvn på meg i natt er vanskelig å svare på, men det jeg vet i alle fall er at når dere leser dette så nærmer det seg en ny uke. Jeg har slippet ut min lille aprilsnarr som sikkert skapte flere lesere på en time enn det dette innlegget vil gjøre på et døgn.

   

  Jeg har gjennom perioden med blogging forstått at sex, kropp og dristige overskrifter skaper oppmerksomhet. Men dette visste dere alle fra før av sikkert, sex selger slik er det bare. Så når jeg skulle velge overskriften til dette innlegget så kunne jeg brukt "Sex, sex og atter sex". Det hadde sikkert skapt en haug med klikk, men akkurat her og nå så orker jeg ikke å spille på kropp og sex.

  Vi står alle sammen opp hver dag med et håp om å utrette noe, enten det er å komme seg gjennom arbeidsdagen, få flere følgere på Instagram, tørre å ta initiativet til å snakke med crushet osv... Av og til kan man til og med glemme hvem man egentlig er for man er for fokusert på å nå fram i verden, been there done that.

   

  Når jeg blar nedover Instagrammen min nå så har jeg dobbelt så mange likes på bilder som fokuserer på kropp, enn jeg har på andre bilder. Ja, jeg er veldig komfortabel med kroppen min, men jeg vil ikke at dere bare skal se denne siden av meg. Jeg har så mye mer å by på enn kropp og utseende, men jeg finner ikke helt ut av hvordan jeg skal få formidlet det. Det er vanskelig, men jeg prøver. VIRKELIG!

  Jeg har gjort mye shitty i livet mitt som jeg ikke er stolt over. Nei, jeg lever ikke noe luksusliv. Pengene dere så på forrige innlegg er fra et mastercard, jeg har lån, jeg har vært gjennom høye depresjoner som kunne endt forferdelig, jeg fikk sparken fra læreplassen min i Haugesund, jeg har verken foreldre eller besteforeldre i livet mitt, jeg tjener ikke en enste krone den dag i dag og jeg har ikke en eneste person i livet mitt som jeg kan slappe 100% av med å fortelle ALT til. (Nei, ingenting av dette er noe aprilsnarr.)

   

  Men trass i alt dette så jobber jeg ræva av meg for å kunne hjelpe andre til å forstå at selv når du føler for å gi opp så er det håp, å jeg gir meg ikke før jeg ligger i graven. Vi gjør alle feil som vi må stå for, men vi har alle valget om vi ønsker å la dette feiltrinnet stoppe oss fra å leve, eller om vi ønsker å ta lærdom av det å gå videre. Hvem sier at du ikke greier dette alene?

  Dette ble et veldig langt innlegg, så jeg skal prøve å runde av nå. Jeg vil bare be deg om å gjøre meg en liten tjeneste først. Tenk over livet ditt for ett sekund. Kan du kalle det du tenker på "ditt liv"? De vennene du har, støtter de deg i dine valg? Har du gjort noe i livet ditt som får deg til å unngå å tro på deg selv? Nå som du valgte hvilke skole og linje du ville gå på etter sommeren, var det pga. ditt ønske eller det at vennene dine skulle der som fikk deg til å velge dette?

   

  Jeg valgte skole og levde livet mitt for å gjøre foreldre og venner stolt, men den dag i dag så har jeg ingen av dem ved min side. Jeg ble sparket å jeg følte hele Haugesund snakket om dette, men jeg fikk meg jobb flere ganger selv etter denne hendelsen. Jeg har lån, men jeg lever enda å greier å betale alle regninger fram til nå. Jeg kom meg gjennom depresjoner og alt dette alene.

  Når jeg ser tilbake så har jeg til tross for disse nedturene vært på TV og flere ganger i avisene for å formidle budskapet mitt om å leve DITT litt. Dette fordi jeg hadde troen på meg selv og aldri gav opp å blogge om dette!

  _____________________________

   

  Så aldri slutt å ha troen på deg selv, for til syvende og sist så står vi alle alene.

 • 14

  Nå sitter sikkert foreldrene mine å leser dette med et håp om at jeg er så langt nede at jeg forstår at "jeg ikke kan være lykkelig uten Jehova", men det er ikke det som er grunnen. Jeg har faktisk ikke snakket med en enste om akkurat dette, så det å skrive dette offentlig på bloggen er litt godt, sårt jeg vet ikke helt. Jeg har faktisk vurdert psykolog over en lengre periode nå. Ikke fordi jeg har det vondt med meg selv, men jeg mangler en jeg kan snakke med om det som har skjedd. Jeg har ikke en mamma eller pappa som jeg kan rådføre meg med når jeg har det vanskelig. Jeg har tante og onkelen min i Gjøvik som jeg virkelig ikke kunne greid meg uten, men avstanden gjør det selvfølgelig litt vanskelig.

   

  Jeg forstår at mange bloggere og personer generelt velger å oppsøke psykolog, det ser jeg ingen skam i. Jeg kan av og til ta meg selv i å tenke at det er min egen feil at jeg har mistet foreldrene mine, men det er jo ikke det! Ingen normale foreldre hadde kuttet ut barnet sitt uansett grunn, det er ikke en tanke en gang. Så det å kunne snakke med noen om det jeg har på hjertet uten å se opp til et dømmende blikk hadde vært så utrolig godt for meg tror jeg.

  Noen vil sikkert tenke at jeg skriker etter oppmerksomhet bare nå, men da får den tanken bare komme. Jeg har lenge ventet med å skrive dette innlegget grunnet reaksjonen, men jeg tror det er bra for dere å lese dette. Jeg er bare et menneske, selv om jeg har greid meg overaskende bra etter bruddet. Etter å ha flyttet til en ny by hvor jeg nesten ikke kjenner noen så er det ikke et sjokk at jeg sitter igjen med denne konklusjonen.

   

  Hva er dine tanker om psykolog?

 • 12

  Først og fremst så må jeg bare si TUSEN HJERTELIG TAKK til dere alle sammen! Den responsen jeg fikk etter gårsdagens episode på Insider FEM var uten tvil noe av det mest hjerteskjærende jeg har opplevd. Selv om jeg satt alene i går kveld så følte jeg meg ikke alene i det hele tatt med de nydelige tilbakemeldingene deres. Det å se den reaksjonen fikk meg virkelig til å forstå hvor viktig denne episoden kunne være for andre mennesker, så jeg er evig takknemlig for at jeg fikk lov til å bidra med min historie.

   

  Vi er alle sårbare mennesker som har lyst til å være lykkelige i livet. Jeg har selv virkelig brukt tid på å finne meg selv og hva JEG ønsker med livet MITT. Jeg har vært på den mest religiøse siden som Jehovas Vitne, jeg har gått gjennom det å se foreldrene mine snu ryggen til meg fordi jeg valgte en annen vei, jeg har testet ut livet som stripper hvor jeg ble stemplet som "HORE" og mens alt dette har skjedd så har jeg sittet bak skjermen for å prøve livet som blogger som har gitt meg muligheten til å fortelle om min historie både på TV og i aviser.

  Det har både gått oppover og nedover i løpet av denne perioden, men det var det som måtte til for at jeg skulle stå her som jeg står i dag. Jeg vil si at jeg sitter med erfaringer og opplevelser som har gjort meg til den selvstendige og sikre unge kvinnen jeg er i dag. Jeg har måttet kjempe alene for det jeg brenner for, hvor selv mine nærmeste har sett ned på meg og ikke hatt troen på meg. Det å holde motet og troen på seg selv da var vanskelig, men jeg ville ikke gi opp.

   

  Jeg er ikke ute etter å være en rosablogger som tjener penger på å vise sitt "perfekte" liv som egentlig er alt annet enn perfekt. Mitt mål med bloggen min og livet generelt er å kunne bidra til at unge mennesker skal kunne tørre å ta sine egne valg. Du skal kunne si åpent i klassen at "jeg er lesbisk/homofil" uten å være flau, du skal kunne tørre å slutte med fotball selv om alle andre gutta går på det fordi du heller vil satse på ballett og du skal kunne snakke høyt om at du ønsker å bli verdenskjent sangstjerne uten at folk skal le av deg fordi "du har for høye tanker om deg selv". Det er alt for stort press på unge om hvordan de skal leve livet sitt, så det å gå ut av den boblen alene er vanskelig. MEN! Det er ikke umulig.

  Hvis du virkelig brenner for noe så er det ingenting som skal kunne stoppe deg i å gjøre det som gjør deg lykkelig, bare deg selv. Så mitt ønske videre er å kunne hjelpe. Bare det å besøke skoler for å hjelpe unge mennesker til å få opp motet til å tørre å være seg selv er en stor drøm som jeg holder på. Plutselig går den drømmen min i oppfyllelse, hvem vet. Alt jeg vet er at så lenge jeg ikke gir opp, så er ingenting umulig. Å på samme måte er det for DEG!

   

  ALDRI LA NOEN TA FRA DEG MOTET TIL Å TØRRE Å VÆRE DEN DU ER!

 • 16

  Da er det showtime! Jeg sitter nå sammen med 3 elever fra NLA Høgskolen som har vært med meg i hele dag for å filme min hverdag til en eksamensoppgave de skulle ha. Jeg har alltids likt å være foran kameraet, så dette var bare artig! De ble med meg når jeg var hjemme å blogget, vi stakk på trening, lagde mat og skal nå se Insider FEM sammen! Selv om jeg allerede har sett det så er jeg like spent som dem kjenner jeg.

  Som dere kommer til å se i episoden, om dere ikke allerede har sett reklamen er at JA jeg er noen kilo ekstra enn det jeg er nå. MEN! Selv om jeg kanskje ikke var den typiske «stripper-kroppen» med nesten ikke fett på kroppen så var selvtilliten på plass! Jeg husker at når jeg så episoden så grudde jeg meg litt til å vise kroppen min på TV slik den var, men nå gleder jeg meg, å det for flere grunner:

  1. Jeg var skikkelig babe! Ja jeg var ikke like tynn som jeg er nå, men HALLO! Når jeg hadde mitt første show så ble jeg behandlet som en dronning og overøst med kommentarer om hvor nydelig jeg var! Jeg husker jeg følte meg nydelig også, noe du kommer til å merke på væremåten min.

  2. Jeg viser hvor mye trening kan gjøre med utseende. Jeg har ikke følt selv at jeg har forandret meg så mye, men denne episoden viser noe annet, spesielt i ansiktet!

  3. Å se perfekt ut var ikke viktig for meg. Alle tenker kanskje at hvis jeg skulle vært på TV så måtte sminken vært perfekt! Her får du se meg med veldig lite sminke, til og med sminke som er feil farge haha! Men den dagen hadde jeg nok med å greie å komme meg opp av sengen. Jeg som alle andre er bare et menneske med god og dårlige dager, men selv om jeg ikke var «perfekt sminket» så hindret det meg ikke i å fortelle budskapet!

  Temaet er kanskje sosiale medier, men jeg vil anbefale alle på det sterkeste å se denne episoden! Jeg vil påstå at dette er en episode som alle kommer til å reagere på, klikk HER for å se den gratis NÅ!

   

 • 17

  Fikk jeg oppmerksomheten din nå? BRA, for nå skal du høre her! 1 av 10 kvinner har opplevd voldtekt hvor halvparten av disse ikke engang var blitt 18 år! 1 av 100 menn har opplevd det samme, hvorfor så stor forskjell? Jo vi kler oss jo som noen horer på byen skal det sies så vi ber jo om det, eller? NEI! Vi kvinner skal kunne gå med hva faen vi ønsker uten å bli trakassert eller voldtatt for det! Spørsmålet om klesdrakt under voldtekts-handlingen skal ikke være en tanke, for det har INGENTING med saken å gjøre! Derfor er det så utrolig viktig at vi har denne dagen, kvinnedagen! Det stemmer, i dag 8.mars 2018 er det den internasjonale kvinnedagen, å JA denne dagen er en nødvendighet!

  Jeg har selv lest om flere anmeldelser av voldtekt hvor saken ble henlagt, det skal sies at 8 av 10 voldtektssaker henlegges! Dette er noe av det grusomste jeg vet om å jeg merker jeg blir rasende! 1 av 3 kvinner velger å aldri fortelle noen om at hun ble voldtatt, noe jeg med et vondt hjerte kan forstå når en ser resultatene. Jeg har aldri blitt voldtatt, men jeg kunne vært en av dem. Jeg kunne gått i klærne som gjorde det "greit" å voldta, hvem vet. Så det å vite at om jeg en dag skulle oppleve voldtekt så er det ikke garantert at denne jævelen får noe straff!

  Dette er bare en av sakene vi som kvinner må kjempe imot! Du har andre saker som at unge jenter blir tvunget inn i ekteskap, utrygge aborter blir utført som gir helseskader som flere 10.000 dør av, kvinnekroppen blir sett på som et sexsymbol som vi selv ikke får bestemme over osv.. Det er alt for mye kvinner må kjempe seg gjennom som gjør at vi trenger slike dager som denne hvor vi kan stå opp for oss selv og kjempe! Vi vil ikke ha blomster og sjokolade i dag,

   

  VI VIL HA EN FORANDRING!

 • 14

  På Torsdag er det akkurat 1 uke til Insider episoden hvor jeg er med kommer ut! Jeg har selv fått sett episoden og er utrolig spent på responsen den kommer til å få. Selv så har jeg en utrolig god følelse om at dette er noe dere virkelig kommer til å like, men jeg kjenner på kroppen at jeg gruer meg litt. Som noen av dere kanskje allerede har fått med dere så får dere også nemlig se Isabelle Eriksen og Martine Lunde i denne episoden! Jeg har alltids digget disse jentene for pågangsmotet deres trass motgang og hat. De var høydepunktet på Paradise Hotel og inspirasjonene mine når jeg skulle ta bilder til Instagram husker jeg. Det å komme med i samme episode som disse jentene er noe jeg virkelig er takknemlig for. Det er nesten en selvfølge at seertallet blir høyt den torsdagen med dem i episoden!

  Du kan se episoden på TVNorge/FEM den 15.mars klokken 21:30.

   

 • 2

  Jeg har skrevet mye om stripping å hva det innebar, men selve mitt første strippeshow har jeg ikke skrevet så mye om. Det var jo den opplevelsen som skulle avgjøre om det var noe for meg eller ikke. Det er faktisk en ganske positiv opplevelse, men samtidig så skjedde det ting som ville forandre synet mitt på menn i framtiden?

   

  Jeg var faktisk egentlig på vei hjem fra intensivkurs hos læreren min i Oslo hvor jeg plutselig ble ringt og bedt om å snu fordi noen hadde bestilt show. Jeg husker at jeg stresset utrolig mye. For 3 dager siden kunne jeg ikke noe når det gjaldt stripping, å nå skulle jeg ha show for en gjeng fulle menn ALENE! Selv om jeg var stresset så lot jeg det ikke skremme meg, jeg tok å snudde med det samme for å gjøre mitt første show.

   

  Klokken var rundt 11 om kvelden å det begynte å bli ganske mørkt. Jeg hadde fått beskjed om at det var et utdrikningslag, men at han som skulle få showet var en av gjestene som viste seg å ha bursdag den dagen. Jeg ble utrolig skeptisk når jeg fulgte kartet og endte på en mørk vei med nesten ingen huser i sikte, men jeg fulgte kartet på telefonen. Mange hadde nok sett på dette som ?faresignaler?, men jeg blir ikke så lett redd å tenker at det alltids går bra(selv om det ikke er den beste tankegangen alltids).

   

  Når jeg kom fram ble jeg møtt av en gjeng fulle mannfolk i en alder av 30-40 årene som var overlykkelige over at jeg kunne komme på så kort varsel. Allerede da lettet 10 kg fra skuldrene mine å jeg følte meg fort som en dronning på måten de tok meg imot. Selv om det var min første gang så var jeg utrolig komfortabel. Jeg husker ikke sist jeg ble behandlet så bra av fulle mannfolk, de hadde utrolig respekt og var veldig forsiktige.

  Jeg fikk et bad jeg kunne skifte på, å mens jeg skiftet så kom den ene etter den andre inn på badet for å høre hvordan dette skulle foregå. Haha, den gjengen var så ivrige på å få dette showet i gang. Jeg fikk skiftet å det var showtime! Alt gikk som planlagt å jeg husket alt jeg skulle gjøre. Han som hadde bursdag var blitt 20 år og visste ikke hvor han skulle gjøre av seg stakkar. Men det skal ha seg slik at han var meget fornøyd. Alle lo og hadde det gøy under hele opptredenen, så når showet egentlig var ferdig så endte det opp med et show nummer 2 på hele gjengen.

   

  Alle fikk en liten lap-dance hver så var alle fornøyde. Som alle andre gangene jeg har hatt show så har de vist utrolig respekt selv om jeg var naken, noe som var veldig viktig for meg. Jeg var veldig konkret med hva som kom til å skje og hva som ikke var akseptabelt fra jeg kom inn dørene, noe som er utrolig viktig i et slik yrke. Det at jeg var bestemt samtidig som jeg var veldig avslappende gjorde at jeg fikk den respekten jeg fortjente.

   

  Etter mitt første show så ble jeg hektet på yrket, men det kom også med noe negativ virkning av disse opplevelsene. Jeg var bestemt fra dag én at dette var en jobb, så sex med kundene var ikke en tanke. 90% av kundene var gift å hadde barn, men det hindret ikke mange i å tilby store summer for sex etter showet. Jeg takket nei til tilbudene å var relativt skuffet over hvor lite som skulle til for å få noen til å være utro. Det å vite at alkohol og en stripper kan gjøre at en mann til og med kan betale for å være utro gjorde inntrykk på meg! Jeg mistet mye respekt for menn og har vansker for å stole på dem etter disse episodene, men det gjør ikke at jeg angrer på valget mitt.

  Det var uten tvil de kjekkeste månedene jeg hadde hatt på lenge!

 • 6

  I går kveld satt jeg og søsteren min å siklet på nyhetene på Fashionnova.com. De har nemlig 30-80% nå fram til i 09:00 i morgen pga de har fått 10 MILLIONER Instagram følgere! Jeg elsker klærne der, å det er overraskende billig der også! Disse godsakene klikket jeg hjem i går:

  In Her Lust Bra And Panty - Black (KLIKK HER)

  Nip Slip Tee - White (KLIKK HER)

  Netflix and Chill Set - Heather Grey (KLIKK HER)

  Sigal Crop Top - Stone (KLIKK HER)

  Carnaby Bodysuit - White (KLIKK HER) og Anything But Square Long Sleeve Bodysuit - Black (KLIKK HER)

  Victoria High Waisted Dress Pants - Taupe (KLIKK HER)

  Maura Mesh Dress - White (KLIKK HER)

  Ser virkelig fram til å få disse godsakene hjem, da kan jeg garantere at Instagram blir spammet med bilder! Hihi. Om du ikke allerede følger meg på Instagram så KLIKK HER om du ønsker å få med deg når bildene av klærne er ute!

  GOD HELG ALLE SAMMEN!

 • 3

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har nå blogget en stund, men aldri vært noe særlig fornøyd med utseende på bloggen. Kan du, eller vet du noen som kan med blogg-design og header så mail meg gjerne på Christinalaegreid@yahoo.no. (Ja, jeg er villig til å betale for jobben).

  Ha en fortsatt fin kveld

   

 • 12

  Da var det endelig fredag, å jeg startet helgen på legekontoret hvor jeg endte opp med litt bomull og teip på armen. Jeg har gått rundt i hele dag å hørt på det nye albumet til Camila Cabello, bare elsker det! Utrolig sterke tekster som nok mange kjenner seg igjen i. Favorittene til nå er Real Friends og She Loves Control.

  Men videre til overskriften? Jeg nevnte før jeg startet å blogge at jeg hadde en del planer for det kommende året. Noe av det har jeg allerede startet på, andre ting må nok vente en stund. Jeg har tenkt lenge på å gjøre disse tingene, men jeg ville være 100% sikker når jeg først faktisk kastet meg ut i dem.

   

  Bli blondine igjen: Den reisen begynte jeg på lørdag sist helg. Jeg gikk til en frisør her i Stavanger som heter Solange Frisør hvor vi først bleket håret mitt før hun tok en kald tone i. Jeg må gjøre det samme en gang til minst for å få hele håret jevnt og kaldt, men resultatet jeg fikk etter første gang var utrolig bra også. Jeg hadde 4 fargenyanser i håret etter ombrè, så jeg må gjennom noen runder for å få det helt jevnt. Merker jeg nesten gruer meg allerede til neste gang, for blekingen var et helvete for hodebunden. Du føler du brenner av deg alt håret. Men hva kan man si, ?lide for skjønnheten? hehe.

   

  Silikon: Jeg husker når jeg gikk på videregående og startet å blogge for aller første gang. Jeg skrev et innlegg om at jeg ikke skulle ha silikon, å det var ikke noe jeg måtte ha for å føle meg bra. Jeg kan vel si at ting forandret seg mye etter det. Jeg gikk en periode fra 60kg til 80kg på bare noen måneder, så føk jeg ned igjen 10kg på rundt 2 måneder. Det er ikke størrelsen jeg er misfornøyd med, men etter den berg og dalbanen så har lysten til å stramme dem litt opp vært veldig stor. Så jeg ser for meg at hvis alt går etter planen så kan jeg legge meg under kniven til høsten.

   

  Tatovering: Dette er noe jeg har hatt lyst til i årevis. Det er ikke bare å få tatovering, men jeg har en spesiell i tankene som jeg enda ikke har gått ifra. Vi har alle gått gjennom tunge perioder i livet, å det å ha en tatovering som har en viktig betydning er noe jeg virkelig blir inspirert av. Jeg er ikke den som ønsker noe stort, men jeg skal ha en på håndleddet og en liten bak øret.

   

  HÅPER ALLE FÅR EN NYDELIG HELG!

   

 • 8

  God morgen snupper. Da var den store Halloween feiringen for mange overstått og jeg skal si at jeg er ekstremt imponert over nivået på kostymene til folk i år! Selv så ble det en rolig kveld på meg. men jeg måtte alikevell ta å teste ut sminkeferdighetene mine. Jeg hadde dette kostymet i fjor, men tenkte å ta det til et nytt nivå i år med å sminke meg som den animerte Wonder Woman. Hva synes dere?

  Sveip videre ned for å se flere bilder og hvilke produkter jeg tok i bruk:

  Base: Smashbox Photo Finish Primer - Hydrating

  Foundation: Estee Lauder Double Wear

  Concealer: Estee Lauder Double Wear Concealer

  Øyenbryn: Chanel Stylo Eye Liner

  Eyeliner/detaljer: Chanel Stylo Eye Liner

  Vipper: House Of Lashes - Iconic

  Lepper: Urban Decay Lip Liner - 714

  Ble utrolig hekta når jeg først prøvde meg fram og følte selv jeg fikk det til. Til neste år får jeg kjøpe meg litt stash av sminkeredskaper og kostymer. Jeg har jo tross alt bare feiret halloween 2 ganger med i år. Som Jehovas Vitne hadde vi nemlig ikke lov til det heller, "sjokk".

  Hva kledde du deg ut som i helgen?

 • 4

  Her kommer vår 3. vlog som denne gangen omhandler våre 10 MUST HAVE i sminkepungen. Vi sier våre meninger om produktene og hvorfor disse er bedre enn andre. Vi ble selv utrolig fornøyd med resultatet av redigeringen av videoen å håper den faller i smak hos dere også! 

  Husk å abonner gratis på YouTubekanalen vår HER for å få med deg når vi poster nye videoer!

 • 22

  Ingenting er kjekkere enn når en har god tid til å stelle seg. For noen dager siden kjøpte jeg HEAT øyenskygge palettet til Urban Decay og i går kjøpte jeg foundationen til Estee Lauder (double wear). Jeg har aldri vært så særlig flink med å bruke øyenskygge, men Melissa er utrolig flink så det fikk meg til å kaste meg ut i det.

  Her er dagens look:

  Primer: Guerlain

  Foundation: Estee Lauder

  Concealer: Estee Lauder

  Bronzer: Anastasia

  Øyenbryn: Anastasia

  Øyenskygge: Urban Decay

  Solpudder: Guerlain

  Highlighter: The Balm

  Hva synes dere?

 • 12

  Da var det gjort! Å denne gangen gikk det slik jeg hadde planlagt. Sitter nå med søskenbarnet mitt og tanten min med hovne lepper. Ble UTROLIG fornøyd selv om de er hovne nå. Var redd for at det skulle bli så ille at jeg ikke kunne gå blant folk uten at jeg skulle vekke oppmerksomhet for det så så voldsomt ut, men slik ble det slettes ikke!

  Fikk en bedøvelseskrem som fikk virke i noen minutter før prosessen begynte. Ja, jeg kjente stikkene og det var en smule vondt. Vil si det var en 4. på en skala fra 1-10. Uten tvil verdt de små smertene!

 • 8

  Er det noe jeg VIRKELIG hater å shoppe så er det bukser! Jeg vil ikke engang tenke på hvor mange timer jeg har sløst bort, i håp om å finne en bukse som sitter perfekt. Enten er de for lange nede, eller så er de for trange oppe, eller så er de passe over rumpa, men for løse rundt magen osv osv. Jeg husker jeg gikk inn på en ganske dyr butikk i håp om å i alle fall finne noe der, jeg gav totalt blanke i prisen så lenge den satt perfekt på. Men neida! Gikk ut med alt annet enn bukse!

  Fram til nå så har jeg bare funnet èn type bukse som sitter perfekt, å det er Molly highwaist jeans fra Gina Tricot. De er akkurat min lengde uten at jeg trenger å brette dem opp, de sitter stramt fra topp til tå og er stretch noe som er et must skal jeg få den over rumpa! Jeg er alltids på utkikk etter andre plasser de kan ha samme type bukser, men jeg går alltids tilbake til Gina Tricot. Jeg har hørt at buksene fra Fashinova.com er laget konkret til personer med stor rumpe og smal midje, så vurderer å hive meg uti og gi dem en sjanse!  Hvor kjøper du buksene dine?

 • 2

  Endelig er sommermånedene på plass og finværet kommer med stormskritt! Jeg har fått utrolig mye spørsmål om hvor jeg kjøpte highwaist bikiniene mine når jeg var i syden, men desverre så selges ikke de lengre MEN... Endelig har det blitt en trend i Norge også med slike bikinier, så nå har du muligheten til å skaffe deg bikinier som framhever formene dine på høyt nivå!  Det har jo vært så utrolig mye i media av bikiniene til Kardashian og Jenner jentene. De drar rett og slett bikiniene til en nytt nivå (bokstavelig talt!). Så etter det så har jeg vært på let etter bikiner som er laget for highwaist, for det å dra vanlige bikinier til hoftene er ikke alltids like lett. Der snakker jeg av erfaring (ehe). Selv så fant jeg mine savoritter på Nelly.no! Beste av alt er at mange av dem er Nelly sitt eget merke, så du er ikke så ekstremt dyre i pris! Ta turen innom (KLIKK HER) og skaff deg årets hotteste bikini!


  GOD SOMMER!

   

 • 2

  Det stemmer, nå kan dere sminke dere sammen med meg om dere skulle ønske det! Jeg har holdt på med litt live-sendinger i det siste, å har kost meg utrolig mye mens jeg har holdt på. Så nå på ONSDAG 11:00 kjører jeg en live-sending der jeg sminker meg, å du har muligheten til å følge med!

  Her har du også muligheten til å stille spørsmål om du lurer på noe. Jeg svarer på alt av spørsmål folk lurer på og babler i vei mens jeg sminker meg.

  Eneste du må gjøre er å like facebook siden min (KLIKK HER) så snakkes vi på onsdag!   

 • 1

  For et utrolig kipt vær! Varmen er på plass, men har regnet i hele dag så har ikke fristet å gått ut døra. Så i stede for å bare sitte inne og se serie, så ble det fullt kjør med filming! Sminkevideo og spørsmålsrunden sto først på lista i dag.

  Så her har dere dagens look! Holder på med å redigere, men spørsmålsrunden er første prioritet så sminkevideoen kommer i løpet av morgendagen forhåpentligvis!

 • 2

  Denne uka er det påtide å finne fra finstasen! Dessverre har det vært lite til sol fram til nå, så jeg er sikkert ikke den eneste som er bleik enda.

  Jeg har aldri blitt så utrolig brun av solarium pga hudtypen min, men heldigvis har jeg funnet en selvbruning som gir meg en naturlig solbrun look uten skjolder! Har hatt så mange selvbruningstabber i løpet av livet mitt, men når jeg begynte å bruke St.Tropez så fikk jeg like bra resultat hver gang.

  Jeg har prøvd blant annet Vita Liberata, men den følte jeg tørket for fort, så du fikk ikke mulighet til å smøre den skikkelig ut før den satt seg. Samtidig ble den utrolig fort tom syntes jeg. Jeg har også prøvd St. Tropez sin mousse i dark, men den følte jeg også tørket for fort samtidig som den var dyrere.

  Nå får du Selvbrunings moussen fra St.Tropez til 255,- for 120ml hos Bangerhead (KLIKK HER) som på prisjakt.no er den billigeste plassen å kjøpe den på nå!

   

  Christina

 • 3

  //annonse

  Tenk at det bare er 19 DAGER til det er offisielt sommer! Det er nesten litt krise. Jeg er i alle fall ikke helt forberedt føler jeg selv. Alt har gått så fort dette året at jeg har ikke rukket å tenkt over det, samtidig som været har fått meg til å følt at det er høst. Så nå er det bare til å finne fram sommerklærne og håpe på at været dukker fram! Har du vokst ut av skoene fra i fjort? Passer ikke shortsen lengre? Mangler du lette sommertopper og kjoler? Har du ødelagt solbrillene dine, eller vil bare ha noe nytt i klesskapet? Da anbefaler jeg deg å ta turen innom MADLADY (KLIKK HER) Der vil du garantert finne akkurat det du trenger for å oppnå det unike sommer antrekket!

  Bli med på å ønske sommeren velkommen!

  ♥ Christina

 • 4

  Etter å ha lett og tenk etter hva jeg ville gjøre med håret mitt når jeg skal til frisøren har ikke vært lett. Først og fremst har jeg enda ikke funnet en frisør som jeg føler jeg kan stole på at gir meg det resultatet jeg ønsker, så det er det første jeg må finne ut av. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å dra til Oslo med tanke på at jeg har flere der som jeg har hørt er utrolig flinke!

  Så nå, etter noen uker fram og tilbake har jeg endelig funnet ut at jeg vil tilbake til livet som blondine! YEY! Ikke den kalde gråtone blondinen, men den gyldne, men samtidig ikke varme. Disse bildene jeg fant er et perfekt eksempel på hvordan jeg så for meg! Når det skjer har jeg ikke panlagt, men når jeg først skal til frisøren så er det dette jeg øsnker!


  Vet du om en frisør du kan anbefale?

  Christina

 • 6

  //reklame

  Tenk at om 1 uke skal jeg feire 17. mai for FØSTE gang! Det er helt utrolig rart å tenke på. Bare det å stå og holde et flagg har jeg aldri gjort før, jeg eier ikke en bunad en gang. Så for meg var det da viktig å finne noe jeg kunne trives i som hadde fargene rødt, hvit og/eller blått.

  Elsker denne stilen som du ser på bildet over! Inspirasjon til dette antrekket finner du på MADLADY, det er blitt min nye favorittside! De har utrolig mye fint der til alle annledninger! Jeg elsker den unike, selvstendige og bestemte stilen. Dette er klær som det lyser selvsikkerhet av! BE YOUR OWN BOSS!


  Vi kvinner bør stråle av selvsikkerhet og vise at vi ikke tolererer å bli tråkket ned! La ditt yrte fortelle hvor sterk du er!

  Ta turen innom og la deg bli inspirert! (KLIKK HER)

  Christina

 • 3

  16. Mai blir jeg 20 år. Noen dager etter skal jeg feire bursdagen min for første gang i livet mitt. Dette er første gang jeg kan ønske meg noe til dagen min uten å føle meg grisk! Så her er hva jeg ønsker meg/sparer til.

  1. ROOOSAAA

  Så lenge det er rosa så blir jeg ALLTIDS happy. Er ikke mer kresen enn det desverre. (Hihi)

  2. Min første tattoo

  Har en jeg har ønsket meg i noen år nå som jeg vet jeg aldri kommer til å angre på. Vil ikke ha noe stort, men på håndleddet.

  3. Rose Gold MacBook

  Den har jeg lengtet etter lenge. Å driver å sparer med tanke på at min Mac tar snart kvelden.

  4. Diverse til kameraet mitt

  Hadde vert utrolig greit med et stativ og diva ring light til mitt Olympus E-PL7 med tanke på bloggen.

  5. Penger

  Trengs alltids.

  6. Gavekort

  Gavekort fra favoritt butikkene mine slår aldri feil. Sminke og klær kommer jeg alltids til å elske!

  Christina

 • 1  God morgen søtnoser!

  Som vi alle vet så mister vi av og til motivasjonen for å trene, slik er det bare. Men av og til kan det bare være en liten ting som får deg til å komme tilbake, å det enda sterkere! Vi nermer oss sommeren og mange bruker en god del på trening for å føle seg vell. Vil du også det men orker ikke? Selv så var det bare en tur innom STRONGER.NO som gav meg et utrolig motivasjonsboost. Ingenting er kjekkere enn å trene i nye treningsklær!

  Kanskje det er det enste som skal få deg tilbake på mølla? Ta i alle fall turen innom, bare det i seg selv gav meg motivasjon! (KLIKK HER)
   

  Disse er blant mine store favoritter, hvilke er dine?

  ♥ Christina
   

 • 1

  God kveld nydelighetene der ute!

  Var en tur ute på shopping å fant verdens søteste kofferter, ofc rosa! Så da var det rett hjem å legge ut mine helt nye kofferter som er brukt 1 gang når vi skulle til syden. Elsket koffertene, så det var ikke på kvaliteten. Men selvfølgelig, rosa er rosa (Hihi).

  De er fra Samsonite og begge fargen Perle. Liten verdi 3599,- (her) og stor verdi 4399,- (her ).

  Om interesse og bud, kontakt meg gjerne på christinalaegreid@yahoo.no.

  Ha en fortsatt fin helg.

  ♥ Christina

 • 5

  Hallo alle fine!

  Ingenting er bedre enn de dagene en kan bare slappe av og finne fram ansiktsmaskene. Selv så husker jeg ikke sist jeg gjorde det. Var mye flinkere før, å det merker jeg også på huden min. Den har vært konstant tørr etter vinteren, så det var virkelig på tide meg en skikkelig fuktighets boost!

  Favoritten min er uten tvil Glam Glow Thistymud, selv om masken får deg til å se ut som du virkelig har bommet med selvbruningen! Den lukter utrolig godt og du merker forskjell fort. Selv så lar jeg den stå på så lenge jeg kan når jeg først har tid, men alltids minst 30 min. Jeg har prøvd å sove med den, men det var ikke så behagelig med tanke på at den er veldig seig i konsistens så følte jeg klistra hele ansiktet mitt på puta.

  Før når jeg jobbet på parfymeri så husker jeg at det viktigste av alt når det kom til å redusere eller unngå rynker var FUKT! Det kan også se ut som om du har mer linjer enn du egentlig har når du har tørr hud. Så selv så prøver jeg å ta fuktighetsmaske 2-3 ganger i uka, i tillegg til fuktighets krem og serum både på morgenen og kvelden.

  ♥ Christina

 • 3

  Som dere har kanskje lagt merke til så går det ikke så mye i "selfies", å for noen uker siden var jeg på et hotell der jeg hadde photoshoot. Men hvem tar egentlig bildene mine?

  Jeg tar de selv. Har kameraet Olympus pen som jeg er utrolig fornøyd med! Så her går det så og si bare i selvutløser. Jeg hadde ikke så mye annet valg når jeg bodde alene i hybel så har det bare fortsatt slik.

  Synes egentlig det er det beste. Jeg kan slappe 100% av foran kameraet, å føler jeg lettere kan bare slette bilder om jeg ikke blir fornøyd. Men jeg har utrolig lyst å prøve skikkelig photoshoot en eller annen gang, men du skal liksom ta deg råd til det også.

  Noen som kjenner noen eller vet om noen fotografer i Gjøvik/Oslo området som en kan anbefale?

  ♥ Christina

 • 4

  Da var nok en uke overstått, å selv om jeg har sovet og slappet mye av så har jeg også fått gjort en del. Vi har vært i Oslo, Gjøvik og Hamar for å shoppe. Selv så kjøpte jeg ikke så alt for mye, for jeg følte jeg hadde det meste. Men jeg fant mine gullkorn.

  Gant t-skjorte (HER) og skjorte (HER) fra VIC.

  Puma by Rihanna fra Høyer.

  Calvin Klein undertøy (HER) fra VIC.

  Belte fra ZARA.

  Så dette var ukens innkjøp. Utrolig fornøyd med alt sammen, spesielt skoene! IN LOVE! Nå begynner også rommet mitt å ta form, så bare få hengt opp siste rest så skal dere få se! Blir kjempe fint.

  Ha en nydelig mandag!

  ♥ Christina

 • Christina Lægreid

  Jeg er en ung kvinne, 20 år som er ute etter å gi unge mennesker et nytt syn på verdens muligheter. Selv så har jeg brutt med Jehovas Vitner, noe som gjorde at jeg ble utstøtt av selv mine egne foreldre. Jeg har prøvd meg som stripper å skal nå på TV for første gang i Mars. Livet er fullt av muligheter! Jeg er bare et av mange eksempel på at en kan lykkes selv under motgang.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta