christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem.

VLOG ⎮10 MUST HAVE I SMINKEPUNGEN

 • 19.10.2017kl.17:36
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (4 )

Her kommer vår 3. vlog som denne gangen omhandler våre 10 MUST HAVE i sminkepungen. Vi sier våre meninger om produktene og hvorfor disse er bedre enn andre. Vi ble selv utrolig fornøyd med resultatet av redigeringen av videoen å håper den faller i smak hos dere også! 

Husk å abonner gratis på YouTubekanalen vår HER for å få med deg når vi poster nye videoer!

Dato.19.10.2017 klokken.17:36 Kategori: Mote Kommentarer: 4

DAGENS LOOK

 • 17.10.2017kl.15:57
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (22 )

Ingenting er kjekkere enn når en har god tid til å stelle seg. For noen dager siden kjøpte jeg HEAT øyenskygge palettet til Urban Decay og i går kjøpte jeg foundationen til Estee Lauder (double wear). Jeg har aldri vært så særlig flink med å bruke øyenskygge, men Melissa er utrolig flink så det fikk meg til å kaste meg ut i det.

Her er dagens look:

Primer: Guerlain

Foundation: Estee Lauder

Concealer: Estee Lauder

Bronzer: Anastasia

Øyenbryn: Anastasia

Øyenskygge: Urban Decay

Solpudder: Guerlain

Highlighter: The Balm

Hva synes dere?

Dato.17.10.2017 klokken.15:57 Kategori: Mote Kommentarer: 22

Leppene mine før og etter filler!

 • 12.07.2017kl.11:53
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (12 )

Da var det gjort! Å denne gangen gikk det slik jeg hadde planlagt. Sitter nå med søskenbarnet mitt og tanten min med hovne lepper. Ble UTROLIG fornøyd selv om de er hovne nå. Var redd for at det skulle bli så ille at jeg ikke kunne gå blant folk uten at jeg skulle vekke oppmerksomhet for det så så voldsomt ut, men slik ble det slettes ikke!

Fikk en bedøvelseskrem som fikk virke i noen minutter før prosessen begynte. Ja, jeg kjente stikkene og det var en smule vondt. Vil si det var en 4. på en skala fra 1-10. Uten tvil verdt de små smertene!

Dato.12.07.2017 klokken.11:53 Kategori: Mote Kommentarer: 12

I hate my butt sometimes!

 • 14.06.2017kl.16:00
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (8 )

Er det noe jeg VIRKELIG hater å shoppe så er det bukser! Jeg vil ikke engang tenke på hvor mange timer jeg har sløst bort, i håp om å finne en bukse som sitter perfekt. Enten er de for lange nede, eller så er de for trange oppe, eller så er de passe over rumpa, men for løse rundt magen osv osv. Jeg husker jeg gikk inn på en ganske dyr butikk i håp om å i alle fall finne noe der, jeg gav totalt blanke i prisen så lenge den satt perfekt på. Men neida! Gikk ut med alt annet enn bukse!

Fram til nå så har jeg bare funnet èn type bukse som sitter perfekt, å det er Molly highwaist jeans fra Gina Tricot. De er akkurat min lengde uten at jeg trenger å brette dem opp, de sitter stramt fra topp til tå og er stretch noe som er et must skal jeg få den over rumpa! Jeg er alltids på utkikk etter andre plasser de kan ha samme type bukser, men jeg går alltids tilbake til Gina Tricot. Jeg har hørt at buksene fra Fashinova.com er laget konkret til personer med stor rumpe og smal midje, så vurderer å hive meg uti og gi dem en sjanse!



Hvor kjøper du buksene dine?

Dato.14.06.2017 klokken.16:00 Kategori: Mote Kommentarer: 8

Fått med deg den nye trenden?

 • 10.06.2017kl.17:11
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (2 )

Endelig er sommermånedene på plass og finværet kommer med stormskritt! Jeg har fått utrolig mye spørsmål om hvor jeg kjøpte highwaist bikiniene mine når jeg var i syden, men desverre så selges ikke de lengre MEN... Endelig har det blitt en trend i Norge også med slike bikinier, så nå har du muligheten til å skaffe deg bikinier som framhever formene dine på høyt nivå!



Det har jo vært så utrolig mye i media av bikiniene til Kardashian og Jenner jentene. De drar rett og slett bikiniene til en nytt nivå (bokstavelig talt!). Så etter det så har jeg vært på let etter bikiner som er laget for highwaist, for det å dra vanlige bikinier til hoftene er ikke alltids like lett. Der snakker jeg av erfaring (ehe). Selv så fant jeg mine savoritter på Nelly.no! Beste av alt er at mange av dem er Nelly sitt eget merke, så du er ikke så ekstremt dyre i pris! Ta turen innom (KLIKK HER) og skaff deg årets hotteste bikini!


GOD SOMMER!

 

Dato.10.06.2017 klokken.17:11 Kategori: Mote Kommentarer: 2

JEG SMINKER MEG LIVE!

 • 05.06.2017kl.18:28
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (2 )

Det stemmer, nå kan dere sminke dere sammen med meg om dere skulle ønske det! Jeg har holdt på med litt live-sendinger i det siste, å har kost meg utrolig mye mens jeg har holdt på. Så nå på ONSDAG 11:00 kjører jeg en live-sending der jeg sminker meg, å du har muligheten til å følge med!

Her har du også muligheten til å stille spørsmål om du lurer på noe. Jeg svarer på alt av spørsmål folk lurer på og babler i vei mens jeg sminker meg.

Eneste du må gjøre er å like facebook siden min (KLIKK HER) så snakkes vi på onsdag!



 

Dato.05.06.2017 klokken.18:28 Kategori: Mote Kommentarer: 2

Sminkevideo coming up!

 • 18.05.2017kl.16:30
 • Kategori: Mote
 • Kommentarer: ( 1 )

For et utrolig kipt vær! Varmen er på plass, men har regnet i hele dag så har ikke fristet å gått ut døra. Så i stede for å bare sitte inne og se serie, så ble det fullt kjør med filming! Sminkevideo og spørsmålsrunden sto først på lista i dag.

Så her har dere dagens look! Holder på med å redigere, men spørsmålsrunden er første prioritet så sminkevideoen kommer i løpet av morgendagen forhåpentligvis!

Dato.18.05.2017 klokken.16:30 Kategori: Mote Kommentarer: 1

Solbrun uten sol til 17.mai!

 • 15.05.2017kl.14:08
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (2 )

Denne uka er det påtide å finne fra finstasen! Dessverre har det vært lite til sol fram til nå, så jeg er sikkert ikke den eneste som er bleik enda.

Jeg har aldri blitt så utrolig brun av solarium pga hudtypen min, men heldigvis har jeg funnet en selvbruning som gir meg en naturlig solbrun look uten skjolder! Har hatt så mange selvbruningstabber i løpet av livet mitt, men når jeg begynte å bruke St.Tropez så fikk jeg like bra resultat hver gang.

Jeg har prøvd blant annet Vita Liberata, men den følte jeg tørket for fort, så du fikk ikke mulighet til å smøre den skikkelig ut før den satt seg. Samtidig ble den utrolig fort tom syntes jeg. Jeg har også prøvd St. Tropez sin mousse i dark, men den følte jeg også tørket for fort samtidig som den var dyrere.

Nå får du Selvbrunings moussen fra St.Tropez til 255,- for 120ml hos Bangerhead (KLIKK HER) som på prisjakt.no er den billigeste plassen å kjøpe den på nå!

 

Christina

Dato.15.05.2017 klokken.14:08 Kategori: Mote Kommentarer: 2

MUST HAVE til sommeren

 • 12.05.2017kl.19:08
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (3 )

//annonse

Tenk at det bare er 19 DAGER til det er offisielt sommer! Det er nesten litt krise. Jeg er i alle fall ikke helt forberedt føler jeg selv. Alt har gått så fort dette året at jeg har ikke rukket å tenkt over det, samtidig som været har fått meg til å følt at det er høst. Så nå er det bare til å finne fram sommerklærne og håpe på at været dukker fram! Har du vokst ut av skoene fra i fjort? Passer ikke shortsen lengre? Mangler du lette sommertopper og kjoler? Har du ødelagt solbrillene dine, eller vil bare ha noe nytt i klesskapet? Da anbefaler jeg deg å ta turen innom MADLADY (KLIKK HER) Der vil du garantert finne akkurat det du trenger for å oppnå det unike sommer antrekket!

Bli med på å ønske sommeren velkommen!

♥ Christina

Dato.12.05.2017 klokken.19:08 Kategori: Mote Kommentarer: 3

Jeg trenger en forandring!

 • 10.05.2017kl.16:51
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (4 )

Etter å ha lett og tenk etter hva jeg ville gjøre med håret mitt når jeg skal til frisøren har ikke vært lett. Først og fremst har jeg enda ikke funnet en frisør som jeg føler jeg kan stole på at gir meg det resultatet jeg ønsker, så det er det første jeg må finne ut av. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å dra til Oslo med tanke på at jeg har flere der som jeg har hørt er utrolig flinke!

Så nå, etter noen uker fram og tilbake har jeg endelig funnet ut at jeg vil tilbake til livet som blondine! YEY! Ikke den kalde gråtone blondinen, men den gyldne, men samtidig ikke varme. Disse bildene jeg fant er et perfekt eksempel på hvordan jeg så for meg! Når det skjer har jeg ikke panlagt, men når jeg først skal til frisøren så er det dette jeg øsnker!


Vet du om en frisør du kan anbefale?

Christina

Dato.10.05.2017 klokken.16:51 Kategori: Mote Kommentarer: 4

Mitt aller første 17.mai antrekk!

 • 09.05.2017kl.14:00
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (6 )

//reklame

Tenk at om 1 uke skal jeg feire 17. mai for FØSTE gang! Det er helt utrolig rart å tenke på. Bare det å stå og holde et flagg har jeg aldri gjort før, jeg eier ikke en bunad en gang. Så for meg var det da viktig å finne noe jeg kunne trives i som hadde fargene rødt, hvit og/eller blått.

Elsker denne stilen som du ser på bildet over! Inspirasjon til dette antrekket finner du på MADLADY, det er blitt min nye favorittside! De har utrolig mye fint der til alle annledninger! Jeg elsker den unike, selvstendige og bestemte stilen. Dette er klær som det lyser selvsikkerhet av! BE YOUR OWN BOSS!


Vi kvinner bør stråle av selvsikkerhet og vise at vi ikke tolererer å bli tråkket ned! La ditt yrte fortelle hvor sterk du er!

Ta turen innom og la deg bli inspirert! (KLIKK HER)

Christina

Dato.09.05.2017 klokken.14:00 Kategori: Mote Kommentarer: 6

Gaver på bursdagen min for første gang!

 • 06.05.2017kl.17:00
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (3 )

16. Mai blir jeg 20 år. Noen dager etter skal jeg feire bursdagen min for første gang i livet mitt. Dette er første gang jeg kan ønske meg noe til dagen min uten å føle meg grisk! Så her er hva jeg ønsker meg/sparer til.

1. ROOOSAAA

Så lenge det er rosa så blir jeg ALLTIDS happy. Er ikke mer kresen enn det desverre. (Hihi)

2. Min første tattoo

Har en jeg har ønsket meg i noen år nå som jeg vet jeg aldri kommer til å angre på. Vil ikke ha noe stort, men på håndleddet.

3. Rose Gold MacBook

Den har jeg lengtet etter lenge. Å driver å sparer med tanke på at min Mac tar snart kvelden.

4. Diverse til kameraet mitt

Hadde vert utrolig greit med et stativ og diva ring light til mitt Olympus E-PL7 med tanke på bloggen.

5. Penger

Trengs alltids.

6. Gavekort

Gavekort fra favoritt butikkene mine slår aldri feil. Sminke og klær kommer jeg alltids til å elske!

Christina

Dato.06.05.2017 klokken.17:00 Kategori: Mote Kommentarer: 3

Få en skikkelig motivasjonsboost til sommeren!

 • 06.05.2017kl.12:26
 • Kategori: Mote
 • Kommentarer: ( 1 )



God morgen søtnoser!

Som vi alle vet så mister vi av og til motivasjonen for å trene, slik er det bare. Men av og til kan det bare være en liten ting som får deg til å komme tilbake, å det enda sterkere! Vi nermer oss sommeren og mange bruker en god del på trening for å føle seg vell. Vil du også det men orker ikke? Selv så var det bare en tur innom STRONGER.NO som gav meg et utrolig motivasjonsboost. Ingenting er kjekkere enn å trene i nye treningsklær!

Kanskje det er det enste som skal få deg tilbake på mølla? Ta i alle fall turen innom, bare det i seg selv gav meg motivasjon! (KLIKK HER)




 

Disse er blant mine store favoritter, hvilke er dine?

♥ Christina
 

Dato.06.05.2017 klokken.12:26 Kategori: Mote Kommentarer: 1

Selger koffertene mine

 • 22.04.2017kl.20:02
 • Kategori: Mote
 • Kommentarer: ( 1 )

God kveld nydelighetene der ute!

Var en tur ute på shopping å fant verdens søteste kofferter, ofc rosa! Så da var det rett hjem å legge ut mine helt nye kofferter som er brukt 1 gang når vi skulle til syden. Elsket koffertene, så det var ikke på kvaliteten. Men selvfølgelig, rosa er rosa (Hihi).

De er fra Samsonite og begge fargen Perle. Liten verdi 3599,- (her) og stor verdi 4399,- (her ).

Om interesse og bud, kontakt meg gjerne på christinalaegreid@yahoo.no.

Ha en fortsatt fin helg.

♥ Christina

Dato.22.04.2017 klokken.20:02 Kategori: Mote Kommentarer: 1

Få perfekt hud til sommeren!

 • 21.04.2017kl.14:47
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (5 )

Hallo alle fine!

Ingenting er bedre enn de dagene en kan bare slappe av og finne fram ansiktsmaskene. Selv så husker jeg ikke sist jeg gjorde det. Var mye flinkere før, å det merker jeg også på huden min. Den har vært konstant tørr etter vinteren, så det var virkelig på tide meg en skikkelig fuktighets boost!

Favoritten min er uten tvil Glam Glow Thistymud, selv om masken får deg til å se ut som du virkelig har bommet med selvbruningen! Den lukter utrolig godt og du merker forskjell fort. Selv så lar jeg den stå på så lenge jeg kan når jeg først har tid, men alltids minst 30 min. Jeg har prøvd å sove med den, men det var ikke så behagelig med tanke på at den er veldig seig i konsistens så følte jeg klistra hele ansiktet mitt på puta.

Før når jeg jobbet på parfymeri så husker jeg at det viktigste av alt når det kom til å redusere eller unngå rynker var FUKT! Det kan også se ut som om du har mer linjer enn du egentlig har når du har tørr hud. Så selv så prøver jeg å ta fuktighetsmaske 2-3 ganger i uka, i tillegg til fuktighets krem og serum både på morgenen og kvelden.

♥ Christina

Dato.21.04.2017 klokken.14:47 Kategori: Mote Kommentarer: 5

Hvem tar bildene mine?

 • 17.04.2017kl.18:45
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (3 )

Som dere har kanskje lagt merke til så går det ikke så mye i "selfies", å for noen uker siden var jeg på et hotell der jeg hadde photoshoot. Men hvem tar egentlig bildene mine?

Jeg tar de selv. Har kameraet Olympus pen som jeg er utrolig fornøyd med! Så her går det så og si bare i selvutløser. Jeg hadde ikke så mye annet valg når jeg bodde alene i hybel så har det bare fortsatt slik.

Synes egentlig det er det beste. Jeg kan slappe 100% av foran kameraet, å føler jeg lettere kan bare slette bilder om jeg ikke blir fornøyd. Men jeg har utrolig lyst å prøve skikkelig photoshoot en eller annen gang, men du skal liksom ta deg råd til det også.

Noen som kjenner noen eller vet om noen fotografer i Gjøvik/Oslo området som en kan anbefale?

♥ Christina

Dato.17.04.2017 klokken.18:45 Kategori: Mote Kommentarer: 3

Innkjøp fra sist uke

 • 17.04.2017kl.11:31
 • Kategori: Mote
 • kommentarer: (4 )

Da var nok en uke overstått, å selv om jeg har sovet og slappet mye av så har jeg også fått gjort en del. Vi har vært i Oslo, Gjøvik og Hamar for å shoppe. Selv så kjøpte jeg ikke så alt for mye, for jeg følte jeg hadde det meste. Men jeg fant mine gullkorn.

Gant t-skjorte (HER) og skjorte (HER) fra VIC.

Puma by Rihanna fra Høyer.

Calvin Klein undertøy (HER) fra VIC.

Belte fra ZARA.

Så dette var ukens innkjøp. Utrolig fornøyd med alt sammen, spesielt skoene! IN LOVE! Nå begynner også rommet mitt å ta form, så bare få hengt opp siste rest så skal dere få se! Blir kjempe fint.

Ha en nydelig mandag!

♥ Christina

Dato.17.04.2017 klokken.11:31 Kategori: Mote Kommentarer: 4
Christina Lægreid

20 Stavanger


DesignIna Anjuta



hits