christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

8

____________________

Det å sitte i sofaen å se ut til regnet som bare faller ned er virkelig deprimerende, jeg skulle ønske finværet hadde vart lengre. Det som er rart å tenke på er at jeg faktisk har hatt muligheten til å dra til Kreta, Dubai, Hawaii, you name it. Å det uten å betale en eneste krone, sykt ikke sant? Fra jeg kom hjem fra min siste ferie så har det kommet inn tilbud fra en haug mannfolk som skal på ferie alene, om jeg kunne tenke meg å være med. Noen mer seriøse enn andre selvfølgelig, men noen har virkelig vært seriøse med dette tilbudet.

 

Som dere ser så har jeg takket nei til tilbudene, men jeg er fasinert over at det faktisk er folk som spør vilt fremmede om de kan spandere en tur på dem. Selvfølgelig ligger det i tankene dems om å få noe seksuelt tilbake på turen, ellers så hadde jeg blitt med når jeg ser været her i Norge. Haha neida det var ikke seriøst ment, hvem en drar med har alt å si på hvordan turen blir.

 

 • 14

  Hei snuppene mine. Da er jeg tilbake til kalde Norge igjen etter en nydelig uke i et Paradis. Jeg føler jeg har levd i en boble siden jeg kom hjem. Eneste vi har gjort er å planlagt neste reise og sett på priser, vi tenker nemlig å dra tilbake i slutten av sommeren. Vi pleier alltids å være vekke i 2 uker, så vi kjenner at 1 uke ble alt for lite. Jeg er utrolig glad for at vi i det hele tatt fikk reist en uke også, for den uken har vært den beste uken i livet mitt.

   

  Vi har blitt kjent med så utrolig mange herlige mennesker som vi gleder oss til å se igjen. Jeg ble så positivt overasket over hotellet, jeg fikk ikke lyst til å dra ned til standen en gang pga. jeg trivdes så godt. Neste gang vi drar ned så tenkte vi å utforske litt mer, men da blir vi lengre også.

   

  Nå ligger jeg hjemme i sengen med paracet og nesespray, yey. Heldigvis så skjedde dette etter ferien, så det gjør meg ingenting. Litt hoste og forkjølelse er ikke det verste. Eneste som har irritert meg er at jeg har vært så slakk med bloggen, men hva kan man si. Jeg tror jeg har lært mye til neste gang jeg skal på ferie, så da skal jeg være bedre forberedt.  Heldigvis så fikk vi tatt masse bilder som jeg har å vise dere fra ferien.

  ____________

  Hotellet heter ClubHotel Riu Vistamar, å er et All Inclusive Hotell med 3 restauranter, 3 basseng og havutsikt fra alle rom.

  Kunne du tenke deg å reist her?

 • 16

  God kveld snupper. Vi har akkurat spist middag, å har nå funnet oss hver sin drink. Hotellet er nemlig All Inclusive, så her er det bare å kose seg. Vi har ligget i solen hele formiddagen før vi tok oss en tur til Puerto Rico sentrum for å handle litt. Det er første gangen vår her, så vi må jo utforske litt utenfor hotellet også. De har så mye bedre is her enn i Norge! I alle fall for meg som er Oreo elsker.

  BIKINI | HER

  Håper alle får en nydelig kveld videre!

 • 14

  God morgen. Klokken er nå 10.15 her, å jeg har allerede ligget å stekt i solen i snart 1 time. Vi har vært utrolig heldige med været, det er nesten litt for varmt. Jeg skal virkelig ikke klage, men det kan dere på min innsats med bloggen! Jeg blogger fra telefonen nå fordi jeg orker ikke å drasse med meg PC-en over alt, selv om jeg ikke er så fan av mobil-blogging merker jeg. Jeg tenkte i alle fall å vise dere litt av hotellet i dag. Det et utrolig fint her, å jeg ble overrasket over hvor stort det var også! Bare basseng-området har 3 etasjer! Hotellet ligger oppe i fjellene som dere kan se på bildet under. Hotellet heter ClubHotel Riu Vistamar og ligger i Puerto Rico.

  Bikini fra Zaful

  Utsikten fra hotellet

  De har egne ansatte som har treningstimer, underholding og som drar med seg gjestene på volleyball.

  Husk å følg meg på Instagram HER og Snapchat for daglig oppdatering.

  Håper alle får en nydelig dag.

 • 28

  Da var jeg hjemme igjen etter en alt for sen cardio og mage økt. Så nå er det bare å slappe av litt og spise før jeg snart må på med treningsklærne igjen for ei skikkelig rumpe økt! Det å tenke at jeg drar om 2 uker gjør det utrolig lett å hoppe rett på matplanen min trass i at det enda er påskeferie. Mandag er mandag, jeg fikk min siste bit i går. Det fikk meg til å begynne å se på bilder av fjorårets tur, som da var med hele familien og på et annet hotell som heter det samme, men som er i Maspalomas.

   

  Både dette og det som vi skal på i år er All Inclusive, noe som vi er stor fan av. Jeg drar med søsteren min, å vi er begge veldig klar for å ligge på solsengene ved bassenget med en drink i hånden hver. Men fram til da så får jeg mimre tilbake til fjorårets sol-tur.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  __________________

  Frokosten er alltids det beste måltidet på hotell

  ____________________

  På kvelden var det alltids på med kjolen og hælene.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  _____________________

  Litt trening fikk vi også til i løpet av turen, enten det var joggetur på stranden eller litt styrke på treningsrommet.

  ___________________

  Hvor ønsker du å reise i sommer?

 • 2

  Nok en nydelig dag med masse sol! Selv så ble jeg liggende i sengen til 1 i dag, noe som var utrolig deilig, men jeg føler at hele dagen går i fra meg nå. Så jeg tenkte bare å kjapt stikke innom for å si hei før jeg må komme meg ut i finværet.  Jeg tenkte nemlig å komme meg bort på trening litt tidlig i dag slik at jeg kan få mekket litt YouTube-videoer i kveld uten av det skal bli for sent.

   

  Jeg fant nemlig ut i går at det nå bare er 2 UKER til jeg drar til Gran Canaria, så jeg ble nesten litt stresset da. I morgen skal jeg endelig hente siste pakken min fra Fashion Nova, så da kan jeg endelig komme i gang med pakkingen! Yey! Jeg ser så utrolig fram til å bare legge hele Norge bak meg for en uke og bare kose meg i varmen uten å stresse over noe. Jeg kommer selvfølgelig til å ta masse bilder og blogge når jeg er der nede, så det skal det ikke stå på! Men fram til da så får jeg nyte det fine været hjemme i Norge.

   

  HVOR KUNNE DU TENKT DEG Å REISE?

 • 16

  Jeg tenkte jeg bare måtte vise dere hva jeg har i vente! Om 31 dager så hopper jeg på flyet fra kalde Norge i håp om bedre vær og varme. Jeg og søsteren min skal nemlig ta oss en uke i Gran Canaria på dette hotellet som heter ClubHotel Riu Vistamar. Vi har aldri vært her før, men det blir nok uten tvil nydelig! All inclusive, varme og noe godt i glasset er uten tvil noe jeg lengter etter! De har til og med en egen SUSHI restaurant!

   

  Noen som har vært her?