christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem.

VLOG - VI SNAKKER OM SEX


Da er den endelig ute etter flere timer med venting på å få lastet den ned på YouTube! Vi håper videoen faller i smak, å skulle det være andre ønsker om video vi skal lage så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet.

HA EN FIN SØNDAG ALLE SAMMEN!

Dato.15.10.2017 klokken.15:14 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 24

SLUTTET Å STRIPPE? DRØMMETYPEN? SUGAR DADDY? ++


Det var påtide! For 20 dager siden satte jeg i gang en spørsmålsrunde, men ikke før i dag har jeg fått svare på disse. "Bedre sent, enn aldri." Eller? I alle fall, her er noen av spørsåmlene dere dro fram denne gangen!

Har du sluttet med stripping?

Det har vært utrolig rolig etter jeg flyttet, men sluttet har jeg IKKE. Jeg ble faktisk nylig lagt til å Showhuset.no sine nettsider så vi kan heller si at jeg har så vidt begynt! Greide å vrenge foten sist helg så har vært lite øving med heler, men allerede i dag var det tilbake til full musikk og hæler på kjøkkenet! Nå begynner også sesongen for strippere så jeg ser fram til å se når neste jobb blir!

Hva er målet med trening for deg?

Nå er det egentlig bare å komme meg på trening og kose meg med det. Var alt for streng over lengre tid, så nå er fokuset bare å gjøre det jeg liker og trives med. Greier jeg å holde kroppen fin og stam samtidig som rumpa sitter der den skal så er jeg fornøyd.

Ønsker du fortsatt å stille i bikinifitness?

Jeg har ikke lagt tanken bak meg, men det blir i framtiden om noen år. Jeg vet med meg selv at det er noe jeg skal oppleve, men nå har jeg så mye annet jeg vil gjøre som er umulig å gjøre samtidig som fitness.

Bor du med søsteren din?

Ja det gjør jeg. Vi er som et gammelt ektepar!

Hvordan trives du i stavanger?

Elsker plassen! Jeg har aldri angret på å flytte til Stavanger, der er noe jeg har hatt lyst til lenge. Alle her er så søte og imøtekommende!

Hva er ditt syn på at unge studenter/vakre unge damer finner seg eldre sugar daddys?

Har man lyst så har man lov tenker jeg. Jeg blander meg ikke opp i hva andre velger å gjøre, det er deres liv.

Hvordan er "drømme" typen din?

I NEED A REAL MAN!


 

Dato.24.09.2017 klokken.19:04 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 13

DET BLIR FOR MYE FOR LILLE NORGE!


Jeg må rett og slett le! Jeg er fasinert over dobbeltmoralen til søte "uskyldige" beboere i Norge. Når til og med de store bloggerne som legger ut mye drøyt begynner å snakke nedsettende om andre bloggere som plutselig viser litt mer hud tenker jeg bare er tragisk og barnslig. I de siste ukene har det vært "krig" i bloggverden pga kropp og spesielt PUPPER. Bloggere slår seg løs og viser puppene sine til alle leserne sine, noe andre bloggere virkelig ikke greier å håndtere. HVORFOR?

"Nei det går en grense på hva en kan legge ut." Å det er det du som skal bestemme tenker jeg? Folk følger og forguder Instagrammere som legger ut mye kropp og tenker ?INSPO?, MEN når det er noen du kjenner og ?konkurrerer? mot så er det ufyselig. Jeg skal være ærlig å si at jeg skammer meg over mange jenter i dag, jenter som jeg ellers har sett opp til. Jenter burde støtte hverandre og BOOSTE hverandre for å stå imot dagens syn på kropp. I stede står vi å tenker hore, slut og PR-kåt.

Folk skal få lov til å uttale seg og si sin mening, men å snakke nedsettende om andre er IKKE greit. Hvis hun vil vise nippelen så la henne vise nippelen! Alle har en nydelig og unik kropp som ikke er lik noen andre sin, la oss få lov til å vise vårt kunstverk og være stolt over den på samme måte som de som vi forguder, men ikke kjenner!

Jeg har ellers bare to ord til dere der ute, spesielt dere jenter som ikke takler å se andre jenter som gir litt faen!

SKJERP DERE!

 

Dato.24.09.2017 klokken.14:08 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 14

Spørsmålsrunde Del 2 - Stripping, Media og Familie (VIDEO) 

Dato.05.07.2017 klokken.23:07 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 18

Spørsmålsrunde Del 1 - Stripper, sex og kjæreste


På grunn av tekniske problemer så kommer del 1 skriftlig. Video coming up! Er bare litt tekniske problemer som utsetter det noe så jævlig... Men skal fikses til i morgen eller onsdag ser det ut til.

1. Hvorfor er du stripper

Hvorfor ikke! Det er noe av det kjekkeste jeg har vært med på. Jeg elsker å danse og underholde andre, så det var perfekt. I tillegg så er jeg så selvsikker på meg selv, så har ikke noe problem med å være lettkledd/naken foran andre. Du får et adrenalin som bare får deg til å bli hekta. Jeg har aldri likt et vanlig A4 liv, så vil unngå det mest mulig noe jeg virkelig gjør med denne jobben.

2. Har du noe tidligere erfaring innenfor dans/underholdning som du tror du kan få bruk for nå som du skal være stripper?

Danset mye da jeg gikk på ungdomsskolen. Koreograferte alltids når vi skulle ha forestillinger og dans på skolen. Vurderte danselinja, men det ble det dessverre ikke. Men har alltids hatt et stort hjerte for dans!

3. Må man ha utdannelse/kurs til det?

Jeg kurset meg gjennom Showhuset.no, så anbefales det å gå på pole dance kurs for å bli kjent med å danse rundt stang.

4. Hva syns tanten og onkelen din om at du har valgt å bli stripper?

De respekterer valget mitt og støtter meg så lenge jeg er trygg.

5. Hvor gammel var du første gang du hadde sex?

Det var rett før jeg fylte 19 år.

6. Hvordan var din første gang?

Ung og drita, så husker ikke så mye kan man si.

7. Kunne du hatt 3 kant?

Ja.

8. Har du lyst på kjæreste i nærmeste fremtid?

Ikke i nærmeste framtid. Holder nok på singellivet i noen år til, trives med det. Har uansett ikke tid til å binde meg.

9. I "er jeg jomfru?" innlegget ditt skreiv du at du kanskje kom te å skriva om at du blei lurt bak ryggen og sexskandaler.

Skrev om at jeg ble lurt bak ryggen, men måtte slettes for ble for mye drama. Men sexskandaler kan jeg skrive om!

10. Syntes du selv at du er pen? rate deg selv fra 1-10

7.

Dato.03.07.2017 klokken.20:00 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 6

Ask me anything!


Da er det påtide å gi dere makten til å kunne få svar på hva enn dere lurer på igjen! Har gått en stund siden sist spørrerunde så jeg merker det har dukket opp nye spørsmål med tiden, så ta dere ut! Jeg er åpen om alt mellom himmel og jord, det er DU som styrer showet nå!

Håper alle får en fin helg! Jeg selv skal ut en tur med søskenbarnet mitt og ta litt bilder til bloggen, så følg med så blir de lagt ut så fort jeg har muligheten!

GOD HELG!

Dato.10.06.2017 klokken.12:11 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 9

Spørsmålsrunde - Videoblogg


ENDELIG! Etter flere timer i går med venting så ble den endelig ferdig nedlastes. Så nå er den på plass! Svarer på alle spørsmålene jeg fikk fra sist runde, så blir ikke noe del 2 denne gangen. Håper dere liker den!
 


 

Dato.24.05.2017 klokken.13:09 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 7

Spørsmålsrunde på videoblogg


På mandag kjørte jeg i gang med en ny spørsmålsrunde og jeg har fått utrolig mye bra spørsmål. Så da er det avklart at spørsmålsrunden blir på video som kommer i løpe av neste uke! Så skulle det være noe du lurer på så er det ikke for sent! Klikk HER så kan du spørre om hva du vil i løpe av dagen!

♥ Christina

Dato.14.05.2017 klokken.12:09 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 0

Ask me anything!


God morgen søtnoser!

Tusen tusen hjertelig takk for en fantastisk respons på gårsdagens innlegg! Har aldri følt meg så tatt vare på og støttet av så mange utrolige mennesker. Jeg var overveldet av følelser når jeg så den ene etter den andre kommentaren. Nok en gang TUSEN TAKK! Men mange sitter kanskje inne med en del spørsmål de lurer på i sammenheng med dette eller andre ting...

Så nå tenkte jeg var rette tidspunkt å ta en ny runde med spørsmål. Spør om alt mellom himmel og jord som du lurer på. Jeg eg ikke sikker på om jeg skal svare spørsmålene med teks eller video så kom gjerne med innspill!

Ha en nydelig uke alle sammen!

Christina

Dato.08.05.2017 klokken.10:37 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 13

Videoblogg - Spørsmålsrunde del. 2


Da var endelig del 2 av spørsmålsrunden ute på bloggen! Håper dere liker den.
 

Christina

Dato.02.05.2017 klokken.18:50 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 7

Spørsmål og svar - del. 1


Hva vil du jobbe med? Vil du ta en utdanning?

Jeg vil først og fremst bli ferdig med utdanningen min innen salg og skaffe meg fagbrev, men hva jeg vil jobbe med videre er et godt spørsmål. Jeg har så mange ting jeg hadde kunne tenke meg. Jeg har alltids hatt lyst til å jobbe på kontor å ha mitt eget skrivebord og gå rundt i blyantskjørt og hæler, men det ser ut til at bare er på TV. Jeg jobbet også tidligere på parfymeri å elsket jobben min! Husker aldri at jeg ikke ville på jobb og var alltids glad så kunne godt gått tilbake til det også. Så har du slevfølgelig også det å jobbe på treningssenter som f.eks resepsjonist. Jobbe med noe jeg lever for er aldri feil. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan føles det å flytte fra det stedet man vokste opp?

Det gikk utrolig fint egentlig. Det eneste som var hardt var å si hade til familie, å jeg savner dem veldig.

Hva vil du med bloggingen? Er det for egen del å skrive ned tanker, for oppmerksomhet, for å tjene penger, fortelle ting, bli kjent..? 

Det blir som min offentlige dagbok. Jeg vil vise andre flere sider av livet mitt og tanker jeg har bak ting som jeg opplever. Jeg ser på dette som en mulighet for meg til å fortelle dere hvordan det virkelige liv kan være, og hva faktisk mange går gjennom.

Processed with VSCO with b5 preset

Hva syntes du så langt om totninger ? Håper de har gjort et godt inntrykk 😊

Utrolig bra inntrykk! Har ikke blitt kjent med så utrolig mange enda, men enda ikke fått et negativt inntrykk. Gleder meg til å bli kjent med flere og se hva plassen har å gi på.

Hva synes du om menn med skjegg?

Alt med måte, men heller med enn uten! 

Har du en favorittsang for øyeblikket?

Subeme La Radio - Enrique Iglesias

Hvor lenge har du drevet med trening?

Har drevet med trening så og si hele livet mitt siden jeg vokste opp med foreldre som trente ofte på treningssenter. Men jeg begynte sikkelig da jeg var 16 år. Så det er litt under 4 år jeg har holdt på med trening nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du gitt opp målet med å stilla i bikinifitness?

Det kan se ganske slik ut med tanke på at jeg har ikke trent like mye og vært like indikert, men jeg måtte rett og slett legge det til siden når det ble så mye med flytting. Om det blir 2018 eller 2019 jeg stiller er enda ikke sikkert, men jeg SKAL stille i løpe av de kommende årene. Nå har jeg i alle fall treningssenteret på plass så fra i morgen av så er det tilbake til morgencardioen, så får vi se hva framtiden vil vise. Men jeg har IKKE gitt opp!

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Da er jeg rett rundt hjørnet til å fylle 30 år. Jeg ser for meg at jeg har fått til de målene jeg virkelig har jobbet for. Jeg har stillt i fitness, kjøpt meg leilighet i Oslo og jobber med noe jeg virkelig elsker og har lidenskap for. Jeg kan se for meg at jeg har funnet mannen i mitt liv og muligens kanskje også er gift på den tiden. Reiser mye og inspirerer andre mennesker. Det er ting jeg kan se for meg er fullt mulig om 10 år. 

Dato.23.04.2017 klokken.20:05 Kategori: Spørsmål og svar Kommentarer: 3
Christina Lægreid

20 Stavanger


DesignIna Anjutahits