christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits
Hjem Add Instagram YouTube

6

_______________

Jeg har nå bodd i kollektiv i snart 2 måneder. Trives? Ja, veldig. Det er både positive og negative sider som jeg har oppdaget i etterkant, men til syvende og sist så er jeg meget fornøyd med å ha flyttet hit. Jeg hadde hatet å bodd alene i en liten leilighet, det blir for stille i lengden. Bare det å ha folk rundt meg i huset er nok for at jeg skal være fornøyd, mer enn et hei trengs ikke. Beste er jo selvfølgelig at det er rett i sentrum, mer sentralt kan jeg ikke komme.

 

Så bor jeg jo sammen med 7 gutter... Alle jenters drøm, eller? Det var mange nysjerrige sjeler som lurte på om jeg kunne hatt sex med noen av dem. Kunne jeg hatt sex med romkameraten min? Dette er faktisk noe jeg hadde tenkt på og avgjort før jeg i det hele tatt hadde møtt guttene. Jeg skal tross alt bo med dem i noen måneder/år (who knows), det skal mye til for at jeg skal flytte. Så det å rote med noen av dem hadde vært uaktuelt. Jeg ser dem tross alt hver dag, så det å risikere at det kan ende opp med drama vil jeg ikke. Bare jeg som hadde tenkt slik, eller? Jeg kan bare se for meg hvor grusomt klein det hadde vært å tatt med en annen gutt hjem om jeg hadde rotet med en av dem som bodde der, uff!

 • 6

  Reklame | Nails By Isa, Envy Frisør

  _______________

  Hvor gammel er du?

  Ble 21 år 16.Mai.

   

  Hvordan har det du har gått gjennom forandret deg som person?

  Jeg har gått fra å være en utrolig usikker og uskyldig jente som ville være likt av alle, til å bli en selvsikker ung kvinne med bein i nesen som står fram som den hun er uten å være redd for hva andre sier. Det er selvfølgelig positive og negative sider ved denne forandringen, men det viktigeste er at jeg endelig kan gjøre det jeg alltids har ønsket.

   

  Hvor gjør du neglene dine?

  Fikser dem hos Nails By Isa. Facebook - HER

  _______________

  Favorittmat?

  Sushi eller Spagetti Carbonara med foccacia.

   

  Har du noe du ønsker å oppnå mens du bor i Stavanger?

  Hvor skal jeg begynne. Jeg ønsker å bli Stavangers Toppblogger og jobbe meg opp ett navn som vil være kjent i Stavanger. I løpet av mitt opphold i Stavanger så ønsker jeg å få muligheten til å kunne samarbeide med både lokale og kjente bedrifter som vil hjelpe meg til å tjene penger på det jeg elsker, å inspirere andre. Jeg ser for meg at når jeg flytter fra Stavanger så vil min periode som stripper være over.

   

  Beste tips for å bygge rumpe?

  Dropp de basic øvelsene som knebøy å fokuser heller på øvelser som går direkte på rumpa. Jeg har også hatt utrolig bra nytte av trappemaskinen, så har du den på treningssenteret ditt så vil jeg anbefale på det høyeste å ta den i bruk hver dag selv om den kan være grusom.

   

  Hvor farget du håret ditt for å få en så gylden blondfarge?

  Der er det ingen andre enn Envy Frisør HER som skal ha på seg skryten. Er det noe de er profesjonelle på, så er det bleking av hår uten å slite det helt ut.

  __________

  Singel eller forhold, hva liker du best?

  Fram til nå så har jeg aldri vært i et seriøst forhold, å det pga. jeg foretrekker å være singel. Jeg vil si at jeg foretrekker singellivet framfor forhold fordi jeg stresser for mye når det kommer til slik, hehe. Men samtidig så tror jeg at om jeg faktisk finner den "rette" som vil motivere meg til å følge drømmene mine og som blir min beste venn, da vil jeg nok ikke savne singellivet.

   

  Er du singel nå?

  Ja.

   

  Hva er den store drømmen med livet ditt?

  Flytte til Oslo, bli Norges nye toppblogger, bli millionær, skrive min egen bok og ha mitt eget TV-program. Store drømmer som mange vil se på som umulig, men dette er drømmer som jeg skal jobbe mot helt til jeg får det til. Å ja, jeg får det til, bare vent og se...

 • 6

  ____________

  Er du mest opptatt av utseende eller personlighet når det kommer til gutter?

  Det er ikke noe hemmelighet at utseende er viktig, det er det som får meg til å ville bli kjent med en gutt. Over lengre tid så er det uten tvil personligheten som er viktigest, for utseende har ingenting å si hvis ikke kjemien stemmer heller. Så jeg vil si at utseende får meg til å ville bli kjent med en, mens personligheten får meg til å fortsette å ville ha kontakt med ham. Begge er viktige faktorer.

   

  Er du lett å bli kjent med?

  Faktisk ikke. Jeg skulle ønske jeg var lettere å bli kjent med, men jeg har vansker med å bruke tiden på folk jeg ikke kjenner ettersom jeg har kastet bort mye tid og krefter på falske mennesker. Jenter har muligens litt større sjans enn gutter på å bli kjent med meg, for dem får ikke et sekund av tiden min en gang. Jeg kunne ønske jeg hadde hatt flere jentevenner, men samtidig er jeg utrolig glad i dem jeg har også. Jeg trenger ikke mange, så lenge dem jeg har er ekte.

   

  Har du lyst til å studere?

  Ja det har jeg faktisk, men akkurat nå så har jeg ikke tiden til det. Jeg har enten lyst å studere økonomi og markedsføring eller Personlig Trener faktisk. PT utdannelsen er dessverre ganske dyr, men hva kan jeg si, har man lyst til noe sterk nok så får man det til!


  ____________

  Har du møtt noen fra tinder?

  Haha, ja faktisk. Det er en evighet siden nå, men jeg husker jeg møtte litt gutter fra tinder for noen år siden. De stakk alltids med en gang etter jeg avviste dem når de prøvde å komme i buksene mine, var aldri noe mer. Hehe.

   

  Skal du reise til USA i sommer?

  Nei, i sommer så blir jeg nok bare hjemme denne gangen. Skulle gjerne ønske jeg skulle ut på tur, men må nok spare meg opp til noe senere heller. Skal til London i desember så ser virkelig fram til det.

   

  Når var sist du hadde sex?

  Lørdag


  ____________

  Når var sist du var forelsket?

  Hehe, det er sjeldent jeg kan bruke ordet forelsket. Sist jeg var det må ha vært for litt over 1 år siden i Gran Canaria. Jeg møtte en franskmann som het Thomas, jeg tror faktisk vi snakket på Snapchat i over et halvt år før det ble stille. Nei vi hadde ikke sex den turen, noe som gjorde at han falt enda bedre i smak, han var en skikkelig mann. Jeg har alltids likt menn fra utlandet, bare der jeg forelsker meg, å det alt for fort.  

   

  Har du noen gang hatt fuckfriend?

  Ja det har jeg hatt, flere ganger faktisk.

   

  Hva syns du om Ex On The Beach?

  Uten tvil et av de beste programmene jeg har fulgt med på. Jeg synes faktisk det er hakket bedre enn Paradise Hotel, for det er mer drama og liv på Ex On The Beach. Nå vet jeg ikke hvordan den norske versjonen kommer til å bli, med tanke på at nordmenn virker ganske tamme generelt på TV i det siste. Jeg bare håper virkelig at det er like bra som det pleier å være. Jeg digger det programmet, så jeg kunne lett vært med på noe slik.

   

  Hvor mange dager i uka trener du?

  Normalt så trener jeg 10-13 ganger i uken. 6 styrkeøkter og 4-6 cardio-økter.

  ____________

  Tusen takk til alle som har sendt inn spørsmål. Dette er bare første del av spørsmålsrunden for dem som ikke så spørsmålet sitt i innlegget. Det vil også komme en video hvor jeg svarer på flere, men med tanke på at det kom så mange så velger jeg å dele dem litt opp. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen.

 • 8

  Hvor mye veier du?

  Sist jeg veide meg var jeg 63kg.

   

  Skal du ta silikon? Hvor mye i så fall?

  Ja det skal jeg, å det så fort jeg har pengene på plass. Hvor mange gram har jeg ikke noe anelse om, men jeg vil ligge på en D-E.

   

  Hva heter plagg nr. 2 i Fashion Nova Haul videoen din?

  Den heter Gatsby Romper ? Nude. Enda ikke sett videoen? Klikk HER. (Alle klærne er linket til i kommentarfeltet på YouTube-videoen.)

   

  3 kriterier en potensiell kjæreste må ha? (3 utseendemessig og 3 på personlighet)

  Utseende: Høyere enn meg, liker å trene og mandige trekk. Babyface er ikke noe for meg.

  Personlighet: Støtter meg i valgene mine, interessert i at jeg har det bra og tar vare på meg de dagene jeg har det tungt.

   

  Topp 3 deiligste guttene på Paradise Hotel gjennom tidene?

  Morten Botten, Casper Thoresen og Audun Sørseth

  Hvor mange barn vil du ha? Jente eller gutt?

  Ingen.

   

  Hvilke redigeringsprogram bruker du på bildene dine?

  VSCO, Instagram og Perfect365. Beskriver detaljert HER

  Beste tips for å bli brun?

  Sol deg regelmessig samtidig som du daglig tar i bruk betakaroten.

   

  Hvor ønsker du å flytte til, hvis du hadde hatt muligheten til å flytte hvor som helst?

  LA!

   

  Sist du hadde sex?

  I går/natt. ;*

 • 18

  Hvor bor du nå og har du lyst å flytte? I så fall hvor?

  Jeg bor nå i Stavanger, men jeg har veldig lyst til å flytte til Oslo. Har faktisk vurdert det så sterkt at det er mulig dette kan la seg gjøre i løpet av året!

   

  Vet du om foreldrene dine spør lillesøsteren din masse om deg når hun besøker de? Følger de bloggen din tror du?

  Hehe, ja de følger med på bloggen min. De så visst Insider FEM episoden i helgen til og med fikk jeg vite. De har sagt til meg at hvis jeg skriver om dem på bloggen igjen så vil de anmelde meg, så da tenker jeg jo at de må følge med da haha!

   

  Kan du ha en «en dag med meg» video-blogg der du filmer gjennom hele dagen?

  Selvfølgelig! Dette skal jeg få fikset!

   

  Du sier du har fått et dårlig syn på menn etter strippejobben, hvordan påvirker det deg med tanke på potensielle partnere i fremtiden?

  Jeg kan uten tvil si at jeg er mye mer kresen på hvem jeg bruker tiden min på etter stripperperioden. De mennene som har prøvd å bli kjent med meg har erfart dette. Jeg er nesten umulig å bli kjent med, å enda verre å få møte. Jeg stoler ikke på noe av hva de sier, å jeg har ikke vansker for å si ting rett ut som jeg mener. Så det at jeg har et så skeptisk syn til menn kommer til å gjøre at jeg forblir singel en del år til ja.

   

  Er du singel?

  Ja.

  Hvis du vil studere, hva kunne du ønske deg å studere?

  Økonomi.

   

  Soler du deg naken om sommeren?

  Ikke på stranden nei. Er ikke den typen som ligger å flasher boobsa på stranden, haha!

   

  Hva er dine tips for å få god selvtillit?

  Jeg husker jo selv at jeg var en av de mest usikre på barneskolen, så selvsikker har jeg ikke alltids vært. Jeg begynte i det små. Jeg hadde klær som jeg elsket, men som jeg visste folk kom til å reagere på, bukser i tusen farger, rosa bukser osv. I stede for å se på dem i skapet så valgte jeg å blokkere tankene mine og bare ta dem på. Ja, jeg husker alle på skolen studerte buksene mine, men den følelsen av at jeg ikke brydde meg om andre og gikk i det jeg ville var en fantastisk følelse! Så etter hvert så greide jeg mer og mer å gjøre ting jeg ønsket uten å tenke på andres reaksjon. Det begynte med et par bukser, å nå står jeg å ser tilbake på alt jeg har opplevd fordi jeg ikke tenkte på hva alle andre kom til å tenke.

  Har du noen forbilder innen blogg?

  Selv så er jeg alt for dårlig til å lese andres blogger, men jeg jobber med det for det gir mye inspirasjon! Bloggene jeg tar å titter innom er Sraad, Sophieelise, Viccctoria og lindalovise91.

   

  Tjener du nok av bloggingen eller har du andre inntektskilder/jobb på si? Hvis ikke, hvilken jobb kunne du tenkt deg å ha på si?

  Akkurat nå så tjener jeg faktisk ikke en eneste krone på blogg. Så etter å ha avsluttet Premium snappen min også så har jeg faktisk INGEN inntektskilder. Nei, jeg har ikke kontaktet nav heller. Jeg har litt penger igjen slik at jeg kan klare meg  en periode, men jeg tror dette må til for at jeg virkelig skal satse alt for å se om det kan bli noe ut av dette. Verste av alt er at jeg ikke stresser med at jeg ikke får penger inn, det bare gjør meg supermotivert til å gi alt for bloggen som jeg virkelig brenne for.

   

  Jeg var faktisk i et møte senest i går med muligens aktuelle sponsorer, noe som kan bety at jeg faktisk kan leve av bloggen! Det er helt utrolig, å jeg feirer ikke før jeg vet 100% at denne avtalen går i boks. Men bare tanken på at jeg faktisk har vært på et ?sponsor-møte? etter under 1 år med blogging er utrolig! Jeg hadde aldri sett for meg noe slik.

 • 10

  Hva synes du om Isabel Raad?

  Jeg elsker henne! Hun er en av få blogger jeg har fulgt med på. Hun ser utrolig bra ut og jeg elsker den sterke personligheten hennes, hun har fått så mye hat og hun er bare blitt sterkere. Hadde det ikke vært for henne så hadde jeg nok ikke sett Paradise Hotel i år.

  Hva har vært viktig for deg i perioden etter Jehovas?

  Det å ikke kaste bort tiden min på personer og ting som bare gjør vondt. Jeg lar meg ikke like lett bruke tid på ting jeg ikke liker, for det har jeg ikke tid til. Jeg kastet bort 18 år av livet mitt, jeg kaster ikke bort mer. Jeg er opptatt av å finne de og det som gjør meg glad og som får meg til å nyte livet.

  Hvordan er det for deg at søsteren din har kontakt med foreldrene deres?

  Så lenge hun har det bra så har jeg det bra. I motsetning til meg så trenger hun foreldrene sine. Etter siste samtale med dem så var jeg 100% ferdig med dem, for den samtalen var ikke koselig i det hele tatt. Så når hun drar til dem er det som om hun drar til en venninne, jeg kjenner ingenting savn.

  Kan du lage video om din hudpleierutine/ favoritter innen sminke, hudpleie osv?

  Ja det kan jeg selvfølgelig! Skal se om dette er noe jeg kan gjøre allerede denne uken!

  Leier du og søsteren din leilighet?

  Ja det gjør vi.

  Har du ting du ikke velger å dele på bloggen, eller deler du det meste?

  Jeg deler utrolig mye, men ikke alt nei. Jeg deler alt i livet mitt som jeg har mulighet til, men å dele absolutt alt er ikke lett. Men jeg tenker alltids på at det er noe som jeg kan dele senere slik at andre kan ta lærdom av det.

  Hvorfor la du ned Premium snappen din?

  Det var for flere grunner faktisk, men hovedgrunnen som fikk meg til å gjøre det var pga. et forhold.

  Hvilke kjendiser ser du opp til?

  Kim Kardashian inne sminke, hår og klær | Tammy Hembrow innen trening.

 • 30

  God morgen og god helg snupper. I dag er det endelig lørdag, yndlingsdagen min. Selv om jeg ikke jobber noe utenom blogg så ser jeg alltids fram til helgene for da kan jeg sove lenge. Jeg står jo ellers opp 05:00 hver dag sammen med søsteren min slik at vi kan trene sammen før hun drar på skolen, så er det rett hjem å jobbe med blogg og sosiale medier generelt. Jeg prøver å ikke legge meg igjen når jeg kommer hjem, noe som jeg er veldig flink til selv om jeg har pulten min rett ved siden av sengen. (Applaus til meg!)

   

  MEN! Mange av dere som har lest bloggen min de siste dagene har kanskje ikke visst noe om meg før dere så meg på TV, å det er bare en liten del av meg. Så derfor tenkte jeg at det var på tide med en SPØRSMÅLSRUNDE hvor dere kan spør om akkurat det dere ønsker uten at jeg skal dømme. Mange lurer nok på hvorfor jeg legger ned Premium snappen min, hvordan jeg hadde vært hadde jeg kommet inn på Paradise Hotel, hvordan jeg greier å leve økonomisk uten jobb osv?

  Så her er det bare å kaste seg på tastaturet om det er noe du ønsker å finne ut av om meg. Jeg kommer allerede på søndag til å begynne å besvare spørsmål som er kommet inn til da, så slepper dere å sitte å vente for lenge. Selv så hatet jeg å måtte vente til at bloggere skulle svare på spørsmålene mine, så da må jeg jo ta lærdom av det å være effektiv! Er du ikke enig?

   

   

 • 6

  Da er siste del av spørsmålsrunden ute! Husk at jeg svarer på ALLE kommentarer, så skulle du lure på noe utenom disse så er det bare å kaste seg på tastaturet i kommentarfeltet!

   

  Går du på diett, å hva er målet med dietten?

  Ja går på en ?hjemmelaget? diett kan man si hvor jeg har fokus på å få i meg godt med proteiner, mens jeg holder fett og karbohydrater lavt. Har økt litt i karbohydrater framover for å kunne oppnå et høyere energi nivå på trening. Målet med det er å gå ned i fettprosent og bli mer definert til sommeren samtidig som jeg kan holde på muskelmassen.

  Hvordan trener du?

  Jeg trener kardio 5 morgener i uken og 5-6 styrkeøkter på kveldene.
  Jeg har mageøktene mine på morgenen etter kardio etterfulgt av 30 min utstrekning. På kveldstid har jeg bein annenhver dag hvor det er fokus på forskjellige deler av beina hver gang, så er det rygg, triceps og biceps, skuldre og bryst de andre dagene.

  Hvordan har du trent rumpa?

  Det er veldig varierende hva jeg har holdt på med. Jeg har byttet mellom få repetisjoner med høye vekter og mange repetisjoner med mindre vekter. Tenkte å lage en YouTube video av en av beinøktene mine om dette er til interesse? Viktigeste er å variere synes jeg.

  Hvilke idretter har du drevet med?

  Dans.
   

  Har du kontakt med noen fra ungdomsskolen din?

  Utrolig lite. Jeg følger dem på Instagram å kommer i snakk med noen av dem av og til, men aldri noe mer enn det.

  Har du badet naken noen gang?

  Ja det har jeg, flere ganger.

  Styrer du din egen økonomi?

  Fram til nå så har jeg gjort det ja. Har tenkt tanken om å skaffe meg en regnskapsfører om økonomien min skulle øke, men nå den dag i dag så er ikke dette nødvendig.

  Hvem synes du ikke fortjener en plass på topplisten?

  Det var et UTROLIG vanskelig spørsmål. Selv så synes jeg alle sammen har jobbet for det, men noen mer enn andre selvfølgelig. De som jeg kan se på som dem som minst fortjener en plass på listen må nok bli ?Paradise hotell gjengen?. Det er liksom en standard greie å starte å blogge etter Paradise pga. da er det en selvfølge at du får mange lesere. De har ikke bygget seg opp lesere slik som andre som har vært der fra starten.

  Men så har du jo slike som Isabel Raad som har holdt ut hele veien og greid å holde på leserne sine trass nye deltakere. Jeg hadde nok utnyttet muligheten selv hadde jeg vært med på programmet, men du har ikke på den måten gjort deg fortjent til plassen da. 

  Kunne du tenke deg å bli surrogatmor? Hvorfor/Hvorfor ikke?

  Det kunne jeg faktisk aldri vurdert. Selv så er bare tanken på å være gravid ikke aktuelt, så det å være gravid for noen andre er ikke en tanke en gang. Det hadde bare blitt helt feil synes jeg å bære et barn i 9 måneder for så å gi det vekk, jeg hadde sittet med følelsen av at jeg hadde gitt bort mitt eget barn. Selv så forstår jeg ikke dem som greier det.

  Har du vært russ?

  Nei det var jeg ikke. Det tanke på at jeg både var lærling og kristen på den tiden så klaffet det ikke så godt sammen. Ingen av vennene mine var det heller så var et ganske enkelt valg.

  Tror du at du kommer til å blogge når du er 40 år?

  Jeg ser for meg at jeg på den tiden muligens har fått min egen nettside hvor jeg blant annet blogger på ja. Har en følelse av at jeg muligens ikke står under blogg.no på den tiden, men at jeg har tatt skrittet mot noe mer enn bare blogg.

  Hvor ser du deg selv når du er 40 år?

  Jeg ser for meg at jeg har slått meg litt til ro. Kjøpt meg en leilighet/hus, gift og har en liten pomerianian. Jeg har utrolig lyst til å skrive bok, haha ja jeg også! Føler alle bloggerne har lyst til det, men jeg kan forstå hvorfor. Bloggere som holder på med det i flere år gjør det fordi de elsker å skrive, å har du en historie du ønsker å formidle så er det å skrive bok et naturlig ønske.

  Jeg ønsker å kunne bruke tiden å kreftene mine på å hjelpe spesielt unge som går gjennom det å bryte ut av religion, unge som har store drømmer de vil følge, men som de ikke helt tørr. Det er et så stort press på hvordan unge skal vokse opp, så det å bryte ut av den A4 sirkelen er vanskelig alene.

  Hva e drømmejobben?

  Blogger på fulltid. Jeg har et stort ønske om å kunne holde foredrag til unge i framtiden for å motivere og inspirere dem til å følge drømmene sine uten å være redd for å være annerledes.

  Hvem tar bildene dine?

  De fleste tar jeg selv med selvutløser, men bildene over her har søskenbarnet mitt tatt.

   

 • 4

  Har du tenkt å fikse på kroppen din? (Operasjon, botox, silikon osv?)

  Ja det har jeg. Jeg skal allerede neste måned fylle på leppene mine igjen med Restylane. Jeg driver også å sparer til silikon som jeg har lyst å ta før året er over. Jeg skal også ærlig innrømme at jeg har vært innom tanken om å forflytte fett til hoftene.

  Hvorfor var du og søsteren din i Haugesund på Valentines day?

  Fordi ingen ville ha oss. Haha, neida. Jeg skulle i et jobbmøte med Dugnad Vest før oppstart så ble hun med siden hun hadde ferie.

  Når hadde du sist sex?

  I helgen. (hehe kleiint)

  Er det ditt naturlige hår?

  Ja håret mitt er helt naturlig. Jeg har heller aldri brukt extensions.

  Hvordan har du fått det så langt?

  Jeg tror det ligger mye i genene, begge foreldrene mine har tykt hår. Men jeg spiser også bra, noe som har mye å si på kvaliteten på håret. Viktig å få i seg vitaminer og mineraler.

  Bleker du håret eller er det naturlig?

  Jeg bleker det.

  Smører du deg inn med solkrem før du legger deg i solarium?

  Nei, jeg pleier egentlig aldri å smøre meg inn med noe. De siste gangene har jeg brukt den som du kan se på bildet under som du får kjøpt på brun og blid. Den funket utrolig bra for en dypere og finere farge.

  Soler du deg naken?

  Jepp.

  Bruker du betakaroten?

  Ja, jeg bruker betakaroten fra GoodForMe.

  Kunne du hatt sex med en jente?

  Nei.

  Når kommer du på TV og lurer du på å begynne å strippe igjen?

  Jeg har enda ikke fått vite noe om når, men så fort jeg vet så skriker jeg ut! Jeg likte veldig å strippe når jeg holdt på, men slik som situasjonen er nå så kommer jeg ikke til å starte opp igjen.

   

 • 6


   KLIKK HER for å komme inn på YOUTUBE-kanalen min!

 • 68

  Da kan jeg tenke meg at det er på tide men en liten spørsmålsrunde igjen. Det er lenge siden sist nå, å utrolig mye har skjedd på denne tiden som gjør folk nysgjerrige. Når folk begynner å lage seg falske brukere for å kunne spør meg spørsmål uten at jeg finner ut av hvem de er, så er det kanskje bedre å kunne spørre anonymt her.

  Jeg har vært ganske lukket med hva jeg holder på med for tiden, noe jeg egentlig ikke er så fan av. Jeg har aldri likt å holde ting tilbake, så jeg skal være så åpen og ærlig som det lar seg gjøre når jeg svarer på spørsmålene deres. Jeg har jo som mål å lage mer YouTube videoer, så alle spørsmålene kommer til å bli besvart på video. Spørsmålene kommer til å bli besvart før helgen, så ikke vent med å spør!

  In Her Lust Bra And Panty - Black (KLIKK HER)

  HVA LURER DU PÅ?

 • 14

  Hvorfor sluttet du som stripper, virka som du syns det var så gøy? Noe du kunne ha gått tilbake til?

  Jeg sluttet som stripper rett og slett pga. det gikk ut over mine nærmeste. Jeg elsket jobben, men jeg elsket dem mer. Mer om dette kan du lese HER.

  Hva er du mest fornøyd med på kroppen?

  Haha, nå tror nok alle at jeg skal si rumpa uten å nøle. Det er det som det ser ut som i alle fall på mediene mine. Men jeg må faktisk si hudfargen min av alle ting. Brukt utrolig mange år på å bli brun, så nå som jeg endelig er blitt det så er jeg mye mer fornøyd med alt annet på kroppen! Rumpa er jeg enda ikke 100% fornøyd med, men det kommer seg!

  Er du okey med at folk screenshotter snappene dine?

  Screenshoot i vei! For de som enda ikke har lagt meg til så er snappen min Christina_lgrd.

  Hva er det merkeligste du har prøvd i sexlivet ditt?

  3-kant

  Hva eg kunne gjort for å imponere deg? Evt gått på date med Deg. Er 27 år gammel og bor her i byen.

  Jeg er umulig å overbevise gjennom sosiale medier. Uansett utseende eller personlighet så er jeg ikke å bli kjent med. Så skulle du imponert meg så hadde du måttet dukke opp irl for å overbevise meg om noe som helst. Men det er ikke vits å planlegge et møte med meg hvor du skal imponere, for jeg tar meg aldri tid til slik.

  Hvordan var det å feire julaften? Hva gjorde du og var det sånn du hadde forestilt deg? Kommer du til å gjøre det igjen?

  Det var helt ubeskrivelig! Har så mye å skrive om når det gjelder denne opplevelsen så må skrive et eget innlegg om dette. Kommer ut i løpe av uken. Men jeg kan si her og nå at JA jeg kommer til å gjøre dette igjen!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Er det mulig å ha en natt med deg? Du er så vakkert.

  Takker for komplimentet, men one night stand er ikke helt min greie lengre.

  Leste at du tidligere har skrevet at du vurdere bryst operasjon, i såfall hvilken gram og lignende strl skal du ha?

  Jeg er ikke 100% sikker, men vipper mellom stor C eller D.  Nå ligger jeg på en stor B.

  Hvor jobber du nå?

  Jobber som lærling innen salg på en butikk som heter Normal.

  Noen gang vurdert å flytte til Oslo?

  JAAAAAAA! Hadde jeg kunnet så hadde jeg flyttet i dag! Eneste er at jeg skal ha råd, samtidig så vil jeg ikke flytte inn i et hål når jeg først flytter. Lyst på noe jeg kan trives i!

  Selger du enda sex?

  Sist kunde fikk meg til å slutte... (hahhahahhahah)

  Skjedde med den andre snappen din?

  Den ble slettet.

   

 • 8
  Da har jeg endelig svart på spørsmålene deres! Lurer du på når jeg sist hadde sex, hvordan jeg skal greie meg økonomisk etter jeg sluttet som stripper, om jeg har mange venner osv... Klikk på videoen under for å få svar på dem alle ++
   
  UQ7GQ-s61PE

  Husk å abonnere GRATIS på kanalen min om du ønsker å være først ute når jeg kommer ut med nye videoer.
   

 • 28

  Jeg vet at det er flere her inne som har ting de lurer på nå som ting forandres drastisk i livet mitt. I stede for at jeg skal gjette meg fram til hva dere lurer på så skal jeg gi dere muligheten til å få svar på hva enn dere skulle ønske. Jeg planlegger å lage en video hvor jeg tar meg god til til å kunne svare utfyllende på spørsmålene deres. Jeg annbefaler å være raskt ute med å kommentere, for blir det en del spørsmål så må jeg dele dem opp i flere deler. Jeg ønsker å vare åpen og ærlig med dere så lenge det lar seg gjøre. Jeg vil gi dere et innblikk i mitt liv, så gi meg muligheten med å svare for meg selv i stede for å lage din egen versjon.

  Videoen kommer til å bli lagt ut neste uke.

 • 16

  Det er torsdag og solen skinner av alle ting! Jeg kunne ikke tro mine egne øyne med tanke på at de var det tristeste været i går. Det måtte selvfølgelig utnyttes med en liten shoot utendørs etter å ha fullført dagens morgenøkt. Jeg må nemlig bare få vist fram verdens DEILIGESTE tights som jeg nylig fikk. Det er Better Bodies sin tights med navn Astoria Curve Tights HER. Jeg har hatt lyst å bruke den hver dag på trening, det er som om du føler du ikke har noe på deg. Du trenger heller ikke å måtte passe på at den drar seg opp mellom beina, den er sømløs i midten noe som hindrer det problemet hvis du liker å ha den sittende over hoftene.

  Jeg har alltids hatt et hjerte for Better Bodies sine klær, men de er litt dyrere enn andre. Heldigvis så er denne tightsen halvparten av normalprisen deres på tightsene sine! Å skal jeg være ærlig så er den tusen ganger bedre å ha på! Eneste en bør tenke på når en bestiller er at de er litt store i størrelse så gå ned i alle fall 1 størrelse for at den skal sitte perfekt. Jeg kjøpte selv str. XS noe jeg ellers aldri passer. KJØPES HER!

  Her har dere bildene fra dagens lille shoot. (Ja det var ISKALDT! Haha)

  Jeg ønsker dere alle en nydelig torsdag videre!

 • 10


  Det er rart å se hvor fort jeg kan glemme hvordan jeg så ut før jeg tok å fylte på leppene mine. Jeg er blitt så vandt til å se resultatet i speilet at jeg glemmer ut hvordan jeg så ut før, det er som om jeg alltids har sett sånn ut. Derfor måtte jeg ta meg en runde å bla gjennom bildene mine for å se hvordan jeg så ut FØR inngrepet, å om det faktisk er forskjell. Jeg fikk faktisk sjokk! Jeg har gjort 2 inngrep, først prøvde jeg juvaderm så noen måneder etterpå fylte jeg på resylane.

  Jeg kan se ut fra bildene her at forandring er det ikke tvil om at det var. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet etter sist behandling! Nå er det siste bildet tatt kanskje en dag eller 2 etter inngrepet så de har minsket litt, men  jeg er utrolig fornøyd med størrelsen på leppene der så jeg skal nok tilbake om noen måneder. Det har vært mye negativt snakk om akkurat det her med å forandre på utseende og heller være fornøyd med slik en ser ut. Selv så synes jeg at folk får gjøre som dem vil uten at alle skal blande seg. Hvis man har komplekser med noe å velger å gjøre noe med det så synes jeg ikke folk skal dømme noen for det.

  Vi er alle ulike med ulike meninger, det må vi bare godta.

   

 • 24

  Da er den endelig ute etter flere timer med venting på å få lastet den ned på YouTube! Vi håper videoen faller i smak, å skulle det være andre ønsker om video vi skal lage så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet.

  HA EN FIN SØNDAG ALLE SAMMEN!

 • 13

  Det var påtide! For 20 dager siden satte jeg i gang en spørsmålsrunde, men ikke før i dag har jeg fått svare på disse. "Bedre sent, enn aldri." Eller? I alle fall, her er noen av spørsåmlene dere dro fram denne gangen!

  Har du sluttet med stripping?

  Det har vært utrolig rolig etter jeg flyttet, men sluttet har jeg IKKE. Jeg ble faktisk nylig lagt til å Showhuset.no sine nettsider så vi kan heller si at jeg har så vidt begynt! Greide å vrenge foten sist helg så har vært lite øving med heler, men allerede i dag var det tilbake til full musikk og hæler på kjøkkenet! Nå begynner også sesongen for strippere så jeg ser fram til å se når neste jobb blir!

  Hva er målet med trening for deg?

  Nå er det egentlig bare å komme meg på trening og kose meg med det. Var alt for streng over lengre tid, så nå er fokuset bare å gjøre det jeg liker og trives med. Greier jeg å holde kroppen fin og stam samtidig som rumpa sitter der den skal så er jeg fornøyd.

  Ønsker du fortsatt å stille i bikinifitness?

  Jeg har ikke lagt tanken bak meg, men det blir i framtiden om noen år. Jeg vet med meg selv at det er noe jeg skal oppleve, men nå har jeg så mye annet jeg vil gjøre som er umulig å gjøre samtidig som fitness.

  Bor du med søsteren din?

  Ja det gjør jeg. Vi er som et gammelt ektepar!

  Hvordan trives du i stavanger?

  Elsker plassen! Jeg har aldri angret på å flytte til Stavanger, der er noe jeg har hatt lyst til lenge. Alle her er så søte og imøtekommende!

  Hva er ditt syn på at unge studenter/vakre unge damer finner seg eldre sugar daddys?

  Har man lyst så har man lov tenker jeg. Jeg blander meg ikke opp i hva andre velger å gjøre, det er deres liv.

  Hvordan er "drømme" typen din?

  I NEED A REAL MAN!


   

 • 14

  Jeg må rett og slett le! Jeg er fasinert over dobbeltmoralen til søte "uskyldige" beboere i Norge. Når til og med de store bloggerne som legger ut mye drøyt begynner å snakke nedsettende om andre bloggere som plutselig viser litt mer hud tenker jeg bare er tragisk og barnslig. I de siste ukene har det vært "krig" i bloggverden pga kropp og spesielt PUPPER. Bloggere slår seg løs og viser puppene sine til alle leserne sine, noe andre bloggere virkelig ikke greier å håndtere. HVORFOR?

  "Nei det går en grense på hva en kan legge ut." Å det er det du som skal bestemme tenker jeg? Folk følger og forguder Instagrammere som legger ut mye kropp og tenker ?INSPO?, MEN når det er noen du kjenner og ?konkurrerer? mot så er det ufyselig. Jeg skal være ærlig å si at jeg skammer meg over mange jenter i dag, jenter som jeg ellers har sett opp til. Jenter burde støtte hverandre og BOOSTE hverandre for å stå imot dagens syn på kropp. I stede står vi å tenker hore, slut og PR-kåt.

  Folk skal få lov til å uttale seg og si sin mening, men å snakke nedsettende om andre er IKKE greit. Hvis hun vil vise nippelen så la henne vise nippelen! Alle har en nydelig og unik kropp som ikke er lik noen andre sin, la oss få lov til å vise vårt kunstverk og være stolt over den på samme måte som de som vi forguder, men ikke kjenner!

  Jeg har ellers bare to ord til dere der ute, spesielt dere jenter som ikke takler å se andre jenter som gir litt faen!

  SKJERP DERE!

   

 • 18


   

 • 6

  På grunn av tekniske problemer så kommer del 1 skriftlig. Video coming up! Er bare litt tekniske problemer som utsetter det noe så jævlig... Men skal fikses til i morgen eller onsdag ser det ut til.

  1. Hvorfor er du stripper

  Hvorfor ikke! Det er noe av det kjekkeste jeg har vært med på. Jeg elsker å danse og underholde andre, så det var perfekt. I tillegg så er jeg så selvsikker på meg selv, så har ikke noe problem med å være lettkledd/naken foran andre. Du får et adrenalin som bare får deg til å bli hekta. Jeg har aldri likt et vanlig A4 liv, så vil unngå det mest mulig noe jeg virkelig gjør med denne jobben.

  2. Har du noe tidligere erfaring innenfor dans/underholdning som du tror du kan få bruk for nå som du skal være stripper?

  Danset mye da jeg gikk på ungdomsskolen. Koreograferte alltids når vi skulle ha forestillinger og dans på skolen. Vurderte danselinja, men det ble det dessverre ikke. Men har alltids hatt et stort hjerte for dans!

  3. Må man ha utdannelse/kurs til det?

  Jeg kurset meg gjennom Showhuset.no, så anbefales det å gå på pole dance kurs for å bli kjent med å danse rundt stang.

  4. Hva syns tanten og onkelen din om at du har valgt å bli stripper?

  De respekterer valget mitt og støtter meg så lenge jeg er trygg.

  5. Hvor gammel var du første gang du hadde sex?

  Det var rett før jeg fylte 19 år.

  6. Hvordan var din første gang?

  Ung og drita, så husker ikke så mye kan man si.

  7. Kunne du hatt 3 kant?

  Ja.

  8. Har du lyst på kjæreste i nærmeste fremtid?

  Ikke i nærmeste framtid. Holder nok på singellivet i noen år til, trives med det. Har uansett ikke tid til å binde meg.

  9. I "er jeg jomfru?" innlegget ditt skreiv du at du kanskje kom te å skriva om at du blei lurt bak ryggen og sexskandaler.

  Skrev om at jeg ble lurt bak ryggen, men måtte slettes for ble for mye drama. Men sexskandaler kan jeg skrive om!

  10. Syntes du selv at du er pen? rate deg selv fra 1-10

  7.

 • 9

  Da er det påtide å gi dere makten til å kunne få svar på hva enn dere lurer på igjen! Har gått en stund siden sist spørrerunde så jeg merker det har dukket opp nye spørsmål med tiden, så ta dere ut! Jeg er åpen om alt mellom himmel og jord, det er DU som styrer showet nå!

  Håper alle får en fin helg! Jeg selv skal ut en tur med søskenbarnet mitt og ta litt bilder til bloggen, så følg med så blir de lagt ut så fort jeg har muligheten!

  GOD HELG!

 • 7
  ENDELIG! Etter flere timer i går med venting så ble den endelig ferdig nedlastes. Så nå er den på plass! Svarer på alle spørsmålene jeg fikk fra sist runde, så blir ikke noe del 2 denne gangen. Håper dere liker den!
   


   

 • 0

  På mandag kjørte jeg i gang med en ny spørsmålsrunde og jeg har fått utrolig mye bra spørsmål. Så da er det avklart at spørsmålsrunden blir på video som kommer i løpe av neste uke! Så skulle det være noe du lurer på så er det ikke for sent! Klikk HER så kan du spørre om hva du vil i løpe av dagen!

  ♥ Christina

 • 13

  God morgen søtnoser!

  Tusen tusen hjertelig takk for en fantastisk respons på gårsdagens innlegg! Har aldri følt meg så tatt vare på og støttet av så mange utrolige mennesker. Jeg var overveldet av følelser når jeg så den ene etter den andre kommentaren. Nok en gang TUSEN TAKK! Men mange sitter kanskje inne med en del spørsmål de lurer på i sammenheng med dette eller andre ting...

  Så nå tenkte jeg var rette tidspunkt å ta en ny runde med spørsmål. Spør om alt mellom himmel og jord som du lurer på. Jeg eg ikke sikker på om jeg skal svare spørsmålene med teks eller video så kom gjerne med innspill!

  Ha en nydelig uke alle sammen!

  Christina

 • 7
  Da var endelig del 2 av spørsmålsrunden ute på bloggen! Håper dere liker den.
   

  Christina

 • 3

  Hva vil du jobbe med? Vil du ta en utdanning?

  Jeg vil først og fremst bli ferdig med utdanningen min innen salg og skaffe meg fagbrev, men hva jeg vil jobbe med videre er et godt spørsmål. Jeg har så mange ting jeg hadde kunne tenke meg. Jeg har alltids hatt lyst til å jobbe på kontor å ha mitt eget skrivebord og gå rundt i blyantskjørt og hæler, men det ser ut til at bare er på TV. Jeg jobbet også tidligere på parfymeri å elsket jobben min! Husker aldri at jeg ikke ville på jobb og var alltids glad så kunne godt gått tilbake til det også. Så har du slevfølgelig også det å jobbe på treningssenter som f.eks resepsjonist. Jobbe med noe jeg lever for er aldri feil. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hvordan føles det å flytte fra det stedet man vokste opp?

  Det gikk utrolig fint egentlig. Det eneste som var hardt var å si hade til familie, å jeg savner dem veldig.

  Hva vil du med bloggingen? Er det for egen del å skrive ned tanker, for oppmerksomhet, for å tjene penger, fortelle ting, bli kjent..? 

  Det blir som min offentlige dagbok. Jeg vil vise andre flere sider av livet mitt og tanker jeg har bak ting som jeg opplever. Jeg ser på dette som en mulighet for meg til å fortelle dere hvordan det virkelige liv kan være, og hva faktisk mange går gjennom.

  Processed with VSCO with b5 preset

  Hva syntes du så langt om totninger ? Håper de har gjort et godt inntrykk 😊

  Utrolig bra inntrykk! Har ikke blitt kjent med så utrolig mange enda, men enda ikke fått et negativt inntrykk. Gleder meg til å bli kjent med flere og se hva plassen har å gi på.

  Hva synes du om menn med skjegg?

  Alt med måte, men heller med enn uten! 

  Har du en favorittsang for øyeblikket?

  Subeme La Radio - Enrique Iglesias

  Hvor lenge har du drevet med trening?

  Har drevet med trening så og si hele livet mitt siden jeg vokste opp med foreldre som trente ofte på treningssenter. Men jeg begynte sikkelig da jeg var 16 år. Så det er litt under 4 år jeg har holdt på med trening nå.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har du gitt opp målet med å stilla i bikinifitness?

  Det kan se ganske slik ut med tanke på at jeg har ikke trent like mye og vært like indikert, men jeg måtte rett og slett legge det til siden når det ble så mye med flytting. Om det blir 2018 eller 2019 jeg stiller er enda ikke sikkert, men jeg SKAL stille i løpe av de kommende årene. Nå har jeg i alle fall treningssenteret på plass så fra i morgen av så er det tilbake til morgencardioen, så får vi se hva framtiden vil vise. Men jeg har IKKE gitt opp!

  Hvor ser du deg selv om 10 år?

  Da er jeg rett rundt hjørnet til å fylle 30 år. Jeg ser for meg at jeg har fått til de målene jeg virkelig har jobbet for. Jeg har stillt i fitness, kjøpt meg leilighet i Oslo og jobber med noe jeg virkelig elsker og har lidenskap for. Jeg kan se for meg at jeg har funnet mannen i mitt liv og muligens kanskje også er gift på den tiden. Reiser mye og inspirerer andre mennesker. Det er ting jeg kan se for meg er fullt mulig om 10 år.