mulig jeg presser meg selv for mye nå

Hver gang jeg setter meg ned foran PC-en for å skrive til dere etter en lang pause så tenker jeg, hvorfor ikke før? Men denne gangen skjønner jeg hvorfor ting har tatt så lang tid. Jeg hadde ikke mulighet til å sette av tid til å blogge, men så jeg har savnet det. Dere aner ikke hvor mye som skjedde mot avslutning av 2017. Mye positivt, men jeg greide selvfølgelig å rote meg inn i noe negativt også som jeg på en eller annen måte har kommet meg ut av nå(hehe). Jeg feiret min første jul i Gjøvik, å jeg fikk også feire min første nyttårsfeiring med fyrverkeri! Det var sykt!

Men det å gå inn i det nye året uten å la dere være med ble helt feil. Jeg ble utrolig glad når jeg så hvor mange som ville jeg skulle starte opp igjen. Det er mulig jeg ber om for mye av meg selv med tanke på at jeg jobber 100% å trener både før og etter jobb. Men jeg kjenner at jeg mangler noe når jeg slutter. Jeg skriver ikke bare fordi alle skal få vite hva jeg gjør, for så spennende er det ikke alltids. Men jeg har alltids elsket å skrive ned tanker, følelser og hva som skjer i livet mitt. Dette er som en liten dagbok for meg, å jeg ønsker å dele den med dere.

Jeg har mange planer for det nye året. Når det gjelder skole, operasjoner, trening og framtiden. Jeg ser fram til å dele mitt 2018 med deg!

Godt nyttår!

12 kommentarer

Siste innlegg