Q&A

Skal du flytte eller skal du og søsteren din bo i leiligheten du bor i nå? 

Vi driver å ser på leilighet allerede, så det blir uten tvil å leie en større leilighet ettersom jeg bare leier en 1-roms leilighet den dag i dag. 

 

Skal søsteren din også starte å strippe?

Nei, hun flytter til Oslo for å jobbe litt for meg og studere. 

 

Hvor gammel er søsteren din?

20 år, noe hun ble nå den 11. august. 

 

Hva synes foreldrene dine om at søsteren din flytter til deg?

De hadde ingenting i mot det ettersom hun er 20 år. 

 

Hva heter søsteren din på Instagram? 

@melissalegreid

 

 

Hvor mye betaler du søsteren din for å jobbe for deg? 

Det kommer helt ann på hvor mye hun skal jobbe selvfølgelig, men det blir vell sikkert det en normal ansatt ligger på, 20-30k før skatt. 

 

Vil du si at du skjemmer søsteren din ut? 

Kanskje litt ja, men hun må også jobbe for mye av det slik at det går litt opp i opp. Søstrene mine er det viktigste i livet mitt, så jeg ønsker dem selvfølgelig alt det beste.

 

Dater du noen nå?

Nei.

 

3 ting som er et must på menn du dater? 

Minst 1.80 høy, mørkt hår og eldre enn meg. 

 

Favorittmat?

Sushi ♥

 

 

Hvor kjøper du alle klærne dine?

Meste jeg har i skapet er fra FashionNova og FemmeLuxe. 

 

Har du noen gang blitt kjent igjen på gaten når du er i Oslo? 

Faktisk, å jeg får sjokk hver gang det skjer. Men hver gang det skjer så blir jeg overlykkelig, fordi da vet jeg at jeg faktisk har gjort et så stort inntrykk på noen til at de faktisk kjenner meg igjen når de ser meg i virkeligheten. Var en som kjente meg igjen selv med solbriller på, da ble jeg sjokkert!

 

Hvorfor har du ikke så mange sponsorer ettersom du er en ganske kjent blogger? 

Hehe, godt spørsmål. Neida, det med sponsor fungerer faktisk ikke slik som folk flest tror. Det er ikke slik at du bare får fullt av sponsor forespørsler hvis du har mange lesere, du må selv kontakte de fleste av bedriftene du ønsker å jobbe med. Selv så føler jeg ikke jeg er stor nok til å få den æren av å bli sponset, ettersom jeg ikke føler jeg kan gi tilbake det jeg ønsker. Samtidig så er jeg veldig nøye på hvem jeg ønsker å samarbeide med ettersom jeg skal skrive helhjertet om produktene eller tjenestene deres. Jeg vil at dem som samarbeider med meg skal føle at de får mins like mye utbytte om ikke enda mer av samarbeidet. 

 

 

Har du ikke sjekket ut den nye videoen min så gjør gjerne det! Denne gangen viser og snakker jeg om tiden etter operasjonen, hvordan de ser ut og hvordan den første måneden har gått. Dere får også se dag 5 i Istanbul hvor vi shoppet, dro på sjekk på sykehuset og nyter siste dag i byen. 

 

xoxo ♥

Fått meg samboer!

Omg, da kan jeg endelig skrike ut å si det! Jeg har fått meg samboer, å selvfølgelig ikke hvem som helst. Jeg får nemlig min crazy samboer tilbake, nemlig søsteren min Melissa! Det at hun faktisk flytter til Oslo i seg selv er et underverk som jeg aldri trodde jeg skulle få til, men jammen meg! For meg er ingenting umulig, hihi 😉

 

Så vær forberedt Oslo, for 2/3 av søstrene Lægreid er i byen for å bli! Dette blir ikke annet enn bra. Vi bodde i lag i Stavanger for 2 år siden, å det var jo et galehus i seg selv. Så nå ser jeg fram til å få henne til å slå seg ned i Oslo og klar for eventyr.

 

 

xoxo ♥

Søstrene Lægreid

Reklame | Femme Luxe

Det er ingenting i verden som hadde fått meg lettere opp av sengen etter bare 5-6 timers søvn som den nyheten jeg våknet opp til i dag. Jeg skal ikke ta gleden helt på forskudd før jeg vet 100% at det skjer, men Gud jeg ble glad! Det var som om alt bare falt så naturlig på plass og at ting var ment til å bli slik. Jeg vet mer sikkert i kveld om ting blir som de blir, å da kommer jeg til å skrike ut til dere!

 

Uansett er dagen i dag en nydelig dag på alle måter! Ikke nok med at det bare er helg, jeg får også søsteren min, Melissa på besøk. Yey, she is back! Slik som mange tenkte så er det nemlig hun som muligens blir min framtidige kollega, eller rettere sagt ansatt, haha! Det er bare så artig å tenke på! Så nå kommer hun inn til Oslo så skal vi se hvordan dette kan fungere. 

 

Jumpsuit – HER (121,74 NOK)

Kjole – HER (254,63 NOK)

 

Nå er det slik at jeg alltids har sett for meg å jobbe med søstrene mine, det er som om det bare er noe som kommer til å skje. Mulig de ikke er like sikre eller har tenkt tanken, men jeg ser for meg at vi 3 søstre i framtiden har en bedrift i lag va et eller annet slag. Vi skal bli de nye Kardashian, haha! Søstrene Lægreid plinger ikke like bra bare ;p

 

Men som nevnt så var jeg nemlig oppe til 6 om natten, å jeg er faktisk utrolig stolt over meg selv over at jeg greide det. Jeg har jo nemlig sagt at jeg skal legge ut YouTube-videoer 13:00 framover, noe som også betyr at videoen kommer ut meget snart. Følg med HER

 

Det som var greia var at klokken var 22:00 i går kveld, å jeg stod ovenfor et veiskille. Jeg hadde nemlig verken filmet eller redigert noe video klar for i dag. Jeg hadde planlagt og visste hvilke video jeg ville lage, men om jeg hadde fått laget den, nei. Så jeg måtte velge og nok en gang ikke følge timeplanen og håpe at jeg fikk laget en video til søndag (det hadde jeg selvfølgelig ikke fått til med tanke på at søss kommer) eller om jeg faktisk bare skal være streng med meg selv og fullføre dette til det avtalte tidspunkt. 

 

Svart kjole – HER (165,98 NOK)

Hvit kjole – HER (165,98 NOK)

 

Så jeg har filmet og redigert i hele natt, å kan nå endelig legge ut noe på tiden! Bare det er et stort skritt for meg i rett retning. Når jeg sier noe så må jeg være flink til å holde det. Så uansett om det så skulle komme et jordskjelv (for å legge det på spissen) så komme jeg til å legge ut ny video på YouTube fredag 13:00 HVER UKE!

 

God Helg!

 

xoxo ♥

 


 

♥ co ords 

 lounge wear sets

 ribbed lounge wear sets

 knitted lounge wear sets

Jeg legger ned TWITCH

 

Ja det er dessverre sant… 

 

Jeg måtte vell rett og slett ta til fornuften. Det var utrolig artig å holde på med, men jeg har rett og slett ikke tiden til å ha det som en del av timeplanen min. Enn så lenge så må jeg legge dette på hylla, ettersom jeg ønsker å først fokusere på å få YouTube mer opp å gå. Nå har jeg både en blogg som jeg oppdaterer minst 2 ganger i uken, Onlyfans som jeg daglig skal lage innhold til, YouTube hvor det skal komme minst 1 video ut hver uke, samtidig som jeg også skal ha litt fritid til venner og andre interesser som ikke er jobbrelatert. 

 

Det er fullt mulig at jeg av og til tar turen innom og streamer, men jeg kommer ikke til å ha noe faste klokkeslett på det. Har jeg både tid og lyst så dukker jeg opp i nu og ne, men forhåpentligvis så kan det åpne seg mulighet for å starte opp igjen. Når jeg starter med noe nytt så har jeg lyst å gå 100% inn for det å gjøre det skikkelig fra starten, å det følte jeg virkelig ikke at jeg fikk med Twitch. Derfor tar jeg å venter til jeg faktisk har muligheten å gå inn for det. 

 

xoxo ♥

Største ulempene og fordelene med å være meg

 

Det er ikke tvil om at jeg elsker livet mitt for tiden, å det gir jeg ganske så utrykk for også. Det er faktisk ganske rart faktisk hvor bra jeg har det, for hvor lenger inn i bloggverden jeg kommer og studerer andre bloggere, hvor mer ser jeg at den ene etter den andre bloggeren sliter med angst og depresjon. Bare tenk over serien Bloggerne som nylig startet igjen. Halvparten av jentene har angst og/eller depresjon. Jeg vet at det ikke hadde kommet som noe sjokk om jeg faktisk hadde hatt noen av delene med tanke på religionen og bruddet med foreldrene mine. Det er nesten mer fascinerende at jeg ikke har det. 

 

Det igjen har nok utrolig mye med meg som person å gjøre allerede før jeg brøt ut. Men selv om jeg elsker livet mitt så er det jo ikke tvil om at det ikke er et liv for hvem som helst, det er faktisk ikke hvem som helst som hadde taklet å være Christina Lægreid. Så hva er egentlig de lyse og mørke sidene med meg og mitt liv? Let´s see… 

 

 

ULEMPER 

1. En ting jeg faktisk allerede merker at er et problem er når det kommer til valg av venner. Det er faktisk overraskende hvor mange falske og ekle mennesker som er der ute. Jeg møter dem en gang, så begynner de allerede å spør om penger bare litt senere. Dette re jo selvfølgelig et STORT rødt flagg.

 

Jeg kan se for meg at jeg kan være den type person som er veldig lett å snakke ned om og dømme med tanke på yrke, å jeg husker at det tok ikke lang tid fra jeg opplyste for første gang at jeg startet som stripper før selv dem som jeg omtalte som mine beste venner baksnakket meg. Det er vanskelig for vennene mine å sette seg inn i yrkene mine, å den forstår jeg med det fordomsfulle synet folk flest har på det. Så det igjen fører jo til en del komplikasjoner med å få ekte venner utenfor yrket. 

 

2. Så er det jo ikke et sjokk at å blande stripping og dating ikke er den beste kombinasjonen. Jeg føler nesten at jeg har måttet velge vekk dating så lenge jeg har den jobben jeg har, for på de få datene og få mennene jeg har snakket med så merker jeg bare at det går rett og slett ikke. Jobben ødelegger rett og slett, for så fort de hører om yrket mitt så forandrer de måten de snakker, skriver og oppfører seg på. Jeg måtte i alle fall løyet om yrket mitt, noe som er umulig 😛

 

3. En annen ulempe med mitt liv – å da tenker jeg egentlig mest på min business på Onlyfans som jeg ikke visste helt om jeg skulle nevne. Det er ikke til å legge skjul på at det blir lagt ut ganske så drøye ting på denne siden, å mange vil kanskje kalle det pornografisk innhold. Det mange ikke greier å forstå er at den en ser der inne er en fantasi. Litt som en skuespiller, en går inn i en rolle og så fort kameraet er av så er en ut av rollen. Det er ikke slik at jeg er kåt 24/7 og har med meg vibrator og sexleketøy hvor enn jeg går til normalt, haha! 

 

Nå er det ikke alle som greier å sette seg inn og forstå dette, å det er forståelig. Men en liten fun fact: Jeg ser aldri gjennom videoene jeg lager og sender privat. 

 

 

FORDELER 

 

1. Så er det den kjekke delen med det som er så kjekt med å være akkurat meg, å da er jo selvfølgelig det at jeg er så sikker på meg selv og gir så faen i andres tanker og meninger om meg øverst på listen. Ønsker jeg å jobbe som stripper så gjør jeg det. Vil jeg vise puppen min til hele Norge, ja da gjør jeg det. Ender det med at det ligger nakenbilder ute av meg over hele nettet, ja men da får det gjøre det da. Det er nå jeg som har tatt bildene og trykt send, så om det er 1 eller 1 million som ender opp med å se det – bryr meg ikke. 

 

Så lenge jeg ønsker selv å gjøre det jeg gjør og føler meg bra med det så er det minimalt som kan få meg til å ikke gjøre det. Jeg angrer meg aldri på de tingene jeg gjør, for de har jeg alltids tenkt nøye gjennom og vet at selv de verste scenarioene kan takles. Det er som oftest det jeg ønsket å gjøre, men ikke gjorde jeg angrer meg på. Det er en ganske digg følelse å ikke leve i frykt for hva andre tenker om meg og mine handlinger.

 

2. Det at jeg er så crazy igjen fører til nok en fordel med meg: jeg har så utallige muligheter. Bare  det at jeg plutselig kunne ta meg flere måneder fri fra klubben fordi jeg ikke var fornøyd med puppene mine. Det er noe som ikke hadde gått med en vanlig jobb. Jeg binder meg aldri til bare én jobb, det har jeg aldri gjort. Jeg må alltids ha en plan B slik at jeg aldri sitter uten inntekt. Nå har jeg faktisk skapt meg noe eget som gjør at kan jobbe som stripper når jeg ønsker, så kan jeg sitte hjemme å jobbe når jeg ønsker det. 

 

3. Så den fordelen som får meg til å tro at jeg ikke er en del av depresjonsbloggerne. Det at jeg er så selvstendig og selvsikker. Jeg var ikke store jenta da jeg fikk min første jobb og ikke spurte om penger fra foreldrene mine. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg spurte om penger til noe som helst. Vi fikk ukelønn på 50 kroner når vi ryddet rommet. Jeg syntes rett og slett det var ubehagelig å måtte spørre om penger, å det har fulgt med meg fram til den dag i dag. Jeg SKAL fikse det selv. 

 

Jeg har aldri gitt opp og vært løsningsorientert. Jeg har ikke hatt tid til å synes synd på meg selv, å det har ikke vært grunn til heller, for jeg har alltids klart meg. Jeg hadde heller aldri et behov for å bli godkjent av guttene på skolen, likte de meg så likte de meg – hvis ikke så var ikke det verdens undergang heller. Jeg la aldri ut bilder av kroppen for å bli godkjent, jeg var bare jævla fornøyd med det bildet, haha! 😛 Ærlig sak. 

 

xoxo ♥

Tigging, tyveri og legevakten

Som nevnt tidligere i dag så var jeg tilbake hos legevakten i dag for en sjekk om såret under puppen hadde forbedret seg, forblitt det samme eller blitt verre. Det som er så kjekt med å dra på legevakten er at du må vente 30 minutter ekstra uansett om du har time eller ikke før du blir tatt inn. Jeg ventet sikkert 1 time sist gang når jeg kom uten å ha bestilt noe time. 

 

Men etter å ha blitt ropt opp, fått tatt av meg på overkroppen og lagt meg ned så tar hun som skal sjekke meg å legger over et lite teppe over brystene, utenom der som er sår. “Det er en mannlig lege som skal se på deg”. Det var nå ganske snillt av henne, med tanke på at de fleste kvinner sikkert ikke er så komfortable med å flashe titsa til menn. Hehe, hun skulle bare visst hva jeg jobber med. Måtte flire litt når hun sa det, for jeg tenkte jo ikke på det som noe problem. Det eneste som var mitt problem var….

 

 

Legen var som tatt ut fra en film. Høy, mørkt hår og muskuløse armer. Å det at han va iført lege-uniform gjorde ikke akkurat saken bedre. Ikke forte jeg rødmer eller blir satt ut, men da slet jeg med å holde masken. Plutselig var Christina ganske våken, haha! Fin start på dagen for å si det slik. Men over til puppene. De er bedre nå, å såret er ganske så i gang med å gro sammen. Nå er det bare å vente.

 

På vei hjem stikker jeg innom butikken for å kjøpe meg noe mat, hvor jeg blir overveldet av skrikende ansatte. Der var det nemlig en mann som var ganske rask ut dørene med noe han åpenbart ikke hadde betalt for. Jeg møter også kvinner som fotfølger meg og sikkert en god del andre i løpet av en dag for å enten spør om jeg kan kjøpe shampoo, gi henne penger til teppe eller andre ting. Hva synes dere egentlig om slike tiggere? Er det greit å mase på andre mennesker på denne måten? Er det ingenting annet de kan gjøre for å tjene til livets opphold? 

 

Jeg tok en partitest for noen dager siden hvor det kom opp spørsmålet om det skulle bli ulovlig med tigging. Hva tenker dere? Er det greit? 

 

xoxo ♥

Slik greide jeg å gå ned 20 kilo – del 1

23.08.2016  –  27.08.2019

 

Endelig begynte det å regne i dag! Jeg får så utrolig mye bedre samvittighet av å sitte inne når det regner ute, spesielt i dag som jeg egentlig bare har lyst å kaste meg tilbake i sengen for en powernap ettersom jeg måtte stå opp ekstra tidlig for sjekk hos legevakten. Men hvor tidlig jeg måtte stå opp i dag, om det regner eller ikke eller hva jeg skal gjøre i dag er ikke det dere vil høre om akkurat nå. 

 

Jeg har nemlig fått utallige forespørsler om jeg kan skrive om hvordan jeg kom i form, hvordan jeg greid å gå ned 20 kilo, hvordan jeg trener og spiser osv. Ettersom jeg den dag i dag og generelt den siste perioden har vært dårlig med både trening og kosthold så tenker jeg i dette innlegget å fokusere mest på den tiden hvor jeg virkelig gikk inn for å komme i form. 

 

Fra bursdags-shooten min i 2017. Allerede da hadde jeg gått ned 7 kilo fra en maksvekt på 80 kilo.

 

Jeg kan med en gang si at ja, det var et helvete. Det var ikke noe enkel vei ned, men det at jeg hadde motivasjonen og iveren til å komme ned var mye grunnen til at jeg også fikk det til. Jeg gikk ganske fort ned i vekt og fikk raskt resultater, men det var også pga. måten jeg trente og spiste på. 

 

Jeg trente styrke mellom 5-7 kvelder i uken, samtidig som jeg hadde 3-6 kardio økter før frokost som også inkluderte mage. Så ja, jeg trente mellom 8-13 ganger i løpet av en uke. Ja det er utrolig mye trening, å noe som ikke mange verken orker eller har muligheten til. Jeg spiste havregrynsgrøt, kylling og ris, cottage cheese og eple, karbonadedeig og grønnsaker, rett og slett alt det sunne som en også ser dem som konkurrerer i fitness spiser. Jeg prøvde rett og slett å kopiere dem som holdt på med diett, om ikke strengere. 

 

Så det er en kort forklaring på hvordan jeg fikk så fort resultater. Jeg tenker at dette er et innlegg som burde deles opp i flere deler ettersom dette temaet er ganske stort, å neste del tenker jeg at jeg tar som en spørsmålsrunde. Derfor, ta gjerne å kommenter noen spørsmål dere har etter å ha lest dette innlegget som jeg kan svare på i neste del når det har kommet inn litt spørsmål. 

 

xoxo ♥

Mine ærlige meninger om Ex On The Beach deltakerne!

Det er ikke tvil om at det har vært et stort press på at denne sesongen av EOTB må være minst like bra, om ikke bedre en fjorårets sesong. Mange har vært spente, ettersom vi allerede i februar fikk vite hvem som var deltakerne i sesongen. Litt tidlig å komme ut med det spør du meg, men men. Selv så har jeg så langt fulgt med ettersom jeg er en stor fan av programmet når det kommer til UK versjonen. Så jeg er spent på å se om Norge greier å komme seg opp på samme nivå som UK. Hva tror dere? 

 

Jeg føler selv at det allerede kan sees veldig godt på deltakerne at de må prestere og skape drama allerede fra starten, så det blir nesten litt falskt. Nå er de sikkert ganske nervøse og spente i begynnelsen, samtidig som de vet hvor mye bra TV programmet lagde i fjor noe som kanskje gjør at mye blir veldig kunstig. Forhåpentligvis så kommer det seg etter hvert. 

 

Bilder fra SE OG HØR

 

MINE MENINGER OM DELTAKERNE

 

JENTENE: 

 

 

SIV: Hun var kanskje den som virket mest på fra starten, å den som virket mest kunstig om jeg kan bruke det ordet. Samtidig så er hun den av jentene jeg endte opp med å like best fordi hun er så rett fram og setter folk på plass. Hun er ikke redd for å si meningene sine, å hun tar gjerne å rører litt i gryta for å skape litt drama. Hun er perfekt til programmet, det er hun. 

 

 

VICTORIA: Bare jeg som synes Victoria og Johanne ligner så utrolig mye? Jeg blander navnene deres liksom. Hehe, Victoria. Jeg synes synd på henne altså! Hun virker som en så søt og snill jente som kanskje har litt for lett for å falle for gutter, å da den verste typen nesten i dette tilfellet. Hun virker som en som faktisk kunne vært åpen for å finne kjærligheten der inne nesten, så får håpe hun er heldigere framover.

 

 

THERESE: Veldig søt og uskyldig igjen, i alle fall slik inntrykk jeg har fått av henne så langt. Det som er så kjedelig med dette programmet er at det er slike som henne som plutselig må reise hjem fordi hun ikke var gal nok. Forhåpentligvis så får hun bli der lenge nok til at vi får sett om hun har andre mer crazy sider. 

 

 

JOHANNE: Selv om jeg syntes hun og Victoria lignet utseende messing så stopper det der. Johanne er nok hakke mer selvsikker, å hun er ganske høy på at hun vet hun selv ser bra ut. Det er ikke tvil om at tuppa ser bra ut, men det er mange pene jenter der inne som kommer til å gjøre at hun burde trappe ned noen hakk. 

 

GUTTENE:

 

 

HENRIK: Jeg føler nesten ikke jeg har sett han i episodene. Han virket som en utrolig genuint snill ung mann som ikke ville skadet en flue nesten, men det igjen gjør at han ikke kommer så mye fram i lyset dessverre. Selv så er ikke blonde gutter min type, men det er jo ikke tvil om at den dama som får han er heldig. 

 

 

ULRIK: Han er vell kanskje den som så best ut av guttene så langt, men samtidig så vil jeg nesten si at han er for pen for min smak. Det virker som han også vet at han ser bra ut, men det re jo nesten en selvfølge med den kroppen i tillegg til å være brannmann. Uniform i seg selv er sexy, så en Sixpack i tillegg gjør aldri vondt. Jeg liker at Siv holder han litt på tå, for jeg tror han har godt av en som henne. Han ser nesten litt ut som en tidligere fuck boy som faktisk begynner å vokse opp. 

 

 

ANDREAS: Jeg digger at de har tatt med en homofil gutt i denne sesongen! Han er jo bare solstrålen i hele gruppa og den som får alle samlet. Han piffer uten tvil programmet opp med sine spontane og galne ideer. Han er nok en av dem som kommer til å bli der lengst vil jeg nesten tro, for det går nesten ikke ann å like han der inne. 

 

 

RICHARD: Det er nesten slik at jeg ikke vet om jeg burde skrive noe, i så fall hvordan jeg kan formulere det på en fin måte… Hva kan man si – Daniel nr.2. Holder en jente i hånden mens han snur seg etter en annen, jeg kan se det for meg. Jeg har egentlig ikke lyst å si så mye mer om han, for han gav meg rett og slett avsmak. Får nå virkelig håpe dette bare er TV-fakter eller at ting bedrer seg utover sesongen. 

 

Liker best av guttene: Andreas.

Liker best av jentene: Siv.

Liker minst av guttene: Richard.

Liker minst av jentene: Johanne.

SKAL DU FØLGE MED PÅ EX ON THE BEACH? 

 

xoxo ♥

Prøver stripper outfit for første gang etter operasjonen!

 

Så dette er de kjolene jeg brukte mest på jobb når jeg ikke gikk rundt i morgenkåpe, noe jeg gjorde veldig ofte. Det var utrolig rart å prøve dem på igjen! Nå må det jævla såret jeg har skapt bare ta å gro igjen slik at jeg kan komme meg tilbake på jobb. Jeg merket faktisk et skikkelig savn når jeg prøvde dem på… 

 

Jeg ser faktisk utrolig stor forskjell på hvordan kjolene sitter på nå i forholdt til hvordan de så ut etter første operasjon. Puppene er mye høyere opp og rundere, noe som gjør at kjolene sitter utrolig fint på uten BH. Å for dem som lurer så er alle kjolene fra FashionNova utenom den gule kjolen som er fra Berska i Hellas. 

 

 

Hvilke var deres favoritt? Selv så elsker jeg den som er fylt med diamanter, for den matcher skoene mine. Samtidig som den også glitrer i lokalet av lyseffektene. Den neon gule kjolen er også et blikkfang. 

 

Jeg drev faktisk å så på bilder av hvilke kjoler jeg brukte før jeg tok silikon og hvordan puppene mine så ut da ettersom jeg fikk spørsmål om jeg hadde unngått å operere meg hvis jeg hadde visst om resultatet. Først og fremst så brukte jeg 2 BH-er, å det jeg hadde igjen var rett og slett det en kan kalle valpeører. Etter så mye opp og ned i vekt, for så å gå ganske langt ned i vekt så var det ikke mye mer enn hengende hud igjen med noen små fettklumper. Det ser mye bedre ut nå for å si det slik!  

 

 

Så da får vi se om det blir noe Bergen-tur snart bare for å kunne starte enda tidligere å jobbe. Nå får jeg heldigvis søsteren min, Melissa på besøk på fredag slik at tiden går litt fortere. Jeg merker at det å bare sitte i ro og helst gjøre minst mulig for at arret skal gro får meg til både å bli ganske rastløs og gal. 

 

Jeg har heldigvis både bloggen, Twitch og Onlyfans som jeg regelmessig må oppdatere. Jeg har også bestemt meg nå at det skal komme ut en ny YouTube-video hver fredag framover, så jeg ser fram til å dele nok en video. Alt for lenge siden sist nå!

 

Så under kommer en liten plan over video og streaming denne uken: 

 

 

Twitch Streaming:  YouTube-video: 

Tirsdag 20:00 (i dag)

Torsdag 20:00

Søndag 20:00

Fredag 13:00

 

xoxo ♥

 

Hvor mye skal jeg ha for sex?

Kjole fra FashionNova

 

For dem av dere som har fulgt meg en stund så vet dere at jeg er ganske åpen om livet mitt og deler så og si det meste. Samtidig så kan jeg dele noe, men samtidig holde igjen noe informasjon. “Har du sagt A, så må du si B” får jeg av og til da. Men så lenge B ikke er relevant i saken, eller trengs for å få fram det jeg skulle fortelle så holdes det ute, som oftest også en grunn til. 

 

For en kort tid tilbake så delte jeg blant annet at jeg hadde fått penger av en bekjent for sex (kan leses her). Ulempen med å dele slike innlegg er at folk da tar det som om at jeg driver salg av sex. Det er sant at jeg ikke kunne forventet noe bedre av visse personer, men samtidig ganske tragisk at folk faktisk spør. Finner du meg på noe eskorte side så kan du spør, hvis ikke – la vær. Å få daglig slike forespørsler får meg selvfølgelig til å slutte å dele slike ting, rett og slett fordi folk er som de er. 

 

 

Jeg har nemlig mye så mye mer som jeg ønsker å dele, men som jeg rett og slett velger å holde hemmelig fordi det er visse reaksjoner jeg ikke orker. Jeg vet at en eller annen dag så kommer det nok ut gjennom meg eller andre, men den dag i dag så velger jeg å ikke dele alt, rett og slett fordi det ikke påvirker verken meg eller dere positivt på noe som helst måte. 

 

Så til alle dere som bare klikket innpå i håp om at jeg skulle skrive en viss sum på hvor mye jeg skulle hatt for sex, beklager. Den prislappen eksisterer ikke 😉 

 

xoxo ♥