Hvor har jeg flyttet til egentlig?

Ble det Oslo? Flyttet jeg tilbake til Gjøvik eller forble jeg i Stavanger? Som jeg har nevnt mange ganger før så er Oslo drømmen, men det blir ikke før om noen år. Skal jeg flytte dit så vil jeg ha god råd, noe jeg må jobbe meg opp til. Jeg var i Gjøvik for 2 uker siden, da mange trodde jeg hadde flyttet tilbake, but no. Jeg bor enda i Stavanger, bare enda nærmere sentrum. Det er uvant å bo i kollegtiv, men det er mye kjekkere enn en tom og stille leilighet.

Det er utrolig deilig å ha alt bare noen minutter unna. Nå trenger jeg i alle fall ikke å kjøpe bil, så der sparer jeg mye.

Jeg har kjøpt meg en…

Som mange av dere kanskje allerede har sett så har det vært lite trening på meg de siste ukene. Jeg kom meg faktisk på trening i dag morgen for en kardio og mageøkt. Jeg ligger på en vekt på 64-64 kg noe jeg kan si meg fornøyd med. Jeg har jo tross alt ikke trent og i stede bare kost meg med is og god mat i finværet.

Så nå har jeg vært en tur i sentrum for litt shopping og litt sol. Jeg kjøpte blant annet smykket som dere ser på bildet over og en bok av alle ting! Hehe, selvfølgelig så måtte jeg ha denne boken. Den er fin å ha til pynt, men samtidig så er jeg faktisk nysgjerrig på hva de har å komme med tips. Dette er en bok som er skrevet av flere kjente instagrammere og deres beste tips og triks. Jeg kjøpte den på Monki til 120,-.

HVORDAN ER VÆRET DER DU BOR?

SPØRSMÅL OM STRIPPING

Foto: Tore Aasland Photography

_______________

Stripper du enda?

Ja det gjør jeg.

 

Hvor stripper du?

Jeg stripper privat i arrangementer, bursdager, utdrikningslag, julebord osv.

 

Gjør du privatshow for enkeltpersoner?

Nei. Jeg gjør bare show for grupper.

 

Kan du forklare hva du gjør når du stripper?

Et show innebærer en striptease på 3 sanger hvor jeg starter med kostyme å ender opp naken i slutten. Jeg stripper ikke på stang slik som de gjør på strippeklubber, men jeg har utrolig lyst å teste dette ut også.

 

Hvordan bestiller en deg til stripping?

En kan bestille meg gjennom å sende mail til [email protected]. Det er også denne mailen dere bruker om dere har spørsmål dere lurer på.

 

Hvor mye koster det for strippeshow?

Prisen varierer fra plass til plass med tanke på at jeg er åpen for å ta jobber utenfor Stavanger også, så for nøyaktig pris så anbefaler jeg å sende en mail til den jeg nevnte ovenfor.

_______________

Hvordan blir en stripper?

Jeg kontaktet et strippebyrå hvor jeg ble opplært av en av stripperne der, men du må ha ditt eget enkeltmannsforetak også. Jeg har faktisk vurdert å starte med å lære opp interesserte, om det er for å imponere kjæresten eller jobb de er ute etter. Til nå så har det bare vært en tanke, men hadde vært artig tror jeg.

 

Beste og verste med å være stripper?

Beste er adrenalinet og pengene. Samtidig så får jeg muligheten til å så nye steder og møte fantastiske mennesker.

 

Verste med jobben er menneskene som dømmer meg ut i fra jobben min. Jeg bryr meg fint lite om hva folk tenker, men er det noe en må forvente med å bli stripper så er det at en kan miste venner og bli sett ned på.

 

Blir du kåt av å strippe?

Like kåt som du blir av å jobbe i kassa på Rema 1000. For meg så er dette en jobb, ikke noe mer.

 

Har du noen gang hatt sex med kundene?

Aldri.

SOMMERKONKURRANSE!

Reklame | Nails By Isa - Den lille neglesalongen

_______________

Hellu snupper. Håper alle har hatt en bra start på uken så langt. Selv så har jeg faktisk, jeg av alle, brukt kveldene mine på å sitte å se fotball-kamper. Jeg er 100% sikker på at jeg kan telle alle kampene jeg har sitt på en hånd, men når jeg først sitter og ser så er det artig. Utenom det så har vi faktisk fått varmen litt tilbake i Stavanger, så vært mye ute i sentrum nå som det er så mye salg også. Jeg har fått meg en ny favorittbutikk som jeg har handlet en del fra, så tenkte å få til en innkjøps-video snart. Hva tenker dere?

_______________

Men nå til hovedtemaet i dette innlegget. Jeg har nemlig den gleden å kunne fortelle dere at Norges flinkeste og søteste negledesigner (i følge min mening) har nå en konkurranse gående hvor du kan vinne et GAVEKORT på valgfri behandling. Gele, gele lakk, akryl, negleforlengelse og valgfritt design/pynt, valget er ditt! 

 

Dette må du gjøre for å delta:

 

1. Lik Facebook siden – HER

 

2. Tagg 2 venner i kommentarfeltet på konkurranse-innlegget – HER

 

Vinneren trekkes 30. Juni.

_______________

Alle disse bildene er resultater av hennes arbeid. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært så fornøyd med neglene mine. Uansett om jeg hadde fått betaling for å bytte til noen andre negledesignere så hadde jeg ikke gjort det.

 

Jeg ønsker dere alle lykke til!

Kommet tilbake for å si adjø?

Foto: Egnaphotography

_______________

Fytti så jeg har savnet dere! Det har gått dager og uker siden jeg i det hele tatt har vært innpå bloggen min, men nå er jeg tilbake. Hva kan jeg si. Den siste tiden har vært utrolig turbulent og hektisk på samme tid. Jeg har pusset opp, flyttet, besøkt familie i Gjøvik og mm. Jeg har ikke trent på flere uker, blogget eller noe, men jeg har virkelig hatt godt av det. Jeg har ikke hatt det så bra som jeg har det nå på lenge, noe som gjør at jeg føler jeg kan gå tilbake til tastaturet uten å forsvinne igjen.

Jeg har så mye mer å by på nå enn noen gang. Det blir masse innlegg, youtube-videoer, bilder osv. Jeg har hendene fulle med godsaker til dere, så her er det bare å følge med. Jeg kommer ikke tilbake for å si adjø, jeg kommer for å si nå kjører vi på for alvor!

Jeg husker EN ting fra det forholdet

Jeg glemmer aldri den tiden. Jeg var så betatt av ham, å jeg fikk så mye problemer av det. Vi var bestevenner som til slutt fikk følelser, men vi nektet alltids for det når folk sa det. Det var 1. vgs, ja jeg var bare 16 år. Ung og dum, hehe. Vi gikk på samme skole, så vi var med hverandre hele tiden både i skoletiden og etter. På den tiden var jeg ikke døpt, men jeg hadde et lite ønske om det.

Jeg husker jeg skulle få han til å bli Jehovas Vitne, for jeg likte han utrolig godt. Han var den første gutten jeg fikk lov til å ta med hjem som ikke var Jehovas Vitne, for han skulle «hjelpe meg med en stor prøve». Selvfølgelig så skulle dette skjære seg ganske rett etter vi var ganske åpne om at vi holdt på. Når en allerede tidlig i forholdet greier å dumme seg ut så er det ikke noe grunn til å kaste bort mer tid i håp om at det ikke skjer igjen følte jeg. Jeg var jo glad i han, men jeg sa til han at det var slutt. Jeg husker jeg ble tilsendt nesten 100 bilde quotes (ja vi var jo bare 16 år), men det er bare 1 bilde jeg husker:

Jeg tror at det ikke var meningen at han skulle sende dette, men det var det bildet som fikk meg til å ikke gå tilbake. Det som er spesielt er at etter denne episoden la jeg gutter på hylla og satset alt på religionen å ble døpt noen måneder etter. Tenk hvis ting ikke hadde gått skeis mellom oss, hadde jeg noen gang døpt meg da? Who knows.

Oppussing av mitt nye hjem

Da var kontrakten i boks, å jeg kan endelig begynne å planlegge flytting. I går var vi ute i finværet å feiret at lillesøster bestod eksamen, så nå er det offisielt sommerferie for henne. Det er jo så varmt i det siste at det er for varmt ute, så vi tok oss en tur til Starbucks for å få litt pause fra solen. Vi ligger nå ute i hagen å dør av varme, så vi vurderer å stikke til et vann for å få dyppet oss.

Jeg la ut et bilde i går på Snapchat av isene fra Nocco og Barbells som jeg har fått mye forespørsler om. Du får kjøpt dem på Deli De Luca.

Her har dere bilder av rommet mitt i kollektivet. Ikke det fineste, men jeg har fått tillatelse til å male, så la oss gjøre en forandring. Det som er utrolig kjekt med et mindre fint rom er før og etter bildene når jeg har gjort det til mitt eget. Så fra neste uke blir det fram med malerspann og alt! Skal nok få det så fint til slutt atte!

HVA ER DINE PLANER FOR HELGEN?