Jeg reiser vekk

Neste uke har jeg fri, men jeg hadde ingen planer om hva jeg skulle bruke denne uken på. Jeg så for meg at jeg skulle være hjemme og slappe av en hel uke, men kroppen sa noe annet. Så derfor har jeg booket reise tilbake til Kreta, hvor jeg der kan samle meg og få ny energi. Vi drar på søndag, å blir hele uken. 

 

De siste dagene har jeg vært utrolig sliten, så jeg har ikke orket å gjøre så mye annet enn å jobbe. Bloggen har ikke vært den største prioritering, rett og slett fordi jeg ikke har visst hva jeg skal skrive om. Så derfor lot jeg meg selv ta det litt som det kommer, så skriver jeg når jeg føler for det. 

 

Jeg tror mye av grunnen til at jeg har vært sliten er rett og slett fordi det er veldig varierende dager på jobb. Du kan sitte der i 4 timer uten noen, så kommer det noen rett før stengetid. Det å sitte så lenge uten noe gjør en sliten, så det å plutselig gå fra 0-100 på noen sekund for å være i salgshumør er slitsomt. Heldigvis har jeg kommet meg bra gjennom ukene, men en blir ganske sliten når det er slik i lengden. 

 

 

xoxo ♥

 

 

Q&A / Silikon, Ny Operasjon, Kjøpe leilighet?

Hva hadde vært drømmejobben din bortsett fra å være stripper?

Det må være blogger ♥

 

Siden du sa du kanskje trengte brystløft, «henger» pupppene dine litt nå etter silikon? Eller ble det rettet opp?»

Puppene mine henger ikke lengre nei, selv uten brystløft. Dem er dråpeformet, noe som gjør dem utrolig naturlige i forholdt til størrelsen, men de er blitt rettet opp ja. 

 

Er håret ditt ekte?

Jepp, eneste jeg gjør med håret er å bleke det. 

 

Hvordan får du så hvite tenner og fint smil?

Blanding av å champagne og tannpuss ;P

 

Hvor ofte trener du?

3 ganger i uken ca. 

 

Hvor gammel vil du være når du får barn?

Spørsmålet er mer om jeg noen gang vil ha barn. 

 

 

Hvor mye tjener du på Onlyfans?

Nå har jeg ikke hatt den i en uke engang, men fortsetter det slik som det har gjort nå så kommer månedslønna mi til å i alle fall dobles ;* KLIKK HER FOR Å FÅ TILGANG (18+)

 

Ble nippelen flyttet på og forminsket når du tok silikon?

Nei, de gjorde ingenting med nippelen min.

 

Hvordan er selvtilliten etter operasjonen?

Fantastisk, men det var den før operasjonen også. Så om du ønsker å øke selvtilliten så hjelper ikke operasjon dessverre, det må andre ting til for å bedre den. 

Vil du operere mer? Isåfall hva?

Har tenkt tanken ja. Hva jeg har vurdert tror jeg ikke jeg skal si så mye om før evt. jeg hadde bestemt meg for det.

Hvordan synes du det er å bo alene vs i kollektiv?

Så mye bedre å bo alene for min del. Liker å kunne styre på slik som jeg ønsker uten å ta hensyn til andre. Ting som do-kø, badet er opptatt, å gå opp i hverandre når en skal lage mat, måtte kle på seg hver gang en skal ut av rommet. Nei, det orker ikke jeg altså! Jeg liker å ha mitt eget ♥

Har du planer om å kjøpe leilighet?

Ja, målet er å få kjøpt noe innen 1 år. 

 

Kan du fortelle om hvordan du sparer til leilighet?

Jeg legger 50% av lønna mi inn på BSU. 

 

Hva er kravene du har til leilighet og hvor vil du kjøpe?

I første omgang så har jeg ikke så mye krav, for jeg ønsker å kjøpe for så å fikse det og selge igjen. Drømmeleiligheten min ligger på minst 10 millioner, så jeg må begynne en plass for så å bygge meg opp til målet mitt. Det som er nok ganske sikkert er at leiligheten jeg kjøper blir i Oslo. 

 

xoxo ♥

STRIPPER PÅ REISE

Som mange av dere som har fulgt meg hele veien så startet min reise som stripper med at jeg reiste Norge rundt for å jobbe på arrangementer. Utdrikningslag, bursdager, fester osv… Det var en fantastisk opplevelse som jeg virkelig elsket, å jeg tenker ofte om jeg noen gang kommer til å fortsette litt med den type jobber. Det som var så kjedelig for meg med denne jobben var at jeg bare jobbet helger, å for meg som ville ha en fast jobb og rutiner så falt ikke den helt i smak. Men når jeg jobbet så var det utrolig kjekt!

 

Jeg har tenkt tanken om at hvis det kommer den tid hvor jeg føler meg ferdig med klubb, eller at jeg rett og slett ikke får tid pga. bloggen. Da ser jeg for meg at jeg kunne tatt litt oppdrag i nu og ne om jeg hadde fått noen gode tilbud. Jeg har nemlig noen krav når jeg er ute på jobbreise: 

 

♥ Jeg skal bo på suite (helst spa-hotell). 

 

♥ Jobbene skal være på minst 30 minutter. 

 

♥ Alt av kostnader for mat, transport og losji blir dekket. 

 

♥ Arrangementet må ha minst 10 gjester. 

 

Hihi, ja jeg er en liten diva. Det er fordelen med å være norsk stripper, en kan forvente å bli behandlet som en dronning. Noen fordeler må jeg jo ha for å kle av meg og lage et uforglemmelig show for disse mennene. Det minste de kan gjøre tilbake er å gi meg en fin opplevelse av byen deres. 😉

 

 

xoxo ♥

Sorry Not Sorry

Reklame | Fashion Nova

Da var det endelig fredag igjen!

 

Voldsomt som denne uken har bare flydd ifra meg. Det har vært en hektisk uke, samtidig som jeg føler at dagene har så gått så smooth. Neste uke blir nok enda mer hektisk, for det er siste uken før jeg tar meg en liten velfortjent ferie. Eller ferie å ferie, det blir vell kanskje mer ferie fra den ene jobben for å fokusere på de andre jobbene. Jeg vurderte en periode å dra utenlands, men så fant jeg ut at jeg sparer den ferien til senere på sommeren. 

 

Kjole HER (på salg)

 

Når det kommer til gårsdagens innlegg så vil jeg bare si at jeg står 100% for det jeg skrev. Jeg visste at det var et tema en burde trø ganske forsiktig med, for det er tross alt snakk om 2 utrolig godt likte personer. Det var jo ikke vanskelig å merke heller, for en så fort i kommentarfeltet hvem som var fansen deres. Jeg har ikke noe behov for å si mer, for jeg føler jeg har fått sagt alt om hva jeg mener om denne saken. 

 

Det som jeg føler jeg har fått bevist med dette innlegget er at jeg sier mine meninger uansett hvor lite likt jeg blir av det. Jeg er ikke redd for hva andre synes om mine meninger og synspunkter, for jeg står for alt jeg skriver på bloggen. Når jeg skriver til dere så tenker jeg tanken om jeg kan forsvare dette om noen skulle konfrontert meg face to face. Har jeg ikke nok tro på at det jeg skriver er riktig så unnlater jeg å si noe. Jeg vil faktisk uansett takke alle som tok seg tid til å kommentere, for selv om du er imot mine meninger så fikk jeg gått enda mer inn og blitt enda mer sikker på mine meninger når jeg må stå opp mot min mening ved å svare dere. 

 

Kjole HER (på salg)

 

Nå skal jeg faktisk lage men en stor bolle med frukt og sette meg ned for å se Lucifer. Jeg fikk nemlig nettopp med meg at sesong 4 er ute, å jeg bare elsket denne serien. Kanskje det har litt med at jeg lever i verden til Lucifer nå ifølge hva jeg ble lært, haha! Kanskje det er det jeg skal kle meg ut som på Halloween, djevelen? I fjor var jeg Playboy bunny, i år kunne jeg heller vært Jehovas Vitners værste mareritt 😉 

 

♥ GOD HELG ♥

 

xoxo ♥

Mario og Sofie er paret ingen ønsker å være

Bilde fra Dagbladet

 

Selv så har jeg alltids vært 100% på at om en er utro så er forholdet ødelagt for alltids, slik er det bare. En kan være dom nok til å velge å ta h*n tilbake, men det kommer aldri til å bli det samme. Det er mer sannsynlig at du kommer til å oppleve å bli enda mer såret ved en senere anledning. Er en først utro, å kommer gjennom det, da er det stor sannsynlighet at det kommer til å skje igjen, men det blir kanskje vanskeligere å finne ut av det denne gangen. 

 

Etter å ha fulgt med på Paradise Hotel 2019 så har jeg måttet riste på hodet av trekantdramaet mellom Bettina, Sofie og Mario. Det at Sofie og Mario den dag i dag er sammen, det er nesten trist. Har du ikke mer selvrespekt Sofie, så du velger å beholde en som ligger med andre så fort muligheten byr seg nesten? Jeg vet at det er andre vibes og at PH føles som en helt annen verden, men jeg tror ikke dette paret kommer til å vare. Mulig det kommer til å vare, men da fordi de ser forbi utroskap. 

 

Bilde fra Dagbladet

 

Jeg likte Sofie utrolig godt før hun var med på PH, men når jeg så henne der så mistet hun det jeg likte med henne. Den selvstendige, selvsikre kvinnen som kunne stå på egne bein, det var egentlig en kvinne som sier unnskyld for at hun hadde snakket dirty med en annen når han selv har hatt sex opptil flere ganger med en annen. 

 

Mario igjen har jeg aldri likt, han minner meg alt for mye om eksen til Khloe Kardashian, Tristan. Måten han bare greier å gli seg gjennom alt, når han egentlig bare skulle fått et stort klaps og slik ender det. Måten han manipulerer alle til å tro at han er så snill, bare et menneske som gjør feil og omtenksom. Blæh! Slike menn er menn jeg holder meg langt unna, for de fortjener det ikke. De har den evnen til å vinkle ting om til at han er bra og du er den store slemme ulven. 

 

 

Bare se måten Sofie bøyer seg ned for Mario. Hun unngår å gjøre ting for å ikke såre Mario, som såret henne tusen ganger mer. Hun beklager for alt, selv om det ikke er noe å beklage for. Han får henne til å se rødt på Bettina, når det egentlig bare er Mario ene alene som er den stygge ulven. Trenger jeg å si mer? 

 

Grunnen til at jeg tar opp dette er fordi dette er ikke greit i den virkelige verden. Nei, ingen gutter eller jenter skal behandle den andre slik, å dette skal en ikke slippe unna med. Er h*n utro, dropp h*n like fort som de dropper kula på PH. Ikke se tilbake, for selv om de sier det aldri skal skje igjen: Det skjer igjen. Å om typen eller dama di er utro, ikke legg alt hat på den h*n var utro med, for typen/dama di hadde faktisk selv et valg om å bli med på det eller ikke.

 

xoxo ♥

VI MENN BILDENE – 18+

 

Oyoyoy, off nei dette ble for mye hud ;p Haha! 

 

Som mange har fått med seg så hadde jeg før en såkalt Premium Snapchat hvor dere fikk blant annet se Vi Menn bildene, videoer av meg på jobb og bilder som ble sensurert ble lagt ut usensurert der. Den ble ganske populær, men det var utrolig mye stress også, så jeg valgte å legge den ned for godt. Det står jeg også for den dag i dag, men det betyr ikke at jeg ser etter nye og bedre løsninger. 

 

Forespørselen for denne type snap har vært utrolig stor etter jeg la den ned, å alle spør etter hvor de kan se Vi Menn bildene blant annet. Derfor har jeg valgt å starte opp igjen, men denne gangen med et fantastisk program ONLYFANS (KLIKK HER FOR PROFILEN MIN). Det som er så greit med denne siden er at det er helt likt Instagram, bare en må betale for adgang til bildene. Så i stede for snap hvor det forsvinner etter 24 timer, å hvor screenshot ikke var lov, så er det nå bilder som blir lagt ut og blir. 

 

Prisen ligger på 350,- i måneden, men er nå på TILBUD til 250,- fram til 28.05.19.

(KLIKK HER

 

Så jeg er utrolig spent på å se responsen. Å for dem som lurer så er det ikke vits til å spør meg om smakebit eller rabatter. Dette er noe mange av dere har ønsket, så det at jeg i det hele tatt starter opp igjen er pga. dere. Jeg holder ikke på med veldedighetsarbeid. Vil du se? Betal ;*

 

(Må være 18+ for å bli medlem.)

 

xoxo ♥

SATANS VERDEN

 

Er du ikke Jehovas Vitne? Nei, men da lever du i samme verden som meg: Satans verden. Det er i alle fall  det Jehovas Vitner kaller verden vi lever i. Ikke nok med at vi lever i en verden som er styrt av selveste djevelen, Gud beskytter oss ikke mot han. Høres grusomt ut? Muligens, men hvem tror egentlig på dette? Bare de 8-9 millionene med mennesker som kaller seg Jehovas Vitner, Guds yndlinger. De som faktisk blir beskyttet av Gud mot djevelens fristelser. 

 

Jeg må egentlig flire litt, for om dette hadde vært sant så kan jeg godt vær djevelens høyre hånd. Jeg la bort all religion ganske så rett etter jeg signerte ut av religionen. Satans verden eller ikke, jeg visste at det var jeg som selv måtte jobbe for å komme meg videre dit jeg ville. På denne veien mot et nytt og mer friere liv så har jeg virkelig blitt kjent med meg selv, å jeg har fått testet ut sider med meg selv som jeg ikke hadde lov til før. 

 

Energier, karma, ånder og spiritisme. Slike ting som ble sett på som skittent, disse tingene er utrolig spennende. Jeg vet 100% sikkert at jeg er her for en grunn, å at det som har skjedd skulle skje. Jeg hadde en periode hvor jeg måtte bli kjent med meg selv, å jeg brukte mine evner på en feil måte. De som faktisk fikk vært vitne til det jeg gjorde var så fascinerte, samtidig som de var ganske forbanna, men mest fascinert faktisk. En tankegang og problemløsning som nesten ingen i verden hadde kommet på, det skulle liksom en blond liten jente komme på? De var sjokkert. 

 

Jeg har egentlig utrolig lyst til å skrive om hendelsen, men jeg kan ikke med tanke på hvor alvorlig det var. Måten jeg brukte tankegangen min på da var feil, så jeg må finne en måte på å bruke den på en positiv og inspirerende måte. 

 

Nå føler jeg at jeg skriver veldig mystisk og spirituelt, men etter i går så føler jeg at jeg våknet opp med så mye positive energier i kroppen. Som om jeg skulle ha en rett ved min side nå som hvisker i øret mitt at jeg kan, jeg kan om jeg bare vil. Noen hadde kanskje hatet denne følelsen, men jeg er ikke redd. Jeg fikk senest i går et bevis på god karma, å jeg føler at om det er større makter rundt meg så er de med meg og ikke mot meg. Jeg føler at jeg ikke er alene, men jeg føler meg trygg ♥

Barbie vibes

Dette bildet ble tatt i sammenheng med en video. Noen som kan tenke hvilke type video det kan være? 

 

God kveld snupper ♥

 

Håper alle har hatt en nydelig start på nok en fantastisk uke. Selv så har jeg hatt besøk av mitt fantastiske søskenbarn Isabelle i 2 dager, noe som gjorde at jeg tok meg fri fra jobb i går. Det har vært utrolig deilig med en avslappende og sosial start på uken, å jeg ser fram til at denne tutta kommer tilbake. Det å bare ha noen som en kan ta en kaffe med, gå en tur med eller bare slappe av hjemme med uten å måtte anstrenge seg er så digg! 

 

Jeg har nemlig den siste tiden hatt utrolig mange intense drømmer hvor jeg våkner opp mer sliten enn det jeg var når jeg la meg, så hadde jeg ikke hatt noen som vekket meg så hadde jeg nok sovet hele dagen. Det er helt utrolig hvor trøtt en kan bli av drømmer, klokken er liksom 15.00 å jeg greier så vidt å holde øynene oppe i dagslys. Forhåpentligvis så skjer ikke det i morgen, det krysser jeg i alle fall fingrene for. 

 

 

Det er forresten hun som har tegnet denne tegningen av meg, å hun har en egen Instagram for alle tegningene hennes HER. Ta gjerne å følg henne for inspirasjon. Hun tar også av og til imot bestillinger mot betaling, så send henne en DM om dette er av interesse. 

 

xoxo ♥

Tati Westbrook vs James Charles – Nå er det over!

 

Først av alt: OMG! 

 

Sist uke var en utrolig heftig uke i internett verden, hvor det slo hardt ut mot James Charles (19). Om dere ikke har fått med dere episoden, så handler det om at Tati Westbrook (37) lager en 43 minutters lang video hvor hun forteller at hun føler dette er siste løsning for å nå fram til James om hvordan han må våkne opp. Hun forteller hvor dypt hun ble såret da James hadde reklamert for et merke som var Tati´s største konkurrent, samtidig som hun også forteller om hvordan James brukte statusen og pengene sine til å utnytte heterofile gutter til å få de til å tro de var bifile om ikke homofile. 

 

Denne videoen får opptil 50 millioner seere, å det ender opp med at James Charles går fra 16 til 13 millioner på bare noen døgn. Jeffree Star (33) blander seg også inn i dette dramaet ha han twitrer om at alt Tati sier er 100% sant, om at James er en pågriper og en fare for samfunnet. 

 

 

James kommer med en 8 minutters lang video hvor han beklager at han såret Tati osv. Men denne videoen blir ikke godt likt av folket. De tror at ordene ikke er hans, at alt er skuespill hvor han har et manus og at han ikke mener noe av det han sier. Etter denne videoen blir det helt stille fra James, å selv så ble jeg ganske bekymret over han. Bare tenk dere at en 19 år gammel gutt får så store personer i media mot seg, som igjen fører til at han føler hele verden går imot han. Alt han har jobbet for begynner å rase ned, å da går det bare en tanke i mitt hode: Ikke begå selvmord James! For i en situasjon som dette så kan en slik tanke dukke opp, for han fikk tross alt pågriper printet i pannen, noe som ikke er særlig bra i det hele tatt!

 

 

Så etter en stund kommer Tati med en oppfølgingsvideo hvor hun er knust over hvor mye hat James får, så hun ber alle om å være snille å slutte å hate på James. Men bare dagen etter så dukker James tilbake med en video No More Lies, hvor han legget alle bevisene foran oss om at han ikke er den som Tati har framstilt han for. Han motbeviser absolutt alt som Tati har vrengt om på for å få støtte. 

 

 

Selv så var jeg på James sin side fra dag 1. Jeg hadde aldri hørt om Tati før dette skjedde, å jeg skal ærlig innrømme at videoen til Tati ikke gav noe mening. Jeg satt igjen som et stort spørsmålstegn fordi jeg skjønte ikke hvorfor dette var så stort, hvorfor alle hatet James plutselig. Det var noe som ikke stemte tenkte jeg, å slik var det også. Tati unnlot å ta med mye informasjon som forvridde hele bildet av situasjonen, å den dag i dag så er det hun som ser dum ut. Tati har faktisk tatt å slettet videoen sin, noe som sier litt om hvor mye hun står for ordene sine. 

 

I natt kom også Jeffree med en video som alle hadde ventet på. Han sa dagen før at han skulle legge alle kortene på bordet for å motbevise James, men i stedet satte han en strek over det hele og avsluttet denne skandalen. Det var utrolig bra av Jeffree å ikke blåse dette mer opp, men jeg tror faktisk også det kan ha litt med at han egentlig ikke hadde noe innenfor det emne som kunne motbevise at James hadde rett. Derfor lager han heller en slik video hvor han framstår som den voksne og tar ansvar for å sette en strek over det. Hva tror du? 

 

 

Det har vært en utrolig spennende sak å følge med på, men samtidig utrolig skummel. Tenk hvor mange som faktisk tok Tati´s side med en gang uten å tenke over at det kanskje er 2 sider av denne saken. Samtidig så har jeg også tenkt tanken om at hvis dette var en planlagt skandale så er dette utrolig bra jobbet fra dem! Igjen så er jeg veldig skeptisk på det med at Tati fikk så iherdig med abonnenter på kanalen sin, det er snakk om 5 millioner! Det er hele Norge dette! Selv så hadde det ikke sjokkert meg om hun faktisk på en slu måte hadde kjøpt mange av dem, for selv om hun har kommet så dårlig ut av denne skandalen så går tallene unormalt sent ned i forhold til hvor fucked hun ser ut nå som alle kortene er på bordet. 

 

Team James Charles ♥

Bestemor kaller meg stripper på ferie – STORYTIME

 

Allerede ett år før jeg fant ut at det var stripper jeg ville bli så kalte bestemoren meg bibelstripp, noe som jeg på den tiden tok som en utrolig fornærmelse. Tenk at min bestemor kalte meg stripper, var det jeg tenkte på den tiden. På den tiden så hadde jeg selv ingen anelse om hva stripperne holdt på med, så jeg tok det som å bli kalt hore. Jeg visste ikke at det fantes strippere i Norge engang på den tiden. Ikke visste jeg heller hva hun egentlig mente med ordet bibelstripp

 

Det var under oppholdet våres i Gran Canaria det startet, da det ble en stor diskusjon om bikiniene til meg og min søster. Vi hadde nemlig bikinitruser som formet rumpa, så den gikk lengre inn i rumpa og du så mer hud en typ det som da var vanlig for mine foreldre og besteforeldre. Det ble så gale at familien valgte å legge seg på helt andre side av hotellet, å vi fikk ikke lov til å ligge i nærheten av dem. For oss gikk selvfølgelig det helt fint, for da kunne vi snakke om hva vi ønsket uten å tenke på at familien hørte på. 

 

 

Så finner familien ut at plassen vi lå på var bedre, så de flyttet seg til der vi var. Da var det plutselig ok å være i nærheten av oss, for de kunne jo ikke akkurat kaste oss vekk igjen. Men det igjen førte til en stor diskusjon, hvor det ender opp med at vi braser på rommet hvor da bestemor kommer etter for å si at vi lignet en bibelstripp. Jeg husker vi var sååååå fornærmet, haha! 

 

Vi tenkte at nå hadde bestemor kalt oss horer eller tøs bare for en bikini, men hun hadde visst referert til en gammel sang som het Frøken. bibelstripp. Selvfølgelig var dette en sang vi aldri hadde hørt, men hun mente visst at vi som faktisk var religiøse viste for mye hud og var for opptatt av oppmerksomhet i forhold til hva vi burde være. Men hvem vet, kanskje bestemor egentlig visste at jeg i senere tid skulle bli stripper? Haha, i så fall så var det bra gjettet. 

 

 

Den ferien var den siste ferien vi hadde sammen, å det var denne ferien som brøt ut helvetet. Det er da jeg tenker hva som hadde skjedd om vi ikke hadde dratt på ferie, eller om det ikke hadde blitt så mye diskusjon. Jeg har faktisk utrolig lite gode minner fra familien på den tiden, for jeg følte meg allerede på den tiden utstøtt av familien fordi jeg ikke var så interessert i religionen lengre. Det var jo så vidt jeg fikk være med på ferien, å det hadde nesten vært like greit om jeg aldri dro. 

 

Samtidig så er jeg glad for at ting ble som det ble, for ellers så hadde jeg nok ikke sittet her i dag. Jeg har aldri vært lykkeligere, aldri vært så avslappet og følt meg hel rett og slett. Jeg har ingen hengende over meg som forteller meg alt jeg gjør feil, å hvor mislykket jeg er som person. Jeg har ikke lengre en jobb som jeg gruer meg så mye til at ferien blir ødelagt fordi alt jeg kan tenke på er at jeg ikke vil tilbake til jobb. Hadde jeg spolt tilbake så hadde jeg gjort nøyaktig det samme igjen.

 

xoxo ♥