Hva synes mamma og pappa om at jeg er stripper?

Mange lurer på når spørsmålsrunden kommer, å jeg kan informere dere om at jeg holder på. Det blir videoblogg og målet er å få den lagt ut på søndag! Det er mange bra spørsmål denne gangen og jeg gleder meg til å få svart på dem.

Jeg må muligens dele den inn i 2 deler, men det ser jeg an. Spørsmål som overskriften kommer til å bli besvart på søndag. Har dere noen spørsmål på lur så er det siste frist nå. (KLIKK HER)

Jeg blir rett og slett forbanna!

Fy faen, jeg er så UTROLIG skuffet over samfunnet, i alle fall dem som liksom skal stå fram som profesjonelle. Jeg trodde faktisk at folk hadde lært litt i løpe av årene, men neida. Vi lever i en verden som skal prøve å framstå med at det er ikke vekten du skal se på, men speilet. Man kan veie 70 kg men se ut som om man veier mye mindre fordi en har mye muskelmasse for eksempel. Allikevel er folk alt for fokusert på hva som står på den forbanna vekta.

Som kvinne må du gjennom mye press, i alle fall hvis du er ute etter jobb der kroppen er et tema. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg åpnet øynene mine og ikke ble revet med av dette forbaska opplegget. I det ene sekundet blir du forgudet for dine former, neste sekund blir du bedt om at du må ned i vekt skal du være attraktiv nok.

Jeg gikk ut av den klubben og tenkte at nå må jeg bare trene som faen og spise mindre så vil jeg bli fin nok. Dette er en tanke mange hadde sittet med, MEN jeg var heldigvis heldig nok til å få øynene mine åpnet! Dessverre gjør ikke mange jenter det, de bare adlyder og glemmer at de for litt siden ble forgudet for det noen andre vil ha vekk! Jeg husket selv hvordan jeg så ut på den scenen, jeg husket responsen jeg fikk når jeg jobbet helgen før, så det at en person synes jeg er for ?stor? skal gjøre at jeg glemmer hva alle andre har sagt og gjør alt jeg kan for å gjøre den ene personen fornøyd? NEI!

Du sier ALDRI til en person at den må ned i vekt, det er ikke lov! Du må faktisk være mer spesifikk! Søskenbarnet mitt var innenfor modellbransjen, men ble bedt om å ?gå ned i vekt? hvis hun skulle nå langt. Hun var allerede undervektig, men det ga de faen i. De gir faen i helsen deres, de tenker bare penger.

Hadde folk vært mer spesifikk så hadde det vært noe annet. Hadde jeg blitt fortalt at jeg må få mer markert mage, større rumpe osv. så hadde jeg ikke reagert på denne måten, for det kan du gjøre noe med som ikke er helseskadelig. Det er sunt for kroppen og trene. Jeg var for snill med måten jeg uttalte meg etter jeg hadde vært på audition hos strippeklubben. INGEN skal be en kvinne gå ned i vekt! Jeg kommer til å trene og bli mer markert men om vekta går opp eller ned skal jeg gi FAEN i, for vekta har ingenting å si på hvordan jeg ser ut!

Jeg mister all respekt for personer som tørr og uttale seg slik. Jeg skal vise at jeg kan nå langt uten dem! Det er det vi alle burde gjøre! Ikke knel for dem for å komme deg opp i verden, for da vil du alltids bli rakket på! Det finnes alltids noen som ikke er like trangsynte og som faktisk lever i 2017. Det er de som tviholder på at det som er fint er tynne jenter, men slik er det ikke lengre. Kvinnekroppen er forgudet, å former er i lyset også!

Jeg hadde ikke skrevet dette hadde jeg ikke selv visst at jeg KAN! Det er på tide at folk legger vekk den forbanna tanken om hva som står på vekta vekk! Uansett hvor velstående du er så har du ikke tillatelse til å ødelegge en kvinnes selvtillit!

 

Mitt navn er Christina Lægreid, jeg veier 68 kilo og jeg ELSKER kroppen min!

 

Tips til å oppnå suksess

God morgen! Nok en nydelig dag å kunne stå opp til, å i dag kan jeg endelig nyte været! Har gått i ett, å jeg har enda en del ting å gjøre men det kan gjøres her hjemme i solen. Det er helt sykt å tenke på, jeg har faktisk ikke tenkt over det skikkelig før nå.

Jeg har alltids ønsket å starte mitt eget, å det har jeg faktisk gjort nå! Jeg står som freelancer og har faktisk oppnådd det jeg ønsket! Men hvordan har jeg fått dette til? Hva må til for å oppnå det en ønsker?

Her er mine TOPP 3 beste råd:

1. Vær et JA menneske!

Hadde det ikke vært for at jeg er åpen om alt og ser alltids positivt på ting så hadde jeg ikke sittet her jeg er i dag. Ikke vær kresen og tenk det største. Jeg har nå vært i 2 aviser, og mer kommer! Det at du sier ja til de mulighetene du har kan gjøre at du ender med større muligheter etter hvert!

2. Vær fleksibel!

Dette er utrolig viktig! Ikke vær kresen eller tenk at ting blir for vanskelig! De elsker å samarbeide med folk som virkelig viser at de vil med handling. Kjør de timene som skal til for å møte de, vis at du vil!

3. Vær villig til å virkelig jobbe for det!

Men hvordan skal du i det hele tatt komme i kontakt med noen i det hele tatt om du ikke allerede er? Ta initiativet! Har du noe å komme med så del det med dem! Vis folk, aviser osv hva du brenner for og overbevis dem om at du har det de leter etter! De er ikke tankeleser så du må ta kontakt! Begynn i det små. Små bedrifter, aviser osv er mye lettere å få til å åpne ørene sine. Viktigst av alt: IKKE GI OPP!

Du må være tålmodig, men også elske og jobbe! Jeg ligger ute og nyter solen nå, men jeg lukker ikke øynene og drømmer meg vekk. Jeg har telefonen i hånden og jobber. Blogger til dere, ordner med freelancer, svarer på Mail og ringer personer som jeg trenger hjelp av for å oppnå noe stort! Så du MÅ være villig til å bruke all tid du kan til å jobbe med målet ditt!

Her er foresten et av mine antrekk som brukes til strippejobbene mine. Er du ute etter den råeste bursdagsfeiringen, utdrikningslag osv? Stikk innom Showhuset.no og bestill oss til å lage tidenes show! Jeg ligger ikke ute på nettsiden deres enda, men de jobber med saken.

Jeg er for FEIT til jobben

Da var det gjort! Jeg har nå satt meg på toget å er klar for å komme meg hjem igjen til Gjøvik. Jeg fortalte aldri konkret hva jeg skulle i kveld for jeg var redd for å bli skuffet, men nå har det verste skjedd men jeg føler ikke noe behov for å holde det for meg selv.

Jeg var nemlig på audition hos en strippeklubb i Oslo. Jeg har vært utrolig nervøs i hele dag, jeg greide ikke å fokusere på noe annet hele dagen. Det var rett og slett å stå på pinebenken. Grunnen til at jeg stresset mest var pga jeg aldri hadde rørt en strippestang før, så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle håndtere den. Men jeg kastet meg ut i det til slutt. Men det gikk ikke slik jeg hadde håpet. Kjolen hektet seg fast i hælen på skoen min og jeg tabba mg litt ut i begynnelsen med stangen. Jobber jo som stripper gjennom arrangerte selskaper, men det er liksom litt annen type så var ikke helt det samme.

Jeg fikk vite at energien min var på plass, men jeg måtte bli smidigere og gå ned i vekt. Jeg vet selv at jeg har noen kilo "ekstra" i forhold til stripperne der, å ja jeg har et mål om å gå ned noen kilo. Men når jeg sto på scenen så elsket jeg kroppen min, så uansett om han har rett og jeg skal ned i vekt så elsker jeg kroppen min slik som den er nå også.

MEN jeg gir ikke opp, å det måtte jeg ikke heller. Dette er et bevis på at man må jobbe for det man vil ha! Jeg lar meg ikke knekke av at noen synes jeg har noen kilo for mye, jeg vet at en må se perfekt ut i den bransjen og jeg skal virkelig gjøre meg fortjent til den jobben!

JEG ORKER IKKE MER!

God morgen snupper. Kom hjem rundt 12 om kvelden i går og måtte rett og legge meg. Sitter nå på toget på vei til Oslo NOK EN GANG! Men nå var jeg utrolig lei å kjøre fram og tilbake, i tillegg så drar jeg sammen med tanten og onkelen min i dag så det ble heldigvis tog. Jeg er glad i å kjøre bil, men ikke så glad at jeg vil kjøre 2 timer fram og tilbake hver dag. Jeg bare orker ikke mer bilkjøring med det første.

Men dere lurer sikkert på hvordan det gikk i går og om jeg skal flytte. Neida selvfølgelig så måtte jeg tilbake i kveld for å ha audition med kostyme så fikk ikke vite så mye i går. Så da blir det samme greiene i dag. Kommer til å gå rundt i hele dag å bare tenke på hvordan jeg skal danse for å vise beste versjon av meg. Jeg vil virkelig få dette til! Heldigvis så tar jeg tog så kan ta meg et glass vin før jeg skal ha audition hihi.

WISH ME GOOD LUCK!

Får svar på framtiden min i kveld

Da sitter jeg i bilen på vei til Oslo nok en gang, men denne gangen står framtiden min for tur. Jeg får nemlig svar på om jeg skal flytte ned til Oslo! Jeg krysser både fingre og ben på at det blir utfallet! Merker jeg allerede er litt lei av å pendle fram og tilbake fra Gjøvik til Oslo hele veien.

Prøvde meg som vegetarianer i dag med Fjordland sin ferdigrett, den var utrolig god MEN utrolig sterk! Jeg måtte drikke mellom hver bit, noe som var litt frustrerende siden det var godt samtidig. Så tenke å se om jeg holder 1 uke som vegetarianer. Hvorfor ikke teste det ut liksom.

HA EN NYDELIG MANDAG OG ØNSK MEG LYKKE TIL!

En helt ny hverdag

God morgen snupper!

Da var det en ny uke og for mange er det også endelig sommerferie! Selv så er det omvendt, det går i ett. Jeg har måttet styre på i dag med tannlegetime, legetime osv. Jeg har alltids tenkt at det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen denne uken, men den hverdagen som var før er ikke den samme lengre. Det er ikke bare slappe av, trening og blogg slik som før. Nå er det blogg, pendling til Oslo både i dag og i morgen, jobb og filming. Jeg har fått drømme hverdagen ute å være klar over det.

Så nå sitter jeg og venter på å bli ferdig med tannlegetime før jeg skal en tur på trening. Så blir det en tur til Oslo på kveldstid ang. jobb.

Ha en nydelig uke nydelighetene mine.

Fra Jehovas Vitne til stripper!

Hva var det egentlig som skjedde? For bare noen år siden så var jeg 100% sikker på at jeg skulle leve livet ut som Jehovas Vitne. Jeg elsket å gå fra dør til dør å forkynne, jeg kom på alle møtene og var stolt over den jeg var. Hva skjedde egentlig der? Bare snudde ting seg bare sånn over natten der jeg plutselig gikk fra superkristen til å kunne jobbe som stripper? Eller har det vært noe som har gått over lengre tid? 

Jeg var faktisk overasket når jeg så gjennom bilder fra fortiden og begynte å mimre. Jeg fant ut at jeg har hatt drømmer om et friere liv i over 7 år! Tenk det! I syv år har jeg vinglet mellom å leve det livet som jeg ble oppvokst med og prøve å passe inn som et av Jehovas Vitner, men samtidig så har det alltids fristet å leve et friere liv. Jeg snek meg til å bruke klær som ikke var akseptabelt som Jehovas Vitne, snek meg ut med venner som ikke var Jehovas Vitne og slike ting. Jeg likte utrolig godt den friheten de hadde, men jeg tenkte ALDRI tanken om at jeg kom til å gå fra livet som Jehovas Vitne. Jeg hadde perioder jeg gikk 100% inn for religionen og skulle være et godt eksempel, men livet var alt for ensformig. Jeg følte meg som en sau som ser over til et beitere som er grønnere enn der du holder til.

Det å føle seg så fanget over så lang tid er ikke godt for noen, men jeg så aldri en løsning. Eneste veien jeg hadde å gå var mot Jehova og leve for han, det var ikke noe annen utvei tenkte jeg. Jeg var usikker på den tiden, jeg turte ikke tanken på å svikte foreldrene mine for mitt eget beste. Men her jeg står i dag viser at jeg fant en utvei! Jeg ble sterk nok til å kunne se andre veier. Men hvorfor stripper da av alle ting?

Jeg har alltids elsket å danse. Jeg hadde lyst å gå musikk, dans og drama på videregående men ble oppfordret til å la være fordi jeg skulle leve et “enkelt liv” som religiøs. Det var ikke om å gjøre å følge drømmene sine da. Men jeg fortsatte å danse og så alt av danse-filmer. Måten jeg fikk øynene opp for stripping og så hvor uskyldig og nydelig det kan være var med å se musikkvideoen Rockabye – Clean Bandit. Jeg så der at det som alt annet er en jobb for å kunne forsørge seg. Det er hva du gjør det til som person som viser om du er en hore eller ikke. Det er en jobb, du danser og lager god stemning så drar du. Det er ikke om å gjøre dem kåte, det er om å gjøre at de sitter med et smil og har det gøy. De viser deg respekt og du føler deg trygg.

Hadde folk vært mer åpne og ikke så dømmende så hadde de fått muligheten til å kunne opplevt så mye mer i livet! Jeg har beundret strippere, de nydelige bevegelsene deres, selvtilliten og motet! De er de herligeste mennesker som en kan snakke med om alt, de dømmer ingen selv om alle dømmer dem! Jeg angrer meg ikke et sekund på valget mitt!

Folk vil kanskje ikke se på meg som et forbilde, men jeg vil bli sett på som et eksempel. Jeg vil vise at du kan hvis du vil, jeg kommer til å heie på deg! Vi lever bare en gang. Skal du bruke livet ditt på å ta hensyn til alle andre og tenke hva de tenker om deg? Eller skal du leve for deg selv og gjøre det DU vil?

DET ER DITT VALG!

Høye hæler, naken og omringet av menn!

For en avslutning! Etter jeg var ferdig med eksamen og hadde bestått så tok jeg å skulle stelle meg for å gå ut i det fine være, men jeg sloknet heller i sengen etter jeg hadde sminket meg. Jeg var helt skutt, så tok bare og slappet av i stede. Jeg forstod egentlig ganske tidlig den dagen at jeg ikke kom til å få noe jobb, det var ingen som hadde bestilt. Så jeg fant ut litt senere på kvelden når jeg tenkte at nå ringer ingen at jeg tar å kommer meg hjem til Gjøvik. Det var selvfølgelig litt kipt, men samtidig så var jeg en smule glad for jeg stresset litt med det å kaste meg ut i det.

Når jeg hadde kjørt i 20 minutter ringer telefonen. "Du må snu, du har jobb!" Jeg ble utrolig sjokkert, men samtidig utrolig glad! Jeg snudde med en gang og kjørte tilbake. Jeg skulle faktisk ha show for første gang! Det var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. En gjeng med utrolig flotte menn var klar for show, å jeg merker jeg slappet av med en gang jeg møtte dem. Jeg fikset meg og de satt spente i en sirkel, klar for å bli underholdt av meg og bare meg. Alt gikk etter planen! Jeg jukset alt og jeg stresset ikke. I slutten sto jeg og danset rundt bursdagsbarnet uten noe annet enn hælene på føttene mine, men jeg følte ikke noe som helt ubehag med det.

De var så fornøyd at det ble 2 show den kvelden! De var en herlig gjeng, å det var noe av det kjekkeste jeg har gjort! Jeg endte opp med å bli sittende og prate med dem etter jobben var gjort i flere timer før jeg kjørte noen av dem hjem, før jeg tok selv turen hjem til Gjøvik. Jeg sto helt naken, omringet av menn og bare nøt musikken.

FOR EN BRA START PÅ MIN NYE KARRIERE! GLEDER MEG ALLEREDE TIL NESTE SHOW!

Interessert i å skaffe stripper til bursdag, utdrikingslag osv? Kontakt Showhuset.no