UKEN SOM GIKK

Reklame | Femme Luxe

AKKURAT NÅ: God kveld babes. Jeg kom faktisk nettopp inn dørene etter å ha vært i den andre leiligheten for å hente det siste som lå igjen ettersom det er visning på den i morgen. Vi har jo nemlig ikke fått oss vaskemaskin i denne leiligheten før torsdag som kommer, så vi har måttet dra til den gamle for å vaske klær, så det har vært litt stress. Jeg ser frem til å bli kvitt noen eksta nøkler og bare ha en leilighet å fokusere på.

UKENS TANKE: Jeg brukte mange netter på for og imot når det kom til bloggen, for jeg var ganske usikker på om jeg skulle gå over til bare YouTube og Onlyfans en stund.

UKENS CRAVING: Melk, overraskende nok. Haha! Det er noe med å drikke melk om morgenen etter å ha vært ganske så full dagen før, da kan jeg drikke en hel kartong alene. Men det er bare når jeg har hangover eller har drukket ekstremt mye dagen før.

UKENS FAVORITTPLAGG:

Kjole HER

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg fant endelig motivasjonen og inspirasjonen til å starte å blogge igjen, samtidig som jeg føler at tomrom i livet mitt er blitt fylt.

UKENS SERIE: Game of Thrones

UKENS FAVORITT-BILDE: Et av mine første bilder etter jeg ble brunette. 

UKENS STRIPPE OPPLEVELSE: Det er faktisk sykt artig å se kunder som prøver å være som mennene på serien EXIT, men som feiler så ekstremt. Vi har slike kunder også som kunne bli tatt rett ut fra serien, å dem er ikke i nærheten av disse unge “wannabe-ene”. Haha!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg ble syk i midten av uken, noe som hindret meg i å kunne jobbe den ene dagen som kunne utgjort mye når det kom til lønna mi sist uke. Var en ganske rolig uke sist uke, så kjedelig når en er syk på de dagene som viser seg å være bra.

UKENS SANG: Heartless – Dipo, Morgan Wallen

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

LEGGE NED BLOGGEN?

xoxo ♥

Q&A: Brunette, Sex & Stripping ++

♦ Har du hatt noe kontakt med foreldrene dine i det siste?

Måtte kontakte dem når jeg var stuck i Haugesund og ikke fikk tak i søsteren min. Jeg hadde sittet i en buss hele natten fra Bergen til Haugesund, ettersom vi skulle videre til Oslo neste dag, men hun var ikke å få tak i når jeg var ankommet Haugesund. Den lille turen der fikk meg til å innse hvor lite jeg savnet Haugesund.

♦ Tror du at du noen gang kommer til å gjenopprette kontakten med foreldrene dine?

Nei, vi kommer aldri til å forenes som familie igjen. Den broen er brent for godt uansett hvilke tiltak de skulle finne på å gjøre. Jeg merket at alt av følelser for dem var dødt ut etter sist jeg snakket med dem.

♦ Hva har du gjort mens du har vært borte fra bloggen ettersom du sier at det har skjedd så mye?

Jeg har flyttet, startet å jobbe fullt igjen, samtidig som jeg også har slitt ekstremt med søvnproblemer i over 2 måneder. Jeg tror det er hovedsakelig det med søvnproblemer som har vært den største påvirkningen når det kommer til bloggen ettersom jeg ikke har stått opp før 15-17.00 fordi jeg ikke har sovnet før 9-10.00 å selv da har jeg ikke sovet godt. Heldigvis så begynner problemet til at jeg sliter med søvn å forsvinne mer og mer.

♦ Hva er planen med bloggen din framover?

Planen er å fortsette som før, om ikke å være enda flinkere på å poste. Nå bor jeg tross alt en nydelig plass som gjør det enda lettere for å ta bilder til bloggen.

♦ Fornøyd med den nye leiligheten?

Utrolig fornøyd. Vi lever enda med litt flyttekasser rundt oss, men ting begynner å bli bedre. Nå har jeg kjøpt lamper, spisegruppe og vaskemaskin, så begynner å komme seg nå. Eneste som mangler er sofa og innrede rommet mitt 🙂

♦ Har du kjøpt eller leier du leiligheten?

Leier.

♦ Så på det ene bildet ditt på story at det var herre sko i gangen. Fått deg type?

Nei, jeg er 100% singel.

♦ Kunne du hatt kjæreste mens du jobbet som stripper?

Ja det hadde kunnet, men samtidig så kunne jeg ikke vært sammen med hva som helst heller da ettersom ikke hvem som helst hadde håndtert å vært sammen med en stripper. I det lange løp så ønsker jeg selvfølgelig ikke å jobbe på strippeklubb hvis jeg hadde vært i et seriøst forhold fra min egen side, men jeg slutter ikke på dagen fordi jeg blir litt forelsket.

♦ Har du noen gang falt for en kunde?

Har hatt kunder som er nøyaktig min type mann ja.

♦ Noen gang tatt med deg en kunde hjem etter jobb?

Aldri.

♦ Hvordan er det å være tilbake på strippeklubben i Oslo?

Elsker det. Det er hjem nr. 2 for meg.

♦ Har du ofte sex?

Nei, det vil jeg virkelig ikke si at jeg har.

♦ Er du åpen for fuck friend?

Nei.

♦ Hvilke farge brukte du for å farge håret ditt brunt?

Brukte 4 pakker av denne:

♦ Liker du deg selv best med brunt eller blondt hår nå som du har testet begge deler?

Akkurat nå så er jeg veldig fornøyd med brunt hår. Føler ansiktet mitt blir mer markert og får mer liv med brunt hår, samtidig som jeg virkelig bare trengte en forandring nå.

♦ Fikk du mange forespørsler om sex for penger etter du skrev om at du hadde gjort det før?

Fikk en del forespørsler ja, men hva kan man forvente. Ingenting som var verdt å respondere på ;P

♦ Kunne du vært med på et reality program?

Ja det hadde nok vært en artig opplevelse.

xoxo ♥

 

LEGGE NED BLOGGEN?

Jeg vet faktisk ikke hvor mange runder jeg har gått med meg selv før jeg satte meg ned for å skrive dette innlegget. Etter en så lang pause, som har vært så utrolig deilig faktisk, så var det på tide å komme til en beslutning om jeg faktisk kommer tilbake i det hele tatt.

Det har vært så mange grunner til at jeg ikke har fått blogget den siste perioden. Jeg har vært syk over veldig lang tid, flyttet, jobb og vært med nett som er mer ustabilt enn en kvinne under mensen. Men nå er det meste fikset og stabilt, så nå setter jeg meg endelig ned for å ta den store avgjørelsen om hva som skjer videre.

Nei, jeg kommer selvfølgelig ikke til å slutte å blogge. Jeg kommer til å gjøre noen endringer framover, både når det kommer til YouTube og bloggen som jeg har tenkt på mens jeg har hatt litt fri. Jeg kommer blant annet til å gå tilbake til å snakke norsk på videoene mine på YouTube, noe jeg vet mange av dere kommer til å være glad for og som dere har etterspurt.

Spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe spesielt dere lurer på til en liten Q&A som blir lagt ut denne uken ;*