Utedo, ridning og kvelder rundt bålet

Jeg vil først og fremst beklage at jeg har vært så utrolig dårlig med å oppdatere dere på bloggen di siste dagene. Har skjedd så utrolig mye den siste uka, så har ikke fått mulighet til å samle tankene og begynne å skrive.

Nå er vi på vei til hytta igjen etter en lang ridetur. Det var ufattelig koselig, sist jeg satt på en hesterygg var vell da jeg gikk på barneskolen! Kom på hytta i går kveld der vi da bare koste oss rundt bålet hele kvelden med godis og vin. Er bare jeg, søsteren min og tante som er her oppe, men vi koser oss utrolig mye.

Planen er å dra på fjelltur i morgen før vi drar hjem igjen. Blir flytting til helgen så godt å komme seg tilbake å få pakket litt før da!

Da drar vi tilbake!

God morgen.

Da var det søndag, og det betyr hjemreise for min del! Jeg og søsteren min tar turen tilbake til Gjøvik, da mye av tiden min blir nok brukt til pakking. Er nesten vondt å kjøre når det er så fint vær, men samtidig så er det det kjekkeste været å kjøre i.

Så nå får jeg sette meg i bilen og kjøre i 7 timer. "Yey". Så får alle ha en nydelig søndag videre!

Jeg flytter, IGJEN!

Det stemmer folkens, jeg pakker nok en gang tingene mine og flytter! Det har vært mye fram og tilbake de siste dagene når det gjaldt hvor jeg skulle flytte, men nå har jeg det endelige svaret. Det var nemlig snakk om at jeg skulle til Stavanger en liten periode som gjorde at jeg ikke kunne røpe det helt enda, men det ble det ikke denne gangen.

Jeg flytter nemlig tilbake til HAUGESUND, eller mer konkret, Karmøy. Det stemmer, I'm Back!

Fortalte at det var ingenting jeg savnet med Haugesund når jeg flyttet, det jeg savnet i slutten var familien min. Men i løpe av tiden min i Gjøvik fikk jeg så utrolig mange fine ord fra folk jeg ikke visste fulgte med på meg, så jeg hadde så mye mer enn jeg hadde anelse om. Av og til vet man ikke hva man har før man forlater det. Det var det som måtte til med meg dessverre.

Hvor bor jeg mens jeg er i Haugesund?

Det er et spørsmål de fleste har lurt på har jeg merket. De har sett bilder av mitt gamle hjem på snap og begynt å lure på om jeg bor hjemme, om jeg har møtt foreldrene mine og om vi har snakket.

Planen min når jeg reiste ned dit var å bo i en hytte på en campingplass i Haugesund, jeg hadde bestilt og alt. Jeg var på vei til å hente lillesøsteren min hjemme hos foreldrene mine, jeg hadde frysninger. Når jeg kom fram å satt i bilen foran huset så bare knakk jeg sammen totalt. Jeg ble møtt av mamma i døren, reaksjonen min var å kaste meg ut av bilen og omfavne armene mine rundt mamma. Vi begge gråt og bare klemte hverandre. Når vi begge fikk kommet oss og greide å snakke så forstod mamma at jeg hadde slitt, å det lenge.

Så jeg fikk tilbud om å sove hos dem. Med så mye følelser så var det ikke bra for verken meg eller søsteren min å stenge oss inn i en liten hytte nå, det forstod vi alle. Så jeg har bodd hjemme hos foreldrene mine hele turen. Jeg vet at det er mye spørsmål folk lurer på nå ang. meg, foreldrene mine og det med utstøttelse. Det tar jeg ikke denne gangen.

Det har skjedd utrolig mye på utrolig kort tid, noe som er vanskelig å sette ord på her og nå. Jeg må bare ta en dag om gangen og nyte hvert sekund.

NY HEADER!

I går kveld fikk jeg høre at headeren min var helt ødelagt. Bildene var fjernet og alt så helt grusomt ut, så da måtte jeg sette meg ned å ordne en nødløsning. Har aldri vært noe særlig når det gjeder header, desig og koder. Har faktisk hatet det, for jeg skjønner ingenting. Har alltids søkt på bloggdesig, der jeg har vært heldig å funnet noen som de har lagt ut og forklart hvordan du legger inn bilder og slik, så da så jeg et lite lys i tunellen.

Det var alltids det verste med å starte blogg, derfor ble det aldri noe av det selv om jeg hadde lyst når jeg var mindre. Er ikke 100% fornøyd med resultatet, så dette er bare et midlertidig fra til jeg får fikset meg noe av bedre kvalitet. Men for å ha fikset det selv, så er jeg jo ganske fornøyd!

Jeg greide faktisk å fikse til at det ble litt finere selv på mobilversjonen!

Hva synes dere?

Late breakfast

God morgen snupper.

Da var jeg tilbake igjen etter en liten pause. Etter jeg kom til Haugesund så hadde jeg nok med å fokusere på de jeg kom her for. I dag kjørte jeg og lillesøsteren min ned til et bakeri i Haugesund som har verdens BESTE bakverk! Det er ferie, lillelørdag og sommer, da er det lov å kose seg litt ekstra.

På mandag var vi en tur i kongeparken alle søstrene, det var utrolig artig! Var mye der når vi var mindre, så hadde mye gode minner derfra. Blir faktisk bare bedre og bedre for hver gang med karuseller for voksne også!

Så nå skal vi ned til brygga å nyte solen og finværet så lenge det varer!

Spoler tilbake til fortiden

Det er rett og slett uvirkelig! I dag tok vi å skulle gå tur, så vi valgte å gå rundt et vann som kalles Store Fot. Der gikk vi alltids når jeg bodde her, så det var utrolig spesielt å gå hit igjen. Så mange minner, diskusjoner og emner jeg kom på.

Utrolig nydelig sti som jeg aldri blir lei.

Når vi kom hjem så hadde vi reker til middag. Har vært en utrolig fin start på min lille "ferie". Merker jeg slapper mer av nå.

Jeg blir i Haugesund en uke, så ser fram til mange flotte dager i hjembyen min. Merker jeg har savnet det litt.

JEG ER I HAUGESUND!

Det er en helt syk følelse å være tilbake! Det er som om jeg aldri har vært borte. Mye følelser og jeg kjenner på kroppen at jeg har en rar følelse av å være tilbake, samtidig som det er utrolig godt.

Snap: Christina_lgrd

Turen gikk utrolig fint. Kjørte fra Gjøvik til Haugesund, tok meg ca 7 timer. Heldigvis så elsker jeg å kjøre så gikk utrolig greit. Kjørte gjennom Hardangervidda, så det var jo en opplevelse i seg selv. Nydelig natur, høye fjell og sauer som gikk i veien. Det var litt skummelt, så nesten ut som de skulle til å springe i bilen min i det jeg skulle kjøre forbi dem.

Men nå har jeg hentet søsteren min så skal vi ut å få oss lit mat så vi bloggen!

Leppene mine før og etter filler!

Da var det gjort! Å denne gangen gikk det slik jeg hadde planlagt. Sitter nå med søskenbarnet mitt og tanten min med hovne lepper. Ble UTROLIG fornøyd selv om de er hovne nå. Var redd for at det skulle bli så ille at jeg ikke kunne gå blant folk uten at jeg skulle vekke oppmerksomhet for det så så voldsomt ut, men slik ble det slettes ikke!

Fikk en bedøvelseskrem som fikk virke i noen minutter før prosessen begynte. Ja, jeg kjente stikkene og det var en smule vondt. Vil si det var en 4. på en skala fra 1-10. Uten tvil verdt de små smertene!

Jeg drar hjem | Jeg er livredd

Etter mye om og men, når og hvor så er ting endelig planlagt og dato satt. Jeg drar nemlig tilbake til hjembyen min til helgen for å møte søstrene mine og tilbringe litt tid sammen med dem. Jeg merker at etter hele situasjonen så føler jeg et ekstra stort behov for å ta vare på og vise dem jeg har igjen hvor utrolig mye de betyr for meg.

Jeg er enda sårbar og svak, jeg vet at jeg kan møte på mamma og pappa hvor som helst å om det skjer så kommer jeg til å knekke sammen på sekundet uansett om jeg er blant folk eller ikke. Det er det ikke tvil om. Men skal jeg vente til jeg føler meg "klar"? Da kan jeg vente i evigheter. Noen mennesker vil du trosse dine værste mareritt for, noe jeg uten unntak vil for søstrene mine!