Fra Jehovas Vitne til å pynte til jul

Da var jeg endelig tilbake til varmen etter et møte med regnskapsføreren min. Er det noe jeg virkelig hater så er det avtaler og møter tidlig om morgenen, for selv om jeg hadde fri fra jobb i natt så kom jeg meg ikke til sengs før 3-4 om natten uansett. Vi var nemlig i full gang i går med å handle inn juledekorasjon, så vi sto midt på natten å pyntet vårt aller første juletre.

Det var faktisk en utrolig rar følelse, som om vi gjorde noe ulovlig. Det er utrolig hvor mye glede vi fikk av å ha et tre stående i stuen, der det lyste opp hele rommet. Det er nå jeg virkelig kjenner hva vi har gått glipp av. Det er ikke bare tingene, pynten og gavene, det er selve følelsene en får rundt det hele. Det er en følelse jeg aldri har kjent skikkelig på.

Jeg har nå feiret jul to ganger i livet mitt. Første gangen var jeg hos familie i Gjøvik, men leiligheten jeg hadde i stavanger sammen med søsteren min var så dyster så vi droppet å pynte. Så det året var det ikke noe julestemning ettersom alt var så uvant, så det var ikke noe følelser å kjenne på helt.

Året etter jobbet jeg i Bergen i hele desember hvor jeg delte rom med andre strippere, så da var det lite forberedelser til jul før vi da dro til London for å feire selve julen.

Så dette året er første året hvor jeg faktisk har en leilighet som jeg både trives i, å som jeg er hjemme i slik at jeg kan pynte til desember. Vi drar jo til London for julen i år også, men for meg så har julen allerede startet med både pynt, nisselatte fra Espresso House og julebrus ♥ Jeg kan vel si at jeg har en del år jeg må ta igjen, så jeg begynner tidlig og tar den helt ut i år, haha!

xoxo ♥

En sliten stripper

God kveld babes.

Jeg måtte faktisk innom min egen blogg for å se når og hva jeg sist skrev, for jeg kan ikke huske sist. Jeg har vært hjemme alene siden onsdag, noe som egentlig skulle brukes til blogg og YouTube. Skjedd det? Nei, ikke akkurat…

Denne uken har vært ganske slitsom jobbmessig, så når jeg først har vært hjemme så har jeg enten sovet hele dagen eller ikke hatt energi til annet enn å se på serier. Det har vært en av de roligste/rareste ukene jeg har opplevd jobbmessig, å de dagene gjorde meg så utrolig sliten.

Vi kunne sitte uten noe kunde fram til halv 3 om natten, før det plutselig kom en haug. Så da ble det ganske mye alkohol på kort tid. Vi har noen triks som gjør at vi ikke blir så hardt rammet av alkoholen dagen etter, men ettersom jeg var så trøtt, det var liten tid igjen og ville komme i godt humør fort så drakk jeg uten å ta i bruk metoden.

Heldigvis så har jeg fri en dag ekstra i uken framover, noe som jeg tror kommer til å hjelpe på motivasjonen de dagene jeg er på jobb. Samtidig som jeg har en hel dag ekstra til å fokusere på alt annet.

Utenom det så har det vært en følelsesmessig berg-og-dalbane denne uken ettersom jeg fikk perioden min i dag. Haha, hva kan jeg si – menn ♥

xoxo ♥

Min hverdag som stripper

God kveld snupper!

Da fikk jeg endelig satt meg ned for å blogge litt. Jeg hadde nemlig en ganske bra kveld på jobb i går, så jeg kom ganske sent hjem, noe som resulterte til at jeg våknet halv 2 på dagen av arbeidsmenn som holdt på med å fikse et eller annet i etasjen vi bodde i. Hørtes ut som de båret i noe rør eller noe slik, for lyden var så høy at vi bare kledde på oss og gikk ut. Det var umulig å i det hele tatt tenke i det støyet.

Så vi har vært ute i nesten hele dag til tross for at kulden er så ekstrem. Vi kledde oss godt inn, kjøpte en varm kopp kaffe og tuslet rundt i sentrum. Vi har nemlig allerede startet å sett på julepynt, for nå som jeg faktisk endelig skal være hjemme helt fram til jul så vil jeg faktisk pynte leiligheten. Nå har jeg faktisk en leilighet hvor det er plass til et tre også.

Jeg har bestilt spisebord og stoler som forhåpentligvis kommer i løpet av uken, så kan jeg snart sitte behagelig hjemme å blogge. Det er ikke det samme å sitte med PC-en i fanget når en skal skrive. Det blir julegave til meg selv i år, møbler til leiligheten. Er det forresten mange av dere som allerede har startet med å handle julegaver?

Jeg har så lyst å begynne allerede neste uke, så tenkte å sette meg ned å planlegge og lage en liste. Greit å begynne tidlig, men samtidig så er Black Friday rett rundt hjørnet, så må tenke smart også 😉

Så nå får jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for nok en ny dag på jobb. Har et mål om å tjene mellom 20-30.000 denne uken, så jeg merker jeg er super ivrig på å komme meg på jobb i dag!

PS: Til mine mannlige følgere så har jeg 50% avslag på ONLYFANS hele denne uken til nye medlemmer. Her blir det lagt ut bilder og videoer i samme sjanger som stripping. Så du får se mye det samme (om ikke også mer) som du får se om du hadde kjøpt privat show på strippeklubben 😉 – Du må være 18+ for å bli medlem.

xoxo ♥

KNAKK SAMMEN PÅ JOBB

For en uke sist uke var, den var virkelig noe for seg selv på alle mulige måter. Det var en ekstremt rolig uke på jobb til tross for at det var Halloween uke, men jeg fikk heldigvis noen gode dager som reddet de dårlige inn. Blant annet natt til fredag, som også skulle vise seg i å ende opp i tårer.

Når jeg startet på strippeklubben så var det faktisk en av danserne der som sa at jeg kom til å knekke sammen noen ganger på jobb, det var helt normalt. På onsdag sist uke så var det faktisk nøyaktig 1 år siden jeg startet å jobbe på strippeklubb, å fram til da så var det ingen tårer som hadde falt på jobb. Men det forandret seg jo ganske så rett etter mitt “1 års jubileum”.

Det som nemlig skjedde var at jeg hadde måtte springe ut i klubben uten sminke fordi vi hadde fått kunder rett etter vi åpnet. Aldri fikk jeg sminket meg den dagen heller for jeg ble sittende med verdens hyggeligeste kunde å drikke champagne til ganske sent før han dro hjem. Så når han drar så er jeg ganske full, noe som betyr at jeg kan være en del mer “masete” på kundene om å kjøpe noe.

Jeg sitter å snakker med en ny kunde, da han plutselig etter at jeg spør en siste gang om show bare sier ut av det blå “nei, du er feit.” Jeg ble ganske rasende sekundet han sa det, å heldigvis så ble han kastet ut av klubben ganske så rett etter for å ha sagt dette, men fulle Christina tar dette litt mer til seg enn det jeg hadde gjort i edru tilstand. Så jeg ender opp med å gråte på bakrommet.

Dette er faktisk ganske normalt å få høre på en strippeklubb når menn er fulle, frekke og ikke vil/har råd til å kjøpe noe. Jeg har hørt værre ting for å si det slik i løpet av dette året på klubben, så det at jeg reagerte så sterkt denne gangen var nok bare pga. alkoholen. Heldigvis så endte den dagen veldig bra selv om jeg hadde ildrøde og hovne øyne resten av kvelden uten noe sminke.

Jeg flirer litt av kvelden i dag, men samtidig så er dette en av grunnene til at jeg ikke anbefaler hvem som helst å jobbe som stripper. Det er mange som hadde tatt en slik kommentar mye mer til seg enn det jeg gjorde, å det er ikke bra for en vil høre mye dritt fra mannfolk også i det yrket.

xoxo ♥