full på jobb

Det er ikke til å legge skjul på at det blir noen champagneglass i løpet av ukene, noen ganger litt flere enn andre. For meg så var det en utrolig stor vending å plutselig kunne drikke på jobb, men samtidig så var jeg litt vandt til det fordi jeg pleide å drikke når jeg jobbet privat også. Men hvordan er det egentlig å kunne drikke på jobb? Har jeg noen gang blitt full på jobb? Hvordan blir jeg når jeg blir full? Disse spørsmålene har jeg fått en del av, så jeg tenkte å svare på dem i et eget innlegg.

 

Jeg synes det er utrolig artig å kunne drikke på jobb, med tanke på hvilke jobb vi holder på med. En blir mer avslappet å selve jobben blir enda kjekkere med litt alkohol i blodet (selv om jobben i seg selv er utrolig kjekk fra før av også!). Når champagnen poppes, det er da jobben plutselig går over til å bli en fest vil jeg si.

 

Jeg blir fort brisen, men faktisk ikke så fort full. Jeg tror faktisk ikke jeg har gått hjem fra jobb full en eneste gang. Var kanskje litt på nippet i går, hehe. Da fikk jeg smake en champagne som kicket litt ekstra fort inn. Heldigvis så er jeg ikke noe bråkmaker når jeg blir full. Jeg er mer den som blir utrolig glad, sprudlende og veldig kjærlig. Jeg er mer den lille dusten som blir lett følsom, fullt av kjærlighet og gavmildhet. Så der har du meg.

 

Så jeg er utrolig spent på å se hvordan denne kvelden kommer til å bli, champagne håper jeg i alle fall på. Vi kom nylig hjem etter et lite julebord med hele gjengen, noe som var utrolig koselig. Det ble veldig spontant, men det var kjekt å samles alle sammen utenom jobb. Vi dro på Sumo Sushi hvor vi fikk servert nydelig sushi og annet godt, så vi er alle gode og mette på både mat og drikke. Så nå er det å slappe litt av før vi alle møtes igjen på jobb.

Sumo har uten tvil den beste sushien jeg har smakt!

HÅPER ALLE FÅR EN NYDELIG KVELD!

mitt første julebord

 

Jeg tror nesten jeg ikke trenger å forklare hvordan mitt første julebord endte, for mange forstår nok hvordan det gikk når jeg ikke har blogget på 2 dager. Jeg kan beskrive kvelden med et ord: Tequila. Haha! Jeg kan si at det var en natt jeg aldri kommer til å glemme. Det var virkelig verdt å reise ned til Oslo for bare et døgn, for denne gjengen er fantastisk. Jeg er så utrolig takknemlig som har fått muligheten til å bli kjent med denne gjengen, for de er blitt som en familie for meg.

 

Så i motsetning til mange julebord som avslutter kvelden med strippeklubb, så startet vi julebordet vårt på klubben. God mat, drikke og god stemning. Det var utrolig kjekt, å jeg ser allerede frem til mitt neste julebord, selv om jeg dagen etter var ganske så kaputt. Heldigvis så hjalp det godt med en kopp kaffe og litt søvn på flyet slik at jeg var opplagt til jobb dagen etter.

 

Så framover nå så blir det ikke noe mer alkohol enn champagne på jobb, før det blir å finne fram tequilaen igjen til nyttår. Det er faktisk ikke helt sikkert hvor vi skal feire nyttår, men slik som det ser ut nå så blir det nok Stavanger. En skikkelig feiring før jeg dagen etter flytter.

HVOR SKAL DU FEIRE NYTTÅR? 

NÅ KAN DU HØRE MEG PÅ RADIOEN!

God morgen snupper, eller i mitt tilfelle så vet jeg ikke helt hva jeg skal si. Jeg sitter nemlig på toget inn til flyplassen, hvor jeg kommer rett fra jobb. Det stemmer, jeg skal nok en gang fly, å denne gangen er det tilbake til nydelige Oslo. Jeg skal nemlig til Oslo for 1 døgn for å oppleve mitt første julebord med gjengen min der. Dette er bare noe jeg virkelig ikke kan gå glipp av! Spørsmålet er om jeg kommer til å få meg noe søvn før den tid, for jeg får jo nemlig ikke sjekket inn på hotellet mitt før 15.00 og morroa starter ikke lenge etter. Så det blir muligens en god del kaffe kopper på meg i løpet av det neste døgner, heh! 

MEN! Som noen av dere muligens allerede har sett på mine sosiale medier så var jeg innom et radio studio i går, noe som mange var nysgjerrige på. Det stemmer, jeg kan huke av at jeg har nå blitt intervjuet gjennom radio også, å det av disse flotte gutta som dere ser bilde av over. Kanalen deres heter 9 til 5 hvor de da blant annet tar opp interessante yrker, som da i mitt tilfelle er stripper.

Jeg skal ikke si for mye, for dere kan høre hele intervjuet HER. Det jeg kan si er at det kommer fram mye interessant om stripperyrket som dere kanskje ikke allerede visste. Selv så synes jeg det ble utrolig bra sending! Jeg håper ikke det blir siste gang jeg sitter i et radio studio, for dette var artig! I alle fall når de spretter opp en champagne rett i sendingen! 😉

 

alt skal handle om SEX

”Når slutter du?”

”Hva skal du etter jobb?”

”Jeg betaler deg heller privat for hele deg.”

”Kan vi treffes utenom jobb?”

”Jeg er ikke villig til å betale deg for tease, men jeg kan gi deg en opplevelse du sent vil glemme helt gratis.”

 

Alle disse spørsmålene og kommentarene har en ting til felles: De handler alle om sex. Hver kveld, flere ganger på rad så kommer disse spørsmålene opp. Det blir tatt som en selvfølge at jeg er åpen for enda mer siden jeg allerede er stripper, men som jeg har nevnt tidligere så er ting helt omvendt.

 

Jeg har faktisk valgt å slutte med p-pillen fordi jeg ikke kommer til å ha sex med det første. Jeg ser ingen grunn til å ta disse hormonene når jeg ikke trenger, godt for kroppen er det også om jeg slutter.

 

Jeg har hatt min tid hvor sex var et mye større fokus. One night stands og f*** friends har jeg vært hatt, men kommer aldri til å ha igjen. Etter mitt første forhold som endte for litt siden så forstod jeg virkelig hva sex var. Det handler om så mye mer enn selve sexen. Kommunikasjon, følelser, tillit og trygghet er det som gjør at en virkelig får en fantastisk opplevelse. Jeg er glad for at jeg ikke har kastet bort kroppen min på mange som ikke har fortjent meg, å det burde ingen andre heller.

 

Så selv om vi lever i en verden som er utrolig sex-fiksert hvor nesten all reklame inneholder sex eller seksuelt innhold, ikke la det få deg til å føle at du må ha sex for å være ”inn”. Vær kresen på kroppen din, for kroppen din representerer deg. Ikke la hvem som helst få en bit av deg, du er verdt så mye mer.

 

Jeg danser naken over menn hver kveld, men sex har jeg ikke hatt på flere måneder. Jeg har respekt for kroppen min, noe som innebærer at jeg er kresen på hvem jeg deler den med.

 

Så tenker kanskje noen av dere at det er det samme om jeg danser naken på menn som om jeg skulle hatt sex med dem, men er det egentlig det? Kan jeg risikere å få klamydia, aids og andre ekle sykdommer av en lapdance? Nei. Kan du få det av sex? Ja. Så nei, det er absolutt ikke det samme.

HUSK Å SPØR SPØRSMÅL TIL UKENS SPØRSMÅL SOM BLIR BESVART I MORGEN!

Mine planer for 2019 – Nytt hjem, Operasjoner, PT osv…

Da er vi over halvveis i uken, noe som innebærer at jeg har nøyaktig en uke igjen i Bergen. Jeg reiser nemlig hjem etter jobb på torsdag for å fylle kofferten på ny før turen går til London. Det er helt utrolig å se hvor fort tiden går, jeg følte jeg nettopp kom til Bergen. Selve 2018 har gått så utrolig fort, jeg husker nesten ikke hva som har hendt når jeg tenker tilbake. En ting er sikkert, tiden kommer ikke til å gå saktere i 2019. Continue reading “Mine planer for 2019 – Nytt hjem, Operasjoner, PT osv…”

Intervju til Paradise Hotel 2019

Det stemmer, jeg meldte meg på Paradise Hotel 2019. For rundt et halvt år siden så sendte jeg inn søknad for å være med på dette realityprogrammet. Det har jo ikke vært noe stor hemmelighet at dette er noe denne tutta kunne tenke seg å oppleve. Etter det jeg har fått med meg også så har det vært mange som hadde likt å sett meg der også. Så etter lang ventetid fikk jeg plutselig mail om 1. Intervju med dem i Stavanger. Continue reading “Intervju til Paradise Hotel 2019”

Min fortid som Jehovas Vitne i Bergen

God kveld babes.

 

I dag startet jeg dagen ved å stå opp relativt tidlig fordi jeg hadde time for vippene mine 12. Etter det så tok jeg å tuslet litt rundt om i sentrum. Jeg har så mange minner fra denne byen, minner som føles så uvirkelige. Jeg kom på alt da jeg passerte to Jehovas Vitne som drev å forkynte. Det var ikke hvem som helst, det var faktisk noen jeg tidligere kalte venner, nå var jeg som usynlig for dem. Eller usynlig er nesten feil det også. Har dere sett serien Lucifer? I så fall så er det nesten litt samme reaksjon jeg får når jeg møter Jehovas Vitner på gaten som vet hvem jeg er som når Lucifer viser djevelfjeset sitt. De blir livredde og vet ikke hvor de skal gjøre av seg.

 

Hvorfor det er slik? Det er fordi de ikke har lov til å engang hilse på en som er frastøtt, så når de møter på en så vet de ikke hvor de skal se eller hva de skal gjøre. Så er jo jeg en som har snakket høyt imot deres religion, noe som gjør at de nesten ser på meg som Satan selv. Litt artig egentlig.

DEKSEL HER

Det som er så artig er å tenke på er at det var i Bergen jeg var på min første fest hvor jeg drakk alkohol med andre Jehovas Vitner. Det var faktisk et godt minne, for jeg dro med min gamle bestevenninne fra Stavanger til Bergen, så det ble en liten roadtrip. Jeg husker jeg var livredd for å bli full, for jeg hadde aldri vært det før. Om jeg ble full? Nei, jeg var for pyse så jeg drakk sikkert ikke mer enn 1-2 cidere.

 

Det var også i Bergen jeg hadde mine ”flinke” venner som motiverte meg til å være flinkere. Vi brukte lørdagene på å gå fra dør til dør og vi samlet en hel ungdomsgjeng for å gå igjennom en bibelsk artikkel med spørsmål og svar. Jeg må bare flire når jeg tenker over dette. Jeg husker til og med at de kjekkeste guttene jeg visste om innenfor Jehovas Vitne bodde i Bergen, så der slo Bergen bra til! Så hadde jeg enda vært Jehovas Vitne så hadde jeg i så fall måttet flytte til Bergen, haha!

mitt høyeste ønske er blitt oppfylt

Da var det mandags kveld igjen, noe som innebærer at jeg nå sitter på strippeklubben i Bergen med mine høye hæler og ferdig sminket, klar for en ny uforutsigbar kveld. Vi er 8 jenter, alle like spent på hva kvelden vil bringe. Jeg er ganske positiv til denne uken, så jeg stresser ikke så mye når det kommer til hva resultatet for kvelden vil bli. Jeg har nemlig fått mitt høyeste ønske oppfylt i dag! 

 

Eller, jeg oppfylte ønsket selv, men det fordi jeg fikk en gylden mulighet. Jeg har nemlig ønsket mitt eget juletre helt fra i fjor når jeg ikke hadde noe. Som dere har fått med dere så har jeg vært litt furt for at jeg ikke så noe sjans for å pynte mitt eget tre i år heller, men så kom muligheten! Se! Mitt eget søte lille juletre! Det er ikke store greiene, men jeg er meget lykkelig nå. Jeg tror aldri jeg har smilt så mye som jeg gjorde da jeg pyntet det i dag. Rart å tenke over hvor glad dette treet gjør meg nå, selv om jeg har levd 19 år uten noe tre i julen.

GOD JUL!

SEX, DOP OG PENGER

God kveld!

Da var min første uke i Bergen over. Det er helt utrolig å se hvor fort denne uken har gått til tross for at det har vært en relativt rolig uke. Jeg vil si meg utrolig fornøyd med sluttresultatet, for Bergen har gitt meg en veldig bra opplevelse så langt. I begynnelsen så savnet jeg Oslo veldig mye, jeg følte jeg var på feil plass. En plass jeg ikke helt hørte hjemme til. Det jeg glemmer var at jeg følte det på helt samme måte den første uken i Oslo. Nye regler, nye systemer og nye folk, det tar tid å komme inn i en rutine og bli kjent med de andre.

 

Når det kommer til dette yrket så vil jeg si at så å si det meste av ryktene om strippeklubb i Norge er pga. fordommer. Det er rykter uten bevis, de bare antar at det er en del av yrket. For eksempel så tror mange at yrket innebærer sex, dop og penger. En antar at i et så intimt arbeidsmiljø så må kvinnene være veldig seksuelle, noe som innebærer mye sex. Det igjen fører til masse penger som igjen fører til at en blir fristet til å kjøpe dop, for det å jobbe natt og drikke hver kveld er en god grunn til at folk begynner med det. I tillegg så ser folk for seg at strippere har lett tilgang til disse kontaktene, det har jeg selv opplevd at folk tror.

 

Men hva er virkeligheten? Hva av dette er sant, å hva av dette er bare skrøner? Nå forteller jeg min side og hva jeg har opplevd, så mulig andre har opplevd annerledes. Det som er sikkert er at dette i de fleste, så å si alle tilfeller ikke stemmer. Da tar jeg betraktning i norske klubber selvfølgelig. Jeg har så lenge jeg har jobbet ikke fått tilbud om dop, jeg har ikke sett noen bruke det å jeg har heller ikke hørt noen nevne det en gang!

 

Når det kommer til sex så er dette ikke en del av stripperyrket. Jeg kan ærlig si med hånden på hjertet at jeg faktisk ikke har hatt sex eller savnet det fra den dagen jeg startet i dette yrket. Jeg vil heller si at det å arbeide i et slik miljø som er veldig seksuelt så blir du mye vanskeligere tent, det skal utrolig mye mer til for at sex frister. Så unngå å spør en stripper om sex i Norge, det er rett og slett så turn off!

julemarked, smokey eyes & lange netter

Reklame | iDeal Of Sweeden

DEKSEL HER

God kveld snupper, eller god morgen fra min side.

 

Etter en lang natt på jobb så var jeg ikke i sengs før 7 om morgenen. Her i Bergen er nemlig klubben åpen helt til 5 på fredager og lørdager, noe som jeg synes er utrolig greit! Det er alltids i slutten av dagene det er travlest, så det å ha en ekstra time i helgene trengs! Som dere ser på bildet over så gikk det i rødt med smokey eyes. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg sminket meg så mye, men det virket som om det falt i smak for kundene.

 

Før jobb i går så tok jeg meg en tur innom Bergen Julemarked for å se hva dem hadde å by på. Var ikke helt det samme som Oslo selvfølgelig, men de hadde nå mange fristelser dem også. Jeg føler jeg er kommet den tiden av året der Bergen er på sitt fineste med lys som skinner i hvert hjørne. Jeg har faktisk enda ikke tatt meg en tur ned til kaien, så forhåpentligvis så blir det en liten søndagstur ned dit.

 

For å være ærlig så liker jeg ikke søndager lengre, jeg hadde heller foretrukket å jobbet enn å slappet av hjemme en søndags kveld/natt. Men, men, har nok litt godt av å bare sove ut også. Nå skal jeg i alle fall snart ut en tur for å få meg en kaffe og litt luft. Det er faktisk helt tørt på bakken i dag, så da har jeg ingen unnskyldning til å sitte inne.

OMG, dette som blir frokosten min i dag?

HVA LIKER DU BEST MED BERGEN?