Spontantur til Haugesund

Etter å ha sloknet litt på sofaen så skulle jeg å søsteren min ut for å trene, 30 minutter senere satt vi i bilen på vei til Haugesund. Vi har noen møbler igjen i Haugesund som vi må hente, så i stede for å vente på å få hjelp fikset vi alt selv. Jeg kjører henger for første gang og er så stolt! Siste turen vår før jeg selger den.

Går ganske greit med målet mitt om å være spontan!

Ønsk oss lykke til!

Ble jeg stripper fordi det var min siste løsning?

Mange i dag har lagt seg et bilde av hvem og hvorfor noen velger å jobbe som stripper. "Det er jentenes "siste løsning" hvis de virkelig har mislykkes med alt annet, tilbakestående eller har ingen respekt for seg selv." Dette er bare litt av hvordan folk ser på folk som jobber i den bransjen. Derfor var det MANGE som fikk sjokk og mistet respekten for meg når det kom fram i lyset at jeg skulle starte å jobbe som stripper.

Jeg var kjent for å være en seriøs og skoleflink pike. Jeg var i arbeidsmiljøet fra jeg gikk på ungdomsskolen og var alltids presis og tok jobben seriøst. Jeg var oppegående og lærevillig, noe som gjorde at jeg ble fort likt og hadde aldri problem med å skaffe meg jobb.

På skolen slet jeg aldri. Jeg hadde 6-er i økonomi og stakk hjem med 5-er i matte på eksamen. Jeg var veldig komfortabel med presentasjoner og hadde nesten aldri manus. Det at jeg viste så mye selvtillit når jeg snakket hjalp meg mye. Jeg var godt likt av både sjefer, lærere og venner. Jeg hadde en lys framtid i møte.

Så hvorfor stripper? "Du kunne jo blitt så mye mer?!" Jeg er ikke ute etter å bli noe mer som ikke går ann å bli med den jobben i tillegg. Jeg gjør ikke dette fordi jeg ikke har respekt for meg selv og kroppen min! Det har jeg virkelig. Det er dans, ikke sex. Det er jeg som er sjefen når jeg jobber, så ingen får gå over mine grenser.

Jeg gjør dette fordi dette er noe jeg synes er gøy. Jeg elsker å danse, er 100% vell med meg selv og kroppen min samtidig som du får et adrenalin som bare gjør at du glemmer alt av problemer. Du lager show, får folk til å le, de kose seg, du får en skikkelig selvtillitsboost og du tjener penger på det. Jeg ble hekta!

Vi har alle sett nakne mennesker, vi har alle en kropp. Kroppen skal ikke være en skam, alle burde føle seg komfortable med kroppen sin på samme måte som jeg. Det åpner sinnet ditt og du får det så mye bedre med deg selv. Alle dømmer meg, men jeg dømmer ingen.

De som blir kjent med meg først og så får vite hva jeg jobber med etterpå får sjokk. Hvorfor? Fordi de har laget seg et bilde av hvordan strippere er som personer. Vi burde slutte å lage oss bilder og dømme hverandre med tanke på det vi har hørt og lest. Gi alle en sjanse til å vise hvem de VIRKELIG er!

6 ting jeg skal ha fokus på fremover!

Da fant jeg endelig tilbake til sofaen! Jeg og søsteren min gikk rundt og lekte turister i Stavanger. Vi fant skolen søsteren min skulle gå på, vi brukte timer på å komme oss til en butikk som var søndags åpen for å kjøpe vaskepulver og vi fant en fotballbane med tribune hvor vi kan ta morgentreningen vår på.

Det er nå det begynner å gå opp for meg at dette er faktisk mitt nye hjem. Så nå som jeg bor her så er det klart for å sette meg litt mål for hva jeg vil oppnå.

1. Preikestolen

Det er noe jeg enda ikke har gjort, men som jeg alltids har villet. Jeg har hørt at turen ikke er så lang heller, så dette er noe jeg skal få krysset av ganske fort. Får få med meg en gjeng, pakke lunsj og dra opp en søndag!

2. Komme tilbake til treningsrutinene

Det er noe av det jeg har gledet meg mest til av alt. Skal ut en tur nå snart for å titte innom litt forskjellige før jeg bestemmer meg i morgen. Har reis så mye i det siste så merker jeg gruer meg til å måtte pine meg gjennom å være gangsperr i hele kroppen i starten.

3. Være flink med økonomien

Handle en gang i uken, lage matpakke, flink til å spare penger, buss i stede for bil. Let's go!

4. Arbeidsnarkoman

Jobb, jobb og atter jobb. Jeg starter opp som negle designer fra og med i morgen, noe jeg virkelig gleder meg til. Kommer til å trenge modeller (GRATIS) som jeg kan øve meg på i begynnelsen. Ta gjerne kontakt om du ønsker å være modell!

5. Utforske utelivet og utvide vennekretsen

Selv om jeg går inn for treningen så ønsker jeg ikke å gå så langt at jeg ikke kan kose meg. Jeg har lagt konkurranse treningen på hylla, så å kose seg på byen i nu og ne skal være lov! Har faktisk savnet det i det siste.

6. Være mer spontan

Det var det kjekkeste jeg hadde gjort på lenge når jeg og søsteren min bare ut av det blå stakk ut og badet om natten. Jeg er for opptatt av å få alt godt planlagt, så da er det ofte det ikke blir noe i det hele tatt. Vil jeg noe så må jeg bare hoppe i det.

Tilbake til livet uten bil…

Æææ jeg kan ikke tro at jeg faktisk velger å selge bilen min for å gå tilbake til busslivet! Vi har vært gjennom 4 gode år og mestret alle strekninger sammen. Bildet under er bilde av meg som 16 år da jeg øvelseskjørte med pappa og mamma satt i baksete og var livredd! Nei jeg var faktisk ikke så fæl bak rattet!

Grunnen til at jeg velger å gå tilbake til kollektiv transport er fordi jeg bor så sentralt nå, det gir meg en mulighet til å spare flere tusen i året på å ikke ha bil. Denne gangen skal jeg faktisk være litt økonomisk smart, samtidig som jeg faktisk er med på å bli mer naturvennlige! STOLT! Tar vel 1 dag så kommer jeg til å savne bilen min igjen.

Ligger enda til salgs på Finn.no til 15 569,-

(GÅ TIL ANNONSEN)

Nattbad toppløs!

God morgen søtnoser!

Da sitter jeg og søsteren min på ferjen på vei til Stavanger med flyttelass for forhåpentligvis siste gang på en god stund. Vi la oss ikke før 3 om natten, så vi er ganske så trøtte.

Vi fant ut i går kveld at vi skulle avslutte oppholdet i Haugesund med et lite nattbad på Åkrasanden! Det var utrolig artig, samtidig som det var litt småskummelt. Vi så absolutt ingenting i vannet og følte vi så folk hele veien. (Sett for mye på skrekkfilm, Hehe)

Var overraskende varmt faktisk! Hadde det ikke vært for at vi var toppløse og at det kom folk så hadde vi nok blitt lengre!

Video av badingen ligger både på IG: Christinalegreid og SC: Christina_lgrd

GOD HELG!

Jeg er klar for å ta Stavanger med storm!

Da går det mot slutten for min lille periode i Haugesund. Merker jeg sitter her å tripper for å bli ferdig med flyttingen, men samtidig så liker jeg Haugesund/Karmøy veldig godt så blir litt trist å forlate plassen.

Det skal bli godt å komme i skikkelige rutiner. Starte å jobbe for fullt, komme godt inn i treningen igjen og få en rutine på bloggen. Jeg er utrolig spent på å se hvordan miljøet der nede er. Jeg hadde mange venner i Stavanger, men fleste var Jehovas Vitner så de er gone.

Dette blir rett og slett en ny start på livet mitt!

ET HELT NYTT KAPITTEL!

Det har gått over 1 UKE siden jeg oppdaterte dere sist! Jeg trengte rett og slett en liten ferie for å samle meg sammen og finne ut hva jeg virkelig ville. I løpe av denne perioden med lite blogging har det skjedd s utrolig mye at jeg har ikke helt greid å henge med selv, men jeg skal prøve å få sortert ut det viktigeste til å begynne med.

Jeg flytter ikke til Haugesund

Det stemmer! I løpe av den uken jeg var i Haugesund så fikk jeg meg jobb, men i Stavanger. Så jeg flytter nå til helgen til Stavanger sammen med søsteren min for å studere og fullføre utdanningen min. Vi fikk nemlig opplysning om at vi fikk leiligheten vi ville ha denne uken, så nå kan jeg endelig snakke høyt om det! Jeg har jo alltids hatt lyst til å flytte til Stavanger, mest med tanke på fitness-drømmen min før. Den har jeg lagt på hylla, men jeg elsker byen så jeg tror jeg kommer til å trives! Noen som vet om et bra treningssenter som har åpent 24/7 i Stavanger?

Jeg slutter ikke som stripper

Det har det vært mye spørsmål om når jeg opplyste at jeg flyttet tilbake til Haugesund og kon i kontakt med foreldrene mine. Jeg har ikke tenkt tanken på å slutte med dette, så jeg fortsetter som normalt å tar imot jobber i Stavanger i stede for Oslo da. Så at det ikke var strippeklub i Stavanger! Det ble jeg faktisk litt sjokkert og skuffet over, men men. Hva er beste utestedet i Stavanger?

Jeg har ikke gått tilbake som Jehovas Vitne

Selv om jeg var så heldig å få kunne ha litt kontakt med foreldrene mine, noe som er skjeldent så var ikke det pga. jeg kom tilbake og ble medlem igjen. Jeg var bare utrolig heldig, og situasjonen var ganske komplisert. Det er utrolig vanskelig å forklare hele situasjonen, men jeg kan si en ting. Jeg er ikke og kommer aldri til å gå tilbake til å bli religiøs.

DA ER BLOGGFERIEN FERDIG!

I`M BACK!