GREIER DU Å MOTSTÅ DETTE TILBUDET?!

Dette er noe dere virkelig ikke må gå glipp av hvis dere er like sminke-gale som meg! BANGERHEAD (klikk her) har nemlig 20% på ALL sminke! Prisene er allerede satt ned så ingen rabattkode trengs her. De har også allerede fått inn julegavetips og adventskalendere, så ta turen innom å se om du finner gavene til venninnene dine her. Få krysset av noen julegaver samtidig som en slepper å betale full pris, to fluer i en smekk! Jeg har i alle fall allerede lagt til noen fristelser i handlekurven.

Klikk HER for å se hva som er inne av fristelser!

Det er også 20% på vipper og vippelim til Sweed Lashes HER

Hva ønsker du deg til jul?

TIPS OG TRIKS FOR Å HOLDE FORMEN TIL JUL

Ja nå er det faktisk under 1 måned til alle sitter rundt julebordet med god mat og kaker. Det er rundt vinterstid de fleste koser seg litt ekstra. Vi går jo med mer klær, er mer inne i varmen og mange er ferdig med målet om “sommerkroppen”. Men de fleste ønsker selvfølgelig å kunne beholde det de har jobbet med eller har lyst til å være litt ekstra flink før juletiden kommer. Selv så har jeg funnet ut hva som funker best for meg for å holde motivasjonen til å spise sunt og komme meg på trening.

Fortsett videre for å se mine TOPP 10 tips og triks:

1. Start dagen med en liten kardio

Det har i alle fall jeg merket at påvirker valgene mine resten av dagen. Du trenger ikke å stå opp grytidelig og ha en skikkelig intens intervall. Stå opp 45min eller 1 time tidligere enn normalt å gå en tur på 30minutter om du ikke bor 5 minutter fra treningssenteret som meg.  Det er mer enn nok. Du føler deg tusen ganger mer våken og det hjelper deg til å ville fortsette dagen i samme spor.

2. Ikke tving i deg sunn men ikke så smakfull mat

Ikke finn fram torsken og brokkolien fordi du ønsker resultat fortest mulig. Det er et hav av muligheter for sunn og GOD mat som en greier å leve lengre på. Finn måltider som du kan se fram til. Selv så er smoothie, grove rundstykker med makrell i tomat og kokte egg med salt en favoritt.

3. Få deg trengstøy som du føler deg bra i

Ikke ta på deg noe som gjør at du føler deg som en søppelsekk. Finn noe som gjør at du tenker “Ohh Damn!” om deg selv. Det øker selvtilliten og vil være med på å øke effektiviteten av treningsøkten. Du føler deg bra og det vil også føre til at du vil gjøre det bra!

4. La musikk være en del av hverdagen din

Musikk kan være en stor hjelp for å få opp motivasjonen til å bevege seg. Jeg greier nesten aldri å bare stå opp ned når jeg har musikk på.

5. Skaff deg en treningspartner

Dere trenger ikke å trene sammen, men bare dra på trening sammen er nok. Da har du en avtale så får deg bort og du slapper mer av på senteret når du har noen rundt deg som du kjenner. Jeg og Melissa trener på samme tid, men vi trener aldri sammen. Vi har våre program, men det er godt å ha henne der slik at jeg kan gå til hun hvis jeg evt. trenger hjelp.

Processed with VSCO with g3 preset

6. Un deg noe godt en dag i uken

Nei du trenger ikke søtsaker fredag, lørdag OG søndag. En dag i uken er mer enn nok, da nyter du mer maten du får den ene dagen. Se fram til alle kosedagene du kommer til å få i julen.

7. Ikke kjøp mat på kveldstid

Jeg er i alle fall slik at søtsuget kommer om kvelden, så hvis ikke jeg drar rett hjem fra trening på kveldstid så ender jeg opp med ett eller annet som ikke var planlagt. Så jeg må kjøpe mat på dagtid slik at jeg ikke har noe grunn til å gå til butikken, det hindrer meg også i å gå forbi fristelser.

8. Gjør en deal med en eller flere venner

Ha en liten konkurranse med venner eller familie. Den som taper må gi de andre noe. “Hvis du spiser sjokolade andre dager enn lørdag så må du gi de andre som er med 50,- f.eks.”

9. Oppdater deg selv om formen din

Om det er ved å måle kroppen, hvor mye fortere du greier å springe en runde i løpe av en uke eller om det er å bli sterkere. Gi deg selv et push til å ville yte enda mer neste uke!

10. HA DET GØY

Hvis du hater en øvelse så dropp den øvelsen i begynnelsen. ta øvelser du liker og er komfortabel med. Gå på timer som gjør at du ikke tenker at det er trening. Ta på deg headsettet og gå en tur. Det er et hav av muligheter for aktiviteter, det er din jobb å finne ut hva du liker best.

Processed with VSCO with g3 preset

Det er 55 dager til jul, 30 dager til Desember! Dette greier vi!

 

Søstrene Lægreid avslutter YouTube-kanalen våres!

Ja det stemmer dessverre. Vi begynte for 1 mnd siden med kanalen vår hvor jeg og søsteren min, Melissa kjørte på med YouTube videoer for dere. Dessverre har det seg slik at Melissa har valgt å trekke seg for hun har for mye annet i luften akkurat nå, noe som innebærer at vi har kommet fram til at vi legger ned kanalen vår. Det er selvfølgelig utrolig trist å si dette til dere for responsen deres var fantastisk, men slik er det nå dessverre…

Jeg kommer til å gå tilbake til min ordinære YouTube-kanal (HER) for å fortsette med å lage videoer alene. Abonner gjerne for å få med dere hva som kommer ut next. Jeg tenker sminkevideo, treningsrutinene mine, spørsmålsrunder osv…

Søstrene Lægreid takker for seg!

KJÆRESTESYK, GÅR UT AV KOMFORTSONEN OG KJØPER MER ENN JEG SKAL.

AKKURAT NÅ

Jeg vet ikke om jeg er den eneste som kan si dette, men for en nydelig mandag! Det er som om jeg våknet opp til en ny verden. Jeg spratt opp av selngen på trening i dag som et nytt og bedre menneske med en fantastisk utstråling. Cardioen i dag var lettere enn noen gang, selv om jeg var så flink å glemme skoene mine hjemme så jeg måtte gå med hverdagsskoene mine. Tenkte å begynne litt med intervaller, men det får jeg ta i morgen i så fall. Nå har jeg akkurat spist litt så tenkte jeg å kure håret mitt og planlegge uken videre. Jeg har en følelse av at dette kommer til å bli en fantastisk uke!

 

UKENS OPPTUR

Motivasjonen min til å komme meg på trening! Jeg har ingen anelse om hva som skjedde denne uken med meg, men det var virkelig ikke planen å dra så mye på trening som det jeg gjorde sist uke. Å selv nå har jeg like mye energi, what happend?!? Jaja, klager virkelig ikke for resultatene kommer med! Har en del planer framover som innebærer at jeg helst vil ha kroppen på plass ;).

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Hehe… Jo du har jo de søte små tuttene som hater deg og stempler deg med en gang de legger merke til deg. Jeg er ikke akkurat happy ovenfor slike personer, for 99% av gangene er det jenter. Jeg irriterer meg over at vi jenter ikke kan stå mer sammen, slik som gutta. Der har vi faktisk noe å lære av dem. Jeg hadde selv et lite mål om å trakke over komfortsonen og være mer åpen. Jeg fikk nesten sjokk når jeg ser hvor utrolig hyggelige mennesker er når du først gir dem litt av tiden din og viser at du ikke er så “skummel” som folk tror. Selv om vi er fremmede for andre så betyr det ikke at vi må forbli det. Jeg har i alle fall et ønske om å utvide vennekretsen min.

UKENS TANKE

Skal ikke legge skjul på at jeg har vært ganske kjærestesyk denne uken faktisk. Jeg kan ikke huske sist jeg var så lei singellivet, heldigvis så fikk jeg litt fornuften tilbake å fortod at det ikke kommer til å skje med det første. Jeg har umulig tid til noe forhold i min situasjon nå, men selvfølgelig hadde det vært koselig. Har nok litt med at det begynner å bli kaldt ute og at det hadde vært godt å hatt noen å holde rundt om morgenen og sovne i armene til. Jaja, den tiden kommer Christina. Akkurat nå må jeg holde hode kaldt og fokusere på de kommende ukene heller. Det forblir en tanke i noen år til 😉

 

UKENS INNKJØP

Jeg hadde egentlig tenkt å være flink å holde meg vekke fra lommeboken denne uken, å jeg greide det så og si hele uken. Jeg glapp da jeg skulle kjøpe noe kosttilskudd som var på salg og jeg så at det var 20% på alle Better Bodies tightsene hos Kost1. Jeg hadde sett på ny treningstights hele uken, men unngått å kjøpe. Jeg tok meg tid til å prøve de på og da var jeg solgt! Aldri hatt noen mer behagelige tightser i hele mitt liv! IN LOVE! Kan kjøpes HER.

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

SLENGER UT 10.000, DICKPICKS OG FILMER TIL TV

HISTORIEN MIN OM HVA SOM FIKK MEG TIL Å BEGYNNE SOM STRIPPER – HVORDAN FOREGÅR DET?

Da er det endelig tid for “det store innlegget” som alle har etterspurt. Hvorfor stripper jeg? Hva gjør jeg på strippeshow? Hvordan kom jeg på tanken? De fleste som kjente meg kunne ikke helt forstå tanken min bak dette valget, men det kan heller ikke de som ikke kjenner meg. Det å bli stripper å samtidig gå offentlig ut med det er sosialt selvmord. Du ber om å få slengt ordet HORE i tryne, å du har ingenting du skulle ha sagt. Så hvorfor? Hvorfor stripper liksom? Jo nå skal dere få høre…

Alt begynte egentlig med at jeg ELSKET å danse, jeg kunne levd av det. Når jeg var liten kunne jeg sperre meg selv inne på rommet hele dagen, så på radioen og danse til alt av musikk som kom på. Jeg danset ikke bare, jeg levde meg inn. Det var ikke lengre bare dans, det var som om jeg var i en ny verden hvor jeg kunne være akkurat den jeg ønsket å være. Ingen dømte meg, ingen så ned på meg og ingen prøvde å ødelegge for meg. Dessverre var jeg Jehovas Vitne på den tiden, så i stede for å følge drømmene mine og bygge videre på dans så endte jeg opp på Service og Samferdsel for da var jeg sikret jobb.

Det ble lite dans da jeg gikk på Videregående, men selv på treningssenteret så kunne musikken få meg til å forsvinne fra virkeligheten. Alle de strenge reglene innenfor religionen var vekke, det presset om å passe inn, alt. Jeg kunne føle meg som verdens sterkeste og mest selvsikre med bare rette musikken på øret. Det gikk noen år og jeg var i slutten av læretiden min. Jeg hadde bare noen måneder igjen, men jeg var en plass som jeg virkelig ikke trivdes. Det var den siste plassen jeg ønsket å være. jeg gruet meg hver bidige dag til jobb, jeg hatet å være på jobb og all motivasjon til å gjøre noe annet etter jobb var vekke. Jeg pinte meg selv til å holde ut alt for lenge, til slutt sa det stopp. Bare tanken på å dra på jobb fikk meg til å kollapse i tårer, så jeg sa opp. Fra den dagen av lovte jeg meg selv å aldri pine meg gjennom noe jeg ikke trivdes med.

Det var da jeg begynte å ta opp tankene om dans igjen. Jeg var da ute av Jehovas Vitner og ville bare gjøre noe som gav meg lykken tilbake. Jeg begynte å tenke på noe som var gøy og som man kunne tjene godt på, det var da tanken om stripping dukket opp. Selv så visste jeg ikke at det engang var strippere i Norge, men med bare noen tastetrykk så fant jeg ut av at det var. Jeg kontaktet firmaet, men det ble ikke noe av det da. Jeg bodde på den tiden i Haugesund, å de trengte folk i Oslo. Men ikke lenge etter endte jeg plutselig opp i Gjøvik hos tanten og onkelen min der. Jeg hadde helt glemt ut strippefirmaet når jeg flyttet dit, jeg var mest fokusert på å få fullført utdannelsen min. Men etter ca. en måned så slo tanken meg. Jeg kontaktet da et annet strippefirma (Showhuset.no) og vi avtalte et møte i Oslo uken etter.

Jeg hadde aldri sett et show før og jeg hadde aldri møtt en stripper, så jeg visste egentlig ikke helt hva jeg kom til. Er en ting sikkert, så er det at jeg aldri glemmer den dagen! Jeg tror aldri i verden jeg har møtt eller kommer til å møte en herligere person enn henne. Hun var “hoved stripperen” og det var hun som skulle lære meg opp. Hun ble som en mor for meg, samtidig som hun var et forbilde. Hun øste av selvsikkerhet og samtidig godhet. Hun hadde en utstråling som jeg aldri har sett maken til, å når jeg så henne ha show i et utdrikningslag så gjorde det meg enda sikrere på valget mitt!

Det handlet ikke om å få mannen som sitter på stolen mest mulig kåt. Det er om å gjøre å lage et skikkelig show som ingen av dem glemmer. Jeg var like engasjert som mennene når hun holdt på. Det var dans, hun viste kroppen sin fra sin beste side og det var MASSE humor! Det var bare RÅTT! Det er ikke slik som de fleste tror at stripperen har som mål å være mest mulig deilig og tiltrekkende, det er evt. dama hans som tar seg av. Strippere skal være alt annet enn det som er normalen. Vi skal få mennene til å le, de skal få sjokk og de skal få se en kvinne som har bein i nesa og som ikke trenger godkjennelse av menn for å forstå at hun er en skjønnhet. Det som skiller oss fra andre kvinner er at vi ikke prøver å gjøre mennene tilfreds, vi vet at vi er bedre enn det og at vi ikke trenger deres godkjennelse. Bare det å se en kvinne øse av selvsikkerhet og ikke være redd for å drite seg ut eller skjems over kroppen sin er noe menn er fasinert over. bare det i seg selv er et show for dem.

Men så tenker mange… Du danser jo naken på menn?

Ja det er sant at vi ender opp helt nakne, men det er allikevel rent. Vi dekker for eksempel til hvis vi sprer beina, vi ligger ikke med kundene(jeg gjør i alle fall ikke uansett sum) osv. Så egentlig så er det ikke så “grafsent” som folk tenker. Hun som lærte meg opp f.eks. er en gift kvinne, så passa rent er stripping. Så ikke kom her å si til meg at jeg er en hore fordi jeg er en stripper. Kan selvfølgelig være unntak på strippere, men du kan finne slike mennesker uansett yrke som sprer beina for penger. Det er et yrke som ikke mange jobber i, men der er mest pga at du ender opp helt naken. I denne verden hvor kroppspress er ufattelig stort så er det få jenter som er så komfortable med kroppen sin at de har bein nok i nesa til å danse foran folk nakne.

Men er det trygt? Ung jente naken foran en haug av mannfolk liksom?

Jeg skal være ærlig å si at jeg aldri har truffet så hyggelige og snille mannfolk i mitt liv som når jeg har vært på jobb. Du blir behandlet som den dronningen du er, noe som gjør at jeg elsker jobben min enda mer. Samtidig så har jeg alltids en med meg som passer på for sikkerhetsskyld, men det går alltids utrolig fint. De er veldig respektfulle og følger reglene til punkt og prikke. Så jeg har ingen ekle episoder i sammenheng med stripperyrket.

Så det er det jeg har å komme med om hvordan jeg kom inn i yrket og hvordan det foregår. Jeg oppfordrer ingen til å starte som stripper, ikke pga selve yrket men mest pga all hat du får av det. Ingen fortjener å bli sett så passa ned på som det strippere blir. Det er ganske ødeleggende om en ikke er sterk. Men selv så kan jeg med hånden på hjertet også si at jeg aldri angrer meg på at jeg ble det. Den følelsen jeg får når de slår på musikken å det er min tur til å skinne, det er akkurat samme følelse som når jeg slo på radioen hjemme når jeg var liten. Den følelsen gjør at det er verdt all dritt som medfølger yrket.

JEG KAN MED HODET HEVET SI AT JEG JOBBER SOM STRIPPER!

 

JEG TAR KOSTYME MITT TIL ET NYTT NIVÅ – HALLOWEEN MAKEUP

God morgen snupper. Da var den store Halloween feiringen for mange overstått og jeg skal si at jeg er ekstremt imponert over nivået på kostymene til folk i år! Selv så ble det en rolig kveld på meg. men jeg måtte alikevell ta å teste ut sminkeferdighetene mine. Jeg hadde dette kostymet i fjor, men tenkte å ta det til et nytt nivå i år med å sminke meg som den animerte Wonder Woman. Hva synes dere?

Sveip videre ned for å se flere bilder og hvilke produkter jeg tok i bruk:

Base: Smashbox Photo Finish Primer – Hydrating

Foundation: Estee Lauder Double Wear

Concealer: Estee Lauder Double Wear Concealer

Øyenbryn: Chanel Stylo Eye Liner

Eyeliner/detaljer: Chanel Stylo Eye Liner

Vipper: House Of Lashes – Iconic

Lepper: Urban Decay Lip Liner – 714

Ble utrolig hekta når jeg først prøvde meg fram og følte selv jeg fikk det til. Til neste år får jeg kjøpe meg litt stash av sminkeredskaper og kostymer. Jeg har jo tross alt bare feiret halloween 2 ganger med i år. Som Jehovas Vitne hadde vi nemlig ikke lov til det heller, “sjokk”.

Hva kledde du deg ut som i helgen?

EN HELG UTENOM DET VANLIGE

Jeg visste rett og slett ikke helt hva jeg skulle ta meg til når jeg fant ut at jeg skulle tilbringe helgen alene. Jeg kan ikke huske sist jeg var helt alene en hel helg, Melissa har liksom alltids vært rundt meg de siste månedene. Hun stikker nå til Haugesund for å feire bursdagen til venninna si, å jeg har egentlig ingen planer denne helgen. Ikke har jeg behov for det heller. Jeg kjenner at det faktisk skal bli litt godt med alenetid. Har funnet ut at jeg vil bruke denne helgen på å jobbe med bloggen samt. ha litt hjemmespa.

Det er jo til og med soldagene på Brun og Blid på lørdag og søndag så der kommer jeg uten tvil til å ta turen innom. Så der har dere mine "store" planer for helgen. Er utrolig rart å se hvordan ting forandrer seg. For 1 år siden på denne tiden bodde jeg alene i en leilighet i Haugesund å slet med ensomhet, nå får jeg nesten sjokk hvis jeg bare er en dag alene. Men som sagt, det skal bli litt godt å tilbringe helgen for meg selv.

Hva er dine planer for helgen?

STARTET DAGEN PÅ SYKEHUS – WOULD YOU RATHER

Opp og hopp! I dag startet jeg dagen min på Aleris Sykehus for en sjekk av hvordan leppene var etter 2 uker. Jeg hadde vært flink til å massere dem så det var veldig lite etterarbeid hun måtte gjøre. Etter 5 minutter der så var jeg ferdig å tok turen til treningssenteret. Så der har du min start på dagen. Skulle være så flink å lage meg proteingrøt til frokost i dag, men det proteinpulveret jeg bruker nå smaker litt spesielt så det funket ikke så bra. Havnet rett i søpla så kokte jeg meg noen egg i stede. MEN NOK OM DET!

Det jeg skulle fram til med dette innlegget var å informere om at resultatet etter en liten avstemning på Instagram der valget var mellom Spørsmålsrunde eller Would you rather så vant Would you rather. Så jeg og Melissa skal lage en video til kommende søndag hvor vi svarer på dilemmaer dere kommer med! Så kommenter gjerne på dette innlegget eller på vår YouTube kanal HER hva dere ønsker at vi skal velge mellom.

Husk å abonner på YouTube kanalen vår HER for å holde dere oppdatert på når vår neste video kommer ut.

PS: Konkurranser er på vei!

DET VAR SOM Å SE DEN GAMLE MEG I SPEILET!

Jeg kan vel legge alle kortene på bordet og si at jeg har slitt med motivasjonen til å trene siden februar 2017. Jeg har liksom aldri fått tilbake den motivasjonen jeg hadde før. Jeg sto opp 06.00 hver måren, måtte tvinge meg selv hjem fra trening og spiste sunt 24/7 uten å føle for å skeie ut. Den motivasjonen jeg hadde til å satse på Bikinifitness bare forsvant. Jeg prøvde igjen når jeg flyttet til Gjøvik, men det ble heller til at jeg stakk ut å kjøpte mat. Jeg prøvde alltids å holde motivasjonen oppe, men det gikk som en bergodalbane. Jeg holdt ut i kanskje 4 dager før jeg datt ut av programmet.

Slik fortsatte det egentlig når jeg flyttet til Stavanger. Jeg kom meg opp i nu og ne, men motivasjonen var ikke så sterk som jeg skulle få det til å se ut. Drømmen om Bikinifitness falmet mer og mer. Jeg trente ikke lengre fordi jeg likte det, jeg gjorde det for å få kroppen jeg ønsket meg. Men uten motivasjon så er ikke det så lett. Kom meg på trening til en viss grad, men maten var enda værre å få på plass. Vi spiste sikkert ute hver dag en god stund.

I dag når jeg var på trening så fikk jeg for første gang på LENGE gnisten av å stille i fitness. Jeg merket jeg ikke lengre kastet på vektene bare for å gjøre det. Jeg fikk lyst til å ta i, lyst til å svette og vise alle rundt meg at jeg f**n ikke er en “barbie” som er der for å gjøre meg til. JEG ER DER FOR Å TRENE! Jeg var livredd for at jeg måtte presse meg til å komme meg på trening hver dag resten av livet, men nå er det lettere å komme seg på trening enn å bli hjemme. Hva skjedde? Sist gang jeg hadde masse motivasjon så hadde jeg et godt øye en 😉 Hmmmmm… Haha, er nok det at jeg har funnet et senter hvor jeg føler meg hjemme på. Når en skal bruke så mye av fritiden sin der så er det utrolig viktig å trives.

Selv om motivasjonen er på topp så betyr det ikke at jeg kommer til å starte opp med å satse på konkurranse med det første. Jeg har nok av andre ting som jeg må prioritere først. Men nå kan jeg endelig se et lys i tunnelen at dette er noe jeg faktisk kan oppleve i løpe av livet med et hjerte for trening igjen!

JEG OFRET FAMILIE, VENNER OG EN SIKKER FRAMTID. HVA FIKK JEG TILBAKE?

Tenk at nå har det gått over 6 måneder siden jeg valgte å melde meg ut som Jehovas Vitne. Det var mye turbulens i begynnelsen før det plutselig så ut til at ting ikke var så ille som jeg trodde, men det var værre. Jeg sitter nå her nå i min rosa morgenkåpe uten foreldre, uten barndomsvennene mine og uten et håp for framtiden. Av og til må jeg ta og klype meg litt i armen for å forstå hva som virkelig har skjedd. Jeg har blitt utstøtt fra familien min 2 ganger, jeg har fått høre hvor fæl jeg er av mine nærmeste og selv ex-bestevenninna mi skjeldte meg ut for å ha satt religionen deres i et dårlig lys.

Det er veldig rart å tenke på og se. Jeg opplever å møte gamle venner innenfor religionen i Stavanger, men da snur de fort eller bare ser vekk som om de ikke har sett meg. Tenk at en religion kan få mennesker som var glad i deg til å lukke øynene sine og ignorere din eksistens BARE fordi en valgte en annen vei? Jeg er heldigvis så ubeskrivelig heldig som har min fantastiske søster, Melissa som alltids har vært ved min side. Det var aldri noe spørsmål om hvis noen av oss kom til å trekke oss om vi skulle utstøtte hverandre. Det lå ikke i vår natur.

Men siden jeg mistet familie, venner, et håp om en framtid. Var det verdt det? Selv om jeg har mistet alt og alle som hører barndommen min til så har jeg fått utrolig mye tilbake. Jeg har fått tilbake tanke, onkel og søskenbarna mine som også ble utstøtt. Jeg har fått frihet til å kunne gjøre det jeg ønsker uten å bli hatet eller få dårlig samvittighet. Jeg har fått et forhold til søsteren min som er så nært og spesielt at det er skjeldent en ser blant søsken. Jeg har fått den livsgnisten til å stå på og fighte for det jeg står for! Så JA det var uten tvil verdt det!

Men jeg er samtidig glad for at jeg kastet bort 20 år av livet mitt på religion. Jeg lærte utrolig mye på de årene og jeg fikk lært meg selv å kjenne. Jeg gikk fra å være dilteren i gjengen på barneskolen til å nå stå på egene bein og gå den veien JEG vil gå. Jeg har måttet tenke nøye gjennom valgene jeg tok i livet mitt med tanke på konsekvensenene de fikk. Jeg vet hvem jeg er og hva jeg vil med livet mitt, å jeg ofret alt for å komme dit.

Jeg uner igjen å måtte gå gjenno det jeg måtte for å finne seg selv. Det er ikke lett og det er noe som alltids kommer til å forfølge deg resten av livet. Men jeg vil vise andre unge mennesker at uansett hvilke harde perioder en går igjennom så kan en alltids reise seg igjen og komme enda lengre enn det en var. Jeg sto opp for meg selv og mine drømmer, det kan du også! Ingenting er umulig så lenge du tror sterkt nok på det selv. Det er ikke støtten andre gir deg og dine drømmer som har betydning om du greier det.

Det er deg selv og din tro på deg som har alt å si om du greier det!