Jeg er en helt annen person i virkeligheten

_______________

Jeg hører det hele tiden, å det blir bevist gang på gang også. Mange som ikke kjenner meg personlig, men bare gjennom bloggen vil si at jeg ødelegger livet mitt slik jeg holder på. Den personen jeg blir sett på som med tanke på mine valg, streke meninger og små grenser gjør at mange hadde mislikt meg om jeg var like hard i virkeligheten. Dem som kjenner meg fra før av utenom bloggen blir faktisk overasket når de får høre hva jeg jobber som og driver med, å det faktisk positivt.

 

Jeg sier ikke at jeg er to forskjellige personer når det gjelder blogg og virkeligheten, men jeg har alltids en grunn til at jeg sier eller gjør slik jeg gjør, noe som ikke alltids er så lett å få fram. Det er ikke fordi jeg er heldig at jeg får leilighet på dagen, aldri har gått fra et intervju uten å ha fått jobben osv. Jeg som andre har respekt for mennesker, vet hvordan man skal oppføre seg og er en åpen person som er lett å føle seg trygg blant. Jeg kan være en drittsekk til tider på sosiale medier, men det er alltids en grunn til. Blir jeg behandlet som dritt og ikke vist respekt så kan en ikke forvente så mye tilbake.

_______________

Jeg vil si at det viktigeste er ikke hva du driver med, men hvem du er som person. Jeg kjenner flere som driver med galne ting som gjør at folk holder seg unna dem, men de kan være dem som har det største hjertet. Jeg vil faktisk påstå å si at dem som følger drømmene sine, gjør det dem skulle ønske uansett om de blir dømt for det, er dem som er minst dømmende og frisinnet. Dem som sitter og dømmer er kanskje dem som selv sitter med en jobb som en hater og misunnet at noen andre faktisk gir blanke, følger drømmen sin og lykkes.

HVA TROR DU?

 

JEG FLYTTER

Da er et nytt kapittel i livet mitt i gang. Jeg var nemlig på visning i dag av et rom i kollektiv, som bare 5 minutter senere kunne kalles mitt! Det er litt for godt til å være sant skal jeg være ærlig, for det er rett i sentrum og en utrolig bra pris. Jeg er utrolig spent for jeg har aldri bodd med noen andre enn søsteren min, når jeg bodde i Haugesund så bodde jeg alene, noe som jeg aldri ville gjøre igjen for det var så ensomt. Nå skal jeg bo med 7 andre personer, juhu.

Jeg stresset litt med tanke på kollektiv når det kom til det å lage YouTube videoer, for jeg hater å føle at folk hører meg. Heldigvis så har jeg en egen gang som fører til bare mitt rom, så da hører de meg nok ikke så godt. Rommet er ikke verdens fineste, men det er bare topp for da er det kjekt å fikse det skikkelig til noen før og etter bilder.

Jeg er utrolig nysgjerrig på hvem som bor der. Jeg ble informert om at det er 6 gutter og 1 jente, så plutselig vet jeg hvem noen av dem er fra før av, who knows. Jeg skal i alle fall tilbake i morgen for kontrakten, så da kan jeg ta litt snikbilder av rommet slik at dere får se hva jeg har å jobbe med, eller hva tenker dere?

Hva foretrekker du best? Bo i kollektiv eller alene?

LIVET SOM JEHOVAS VITNE – Årets høydepunkt

_______________

Det er rart å tenke tilbake på min tid som Jehovas Vitne, spesielt nå som sommerferien nærmer seg. Jeg husker at det alltids var høydepunktet med å være en del av den religionen, for da samles flere tusen rundt om i Norge på forskjellige plasser for et årlig stevne. Det var ikke selve stevnet som var så gøy, det å sitte i ro noen timer og høre den ene talen etter den andre, det var egentlig alt annet. Det å stelle seg på morgenen for å se smashing ut til guttene, trippe rundt i de høye hælene i pausene, kikke på gutter og møte nye folk.

 

Jeg kan vel faktisk si at jeg aldri hadde kunnet håndtert høye hæler så bra hadde det ikke vært for disse stevnene, haha. Det var et stevne som varte i 3 dager, å som oftest så dro vi til Bergen. Hvor de skal i år har jeg faktisk ikke kontroll over, men jeg har en følelse av at den tiden begynner å nærme seg. Det er kanskje dette jeg savner mest med tiden som Jehovas Vitne, for jeg elsket å pynte meg skikkelig og gå i høye hæler. Heldigvis så skaffet jeg meg en jobb som gjør at jeg enda kan bruke hælene mine, haha!

_______________

I går fikk jeg faktisk alle bildene fra shooten på stranden, så det er ikke tvil om at det kommer til å bli mye bra bilder framover! Gled dere. Jeg kommer til å poste forskjellige bilder her og på min INSTAGRAM så følg med begge plasser.

Mine planer for sommeren

_______________

Skal jeg reise? Hvor skal jeg i så fall reise? Skal jeg være med på noe TV-program, hva skjer? Den dag i dag så kan jeg si at jeg faktisk ikke har større planer enn å trene, blogge og jobbe. Så selvfølgelig blir det litt slikking av sol når den titter fram for å bevare brunfargen  min. Jeg har selvfølgelig tenkt tanken om å reise i sommer, men jeg tror jeg sparer det til neste sommer. Jeg har jo som nevnt tidligere lyst på silikon i løpet av året, så mine feriepenger blir å spares til dette.

 

Det blir jo også en periode i sommer hvor jeg flytter, så det blir jo også noe som jeg kommer til å bruke tid på. Jeg har faktisk sneket med til å melde meg på et program som skal filmes i sommer, men om jeg blir valgt får vi vente og se. Dere får i alle fall se en helt annen side av meg da, hvis det skulle la seg gjøre. Blir spennende å se hva som skjer framover.

 

Hvilke program tror du jeg har meldt meg på?

Ukens spørsmål// Forhold, millionær, rumpetrening++

Reklame | Nails By Isa, Envy Frisør

_______________

Hvor gammel er du?

Ble 21 år 16.Mai.

 

Hvordan har det du har gått gjennom forandret deg som person?

Jeg har gått fra å være en utrolig usikker og uskyldig jente som ville være likt av alle, til å bli en selvsikker ung kvinne med bein i nesen som står fram som den hun er uten å være redd for hva andre sier. Det er selvfølgelig positive og negative sider ved denne forandringen, men det viktigeste er at jeg endelig kan gjøre det jeg alltids har ønsket.

 

Hvor gjør du neglene dine?

Fikser dem hos Nails By Isa. Facebook – HER

_______________

Favorittmat?

Sushi eller Spagetti Carbonara med foccacia.

 

Har du noe du ønsker å oppnå mens du bor i Stavanger?

Hvor skal jeg begynne. Jeg ønsker å bli Stavangers Toppblogger og jobbe meg opp ett navn som vil være kjent i Stavanger. I løpet av mitt opphold i Stavanger så ønsker jeg å få muligheten til å kunne samarbeide med både lokale og kjente bedrifter som vil hjelpe meg til å tjene penger på det jeg elsker, å inspirere andre. Jeg ser for meg at når jeg flytter fra Stavanger så vil min periode som stripper være over.

 

Beste tips for å bygge rumpe?

Dropp de basic øvelsene som knebøy å fokuser heller på øvelser som går direkte på rumpa. Jeg har også hatt utrolig bra nytte av trappemaskinen, så har du den på treningssenteret ditt så vil jeg anbefale på det høyeste å ta den i bruk hver dag selv om den kan være grusom.

 

Hvor farget du håret ditt for å få en så gylden blondfarge?

Der er det ingen andre enn Envy Frisør HER som skal ha på seg skryten. Er det noe de er profesjonelle på, så er det bleking av hår uten å slite det helt ut.

__________

Singel eller forhold, hva liker du best?

Fram til nå så har jeg aldri vært i et seriøst forhold, å det pga. jeg foretrekker å være singel. Jeg vil si at jeg foretrekker singellivet framfor forhold fordi jeg stresser for mye når det kommer til slik, hehe. Men samtidig så tror jeg at om jeg faktisk finner den “rette” som vil motivere meg til å følge drømmene mine og som blir min beste venn, da vil jeg nok ikke savne singellivet.

 

Er du singel nå?

Ja.

 

Hva er den store drømmen med livet ditt?

Flytte til Oslo, bli Norges nye toppblogger, bli millionær, skrive min egen bok og ha mitt eget TV-program. Store drømmer som mange vil se på som umulig, men dette er drømmer som jeg skal jobbe mot helt til jeg får det til. Å ja, jeg får det til, bare vent og se…

Den nakne sannheten

Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å være åpen og ærlig om alt. Er det noe jeg ikke greier å svare ærlig på så lar jeg heller vær å svare, men i dag så tar jeg noen av disse spørsmålene opp igjen. Det er alt fra operasjoner, bilderedigering til selve livet mitt. Det er på tide at dere blir kjent med meg.

1. Jeg redigerer kroppen min

Bildet som dere ser øverst var faktisk vanskelig for meg å legge ut. Jeg tok meg selv i å redigere det, men denne gangen skal jeg faktisk legge ut orginalen. Det er ganske dust av meg, for dette er noe alle naturlige jenter har, men jeg hater det. Det er der det buler inn ved hoftene som dere ser. Jeg hater dem, men jeg har lest meg til at det ikke er noe mulighet for å trene dette partiet ut. Jeg som alle andre har noe vi ikke liker med oss selv, men for å ikke gi noen et umulig bilde av kropp så sier jeg sannheten.

2. Jeg skal fikse på kroppen min

Men det igjen fører til at jeg vil gå den kosmetiske veien for å fulle inn der. Det er ikke snakk om noe BBL, for rumpa kan jeg trene, men ikke dette partiet. Jeg ser ikke noe problem i å fikse på ting en lenge har vært plaget over og som en ikke har mulighet til å fikse på ved hjelp av trening, kosthold og naturlige metoder. Det er jo tross alt min kropp som jeg skal leve med.

3. Jeg er utrolig dårlig på å svare på meldinger/snapper

Denne tror jeg det er mange som kan bekrefte, spesielt på Snapchat. Jeg er utrolig aktiv med story og slik, men det å holde samtaler er jeg dårlig på. Jeg anbefaler alltids å kontakte meg på Facebook eller Instagram for der kan jeg se hvem jeg snakker med. Men noe småprat er umulig med meg, så «hei», «skjer?» og slike meldinger svarer jeg aldri på. Kom til poenget med en gang ønsker du et raskt svar. Når en får noen tusen meldinger daglig så er det vanskelig å ha kontroll på alle meldingene, noen prioriteres høyere enn andre dessverre.

4. Jeg skal flytte

Det stemmer, jeg og søsteren min skal skilles etter 1. års samboerskap. Det har vært et fantastisk år, men nå har vi funnet ut at vi skal ha en pause. Det er fascinerende at vi enda ikke har drept hverandre, haha. Som dere vet så er Oslo den store drømmen, men det må nok vente enda. Jeg blir i Stavanger i minst 1. år til med tanke på at jeg begynner å få til mye her. Jeg skal skal nemlig være gjest på Christianssand Protestfestival, å mye annet i Stavanger begynner å bygge meg opp.

Stripper, blogger, modell, bikinifitness – Hva skal jeg velge?

_______________

Det er helt utrolig. Det er så nydelig vær i dag, men jeg har faktisk ikke tid til å ligge ute å nyte det, noe jeg ikke har fått mulighet tidligere denne uken heller. Uten å helt få det med meg selv så gikk jeg fra å ikke ha noen planer til å ha en travel hverdag. Jeg er så heldig som skal leke litt modell for noen fotografer her i Stavanger, noe som innebærer at jeg har vært streng med å komme meg på trening. Jeg har bloggen som jeg ønsker å oppdatere dere med 2 ganger daglig minst, samtidig som jeg prøver i løpet av dagen å poste på de andre sosiale mediene også.

 

Jeg har også begynt å fått inn en del mailer og strippeshow som skal besvares, regnskap som skal føres. Hva kan man si, dagene går fort for tiden. Jeg elsker å ha det travelt, men det innebærer også at jeg må velge hva jeg ønsker å prioritere. Jeg ønsker å ha det største fokuset mitt på denne bloggen, for til syvende og sist så er det denne jeg ønsker å leve av. Jeg kommer til å stå på med strippefirmaet mitt, men jeg vet at om noen år så legges denne ned for godt.

 

Jeg har også fått skikkelig sansen for modellkarrieren, det hjelper meg faktisk utrolig til å komme meg på trening. Det gjør det også kjekkere for meg å blogge når jeg har profesjonelle bilder. Jeg har jo også alltids snakket om bikinifitness, men den drømmen må jeg vente med. Om jeg i det hele tatt kommer til å delta så blir det når jeg er ferdig med strippingen.

 

Det er kjekt å hele tiden kunne teste ut nye ting, så hvem vet hva som blir det neste.

BETAL MED SEX

_______________

Joda jeg er offentlig stripper, legger ut mye kropp og alt det der, men det er utrolig hva jeg får oppleve med å være offentlig om slike ting. Jeg har de siste dagene spurt følgerne mine om tips til fotografer, filmteam og ledige rom i bofelleskap bl.a. Mange av dere har hjulpet meg til å finne folk jeg kan kontakte, men noen har også tilbudt seg å hjelpe meg. Jeg som alle andre tenker først og fremst på pris i de fleste tilfeller, men det å se at mange ikke vil ha penger for arbeidet sitt eller at jeg leier der, men sex gjør at jeg virkelig forstår hvor sexfiksert denne verden er.

 

Jeg er egentlig skuffet over å se dette, men samtidig utrolig fasinert over hvor besatt folk kan være av sex. Selv så er jeg mer den som velger pengene framfor det meste, men det er dem som gjør motsatt. Så ja, jeg kunne bodd og fått hjelp med ting uten å betale en krone. Rart ikke sant? For meg så er ikke det en tanke, jeg har kommet dit hvor jeg faktisk vil ha noe spesielt med den jeg har meg med. Det er nok flere som har opplevd det samme som meg, å jeg synes dette er interessant å ta opp. Det viser faktisk hvor stor makt kvinnekroppen har, for det er nok ikke like mange kvinner som ønsker sex som betaling. Eller hva tenker du?

Hva hadde jeg på meg på 17.Mai?

_______________

Bare meg som føler det er tirsdag i dag? Dagene har gått helt i surr etter alle fridagene, men heldigvis så hindrer det meg ikke i å komme meg på trening selv om jeg våkner senere enn planlagt.  Jeg legger meg alt for sent, så da står jeg også opp relativt sent. Heldigvis så skal jeg på en shoot i morgen som holder motivasjonen oppe til å komme meg på trening. Det er utrolig å se hvordan mat og trening kan forandre kroppen bare på noen dager etter mye drittmat. Jeg gikk ned 1,5 kilo på et døgn, jeg har så mye vann i kroppen etter all drittmaten så kom ikke som et sjokk. Nå må jeg bare prøve å forholde meg til maten som jeg skal spise, så når jeg målet mitt fortere enn jeg tror.

 

Selv om jeg så å si var inne hele 17.mai å kastet opp etter gårsdagen så kom jeg meg heldigvis ut på kvelden. Vi hadde nemlig billetter til Hall Toll som hadde et stort 17.mai arrangement den dagen, så jeg måtte jo en tur innom. Jeg hadde nok med å komme meg ut, så bilder var helt i glemmeboken. Det jeg hadde på meg var i alle fall kjolen som du ser under, måtte jo ha noe rødt følte jeg. Jeg feiret jo aldri 17.mai når jeg var Jehovas vitne, så noe bunad eier jeg ikke, men har aldri vært så fan av det heller så like greit.

_______________

Hva foretrekker du? Bunad eller eget plagg?

Uken som gikk// Photoshoot, bursdagsfeiring, navn på strippefirma++

Foto: EGNA Photography

AKKURAT NÅ

Jeg har akkurat fått i meg litt mat før jeg snart tar turen tilbake på trening for å få unnagjort en liten rumpe økt. Jeg har faktisk ikke ligget ute i finværet i dag, jeg har vært for opptatt med å rydde leiligheten, vaske opp og lage mat for uken. Slike dager som disse trengs også.

 

UKENS OPPTUR

Det er en nydelig uke jeg har å se tilbake på. Det var en utrolig opptur å få muligheten til å være modell for en beach shoot i begynnelsen av uken. Bildet som dere ser øverst er fra den dagen, å jeg har fått beskjed om at jeg muligens får dem alle neste uke. Det å kunne prøve seg som modell er noe som virkelig falt i smak, så jeg skal faktisk allerede på torsdag foran kameraet igjen.

Det var også utrolig koselig på søndag hvor vi stakk til en strand og grillet. Vi var ute i finværet hele dagen, å jeg kan nesten ikke huske sist jeg koste meg så mye. Ingenting slår god mat, gode venner og et fint vær.

 

UKENS HØYDEPUNT

Hehe, jeg har ikke så mange bilder fra bursdagen min, men det er denne kjolen jeg brukte den dagen. For meg som egentlig ikke hadde noen planer om feiring, så gikk denne dagen over all forventning. En god kompis av meg hadde stelt i stand en liten overraskelse til meg, så dro vi ut på byen på kvelden etter en liten hjemmefest. Jeg ble alt for full, men det er ikke tvil om at jeg koste meg haha. Det ble kanskje alt for mye vin den kvelden, men det var bursdagen min så da sier vi at jeg har lov. Men jeg fikk tilbake for det på 17.mai kan man si, holdt meg inne helt til kvelden for å bli bedre.

UKENS TANKE

Jeg har tenkt mye på hvordan jeg ønsker å gjøre det med stripperyrket. Vil jeg kjøre på alene, la folk jobbe for meg osv. Jeg driver å jobber med å få både bilder og video til firmaet. Jeg driver også å vurderer om jeg skal lage en egen hjemmeside, eller om jeg skal legge det sammen med bloggen. Jeg har i alle fall kommet med et navn nå, Luxury Passion. Jeg har også laget en egen mail til bestillinger av stripping: [email protected]. Denne gangen vil jeg gjøre det skikkelig, så er mye planlegging.

 

UKENS FAVORITTSANG

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Soler meg på dagen – Stripper om kvelden