STARTER Å STRIPPE HJEMME!

Dette ble et veldig sent blogg-innlegg, men denne dagen har utrolig nok gått i et. Det ble faktisk en travel kveld på jobb til slutt, selv om det var dødt fram til 12. Så fort det kom kunder så var jeg opptatt til vi stengte heldigvis. Heldigvis har jeg en greie av og til at jeg våkner relativt tidlig om jeg har drukket dagen før. Det er enten eller der. Noen som kjenner seg igjen?

Så når jeg endelig sto opp så var det rett på posten å hente min nye pole stang! Har enda ikke fått satt den skikkelig opp, men når den er oppe så blir det mye triksing og øving hjemme. Jeg kjøpte også en badebalje for voksne, så nå har jeg mitt eget lille mini badekar, haha!

Jeg har også drevet med å fikse ledlys på rommet, så nå er rommet mitt snart en egen liten strippeklubb med lys og stang! Så når alt er fikset så blir det nok en liten Tour på hjemmet mitt, ettersom dere enda ikke har fått sett leiligheten skikkelig ♥

Men nå får jeg jobbe, forhåpentligvis så kommer det inn noen kunder med det samme jeg klapper PC-en igjen. Fingers krossed!

xoxo ♥

5 ting som skjer denne uken

White Ruffle One Shoulder Bodysuit – Olivia

Pole stang: Det stemmer! Jeg har endelig bestilt meg pole stang som kommer denne uken. Så nå blir det å innrede rommet å gjøre plass for å slenge meg rundt på den framover!

Vipper: Jeg har virkelig savnet å ha vippe extensions. Når en må sminke seg hver dag så er det utrolig deilig å sleppe å feste på vipper hver dag, samtidig som jeg føler jeg slepper så mye sminke når jeg har vipper. Så dem skal jeg få fikset på onsdag. Skal faktisk prøve en ny plass hvor de har vipper på 17mm, for normalt så har folk maks 15mm. Let´s be EXTRA!

Neon Coral Floral Lace Bodysuit – Amelia

Trening: Uff, det stemmer. Jeg har enda ikke fått meg på trening, rett og slett fordi sist uke var ganske heavy jobbmessig. Nå har vi faktisk satt oss mål her hjemme om å kicke det i gang ettersom vi drar på ferie i mars! I dag fikk jeg i alle fall handlet inn mat for uken, så da blir det ikke så mye ferdigmat forhåpentligvis, haha!

Reklamasjon på operasjon: Dette har jeg egentlig holdt på med i en gooooood stund nå, men forhåpentligvis så får jeg et endelig svar denne uken! Som mange sikkert vet så er jeg, selv etter operasjon nr. 2 ikke fornøyd… Ikke skal det være lett heller for dem heller å bare gi meg pengene tilbake.

Blue Denim Faux Fur Fluffy Oversized Jacket – Sacha

Strippe: Denne uken så blir det å danse for alle penga! Jeg har nemlig ikke noe plan om å ta meg en dag fri fra jobb denne uken, så forhåpentligvis så blir det en bra uke. Så denne uken blir det mandag-lørdag på stangen. Sist uke fikk jeg nemlig en skikkelig kick som gjorde det enda kjekkere å jobbe selv på rolige dager.

HVA ØNSKER DERE Å SE MER AV PÅ BLOGGEN? 

xoxo ♥

♥ Lace bodysuits

Jumpsuits

Mesh Tops

 

5 MUST HAVE – på stripperklubben

God kveld babes ♥ Da var det fredag og helg igjen, noe som betyr enda travlere på jobb (forhåpentligvis). I den sammenhengen tenkte jeg å fortelle dere om mine 5 must have på jobb. Det er selvfølgelig også mye mer som er viktig, men akkurat disse 5 er grusomme om jeg glemmer igjen hjemme:

FRISK: Disse pastillene og telefonen min er det viktigste for meg å ha i håndvesken min når jeg er på jobb. Nesten ingenting er verre enn dårlig ånde på jobb, så det er første prioritet å ha det på plass. Ikke føler jeg for å gå å tygge tyggis på jobb, ettersom jeg føler det ser både uprofesjonelt ut og du mister litt det feminine. Samtidig blir en også mer sulten av tyggis, så disse pastillene er et must!

BABY WIPES: Eneste som er verre enn dårlig ånde er å lukte svette, så jeg har alltids baby wipes liggende på bakrommet slik at hver gang jeg har danset på scenen eller har/skal ha et privatshow så er jeg helt clean og lukter godt. “Nobody want a smelly flower in their face”. 

SPRAY DEO: Dette er så mye bedre enn vanlig deo etter min mening. Det gir ikke merker på klærne, å du slepper å måtte vente med å ta på deg klær for at det skal tørke. Hater å ta på meg en tettsittende kjole for så å se at det er kommet deo flekker på den, Yey….. 

FLERE ANTREKK: Jeg går nesten aldri med bare et antrekk i løpet av en kveld, å det fordi jeg liker å kle meg etter hvilke type kunder som er i klubben. Klær har også så mye å si på hvordan jeg selv føler meg, så av og til så hjelper det bare å bytte antrekk for å føle seg enda bedre.

ANTIBAC: Det er ikke alle som er like flinke med renslighet, så jeg liker å desinfisere hendene mine både før og etter både show på scenen og privat.

xoxo ♥

5 TING JEG MÅ BLI FLINKERE TIL I 2020

📖: Lese mer bøker. Jeg kjøpte inn en haug med bøker for ikke alt for lenge siden, men de gikk rett i glemmeboken etter flyttingen. Jeg vet at det å lese kan ha utrolig stor effekt på hvordan en ser på livet, og man lærer stadig nye ting.

🏋🏼‍♀️: Uten tvil trening! Mange spør meg om mine treningsrutiner, men hemmeligheten er at jeg ikke har noe rutiner. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var innom treningssenteret. Jeg bor 1 minutt gange fra senteret også, så det er på tide jeg får meg bort noen ganger i uken.

💰: Jobbe enda bedre. En kan alltids bli bedre i det en gjør, å det kan jeg uten tvil på jobb. Flinkere til å snakke med kundene, flinkere til å selge og flinkere til å jobbe generelt. Aldri la en mulighet gli ut av fingrene mine.

⚖️: Spare, det er noe jeg uten tvil kan bli bedre på! Når det kommer inn mye penger over en lengre periode så er det lett for å ta det for gitt og også bruke pengene opp med en gang. I år må bli annerledes skal jeg få drømmeleiligheten min snart! Time to save money!

✅: Planlegge og fullføre. En god grunn til at jeg ikke har nyttårsforsett, for jeg er ikke like flink til å fullføre som jeg er til å planlegge. Når jeg først har satt meg ned og satt meg en plan så må jeg bli flinkere til å være effektiv med å fullføre. Bare det å blogge mens TV-en er på gjør at jeg kan bruke 2 timer i stede for 2 minutter på samme innlegg pga. at jeg blir distrahert.

xoxo ♥

Week Update

God morgen snupper!

Jeg håper alle har fått en bra start på uken, og hadde en bra uke som dere kan se tilbake til med glede. Selv så er jeg veldig fornøyd med hvordan sist uke endte, til tross for at jeg hadde min første og verste hangover på søndagen.

Sist uke startet ganske bra jobbmessig som jeg skrev om, men så var det ganske rolig og lite kunder i midten av uken før det så tok seg ganske bra opp igjen til helgen. Jeg vil si meg ganske fornøyd med årets første uke på jobb med tanke på hva vi hadde å jobbe med, men satser på en enda bedre uke denne uken!

I går fikk jeg våknet tidlig og fikset neglene mine for uken. Hater å ikke ha stelte negler på jobb, det gjør noe med hele væremåten min faktisk. Heldigvis så har jeg tatt meg fri fra jobb i dag, noe jeg merker kommer til å bli ekstremt deilig.

Det å jobbe 6 netter i uken er ganske hardt i lengden, så planen framover blir å prøve å jobbe Max 5 netter i uken med mindre jeg er på jobbreise til Bergen osv.

Nå har jeg jo også startet med YouTube igjen, å denne gangen på norsk igjen som dere kan se på forrige blogg innlegg. Målet for 2020 er å sette mer tid og fokus på bloggen og YouTube, så da er jo fridagene mine perfekt til å sette av til dem.

Ha en nydelig uke alle sammen! 

xoxo ♥

STRIPPER VLOG: SÅ MYE TJENTE JEG PÅ STRIPPEKLUBB EN LØRDAGS KVELD

Spontan video hvor jeg drar med meg kameraet på jobb en lørdags kveld for å vise dere hvor og hvordan jeg jobber, samt. hvor mye en kan tjene på en kveld der. Overraskende nok så har jeg aldri vært så sliten eller hatt så hard hangover som etter denne kvelden!

 

Håper dere liker videoen og ønsker å abonnere på kanalen min om dere ønsker flere videoer ;*

Musikken jeg stripper til:

Tusa – KAROL G, Nicki Minaj

Blinding Lights – The Weekend

Lola – Iggy Azalea, Alice Chater

Work – Rihanna, Drake

Rules – Doja Cat

7 rings – Ariana Grande

Hola Señorita – Maitre Gims, Maluma

Sweet but Psycho – Ava Max

Mother´s Daughter – Miley Cyrus

Sex – Guesswho

All the Time (feat. Max Bella) – Plinoffical

Ego – Chris Loco, Raye

 

Spotify spilleliste som jeg stripper til – HER 

xoxo♥

5 ting gutter gjør som er HOT

Spontan

Det er alltids et pluss. Menn som ikke trenger å planlegge alt til punkt og prikke, som ikke er redd for at ting ikke går som planlagt. Jeg er også ganske dårlig med å møte opp når gutter spør dager før om å møtes, da har jeg flere dager til å komme på grunner til at jeg ikke burde gå, så det ender alltids med å bli avlyst. (ehe)

Tar initiativ

Det er stor forskjell på å ta initiativet og være desperat, men det er alltids et stort pluss når en mann tar initiativet og kontroll. Hver dag på jobb så er det jeg som tar initiativet til å bli kjent med mennene som kommer innom klubben, men av og til er det faktisk menn som tar initiativet på jobb og det er alltids et stort pluss fra min side. Rett og slett sexy!

Ambisiøs

Ingenting er mer sexy enn menn som setter seg høye mål og arbeider hardt for å nå dem. Menn som tørr å satse høyt og leve utenfor A4 boblen. De forstår også mye bedre hvorfor jeg gjør det jeg gjør og hvorfor jeg satser så mye av tiden min på ting jeg den dag i dag ikke tjener så mye på.

Skiller seg ut

Både når det kommer til personligheten og hvordan de kler seg. Det å se noen ute i gatene som du ser på hele auraen at gir f*** i hva folk mener og tenker om han, det er så HOT! Det er ikke mye som skiller cocky fra selvsikker, men den lille forskjellen er så utrolig viktig.

Personlig interesse

Som jeg alltids har sagt, å står for enda så er det at utseende er det som får deg til å ville bli kjent med en person i første omgang (i fleste tilfeller), men det er personligheten som får deg til å finne ut om du enda vil bli kjent med personen. Så første date hjemme i sengen med Netflix er verdens verste date! Sex på første date skulle ikke vært en tanke om en faktisk ønsker å bli bedre kjent med personen. Ingenting er mer sexy enn menn som tar meg ut på middag eller en drink ute i offentligheten og ønsker å bli kjent med den egentlige Christina. Det å bare invitere meg ut viser at nr.1: jobben min er ikke noe de skammer seg over. nr 2: de er interessert i meg som person og ikke underlivet mitt.

xoxo ♥

first night

God kveld!

Da begynner jeg endelig å våkne litt til livet igjen etter en ganske bra start på uken. Jeg er faktisk overrasket over hvordan en mandags natt kunne bli så bra. Det var utrolig deilig å starte å danse igjen, å enda deiligere å bare sitte med champis i glasset å snakke om løst og fast med fremmede.

Er jo ikke rart jeg ikke orker å date på fritiden når jeg blir kjent med så mange fantastiske menn på jobb. Jeg vil faktisk si at møtet med flere av kundene har vært tusen ganger bedre enn datene jeg har vært på i livet mitt.

Så noe hvit måned på meg blir det nok ikke i år heller, haha! Ganske nysgjerrig egentlig på hvor mye champagne jeg drakk i 2019, for ettersom det kan bli 3-5 flasker på en kveld så blir det mye i løpet av 1 år. Men nå har vi jo flasker opp til 60.000, så i år blir det nok et lite fokus på kvalitet foran kvantitet 😉

Så nå får jeg egentlig bare hoppe i dusjen og gjøre meg klar for nok en kveld. Føler det er lørdag hver dag med denne hverdagen, haha. Jeg er ganske spent på hvordan det blir den gangen jeg faktisk tar med meg kameraet på jobb og dere får se tilstanden min når jeg drar hjem.

xoxo ♥