10 grunner til IKKE å bli stripper

 

1. Du får ikke timelønn.

2. Jobben vil ødelegge deg psykisk om du ikke er sterk psykisk fra før. 

3. Menn som tar deg som hore. 

4. Du kommer garantert til å måtte danse på menn som er 70+.

5. Økonomiske problemer om du ikke er flink med å trekke fra skatten når du får lønn. 

 

 

6. Du må være frampå og flørten med mannfolka for det er du som skal ta kontrollen. 

7. Må sminke deg, shave og bruke hæler hver natt. 

8. Du må drikke på jobb. 

9. Ukomfortabel naken. 

10. Det er bare på natten du jobber, så du er hjemme tidligst 04:00. 

 

 

Nå ble det veldig mye negativt om jobben min som jeg faktisk elsker over alt på jord, men det fordi de fleste jenter som ønsker å bli stripper ofte bare tanker på godene de hører om: masse penger og glamour. Dette er en jobb for et mindre antall jenter fordi den er krevende på en helt annen måte enn andre jobber. Det krever mye av en kvinne å utføre denne type jobb i lengden, for det kommer de nettene hvor du føler deg som den styggeste jenta i klubben, den som selger minst osv. Det er viktig å ikke bare snakke om hvor mye jeg elsker jobben, for ikke alle hadde hatt samme opplevelse som meg med jobben. 

 

xoxo ♥

Forfulgt hjem fra jobb

 

Jeg har egenlig aldri vært noe særlig redd av meg. Jeg kommer fra en liten by hvor det sjeldent skjer noe dramatisk, så det å jogge i mørket, gå hjem alene og generelt være ute alene når det er mørkt var aldri skummelt. Så flyttet jeg til Oslo, hvor jeg starter i en jobb som gjør at jeg alltids drar hjem midt på natten. Ettersom jeg har en jobb som inneholder alkohol så blir det å kjøre bil til og fra jobb uaktuelt. Jeg har da 3 valg: Buss, taxi eller gå. 

 

Taxi i seg selv er utrolig dyrt, spesielt på nattestid, noe som gjør at jeg sjeldent tar taxi hjem fra jobb. Det går ikke trikk, men bussen jeg kan ta bruker lengre tid enn det tar for meg å gå hjem, så jeg ender opp med å gå hjem. Heldigvis så er det lys, taxier og biler hele veien hjem, noe som gjør at jeg føler meg utrolig trygg når jeg går hjem. 

 

Jeg har opplevd å bli stoppet av fulle menn, men de forsvinner like fort som de kommer. Jeg kler meg stygt med vilje slik at jeg ikke skal vekke noe oppmerksomhet på vei hjem, men allikevel så skjer det samme hver natt… I løpet av min 15 minutters lange gåtur så blir jeg forfulgt av flere biler. De kjører forbi sakte, de snur for å komme tilbake og de stopper til å med opp for å få tak i meg.

 

Disse bilene er de som skal gjøre at jeg føler meg trygg når jeg går hjem, men det er dem som gjør at det blir ubehagelig. Det er nemlig taxier. Et spørsmål: Er det normalt her i Oslo at taxier stopper opp uten at du har gitt noe form for signaler for å spør om du vil sitte på? Om jeg ønsker å ta en taxi hjem så vinker jeg inn en taxi, men om en taxi stopper ved meg og spør om å sitte på så hadde ikke jeg forventet å betale, noe jeg sier også til dem. 

 

Jeg har blitt så lei av at taxier som sakker farten for å kjøre ved siden av meg der jeg går for å skrike ett eller annet til meg, for jeg (med musikk på ørene) verken hører hva de sier eller snur hodet mitt mot dem. Jeg skal hjem, å jeg kommer meg hjem selv! 

 

Har du opplevd noe lignende? Er det normalt at taxiene forfølger gående? 

 

xoxo ♥

Mamma og pappa skulle sett meg nå!

Til tross for at jeg resten av mitt liv skal leve uten noe kontakt med foreldrene mine så tenker jeg selvfølgelig på dem. Ikke på den måten at jeg skulle ønsket dem tilbake i livet mitt, for det har jeg forstått for lengst at det er noe som ikke kommer eller burde skje. Det er mer den tanken om at de skulle sett hvor bra jeg har det, hvor reflektert og selvstendig jeg har blitt.
Jeg vet at foreldrene mine skammer seg over meg når det kommer til valg av jobb, for selv blogging var noe de mislikte. Det som er så rart er at de som jeg kaller foreldre er dem som kjenner meg minst.
Meg og mamma. Moren min var så mye mer enn bare en mor for meg, hun var min beste venn. Jeg vil påstå å si at jeg og mamma hadde et veldig unikt forhold.
Jeg tror de hadde blitt overrasket hadde de sett min hverdag, hvordan jeg står på og selve tankegangen min. Moren min skal vite at jeg har tatt hennes positive sider med meg videre i livet. Hvordan hun alltids holdt det rent hjemme, å hvordan hun var så streng på å rydde etter seg når en har spist.
Pappa vet jeg at hadde smilt godt av meg hadde han sett meg når jeg fikk til å koble til ledninger slik at jeg fikk strøm i taklampa mi. Jeg var så heldig som hadde en far som kunne absolutt alt når det kom til bil, elektriske ting og alt av det jeg ikke interesserer meg for. Så jeg har jo virkelig måttet utfordre meg selv nå som jeg står på egne bein uten noe hjelp fra noen kanter.
Meg og pappa. Jeg var kanskje den av oss 3 søstre som var mest pappajente. Alt han gjorde hadde jeg også lyst til.
Jeg lever nå i Satans verden etter det jeg lærte som Jehovas Vitne, noe som hørres utrolig ille ut. Å leve i djevelens verden skulle være fristende og kanskje kjekt første perioden, men siden jeg nå ikke lenger har guden, Jehova i livet mitt som beskyttelse så skal jeg liksom alltids føle et tomt rom. Depresjon, ulykkelig og usikkerhet skal medfølge. Ja, dette var slik vi så på det å forlate religionen.
For meg har det gått andre vei. Deprimert, usikker og ulykkelig innenfor religionen, mens jeg har blitt selvstendig, livsnyter og lykkelig nå som jeg får leve mitt liv og følge mine drømmer som stadig blir oppfylt. Ja, mamma og pappa skulle virkelig sett meg nå!
xoxo ♥

En ny og bedre hverdag

God morgen snupper. 

 

Ny uke, nye muligheter. Jeg ligger nå ute og nyter solen i skrivende stund, ettersom det er nydelig vær i dag. Overraskende nok så har jeg både fått trent, handlet og dusjet, noe som er overraskende ja med tanke på at jeg normalt pleier å våkne 1-2 om ettermiddagen. Heldigvis så var jeg flink å la meg relativt tidlig slik at det var lett å komme seg opp av sengen. 

 

I det siste har jeg hatt utrolig stor interesse for både å lære mer og bidra mer når det kommer til å ta vare på kloden vår. Jeg satte meg frivillig ned å så på en 50 minutters lang video om havet, å hvordan det blir ødelagt av plast. Jeg ville si denne videoen for å få den ekstra motivasjonen til å bli flinkere på sortering og kjøpe mindre plast generelt. Blue – Et hav i krise heter filmen, å den vises på TV2 Sumo. Det skulle ikke mer til for å overbevise meg. 

 

 

Så når jeg var i butikken for å handle mat inn til uken så var det visse ting jeg gjorde annerledes:

 

♥ Jeg droppet plastpose på frukt og grønt. Alt jeg handlet har uansett skall rundt seg, så plastpose er ikke nødvendig engang. Jeg droppet også å ta plastpose over brødet. 

 

♥ Jeg velger produktene du kan kjøpe i løsvekt i stede for dem som har emballasje. Som oftest så er også disse produktene billigere, så her er det vinn-vinn. 

 

♥ Jeg skulle kjøpe meg handlenett, men dessverre så hadde de ikke flere igjen. Som oftest pleier jeg å ta med egne poser, rett og slett fordi jeg har en haug hjemme også. Ettersom jeg har blitt flink til å sortere så ser jeg at jeg har utrolig lite restavfall, så jeg får ikke bruk for handleposene. 

 

 

Jeg har også begynt å kutte ut kjøtt mer og mer. Det mer for helsen, men det å vite at det også er masse andre positive ting med å kutte ut kjøtt hjelper på. Jeg har ikke funnet den ene videoen som forvandlet meg, å som fikk meg til å aldri ville røre kjøtt igjen. Det er mer bare det at jeg er litt lei kjøtt, å jeg ønsker å leve grønnere. 

 

Jeg har utrolig lyst å prøve meg som vegetarianer, å det er ikke mye jeg føler jeg må kutte ut for å bli det. Jeg prøvde idag å bytte ut melk med havremelk i kaffen, å det funket egentlig ganske bra. Samtidig så kjente jeg at jeg ikke hadde trengt egget, for bare avokado, salt og pepper var utrolig digg. 

 

Kom gjerne med dine tips både når det kommer til ting jeg kan gjøre for å hjelpe til med å redde kloden vår, å når det kommer til et grønnere liv. Jeg har lyst å gjøre alt jeg kan for å være med å bidra, men jeg merker at jeg ikke har mest kunnskap om emnet, noe som gjør at jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte. 

 

xoxo ♥

ukens spørsmål

God ettermiddag snupper. 

 

Da var det endelig søndag, min favorittdag i uka. Jeg sitter nå med beina i fotbad og maske i hele fjeset etter å ha vasket hele leiligheten fra topp til tå. Søndagen er dagen hvor grønnsåpe og klorin kommer fram, for den dagen skal gulvet skinne og det ikke skal være et støvkorn å finne. Det gjør det mye kjekkere å starte en ny uke når en ikke trenger å ha unødvendig stress i bakhodet pga. du vet det er ting som burde ryddes. Rot gjør meg stresset i lenden. 

 

Det var jo nydelig vær i dag også, så det å ta på seg noen lette klær og flippers for å gå ut å kjøpe brød og en kopp kaffe var digg. Utrolig deilig start på dagen. Så planen videre idag er å hoppe i dusjen etter fotbadet og maske, for så å begynne å filme litt. Mulig jeg tar meg en tur til ut i finværet, men samtidig så føler jeg ikke helt behov for det idag ettersom det er mye å gjøre hjemme. Så var det spørsmålene deres som dere stilte meg på Instagram, som kommer her: 

 

 

Skatter du? 

Ja det gjør jeg selvfølgelig. Både det jeg får av inntekter fra bloggen og strippingen blir fakturert og registrert i regnskapet, så alt av inntekter skatter jeg av. 

 

Når kommer du tilbake til Bergen?

Jeg har dessverre ingen framtidige planer om å dra tilbake til Bergen. Jeg synes Bergen er en nydelig by, å jeg skal garantert tilbake. Jeg vet bare ikke når jeg drar tilbake, men jeg kommer nok tilbake en tur i løpet av året. 

 

Hvordan kaprer en hjerte ditt? 

Det er allerede kapret 😉

 

Hvor mye fillers har du tatt i leppene? 

Jeg føler ikke det er noe grunn til å si hvor mye jeg har tatt ettersom det er et naturlig produkt som forsvinner etter 6 måneder. Det jeg kan si er at jeg tar å fyller på hver 3-4 måned, å da fyller jeg 1ml med stylage som jeg gjør hos herlige Evelyn Beauty and Youth. 

 

 

Hvor er den nye lampen din fra? 

Denne lampen har jeg fått utrolig mye spørsmål om, noe jeg uten tvil forstår. Den er jo bare nydelig, å så unik! Det var bare flaks at jeg så butikken, for jeg så den når jeg gikk en omvei til trening. Den heter Crystal City og butikken finner du i Grønland. De har 2 butikker som ligger vegg til vegg for hverandre, så hvis du ikke finner det du liker i den første så gå i nabo-lokalet. 

 

Hva ser du etter i en fremtidig mann? 

Det aller viktigste for meg som jeg legger mest vekt på er at han er en gentleman. En som tar litt kontroll og som er stabil. Jeg takler ikke vinglepetter som sier en ting, men som plutselig gjør en annen ting. Det er litt grunnen til at jeg faller for eldre menn. Jeg er en kvinne som har kontroll på livet mitt, er selvsikker og vet hva jeg vil. Jeg trenger en mann som er lik, en som jeg kan lage planer med uten å måtte være usikker på om planene faktisk går gjennom. I need a man, not a boy.

 

Kan du melde deg på Paradise Hotel 2020?!

Jeg søkte for PH 2019, å kom til intervju uten å komme lengre. Så jeg tar dette som et signal på at jeg ikke kommer til å komme med om jeg søker igjen. Jeg har prøvd, å jeg lyktes ikke. Så hvorfor kaste bort mer tid på å prøve. Samtidig så vet jeg ikke helt om det er det jeg ønsker lengre. Det å være på Paradise Hotel er jo selvfølgelig en opplevelse i seg selv, men den målgruppen som du får som følere i etterkant er ikke dem jeg sikter til gjennom mine sosiale medier. 

 

Hvor skal du reise i år?

Jeg har faktisk ikke store planene i år når det kommer til ferie. I år er fokuset å jobbe og spare til leilighet, men så langt så er planen å dra tilbake til London i desember. Mulig det blir en tur til et varmere land når høsten og det kalde været er tilbake, men så langt ingen planer. 

 

 

Hvor lang tid tar det når du bestiller fra Fashionnova.com?

Det tar rundt 2-3 uker. Vil si det tar 2 uker om du bor i Oslo-området, å 3 uker om du bor utenfor. 

 

Hvor høy er du?

1,65. 

 

Hva heter klubben du jobber på?

String Showbar, å ligger å Skippergata. 

 

Ha en nydelig søndag alle sammen! ♥

 

xoxo ♥

 

husmor

 

For en utrolig deilig dag! Jeg har de siste dagene hatt det så utrolig bra med meg selv, vært sterk og tatt godt vare på meg selv. Jeg tok meg nemlig en tur ut til butikken for å handle ettersom jeg manglet litt i kjøleskapet til mitt neste måltid, så jeg var ganske så sulten når jeg dro til butikken. Du vet hva de sier: det er når du er sulten du kjøper ting du ikke skal ha. 

 

Når jeg dro til butikken så vurderte jeg en sjokolade eller noe smågodt, for det er tross alt lørdag. Jeg plukker det jeg trenger av frukt og grønt som jeg trengte, å når jeg står og ser på hylla med snop så frister det ikke. Jeg hadde ikke lyst å stappe kroppen min med masse sukker og kunstige søtstoffer. Det ødelegger både huden min, å jeg vet at frukt er tusen ganger bedre for både kropp og i smak. Så flinke Christina gikk ut av butikken med masse bær og frukt i stedet. Yey!

 

 

Jeg tror faktisk jeg hadde passet utmerket som husmor. I det siste har jeg fått skikkelig dilla på å rydde og stelle med hjemmet mitt, vaske klær og kjøpe blomster. En av jobbene mine er jo bloggen, å den kan jeg gjøre hjemme i sofaen. Jeg hadde nok aldri greid å være 100% husmor uten å jobbe med noe, for det hadde ødelagt den følelsen av å være selvstendig. Å tjene sine egne penger har alle godt av.

 

Nå ser jo jeg også på The Real Housewives of Beverly Hills som selvfølgelig påvirker meg. Disse damene er jo bare helt rå, å det livet de lever tror jeg at alle kvinner kunne ønske seg. 

 

Roser er uten tvil de fineste blomstene spør du meg. Jeg har alltids hatt et stort hjerte for roser, så jeg må alltids ha dette i hus. Det gjør så mye med leiligheten å ha blomster, det gjør den så mye mer levende. 

 

Men nå får jeg ta å springe. Jeg har ikke stelt meg engang, å jeg skal være på jobb om 30 minutter. Så i dag pakker jeg sminken med å tar å fikser alt på jobb. Forhåpentligvis blir det en bra avslutning på uken med masse champis og dans. Spørsmålet er da hva jeg skal ha på meg i dag, hvilke kjole er kjolen som i dag skriker: moneydress 😉

 

 

God Helg ♥

 

xoxo ♥

naked in bed

God morgen mine herlige snupper!

 

Da var det lørdag igjen, å nok en gang så har uken flydd ifra meg. Jeg har hatt en fantastisk uke med gode venner, fulle dager og kjekke ting i vente. Jeg har hatt veldig mye fokus på å ikke kaste bort tiden min på ting som jeg ikke ønsker, å heller fokusere på det som gir gnisten til glede i hverdagen. En lang god frokost, trene det jeg synes er kjekt, holde det ryddig og fikse i leiligheten. Slike små ting er ting som gjør at jeg går med et smil om munnen. 

 

 

Jeg har den siste tiden fått forespørsler av en del jenter om hvordan en starter opp som stripper, men det er et spørsmål de alltids starter med: får en godt betalt? Jeg har tidligere snakket litt om lønna som stripper, men samtidig så synes jeg det blir feil å ha dette i fokus. Om det er pengene som i hovedsak får en til å vurdere dette yrket så sier jeg med en gang at dette ikke er jobben for deg.

 

Så når folk spør meg om det er godt betalt så kan jeg dessverre ikke svare på dette. Det rett og slett fordi det varierer så mye fra person til person hvor mye en tjener. Så hvis en starter opp bare pga. pengene så kan en bli utrolig skuffet hvis en plutselig ikke tjener noe, for ja det kan også hende. Så er det oppklart. 

 

 

Noe som igjen er utrolig kjekt å fortelle er at jeg for første gang har fått filmet når jeg stripper på jobb! Jeg hadde nemlig besøk av mine nydelige gutter, Jarand og Kevin som holdt meg med selskap på jobb mens det var rolig. Det måtte utnyttes så de filmet for meg mens jeg strippet, noe som jeg har lagt ut et snutt av på Snapchat (CHRISTINA_LGRD).

 

Det har vært en enorm etterspørsel etter å få se meg danse, å nå er det endelig slik at dere skal få se litt! Det blir nok også snart en video hvor jeg kommer til å ta med litt flere klipp. Vi planla nemlig noe utrolig genialt i går som vi tenkte å fikse sammen i løpet av ikke så alt for lang tid. 

 

 

Videre framover nå så hadde jeg satt utrolig stor pris på om dere hadde kommentert i kommentarfeltet hva dere ønsker å se og lese mer av. Jeg har nemlig litt jernteppe i det siste, så jeg hadde vært evig takknemlig om dere sier hva dere ønsker slik at jeg ikke skiver om noe som ikke interesserer dere i det hele tatt. Det gjør det lettere for meg, å kjekke for dere å lese ♥

 

Å for dem av dere som lurer. Ja, jeg sover naken ;p

 

 

xoxo ♥

mensen på jobb

 

Med tanke på jobben min så er spørsmålet om mensen noe mange har spurt meg om. Jeg skjønner godt at folk lurer, for jeg lurte selv på hvordan jeg skulle kombinere dette. Jeg har gjort mine tabber i løpet av tiden, men føler meg nå like avslappet som om jeg ikke har mensen. Ettersom jeg går på p-piller så har jeg nesten ikke smerter, samtidig som jeg ikke har så utrolig med blod. Tar meg maks 4 dager så er det over. Men når jeg har mensen så har jeg lært meg noen triks.

 

Selvfølgelig er bruken av tampong et must, men det er noen ting en må gjøre annerledes. Det viktigste å tenke på er selvfølgelig tråen, for en ønsker ikke å la kunden se den. Før tok jeg bare å droppet å dra ut tråen, men en gang så var den plutselig kommet til syne. Dette så jeg etter jeg hadde hatt en show, så tror du ikke jeg stresset som f**n. Kunden hadde ikke på noe måte vist at han hadde sett det, å med alkohol i bildet og meg som danser så fikk han nok ikke med seg dette. Heldigvis, haha! Etter denne opplevelsen bestemte jeg meg for å kutte av tråen, eller putte tampongen den andre veien. Begge deler fungerer toppers. 

 

Ikke mest delikate emne, men intressant er det. En skulle tørre å snakke om emner som sex, mensen og kropp uten å føle ubehag. Dette er en naturlig ting som vi er født med, som alle vet hva er. Det er jo ikke noe sjokk at jeg får mensen, spørsmålet er bare hva jeg gjør når jeg får det i min situasjon. Jeg har vurdert spiral ettersom jeg har hørt at du så og si mister mensen da, men så er det den smerten alle snakker om når den blir satt inn… 

Noen som har erfaring med spiral?

 

xoxo ♥

“du ser ut som en million”

Reklame | Glitter.no

 

Jeg vet ikke helt hva som foregår i dag, men tiden bare løper ifra meg noe så vanvittig. Jeg føler jeg ikke har fått gjort noe som helst i dag, å det er bare noen timer til jeg skal tilbake på jobb. Ikke skjønner jeg helt hva jeg har brukt tiden på, for jeg har bare vært i leiligheten i dag. Spist en god frokost, blogget litt, svart på litt mailer og boret litt i taket for å finne ut hvilke type tak jeg har slik at når de kommer å henger opp lampa mi i morgen så er de forberedt. 

 

Det er ikke tvil om at jeg den siste tiden har hatt mye fokus på typ diamanter og alt som skinner. Jeg har den siste perioden skaffet meg både øredobber, ringer, klokker og halskjeder som skinner. Jeg har egentlig alltids hatt et hjerte for diamanter og skinnende stener som ligner diamanter, da dette gir en veldig ren og sofistikert look synes jeg. Jeg føler det gjenspeiler meg så utrolig bra, for det er slik jeg vil beskrive meg selv. Jeg føler at mange kan ha det inntrykket over at siden jeg jobber som stripper så er listen over sexpartnere uendelig, at jeg er skitten og lett på tråen. 

 

Selv så synes jeg alt dette er en motsetning av meg som person, for til tross på at jeg har den jobben jeg har så påvirker ikke den min hverdag. Jeg ligger ikke med en mann med mindre jeg har noe form for følelser for han, at det er en connection. Bare det å ta meg tid til menn er vanskelig, for jeg er redd for å kaste bort verdifull tid som jeg kunne brukt på meg selv og det jeg brenner for. Jeg kan påstå at jeg har flere som kan punktere at lett på tråden er ikke Christina Lægreid 😛 

 

1. HER Ι 2. HER (lignende) Ι 3. HER

 

Det som er så kjekt er at en trenger faktisk ikke å bruke flere tusen for å se glam ut. Det meste av bling jeg eier kjøper jeg på Glitter, som er en av mine favorittbutikker for tiden. De har nydelige produkter, men til en grei pris som gjør at alle får muligheten til å føle seg litt ekstra glam. De har faktisk 25% avslag på alt EKTE SØLV ved kjøp av minst 2 produkter.  (klikk her for å komme direkte til tilbudet)

 

Det er så utrolig hva litt detaljer kan gjøre med hele antrekket egentlig. Et eksempel er antrekket jeg hadde på meg i går som dere ser øverst på bildet. En kunde kom bort til meg og sa jeg så ut som en million. Hadde det ikke vært for at jeg hadde det smykket og detaljer som glitret så hadde han nok ikke kommet med den kommentaren, men kommentert puppene mine heller f.eks. Detaljer gjør alt! Så nå som det nærmer seg 17. mai, sommer og sol så er det rette tiden å finne fram blinget. Gjør det lille ekstra når du skal på stranden å ta på noen freshe øredobber og litt ringer, på den måten er plutselig en ganske basic strand outfit blitt mer eksklusiv og sofistikert. 

 

1. HER Ι 2. HER Ι 3. HER Ι 4. HER Ι 5. HER

 

La deg selv få lov til å skinne i sommer! 

 

xoxo ♥

på jobb i morgenkåpe

 

For en dag! Jeg startet dagen mye tidligere enn nødvendig ettersom jeg våknet av meg selv, for så noen timer senere bli skikkelig uggen. Trøtt og kvalm, i tillegg til at jeg så vidt kan gå fordi jeg er så gangsperr etter gårsdagens økt. Jeg ble liggende litt før jeg fant ut at jeg ønsket å hente taklampa jeg hadde bestilt før jeg tok meg en hvil. Heldigvis så var det akkurat en tur ut som skulle gjøre susen, så jeg kviknet opp å har holdt meg våken siden jeg sto opp.

 

Jeg har til og med lekt elektriker i dag! Kuttet kabler, koblet sammen og fått lys i lampa mi. Så eneste som gjenstår er å henge den opp, noe jeg er usikker på om jeg burde gjøre selv. Jeg er nemlig ganske sikker at taket mitt er gips, så da skal en sikre det ekstra godt. Jeg får ta å bestille meg en handyman hjem for å gjøre den jobben tror jeg 😉 

 

 

Jeg har fått utrolig mye spørsmål om hvor jeg kjøpte denne lampa. Ettersom dette ikke er en normal butikk som jeg plutselig så når jeg gikk en plass jeg aldri hadde gått før, så har jeg ikke navnet her å nå. Navn på butikken skal jeg finne ut av og legge ved når jeg legger ut sluttresultatet når jeg har fått hengt den opp. 

 

Nå sitter jeg på jobb å gruer meg til første kunde kommer inn. Jeg er nemlig førstemann på scenen i dag, å med mine bein som gjør vondt å bare løfte… Føler ikke det kommersiell til å se særlig bra ut, men etter første runde så har jeg varmet litt opp slik at det ikke blir like vondt. Hater virkelig den gangsperren. Det som er kjekt er at jeg har en jobb hvor jeg kan gå med morgenkåpe, noe som er dødsdigg. Jeg måtte ha noe som jeg lett kunne ta av å på uten å bøye meg for mye. 

 

 

xoxo ♥