Happy Halloween

God kveld snupper! Tenkte bare å komme med en liten oppdatering mens jeg sitter i bilen på vei til jobb (nei det er ikke jeg som kjører for dem som lurer på det med tanke på at jeg skriver til dere). Jeg har nemlig tatt med meg kameraet på jobb i dag! Jeg skal prøve så langt det lar seg gjøre å filme for dere min kveld på jobb, så jeg håper det blir en bra dag og en bra video!

Jeg håper alle har hatt en fin Halloween så langt! Selv så skammer jeg meg over at jeg hadde glemt ut at det var Halloween i dag, så jeg hadde ingenting sukker å kunne gi bort.. Jaja, neste år.

Champagne og private dance for alle penga

Reklame | SkinnyCoffeeClub.com

Det blir feil å si god morgen nå, men jeg våknet faktisk ikke før 15.00 i dag. Jeg tenkte at jeg skulle ta meg en dag hvor jeg kunne sove så lenge jeg ville før jeg skal stå opp senest 12 fremover. Jeg var nemlig ikke i seng før 05.00 i går, så det var godt med litt søvn. Nå sitter jeg og drikker min Skinnycoffeclub (bruk koden CHRISTINALEGREID for 20% avslag på handlekurven din) kaffe som er en livredder for at jeg skal holde meg slank selv uten trening. Jeg har nemlig ikke funnet noe treningssenter her enda, så da blir det tur ute og litt squats på rommet.

 

Jeg skal stikke en tur ned til et kjøpesenter som ligger rett i nærheten, Stovner kjøpesenter for å kjøpe inn mat for uken. Etter det så blir det å lage mat, hoppe i dusjen og gjøre seg klar for en ny kveld på jobb. I går var en utrolig kjekk dag på jobb hvor jeg tjente mine første skikkelige penger. Champagne og private dance for alle penga! Haha!

Som dere ser så er pengene på bildet ikke vanlige norske lapper. Det er nemlig mulig for kunden og kjøpe disse pengene for å tipse oss dansere med. Du kan til og med få lapper som er verdt 20 kroner, så det er utrolig kult! Jeg tenkte å lage en spørsmålsrunde bassert på strippeklubb de neste dagene, så har dere spørsmål dere lurer på ang. hvordan strippeklubb fungerer, sleng dem inn i kommentarfeltet under!

 

offisielt klubb stripper

Jeg sitter nå på toget på vei inn mot Oslo for å møte tante og søskenbarnet mitt. Jeg er faktisk overraskende våken i dag til tross for at jeg sovnet i bilen på vei hjem fra jobb i går fordi jeg var så sliten. Det som irriterer meg her jeg sitter nå er at jeg ikke tok noen bilder av hva jeg brukte, dette var liksom det eneste jeg knipset i går. Men for å si det slik, det er nøyaktig slik som på film. Garderoben er fullt med skap og sminkebord med stoler hvor alle jentene kaster av og hiver på seg klær. Ordet sjenert finnes ikke her.

Med tanke på at det var mandag så forventet jeg ikke at det skulle bli en pang start med masse penger inntjent, spesielt ikke meg som først måtte se hvordan de jobber. Uansett så er jeg utrolig klar for en ny kveld i kveld! Jeg håndterte pole dance på scenen utrolig bra fikk jeg beskjed om, så dette skal gå fint!

Det er ikke tvil om at det er en krevende jobb hvor du må by mye på deg selv, være sterk og tåle å høre at du ikke er fin nok av kunder. Det stemmer, så mental styrke er det viktigste i denne bransjen!

Her skal jeg bo de neste ukene

Da var jeg framme. Jeg har akkurat fått en liten omvisning rundt i leiligheten av sjåføren som plukket meg opp på Gardemoen. Jeg føler bokstavelig talt jeg er blitt slengt inn i en film. Jeg kom til en mørk leilighet med alle lysene avslått og ingen lyd. Det skal være 5 jenter som bor i denne leiligheten sammen med meg, å de lå nok alle og sov når jeg kom. Utrolig nysgjerrig på hvordan de ser ut og hvordan de er som person. Er de snille, bitchy, careface eller hva? Det får bare tiden vise.

Jeg sitter nå i en seng, halvparten av min egen på et rom som er mitt de neste 2-3 ukene. Det er rart å tenke at her skal jeg bo, ganske lenge og faktisk. Jeg har i alle fall funnet ut at plassen jeg bor på heter Stovner og ligger litt utenfor Oslo, så når jeg skal på jobb i kveld så blir vi hentet. Så får jeg sjekke hvordan det er med transport her på dagtid, for jeg skal ikke sløse bort tiden min her nede på å sove!

ØNSK MEG LYKKE TIL I KVELD!

strippeklubb + sex = sant? // ukens spørsmål

Hadde ikke du sluttet som stripper?

Både ja og nei. Det ble egentlig litt brått slutt fordi jeg fikk jobb på et utested hvor jeg jobbet natt hver lørdag, noe som gjorde det vanskelig å fortsette som stripper i tillegg. Samtidig så savnet jeg det å ha kollegaer, noe som er grunnen til at jeg ser på det å jobbe i strippeklubb som mer positivt.

 

Innebærer ikke det at du må selge sex også?

Det går jo rykter om at noen har gjort det, å dessverre er det noen tilfeller hvor kvinner er blitt så griske etter lett-tjente penger at de har ikke lagt grenser. Men dette er ikke akseptabelt i klubben jeg skal jobbe på. Aldri har jeg eller kommer jeg til å ha sex med en kunde uansett. Så nei, sex er IKKE en del av jobben. 

 

Hvor skal du bo når du er i Oslo?

Jeg skal bo i en leilighet som eies av strippeklubben jeg skal jobbe på.

 

Hva heter klubben du skal jobbe på og hvor mye jobb blir det på deg?

Jeg skal jobbe på String Showbar i 2-3 uker, 6 kvelder i uken.

Hvor i Stavanger holder du på med pole fitness?

Det er på treningssenteret 24/7 Mariero. Der kan jeg både gå på timer de har og trene selv utenom.

 

Feiret du halloween når du var Jehovas Vitne?

Nei, Jehovas Vitner holder seg langt unna denne feiringen.

 

Hva pleide du å gjøre på halloween når du var liten?

Vi gjorde aldri noe spesielt, det var som en vanlig dag. Eneste som var annerledes var at foreldrene mine skrudde av ringeklokken og alle lysene i gangen slik at det skulle se tomt ut i huset når barn kom for knask eller knep. Jeg husker jeg gikk fra dør til dør en onsdagskveld det var halloween med en dame i menigheten, det var utrolig flaut. Jeg var ikke så gammel og vi kom på døren rett etter ungene hadde vært å banket på. Husker jeg hatet å måtte gå den kvelden, helt til en dame gav meg en liten slikkepinn selv om jeg ikke spurte.

 

Strippeklubb og Vi Menn modell

Det stemmer snupper, jeg drar til Oslo for å jobbe på strippeklubb! Det er derfor jeg både har trent og øvd så mye på pole dance den siste uken, for jeg reiser allerede i morgen! Jeg har alltids hatt lyst til å prøve å jobbe på klubb for jeg føler det er noe helt annet enn det jeg har holdt på med. Jeg har så mange spørsmål. Hvor mye tjener de? Hva er grunnen til at de andre jentene begynte med dette? Hvordan foregår det? Det er så mye jeg vil ha svar på.

For 1 år siden så dro jeg på en strippeklubb for å se om jeg fikk meg jobb, men jeg var for stor. Den dag i dag, 10 kilo lettere så fikk jeg jobb. Jeg skal jobbe på String Showbar i 2-3 uker, samtidig som jeg skal ha en shoot med Vi Menn mens jeg er i Oslo. Er jeg ikke allerede familiens sorte får så er jeg det i alle fall nå, hehe! Men jeg gleder meg skikkelig, for jeg er så utrolig nysgjerrig på alt innenfor dette! Jeg vet jeg hadde angret meg i hjel hadde jeg sakt nei til denne muligheten.

pole dance

Yeey, endelig fredag! Musikken står på fullt på rommet mitt og jeg tøyer ut i alle stillinger jeg kan komme på. Jeg har nemlig de siste dagene øvd som bare det når det kommer til pole dance. Jeg hater å være den dårligste i klassene, så jeg har gått tidlig om morgenen og sent på kvelden for å kunne øve for meg selv. Jeg øvde i går på morgenen, kom hjem og så på tusen videoer av hvordan en gjør de forskjellige tingene for så å gå tilbake om kvelden og prøve på nytt. Bare fra morgen til kveld så jeg stor framgang!

 

Jeg har lagt ut litt videoer på både Snapchat (Christina_lgrd) og Instagram, så sjekk det gjerne ut om dere ikke allerede føler meg!

ANBEFALER ALLE Å TESTE UT DENNE SPORTEN! I LOVE IT!

fått meg jobb i Oslo

Reklame | Foto: Tore Aasland

Dette er mildt sagt helt ubeskrivelig! Jeg her nemlig nå fått mulighet til å flytte til Oslo for 2-3 uker for å jobbe. Ikke bare én, men to jobber venter meg der! Hva jeg skal gjøre og når jeg skal reise kan jeg ikke avsløre helt enda, men det er ikke lenge til jeg kan skrike ut. Jeg ser på dette som en utrolig stor mulighet for meg til å teste ut Oslo, for det er jo her jeg innerst inne vil bo. Så nå får jeg se om dette livet er bedre enn livet i Stavanger.

 

Utenom dette så går dagene i ett her hjemme også. Jeg skal nemlig jobbe både fredag og lørdag denne uken, noe som jeg gleder meg utrolig til. Jeg ser virkelig fram til å se hva folk kler seg ut som på Halloween festen, for den kommer til å bli bra!

 

GREIER DU Å GJETTE HVA JEG SKAL JOBBE MED?