spørsmål og svar om operasjonen

Da er det bare noen dager til jeg skal operere for første gang. Jeg har aldri vært i narkose engang, så for meg så blir alt nytt. Heldigvis så er jeg overhode ikke stresset, da dette er et valg jeg bestemte meg for for flere år siden. Jeg har tenkt grundig over fordeler og ulemper med silikon, å jeg er utrolig glad for at jeg ventet såpass lenge før jeg tok valget. Men nå som det skjer så tenkte jeg å svare på noen spørsmål om operasjonen som dere har lurt på: 

 

Hva skal jeg operere?

Jeg skal ta silikon og brystløft. 

 

Hvor skal jeg operere?

Jeg drar til Istanbul i Tyrkia på en klinikk som heter Esteworld. Jeg har valgt å operere meg i utlandet fordi det både er billigere og jeg har hørt og sett utrolig mye bra resultater fra dette stedet. For meg som også skal ta brystløft så føler jeg meg tryggere der, for der vet jeg at de har lang erfaring, samtidig som de tar vare på meg i en hel uke før jeg drar hjem. Det er noe jeg ikke liker med norske sykehus, du må dra hjem bare noen timer etter operasjonen. 

 

Hvor mye koster det?

Selve operasjonen koster 30 000,- men da er hotell inkludert i prisen. Vi blir også hentet og kjørt til flyplassen, så eneste som ikke er inkludert er flybilletten. 

 

Når skal jeg operere?

Vi reiser 3. mars, å selve operasjonsdagen er 4. mars. 

 

Drar jeg alene?

Jeg er så heldig som har fått med meg søsteren min, Melissa. 

 

Hvor mye skal jeg ta?

Jeg tror jeg kommer til å ende opp med noe mellom 300-400 gram. 

 

Hvorfor skal jeg operere?

Det er rett og slett fordi dette er noe jeg har ønsket i en god del år nå, så dette er ikke et spontant valg. Jeg husker at jeg sa når jeg var mindre at jeg aldri kom til å ta silikon, men det var før puppene mine ble påvirket av at jeg gikk mye opp å ned i vekt. Det er slik det burde være når en velger å ta en såpass stor operasjon, du må tenke og vurdere dette valget over flere år. En kan forandre tankegang, så ikke forhast meg slike valg. 

 

Uken som gikk

♥ Ukens humør ♥

Ehe… Denne uken har jeg vært mer ustabil enn det jeg kan huske jeg har vært på lenge. Jeg startet uken med å ta en test som viste at jeg ikke var gravid, noe som jeg igjen skulle få et klart bevis på i slutten av uken da jeg var så heldig å få søster rød på besøk. Jeg synes nesten det er rart at humøret mitt er mer opp/ned når jeg sluttet på p-piller, for skulle det ikke være omvendt? Jeg har i alle fall hatt noen følelsesmessige dager, da jeg plutselig kunne felle noen tårer på gata. Er evig takknemlig for at denne uken er over! Blææh!

 

♥ Ukens hendelse ♥

Jeg tror aldri jeg har vært så redd, sjokket og fascinert på en gang! På lørdag var jeg vitne til min første brutale slåsskamp. Det var en haug med menn som fikk seg en på tryne, men det var spesielt en som det kunne gå skikkelig gale med. Jeg husker jeg tenkte at han var død i 2 sekunder der han lå på bakken etter å ha blitt sparket i fjeset. Heldigvis så greide han seg, å han pustet hele tiden mens vi ventet på ambulansen. Det var en utrolig uggen følelse å se dette, så jeg håper jeg slepper å se noe lignende igjen… 

♥ Ukens favorittlåt på jobb ♥

Time – Onuka

 

♥ Ukens jobb-antrekk ♥

Hvis jeg husker rett så tok jeg faktisk ikke så mye bilder av hva jeg hadde på meg på jobb denne uken. Uansett så var det mye det samme jeg hadde på meg egentlig, men favorittplagget mitt var denne svarte singlet-kjolen med noen svarte stay-ups. 

♥ Ukens cravings ♥

Sjokolade ♥

 

♥ Ukens serie ♥

Gossip Girl. Var ganske flink med å jobbe mer sist uke, noe som gjorde at jeg enda ikke er ferdig med serien. 

 

♥ Ukens YouTube-video ♥

 

 

Jeg får pupper mens klassekameratene mine får barn og utdannelse

Om en uke på denne tiden så har jeg nye pupper! Omg, det er helt utrolig å tenke over at det faktisk skjer så snart. Jeg har så mye tanker i hodet at jeg ikke helt forstår hva som kommer til å skje. Det jeg lurer mest på er hvordan det kommer til å se ut og hvor vondt det kommer til å gjøre etterpå. Heldigvis så har jeg med meg søsteren min, Melissa som støtte. 

 

I natt så tok drømmene mine meg helt tilbake til barneskolen, tilbake til barndomshjemmet mitt og klassekameratene mine. Så når jeg våknet så fikk det meg til å bli nysgjerrig på hvor de egentlig er i dag. Det som var så artig med klassen vår var at vi var 8 jenter og 8 gutter i begynnelsen, å noen av dem har jeg enda litt kontakt med i dag men ikke så mye. Så når jeg begynte å søke på alle sammen så fikk jeg sjokk! Mange var både forlovet og hadde barn, mens andre studerte i andre byer eller utlandet. Noen jobbet i forsvaret, mens noen hadde havnet på skole i Alta. Det var så utrolig artig å se hva folk gjør med livet sitt, for det er så mye variasjon bare på oss 16 mennesker som startet på samme plass. 

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg endte opp akkurat der jeg endte opp, å det håper jeg de andre også er med sine valg. Jeg kunne aldri byttet ut livet jeg har levd til nå mot en ring på fingen, et barn eller en annen utdannelse, men jeg håper jeg noen gang får muligheten til å se disse igjen å høre med dem om deres liv å hva glede de har fått av det. Jeg tror at alt skjer med en mening, å det er nok derfor jeg elsker livet som jeg har nå så utrolig mye. 

xoxo ♥

Han runket mens jeg danset for han – STORYTIME

Jeg vet rett og slett ikke hvor jeg skal begynne når det kommer til denne historien, for alt hendte så fort. For noen uker siden så hadde vi en gruppe menn på jobb som hygget seg. Jeg hadde hatt et show med en av dem, å han hadde visst fortalt om sin positive opplevelse til vennene sine. Litt senere så hoppet en av kompisene ut i det, så han kjøpte et privat show med meg før vi stengte.

 

Han setter seg i sofaen å jeg starter showet mitt med han. Jeg begynner å danse på han først, før jeg etter hvert ender opp på gulvet. Jeg danser på gulvet og snurrer rundt polen (mens jeg gjør dette så har jeg ryggen til ham). I det jeg snur meg så tar det noen sekunder før jeg registrerer at han har knappet opp buksa og dratt fram snabelen! Jeg blir så sjokkert og stresset, samtidig som jeg merker jeg blir kvalm. Jeg går fra å leke sexy og sensuell til forbanna på sekundet jeg faktisk skjønner hva som skjer her. Jeg husker ikke hva jeg sa til han for jeg var så i sjokktilstand, men det tok ikke lang tid før sabelen var tilbake der den skulle være. 

 

Jeg skjønner enda ikke den dag i dag hva som fikk han til å bare ta seg den rettigheten. Hva tenkte han med? Eller det er jo egentlig åpenbart hva han tenkte med! Jeg har i etterkant lurt på hva kompisen egentlig har sagt til han angående showet han hadde, for jeg har aldri opplevd at en mann bare gjør noe slik. Så joda, en opplever mye rart med fulle menn på strippeklubb. Dette er visst ikke første gang slik skjer ifølge de andre jentene, men vi takler det like dårlig hver gang.

 

Selv om det ikke sjokkerer meg at menn kan bare gjøre dette så tenker jeg at dette aldri kunne skjedd om det var omvendt. Hvis det hadde vært en mann som danset for meg så hadde jeg ikke akkurat dratt opp skjørtet og lekt med meg selv mens han drev å “grining on the floor”. Mulig det er noen gamle jenter som kunne funnet på slik, men jeg tror det er et utrolig mindre tall enn menn. 

 

Hva hadde du gjort i denne situasjonen?

Ønsker dere flere storytimes?

 

xoxo ♥

UKENS SPØRSMÅL

Reklame | STRONGER, Luxushair

Når skal du til Bergen, å hvor lenge blir du?

Jeg kommer til Bergen fra 1. April – 14. April. Jeg hadde egentlig tenkt å bli der 1 måned, men siden klubben er stengt hele påskeferien så gidder jeg ikke å reise hjem for så å reise tilbake for en uke. Så kom gjerne innom After Dark Gentlemen´s Club mens jeg jobber der om du er 25+. 

 

Har du tips til tightser som ikke er gjennomsiktige til trening?

Tightsene mine fra STRONGER er en av få som er 100% ikke gjennomsiktige. Nydelig passform og enda bedre kvalitet, så dette er tightsene jeg uten tvil med hånden på hjerte kan anbefale. 

 

Hvor mye silikon skal du ta i puppene?

Har ikke vært på konsultasjon enda, da dette skjer dagen før operasjonen. Selv så tror jeg at jeg kommer til å ende på noe mellom 300-400 gram.

 

Hvor skal du operere?

Drar til Istanbul i Tyrkia. 

 

Dater du noen nå?

Nei.

Har du eller har du noen gang hatt sugardaddy?

Haha! Jeg fikk en haug med forespørsler på snapchat etter jeg la ut innlegget med sugardaddy som overskrift, men nei jeg har aldri hatt og kommer aldri til å takke ja til dette. Hvis menn ønsker noe fra meg så får de heller komme på jobben min å spandere champis på meg og få et strippeshow. Utenfor klubben er jeg utilgjengelig. 

 

Hvor gammel er du?

21 år. Jeg blir 22 år 16.mai, så jeg er 97-modell. 

 

Bruker du extensions, eller er håret ditt så langt?

Nei, håret mitt er faktisk så langt. Jeg har extensions fra Luxushair som jeg bruker av og til bare for å få mer fylde, men det er lenge siden jeg har brukt dem nå fordi jeg har ikke farget dem tilbake etter jeg farget dem grå. 

 

Er det dyrt på strippeklubb?

Jeg vil si at alkohol er ganske likt som andre plasser, men selvfølgelig så er det å kunne bruke tid med danserne en eksklusiv vare som selvfølgelig koster en del ekstra. 

 

Hvorfor stresset du så utrolig mye sist uke? 

Jeg var 100% sikker på at jeg var gravid. 

xoxo ♥

møbler til leiligheten

Hva mer kan jeg egentlig si enn, OMG!? Jeg fant nettopp drømme-møblene mine til leiligheten, å dette er møbler som er mulig å få tak i! Her har du akkurat min type stil når det kommer til møbler, luksuriøst og sofistikert, i kalde farger. Skikkelig prinsesse-møbler mildt sagt. Møblene er bestillingsvarer som jeg har fått tak i fra en dansk kjede som leverer til Norge (takk Gud for det!). Jeg tenker at jeg unngår å komme ut med navn får jeg faktisk har kunnet sett kvaliteten med egne øyne for sikkerhets skyld, men jeg kan ikke tro at dette kan bli noe feil. 

 

Jeg skulle så ønske vi hadde mer denne type møbler i Norge. Muligens vi har det, men jeg har ikke funnet noe enda så tips meg gjerne om du sitter på mer informasjon. Jeg har funnet en butikk i Oslo som jeg er blitt helt forelsket i, kjøpte et speil (SE HER) der for litt siden som jeg er helt forelsket i. De har både sminkebord av speil, nydelige lysekroner, dekorasjoner osv. men møbler i denne sjangeren mangler de…

Enda litt usikker om jeg skal ta sofa eller stoler i første omgang. Frister å ta begge, men har ganske så begrenset med plass som gjør at en av dem må nok vente til ny leilighet i framtiden. Hvilke hadde du valgt? 

 

xoxo ♥ 

I’m feeling sexy and free

God morgen mine herlige snupper. Jeg kom nettopp inn dørene, da jeg hadde time for påfyll av vippene mine i dag. Jeg hadde time i dag 11:30, å det er helt borte på Bergkrystallen, så jeg var livredd for at jeg kom til å forsove meg eller ikke greie å stå opp med tanke på hvor sliten og trøtt jeg var når jeg la meg i går. Det som er så utrolig artig er at hver gang jeg har en time tidlig så greier jeg fint å stå opp, men så fort jeg skal stå opp tidlig bare fordi jeg vil starte dagen så er det nesten umulig å få meg opp. Det er nesten slik at jeg må bestille time over alt hver dag for å få meg selv til å stå opp, haha! 

 

Jeg er utrolig glad for en tydelig start på dagen med tanke på været vi har i Oslo i dag! Det er jo rett og slett vår i dag. Derfor tenkte jeg å ta turen ned til sentrum nå for å spise lunsj ute, eller i alle fall på en kafe med store vinduer. Mulig det er litt kaldt enda for å sitte ute… 

 

I dag skal jeg også sette meg ned å filme inn YouTube video, må bare shoppe litt først hihi. Nå skal ikke jeg love for mye, men forhåpentligvis får jeg redigert denne perfekt til fredagen. Det blir sminke, gossip og fashion! I dag føler jeg meg på topp 100 med denne solen som skinner i leiligheten min, jeg føler meg skikkelig bra i dag. Så når jeg er i godt humør så blir jeg mer motivert til å snakke foran kameraet. Så følg med!

XOXO ♥

Jeg utforsker ulovlige sider av verden

Hva er det nå jeg skal teste ut som jeg ikke allerede har gjort? Er det noe jeg enda ikke har gjort som jeg ikke egentlig har hatt lov til, da spesielt i forhold til min tidligere levemåte? Jeg skal ærlig innrømme at jeg alltids har trodd at vi er alle her for en grunn, vi har alle våre oppgaver i verden. Jeg tror ikke det er uten grunn livet mitt er som det er blitt, for uansett hvor brutale ting jeg har gått gjennom så føles alt så riktig. Det har vært så overraskende lett. Derfor har jeg nemlig begynt å interessere meg i blant annet det å lese horoskop. 

 

Jeg vil ikke kalle meg selv overtroisk, men jeg synes dette er spennende å se litt nærmere på. Bare se hvordan dette året stemmer med mitt horoskop, om det er noe sammenheng. Dette er nemlig ting som avskys av Jehovas Vitne. Foreldrene mine rev ut horoskop-sidene i magasinet for de ikke ønsket å ha slik i huset. Så da tenkte jeg som den opprørske datter jeg er at jeg skal utforske dette nå. Så langt så har det vært utrolig spennende og interessant, for mye av det viser seg å være slik som det beskrives også. 

 

Så langt har jeg bare tatt å lest horoskop fra nettsider som elle.no, så om du har noe tips til andre steder eller andre ting som jeg kan undersøke innenfor dette som hadde vært interessant for meg så tips meg gjerne!

uken som gikk

Da var det på tide å oppsummere hva som faktisk hendte sist uke. Det var en relativt kjedelig uke for min del, men det skjedde nå litt som jeg kan se tilbake på med et smil. Hva synes dere egentlig om slike innlegg som dette? Er de kjekke å lese, eller kunne jeg like greit droppet å bruke tid på disse innleggene?

 

♥ Ukens humør ♥

Stresset. Ikke bare litt heller, det har bare blitt værre med dagene. Jeg har nemlig en ting som jeg har reagert på som jeg virkelig ikke håper er slik jeg muligens tror. Jeg har ikke hatt muligheten til å finne ut av svaret heller, jeg måtte vente til denne uken. Så forhåpentligvis så får jeg svaret denne uken, hvor jeg forhåpentligvis får svaret jeg helst ønsker! 

♥ Ukens innkjøp ♥

Denne uka ble det litt mer shopping enn det som var planlagt, men men… 

♥ Ukens favorittlåt på jobb ♥

Break up with your girlfriend, I´m bored – Ariana Grande

Har du enda ikke hørt det nye albumet hennes, thank u, next så burde du gjøre det. Hun har flere sanger der som dere kommer til å elske!

♥ Ukens jobb-antrekk ♥

Sist uke tilbrakte jeg faktisk meste av dagene på jobb i morgenkåpe. Haha, det er ikke mange som kan gjøre på jobb med mindre man har hjemmekontor. 

♥ Ukens cravings ♥

Sushi! Omg, jeg vet ikke hvor mange ganger denne uken jeg har tenkt på sushi. Heldigvis så greide jeg å kontrollere meg, for ellers hadde det vært sushi til frokost, middag og kvelds hver dag. Har en sushi restaurant rett ved meg som lager fantastisk sushi, så når det er så nærme så er det enda vanskeligere å motstå fristelsen. 

♥ Ukens serie ♥

Gossip Girl ♥ Kom sikkert som et sjokk. Begynte på sesong 5 denne uken, å det er bare 6 sesonger, noe som gjør at jeg må finne en ny serie i løpet av uken. Har dere noe tips? 

 

Jeg skal også ha ukens spørsmål denne uken, så spør gjerne om hva dere enn lurer på!

Legg også gjerne med om dere ønsker svaret skriftlig eller på YouTube.

xoxo ♥