møbler til leiligheten

Hva mer kan jeg egentlig si enn, OMG!? Jeg fant nettopp drømme-møblene mine til leiligheten, å dette er møbler som er mulig å få tak i! Her har du akkurat min type stil når det kommer til møbler, luksuriøst og sofistikert, i kalde farger. Skikkelig prinsesse-møbler mildt sagt. Møblene er bestillingsvarer som jeg har fått tak i fra en dansk kjede som leverer til Norge (takk Gud for det!). Jeg tenker at jeg unngår å komme ut med navn får jeg faktisk har kunnet sett kvaliteten med egne øyne for sikkerhets skyld, men jeg kan ikke tro at dette kan bli noe feil. 

 

Jeg skulle så ønske vi hadde mer denne type møbler i Norge. Muligens vi har det, men jeg har ikke funnet noe enda så tips meg gjerne om du sitter på mer informasjon. Jeg har funnet en butikk i Oslo som jeg er blitt helt forelsket i, kjøpte et speil (SE HER) der for litt siden som jeg er helt forelsket i. De har både sminkebord av speil, nydelige lysekroner, dekorasjoner osv. men møbler i denne sjangeren mangler de…

Enda litt usikker om jeg skal ta sofa eller stoler i første omgang. Frister å ta begge, men har ganske så begrenset med plass som gjør at en av dem må nok vente til ny leilighet i framtiden. Hvilke hadde du valgt? 

 

xoxo ♥ 

I’m feeling sexy and free

God morgen mine herlige snupper. Jeg kom nettopp inn dørene, da jeg hadde time for påfyll av vippene mine i dag. Jeg hadde time i dag 11:30, å det er helt borte på Bergkrystallen, så jeg var livredd for at jeg kom til å forsove meg eller ikke greie å stå opp med tanke på hvor sliten og trøtt jeg var når jeg la meg i går. Det som er så utrolig artig er at hver gang jeg har en time tidlig så greier jeg fint å stå opp, men så fort jeg skal stå opp tidlig bare fordi jeg vil starte dagen så er det nesten umulig å få meg opp. Det er nesten slik at jeg må bestille time over alt hver dag for å få meg selv til å stå opp, haha! 

 

Jeg er utrolig glad for en tydelig start på dagen med tanke på været vi har i Oslo i dag! Det er jo rett og slett vår i dag. Derfor tenkte jeg å ta turen ned til sentrum nå for å spise lunsj ute, eller i alle fall på en kafe med store vinduer. Mulig det er litt kaldt enda for å sitte ute… 

 

I dag skal jeg også sette meg ned å filme inn YouTube video, må bare shoppe litt først hihi. Nå skal ikke jeg love for mye, men forhåpentligvis får jeg redigert denne perfekt til fredagen. Det blir sminke, gossip og fashion! I dag føler jeg meg på topp 100 med denne solen som skinner i leiligheten min, jeg føler meg skikkelig bra i dag. Så når jeg er i godt humør så blir jeg mer motivert til å snakke foran kameraet. Så følg med!

XOXO ♥

Jeg utforsker ulovlige sider av verden

Hva er det nå jeg skal teste ut som jeg ikke allerede har gjort? Er det noe jeg enda ikke har gjort som jeg ikke egentlig har hatt lov til, da spesielt i forhold til min tidligere levemåte? Jeg skal ærlig innrømme at jeg alltids har trodd at vi er alle her for en grunn, vi har alle våre oppgaver i verden. Jeg tror ikke det er uten grunn livet mitt er som det er blitt, for uansett hvor brutale ting jeg har gått gjennom så føles alt så riktig. Det har vært så overraskende lett. Derfor har jeg nemlig begynt å interessere meg i blant annet det å lese horoskop. 

 

Jeg vil ikke kalle meg selv overtroisk, men jeg synes dette er spennende å se litt nærmere på. Bare se hvordan dette året stemmer med mitt horoskop, om det er noe sammenheng. Dette er nemlig ting som avskys av Jehovas Vitne. Foreldrene mine rev ut horoskop-sidene i magasinet for de ikke ønsket å ha slik i huset. Så da tenkte jeg som den opprørske datter jeg er at jeg skal utforske dette nå. Så langt så har det vært utrolig spennende og interessant, for mye av det viser seg å være slik som det beskrives også. 

 

Så langt har jeg bare tatt å lest horoskop fra nettsider som elle.no, så om du har noe tips til andre steder eller andre ting som jeg kan undersøke innenfor dette som hadde vært interessant for meg så tips meg gjerne!

uken som gikk

Da var det på tide å oppsummere hva som faktisk hendte sist uke. Det var en relativt kjedelig uke for min del, men det skjedde nå litt som jeg kan se tilbake på med et smil. Hva synes dere egentlig om slike innlegg som dette? Er de kjekke å lese, eller kunne jeg like greit droppet å bruke tid på disse innleggene?

 

♥ Ukens humør ♥

Stresset. Ikke bare litt heller, det har bare blitt værre med dagene. Jeg har nemlig en ting som jeg har reagert på som jeg virkelig ikke håper er slik jeg muligens tror. Jeg har ikke hatt muligheten til å finne ut av svaret heller, jeg måtte vente til denne uken. Så forhåpentligvis så får jeg svaret denne uken, hvor jeg forhåpentligvis får svaret jeg helst ønsker! 

♥ Ukens innkjøp ♥

Denne uka ble det litt mer shopping enn det som var planlagt, men men… 

♥ Ukens favorittlåt på jobb ♥

Break up with your girlfriend, I´m bored – Ariana Grande

Har du enda ikke hørt det nye albumet hennes, thank u, next så burde du gjøre det. Hun har flere sanger der som dere kommer til å elske!

♥ Ukens jobb-antrekk ♥

Sist uke tilbrakte jeg faktisk meste av dagene på jobb i morgenkåpe. Haha, det er ikke mange som kan gjøre på jobb med mindre man har hjemmekontor. 

♥ Ukens cravings ♥

Sushi! Omg, jeg vet ikke hvor mange ganger denne uken jeg har tenkt på sushi. Heldigvis så greide jeg å kontrollere meg, for ellers hadde det vært sushi til frokost, middag og kvelds hver dag. Har en sushi restaurant rett ved meg som lager fantastisk sushi, så når det er så nærme så er det enda vanskeligere å motstå fristelsen. 

♥ Ukens serie ♥

Gossip Girl ♥ Kom sikkert som et sjokk. Begynte på sesong 5 denne uken, å det er bare 6 sesonger, noe som gjør at jeg må finne en ny serie i løpet av uken. Har dere noe tips? 

 

Jeg skal også ha ukens spørsmål denne uken, så spør gjerne om hva dere enn lurer på!

Legg også gjerne med om dere ønsker svaret skriftlig eller på YouTube.

xoxo ♥

 

5 ting jeg vil oppleve i Oslo

God kveld. 

 

Litt sen oppdatering, men jeg har hatt tankene mine alle andre plasser enn hvor virkeligheten er. Så mens jeg har drømt meg bort i en verden jeg nå bare kan drømme om, så har jeg tittet litt på hva Oslo har av skatter. Plasser jeg har lyst å oppleve, se og smake. Jeg fant utrolig mange plasser som jeg ikke engang visste om, samtidig som jeg så plasser som jeg alltids har hatt lyst til å oppleve. Derfor har jeg valgt ut mine 5 favorittplasser som jeg forhåpentligvis får opplevd i løpet av ikke alt for lang tid: 

 

1. Brunch hos Miss Sophie.

Er det en plass jeg kunne tenke meg å dratt en søndags morgen for en sen frokost med venninner så er det uten tvil her! De har brunch på søndager fra 11:00-18:00, å det de serverer ser fantastisk ut! 

2. Ballettforestilling på Operaen. 

Skulle det ha seg slik at Operaen arrangerer en ny forestilling med Svanesjøen så er jeg uten tvil en av de første som kommer til å bestille billetter. Dans har vært en del av livet mitt siden jeg var liten, så det å kunne se en forestilling hvor dans forteller historier hadde uten tvil gitt et stort inntrykk på meg!

3. Drinker hos Magic Ice Bar.

Denne baren er uten tvil en av de kuleste barene jeg så langt har hørt om! Det sies at til og med glassene er laget av is. 

4. Omvisning på slottet.

Jeg har alltids hatt lyst til å se med mine egne øyner hvordan det ser ut inne på slottet, hvordan de bor der. Det er helt utrolig i seg selv at det er hjemmet til noen, samtidig som det er et så mektig hus. 

5. Middag på Maaemo.

Denne restauranten er den eneste i hele Norge med over 1 Michelin stjerne, da de har fått hele 3 stjerner. Selv om ikke rettene er de største, så hadde jeg elsket å kunne smake på disse rettene. Det er jo ikke uten grunn de har fått disse stjernene, så det må være noe som skiller dem ut fra alt annet i Norge. 

Har du opplevd, sett eller smakt noe av dette? 

 

vårens hotteste!

Reklame | Dennis Maglic

1. HER  2. HER  3. HER  4. HER 


God kveld mine herlige snupper. 

Da var det endelig lørdag! Selv så har jeg brukt lørdagen så langt i sengen med serie og en stor kopp kaffe. I går kjøpte jeg inn en haug med frukt, kiwi, appelsiner, mango, bananer, blåbær osv, så det ble en forfriskende frokost! Jeg gjør nemlig alt for å ikke bli syk, noe jeg føler alle blir på denne tiden, så jeg passer på å få i meg alle vitaminene mine. Men over til hovedpunktet mitt med dette innlegget! 

 

Nå er det nemlig bare 2 uker til vinteren over, noe som betyr at vi endelig kan si hallo til våren! Våren er uten tvil min favoritt årstid, da blomstrene blomster, solen titter mer og mer fram å en kan legge vinterjakken bakerst i klesskapet. Så i den sammenhengen så tenkte jeg å vise mine vår favoritter fra Dennis Maglic. Dette er en av mine favoritt butikker. Er du interessert i mote, det lille ekstra og den siste trenden så er dette nettbutikken for deg! 

1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER  6.HER  7. HER

my valentines day…

Happy Valentines Babes! 

Håper alle har fått en nydelig start på dagen med masse kjærlighet. Selv så startet jeg kjærlighetens dag med en god frokost hvor jeg unte meg litt sjokolade ved siden mens jeg har ligget i sengen og sett på Gossip Girl. Jeg har egentlig ikke de største planene for Valentines. Det blir ansiktsmaske, farge bryn og ta meg en tur i sentrum for å titte litt. Jeg fikk meg nemlig nytt kamera i går som jeg har veldig lyst til å teste ut!

 

Grunnen til at jeg liker å gjøre noe spesielt på valentines dagen er egentlig mest fordi selv denne dagen var en dag jeg ikke fikk feiret som Jehovas Vitne, noe som var pga. religiøs opprinnelse eller noe slik. Jeg er egentlig en ganske håpløs romantiker, så denne dagen har jeg alltids blitt tiltrukket av. Så den dagen jeg har en mann ved min side så må han være forberedt på at denne dagen så kan han ikke ha noe andre planer, haha! Jeg husker på barneskolen at en beundrer la igjen et kjærlighetsbrev på pulten min mens jeg var vekke, noe som er det søteste jeg kan huske har skjedd meg. Han hadde skrevet med glittergele, så det lå åpent på pulten min for å tørke, så hele klassen så hva han hadde skrevet. De sommerfuglene jeg hadde i magen da var vanskelig å kontrollere. Gode minner ♥

HVA ER DET SØTESTE NOEN HAR GJORT FOR DEG?

Hverdagen til en stripper

God morgen snupper. 

Nok en ny dag i vente, å av en eller annen grunn så har døgnrytmen min snudd seg tilbake til normalen. Før så kunne jeg legge meg 05.00 å våkne 18.00, å jeg våknet opp enda trøttere uten forståelse over hvordan jeg kunne sove så lenge. Det var også slik at de dagene jeg våknet tidlig så måtte jeg sove noen timer før jobb for å ikke sitte på jobb med tunge øyne. Heldigvis så har det for en eller annen grunn snudd seg. I dag f.eks. så våknet jeg av meg selv 11.00, noe som har gitt meg god tid til å kunne slappe av og nyte dagen. Jeg greier nesten ikke å legge fra meg PC-en etter jeg fikk den i går, den er så utrolig behagelig. Jeg elsker nye ting! 

 

Så i dag har jeg planlagt kommende YouTube-videoer som jeg forhåpentligvis kan starte å filme allerede de neste kommende dagene, jeg må bare få tak i et nytt kamera. Jeg tenkte å skaffe meg Canon PowerShot G7X Mark 2, men kom gjerne med tips om dere vet om et som er enda bedre til vlogging.

 

Så nå tenker jeg at jeg må legge fra meg PC-en for en gang skyldig, ta på meg treningstøyet og få svettet litt. Det er tross alt ikke lenge til jeg må ta meg en hel måned vekke fra trening, så jeg får bare komme meg bort mens jeg kan. Så er jeg flink på trening i dag så skal jeg belønne meg selv med litt sol, for det hadde jeg virkelig hatt godt av i denne kulden!

 

HVA ØNSKER DU AT DEN FØRSTE YOUTUBE FILMEN SKAL OMHANDLE?

Valentines gave til over 10K

Jeg har egentlig bare ventet på at det skal skje, det var bare et spørsmål om tid. For noen dager siden så tok nemlig min gamle Mac kvelden, noe som betydde at jeg måtte ut å skaffe meg en ny PC. Jeg har egentlig bare ventet på en grunn til å kunne une meg denne nye skjønnheten som jeg falt pladask for så fort den ble lansert, nemlig MacBook. Det er den eneste av Mac sine MacBook-er som du får i Rose Gull, noe som nesten er hovedgrunnen til at jeg skulle ha denne, hehe. Jeg elsker virkelig rosa så mye ja, men den ser jo utrolig bra ut også da!

 

Så er det jo også Valentines på torsdag, så da blir dette en tidlig gave til meg selv. Dette er uten tvil den beste gaven jeg har unt meg selv på lenge, å det trengtes virkelig med tanke på at min 5 år gamle Mac brukte 5 år bare på å slå seg på i slutten. Så min plan på Valentines blir nok Gossip Girl på min nye Mac før jobb. Kanskje jeg unner meg selv å ikke lage middag den dagen, men at jeg kjøper meg noe godt ;*

HVA ER DINE VALENTINES DAY PLANER?