Halvnaken i musikkvideo!

 

Musikkvideo: CHECK! 

 

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har snakket om at det er en ting jeg virkelig har lyst til, å være med i en musikkvideo. Nå er jeg det, ganske så lettkledd også. Jeg elsket hvordan denne videoen ble, å jeg er utrolig takknemlig som faktisk fikk være med på videoen hans. Ikke nok med at jeg fikk være med, jeg fikk også være i mitt beste ess som stripper. Om dere ikke allerede har sett denne videoen så må dere sjekke den ut! (Video i enden av innlegget) 

 

Ellers så står alt bra med meg og mine nye pupper. Jeg fikk endelig dusjet i dag, så det var kjekt å endelig få se dem bedre stående i speilet. Det som er så fascinerende er at jeg, til tross for at jeg både hadde en større operasjon og mer arr, så har jeg hatt mindre smerter. Allerede på dag to var jeg ute på shopping med Melissa og følte meg helt fin i formen. 

 

 

 

Jeg er utrolig glad for at jeg har sluppet så mye smerter ettersom det hadde vært kjedelig for både meg og Melissa om jeg hadde blitt sengeliggende i 3 dager… Så i morgen tenkte vi å utforske Istanbul litt mer. De har jo nemlig butikker som Chanel, Fendi, Sephora osv. her, så blir nok litt shopping mens vi er her ;*

 

Så nå tenker vi å stikke på senteret rett ved oss for å teste ut KFC for første gang! Jeg har nettopp våknet etter en lang powernap mens Melissa var nede å trente litt, så vi er begge ganske sultne på noe digg. 

 

 

xoxo ♥

Slik gikk operasjonen

 

God morgen!

 

Da var det gjort, endelig! Dagen i går gikk så utrolig fort når vi kom på sykehuset, for i motsetning til sist gang når jeg ventet på rommet i 2-3 timer før jeg skulle operere så var det ingen ventetid denne gangen. Det var papirer å signere, blodprøver og leger som skulle sjekke det ene og det andre. Så når jeg trodde jeg skulle sitte og vente i noen timer så kommer en dame inn å sier at det er operasjonstid. 

 

Jeg er utrolig glad for at det gikk så fort, for jeg ville bare få det overstått. Så etter 3-4 timer ifølge søsteren min så var jeg ferdig operert og tilbake til rommet. Det som var så utrolig digg, jeg hadde nesten ikke smerter. Ikke noe som helst smerter i dag heller. Det eneste som var ganske ekkelt var at jeg ristet som et helvete når jeg våknet, å det gjorde jeg i minst 20 minutter om ikke lengre. Men så fort det var over så hadde jeg ingen plager. Det sier jo nesten seg selv at jeg skalv etter å ha ligget naken på et iskaldt rom i så mange timer. 

 

 

Jeg har ikke fått sett puppene mine skikkelig enda, men jeg fikk se dem litt når de åpnet og sjekket hvordan dem så ut. Alle, til og med søsteren min sier at de ser fantastiske ut og ut ifra det jeg så så er jeg utrolig fornøyd med resultatet. Ikke nok med at jeg fikk løft denne gangen, jeg byttet også silikonen ut med runde proteser, som faktisk var 25 gram ekstra. Så nå har jeg 450 cc i stede for 425 cc. 

 

 

Så nå ligger jeg alene på rommet mens søsteren min kjøper litt snacks. Vi fikk nemlig beskjed om at vi skulle ligge på sykehuset en dag ekstra, så da må vi kose oss litt. Vi var faktisk så uheldige som ikke fikk bagasjen vår i går, den forble i Oslo. Heldigvis så hadde jeg det meste av mitt i håndbagasjen, men nesten alt av Melissa sine saker kommer ikke før senere i dag. 

 

Det er ganske rart å være tilbake, for jeg føler jeg nettopp var her. Samtidig så elsker jeg å være tilbake ettersom alle er så utrolig snille med meg her. Føler meg så velkommen av alle, å mange husker meg også igjen. Faktisk utrolig glad for at jeg måtte tilbake, for alt går jo så utrolig fint her. Får vondt av tanken på at jeg skulle gjort det i Oslo ettersom jeg har hørt alle som har syke smerter og må dra hjem samme dag. Her får jeg sove over ikke bare en, men to dager sammen med masse smertestillende slik at jeg føler meg fin hele tiden. 

 

Silikonen jeg hadde sist gang. 

 

xoxo ♥

Boob Job Nr.2

God morgen babes!

 

Da sitter vi på Gardemoen, å vi har allerede sittet her siden 08:00 ettersom søsteren min kom med fly fra Haugesund ganske tidlig. Det er så deilig å ha henne med denne gangen, slik at jeg slepper å reise alene igjen. Det gir meg faktisk en mulighet til å tørre å utforske byen de siste dagene når jeg føler meg frist nok til det.

 

Det er faktisk noe jeg er ganske nyskjerrig på, hvor mye smerter jeg kommer til å ha denne gangen. Ettersom jeg nesten ikke hadde smerter sist gang så gruer jeg meg ikke, samtidig som jeg har en god anelse om at det blir mer denne gangen ettersom jeg skal kutte mye mer. Heldigvis så gleder jeg meg bare så utrolig mye at jeg driter i om jeg får smerter eller ikke 😛

 

 

Det som er så digg med å reise til Tyrkia for operasjonen er å kunne bo gratis på hotell i 1 uke, samtidig som jeg opererer meg allerede dagen etter vi er kommet. Så ja, i morgen på denne tiden så sitter jeg sikkert på sykehuset å venter på boob job nr. 2 😛 Denne gangen skal vi faktisk på et nytt hotell også, så det blir kjekt med litt forandring. 

 

Jeg tenker å filme denne opplevelsen ettersom jeg nå har en støttepartner med meg som kan hjelpe, så følg meg gjerne på YouTube (HER) for å få med dere når videoene er ute! Jeg kommer også til å legge ut bilder på Onlyfans (HER) av resultatet for spesielt interesserte ;*

 

 

GOD HELG!

 

xoxo ♥

“Håret mitt var fint før, nå er det GOALS!”

Jeg skulle til å skrive god morgen ettersom jeg var så flink å stå opp 09:00 i dag, men etter å ha sittet i frisørstolen i 3 timer så fant jeg nå ut at det ikke lengre kan kalles morgen. Det stemmer, 3 timer! Å da er det nok mange av dere som lurer på hva jeg har funnet på med håret mitt, ettersom det tok så lang tid. Det er også den dyreste frisørtimen min noen gang, men jeg har aldri vært så fornøyd heller som jeg var da jeg gikk ut dørene i dag. 

 

Bildet som dere ser under er bildet av håret mitt før vi hadde gjort noe. Jeg hadde ikke engang gredd gjennom det før jeg gikk til frisøren, så lat som jeg er. Jeg dro til den godt omtalte frisørsalongen Eco Cult, en salong hvor de har kunder som Sophie Elise, Ulrikke Falch, Martine Johansen og mange andre kjente fjes. Jeg hadde utrolig høye forventninger med tanke på hvem som går der kan man si. 

 

Før

 

Jeg bestilte time hos nydelige Tamra som du kan få tak i HER. Dama i seg selv er jo bare nydelig, å det å sitte i en stol med henne som tutlet med håret mitt fikk meg til å føle meg trygg, samtidig som tiden fløy. 3 timer føltes som 1. Eco Cult hadde nemlig en kampanje på 30% på hair extensions ut hele juli som ble utført av dyktige lærlinger. Mange tenker kanskje “men du trenger ikke enda mer hår Christina?”. 

 

Etter

 

Det er sant at jeg både har langt og tykt hår, men jeg har alltids ønsket enda mer fylde. Bare se forskjellen på bildene! Håret mitt var fint fra før, men nå er det GOALS! Jeg skal nemlig framover delta på en del shooter osv, som gjør at jeg ønsker å perfeksjonere. Jeg liker det lille ekstra, å siden jeg har mulighet og pengene til det så ser jeg ikke noe feil i å gjøre det.

 

Her ble det brukt 75 stk kreatinbonds (blanding av 50cm og 60cm).

 

xoxo ♥

my day + best beauty hack

 

God kveld babes ♥

 

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har satt på How do you sleep? av Sam Smith de siste dagene. Den musikkvideoen er så utrolig inspirerende, det er bare noe med den som tar oppmerksomheten min. Har du sett den? Jeg har også sett ferdig alt som er å se av The Handmaid´s Tale nå, noe som er hjerteskjærende. Heldigvis så har jeg ikke sett gårsdagens episode av den nye serien Euphoria som er uten tvil min nye favoritt, så den skal jeg se etterpå når eg har laget meg middag.

 

Når det kommer til hva jeg har gjort i dag, så har jeg faktisk vært ganske produktiv med tanke på at det har vært så utrolig nydelig vær! Jeg har klippet og redigert ferdig en ny YouTube-video som kommer ut i morgen (ABONNER HER). Jeg fikk også slikket litt som i ca. 1 time mens jeg fikk lest en bok som jeg holder på med, men det var så grusomt varmt i dag. Så jeg tok turen tilbake til Bare Flyt for en liten pause fra solen. Jeg kjøpte nemlig et intro tilbud hvor du får 3 timer for prisen av litt under 2 ca. Det jeg ikke tenkte på er at du må bruke disse 3 timene innen 1 måned, noe som betyr at jeg må bruke det innen 1 uke, med tanke på at jeg ikke kan ligge i basseng etter operasjonen.

 

Det som var artig var å kjenne forskjell på i dag og søndag. Jeg slappet mye bedre av denne gangen og var mer komfortabel i situasjonen.

 

 

Jeg prøvde forresten en ganske kul beauty hack i dag, nemlig å putte beautyblenderen i vaskemaskinen. Det funket genialt! Først så tok jeg dem på hurtigprogram, det fungerte ikke så bra. Når jeg etterpå prøvde et program på 90 grader, som tok rundt 1 time så var de så godt vasket som overhode mulig. Aldri fått dem så rene når jeg vasket dem for hånd. Anbefales! 

 

Så nå skal jeg lage meg litt mat og se litt serie før jeg tar tidlig kvelden. jeg skal nemlig tidlig til frisøren i morgen for å gjøre noe med håret som jeg aldri har testet ut før, så jeg gleder meg virkelig til å bare få sette i gang prosessen! Hva tror du jeg skal gjøre? 😉

 

xoxo ♥

Q&A – GAMING, FORHOLD, BBL +

Reklame | Femme Luxe

For en nydelig start på en nokså herlig uke, ikke sant? Selv så fikk jeg så mye unnagjort i går, utenom det jeg faktisk sa jeg skulle gjøre: ukens spørsmål… Derfor kommer den nå. Men til tross for at jeg ikke fikk gjort den ferdig, så fikk jeg filmet en video til YouTube som skal være ferdig i morgen, samt. ryddet leiligheten, tatt noen telefoner og svart på noen ubesvarte mail.

 

Jeg sitter nemlig enda å venter på noen stoler som jeg bestilte fra Danmark som er rett rundt hjørnet nå. Fram til nå så har jeg måttet sitte i sengen, eller på en krakk som ikke er så særlig behagelig, så er litt desperat etter å få stolene mine nå før avreise. 

 

Utenom det så var faktisk grunnen til at jeg ikke fikk postet innlegget i går fordi jeg faktisk dro ut på en liten date 😉 

 

Kjole – HER

 

Liker du eldre menn?

Det har aldri vært noe hemmelighet at jeg har foretrukket å date eldre menn, i stede for menn på min alder. Det for så mange grunner som jeg i løpet av min dating historie legger merke til. Jeg har fått det bekreftet flere ganger av forskjellige personer at jeg er veldig voksen for alderen, noe som uten tvil skyldes min fortid og hva jeg har måttet gå gjennom uten så mange rundt meg. Jeg er ikke en kvinne med drømmer, men en kvinne med mål. Å jeg trenger en mann som også har funnet seg selv og vet hva han ønsker av livet, noe svært få 22 år gamle menn gjør. 

 

Når skal du begynne å streame? 

Begynner i morgen (24.07.19). Følg med på mine sosiale medier for å få nøyaktig tidspunkt. Instagram: CHRISTINALEGREID – Snapchat: CHRISTINALGRD

 

Hvor høy er du?

1,65. (med mine høyeste hæler: 1,85)

 

Ønsker du å gifte deg og stifte familie i framtiden? 

Jeg har alltids vært fast bestemt på at jeg ønsker å gifte meg, men å stifte familie er noe jeg aldri har hatt behov for. Jeg ønsker ikke å få barn til verden om jeg ikke har tid til dem, eller at jeg kommer til å føle at dem står i veien for andre mål i livet. barn er nydelige, men jeg vil ikke være egoistisk å få barn fordi status eller fordi jeg bare vil ha, men så må barnet være på barnehage fra det åpner til det stenger. bare det å få barn i denne verden er noe som ikke frister, ettersom det skjer så mye vondt. Bare det presset unge møter i dag, jeg ønsker ikke at barnet mitt skal vokse opp i et slik samfunn.

 

Hva liker du å drikke av alkohol om du skal ut på byen?

Hvitvin, Champagne og Tequila er favorittene ♥

 

Kjole – HER

 

Hvem er du på fest?

Haha, godt spørsmål! Jeg er litt av alt vil jeg tro, det kommer helt ann på hvem jeg er med. Som oftest så ender jeg opp å strippe på vorsj når vi har drukket en del, haha! Jeg er i alle fall den som danser og har det gøy hele natten. 

 

Hva må til for å bli kjent med deg?

Det er faktisk et utrolig vanskelig spørsmål ettersom jeg ikke er så lett å komme inn på. Er du gutt så er det nesten mission impossible, ettersom jeg ikke er interessert i å bli tjent med andre menn for tiden. En kan selvfølgelig prøve å sende en melding på Instagram eller Facebook (ikke snapchat!), men da helst mer enn bare ett “hei”. Samtidig på en ikke ta det personlig om jeg ikke får svart, for jeg svarer ikke om jeg føler at jeg bare kommer til å kaste bort tiden min og din på å svare.

 

Er du singel? 

Nei, det er jeg ikke. Jeg er ikke i noe offentlig forhold heller, men jeg har en spesiell som jeg ønsker å prioritere som gjør at jeg ikke er ledig 😉 

 

Hvis du skulle hatt en normal jobb, hva hadde det blitt? 

Drapsetterforsker, hvis det kan regnes som en normal jobb 😛

 

Kan du legge ut hva du kjøpte for å starte å game? 

 

 

Er det han du var på ferie med som du holder på med? 

Nei, vi er bare venner den dag i dag. 

 

Hvor fikser du neglene dine?

Jeg fikser både negler og vipper hos Torshov Beauty. 

 

Kunne du funnet på å operert rumpa?

Jeg husker jeg vurderte det en liten periode, men det var da jeg investerte penger i PT. Jeg vet at jeg har et bra grunnlag for å bygge opp en bra rumpa, så det var bare latskap om jeg skulle lagt meg under kniven for noe jeg kunne trent meg opp til. Mye finere resultat er det også med naturlig trent rumpe!

 

Beskriv drømmetypen? 

Utseendemessig så er jeg egentlig ikke så kresen, ettersom personligheten er så mye viktigere. Det som er et krav er at han er høyere enn meg og eldre, helst mørkt hår (tiltrekkes ikke så lett av blonde/lyse menn).  Utenom det så kommer det til de viktige tingene: interesser og personlighet. Det er ikke en hemmelighet at jeg ikke er som alle jenter, jeg har mye bagasje og en jobb som ikke hvem som helst kan godta. Jeg trenger en som kan se forbi dette å faktisk se meg, noe svært få får til. Det er ingenting jeg elsker mer enn å tilbringe lange netter med å snakke om løst og fast. En god samtale og føle at du kan si alt du tenker på uten å føle at du blir dømt er bedre enn sex. En bestevenn som du har livet ut ♥

 

Savner du strippejobben?

Det er selvfølgelig rart å ikke jobbe på kveldene lengre, men samtidig utrolig godt! Det er deilig med fri nå, for da får jeg prioritert andre ting som betyr mye for meg. Savnet kommer nok når det har gått en måned eller to. 

 

Body – HER

 

Hvor ser du deg selv om 10 år? 

Muligens gift, om ikke samboer. Kjøpt meg hus/leilighet med sjøen slik at jeg kan ta med meg en god bok og en kopp kaffe en varm sommerdag å sette meg på verandaen og høre bølgeskvulp i bakgrunnen. Jeg har en liten pomeranian, om ikke 2. Jeg lever enda av skriving og YouTube, å muligens et TV program i min høre hånd 😉 

 

Savner du foreldrene dine? 

Not really. Eller jeg savner dem de var, ikke dem de er den dag i dag. 

 

Kan du ramse opp alle jobbene du har hatt? 

Utvask av barnehager, instruktør på treningssenter for barn, barnepasser på treningssenter, selger på sminkebutikker, kassedame på dagligvare, negledesigner, selger av telefon/pc-er, kassedame på elektro butikk, ansatt på normal og vertinne på utested. Det tror jeg var alle før jeg begynte som stripper ♥

 

Jumpsuit – HER

 

xoxo ♥

En uke med nye pupper, Twitch osv…

Da var det endelig mandag igjen, å denne uken har jeg virkelig sett fram til! Det blir nemlig en heftig uke hvor det skal skje mye på kort tid. La meg gi dere en liten oversikt over hva som skjer denne uken:

 

Tirsdag: Floating 

Onsdag: Frisør – Twitch

Torsdag: Shoot

Fredag: Reiser til Istanbul

Lørdag: Operasjon

 

Utenom disse høydepunktene så kommer jeg også til å lage YouTube-videoer som skal komme ut onsdag og søndag, blogge og holde dere oppdatert på sosiale medier. Denne gangen skal jeg faktisk virkelig prøve å få filmet hele operasjonsreisen, day by day. Nå har jeg heldigvis søsteren med meg som kan hjelpe meg, som gjør det enda lettere for meg når jeg ligger i sykesengen. 

 

 

Men ja, som dere leste riktig: jeg begynner å streame på TWITCH (HER) fra og med onsdags kveld. Jeg har endelig fått satt opp alt og prøvd meg litt i gaming verden, å jeg er hektet! Lett? Langt ifra! Jeg har jo aldri spilt skytespill før ettersom det var noe som var fy fy som Jehovas Vitne, men øvelse gjør mester 😉 Til nå spiller jeg bare Fortnite, men jeg hadde satt pris på om dere kommer med tips til andre bra spill også. 

 

Det er faktisk ganske spennende å tenke på at neste uke på denne tiden så er operasjon nr.2 i boks, å jeg nok en gang sitter med spenning på hvordan dem ble. Kan ikke annet enn å bare glede meg, å jeg gleder meg minst like mye til jeg kan komme hjem og bare slappe av over skjermen med dere og god samvittighet. 

 

 

Håper alle får en nydelig uke! Svarer på ukens spørsmål senere i kveld, så sleng noen spørsmål i kommentarfeltet om dere har noen på lur 😉

 

xoxo ♥

Jeg tester ut floating

 

Hellu mine søte snupper! 

 

Håper alle har hatt en nydelig uke og nyter søndagen fullt ut. Jeg tok nemlig å startet søndagen på en litt annen måte enn jeg normalt pleier, ettersom jeg pleier å være inne hele søndagen og gjøre absolutt ingenting, ehe. I dag tok jeg nemlig turen til Bare Flyt for å teste ut deres populære floating. Det er 1 time hvor jeg da ligger i dette bassenget som dere ser på bildet under og bare slapper helt av. 

 

Det som var så spesielt er at du flyter av deg selv, så du føler du ligger og svever. Veldig rart og morsomt i begynnelsen, men etter hvert som jeg ble vandt til følelsen så var det veldig avslappende. Hvor ofte er du en plass hvor det eneste du fokuserer på er tankene dine? Ganske sjeldent her, for det er alltids noe som kan ta oppmerksomheten min. Her var det ingenting ettersom jeg ikke hadde noe musikk eller lyder i rommet, å jeg valgte å ha det helt mørkt slik at jeg ikke kunne se noe. 

 

 

1 time høres veldig lenge ut, å det var det også for å være første gangen. Men så fort tiden var over så var det som om det hadde gått 20 minutter. Det gav meg motivasjon til å kjøre på når jeg kom ut av lokalet og ut i den virkelige verden. Jeg ble oppmerksom på hvor mye dødtid jeg hadde i løpet av dagene som jeg kunne utnyttet så mye bedre enn jeg hadde gjort. 

 

En har ikke alltids tid til å bare stoppe opp rett i hverdagen og begynne å tenke over hva en burde gjøre bedre osv.. Det å sette av denne timen til full stillhet og mørke gir meg en mulighet til å se det store bildet av livet mitt, slik at når jeg faktisk er i den travle hverdagen så er jeg forberedt. Jeg gleder meg faktisk allerede til neste gang! 

 

 

Har du prøvd floating eller noe annet av behandlingene deres? 

 

xoxo ♥