Feirer at bloggen er 1 år i utlandet

Bildet som dere ser over her er det første bildet som ble lagt ut på denne bloggen. Det er helt utrolig å se tilbake hva som har skjedd i løpet av dette året, for jeg hadde en følelse av at det nærmet seg 1 år. Det jeg ikke visste var at denne dagen ikke skal feires i Norge, da sitter jeg nemlig på flyet til Gran Canaria. Det er faktisk helt utrolig artig å se, for det var så tilfeldig at vi fant ut at vi skulle reise denne dagen. 14. April er dagen bloggen min startet, så det å vite at jeg skal feire denne dagen på flyet til Syden gjør at det blir nok en ekstra drink den dagen!

 

Jeg kommer til å fortelle mer om hva jeg faktisk har oppnådd med bloggen dette året når det nærmer seg, men det er faktisk så mye mer enn jeg hadde trodd! 1 år med blogging er faktisk ikke så utrolig lang tid, så jeg er utrolig stolt over meg selv og hva jeg har fått til!

_________________

Synes dere at jeg har forandret meg på 1 år?

90% av gangene jeg har blitt kalt J*VLA HORE er fordi…

Jeg skal ærlig innrømme at ja, jeg legger ut mye lettkledde bilder på sosiale medier. Dette kan for trangsynte mennesker bli tatt som “horete”, men det er overaskende hva som faktisk får spesielt menn til å slenge ordet hore til meg. Det er ikke noe hemmelighet at jeg mildt sagt er ræva på å svare folk på snapchat, men jeg er generelt dårlig på å svare alle på sosiale medier dessverre. Jeg er flink på å legge ut og dele bilder, men å svare på responsen er noe helt annet. Dette av flere årsaker?

Når en gutt kaller meg søt, vakker, nydelig osv. så blir jeg meget smigret. Slike kommenterer takker jeg alltids for, de blir jeg skikkelig sjarmert av. Men når det kommer til komplimenter som deilig, du gjør meg kåt, sexy osv. så skal jeg ærlig si at jeg ikke blir det minste sjarmert. Jeg gidder rett og slett ikke å svare, noe som har gjort mange menn fornærmet. Så etter noen snapper hvor de har sagt hvor digg jeg er, hvor bra rumpa mi ser ut og slik som jeg har ignorert så har det plutselig snudd seg til j*vla hore og slik ordbruk.

Det å se denne store overgangen fra babe til hore er litt komisk, i alle fall med tanke på at det eneste som fikk dem til å forandre mening var at de ikke fikk respons på snappene. Så hvis det at jeg ikke svarer noen på snap får meg til å bli en hore så vet jeg ikke hva som ikke får meg til å bli en. Det er ikke tvil om at man ikke skal ta alt man får slengt i tryne seriøst, det er nå sikkert og visst. Haha!

Håper alle har hatt en nydelig påskeferie fram til nå!

Kunne jeg deltatt på disse programmene?

Da var jeg endelig hjemme igjen etter en god økt! Jeg var overasket over hvor utrolig få det var på trening i dag, men det er jo påske så hva kan jeg forvente. Nå tenkte jeg å komme meg i dusjen, få laget litt mat før jeg blir for lat å bestiller heller (hehe) så er det å legge seg i sengen og se serie. Jeg har nemlig startet med å se en serie som heter Empire som jeg har blitt anbefalt av en kompis. Noen som har sett denne?

Mange har fått med seg at jeg liker å være på TV-skjermen å har til og med meldt meg på programmer, heldigvis uten å lykkes denne gangen. Er dette noe jeg kommer til å gjøre igjen? Vil det være muligheter om at dere kommer til å se meg på TV i 2019?

PARADISE HOTEL

Det er jo ikke noe hemmelighet at jeg kunne tenke meg å være med. Jeg søkte jo i fjor, men om jeg søker igjen neste år får vi vente og se. Jeg har nemlig en del ting jeg vil få krysset av først denne gangen før jeg evt. hadde meldt meg på. Det å kunne være med der hadde vært en utrolig opplevelse, samtidig som jeg føler jeg hadde greid meg bra spillemessig også. Jeg ser ikke ut som den skarpeste kniven i skuffen, noe som kan være en fordel. 😉

FARMEN

Jeg tror aldri jeg har sett en hel sesong av Farmen, aldri at jeg har vært så særlig interessert heller. Jeg er jo generelt utrolig dårlig med å følge med på ting på TV, det er så vidt jeg får med meg Paradise episodene. Dette er nok ikke et program jeg kommer til å ta meg tid til å melde meg på tror jeg, men hadde jeg blitt spurt så hadde jeg sikkert takket ja. Man lever jo bare en gang, så alltids kjekt å kunne oppleve noe nytt. Kroppen har godt av å testes litt på andre områder også.

EX ON THE BEACH

For dere som ikke allerede har fått det med dere så kommer det nemlig en norsk versjon av Ex On The Beach! De driver faktisk å filmer allerede nå, så første sesong kommer ut rett før sommeren skal det sies. Dette programmet var et av yndlingsprogrammene mine når jeg bodde i Gjøvik, jeg bare elsket all dramaet. Dessverre så tror jeg ikke at jeg hadde vært så godt egnet til dette programmet med tanke på at jeg faktisk ikke har en eneste ex. Jeg hadde uten tvil sagt ja om jeg fikk tilbudet, det er jo et paradis de bor i. Men den sjansen er nok utrolig liten med tanke på min kjærlighetshistorie, hehe.

_________________________

 

HVILKE AV DISSE ER DIN FAVORITT?

Om 2 uker sitter jeg på flyet til…

Nok en nydelig dag med masse sol! Selv så ble jeg liggende i sengen til 1 i dag, noe som var utrolig deilig, men jeg føler at hele dagen går i fra meg nå. Så jeg tenkte bare å kjapt stikke innom for å si hei før jeg må komme meg ut i finværet.  Jeg tenkte nemlig å komme meg bort på trening litt tidlig i dag slik at jeg kan få mekket litt YouTube-videoer i kveld uten av det skal bli for sent.

 

Jeg fant nemlig ut i går at det nå bare er 2 UKER til jeg drar til Gran Canaria, så jeg ble nesten litt stresset da. I morgen skal jeg endelig hente siste pakken min fra Fashion Nova, så da kan jeg endelig komme i gang med pakkingen! Yey! Jeg ser så utrolig fram til å bare legge hele Norge bak meg for en uke og bare kose meg i varmen uten å stresse over noe. Jeg kommer selvfølgelig til å ta masse bilder og blogge når jeg er der nede, så det skal det ikke stå på! Men fram til da så får jeg nyte det fine været hjemme i Norge.

 

HVOR KUNNE DU TENKT DEG Å REISE?

Han ville betale meg store summer for å ha SEX med ****** hans!

I løpet av det siste året etter jeg gikk offentlig ut med at jeg var stripper så har det regelmessig kommer inn forespørsler fra menn om de kunne kjøpe sex. Noen mer seriøse enn andre selvfølgelig, men nei har vært mitt svar hver gang. Noen ganger har de vært så slitsomme at jeg har måttet blande inn politiet for å få dem vekk, da forsto de endelig at et nei er et nei. Men jeg har også blitt kontaktet av mange rare mennesker med alt av fetisjer, men ingen kan måle seg med han her.

 

Han kontaktet meg for en tid tilbake gjennom snap hvor han tilbudte en ekstrem stor sum med penger for å ha sex med han og ?doggyen?. Her var det snakk om ca. 50.000+ å jeg trodde først han mente posisjonen doggy, så av ren nysgjerrighet så spurte jeg om hva han egentlig mente. Nei, jeg hadde ikke hatt sex med han for disse pengene bare slik at det er avklart, men jeg skjønte at det måtte være noe spesielt siden det var en utrolig mye høyere pris enn andre menn hadde nevnt.

 

Joda, dette var ikke snakk om noe vanlig! Dette var en mann med veldig godt forhold til HUNDEN sin, så han ønsket å dele denne opplevelsen med den. Bare å skrive dette får meg til å grøsse! Hvem f**n tenker slike tanker? Dette er langt fra normalt og så utrolig ekkelt! Jeg husker at jeg ikke greide å svare han en gang, han ble bare fjernet med det samme. Så det er ikke noe spørsmål om at det er utrolig mange spesielle mennesker der ute i verden, å dessverre så måtte jeg bli kontaktet av en av dem? Haha, tragisk.

Shine bright like a diamond

OMG, She did it again! Det er absolutt ingenting denne dama ikke fikser, å hun fikser alt med glans! Det er ikke lenge siden jeg var hos henne som dere sikkert husker, det er faktisk nøyaktig 2 uker siden. Grunnen til at jeg fikser dem igjen så tidlig er rett og slett pga. hun reiser til utlandet i 6 uker for å fordype seg innenfor negler. Thats right girls, she´s going to be THE BEST! (Selv om jeg mener at hun allerede er det.) Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har vært så fornøyd med neglene mine noensinne, jeg er sikker på at om noen år så er hun Norges flinkeste negledesigner om det er noe pris for det.

 

Denne gangen tenkte vi å ta neglene ett skritt lengre med enda mer bling, jeg skal jo tross alt til Syden snart! Jeg er egentlig gull jente, men jeg tenkte å kjøre en vri med å teste ut sølv denne gangen. Ikke sant de bare ble nydelige?! Hun kommer hjem igjen i midten av mai så jeg anbefaler dere å ta kontakt med henne så fort som mulig om du ønsker deg negler, for hun kommer til å bli fullbooket til sommeren jenter!

 

Dere kan kontakte henne på Facebook HER og Instagram HER.

HVA SYNES DERE?

DET VERSTE MED MEG

1. Rotete

Dette er noe jeg virkelig burde bli flinkere til! Det tar ikke lange tiden før det hoper seg opp både på kjøkkenet, rommet og badet, men jeg jobber med saken. Jeg vet ikke hvor lenge det lå klær strødd på rommet mitt før jeg faktisk fikk ryddet det vekk, men grunnen til at jeg ikke orker er nokk litt pga. punkt nr.2.

 

2. Perfeksjonist

Her er det alt eller ingenting. Når jeg først starter på noe så skal det gjøres 100% perfekt, noe som selvfølgelig er veldig positivt, men det hindrer meg også i å gjøre ting. F.eks rydde rommet. Når jeg først ryddet det så skulle jeg ta en opprydning i HELE garderoben min så jeg ble jo nesten aldri ferdig heller.

 

3. Usosial

Jeg er veldig opptatt av å ikke kaste bort tiden min, så jeg holder meg mye for meg selv enn å bli kjent med nye. Noe som overhode ikke er bra. Jeg burde komme meg mer ut å bli kjent med flere, men du må anstrenge deg så mye også føler jeg når du skal bli kjent med nye. Av og til så orker en bare ikke, selv om jeg er litt skuffet over meg selv der.

4. Skeptisk

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gått glipp av ting pga. jeg har vært skeptisk til baktankene deres. Jeg har hatt flere anledninger til å f.eks få tatt profesjonelle bilder av fotograf, men så fort jeg ikke føler meg trygg så dropper jeg ut. Det er ikke sikkert jeg hadde noe som helst grunn til å føle meg utrygg en gang.

5. Kresen

Dette til mennesker generelt, men selvfølgelig mest gutter. Jeg har utrolig vansker med å føle meg sikker på gutter, uansett hvor seriøse de prøver å være. Så fort jeg føler noe er feil så dropper jeg ut, noe som ikke alltids er så bra. En skal kjempe litt hvis en vil at noe skal fungere, men jeg er bare redd for å kaste bort tiden min så jeg velger heller å gi slipp som oftest.

Kjenner du deg igjen i noen av disse punktene?

Ukens spørsmål// Silikon, vekt, sex++

Hvor mye veier du?

Sist jeg veide meg var jeg 63kg.

 

Skal du ta silikon? Hvor mye i så fall?

Ja det skal jeg, å det så fort jeg har pengene på plass. Hvor mange gram har jeg ikke noe anelse om, men jeg vil ligge på en D-E.

 

Hva heter plagg nr. 2 i Fashion Nova Haul videoen din?

Den heter Gatsby Romper ? Nude. Enda ikke sett videoen? Klikk HER. (Alle klærne er linket til i kommentarfeltet på YouTube-videoen.)

 

3 kriterier en potensiell kjæreste må ha? (3 utseendemessig og 3 på personlighet)

Utseende: Høyere enn meg, liker å trene og mandige trekk. Babyface er ikke noe for meg.

Personlighet: Støtter meg i valgene mine, interessert i at jeg har det bra og tar vare på meg de dagene jeg har det tungt.

 

Topp 3 deiligste guttene på Paradise Hotel gjennom tidene?

Morten Botten, Casper Thoresen og Audun Sørseth

Hvor mange barn vil du ha? Jente eller gutt?

Ingen.

 

Hvilke redigeringsprogram bruker du på bildene dine?

VSCO, Instagram og Perfect365. Beskriver detaljert HER

Beste tips for å bli brun?

Sol deg regelmessig samtidig som du daglig tar i bruk betakaroten.

 

Hvor ønsker du å flytte til, hvis du hadde hatt muligheten til å flytte hvor som helst?

LA!

 

Sist du hadde sex?

I går/natt. ;*

CHALLENGE ME!

Mulig jeg kommer til å rive meg i håret i etterkant av dette, men selv så var dette en favoritt å se på. Jeg tenkte nemlig å kjøre en Challenge Me video! Jeg er klar for å ta imot en utfordring fra dere, slik at vi sammen kan lage en video vi kan le av sammen i etterkant. Hvordan videoen kommer til å bli er alt opp til dere, så her er ikke tiden for å holde noe tilbake! Are you ready?

Hva ønsker du å utfordre meg med?

Jehovas Vitner + Påske = ?

Det er nok ikke mange som vet at påsketiden er en av de viktigeste tidene for Jehovas Vitner, men allikevel så feiret vi den ikke på samme måte som alle andre. Vi hadde ikke noe fokus på påske-kyllinger, påske-egg og slike påske tradisjoner. Påsken er en tid hvor de fleste kristne minnes Jesus oppstandelse. Hos Jehovas Vitner var det omvendt, vi minnet Jesu død.

 

Den dagen samlet alle seg i Rikets Sal hvor det var et møte på rundt 1 time hvor det var en som hadde en tale om Jesus sitt liv og betydningen for at han ofret seg osv. På slutten av møtet ble det sendt vin og brød rundt i salen slik som Jesus gjorde før han døde som symbol på hans kjøtt og blod. Jeg husker jeg alltids ble stresset og klam for jeg var livredd for å miste noe av det, for det var musestille i salen når det ble sendt rundt så alle hadde fått det med seg.

 

Av og til var det noen som spiste og drakk, det var virkelig spesielt husker jeg. Det at de gjorde det var pga. at de var så sikre på at de var en av de 144.000 som nevnes i Bibelen som skal regjere med Jesus i himmelen. Jeg husker jeg aldri skjønte hvordan de visste at de skulle til himmelen, gud snakket jo ikke med mennesker. Men foreldrene mine sa at de var like sikre på det som jeg var sikker på at jeg var jente, så ja?

 

Så når jeg var Jehovas Vitne så var påsken bare en tid med masse fridager og en dag hvor en måtte på møtet, noe som gikk greit for det var alltids noen fine gutter som dukket opp fordi foreldrene deres kom på møtet denne dagen selv om de ellers aldri dukket opp. Hehe.