VIDEO⎟JEG BLEKER OG FARGER HÅRET HJEMME!

 
 

Yeeey! Da er endelig videoen ute av hvordan jeg greide å forvandle håret mitt fra blond/gult med en grusom ettervekst til en kald gråtone gjennom hele håret uten å bruke flere tusen hos frisøren! Jeg vil påstå å si at jeg brukte rundt 400,- MAKS for alt sammen! I know, det er INSANE!

 
 
 
 

 

ÅRETS DYRESTE KJØP

Hellu babes!

 

Hvordan går det med dere? Selv så vet jeg ikke hvor denne uken har blitt av, den har bare sprunget ifra meg rett og slett. Jeg som hadde så mye planer for uken, jeg føler ikke jeg har fått gjort halvparten engang. Mindre travelt blir det ikke i helgen heller. Jeg holder på med redigering av videoen jeg filmet, før det blir å hoppe i dusjen og gjøre seg klar for kvelden.

 

Men selv om det har vært en travel uke så fikk jeg gjort det viktigste, noe som jeg gav meg selv en liten belønning for. Jeg stakk nemlig på nærmeste tele butikk for å skaffe meg Iphone XS. Jeg er helt forelsket i den nye babyen min, å det var så på tide nå også! Jeg har hatt min Iphone 7 i snart 2 år, så jeg syntes selv jeg fortjente en forandring. Jeg kjøpte faktisk ikke gull eller rosa denne gangen, noe som er sjokkerende siden jeg er gull jente. Jeg syntes sølv så mye mer ren ut, samtidig som den er mer hvit enn sølv. Nå har jo også jeg farget håret mitt grått så måtte jo matche 😉

 

Jeg gleder meg utrolig mye til å ta å leke med kameraet de neste dagene! Nå slepper jeg å drasse med meg både telefon og kamera, noe har vært litt slit når jeg bruker små vesker.

LIGNENDE MOBILRING HER

Tips: Hvis dere er slik som meg som ikke liker å bruke deksel, så anbefaler jeg dere å kjøpt en slik ring som jeg har kjøpt.  Den ser smashing ut, samtidig som du har mobilen stuck i hånden. Hadde det ikke vært for denne ringen så hadde min tidligere telefon vært knust for flere måneder siden.

 

JEG FARGER HÅRET HJEMME – FØR OG ETTER

Okey babes! Da er det endelige resultatet av hjemme farging klart, å jeg er utrolig overrasket over resultatet med tanke på at dette er første gang jeg prøver dette. Ikke har jeg fått hjelp av noen heller. Jeg tok å bleket det i går, før jeg tok farge i dagen etter. Dette fordi jeg angret meg for kjøp av farge (Fargen/blekingen til venstre ble ikke brukt). Så jeg stakk til butikken for å bytte til en grå farge.

 

Jeg har filmet hele prosessen, så der vil dere få mer forklaringer på hvordan jeg gjorde det og hva jeg brukte. Tenker å få redigert og lagt ut videoen i løpet av helgen. Jeg tenkte i alle fall å vise dere resultatet, for jeg elsker det! Det er en smule blått, men jeg synes bare det ser dødskult ut. Mer kald og høstlig look får du ikke, så jeg kan mildt sagt si at jeg er klar for kulden nå! Jeg er så glad for at jeg bare hoppet i det!

 

Nå skal jeg hive på meg litt klær og ta turen ut. Jeg har nemlig store planer for dagen, så her er det ingen tid å miste!

Hva synes dere om resultatet?

SLIK UNNGÅR DU TØRR OG GRÅ HUD GJENNOM HELE VINTEREN!

Reklame | Bangerhead.no

Jeg sitter nå å venter på at håret mitt skal lufttørke mest mulig før jeg skal ta å farge håret mitt for første gang selv. Jeg gleder meg og gruer meg på samme tid! Tenk hvis det blir fiasko?! Heldigvis så har jeg alltids hatt sterkt hår, så jeg ser ikke for meg at det kommer til å dette av om jeg gjør feil. Jeg er mer redd for at det blir flekkete bak, for der er det vanskelig å se hva jeg holder på med. Vi krysser fingrene for det beste.

Nå som første høstmåned nærmer seg slutt så synker termometeret for hver dag som går, noe som betyr en ting: forandringer i huden. Huden blir tørrere og vi mister fargen vi brukte sommeren på å få. Heldigvis så er det mulighet til å unngå både tørr og grå hud, viktigste er å begynne før skaden har skjedd. Dette er i alle fall mine beste tips:

 

♥ Bruk produkter som er fuktighetsgivende.

♥ Alltids rens huden både morgen og kveld. (ALDRI SOV MED SMINKE!)

♥ Bruk en fuktighetsgivende olje om kvelden og en krem på dagen.

♥ Bruk en toner etter du har renset huden for å fjerne siste smuss, samtidig som den gir en ekstra glød til huden.

MORGEN: RENS HER | TONER HER | DAGKREM HER

KVELD: SMINKESERVIETTER HER | RENS HER | TONER HER | OLJE HER

EKSTRA: SELVBRUNINGS-DRÅPER HER | MASKER HER

Selv så blir jeg brunere på kroppen enn i ansiktet, derfor liker jeg å bruke litt selvbruning i fjeset for å få en frisk glød og litt farge. Denne fra Clarins er da genial! Dette er nemlig dråper som du blander inn i dagkremen din, noe som jeg elsker! Da får du både fuktigheten fra kremen din, samtidig som du får godt med glød! Er du som meg at du ikke liker å ha for mye kremer i ansiktet, så da er denne super.

Så måtte jeg bare vise disse super søte maskene som skal være fuktighetsbomber. Elsker pakningen, samtidig som de nå bare koster 20,-! Alle produktene jeg viser har jeg god erfaring med (utenom maskene), så disse produktene vil gi deg drømmehuden for vinteren. Så ta en titt innom Bangerhead, for de har nemlig 20% på alt av hudpleie fram til i morgen!

HVA ER DERES FAVORITT-PRODUKTER FOR VINTEREN?

NUDES

Reklame | Nelly

Er det en farge som aldri går av moten uansett årstid, så er det nude. Dette er favorittfargen min når det kommer til klær, å i dag tok jeg meg den friheten til å fylle opp klesskapet med litt nudes 😛 Det er nemlig 20% rabatt på NELLY TREND t.o.m. torsdag 15:00. Selv så handler jeg ganske sjeldent på Nelly, men disse var et must for vinteren. Jeg har nemlig lenge lett etter et joggesett som det kalles, men ikke funnet noe som falt i smak. Dette settet minner meg faktisk litt om den typiske stilen Kim K har gått for mange ganger, så kjører jeg på med hæler i tillegg så er jeg wannabe Kim K blond version.

1. HER | 2. HER | 3. HER | 4. HER

Jeg tenkte også jeg måtte kapre med meg vippeserumet til bare 149,- i samme slengen. Jeg bruker vippe extensions, så jeg tror vippene mine har utrolig godt av litt pleie. Samtidig så er det bare 149,- så er ikke krise hvis det ikke virker, men har jo hørt mye bra om det da. Har du erfaringer med det?

VIPPESERUM – HER

FØRSTE GANG JEG FEIRER JUL

Nå er det ca. 3 måneder til jul, å så fort halloween er over så blir det julen alle sikter øynene mot. Jeg kjenner for første gang at jeg gleder meg til julen og tiden rundt den. Dette blir ikke bokstavelig min første julefeiring, men i forhold til forholdene i fjor så føler jeg ikke helt at jeg kan kalle det en skikkelig julefeiring heller.

 

Selve julaften var rett og slett helt amazing, den glemmer jeg aldri. Det å sitte rundt bordet med tante, onkel, søskenbarn, venner og søsteren min var virkelig en god følelse. Det å pynte juletre, bake pepperkaker, pakke opp gaver og få besøk av nissen, smiler bare av tanken. Når vi dro opp til Gjøvik så var alt bra, men samtidig så var ting ikke så bra innvendig på den tiden.

Jeg blar nedover innleggene mine for å finne ut av hva jeg faktisk skrev om i desember, men jeg finner bare to innlegg. Jeg sa jeg skulle skrive et innlegg om min første jul, men det ble aldri. Jeg skrev i ett innlegg senere at jeg hadde hatt en vanskelig tid i desember, noe som gjorde at bloggen døde en periode. Så nå har jeg bladd gjennom bilder og alt for å finne ut hva som skjedde oppe i hodet til Christina denne perioden. Jeg fikk svar på hva som foregikk, men det er ikke kjekt å tenke tilbake på.

 

Jeg kan beskrive tiden før jul med 3 ord: Depresjon, familiesavn og kjærlighetssorg. Jeg husker jeg virkelig hatet leiligheten jeg bodde i på den tiden, den ødelagte alt av motivasjon til å gjøre noe som helst i livet på den tiden. Det var kaldt, mørkt og alt annet enn hjemmekoselig. Ikke hadde vi noe som helst julepynt, lys eller noe som hadde meg jul å gjøre. Ikke fordi vi ikke ville, men fordi vi ikke trivdes der.

 

Jeg føler at julen er så mye mer enn 24.desember. Det er liksom lys, pynt, juleshopping og gavepakking som gir deg julestemning. Jeg skulle ønske dere fikk vært med meg når jeg feiret min første jul, men samtidig så er jeg glad dere slapp. Jeg føler faktisk at jeg skal feire jul for første gang i år, siden alt var kaos i hodet mitt på den tiden. Å det som er sikkert er at dere skal få lov til å være med meg på ALT!

 

Jeg har lyst til å pynte til jul, jeg har lyst å sitte inne i kulden å spise pepperkaker og drikke kakao, jeg vil på juleshopping for så å sitte hjemme og pakke dem inn med julemusikk i stua. Alt dette vil jeg oppleve, å jeg vil dele det med dere! Blogg-innlegg, YouTube-videoer, Instagram, you name it!

DENNE JULEN SKAL IKKE ØDELEGGES, DEN SKAL FEIRES!

JEG DROPPER FRISØREN – SKAL FARGE HÅRET FOR FØRSTE GANG SELV!

Jeg sitter her å har egentlig bare lyst til å grine, jeg har så vondt i rumpa mi etter trening i går at tanken på å prøve Pole dance i kveld er ikke så positiv. Men, men, trening må det bli i dag uansett om det blir det eller styrke, for målet er 1 gang til dagen. Droppe ut på dag 2 er bare flaut, så jeg får bare dra den verkende rumpa mi gjennom det. Men! Som nevnt så har jeg fått meg ny jobb og begynt på nytt treningssenter, å siden vi er i en ny årstid så synes jeg det er på tide med en ny hårfarge!

 

Nå har jeg hatt gylden blondt en god periode, så nå tenkte jeg å gi håret mitt en mer høst look. Nemlig en kald blondfarge. Men! Denne gangen blir det ikke noe timebestilling hos frisøren, jeg skal nemlig ta å bleke etterveksten og farge håret selv denne gangen! Jeg har sett på YouTube videoer fra i går kveld til nå om tips og triks på å farge håret selv så jeg føler jeg har relativt god kontroll, eneste er fargen.

 

Hva tenker dere? Skal jeg gå for gråtone eller mer hvitt? Jeg skal nemlig snart til butikken for å kjøpe alt jeg trenger slik at jeg kan sove med kokosnøttolje over natten før alvoret starter i morgen. Heldigvis så er det kaldt ute, så det ser ikke dumt ut hvis jeg går rundt meg hue hvis jeg tabber meg ut 😛

VIL DERE AT JEG SKAL LAGE YOUTUBE VIDEO AV PROSESSEN?

Tar strippingen til et nytt nivå!

Da var det gjort! I dag tok jeg å sa opp mitt gamle treningssenter. Jeg har den siste tiden slitt med å komme meg på trening, jeg har ikke funnet noe motivasjon til å trene. Jeg har nå satt meg et mål om å trene 1 gang til dagen, hvor jeg skal ha en dag fri i uken. Dette skal jeg lett greie tenker jeg, men for at jeg også skal få mest mulig ut av treningen så tror jeg at jeg har godt av noe nytt.

 

Jeg har nemlig startet på et treningssenter som ligger litt lengre unna, men som har Pole Fitness! Jeg har så lenge sagt at jeg har lyst til å prøve ut dette, for selv om jeg jobbet som stripper så har jeg bare rørt stanga 1 gang (nei, det gikk ikke så bra). Jeg tror jeg har godt av en ny plass, nye mennesker og noe nytt i hverdagen.

 

Så allerede i morgen så skal jeg forhåpentligvis på min første time, å jeg gleder meg utrolig mye! Husker ikke sist jeg i det hele tatt gikk på gruppetimer faktisk!

FOTFETISH, HALLOWEEN KOSTYME, DÅRLIG SAMVITTIGHET++ // Q&A

Når tar du silikon i puppene?

Godt spørsmål. Det er et par ti-tusener som skal betales for noe slik, så det tar tid å spare til noe slik. Ikke har jeg vært så flink til å spare heller skal jeg være ærlig, hehe.

 

Har du noen gang delt noe som du angrer på? Er det noen ganger du føler at du har åpnet deg for mye?

Jeg har aldri angret på at jeg har vært så åpen, men det har ikke alltids vært like lett. Jeg skal være ærlig å si at jeg har litt dårlig samvittighet ovenfor foreldrene mine pga. at jeg har vært så åpen om hvorfor vi ikke lengre har et godt familiebånd. Husker jo hvordan ting var før, hvor mye jeg elsket dem, så det å fortelle om denne brutale forandringen er ikke kjekt alltids. 

 

Link til genseren du postet på Instagram fra Bikbok?

LINK HER

 

Liker du å bli slikket på føttene?

Ohhh no! Blir faktisk kvalm av tanken.

 

Savner du søstrene dine?

Åhhhh ja! Dere har ingen anelse om hvor mye jeg tenker på dem. Hver dag så er de i tankene mine. De er mine to juveler som jeg vil gjøre alt for, de betyr alt for meg!

 

Hvor ofte har du sex?

Ofte nok.

 

Hvordan er det egentlig å selge kroppen ?

Det er helt utrolig faktisk! Det å se hvor mektig spesielt kvinnekroppen er, er fascinerende. Hvem skulle tro at du kan tjene penger på å legge ut bilder av kroppen din på sosiale medier?! Noen velger å SELGE seg selv, mat, familien sin og andre ting til sosiale medier for å motivere og inspirere andre mennesker som gjør at en kan tjene penger. Jeg foretrekker å bruke meg selv og det jeg kan for å få meg selv opp og fram.

 

Hvor gammel er du?

21. Har bursdag 16. mai ♥

 

Hvor er Halloween kostymet fra?

ALLE KOSTYMENE ER FRA FASHION NOVA!