LIVET SOM JEHOVAS VITNE – SEX

Det er sant, det er folk som enda lever under regelen IKKE SEX FØR EKTESKAP. Selv så husker jeg at den regelen ikke var noe problem når jeg var den del av det, det var den mest naturlige tankegangen. Jeg var stolt når jeg sa jeg var jomfru som 18, selm om venninnene mine ikke forstod hvordan jeg greide tanken på å bare ha sex med en person i livet. Bare de følelsene en får for en person når en er sammen er så sterke at det nesten er umulig sier mange.

Selv så hadde jeg aldri kjæreste så de følelsene fikk jeg ikke kjenne på som Jehovas Vitne, derfor var det enklere for meg. Vi hadde også en regel om at par ikke skulle være alt for mye sammen alene, de skulle ha anstand. Jeg var anstand for søsteren min når hun holdt på med en og det var bare flaut for meg. Sitte der med et nyforelska par bare fordi de ikke skulle være alene, eller gå regelmessig og banke på rommet for å passe på at de ikke gjorde noe “tull”. KLEINT!

Det er morsomt å se tilbake til den tiden, men jeg vet med meg selv at jeg aldri hadde greid å leve under de reglene den dag i dag. Tok meg en kveld på byen det med frie tøyler så var jeg ikke jomfru lengre (hehe). Flirer godt av den natten den dag i dag!

JEG VISSTE IKKE AT DET SÅ SÅ FÆLT UT FØR JEG FIKK SE FØR OG ETTER BILDE!

Dagen i går gikk i et. Jeg dro fra Stavanger til Haugesund 08.00 for jeg skulle nemlig til frisøren, Frontier Frisør. Det stemmer jeg drar helt tilbake for å ordne håret hos henne, det hadde jeg også gjort hadde jeg enda bodd i Gjøvik. Jeg har aldri vært fornøyd når jeg har vært hos frisøren, men hun likte jeg fra første gang!

Jeg har hatt ombre i noen år nå og etter alt for lenge med venting før jeg tok meg tid til frisøren så så håret mitt grusomt ut! Så nå er planen å gå tilbake til blondine! Jeg satt i iallefall 4 timer i går for striping og korregering av håret, så jeg er et steg nermere og bli blond!

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet jeg fikk denne gangen også selv om målet er blond. Synes nesten jeg ligner litt på mamma for hun har blondt med brune striper. (Hihi)

JEG SKAL TILBAKE TIL ØSTLANDET

God morgen snupper!

Da var mandagen overstått og vi fortsetter uken mot helgen. Selv så har jeg og søsteren min akkurat bestilt billetter til Oslo hvor vi videre tar turen tilbake til GJØVIK! Det kom ganske brått på oss begge to. Hun skal nemlig ta brystreduksjon i Oslo og jeg blir med som støttemedlem. Hun fikk vite i går at operasjonsdagen er på mandag så dette blir virkelig spennende! Så etter operasjonen skal vi bo hos tante og onkel i Gjøvik rundt en uke slik at hun får kommet seg skikkelig. Jeg merker jeg grugleder meg like mye som henne for hennes vegne, men det kommer nok til å gå kjempe bra!

Vi har faktisk planlagt å lage en film av oppholdet der nede, slik at dere får være med på reisen! Vi har opplevd så mye i det siste som vi skulle ønsket vi hadde hatt på film, så vi tar med oss kamera framover. Mulig dette kan bli noe fast, hvem vet. Jeg ser i alle fall fram til å møte venner og familie der nede igjen! Savnet alle masse!

 

SLUTTET Å STRIPPE? DRØMMETYPEN? SUGAR DADDY? ++

Det var påtide! For 20 dager siden satte jeg i gang en spørsmålsrunde, men ikke før i dag har jeg fått svare på disse. “Bedre sent, enn aldri.” Eller? I alle fall, her er noen av spørsåmlene dere dro fram denne gangen!

Har du sluttet med stripping?

Det har vært utrolig rolig etter jeg flyttet, men sluttet har jeg IKKE. Jeg ble faktisk nylig lagt til å Showhuset.no sine nettsider så vi kan heller si at jeg har så vidt begynt! Greide å vrenge foten sist helg så har vært lite øving med heler, men allerede i dag var det tilbake til full musikk og hæler på kjøkkenet! Nå begynner også sesongen for strippere så jeg ser fram til å se når neste jobb blir!

Hva er målet med trening for deg?

Nå er det egentlig bare å komme meg på trening og kose meg med det. Var alt for streng over lengre tid, så nå er fokuset bare å gjøre det jeg liker og trives med. Greier jeg å holde kroppen fin og stam samtidig som rumpa sitter der den skal så er jeg fornøyd.

Ønsker du fortsatt å stille i bikinifitness?

Jeg har ikke lagt tanken bak meg, men det blir i framtiden om noen år. Jeg vet med meg selv at det er noe jeg skal oppleve, men nå har jeg så mye annet jeg vil gjøre som er umulig å gjøre samtidig som fitness.

Bor du med søsteren din?

Ja det gjør jeg. Vi er som et gammelt ektepar!

Hvordan trives du i stavanger?

Elsker plassen! Jeg har aldri angret på å flytte til Stavanger, der er noe jeg har hatt lyst til lenge. Alle her er så søte og imøtekommende!

Hva er ditt syn på at unge studenter/vakre unge damer finner seg eldre sugar daddys?

Har man lyst så har man lov tenker jeg. Jeg blander meg ikke opp i hva andre velger å gjøre, det er deres liv.

Hvordan er “drømme” typen din?

I NEED A REAL MAN!


 

DET BLIR FOR MYE FOR LILLE NORGE!

Jeg må rett og slett le! Jeg er fasinert over dobbeltmoralen til søte “uskyldige” beboere i Norge. Når til og med de store bloggerne som legger ut mye drøyt begynner å snakke nedsettende om andre bloggere som plutselig viser litt mer hud tenker jeg bare er tragisk og barnslig. I de siste ukene har det vært “krig” i bloggverden pga kropp og spesielt PUPPER. Bloggere slår seg løs og viser puppene sine til alle leserne sine, noe andre bloggere virkelig ikke greier å håndtere. HVORFOR?

“Nei det går en grense på hva en kan legge ut.” Å det er det du som skal bestemme tenker jeg? Folk følger og forguder Instagrammere som legger ut mye kropp og tenker ?INSPO?, MEN når det er noen du kjenner og ?konkurrerer? mot så er det ufyselig. Jeg skal være ærlig å si at jeg skammer meg over mange jenter i dag, jenter som jeg ellers har sett opp til. Jenter burde støtte hverandre og BOOSTE hverandre for å stå imot dagens syn på kropp. I stede står vi å tenker hore, slut og PR-kåt.

Folk skal få lov til å uttale seg og si sin mening, men å snakke nedsettende om andre er IKKE greit. Hvis hun vil vise nippelen så la henne vise nippelen! Alle har en nydelig og unik kropp som ikke er lik noen andre sin, la oss få lov til å vise vårt kunstverk og være stolt over den på samme måte som de som vi forguder, men ikke kjenner!

Jeg har ellers bare to ord til dere der ute, spesielt dere jenter som ikke takler å se andre jenter som gir litt faen!

SKJERP DERE!

 

SLÅR ALDRI FEIL!

Da var det endelig lørdag! Selv startet jeg helgen med å legge meg i solariumet for å friske opp brunfargen for kvelden. De minuttene med varme er et must nå som det begynner å bli kaldt og grått ute. Heldigvis litt sol i dag, så får håpe det holder litt nå.

Selvfølgelig er bloggen blitt påvirket av at jeg ikke har telefon lengre dessverre, men det måtte jeg nesten regnet med. Heldigvis så fikk jeg skaffet meg en midlertidig telefon så gjør det lettere for meg å holde bloggen oppe. Blogging blir det, jeg må bare være flinkere til å bruke tiden fornuftig!

Ha en nydelig helg alle sammen!

DET GIKK BRA HELT TIL JEG LA HODET PÅ PUTA

Dette er et innlegg jeg aldri hadde sett for meg at jeg skulle skrive, rett og slett fordi jeg har avklart med meg selv at dette aldri kom til å skje! Jeg hater nemlig skrekkfilmer, men i går kveld greide søsteren min å overbevise meg til å se IT på kino!

Jeg tror jeg har sagt til alle jeg kjenner at det er en film jeg aldri skal se, i alle fall ikke på kino. Slik ble det nå ikke… Jeg ble faktisk overrasket over hvor bra jeg håndterte det, selv om jeg hadde hodet mer ned i skjerfet mitt enn opp på skjermen(Hehe).

Jeg kan si at jeg syns den var utrolig bra alt i alt og var ikke særlig redd når vi skulle hjem, men…

Selv om jeg følte meg rolig så var hodet fulle av tanker. Jeg fikk nesten ikke sove, og når jeg sov så drømte jeg det merkeligste. Jeg måtte klype meg selv flere ganger den natten for å sjekke at jeg var våken, men jeg følte jeg alltids datt tilbake til samme drøm etterpå.

Jeg angrer meg ikke for å ha sett filmen, den var utrolig bra. Men jeg merker i dag at jeg mangler nattesøvn.

EN NY MÅNED DER JEG FORSVINNER FRA BLOGGEN!?

Det var grunnen til at jeg ikke blogget sist gang, så betyr det at det skjer igjen?

Mobilen min har nemlig funnet ut at den ikke vil sammarbeide lengre, IGJEN! Jeg var på verksted for sikkert en måned siden og fikk helt ny telefon, men samme problemet der også om ikke værre. Det går ikke ann å ringe, ta telefonen, skjermen fryser og flere av appene vil ikke åpnes… Kan vel si at jeg virkelig IKKE har flaks denne helgen.

Men en ting er sikkert, jeg skal ikke være på latsiden med bloggen. Jeg har en del innlegg som skal ut, så pause har jeg ikke tid til. Jeg skal rett på verkstedet med den i morgen og få fikset den opp, håper bare det ikek tar like lang tid denne gangen. Evt så får jeg skaffe meg en telefon ekstra for slike tilfeller, siden det alltids skjer HAHA!

NOEN SOM HAR OPPLEVD DET SAMME?!

FYLLA HAR SKYLDA

Jeg kan vel si at det gikk "litt" hardt for seg i helgen. Jeg var nemlig så heldig som greide å vrikke foten noe så jævlig når jeg var ute på byen i Haugesund natt til lørdag. Høye hæler er ikke bare bare kan jeg si. Jeg husker bare jeg gikk ved baren og plutselig lå jeg på magen, å det var ikke rett opp igjen. Jeg ble liggende litt før jeg til slutt reiste meg, tok på meg skoen og fortsatte kvelden videre. Akkurat da kjente jeg ingenting, sikkert pga alkoholen. Jeg kjente det litt når vi skulle hjem og jeg skulle gå barbeint, da haltet jeg husker jeg, men det var ikke i nærheten av dagen etterpå.

Det var rett og slett umulig å gå. Heldigvis så fikset søsteren min rullestol til meg på hotellet slik at vi greide å komme oss ned til frokosten. Jeg har aldri følt meg så hjelpesløs, jeg fikk virkelig respekt for dem så bruker rullestol over lengre tid. Det å trille inn og se alle snur seg å ser på deg når du skal ha deg mat, folk stirrer og tenker ikke over det en gang at de gjør det. RETT OG SLETT UBEHAGELIG. Jeg skulle egentlig hjem til Stavanger på lørdagen, men det var rett og slett umulig å komme seg hjem pga foten så det ble nok en natt på hotell. Heldigvis fikk jeg låne krykker så da var det litt lettere å komme seg rundt på egen hånd.

Men nå er jeg endelig hjemme igjen i Stavanger! Tok en varm dusj og smertestillende i går før jeg la meg, så i dag greide jeg å gå/halte meg hjem. Men alt i alt så har det vært en FANTASTISK helg i Haugesund! Det har vært mye fram og tilbake for å møte alle herlighetene der nede, men nå blir det nok en liten pause hvor jeg holder meg i Stavanger.

JEG HAR EN BEUNDRER! KOMMER TIL HAUGESUND I DAG!

For en bra start på helgen! Startet dagen i sentrum men en liten shoppingtur med en utrolig gavmild og kjekk beundrer før jeg stakk på jobb. Merker jeg ikke er så flink med å møte nye folk, sier alt for ofte nei. Men når jeg først kommer meg ut så angrer jeg ikke.

HER ER DET JEG FIKK! ELSKER DET!

Så nå er det jobb før jeg tar turen til Haugesund IGJEN! Det stemmer, Im Back! Push kjører Magic Mike tema i kveld, så det er ikke noe jeg skal gå glipp av. Så hotell er booket og jeg er klar for å bare kose meg masse. Noen sier at jeg ikke er velkommen, men det er virkelig ikke det jeg har fått inntrykk av!

GOD HELG!