MUST HAVE FOR HØSTEN⎮FASHION NOVA (rabattkode!)

Reklame | FASHION NOVA

God kveld snupper!

 

Hvordan har uken deres vært så langt? Selv så er jeg overasket over hvor bra uken har vært, å hvor fort den i det hele tatt har gått. Jeg er så vandt med at tiden går så utrolig sent før jeg skal reise, men denne gangen har jeg stresset fordi jeg føler jeg ikke har nok tid før jeg reiser.

 

Jeg har holdt på med pakking så å si hele dag, utenom når jeg tok vipper. Jeg er enda litt usikker på om jeg skal lage PAKK MED MEG TIL HELLAS-video, hva tenker dere? Synes dere at slike videoer er kjekke? I så fall så må jeg lage den i morgen, samtidig som jeg skal på en stor shoot i morgen nesten hele dagen. Jeg er utrolig glad for at jeg har mye å gjøre i morgen, vi skal nemlig være på flyplassen rundt 03:30, så ingen søvn den natten før vi sitter på flyet.

 

Men! Selv om vi i Stavanger i alle fall er heldige med å få litt varme nå i slutten av sommeren, så har det seg faktisk slik at sommeren er over i morgen. Det er kanskje noen varmegrader de neste dagene, men det er nok ikke lenge til høstkulden kommer. Jeg kan i alle fall si at den kommer, det er det ikke tvil om.

 

Jeg tok meg litt tid til å titte på litt klær til høsten. Høsten er den kjekkeste årstiden synes jeg når det gjelder klær. Det er årstiden hvor en kan legge vekk bikiniene, ta på seg store kosegensere og finne fram koppen med kakao med god samvittighet. Her har dere mine høst favoritter fra Fashion Nova.

BUKSE HER TOPP HER (Finnes i flere farger)

BUKSE HER (Finnes i flere farger)

GENSER HER

SETT HER (Finnes i flere farger)

SETT HER (Finnes i flere farger)

SETT HER

SETT HER (Finnes i flere farger)

JAKKE HER (Finnes i flere farger)

GENSER HER (Finnes i flere farger)

 

Ved bruk av rabattkoden 30OFF får dere 30% avslag på hele kjøpet på nettbutikken!

Hvilke årstid liker du best klesmessig?

Dyreste jeg eier? Reiser jeg alene til Hellas? Kontakt med foreldrene mine igjen? // UKENS SPØRSMÅL

Da tok jeg meg en vellforkjent fridag fra bloggen i går slik at jeg fikk pakket, handlet inn det siste jeg trengte og fikset neglene mine. I dag skal jeg pakke ferdig, samtidig som jeg skal filme inn Pakk med meg til Hellas. Før det så skal jeg ut for å fikse vippene mine, da har jeg alt på plass. Men her er da ukens mest spurte spørsmål for denne uken.

 

Reiser du alene til Hellas?

Nope, det slapp jeg heldigvis.

 

Hvis du måtte valgt et program å deltatt i, hvilke hadde det blitt? Paradise Hotel, Ex On The Beach eller Love Island?

Da må det nok bli Paradise Hotel, så kommer Ex On The Beach ganske tett bak.

 

Hvis du hadde vunnet 50 000, hva hadde du brukt det på?

Silikon.

 

Hvis foreldrene dine hadde begynt å ha kontakt med deg igjen, hvordan hadde du reagert?

Hadde vært utrolig blandende følelser. Jeg hadde selvfølgelig hatt i bakhodet at dette bare kunne vært midlertidig, før de finner ut at de ikke kan ha kontakt likevel.  Samtidig så tror jeg ikke at jeg vil ha kontakt med dem, for den siste perioden så har de bare såret meg. Jeg har endelig begynt å bli bedre og har et fantastisk liv uten, så vil ikke dette tilbake.

 

Har du lyst på tatovering, i så fall hva og hvor?

Ja, så inderlig også! Jeg skal ha en på håndleddet og en bak øret, men hva jeg skal ha må dere vente og se 😉 Har hatt lyst på disse to i flere år, så disse er jeg sikre på at jeg skal ta. Mulig det blir noe på meg i Hellas.

 

Hva vil du se på som det viktigeste i livet ditt?

Søstrene mine. Uten dem er jeg ingenting.

 

3 must have på drømmemannen din utseendemessig?

Høy, solbrun og eldre enn meg.

 

Hva er det dyreste du eier?

Det blir nok Parajumper jakken min som kom på rundt 15.000.

 

Favorittblogger?

Isabel Raad

 

Er du singel?

Komplisert.

 

Lurer du på noe utenom disse spørsmålene? Kommenter spørsmålet ditt under så svarer jeg med en gang på dem!

♥ GOD HELG ♥

VIDEO⎟PRØVER PÅ BIKINIER FRA WISH.COM

Det nærmer seg reisetid med stormskritt, noe som betyr nye bikinier i garderoben. Denne gangen tok jeg risken og kjøpte bikinier fra Wish.com som lå på under hundrelappen selv med frakten! Denne videoen må dere VIRKELIG ikke gå glipp av!
 
 
HUSK Å GI EN TOMMEL OPP OG ABONNERE PÅ KANALEN MIN (HER) HVIS DERE ØNSKER AT JEG SKAL LEGGE UT FLERE VIDEOER!

PARADISE HOTEL 2019 NEXT!

Oppstart av realityprogram = nye bloggere. Minst 5 personer på topp 20.listen på blogg.no kom seg opp på listen ved hjelp av Paradise Hotel, å det begynner allerede å komme noen fra Ex On The Beach også. Jeg skjønner selvfølgelig at jentene begynner å blogge nå som de er kjente, det er en så lettvint måte å tjene penger på. I begynnelsen er det i alle fall det, men etter hvert når tiden går så ser du hvem som driver med blogg fordi de liker det og hvem som drev med det bare pga. pengene en fikk ut av det.

 

Du har jo f.eks. Sofie Nilsen som sa at hun meldte seg på Paradise fordi hun ville få bloggen opp, noe hun fikk. Så er det det jeg må gjøre for å bli en kjent blogger? Det er jo ikke tvil om at det hadde funket ja, det hadde funket som faen. Jeg meldte meg jo på Paradise 2018, men det var for andre grunner enn bloggen. Jeg skal ikke nekte for at jeg tenkte at det ville hjelpe på bloggen, men det var uten tvil ikke grunnen.

 

Jeg tror at hvis man elsker noe så utrolig høyt og vet med seg selv at dette er noe en kan komme langt med uansett, da er det ingenting som kan stoppe deg. Det vil kanskje ta lengre tid hvis en ikke deltar på slike programmer, men til slutt så kommer du i mål. Å da er du tusen ganger sterkere og mer erfaren enn dem som først ble kjent for så å starte med blogg.

Hvilke er din favoritt?

Love Island, Ex On The Beach eller Paradise Hotel?

DET ER DYSTRE TIDER VI GÅR I MØTE

Reklame | Foto: Tony Kristoffersen

Det er bare noen dager igjen før sommeren for i år er offisielt over. Det betyr at høsten starter, bladene faller, temperaturen synker og mørkere dager kommer. Selv så har jeg hatt utrolig dårlige minner med denne perioden de siste 2-3 årene. Depresjoner, trøstespising, null motivasjon og en haug med tårer er hvordan jeg kan beskrive en god del av høst/vinter perioden. Selvfølgelig så dukker tanker om dette nå som tiden nærmer seg, jeg vil virkelig ikke bruke disse nydelige årstidene på å ha det vondt. Jeg vil ikke, å jeg skal ikke!

 

I forhold til tidligere så føler jeg meg tusen ganger sterkere. Dette for så mange grunner. Jeg føler jeg har funnet meg selv, jeg har fantastiske personer rundt meg, jeg har utrolig mange planer for slutten av året og jeg trives med livet jeg har nå. Dette er alle punkter som jeg manglet helt eller gradvis i livet mitt før. Jeg hadde fantastiske personer i livet mitt før også, men jeg hadde også personer i livet mitt som ødela meg. Dette gjorde at jeg ikke åpnet meg for dem som faktisk betydde noe for livet mitt.

Jeg synes det er utrolig vondt å tenke over at det er mange unge der ute som gruer seg til denne tiden. Det er ikke uten grunn det er noe som kalles vinterdepresjon. Så til alle der ute, ta vare på hverandre. Ikke press deg selv for mye, ikke bruk tiden på personer som gjør deg vondt og bruk masse tid på personer som elsker deg.

 

Vi lever i en verden med mye press om å gjøre det bra på skolen, kroppspress, ikke skille seg for mye ut og bli likt av alle. Disse punktene sliter spesielt unge mennesker ut, å det eneste vi sitter igjen med er depresjoner og dårlig selvtillit. Så ikke tenk på at du må være best, heller bare fokuser på å gjøre DITT beste. Drit i hvordan andre ser ut, fokuser på å være den beste versjonen av deg selv. Følg drømmene dine og gjør det som gjør deg lykkelig, på den måten vil du også se hvem som er dine ekte venner og elsker deg for den DU er!

TA VARE PÅ HVERANDRE, MEN IKKE MINST DEG SELV!

BIKINI FRA WISH.COM

Reklame | SkinnyCoffeeClub

Hei alle sammen!

 

Klokken nærmer seg ett, å jeg sitter faktisk enda i pysjen. Ble en ganske rolig start på dagen i dag med å svare på litt mailer, ordne litt papirer og slike kjekke ting. Planen videre er å ta meg en tur på trening før det er hjem å jobbe litt til med mine sosiale medier. Jeg har nemlig handlet bikinier fra WISH hvor jeg nå har fått siste i posten! Det stemmer, bikinien på bildet er fra Wish av alle steder.

 

Så jeg skal filme inn en Bikini Haul av alle bikiniene jeg kjøpte fra WIsh (det stemmer, det er flere) . MEN, den kommer ikke til å bli lagt ut før vi bikker 1000 abonnementer (HER). Så dere 270 stk. som ser videoene mine, men ikke abonnerer på kanalen min: ABONNER! Videoen er klar til i morgen, men når den blir lagt ut er opp til dere. Så ønsker du å se videoen så er det bare å be familie, venner og kjente til å ta et tastetrykk på YouTube-kanalen min (HER).

TIPS TIL YOUTUBE-VIDEOER?

Min aller første photoshoot vs gårsdagens – Over 10 kilo i forskjell

Reklame | Foto: Tony Kristoffersen

Det er rundt 15 måneder i forskjell på disse3 bildene, hvor begge er tatt av profesjonelle fotografer. Det er utrolig rart for meg å se disse gamle bildene, for de bringer fram en så stor historie i livet mitt. Jeg tok dem med tanke på at jeg skulle ut med et stort innlegg på bloggen min om at jeg skulle feire min første bursdag hvor jeg ble 20 år (les her). Hvis dere klikker på innlegget så vil dere se at de bildene er en smule annerledes enn disse som er originalen. That´s right, jeg redigerte bildene mine mye på den tiden. Jeg var rett og slett flau over kroppen min, noe mer er det ikke å si.

 

Så det å vise dere disse bildene er rart, men samtidig godt. For ikke nok med at jeg har forandret meg utseendemessig, jeg føler også at jeg som person har blitt mye mer lykkelig. For dere så blir dette kanskje bare før og etter bilder av meg, men for meg så ligger det så mye bak disse bildene. Det er så mye mer enn utseende som har forandret seg på disse månedene. Heldigvis bare positivt.

Likte dere meg mest som brunette eller blondine?

LOVE ISLAND

Reklame | Foto: Tony Kristoffersen

Hei snupper.

Da var det mandag igjen, å en ny uke er i gang. Fram til nå har jeg trent, fått i meg litt mat og en liten dusj. Det er relativt dårlig vær i dag som gjør at jeg sitter inne med god samvittighet, jeg skal nemlig fram med kofferten i dag. Nå som det er under en uke til jeg reiser så er det greit å få vasket alt og finne ut hva jeg har lyst på i god tid, for kjenner jeg meg selv rett så har jeg for mye jeg har lyst til å ta med meg. Men nok om meg..

I går startet nemlig nok et nytt program, Love Island! Selv så var det dette programmet jeg gledet meg ekstra mye til skulle starte. Jeg ble nemlig nylig ferdig med Love Island UK, å jeg ble mildt sagt hektet. Det som også er så artig å tenke på er at jeg faktisk meldte meg på dette programmet selv, men som jeg fant ut etterpå så var jeg ikke gammel nok(noe jeg er glad for den dag i dag).

Fytti så klein den første episoden var. Jeg fikk rett og slett vondt av å se på, men jeg håper virkelig den kleinheten forsvinner etter hvert som de blir bedre kjent. Jeg er utrolig spent på hvor lang tid det tar før det faktisk blomstrer litt kjærlighet i villaen, hva tror du?

Så kommer den kjekke delen! Jeg skal nemlig fortelle hva jeg synes om deltakerne. Var det noen jeg hadde gått fram på hvis jeg faktisk hadde vært der?

//bilde fra viafree

JENTENE

Andrea – Hun vet jeg jo hvem er fra før av pga. Paradise Hotel, men det var kjekt å se henne i programmet. Hun virker som en veldig smilende og positiv jente, men samtidig så føler jeg hun er veldig kresen og selvstendig noe som kan gjøre det mindre lett for henne å få følelser for noen der inne.

 

Bruna – Bruna var nok min favoritt. Hun virker utrolig søt og livlig dame som kommer til å by på mye glede i gruppa. Jeg kunne nok kommet utrolig godt overens med henne, vi er jo begge veldig danseglade jenter også. Hun ser ut til å være veldig søt og uskyldig, men hun er nok en ganske bestemt dame også.

 

Ellinor – Yeeeey, Haugesunder! Jeg digger at det er folk fra hjembyen min inne på villaen, å hun tror jeg kommer til å lage et godt rykte på jentene fra Haugesund. Hun virker utrolig jordnær og som en skikkelig dame. Den gutten som får henne blir utrolig heldig, for hun virker utrolig god.

 

Magnhild – Hadde nok ikke vært henne jeg hadde klaffet best med, for hun er litt motsetning av meg. Uten tvil en sterk kvinne både i personlighet og styrke som har bein i nesen.

 

Viktoria – Så utrolig søt jente. Digger at hun er så sjenert, men samtidig så direkte når hun først viser noe. Jeg tror hun kommer til å være en av dem som blir mest likt av jentene, å en av dem som guttene vil ha skikkelig sansen for etter hvert når hun åpner seg.

 

Sofie – Den nye jenta som kom inn til slutt. Det første jeg tenkte om henne var DIVA. Er det noen som det blir drama med så blir det henne. Virket som en utrolig sterk dame med bein i nesen, så ser for meg at hun kan krasje med Magnhild. 

 

GUTTENE

Andreas – Et ord: klein. Jeg måtte bare flire av posen hans når han stod med partneren sin. Føler han er veldig utseende fiksert, mulig litt kokki. Virker som han er favoritten blant guttene i jentenes øyne til nå, men min type var det ikke helt.

 

Arwin – Forundrer meg ikke om han var klassens klovn på skolen. Han var min favoritt når det kom til personlighet, å jeg tror jentene kommer til å komme godt overens med han også. Han er nok ikke den som det blir klein stemning med.

 

Cristian – Han virker som en utrolig glad gutt som kommer til å komme godt overens med alle. Stille rundt han blir det nok ikke, så ser for meg han og Arwin kommer til å stå for praten.

 

Marius – Andreas var nok den som utseendemessig så best ut, det fordi han var mest mann av dem. Han virker litt klein og stilen var ikke helt min smak, men jeg er spent på å se hvordan han blir ettersom tiden går.

 

Morten – Utrolig koselig gutt. Han kunne jeg bare si godt om. Han virket som en jordnær, lojal og snill gutt som har mye å by på når en blir bedre kjent med han.

 

HVEM ER DERES FAVORITT SÅ LANGT?

SLIK MISTET JEG JOMFRUDOMMEN MIN – Oppfører meg som en idiot

Hehe, denne historien får meg bare til å riste på hodet av meg selv. For å si det slik så er det ikke noe love story jeg skal fortelle dere nå, tvert imot. Jeg husker den dagen så utrolig godt! Det var bare noen dager før jeg fylte 19 år, å jeg og min gamle bestevenninne skulle ut på byen, noe som var første gang fra min side. Men selvfølgelig så skulle det trenes om morgenen før det var på med den tighte buksa og crop toppen. Der møtte jeg på en treningskamerat som jeg kom i snakk med, hvor vi bare snakket litt og praten gikk videre på snapchat i løpet av dagen.

 

Jeg og venninna mi startet vorspielet hjemme hos henne, før vi faktisk endte opp på vors hos han som jeg hadde snakket med på trening. Meg, henne og en haug med gutter. Å husker jeg ikke feil så var det første gangen jeg skikkelig drakk i Norge (drakk for første gang skikkelig i Gran Canaria). Vi hadde det bare gøy, hadde drikkeleker og koste oss. Jeg ble bedre kjent med min såkalte trenings kompis, å etter hvert som Christina fikk mer alkohol i blodet, jo mer interessant ble han (haha off, det hørtes stygt ut).

 

Til slutt fikk vi noen til å kjøre oss til byen, å når vi var framme så var ikke legitimasjonen min å finne. Å her var det snakk om 30 min kjøretur til byen fra der vi var, men det viste seg bare at jeg var full og fjern for jeg fant det til slutt (hvor husker jeg ikke). Vi sjanglet oss til et utested hvor vi imponerende nok kom oss inn, å der dukket også opp min lille kjærlighet. En gutt som jeg tidligere hadde vært mye med, å jeg var egentlig meget betatt av han.

 

Jeg ble selvfølgelig å snakke med han, hvor da min trenings kompis ble helt glemt (ja jeg var en ditt, I know). Vi fikk noen drinker på bordet plutselig, å etter det så svartnet ting. Jeg fikk fortalt at jeg så å si klinte med mister kjekkas til vi ble hentet av typen til venninna mi. Sammen i bilen med meg og henne var også treningskompisen min, å tror dere ikke jeg ender opp med å kline med han i baksetet også. Ikke nok med det, men venninna mi filmer dette og sender det til mister kjekkas, noe jeg var så enig i at hun skulle gjøre (for det var jo så utrolig løye liksom, dust).

 

Det var når vi satt i bilen jeg begynte å huske ting igjen. Vi kjørte han hjem først, men når vi var hjemme hos venninna mi som jeg skulle sove hos så tvinger jeg dem til å kjøre tilbake. Treningskompisen min spurte om jeg ville sove over, å det var noe jeg på den tiden virkelig ville. Etter å ha småkranglet med venninna og typen så kjører de meg endelig til han, hvor også noen av kompisene hans var havnet.

 

Hun kjører hjem igjen og jeg blir sittende i sofaen med han og kompisen før kompisen stikker hjem også. Jeg skal ikke gå i detaljer i hva som skjedde videre, men det startet med et kyss og endte i senga. Men som jomfru så endte det før det hadde startet, det var alt annet enn godt kan jeg si. Han ble nok ganske skuffet over fangsten, haha! Jeg husker jeg følte jeg holdt på å dø når jeg skulle tisse dagen etterpå, tror nok mange jenter som føler seg truffet der.

 

Det som er artig er at jeg hadde lyst å fortsette kosingen på morgenen, men han var mildt sagt ikke interessert i noe annet enn å sove. Om det var hangover eller bare ikke interessert skal jeg ikke si noe om, det er nok like stor sannsynlighet for begge etter avslutningen. Men jeg var frisk som en fisk, jeg orket ikke å ligge i sengen å se i taket så moren til venninnen hentet meg (ja det var ganske kleint).

 

Så slik mistet jeg jomfrudommen min. Ikke noe som helst søt historie i det hele tatt. Mister kjekkas var ikke interessert i å snakke med meg så dritt som jeg hadde vært den kvelden, treningskompisen min prøvde seg på venninna mi helgen etter og jeg hadde vondt, haha tragedie. Så for å være min første gang med drikking i Norge så vil jeg si at jeg fikk til litt faenskap, men jeg lærte av det da i alle fall.  

DENNE UKEN KOMMER TIL Å BLI ET HELVETTE

Reklame | Foto: Petter Storetvedt

Dere kommer aldri å gjette hva jeg fikk meg selv til å gjøre i dag(om du ikke har sett insta story da, hehe). Jeg dukket nemlig opp på trening i dag 06:00 for å få unnagjort kardio. Jeg vet, det er sykt. Verste av alt, eller beste er vel rettere sagt , så var det lett å stå opp i dag. Jeg skulle nemlig på shoot igjen i dag klokken tolv, så jeg ville så gjort litt før det.

 

Det var så deilig å stå opp tidlig, pynte meg og få noe ut av dagen. Etter jeg hadde vært på en nok så liten photoshoot så møtte jeg noen venner for å spise sushi. Er det noe jeg elsker over alt på jord så er det sushi, jeg blir aldri lei. Jeg føler meg også utrolig mye bedre enn hvis jeg spiser på plasser som Burger King, føler meg aldri ekkel etter sushi.

Så nå er planen å bare blogge litt, rydde litt og planlegge uken som kommer. Denne uken blir nemlig alt annet enn normal. Jeg skal for første gang ikke droppe en enste økt, det har jeg ikke lov til av meg selv. Jeg skal til Hellas om en uke, å jeg føler meg så utrolig mye bedre med meg selv når jeg trener og spiser sunt. Jeg kan kose meg når jeg er i Hellas, så et lite helvette før er jeg klar for. Får bare finne fram djevel hornene og staheten min så skal jeg nok komme gjennom noen hete økter.

 

Jeg har også noen YouTube videoer som skal lages før jeg reiser. Vil dere jeg skal lage “pakk med meg til Hellas”, eller er ikke slike videoer noe interessant? Jeg må også planlegge hvordan jeg skal gjøre det med filming i Hellas, for sist gang så endte jeg opp med å ikke filme på ferien grunnet dårlig planlegging.

 

Så har du de kjekke tingene med å skulle reise, skjønnheten skal oppgraderes. Vipper skal fikses og negler skal blinges opp. Jeg ser virkelig fram til å få litt diamanter på neglene mine igjen.  

 

HAR DU NOEN RUTINER DU ALLTIDS GJØR FØR DU REISER PÅ FERIE?