JEG ELSKET Å SNAKKE OM JEHOVA

I Haugesund så har flere unge oppsøkt menighetene til Jehovas Vitner i sammenheng med skoleprosjekter. Jeg har selv blitt kontaktet av flere av dem med tanke på at jeg er nå på “den andre siden”. Gamle minner og regler er da blitt dratt opp, å det er minner som kanskje kommer til å sjokkere mange av dere.

I spørsmålsrunden jeg hadde så nevne en at menighetene nevne meg som et dårlig eksempel(gjerne indirekte), men for noen år siden så var jeg en av de unge som menigheten så på som et fantastisk eksempel. Haha, ja det er faktisk sant! Mange vil kanskje se på meg som en av dem som alltids hang etter og som en som ikke var så særlig aktiv innenfor, men jeg var helt det motsatte.

Jeg ELSKET å snakke om Jehova fra dør til dør. En periode hadde jeg lyst å slutte på skolen for å bli pioner. Pioner var dem som gikk å snakket om Jehova på fulltid. Det var liksom det de “jobbet” med. Det var vell ca 60 timer+ som de brukte i måneden på å snakke med mennesker om Jehova. Ja det ville jeg bli. Jeg hadde taler, var en av dem som svarte flest ganger på møtene, leste bibelen hver dag og tok med meg bladene vi brukte i forkynnelsen med på jobb for å lese dem i pausene mine. Jeg var 100% inn i den religionen.

Jeg døpte meg i en alder av 16 år. Et halvt år før så hadde jeg blitt kjent med en gutt på skolen som jeg falt pladask for. Han var det eneste jeg kunne tenke på, men han var ikke Jehovas Vitne. Selv om jeg på den tiden kunne si at jeg “elsket” han så elsket jeg Jehova mer så jeg avsluttet det vi hadde for å satse på Jehova. Noen måneder etter ble jeg da døpt som du ser på bildet under.

 

Ikke lenge etter så var jeg hjelpepioner. Det er nesten det samme som pioner, men mindre timer i måneden. Det var sommerferie, så jeg og mamma valgte sammen å være hjelpepioner den måneden. Vi gikk 30 timer fra dør til dør å snakket med folk om Jehova! Jeg husker jeg sa det var den beste måneden i livet mitt, det var en måned med velsignelser av Jehova husker jeg at jeg sa. En fin måned var det uten tvil. Jeg og mammaen min hadde et fantastisk forhold, så det å tilbringe så mye tid med henne gjorde det 1000 ganger lettere. Vi snakket som så utrolig mye mellom dørene.

Bare 2 år senere så dro vi til Stockholm på et stevne hvor søsteren min ble døpt. Huff, jeg husker jeg hadde så store forventninger til den helgen haha. Det var over 60.000 Jehovas Vitner som samles, å jeg skulle endelig få møte “mannen i mitt liv”. Jeg hadde snakket med en fra Trondheim i sikkert over 1 år, men aldri møtt han. Nå var vi begge her under stevnet, det kunne jo bare gå bra! Men neida, jeg møtte han 2 ganger og snakket med han sikkert 1 minutt maks. Broren hans var mer oppegående haha! Jeg husker jeg kom hjem å han startet som det vanlige med å snappe for fullt igjen, da orket jeg ikke.

Det er utrolig hvor annerledes folk kan være på en skjerm og i virkeligheten. Stakkar lille Christina som var så håpløst forelsket, vi skulle jo bli pionerparet som alle så på som det perfekte Jehovas Vitne paret! Jeg var uten tvil en håpløs romantiker på den tiden!

Bildet dere så øverst på dette innlegget er bildet av hele familien. Vi ble tatt bilde av pga. en artikkel i avisen. Vi var et fantastisk eksempel som familie i menigheten. Der hadde du en familie hvor den ene etter den andre døpte seg og fant lykke i Jehova. Hva skjedde egentlig? Det lurer nok menigheten fælt på. Jenta som tok fram sykkelen for å komme seg på møtene fordi familien ble hjemme. Jenta som sovnet med bibelen i armene. Hehe ja jeg gjorde faktisk det!

Det livet jeg hadde høres sikkert ut som et bra liv. Så hvorfor forlot jeg alt? Nå har jeg ikke snakket med foreldrene mine på 5 måneder, de som var mine venner her i Stavanger snur så fort de ser meg i gatene og jeg blir sett på som en skam av menneskene i menigheten som før så opp til meg. Var det virkelig verdt det?

JEG HAR ALDRI ANGRET ET SEKUND!

INSIDER FEM – DATOEN ER SATT

Da er tiden endelig kommet! Jeg har nå fått en mail om når episoden på Insider FEM som jeg er med i kommer ut. Jeg fikk faktisk litt sjokk, selv så trodde jeg den kom om minst en måned men neida. Om 2 UKER så er det showtime! 15. Mars klokken 21:30 på FEM så er jeg på TV-skjermen, det er helt utrolig! Det er ca. 7 mnd siden jeg ble kontaktet å vi startet med innspillingen, å nå er det ikke mange dagene før det blir til virkelighet.

Jeg ser VIRKELIG fram til å kunne se denne episoden å dele denne opplevelen sammen med dere. Dette er uten tvil noe av det største som har skjedd i livet mitt så langt.

Hva jeg spiser i løpet av en dag

I det siste så har jeg fått en del henvendelser av jenter når det kommer til hvordan jeg kommer i form. Jeg føler selv at jeg har kommet inn i en god rutine når det gjelder mat og trening som gir resultatene jeg ønsker. Etter å ha prøvd meg litt fram så begynner jeg å bli mer og mer kjent med kroppen min. Denne uken starter jeg et nytt kosthold som jeg virkelig gleder meg til å teste ut. Jeg tenke å dele med dere hvordan dagene mine fremover kommer til å se ut når det kommer til kostholdet mitt.

Under ser dere noe av matvarene jeg skal bruke denne uken, men jeg fikk ikke tatt med alt.

FROKOST: Proteingrøt m/bringebær

Jeg blander sammen 1 scoop havregryn, 1 scoop proteinpulver, 2 eggehviter, kanel og 1dl vann i en gryte. Dette koker jeg opp og rører sammen til det blir en tykk/fluffy konsistens. Jeg topper grøten med 30g frosne bringebær. Sammen med frokosten drikker jeg 1 kopp SKINNYCOFFEECLUB, 1 kopp grønn te sammen med en spiseskje Udos Choice.

 

LUNSJ: Smoothie

Her blander jeg sammen 1 liten banan, 50g jordbær, 50g blåbær og valgfri utvannet funlight saft. Her drikker jeg også 1 kopp grønn te, men da lager jeg meg også en flaske med sitronvann som jeg fyller på i løpe av dagen slik at kroppen min holder seg hydrert.

MIDDAG: Kylling m/grønnsaker

1 kyllingfilet sammen med 100g frosne grønnsaker. Jeg tar på det krydderet jeg ønsker på kyllingen og steker den på stekepanne. Jeg bruker faktisk bearnaise saus LETT fra TORO som jeg blander ut med Styrk melk. ELSKER DET!


ETTER TRENING: Proteinshake og riskaker

Rett etter trening tar jeg 1 scoop proteinpulver som jeg blander ut med vann. Når jeg kommer hjem så spiser jeg også 2 riskaker med peanøttsmør fra Green Choice.

 

KVELDS: Egg

Kveldsen er det av og til jeg hopper over. Kommer alt ann på hvor sent jeg er hjemme. Men er jeg tidelig hjemme så avslutter jeg dagen med 2 kokte egg som jeg strør litt salt på. YUMMY!

 

Så slik ser matplanen min ut denne uken kort fortalt! Gi meg gjerne en kommentar om dere ønsker å se hvordan jeg lager noe av det, om dere ønsker video, hvordan jeg trener osv..

Q&A // sex med jente, hva gjorde jeg på valentine, kommende operasjoner ++

Har du tenkt å fikse på kroppen din? (Operasjon, botox, silikon osv?)

Ja det har jeg. Jeg skal allerede neste måned fylle på leppene mine igjen med Restylane. Jeg driver også å sparer til silikon som jeg har lyst å ta før året er over. Jeg skal også ærlig innrømme at jeg har vært innom tanken om å forflytte fett til hoftene.

Hvorfor var du og søsteren din i Haugesund på Valentines day?

Fordi ingen ville ha oss. Haha, neida. Jeg skulle i et jobbmøte med Dugnad Vest før oppstart så ble hun med siden hun hadde ferie.

Når hadde du sist sex?

I helgen. (hehe kleiint)

Er det ditt naturlige hår?

Ja håret mitt er helt naturlig. Jeg har heller aldri brukt extensions.

Hvordan har du fått det så langt?

Jeg tror det ligger mye i genene, begge foreldrene mine har tykt hår. Men jeg spiser også bra, noe som har mye å si på kvaliteten på håret. Viktig å få i seg vitaminer og mineraler.

Bleker du håret eller er det naturlig?

Jeg bleker det.

Smører du deg inn med solkrem før du legger deg i solarium?

Nei, jeg pleier egentlig aldri å smøre meg inn med noe. De siste gangene har jeg brukt den som du kan se på bildet under som du får kjøpt på brun og blid. Den funket utrolig bra for en dypere og finere farge.

Soler du deg naken?

Jepp.

Bruker du betakaroten?

Ja, jeg bruker betakaroten fra GoodForMe.

Kunne du hatt sex med en jente?

Nei.

Når kommer du på TV og lurer du på å begynne å strippe igjen?

Jeg har enda ikke fått vite noe om når, men så fort jeg vet så skriker jeg ut! Jeg likte veldig å strippe når jeg holdt på, men slik som situasjonen er nå så kommer jeg ikke til å starte opp igjen.

 

Slik redigerer jeg bildene mine

God morgen! Da var det torsdag, å helgen nærmer seg med stormskritt. Selv så har jeg vært på trening i dag allerede for å fullføre morgen kardioen før frokost. Det var grusomt mens jeg holdt på i dag, måtte droppe magetreningen pga. jeg følte jeg måtte kaste opp for hver repetisjon, men fikk nå tatt meg ut i dag også. Nå er planen å komme meg ut når butikkene åpner for litt ærend før jeg muligens kryper under dyna for en liten napp før kveldens økt, hihi. Alt for dårlig til å legge meg, i tillegg til at jeg har slitt med søvn de siste nettene så mulig fått 4-5 timer søvn i natt. Så ja der har dere mine planer for dagen.

Men nok om det.. Jeg har fått mange forespørsler i det siste ang. hvordan jeg redigerer bildene mine på Instagram. Så i stede for å forklare en etter en så tenker jeg det er like greit å legge ut her hele prosessen. Er du ikke enig? Så her under har du bildet før jeg har gjort noe med effektene. Jeg har brukt appen Perfect265 for å jevne ut huden siden kameraet mitt får med absolutt alt av ujevnheter i huden, litt juks er lov.

 

Jeg tar først i bruk appen VSCO for det som de fleste lurer på, hvordan jeg får kornete bilder. Da laster jeg opp bildet å går rett til den jeg har satt en rød ring rundt.

Det er den som heter GRAIN som gjør bildet kornete, så velger du selv hvor kornete du ønsker det.

Jeg tar å gjør huden min gulere med SKIN TONE pga filteret jeg skal bruke på neste bilde er veldig rosa. På den måten greier jeg å redigere det slik at jeg får en solbrun hud uten at den blir for rosa. Jeg synes det er finere når det er en gul tone i huden.

Det er egentlig alt jeg gjør på VSCO. Resten gjør jeg på Instagram. Jeg har tatt i bruk filteret Aden på de siste bildene mine på Instagram. Denne har jeg helt falt for, den er så fin!

Så går jeg på Rediger for å gjøre siste finish. Jeg tar ned varmen på bildet, mens jeg tar opp metning. Det er ikke mys om skal til her. Jeg er i alle fall veldig forsiktig med Metning for du kan fort se solbrent ut om du tar den opp for mye.

Jeg tar opp Høylys litt slik at det highlighter områdene som er lyse, men som jeg vil skal gløde mer. Så har du Skygger for å gjøre bildet mer livlig.

Til slutt så tar jeg å drar opp Skarpheten. Da får du litt mer stykre i bildet fra når du kornet det. Så det er det siste jeg gjør før bildet egentlig er ganske så klart. Av og til tar jeg ned/opp lysstyrken på bildet slik at det skal gå i ett med feeden, men det trengtes ikke på dette.

Så her har du da resultatet etter redigeringen. Jeg håper det hjalp mange av dere som har lurt. Har du lyst til å se de andre bildene jeg har redigert i samme farger så kan du TRYKKE HER for å komme til Instagrammen min.

Ha en fortsatt nydelig dag alle sammen!

Bildene som aldri kom på bloggen!

Noen bilder var uten tvil værre å legge ut enn andre, men selv så synes jeg det er utrolig artig å klikke innom slike innlegg. Jeg tar alle bildene mine selv, så da føler jeg meg litt mer fri til å teste ut poseringer som ser utrolig bra ut på Instagram. Dessverre så ble ikke resultatet alltids like bra på kamera hahahha!

Øynene er det værste på bildene! Enten ser jeg ut som jeg sovner, eller så ser det ut som jeg har drukket 20 Redbull!

Haha, skulle virkelig tro denne shooten ble tatt i fylla! Skeiv i tryne.

Blåser opp leppene “to the limit”.

Dette er virkelig det værste å legge ut! Hva faen er det jeg driver med her? For å si det slik, det var IKKE det jeg hadde forventet å se på kameraet OFF! Haha, her kan jeg si at jeg strøyk lett på å leke deilig.

Kommenter gjerne om dere ønsker å se mer av slike innlegg! Blir mye bilder framover, så betyr mye dårlige bilder hehe.. Hver gang er jeg fornøyd med 2% av bildene som blir tatt.

Jeg går imot den standar levemåten med suksess

Det er faktisk utrolig å se hvordan ting har fikset seg selv om jeg velger en annen vei enn normalt. Jeg har aldri trivdes med det sikre A4 livet, jeg ønsker heller å ta risikoen med å gjøre det jeg elsker om jeg så sitter en måned med nesten ingenting. Jeg blir 21 i år, jeg har virkelig ikke tid å kaste bort på ting jeg ikke ser for meg skal være med meg i framtiden. Det er så mange andre muligheter i livet som har åpnet seg nå som jeg er åpen for muligeter. Jeg har shooter som skal gjøres, reiser, muligheter innenfor min nye jobb og så kommer jo snart episoden om meg på Insider FEM!

Jeg har også nå muligheten til å fokusere på ting jeg elsker som YouTube (klikk her) og Instagram(klikk her)!

Det er på tide å få ryktene fram i lyset

Da kan jeg tenke meg at det er på tide men en liten spørsmålsrunde igjen. Det er lenge siden sist nå, å utrolig mye har skjedd på denne tiden som gjør folk nysgjerrige. Når folk begynner å lage seg falske brukere for å kunne spør meg spørsmål uten at jeg finner ut av hvem de er, så er det kanskje bedre å kunne spørre anonymt her.

Jeg har vært ganske lukket med hva jeg holder på med for tiden, noe jeg egentlig ikke er så fan av. Jeg har aldri likt å holde ting tilbake, så jeg skal være så åpen og ærlig som det lar seg gjøre når jeg svarer på spørsmålene deres. Jeg har jo som mål å lage mer YouTube videoer, så alle spørsmålene kommer til å bli besvart på video. Spørsmålene kommer til å bli besvart før helgen, så ikke vent med å spør!

In Her Lust Bra And Panty – Black (KLIKK HER)

HVA LURER DU PÅ?

SVETTEFEST, YOUTUBE OG SYDEN

God morgen snupper! Da var jeg tilbake sterkere og mer motivert enn noen gang. Sitter her å super i meg ingefær te som jeg kjøpte sist uke på en kinesisk eller asiatisk butikk her i Stavanger. Nå er det full renselse av kroppen fram til Syden! Jeg og søsteren min skal nemlig til Gran Canaria i April, reisen ble ferdigbetalt i helgen så det er utrolig deilig! Så nå etter å ha hoppet av og på dietten vår i evigheter så er vi klar for å satse alt. Vi er alt for matglade, så jeg er utrolig glad for at vi trener hvis ikke hadde vi nok rullet rundt i Stavanger haha. Vi kom oss opp 05.00 i dag hvor vi tok turen på trening for en morgen kardio etterfulgt av mage og 30min strekking ut.

Jeg startet også opp med å filme igjen til YouTube-kanalen min (HER) så da får dere se hva jeg spiser og trener bl.a. Kommenter gjerne hvis det er noe spesifikk dere ønsker at jeg skal filme så skal dette prioriteres.

Treningssenteret jeg trener på fokuserer mest på Kampsport, noe jeg synes er veldig kult. Jeg har selv  ikke deltatt på en time, jeg er mer interessert i boksing hvis jeg skulle testet ut noe.

Satt meg mål å lære meg spagat, så nå skal jeg bli flinkere til å strekke mer ut!

Nydelig vær når jeg gikk hjem fra trening i dag. Det er nesten en skam at jeg sitter inne i leiligheten nå i dette været, men har en del jobb som må gjøres før jeg muligens tar turen ut igjen. Blir i alle fall aldri lei veien til trening. Det tar ca. 15 min å gå hjemmefra til trening så bussen blir ikke tatt i bruk med mindre det er storm, så passa må jeg greie å gå. Er faktisk veldig glad for at jeg ikke har bil, får så mye mer ut av været samtidig som jeg får litt “ufrivillig” trim som trengs hihi.

Ha en nydelig dag videre!