Fra stripper til gamer

(bilde fra Pinterest) Slik bilder har jeg sett på de siste dagene, hahah 😛 Selvfølgelig rosa ♥

 

Jeg har de siste dagene lekt med tanken på å starte å game. Dette var faktisk noe søskenbarnet mitt kom opp med for en stund tilbake. Grunnen til at jeg har vurdert å starte opp er egentlig mange:

 

♥ Det er en kjekk hobby å ha. 

 

♥ Selv så synes jeg jenter som gamer er super sexy.

 

♥ Jeg har lyst å prøve noe nytt for å sprite opp hverdagen. 

 

♥ Responsen etter jeg luftet tankene høyt var enorm av både kvinner og menn.

 

♥ Det kan være sosialt hvis jeg tar det over på Twitch. 

 

 

Så det er mer enn nok grunner til at jeg faktisk har lyst å begynne. Nå skal jeg jo også operere på nytt, å denne gangen må jeg nok ha fri fra jobb i opptil 6 måneder, noe som gir meg muligheten til å teste andre ting. Gamingverden er en enorm verden som jeg er blitt veldig nysgjerrig på, å som jeg vet bare kommer til å bli større og større ettersom teknologien bare vokser og vokser. 

 

Så jeg tenkte å dra på butikken neste uke for å skaffe meg en bærbar PC spesialisert til gaming. Tips? Jeg skulle gjerne hatt stasjonær, men det har jeg dessverre ikke plass til i den leiligheten jeg har nå. Om dette skulle vise seg å bli noe stort så ser jeg for meg at jeg hadde kjøpt meg en leilighet med flere rom slik at jeg kunne hatt et eget rom som var designet for gaming, men vi får se 😉 

 

xoxo ♥

nytt i klesskapet + trøsteshopping

Reklame | Femme Luxe

God kveld snupper! 

 

Nå har jeg faktisk fått summa meg litt og kommet i bedre humør. Jeg tok turen ut fordi jeg i første rekke måtte levere noen klær som måtte bli fikset, så siden det var så fint vær så gikk jeg i sentrum å tittet litt, noe som også resulterte i litt shopping selvfølgelig. 

 

For en eller annen grunn så har jeg alltids hatt et hjerte for Burberry. Jeg bare elsker mønsteret deres, samtidig som det ikke er noe alle har. Jeg var innom både Gucci og Louis Vuitton, å jeg elsker LV sine varer også, men det er noe med at alle har det… Så jeg fikk kjøpt meg en ny nøkkelring, lommebok og toalett veske, som alle egentlig var ting jeg hadde behov for. 

 

Det er ikke til å legge skjul på at jeg kjøper meg noe fint når jeg går gjennom noe tungt eller vanskelig, men nå har jeg også råd til det jeg kjøper meg også ♥

 

 

Jeg fikk også pakke fra FEMME LUXE i går med nok noen nydelige godsaker. Jeg har den siste perioden blitt så hektet på slike type bukser som dere ser bilde av under. Jeg kjøpte meg 2 stk. når jeg var i Kreta, å jeg føler jeg ikke har brukt noen andre bukser etter. Såååå komfortable, samtidig som de er dødskule på. Hjelper selvfølgelig også på at rumpa ser veldig bra ut i buksene 😉 

 

Det jeg også elsker med denne nettsiden er at alt ligger på 50% MINST, så disse buksene får du til 200,- nå. De er egentlig ganske lik Fashion Nova som jeg også elsker når det kommer til type klær. Mye samme stilen, bare til en syk billig penge! 

 

Camo bukse – HER 

Silke bukse – HER

Kjole – HER 

Skjorte kjole – HER 

 

Hvilke var din favoritt? 

 

♥ co ords 

 lounge wear sets

 ribbed lounge wear sets

 knitted lounge wear sets

Jeg må operere puppene på nytt

Fuck, fuck and one more time: FUCK! 

 

Det stemmer, jeg fikk avklart i går kveld at jeg må operere puppene mine på ny. Faen asså… Den siste perioden gikk det opp for meg at puppene mine faktisk ikke var fine etter operasjonen, å det skyltes IKKE hevelse. Jeg har tviholdt på håpet om at det bare er hevelse, å at puppene mine kommer til å bli fine med tid. Neida, det var ikke slik. 

 

Jeg har vært veldig flink med å skjule hvordan de egentlig ser ut på bilder, men det er noen av dere som har sett små glipp av hva som har vært problemet med puppene mine. 

 

 

På bildet under ser du problemet. Når jeg har hendene nede så former det seg nemlig en V midt på brystet mitt, noe som ser ut til at silikonen møtes. Så jeg fikk nylig vite av legen min at grunnen til at dette er skjedd er fordi jeg ikke fikk løft, noe som de ser nå at var nødvendig… “Yey”

 

Det er selvfølgelig kipt at dette skulle skje, men nå er jeg faktisk så desperat på å få drømme puppene mine at jeg bryr meg ikke om jeg må operere på ny. Jeg vil bare føle på følelsen av å være fornøyd. Så der har dere meg nå. Typisk så får jeg nok ikke time før jeg er begynt på skole heller, noe som kommer til å gå ut over det også. 

 

 

Mulig jeg bare tar å opererer meg på ny i Norge om det går fortere, for jeg har egentlig ikke lyst å gå 1 sekund lenger med disse puppene når jeg vet de ikke kommer til å bli bedre. 

 

xoxo ♥

TROPICAL SUMMER LOOK

 

For en herlig start på dagen! Jeg merker jeg får så mye mer energi etter jeg begynte å komme i gang med trening (takket være PT-en min selvfølgelig). Nå har jeg akkurat fått spist litt, før jeg tar å hopper i dusjen. Jeg har nemlig en del planlegging å gjøre i dag av både planer for framtiden og ting som skal skje framover. 

Som mange av dere kanskje fikk med dere, så hadde jeg en enorm shoppingtur innom Sephora når jeg var i Kreta. Litt over 8K ble brukt på en haug av sminke som jeg har virkelig lekt med nå som jeg kom hjem. Alt ble kjøpt nytt, så nå tenkte jeg å vise dere hva jeg faktisk brukte under denne sommerlige looken som jeg la ut bilde av på Instagram for noen dager siden: 

 

 

Primer: Too Faced – Hangover

Foundation: Huda Beauty – Brown Sugar

Concealer: Huda Beauty – Sugar Biscuit

Baking powder: Huda Beauty – Banana Bread

Brows: Anastasia Dipbrow – Medium Brown

Eyeshadow: Huda Beauty Palette – Tropaz Obsessions

Cut crease: Huda Beauty Melted Shadows – Drop Top/Double-pump Latte

Contouring: Benefit – Hoola

Bronzer: Guerlain Terracotta 4 Seasons – 04

Highlighter: Anastasia – Amrezy

Lipliner: Morphe – Sweetheart

Lipstick: Huda Beauty – Staycation

Setting spray: Anastasia – Dewy Set

 

 

 

Hva synes dere egentlig om slike innlegg? Er det kjekt når jeg legger ut innlegg av sminke looker, eller er det ikke noe dere er interessert i å se? Selv så elsker jeg sminke, så det er bare om jeg skal dele den interessen med dere eller ikke 🙂

 

xoxo ♥

 

En ny og bedre hverdag startet med et smell

God kveld mine herlige snupper!

 

Dagen i dag fyker så fort at jeg føler jeg ikke har kommet i gang med dagen en gang før den er over. Jeg kom meg heldigvis litt tidlig opp i forhold til hva jeg normalt gjør, slik at jeg fikk spist en god frokost og ryddet litt før jeg skulle på trening med min nye PT. Jeg startet nemlig sist uke med personlig trener, noe som jeg en uke senere kan si at er det beste valget jeg har gjort for å komme tilbake til trening. 

 

Jeg har slitt over en utrolig lang periode med å komme tilbake til trening fordi jeg har manglet både motivasjon og inspirasjon. Nå er det ikke lengre et valg, for nå har jeg noen som venter på meg slik at jeg får rumpa mi opp å bort på trening.

 

Det som jeg synes er så digg med å ha noen som bare fører meg gjennom økten er at jeg ikke har kontroll på hva som kommer og hvor lenge det er igjen, så hver gang han sier at vi er ferdige for dagen så får jeg sjokk over at det i det hele tatt er godt en time. Det er digg at han tar seg at tiden og hva som skal gjøres, så tar jeg meg av å gi alt bare. 

 

 

Men selv om jeg fikk en utrolig start på dagen, så skulle dette selvfølgelig ødelegges på vei hjem. Jeg greier nemlig å sykle rett inn i trikkesporet, å samtidig som dette skjer så kommer det en trikk imot meg på andre siden. Heldigvis så var trikken så langt vekke at jeg fikk både vinglet meg bortover, falt og kommet meg opp før den passerte, men uff så flaut. 

 

Kjenner noen av dere dere igjen når jeg beskriver denne følelsen: Jeg prøver å hente sykkelen inn så fort jeg kjenner at sykkelen går i ubalanse når den treffer sporet, men i samme sekund forstår jeg at dette bare går til helvette, spørsmålet er bare når jeg skal treffe bakken. Bakken treffer jeg, å jeg tar meg selv i å rope “NEI” i det jeg forstår at jeg faller. Fallet skjer og jeg hører folk skrike til meg om det gikk bra. Jeg kjenner etter, å det gikk bra, bare noen små skraper i overhuden. Egentlig litt for bra med tanke på ydmykelsen jeg føler innvendig. Jeg skulle nesten ønske jeg hadde slått meg litt mer, kanskje fått litt blod bare for å få litt medfølelse og ikke bare se ut som en jævla idiot som datt og så syklet videre. 

 

 

Så der har dere min nydelige start på mandagen… Jeg synes faktisk så synd på meg selv at jeg kjøpte meg ansiktsmasker som jeg kunne kose meg med når jeg kom hjem og skulle starte på Black Mirror. Har sett de 2 første episodene nå, å jeg skal ærlig innrømme at den ikke fenger meg. Blir den bedre etter hvert? Har dere andre serietips? Har hørt litt om Sense 8, så vurderer å se om den er bedre. 

 

xoxo ♥

 

 

onlyfans, playboy, skole ++ //Q&A

 

Hvor trener du? 

Jeg har medlemskap på Haralds Gym, men når jeg trener med PT-en min så er det på Optimal Trening.

 

Hvor mye tjener du på Onlyfans? 

Mer enn nok til å slutte med stripping egentlig 😉 

 

Når kommer du tilbake til Bergen? 

Skal faktisk til Bergen for å jobbe 15-28 juli! 

 

Hvilke operasjoner er det du snakker om at du har lyst til å ta? 

Jeg tenker det egenlig ikke er noe som er grunn å ta opp før jeg faktisk gjør det, med tanke på at da vil alle studere det området framover. Det er en operasjon jeg har egentlig hatt lyst til å ta siden jeg var liten, så forhåpentligvis så får meg mulighet snart. 

 

Skatter du av det du tjener på Onlyfans? 

Skatter av alt jeg tjener penger på. Bloggen, strippingen, onlyfans og alt annet. 

 

Skal du reise noe mer i sommer?

Tenkte mulig å ta en tur til Stavanger/Haugesund faktisk med tanke på søstrene mine :* Savner dem over alt på jord ♥

 

 

Hva er snappen din? 

Christina_lgrd.

 

Favoritt champagnen din? 

Crystal.

 

Hvor fyller du leppene dine? 

Hos flinkeste @evelynbeautyand ♥

 

Hva har du fikset med utseende? 

Lepper, pupper og pannen. 

 

Kunne du stilt opp i Playboy?

Ofc! Hadde ikke trengt å tenkt to ganger på det en gang. 

 

Skal du fortsette å strippe når du begynner på skole? 

Ja det skal jeg nok, men ikke like mye tror jeg. 

 

 

xoxo ♥

Som om utstøtelsen ikke var prikken over i-en!

I’m still alive! (almost) 

 

For en uke/periode/helvete, jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. For noen dager siden fikk jeg oppleve det værste som overhode kunne skje meg, som om utstøtelsen liksom ikke skulle være det. Joda, det var faktisk en eneste ting som kunne skjære mer i meg enn alt annet jeg har opplevd, å det skulle jeg få oppleve denne uken. 

 

Jeg fikk Torsdags kveld rett etter jeg hadde satt meg ned på jobb en beskjed som jeg virkelig fryktet over alt på jord. En så urettferdig, umenneskelig og ødeleggende beskjed som virkelig bristet i hjertet. Noe av det viktigste i livet mitt er blitt tatt ifra meg, noe som bare tanken på å leve uten er umulig. Etter jeg fikk den beskjeden har jeg bare greid å komme meg gjennom de tingene jeg har måttet ta meg gjennom. Jobb, PT-timer og timebestillinger som jeg ikke kunne avbestille. Utenom det har jeg bare låst meg inne med serie. 

 

Intense drømmer som får meg til å våkne opp svett og redd, drømmer hvor jeg har måttet kjempe for livet, drømmer som blir så virkelige fordi jeg i drømmen vet det er en drøm, men som jeg ikke kommer meg ut av. Blir sliten bare av tanken på det. 

 

Det som har gjort alt så vanskelig er at jeg ikke har kunne snakke høyt om det med dere, rett og slett fordi det siste jeg ønsker er å forverre situasjonen. Dette er en situasjon jeg ikke kan snakke høyt om, men samtidig vil jeg forklare hvorfor jeg ikke greier å skrive. Rett og slett fordi det er det eneste jeg har lyst å skrive om, noe som gjør det så jævla vanskelig å skrive om sminke og klær som om alt skulle vært topp. 

 

Jeg synes synd på vennene mine også, med tanke på at det er Pride, VG-lista og hele pakken, men så har jeg måttet sagt nei fordi det siste jeg ønsker nå er å være der det er masse folk. Jar har bare ville vært alene for å samle tankene, bygge meg opp og finne løsninger. Alle sier at den beste måten å komme gjennom noe er å være blant folk, men for meg så er det ikke det som alltids fungerer for meg. Jeg kom meg alltids gjennom ting alene før, noe som gjør at jeg takler det bedre om jeg får gjøre dette selv. 

 

Jeg kan bare si nå den dag i dag at ting har ikke forandret seg, å ting har ikke blitt bedre med situasjonen. Heldigvis så har jeg i løpet av de siste dagene greid å roe meg ned og forstått at det er ingenting jeg kan gjøre nå for å forandre på ting. Dette er noe som trenger tid, å forhåpentligvis så forsvinner dette marerittet før jeg vet ordet av det. Jeg må fortsette å leve, for om det er måneder eller år til dette er over er noe jeg ikke kan vite. Jeg må bare fortsette i håp om at det en dag løser seg for meg. 

 

xoxo ♥

 

Han ødelagte min evne til å elske noen igjen

Det var ikke før jeg satt meg ned på badet 01:00 med et såpestykke i den ene hånden og en ny sminkekost hvert 2 minutt i den andre hånden at tankene begynte å klarne opp. Det var som om en himmel som var dekket av store tunge tordenskyer plutselig ble til en blå himmel uten et eneste tegn av en sky. 

 

Spørsmål som hvorfor jeg aldri orket å prøve å få det til å fungere med han jeg likte så godt, hvorfor jeg lot kjærligheten komme sist og hvordan jeg alltids prøvde å gjøre ting som fikk han til å glemme meg enda fortere og gå videre med livet sitt. Jeg trodde svaret på dette var rett og slett fordi jeg var for ung, jeg har for mye jeg vil oppleve og jeg er ikke kar for noe seriøst. 

 

 

Det er nok en del av det, men langt ifra alt. Det er nemlig en spesiell grunn til at jeg aldri åpner hjertet mitt stort nok for noen, nemlig HAN. Min første kjærlighet, den første mannen jeg sa at jeg elsket i livet mitt og den eneste mannen jeg så for meg skulle vær ved min side til en av oss gikk i graven. Han fikk meg til å sovne om nettene selv om jeg var redd, for så lenge han var i huset så følte jeg meg trygg. Han inspirerte meg i å utfordre meg selv og han var min største inspirasjon hele veien. Hvor enn han gikk ville jeg gå. 

 

En dag tok alt en brå vending, å det fordi jeg ønsket å gå en annen vei. Jeg hadde drømmer jeg ønsket å følge, drømmer som kostet meg vårt bånd. Jeg glemmer aldri den siste klemmen, det var som om jeg visste at dette var siste gang jeg fikk se HAN. Ikke lenge etter ble det klart over en telefonsamtale at det var det siste jeg ville se til HAN, for jeg var å ikke lenger velkommen til han. 

 

 

Etter den dagen husker jeg han ikke. Jeg vet jeg møtte han når jeg bodde i Stavanger engang. Han kom tross alt hjem til meg og min søster, men allikevel husker jeg ikke HAN. Den mannen jeg kjente var vekke, den mannen som jeg følte meg trygg med og som jeg følte meg elsket av uansett hva galt jeg gjorde, han tilgav meg alltids. Den mannen var vekke, det var en annen mann i leiligheten min den dagen, en mann som jeg ikke lengre kjente. 

 

Hvordan skal en greie å forholde seg til og stole på menn etter en slik opplevelse. Hvordan kan jeg være sikker på at ikke dem også plutselig snur om og forsvinner? Dette var en mann som jeg var 100% sikker på at uansett hva aldri kom til å forlate meg, men han gjorde det. 

 

 

Så hvordan skal jeg kunne lære å elske igjen når selv min egen far som jeg elsket siden jeg ble født greide å snu ryggen til meg for mine handlinger?

 

Når han som var ved min side i 19 år greide det, da må hvilke som helst mann jeg møter senere i livet mitt kunne ende opp med å gjøre det samme?

 

xoxo ♥

Eldre menn, penger og makt

 

3 ting jeg tiltrekkes av. Ærligere kan jeg ikke bli nesten, men mange av dere har kanskje oppfattet dette allerede. Men hvorfor akkurat denne trioen, hvorfor ikke ung mann og kjærlighet? Hvorfor ikke ung mann, penger og kjærlighet? Hva med ekte kjærlighet og lykke, er ikke det noe jeg tiltrekkes av? Noe som jeg ønsker å gå etter? 

 

Faktisk ikke, å det rett og slett fordi dette ikke er noe jeg jager etter. Lykke kommer av at du gjør det du elsker, at du har det bra med deg selv og er tilfreds. Det sies at penger ikke kan kjøpe lykke, å i lengden er dette kanskje sant. Men det betyr ikke at jeg hadde en lykkefølelse i hele går etter jeg kjøpte meg en relativt dyr ransel og et fancy skrivebord som jeg ikke kunne kjøpt hadde det ikke vært for: penger. 

 

Så er det den intressante sirkelen med disse 3 faktorene: penger, makt og eldre menn. Er det en ting som er 100% sikkert, så er det at jeg aldri hadde greid å jobbe som stripper hadde det ikke vært for min interesse for menn som er en del år eldre enn meg. Jeg har alltids tiltrekkes av dem, deres tankegang og evne til å få til ting. Det er ikke menn med drømmer, det er menn med mål og oppfylte drømmer. De lever drømmene sine ut i den virkelige verden. 

 

 

Hva med makt? Hva er det med makt som tiltrekker meg? Det er flere ting med makt som jeg elsker, å en av dem er menn som har høy makt. De er dem jeg blir mest fascinert over og tiltrukket av, å det ikke fordi de har mye makt og penger i seg selv. Det er måten de har fått denne makten, hva de har gjort for å kommet dit. Pågangsmotet, viljestyrken og evnen til å kunne påta seg et slik ansvar. Det er det jeg tiltrekkes av. 

 

Så er det penger. Er det noe jeg kan være ærlig med så er det at når det kommer menn på jobben min med en høy stilling som velger å betale høye summer for mitt selskap: der er det noe som tenner meg. Jeg har alltids vært fascinert av at menn kan betale så høye summer for en kvinne uten noe form for seksuelle tjenester. Det å bli behandlet som en dronning og bli spandert den mest luksuriøse champagne er den beste følelsen jeg har hatt. Når en mann slutter å se på prisen, for heller å fokusere på å gi meg det beste, then I´m in heaven

 

Du har helt rett, jeg er ikke en normal 22 år gammel ung kvinne.

Men det er også derfor jeg ikke tiltrekkes av det normale.