JA, DET ER HARDT Å GI FAEN

____________________

Jeg har fått utrolig mye spørsmål i det siste om hvordan jeg greier å gi så f**n i hva andre tenker om meg. Det er så utrolig mange grunner til dette, så jeg tror et eget innlegg om dette kan være passende her. Det har nemlig ikke alltid vært slik, jeg har også vært den usikre jenta. Jeg ville jo være med de kule jentene på skolen jeg også. Jeg fikk være med dem, men jeg ble den som ikke fikk plass ved siden av de andre på fortauet, så jeg måtte gå bak eller på veien. Jeg hadde jo bare vært med dem på skolen, sjeldent utenom eller i bursdager, så jeg hadde ikke fått det skikkelige venninne-båndet som de hadde bygd opp til hverandre.

 

Jeg skal ikke ramse opp hele barndommen min nå, det føler jeg at jeg har gjort nok ganger. Det jeg vil fram til med det er at jeg har vært mye alene, veldig mye faktisk. Det var ikke det at jeg hadde mange venner rundt meg som fikk meg til å bli den selvstendige tutta jeg er i dag, det er faktisk det at jeg har blitt vandt til å stå på egne bein helt alene. Alt jeg har fått til har jeg jobbet for. Jeg har ikke fått noe av det jeg har oppnådd gratis, men med hardt arbeid.

 

Jeg har kunnet unngå å sitte i en kasse på en butikk som jeg ikke trivdes i fordi jeg fant andre muligheter å tjene penger på som gjorde at jeg slapp å grue meg til å stå opp hver dag. Jeg har aldri fått noe tilbake av å høre på dem som dømte meg for det ene eller det andre, de bare satt på sidelinjen å ventet på det neste de kunne dømme meg for. Jeg vet om flere som kommenterer dritt bloggen min, som kanskje bare noen dager etter sender meg meldinger om hvor flink jeg er osv.

 

Jeg er 20 år, blir 21 om bare noen uker. Jeg har ikke tid til å tenke på hva andre synes om mine avgjørelser. Jeg slutter ikke med noe jeg liker bare fordi en jeg ikke kjenner ikke liker det. Jeg kommer til å bli så skuffet over meg selv den dagen jeg faktisk blir gift hvis jeg må se tilbake på muligheter som jeg ikke tok fordi andres meninger. Jeg er ung, singel og frisk, å det skal jeg nyte fullt ut. Jeg har aldri skjønt hva folk tenker når de sier jeg ikke kommer til å få meg type pga. noe jeg velger å drive med når jeg er singel. Hva jeg gjør når jeg får meg type er noe helt annet, men nå er jeg singel, å det skal ikke brukes på å tenke på hva min framtidige kjæreste synes om mine valg før vi møttes.

____________________

Jeg kan skjønne at mange er fasinert over hvordan jeg greier å ikke bry meg om andres meninger. Man kan få utrolig mye hat og dårlige rykter for å velge å skille seg ut, noe som kan gjøre det utrolig vanskelig. I alle fall når en går offentlig ut med det også, for da skal det liksom være lov og slenge dritt. Det kan gjøre utrolig vondt i begynnelsen, for ingen er vandt til å bli slengt dritt til fra fødselen. Det som gjør enda mer vondt er når du gir opp det du elsker pga. dem som slenger dritt. Jeg har måttet bli beinhard med meg selv for å unngå at dette skal skje, rett og slett litt egoistisk. Jeg har måttet tenke på meg selv og mitt eget beste, men det er på den måten jeg kan være meg selv 100% uten å være redd eller bli påvirket av hat.

 

Folk kommer og går. Penger kommer og går. Muligheter kommer og går, men du lever bare en gang. Ikke la deg selv måtte tenke som gammel på alt du ville gjøre, men som du ikke turte fordi du var redd for hva andre personer som du ikke engang kjente mente.

STRIPPEREN ER TILBAKE!

____________________

Dette er ikke noe clickbait, “aprilsnarr” eller lureri, dette er bare den nyeste oppdateringen av livet mitt. Det stemmer, stripper-snuppa er tilbake! Fy f**n så lang tid det har tatt før jeg faktisk var klar for å opplyse dere om dette. Jeg har gått mye fram og tilbake fordi jeg ville bli tatt seriøst, noe jeg synes stripperjobben min ødelagte litt. Det jeg innså i etterkant var at jeg faktisk sa imot meg selv hele den fordømte tiden. Jeg oppfordrer dere i å drite i hva andre sier å gjøre det dere elsker, det som gjør dere lykkelige. Men hva gjorde jeg? Jeg unngikk å gjøre det jeg elsket pga. at jeg var redd for å bli sett på som useriøs. Den tiden er OVER.

Jeg står nå med hode hevet, klar for å skrike ut til hele verden at Christina Lægreid er tilbake, klar for å shake pengene ut av mannfolka, haha! Jeg har valgt å starte opp for meg selv denne gangen, så skal noen ha et show for å gi festen et høyere nivå så kontakter de meg direkte denne gangen (HER). Thats right baby, Im my own boss. Jeg er så klar for å ta imot alt hat og alle “hore” kommentarene, jeg har nesten savnet det litt. Jeg er ikke ute etter gutta, jeg er ute etter pengene. Jeg vet hvem jeg selv er, det gjør ikke dem som slenger ut disse ordene. Du kan få kalle meg en hore hvis jeg prøver meg på typen din når vi møtes på byen, men ikke fordi jeg tjener penger på å riste på rumpa honey.

__________________

Jeg tror faktisk mange vil synes det er interessant å følge en ex-Jehovas, Barbie, Stripper og Mote-elskers sin blogg, det er i alle fall mye variasjon. Tror ikke du? Jeg ser på meg selv som en dronning i min egen verden, jeg trenger ikke godkjennelse fra noen i avgjørelsene mine. Ingen burde føle at de trenger andres godkjennelse på hva de velger i livet sitt. Jeg vil uten tvil si at Cardi B er en stor inspirasjon og motivasjon for meg når det kommer til å gi f**n i andres meninger. Så nå er det på tide å få skapt litt galskap i lille Stavanger, man vet jo aldri når jeg plutselig forsvinner fra byen. 😉

 

ER DERE KLARE?

Prøver Hair Extensions for første gang i livet mitt!

Reklame | Luxus Hair

Hvordan går det med dere snupper? Jeg har faktisk akkurat spist frokost og sittet å sett på tirsdagens episode av Paradise Hotel, ja jeg ligger litt etter. Planen min videre i dag er å få kommet meg ut, for solen skinner i dag med blå himmel. Jeg skal nemlig planlegge neste uke i kveld, så litt luft trenger jeg før jeg stenger meg inne igjen. For som dere kanskje fikk med dere i går på Instagrammen min, så testet jeg ut Hair Extensions for første gang i livet mitt!

 

Mange vil kanskje tenke at det trenger jo ikke jeg som har så langt hår fra før av, men. Nå har jeg ikke bare langt hår lengre, men det er også fyldig. Jeg har alltids drømt om hår som Polly Marchant som dere ser bilde av under, men jeg har alltids visst at det ikke var hennes eget hår. Jeg elsker å fikse på utseende for å se bedre ut, enten det er lepper, vipper, hår eller silikon for den del. Jeg lever bare en gang, så da vil jeg selvfølgelig gjøre det beste jeg kan for å se best mulig ut det ene livet jeg lever.

Jeg bruker Clip On Virgin Extensions fra Luxus Hair, 60cm i fargen #90. Jeg var overasket over hvor bra kvalitet det var på håret, jeg så ikke forskjell på det og mitt eget faktisk. Fargen matchet perfekt mitt eget hår, så for dem som har gylden blondt/kaldt hår så passer denne perfekt. Du får med 8 Extensions med forskjellige lengder, så du kan selv velge hvor fyldig du ønsker det.

Dette er Extensions som jeg virkelig vil anbefale til både venner og følgere. Det er lett å sette på, det er behagelig å ha i og du føler ikke du går rundt med falskt hår som alle kan se på meters avstand. (Klikk HER for å se masse før og etter bilder.) Jeg gleder meg faktisk allerede til neste gang jeg skal bruke dem, for jeg følte meg så mye bedre med. Jeg hadde endelig fått drømmehåret mitt. Jeg skal få filmet en video hvor jeg setter det på, slik at dere får se framgangsmåten min med tanke på at jeg har langt hår fra før av også. Det er nemlig litt forskjellig framgangsmåter med langt og kort hår.

Klikk HER for å se bilde av fargene på modeller.

 

_________________

Så har du lyst på lengre og fyldigere hår, men usikker på farge? Kontakt Luxus Hair HER så hjelper de deg med å finne den perfekte fargekombinasjonen til ditt hår, slik som de hjalp meg. Sommeren nærmer seg, så ikke vent med å få det perfekte håret til ferien, livet er for kort til det.

Q&A // Gutter, Forelskelse, Sex ++

____________

Er du mest opptatt av utseende eller personlighet når det kommer til gutter?

Det er ikke noe hemmelighet at utseende er viktig, det er det som får meg til å ville bli kjent med en gutt. Over lengre tid så er det uten tvil personligheten som er viktigest, for utseende har ingenting å si hvis ikke kjemien stemmer heller. Så jeg vil si at utseende får meg til å ville bli kjent med en, mens personligheten får meg til å fortsette å ville ha kontakt med ham. Begge er viktige faktorer.

 

Er du lett å bli kjent med?

Faktisk ikke. Jeg skulle ønske jeg var lettere å bli kjent med, men jeg har vansker med å bruke tiden på folk jeg ikke kjenner ettersom jeg har kastet bort mye tid og krefter på falske mennesker. Jenter har muligens litt større sjans enn gutter på å bli kjent med meg, for dem får ikke et sekund av tiden min en gang. Jeg kunne ønske jeg hadde hatt flere jentevenner, men samtidig er jeg utrolig glad i dem jeg har også. Jeg trenger ikke mange, så lenge dem jeg har er ekte.

 

Har du lyst til å studere?

Ja det har jeg faktisk, men akkurat nå så har jeg ikke tiden til det. Jeg har enten lyst å studere økonomi og markedsføring eller Personlig Trener faktisk. PT utdannelsen er dessverre ganske dyr, men hva kan jeg si, har man lyst til noe sterk nok så får man det til!


____________

Har du møtt noen fra tinder?

Haha, ja faktisk. Det er en evighet siden nå, men jeg husker jeg møtte litt gutter fra tinder for noen år siden. De stakk alltids med en gang etter jeg avviste dem når de prøvde å komme i buksene mine, var aldri noe mer. Hehe.

 

Skal du reise til USA i sommer?

Nei, i sommer så blir jeg nok bare hjemme denne gangen. Skulle gjerne ønske jeg skulle ut på tur, men må nok spare meg opp til noe senere heller. Skal til London i desember så ser virkelig fram til det.

 

Når var sist du hadde sex?

Lørdag


____________

Når var sist du var forelsket?

Hehe, det er sjeldent jeg kan bruke ordet forelsket. Sist jeg var det må ha vært for litt over 1 år siden i Gran Canaria. Jeg møtte en franskmann som het Thomas, jeg tror faktisk vi snakket på Snapchat i over et halvt år før det ble stille. Nei vi hadde ikke sex den turen, noe som gjorde at han falt enda bedre i smak, han var en skikkelig mann. Jeg har alltids likt menn fra utlandet, bare der jeg forelsker meg, å det alt for fort.  

 

Har du noen gang hatt fuckfriend?

Ja det har jeg hatt, flere ganger faktisk.

 

Hva syns du om Ex On The Beach?

Uten tvil et av de beste programmene jeg har fulgt med på. Jeg synes faktisk det er hakket bedre enn Paradise Hotel, for det er mer drama og liv på Ex On The Beach. Nå vet jeg ikke hvordan den norske versjonen kommer til å bli, med tanke på at nordmenn virker ganske tamme generelt på TV i det siste. Jeg bare håper virkelig at det er like bra som det pleier å være. Jeg digger det programmet, så jeg kunne lett vært med på noe slik.

 

Hvor mange dager i uka trener du?

Normalt så trener jeg 10-13 ganger i uken. 6 styrkeøkter og 4-6 cardio-økter.

____________

Tusen takk til alle som har sendt inn spørsmål. Dette er bare første del av spørsmålsrunden for dem som ikke så spørsmålet sitt i innlegget. Det vil også komme en video hvor jeg svarer på flere, men med tanke på at det kom så mange så velger jeg å dele dem litt opp. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen.

Holdt meg slank på ferie uten trening

Reklame | SkinnyCoffeeClub

___________

Hello babes! Da kom jeg meg endelig opp av sengen, klar for en ny dag. Døgnrytmen min er helt ødelagt etter vi kom hjem. Jeg legger meg sent og står opp sent, samtidig som jeg er trøtt 24/7. Føler jeg trenger en ferie fra ferien, haha. Heldigvis så kjenner jeg energien komme litt etter litt, jeg hoster ikke så mye og forkjølelsen begynner å forsvinne. Jeg skal være ærlig å si at jeg bare har kost meg de siste dagene med god mat og film, jeg sa jo jeg var vandt til 2 uker ferie, hihi. Men det skal bli godt å komme tilbake på trening også kjenner jeg, nye mål som skal nås.

Jeg pleier egentlig alltids å trene når jeg er på ferie, det er ikke en ferie uten, men ikke denne gangen. Denne gangen koste vi oss bare i solen og nøt fridagene, men heldigvis så hadde jeg tatt med meg min lille venn. Jeg tar nemlig alltids med meg min SkinnyCoffeeClub kaffe når jeg drar på tur, den hjelper meg til å holde energi nivået oppe samtidig som den reduserer matlysten. Jeg koste meg på ferien, men jeg spiste mindre enn det jeg normalt gjør på ferie. Den er så enkel å ta med på tur for du trenger bare å blande den i varmt vann så er den klar. Uansett hvor jeg er så er denne hjelpende hånden med meg. Du kan få kjøpt den HER, å ved bruk av CHRISTINALEGREID20 kan du på 20% på hele kjøpet ditt.  

 

___________

Har du noe du MÅ ha med på tur?

Ask me anything!

____________

Da tror jeg at det kanskje er på tide med en runde hvor dere får svar på spørsmålene dere lurer på. Det kan være alt fra ting dere lurer på fra ferien, trening, framtidsplaner, blogge på engelsk, mine tanker om forskjellige ting osv. Dette innlegget er deres, så det er dere som setter grenser på hva dere ønsker å spør om. Dere spør, jeg svarer. Deal? Selv så elsket jeg slike innlegg for da fikk jeg endelig konkret svar på ting jeg lurte på. Kom også gjerne med om dere ønsker svaret ditt skriftlig eller på video.

Er dere klare?

____________

Jeg vet rett og slett ikke helt hvor jeg skal begynne for tiden, jeg har så utrolig mye jeg vil fortelle dere på en gang. 1 uke i Gran Canaria var det som måtte til for at jeg åpnet sinnet mitt for nye sjanser, jeg er mye mer åpensinnet enn det jeg allerede var. Det er helt utrolig hvor forskjellige folk kan være fra land til land. I motsetning til Gran Canaria og folkene jeg møtte der så er Norge et utrolig kaldt og fordomsfullt land. Jeg liker ikke å snakke dårlig om landet mitt, for dette gjelder selvfølgelig ikke alle, men det er mye hat her.

_______________

Vi har kanskje alle sett hvordan for eksempel Isabel Raad blir behandlet bare fordi hun er offentlig, derfor er det lov. Norge er et vanskelig land å komme seg opp og fram i, derfor er det ikke mange av dem. Så det å da komme til et land hvor de ikke bryr seg om hva du jobber som, hvordan du ser ut, så lenge du har en bra personlighet og er snille med dem. Jeg møtte på flere i løpet av turen som både var modeller, gogo danser, store business menn osv. De var alle så forskjellige, men alle uten fordommer. Det å se en slik reaksjon når jeg fortalte om livet mitt fikk meg til å forstå at når jeg kommer tilbake til Norge så må jeg gi litt mer f*** i reaksjonen til folk.
 

Så om jeg velger å melde meg på Paradise Hotel 2019, begynne med stripping igjen eller operere meg så er det MITT valg. Jeg som alle andre lever bare én gang, så det livet skal jeg bruke på den måten som gjør meg mest lykkelig.

Er dere klare?

Dette har jeg oppnådd med 1. års blogging

14. April, dagen vi reiste til Gran Canaria var også dagen hvor bloggen min var blitt 1 år. Jeg satt på flyet og skrev innlegget, men grunnet dårlig nett så fikk jeg ikke lagt det ut. Selv om jeg ikke fikk lagt det ut på selve dagen så ser jeg ikke noe grunn til å droppe dette innlegget. Det har nemlig vært et sykt år med mye motgang, men også mye oppturer som ikke må glemmes. Jeg har måttet kjempe, men jeg ser jo nå i etterkant at det har medført resultater.

 

Det er helt utrolig å se hvor fort tiden har gått, føler jeg startet opp igjen i går. I den sammenheng tenkte jeg å gi et live overblikk over hva som har skjedd i løpet av denne perioden i “blogglivet” mitt. Et dødt år har det virkelig ikke vært!

 

14. April

Startet å blogge igjen. Hadde en blogg før med navnet Barbiefitness.blogg.no, men den ble slettet pga. jeg var veldig ustabil og deprimert når det gjald familiesituasjonen i Haugesund.

 

9. Mai

Kom i Oppland Arbeiderblad med fokus på at jeg skulle feire min første bursdag som 20 år etter å skulle bryte ut av religionen Jehovas Vitner.

LES – HER

_________________

16. Mai

Feiret min første bursdag som 20 år sammen med tante, onkel, søskenbarna mine og venner i Gjøvik. Det var også på selve bursdagen min det ble offentlig opplyst i menigheten jeg gikk i at jeg var utmeldt fra religionen.

17. Mai

Feirer 17.mai for første gang. Det var en ganske rolig feiring med tanke på at vi alle var ganske så utslitt etter bursdagen min dagen før, men jeg viftet med det største flagget vi hadde. Vi koste oss med reker og pavlova den dagen.

18. Juni

Jeg kom offentlig ut med at jeg startet å jobbe som stripper i Gjøvik/Oslo. Det var også rundt denne tiden hvor jeg ble kontaktet av Insider FEM om jeg ville være med og spille inn episoden om sosiale medier.

21. Juni

Kom i Haugesund avis og Karmøynytt grunnet mitt brudd med Jehovas Vitner.

LES – HER

_________________

3. August

Jeg og lillesøsteren min Melissa flytter til Stavanger grunnet skole og jobb. Jeg jobbet i begynnelsen som negledesigner og hun gikk på skole innen apotektekniker.

9. November

Kom offentlig ut med at jeg hadde sagt opp stripperyrket for godt, det grunnet personlige årsaker.

12. November

Kom i Dagbladet med tanke på når jeg brøt ut som Jehovas Vitne.

 

LES – HER

_________________

24. Desember

Feiret jul for første gang i Gjøvik sammen med tanke, onkel, søskenbarn og søsteren mi. Dette var en fantastisk opplevelse med de som betyr mest i livet mitt. Vi koste oss så utrolig mye med god mat, underholdende nisse og pakker. Det var en opplevelse uten like.

20. Januar

Fikk sponset billetter til Tiesto Konserten i Stavanger. Dette var nok et av mine første sponsede samarbeid, men langt fra siste 😉

15. Mars

Episoden hvor jeg er med på Insider FEM kom ut. Det var en utrolig respons som jeg virkelig er takknemlig for. Så mange nydelige tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente.

31. Mars

Dagbladet PLUSS kom ut med en artikkel om personer som bryter ut fra strenge samfunn, hvor de hadde valgt å ha meg som hovedfokus. Dette var jeg utrolig glad og takknemlig for.

 

LES – HER

_________________

Dette er noe av det som har skjedd i løpet av 1 års blogging. Jeg tror jeg har fått med en del, men ikke alt sikkert. Bare nå så kommer jeg på ting som jeg ikke har tatt med. Slike ting som at jeg har vært så heldig som har fått muligheten til å samarbeide med ulike sponsorer. Jeg uten tvil evig takknemlig for alt vi har fått til sammen dette året, for uten dere så hadde mye av dette ikke vært en realitet. Ser virkelig fram til flere år, som jeg håper dere vil være med på.

 

Jeg lever i en boble

Hei snuppene mine. Da er jeg tilbake til kalde Norge igjen etter en nydelig uke i et Paradis. Jeg føler jeg har levd i en boble siden jeg kom hjem. Eneste vi har gjort er å planlagt neste reise og sett på priser, vi tenker nemlig å dra tilbake i slutten av sommeren. Vi pleier alltids å være vekke i 2 uker, så vi kjenner at 1 uke ble alt for lite. Jeg er utrolig glad for at vi i det hele tatt fikk reist en uke også, for den uken har vært den beste uken i livet mitt.

 

Vi har blitt kjent med så utrolig mange herlige mennesker som vi gleder oss til å se igjen. Jeg ble så positivt overasket over hotellet, jeg fikk ikke lyst til å dra ned til standen en gang pga. jeg trivdes så godt. Neste gang vi drar ned så tenkte vi å utforske litt mer, men da blir vi lengre også.

 

Nå ligger jeg hjemme i sengen med paracet og nesespray, yey. Heldigvis så skjedde dette etter ferien, så det gjør meg ingenting. Litt hoste og forkjølelse er ikke det verste. Eneste som har irritert meg er at jeg har vært så slakk med bloggen, men hva kan man si. Jeg tror jeg har lært mye til neste gang jeg skal på ferie, så da skal jeg være bedre forberedt.  Heldigvis så fikk vi tatt masse bilder som jeg har å vise dere fra ferien.

____________

Hotellet heter ClubHotel Riu Vistamar, å er et All Inclusive Hotell med 3 restauranter, 3 basseng og havutsikt fra alle rom.

Kunne du tenke deg å reist her?

Lever i bikini hele dagene

God kveld snupper. Vi har akkurat spist middag, å har nå funnet oss hver sin drink. Hotellet er nemlig All Inclusive, så her er det bare å kose seg. Vi har ligget i solen hele formiddagen før vi tok oss en tur til Puerto Rico sentrum for å handle litt. Det er første gangen vår her, så vi må jo utforske litt utenfor hotellet også. De har så mye bedre is her enn i Norge! I alle fall for meg som er Oreo elsker.

BIKINI | HER

Håper alle får en nydelig kveld videre!