Level 2

God morgen! Da var det en ny uke å jeg har nye ting i timeplanen min. Etter en nokså vellykket uke med både mat og styrketrening så er det nå tid for å sette inn kardioen på morgenen. Kjenner at jeg har mistet helt morgenrutinene mine for tiden. Jeg har stått opp 10 minutter før jeg må ut av huset, å det har ikke vært noe tanke om å prøve å få til noe annet. Men denne uken har jeg og søsteren min bestemt oss for å komme inn i rutinene igjen. Så vi sto opp 05.00 i dag for så å ta turen ned til treningssenteret vi trener på før jobb og skole.

Det var utrolig deilig når vi først kom oss ut av huset og bort. Hadde 4×4 intervall, det innebærer 4 minutter jogging og 2 minutter gå,4 ganger. Merker det er utrolig godt med en skikkelig svetteøkt før jobb, føler energien følger deg videre resten av dagen.

Nå har jeg akkurat spist lunsj, som var grønnsaker og karbonadedeig sammen med en kopp grønn te. Så nå er det tilbake å jobbe fram til 16.00, så blir det en liten tur innom brun og blid før jeg skal møte søsteren min igjen for en skikkelig beinøkt! Vi drev å så på sydentur i går, så motivasjonen kom på topp da!

Håper alle får en nydelig mandag videre!

Det er rett og slett jævlig

Det er rart hvordan en ting kan påvirke alt annet i livet ditt. Det å ikke kunne være 100% åpen med dere om dette temaet er forferdelig, det er egentlig det eneste jeg vil blogge om med tanke på at det påvirker bloggingen min i så stor grad. Men jeg kan si at denne ene tingen ødelegger lysten til alt annet som jeg eller elsker å gjøre. Jeg har slitt med motivasjonen til å komme meg på trening, jeg greier ikke å sette meg ned for å blogge og jeg må legge igjen kortet hjemme skal jeg unngå å kjøpe noe i stede for å spise matpakken min.

Jeg har heldigvis greid å komme meg på trening på kveldene denne uken, men morgenkardioen er umulig. Det er rart, for først når jeg begynner å trene eller skrive innlegg til bloggen så går det lett. Det er bare det å starte!

Men jeg vil i alle fall ønske alle god helg! Selv så har jeg jobbehelg denne helgen.

Visste du dette?!

Slike syntes jeg alltids var så kjekke selv! Noen av dere vet muligens flere av disse punktene allerede, men for mine nye lesere så kan dette være noen morsomme fakta å få med seg om meg! Jeg valgte å ikke utdype meg så mye i punktene, men er dette ønskelig så legg igjen en kommentar så svarer jeg gjerne!

 

Jeg går 99% av ukene uten sminke og håret oppsatt i en hestehale.

Jeg hadde valgt penger fremfor kjærligheten.

Jeg har flere høye hæler enn vanlige sko.

Jeg hadde sagt ja om jeg fikk mulighet til å være med på Paradise Hotel.

Jeg mistet jomfrudommen min dagen før jeg ble 19 år.

Jeg har verken kontakt med foreldrene eller besteforeldrene mine.

Jeg er opprinnelig rødhåret.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg savner stripperyrket utrolig mye for tiden.

Jeg har mistet all tillit til mannfolk.

Jeg tjener ingenting på å blogge i disse dager.

Vi holder for mye tilbake

Vi våkner, går på jobb eller skole, drar hjem å gjør lekser eller videre på trening/hobbyer, spiser og legger oss. Slik går dagene til de fleste av oss. Dagene går i det samme og vi har som mål å komme oss gjennom dem alle. Men det gjør at vi muligens glemmer ut de rundt oss som kjemper seg gjennom det samme. Noen takler dagene lettere enn andre, men hva som er grunnen til det kan være mye. Vi har alt for lett for å dømme ut fra det vi ser. Går det tregt med noen på jobb så blir de fort stemplet som lat, er det noen som aldri gjør leksene så tar vi det som en selvfølge at de ikke bryr seg.

Men tenk hvis h*n som jobber sent nettopp mistet en i familien og slet nok med å bare komme seg på jobb den dagen. Eller tenk hvis h*n som aldri gjør leksene kommer hjem hver dag til vold i familien. Vi vet aldri hva som er grunnen til de forskjellige handlemåtene til personer. Men det å prøve å tenke seg fram til et svar funker aldri.

Vi som kan bør stoppe opp litt å ta oss tid til å legge vekk fokuset på oss selv å åpne øynene for andre som mulig trenger en hjelpende hånd. Mulig de er ops på det selv, hvordan de har vært i det siste, men føler ikke for å bre ut for mye om situasjonen sin uten videre. Vi lever i en verden med mye stress og press, så la oss hjelpe hverandre til å komme gjennom det sammen.

En uretusjert kropp

Når du blar nedover Instagram i disse dager så er nok 90% av jentene som vi ønsker vi så ut som retusjerte. Trenger ikke å være mye, men bare nok til at det blir uoppnåelig for oss andre å oppnå samme uten noe ekstra enn bare trening og kosthold. I går gikk jeg over komfortsonen min å ga litt faen. Jeg koste meg skikkelig sist uke med god mat og drikke, noe som gjorde at kroppen min hadde mye vann. Jeg merker at jeg ikke liker når hoftene mine tyter ut på sidene, å tar som oftest ikke bilder før det har gått noen dager slik at kroppen er mer tilbake til normalen.

Men hvem bryr seg! Her har du meg i badedrakt uretusjert. Litt fett som tyter ut ettersom den er litt for liten skader ingen. Jeg fikk meg en skikkelig svømme økt uten å bli distrahert over de ekstra kiloene etter en liten koseuke. Jeg sier ikke jeg er feit, men noen ekstra kilo kan jeg skryte på meg. Målet mitt er 60 kg til sommeren. I går lå jeg på en 67.8 om morgenen. Jeg synes det er helt greit å kunne være åpen om vekten, det er et tall.

Blitt helt forelsket i denne plassen! Utebasseng rett ved der vi bor er ikke feil! Nye favoritt cardioen min!

Uken som gikk// Insider FEM, selger kroppen min på sosiale medier, rykter++

AKKURAT NÅ

God morgen snupper! Jeg håper alle sammen fikk en nydelig helg og bra start på en ny uke. Selv så sitter jeg med bordet og drikker opp siste slurp av sitron vannet mitt. Ble veldig sen frokost på meg ettersom at jeg sto opp 10.00 og tok meg en joggetur rundt Mosvannet før frokost. Har nemlig fri fra jobb i dag, noe som virkelig var deilig. Så nå skal jeg rydde litt og sette på en vask før jeg skal møte søsteren min på butikken for å handle inn til uken sammen. PS: Jeg har lagt ut oppskriften av de populære proteinpannekakene mine på Snapchat: Christina_lgrd!

UKENS OPPTUR

Det å endelig kunne lufte hemmeligheten om at jeg skal være med på Insider FEM! Når jeg kommer på TV er ikke sikkert enda, men jeg er ikke blandt de første episodene etter det jeg har fått opplyst. Jeg er minst like spent som dere! Det er rart å se seg selv på TV-skjermen bare under den lille reklamevideoen!

UKENS HØYDEPUNT

TIESTO! Æææææ, det var så artig. Selv om jeg dro kortet en del den kvelden, å endte opp på hotell så angrer jeg ikke på noe! Av og til er det lov å kose seg litt ekstra. Showet var fantastisk, å det var utrolig artig å være VIP. Det er nok første gangen jeg har vært det. Smilte så stort hver gang jeg viste båndet for å komme inn til de lukkede områdene. Haha, følte meg som en unge!

UKENS ANTREKK

Tilbrakte nesten hele uken i arbeidsklær eller koseklær! Heldigvis så fikk jeg på meg finstasen på Lørdag til Tiesto konserten!

 

UKENS INNKJØP

Link til alle antrekkene: HER

UKENS TANKE

Som mange har fått med seg via Snapchat og Instagram så åpnet jeg en privatsnap igjen. Dette for flere årsaker. Jge vet at dette vil skape et nytt rykte om at jeg selger kroppen min for penger(ja, det koster å være medlem på den.) Så jeg måtte tenke gjennom det før jeg startet opp. Men hvem bryr seg. Ryktene går uansett hva jeg gjør har jeg funnet ut. De som snakker mest er de som ikke vet hva som blir lagt ut der engang. Med tanke på at jeg har fått så mange unge på den åpne snappen min også, så velger jeg å jekke litt ned der.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg trenger virkelig ikke å bekymre meg for rykter som går rundt om meg, for de fleste har jeg nok skapt selv! Haha! Jeg la ut samme bilde som jeg la ut når jeg sa jeg var mye ute å festet i Haugesund, hvor jeg endte i rullestol pga jeg vrikket ankelen. Men etter svaret mitt på “Selger du ENDA sex?” så rullet det inn spørsmål. Jeg tror jeg må skrive svart på kvitt bak en spøk hvis det er en spøk, hvis ikke tar alle meg seriøst ser jeg! Et useriøst spørsmål trenger et useriøst svar.

 

UKENS FAVORITTSANG

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG SKAL PÅ TV

INNKJØP – FASHIONNOVA #01

I går kveld satt jeg og søsteren min å siklet på nyhetene på Fashionnova.com. De har nemlig 30-80% nå fram til i 09:00 i morgen pga de har fått 10 MILLIONER Instagram følgere! Jeg elsker klærne der, å det er overraskende billig der også! Disse godsakene klikket jeg hjem i går:

In Her Lust Bra And Panty – Black (KLIKK HER)

Nip Slip Tee – White (KLIKK HER)

Netflix and Chill Set – Heather Grey (KLIKK HER)

Sigal Crop Top – Stone (KLIKK HER)

Carnaby Bodysuit – White (KLIKK HER) og Anything But Square Long Sleeve Bodysuit – Black (KLIKK HER)

Victoria High Waisted Dress Pants – Taupe (KLIKK HER)

Maura Mesh Dress – White (KLIKK HER)

Ser virkelig fram til å få disse godsakene hjem, da kan jeg garantere at Instagram blir spammet med bilder! Hihi. Om du ikke allerede følger meg på Instagram så KLIKK HER om du ønsker å få med deg når bildene av klærne er ute!

GOD HELG ALLE SAMMEN!

Vi har alle store drømmer som vi vil skal bli til virkelighet!

Drømmer har vi alle, noen mer realistiske enn andre. Men ønsker man noe sterkt nok og jobber hardt nok så tror jeg at man kan oppnå det meste i livet. Det handler bare om viljestyrken. Jeg elsker selv å drømme meg bort, jeg er en heftig dagdrømmer! Men jeg liker også å gjøre drømmer til virkelighet. Så jeg tenkte å fortelle litt om mine topp 3 store drømmer som jeg håper jeg en gang vil få oppleve!

1. Kjøpe meg en funkisleilighet

Dette er en drøm som jeg virkelig har drømt om lenge! Jeg elsker den luksuriøse, men samtidig funkisstilen. Er ikke så keen på hus, vil heller ha en leilighet i toppetasjen med panorama utsikt. Det er den ultimate drømmen. Men slike diamanter koster en del millioner så utenom å drømme så må jeg virkelig få til et mirakel for å kunne vurdere noe slik! Men verden er full av muligheter så gi opp er ikke et alternativ.

2. Kjøpe meg Mercedes AMG G 65

Disse er rett og slett bare nydelige! Var rett og slett kjærlighet med første blikk husker jeg når jeg så den rosa (selvfølgelig). Er nok ikke å få tak i, men bilen er nydelig uansett farge. Jeg har alltids elsket store biler, eller så må det være små sportsbiler. Ikke noe midt i mellom. Savner det å ha bil utrolig mye nå som det er så drittvær i Stavanger, men jeg vil helst ha en fin bil neste gang jeg kjøper. Noe AMG blir det nok ikke med det første, men jeg kommer alltids til å sikte mot den.

3. Kjøpe meg en hvit pomeranian

Denne lille engelen er ikke bare en drøm, denne er et must! Jeg skal ikke ha unger, så da blir det hund på meg! Eneste som er der at jeg må vente til jeg føler jeg vil slå meg til ro. Før den tid har jeg lyst å reise mye og oppleve verden, noe som er vanskelig med hund. Aldri i livet om jeg hadde greid å forlate den skjønnheten! Har faktisk allerede funnet ut hva hun skal hete! Hihi.

HAR DU NOEN DRØMMER DU ØNSKER Å OPPFYLLE SOM DU VIL FOKUSERE PÅ I 2018?

JEG SKAL PÅ TV!

Da er det kanskje påtide at jeg ar fram alle kortene og sier hva som skjer her. I løpe av de siste dagene har nemlig mange sett en “skikkelise” på TV som var veldig lik meg, å det stemmer det er det! Jeg kan nemlig si at jeg skal være med på årets sesong av Insider FEM! Det begynner i dag 21.30 allerede, men jeg kommer ikke helt enda! Ser fram til å kunne dele denne opplevelsen med dere!

KLIKK HER FOR Å SE REKLAME VIDEOEN