7 thoughts on “VIDEO: My Second Boob Job

 1. Hei! Har du noen gang vurdert å operere underbittet ditt? Mener absolutt ikke noe vondt med dette, du er jo absolutt en flott jente. Bare lurer da underbittet ditt er veldig i fokus i ansiktet ditt 🙂

   1. Underbitt er noe hun selv har svart på at hun har. Hvis du går tilbake til innlegget «What’s in my stripper bag?!» og scroller ned på kommentarene kan du lese følgende kommentar «har du underbitt? legger merke til kun tennene dine nede vises når du prater, eller presser du leppene ned? Men på en måte kler det deg veldig godt uansett! Du er søt med det!».
    Christina svarer da følgende «Det stemmer. Hadde enda mer underbitt før, men heldigvis så hadde jeg regulering som liten som fikset det. Dessverre har jeg aldri vært komfortabel med smilet mitt, noe som er grunnen til at jeg aldri smiler på bilder med tenner».

    Derfor lurer jeg på spørsmålet lenger opp her, om hun har tenkt noe på å operere underbittet/kjeven:)

    1. Det er greit at du er nysgjerrig, men pass på hvem du spør om slike ting. Hadde nok ikke vært så kjekt for deg om jeg hadde fulgt med på dine sosiale medier for å punktere hva som var feil med deg for å se om du selv er klar over dem, å om du har tenkt å gjøre noe med dem. Vi har alle en haug med “feil” men det betyr ikke at vi må fikse på det for å føle oss vell.

  1. «Mener absolutt ikke noe vondt med det :)» åh plis hold kjeft eller si noe konstruktivt. Sånn der holdning hvor du først slenger ut det ene for så å prøve å gjøre det godt igjen med et kompliment er giftig for samfunnet, vi trenger ikke flere nett-troll som deg, ikke vondt ment altså 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *