Halvnaken i musikkvideo!

Categories REISE, YOUTUBEVIDEOER

 

Musikkvideo: CHECK! 

 

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har snakket om at det er en ting jeg virkelig har lyst til, å være med i en musikkvideo. Nå er jeg det, ganske så lettkledd også. Jeg elsket hvordan denne videoen ble, å jeg er utrolig takknemlig som faktisk fikk være med på videoen hans. Ikke nok med at jeg fikk være med, jeg fikk også være i mitt beste ess som stripper. Om dere ikke allerede har sett denne videoen så må dere sjekke den ut! (Video i enden av innlegget) 

 

Ellers så står alt bra med meg og mine nye pupper. Jeg fikk endelig dusjet i dag, så det var kjekt å endelig få se dem bedre stående i speilet. Det som er så fascinerende er at jeg, til tross for at jeg både hadde en større operasjon og mer arr, så har jeg hatt mindre smerter. Allerede på dag to var jeg ute på shopping med Melissa og følte meg helt fin i formen. 

 

 

 

Jeg er utrolig glad for at jeg har sluppet så mye smerter ettersom det hadde vært kjedelig for både meg og Melissa om jeg hadde blitt sengeliggende i 3 dager… Så i morgen tenkte vi å utforske Istanbul litt mer. De har jo nemlig butikker som Chanel, Fendi, Sephora osv. her, så blir nok litt shopping mens vi er her ;*

 

Så nå tenker vi å stikke på senteret rett ved oss for å teste ut KFC for første gang! Jeg har nettopp våknet etter en lang powernap mens Melissa var nede å trente litt, så vi er begge ganske sultne på noe digg. 

 

 

xoxo ♥

5 kommentarer

5 thoughts on “Halvnaken i musikkvideo!

  1. Jeg bare, what? Du ser sykt ubekvem ut i musikkvideoen. Følte du det selv? Er det noe du virkelig ønsket? Check liksom… fatter bare ikke hvor lite som er i topplokket. Nei, er ikke hater, og langt ifra sjalu. Bare undrer meg hva som driver deg til dette. Operasjoner osv er helt ok for meg. Som du vil. Heldigvis.

  2. Du kan selv tenke deg hvor provoserende det var for folk på tidlig 00-tallet da vi (gårsdagens ungdom) tråkket opp løypa for dere rebeller som skulle komme etter oss. Google Galaxxee 10.000 lovers 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *