5 TING JEG MÅ BLI FLINKERE TIL I 2020

📖: Lese mer bøker. Jeg kjøpte inn en haug med bøker for ikke alt for lenge siden, men de gikk rett i glemmeboken etter flyttingen. Jeg vet at det å lese kan ha utrolig stor effekt på hvordan en ser på livet, og man lærer stadig nye ting.

🏋🏼‍♀️: Uten tvil trening! Mange spør meg om mine treningsrutiner, men hemmeligheten er at jeg ikke har noe rutiner. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var innom treningssenteret. Jeg bor 1 minutt gange fra senteret også, så det er på tide jeg får meg bort noen ganger i uken.

💰: Jobbe enda bedre. En kan alltids bli bedre i det en gjør, å det kan jeg uten tvil på jobb. Flinkere til å snakke med kundene, flinkere til å selge og flinkere til å jobbe generelt. Aldri la en mulighet gli ut av fingrene mine.

⚖️: Spare, det er noe jeg uten tvil kan bli bedre på! Når det kommer inn mye penger over en lengre periode så er det lett for å ta det for gitt og også bruke pengene opp med en gang. I år må bli annerledes skal jeg få drømmeleiligheten min snart! Time to save money!

✅: Planlegge og fullføre. En god grunn til at jeg ikke har nyttårsforsett, for jeg er ikke like flink til å fullføre som jeg er til å planlegge. Når jeg først har satt meg ned og satt meg en plan så må jeg bli flinkere til å være effektiv med å fullføre. Bare det å blogge mens TV-en er på gjør at jeg kan bruke 2 timer i stede for 2 minutter på samme innlegg pga. at jeg blir distrahert.

xoxo ♥

6 kommentarer
    1. Jammen er du en klok ung dame! Flott at du er selvstendig og moden . Viktig å sette opp mål , men også lage en plan på hvordan du skal gjøre dette konkret. Da er det lettere og lykkes.

    2. Bra forsetter. Å spare penger høres ut som en veldig god idé. Ønsker deg masse lykke til!

      Selv har jeg sluttet å snuse, begynt å trene og startet en miniblogg. Vil du lese mine to første innlegg? De omhandler yrket ditt 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg