En sliten stripper

God kveld babes.

Jeg måtte faktisk innom min egen blogg for å se når og hva jeg sist skrev, for jeg kan ikke huske sist. Jeg har vært hjemme alene siden onsdag, noe som egentlig skulle brukes til blogg og YouTube. Skjedd det? Nei, ikke akkurat…

Denne uken har vært ganske slitsom jobbmessig, så når jeg først har vært hjemme så har jeg enten sovet hele dagen eller ikke hatt energi til annet enn å se på serier. Det har vært en av de roligste/rareste ukene jeg har opplevd jobbmessig, å de dagene gjorde meg så utrolig sliten.

Vi kunne sitte uten noe kunde fram til halv 3 om natten, før det plutselig kom en haug. Så da ble det ganske mye alkohol på kort tid. Vi har noen triks som gjør at vi ikke blir så hardt rammet av alkoholen dagen etter, men ettersom jeg var så trøtt, det var liten tid igjen og ville komme i godt humør fort så drakk jeg uten å ta i bruk metoden.

Heldigvis så har jeg fri en dag ekstra i uken framover, noe som jeg tror kommer til å hjelpe på motivasjonen de dagene jeg er på jobb. Samtidig som jeg har en hel dag ekstra til å fokusere på alt annet.

Utenom det så har det vært en følelsesmessig berg-og-dalbane denne uken ettersom jeg fikk perioden min i dag. Haha, hva kan jeg si – menn ♥

xoxo ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg