Største ulempene og fordelene med å være meg

 

Det er ikke tvil om at jeg elsker livet mitt for tiden, å det gir jeg ganske så utrykk for også. Det er faktisk ganske rart faktisk hvor bra jeg har det, for hvor lenger inn i bloggverden jeg kommer og studerer andre bloggere, hvor mer ser jeg at den ene etter den andre bloggeren sliter med angst og depresjon. Bare tenk over serien Bloggerne som nylig startet igjen. Halvparten av jentene har angst og/eller depresjon. Jeg vet at det ikke hadde kommet som noe sjokk om jeg faktisk hadde hatt noen av delene med tanke på religionen og bruddet med foreldrene mine. Det er nesten mer fascinerende at jeg ikke har det. 

 

Det igjen har nok utrolig mye med meg som person å gjøre allerede før jeg brøt ut. Men selv om jeg elsker livet mitt så er det jo ikke tvil om at det ikke er et liv for hvem som helst, det er faktisk ikke hvem som helst som hadde taklet å være Christina Lægreid. Så hva er egentlig de lyse og mørke sidene med meg og mitt liv? Let´s see… 

 

 

ULEMPER 

1. En ting jeg faktisk allerede merker at er et problem er når det kommer til valg av venner. Det er faktisk overraskende hvor mange falske og ekle mennesker som er der ute. Jeg møter dem en gang, så begynner de allerede å spør om penger bare litt senere. Dette re jo selvfølgelig et STORT rødt flagg.

 

Jeg kan se for meg at jeg kan være den type person som er veldig lett å snakke ned om og dømme med tanke på yrke, å jeg husker at det tok ikke lang tid fra jeg opplyste for første gang at jeg startet som stripper før selv dem som jeg omtalte som mine beste venner baksnakket meg. Det er vanskelig for vennene mine å sette seg inn i yrkene mine, å den forstår jeg med det fordomsfulle synet folk flest har på det. Så det igjen fører jo til en del komplikasjoner med å få ekte venner utenfor yrket. 

 

2. Så er det jo ikke et sjokk at å blande stripping og dating ikke er den beste kombinasjonen. Jeg føler nesten at jeg har måttet velge vekk dating så lenge jeg har den jobben jeg har, for på de få datene og få mennene jeg har snakket med så merker jeg bare at det går rett og slett ikke. Jobben ødelegger rett og slett, for så fort de hører om yrket mitt så forandrer de måten de snakker, skriver og oppfører seg på. Jeg måtte i alle fall løyet om yrket mitt, noe som er umulig 😛

 

3. En annen ulempe med mitt liv – å da tenker jeg egentlig mest på min business på Onlyfans som jeg ikke visste helt om jeg skulle nevne. Det er ikke til å legge skjul på at det blir lagt ut ganske så drøye ting på denne siden, å mange vil kanskje kalle det pornografisk innhold. Det mange ikke greier å forstå er at den en ser der inne er en fantasi. Litt som en skuespiller, en går inn i en rolle og så fort kameraet er av så er en ut av rollen. Det er ikke slik at jeg er kåt 24/7 og har med meg vibrator og sexleketøy hvor enn jeg går til normalt, haha! 

 

Nå er det ikke alle som greier å sette seg inn og forstå dette, å det er forståelig. Men en liten fun fact: Jeg ser aldri gjennom videoene jeg lager og sender privat. 

 

 

FORDELER 

 

1. Så er det den kjekke delen med det som er så kjekt med å være akkurat meg, å da er jo selvfølgelig det at jeg er så sikker på meg selv og gir så faen i andres tanker og meninger om meg øverst på listen. Ønsker jeg å jobbe som stripper så gjør jeg det. Vil jeg vise puppen min til hele Norge, ja da gjør jeg det. Ender det med at det ligger nakenbilder ute av meg over hele nettet, ja men da får det gjøre det da. Det er nå jeg som har tatt bildene og trykt send, så om det er 1 eller 1 million som ender opp med å se det – bryr meg ikke. 

 

Så lenge jeg ønsker selv å gjøre det jeg gjør og føler meg bra med det så er det minimalt som kan få meg til å ikke gjøre det. Jeg angrer meg aldri på de tingene jeg gjør, for de har jeg alltids tenkt nøye gjennom og vet at selv de verste scenarioene kan takles. Det er som oftest det jeg ønsket å gjøre, men ikke gjorde jeg angrer meg på. Det er en ganske digg følelse å ikke leve i frykt for hva andre tenker om meg og mine handlinger.

 

2. Det at jeg er så crazy igjen fører til nok en fordel med meg: jeg har så utallige muligheter. Bare  det at jeg plutselig kunne ta meg flere måneder fri fra klubben fordi jeg ikke var fornøyd med puppene mine. Det er noe som ikke hadde gått med en vanlig jobb. Jeg binder meg aldri til bare én jobb, det har jeg aldri gjort. Jeg må alltids ha en plan B slik at jeg aldri sitter uten inntekt. Nå har jeg faktisk skapt meg noe eget som gjør at kan jobbe som stripper når jeg ønsker, så kan jeg sitte hjemme å jobbe når jeg ønsker det. 

 

3. Så den fordelen som får meg til å tro at jeg ikke er en del av depresjonsbloggerne. Det at jeg er så selvstendig og selvsikker. Jeg var ikke store jenta da jeg fikk min første jobb og ikke spurte om penger fra foreldrene mine. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg spurte om penger til noe som helst. Vi fikk ukelønn på 50 kroner når vi ryddet rommet. Jeg syntes rett og slett det var ubehagelig å måtte spørre om penger, å det har fulgt med meg fram til den dag i dag. Jeg SKAL fikse det selv. 

 

Jeg har aldri gitt opp og vært løsningsorientert. Jeg har ikke hatt tid til å synes synd på meg selv, å det har ikke vært grunn til heller, for jeg har alltids klart meg. Jeg hadde heller aldri et behov for å bli godkjent av guttene på skolen, likte de meg så likte de meg – hvis ikke så var ikke det verdens undergang heller. Jeg la aldri ut bilder av kroppen for å bli godkjent, jeg var bare jævla fornøyd med det bildet, haha! 😛 Ærlig sak. 

 

xoxo ♥

2 kommentarer
  1. Jeg la merke til deg nå nylig og finner det rett og slett fascinerende å følge med på deg. Du virker som en jente med bein i nesa og det er drit fett.
   Vi trenger flere som deg!
   Forstår hvorfor folk dømmer og, men det handler rett og slett ut ifra hva vi ble vokst opp med og innlært av våres foreldre. Jeg syns det er seriøst drit fett at du har funnet din egen vei å gå og står 110% for det selv. Vi lever forskjellig uansett sjel og jeg regner med at det er flere som er takknemlige for at det ikke er enda en «psykisksyk» blogg her ute. Stå på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg