på jobb i morgenkåpe

 

For en dag! Jeg startet dagen mye tidligere enn nødvendig ettersom jeg våknet av meg selv, for så noen timer senere bli skikkelig uggen. Trøtt og kvalm, i tillegg til at jeg så vidt kan gå fordi jeg er så gangsperr etter gårsdagens økt. Jeg ble liggende litt før jeg fant ut at jeg ønsket å hente taklampa jeg hadde bestilt før jeg tok meg en hvil. Heldigvis så var det akkurat en tur ut som skulle gjøre susen, så jeg kviknet opp å har holdt meg våken siden jeg sto opp.

 

Jeg har til og med lekt elektriker i dag! Kuttet kabler, koblet sammen og fått lys i lampa mi. Så eneste som gjenstår er å henge den opp, noe jeg er usikker på om jeg burde gjøre selv. Jeg er nemlig ganske sikker at taket mitt er gips, så da skal en sikre det ekstra godt. Jeg får ta å bestille meg en handyman hjem for å gjøre den jobben tror jeg 😉 

 

 

Jeg har fått utrolig mye spørsmål om hvor jeg kjøpte denne lampa. Ettersom dette ikke er en normal butikk som jeg plutselig så når jeg gikk en plass jeg aldri hadde gått før, så har jeg ikke navnet her å nå. Navn på butikken skal jeg finne ut av og legge ved når jeg legger ut sluttresultatet når jeg har fått hengt den opp. 

 

Nå sitter jeg på jobb å gruer meg til første kunde kommer inn. Jeg er nemlig førstemann på scenen i dag, å med mine bein som gjør vondt å bare løfte… Føler ikke det kommersiell til å se særlig bra ut, men etter første runde så har jeg varmet litt opp slik at det ikke blir like vondt. Hater virkelig den gangsperren. Det som er kjekt er at jeg har en jobb hvor jeg kan gå med morgenkåpe, noe som er dødsdigg. Jeg måtte ha noe som jeg lett kunne ta av å på uten å bøye meg for mye. 

 

 

xoxo ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg