Slik gikk operasjonen

 

God morgen!

 

Da var det gjort, endelig! Dagen i går gikk så utrolig fort når vi kom på sykehuset, for i motsetning til sist gang når jeg ventet på rommet i 2-3 timer før jeg skulle operere så var det ingen ventetid denne gangen. Det var papirer å signere, blodprøver og leger som skulle sjekke det ene og det andre. Så når jeg trodde jeg skulle sitte og vente i noen timer så kommer en dame inn å sier at det er operasjonstid. 

 

Jeg er utrolig glad for at det gikk så fort, for jeg ville bare få det overstått. Så etter 3-4 timer ifølge søsteren min så var jeg ferdig operert og tilbake til rommet. Det som var så utrolig digg, jeg hadde nesten ikke smerter. Ikke noe som helst smerter i dag heller. Det eneste som var ganske ekkelt var at jeg ristet som et helvete når jeg våknet, å det gjorde jeg i minst 20 minutter om ikke lengre. Men så fort det var over så hadde jeg ingen plager. Det sier jo nesten seg selv at jeg skalv etter å ha ligget naken på et iskaldt rom i så mange timer. 

 

 

Jeg har ikke fått sett puppene mine skikkelig enda, men jeg fikk se dem litt når de åpnet og sjekket hvordan dem så ut. Alle, til og med søsteren min sier at de ser fantastiske ut og ut ifra det jeg så så er jeg utrolig fornøyd med resultatet. Ikke nok med at jeg fikk løft denne gangen, jeg byttet også silikonen ut med runde proteser, som faktisk var 25 gram ekstra. Så nå har jeg 450 cc i stede for 425 cc. 

 

 

Så nå ligger jeg alene på rommet mens søsteren min kjøper litt snacks. Vi fikk nemlig beskjed om at vi skulle ligge på sykehuset en dag ekstra, så da må vi kose oss litt. Vi var faktisk så uheldige som ikke fikk bagasjen vår i går, den forble i Oslo. Heldigvis så hadde jeg det meste av mitt i håndbagasjen, men nesten alt av Melissa sine saker kommer ikke før senere i dag. 

 

Det er ganske rart å være tilbake, for jeg føler jeg nettopp var her. Samtidig så elsker jeg å være tilbake ettersom alle er så utrolig snille med meg her. Føler meg så velkommen av alle, å mange husker meg også igjen. Faktisk utrolig glad for at jeg måtte tilbake, for alt går jo så utrolig fint her. Får vondt av tanken på at jeg skulle gjort det i Oslo ettersom jeg har hørt alle som har syke smerter og må dra hjem samme dag. Her får jeg sove over ikke bare en, men to dager sammen med masse smertestillende slik at jeg føler meg fin hele tiden. 

 

Silikonen jeg hadde sist gang. 

 

xoxo ♥

4 kommentarer
    1. Så spennende! <3 Håper virkelig de blir perfekte denne gangen, for det fortjener du. Jeg ristet sykt mye etter min 4 timers operasjon også, sånn skikkelig mye liksom! Håper du slipper smerter <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg