Dette skjer i 2020:

Det skal mye til for å slå alt jeg gjorde i 2019, men noe av det jeg gjorde i fjor kan jeg godt bli foruten i år. Jeg har ikke verdens største forventninger for året faktisk, rett og slett fordi jeg liker overraskelser. Er det noe jeg har lært så er det å ta ting som det kommer, på den måten blir en aldri skuffet. F.eks. nyttårsforsett er noe jeg alltids har sugd på. Veldig flink til å skrive ned en haug, men også veldig flink til å ikke fullføre en eneste av dem, haha!

Jeg har faktisk bare et fokus i 2020: NYT LIVET 100%, å her er noen av tingene jeg skal gjøre i år som uten tvil er i sammenheng med det:

KONSERT: Allerede i Februar skal jeg faktisk på konsert i Oslo til selveste MALUMA! Er det en ting som er sikkert så er det at jeg kommer til å være uten stemme selv en uke etter konserten. Ikke ofte jeg er så gira på konsert som da jeg så han komme til Norge, så det er noe jeg virkelig ser fram til! Hvem kunne du ønske at kom til Norge for å holde konsert?

REISE: Dubai, Bali, LA, Vegas, Granca osv… Listen er lang, å reiseregningen lengre. Jeg lovte meg selv i 2019 at om jeg jobbet rumpa av meg så skulle jeg gi meg selv et år hvor jeg reiste mye. Nå har jeg laget en lang liste over plasser jeg vil dra, så nå er det bare å krysse av en etter en. Jeg skal i alle fall besøke 6 nye destinasjoner før året er omme, å jeg begynner allerede i Mars å krysse av listen.

FESTIVALER: Det er noe jeg skal være mye mer tilgjengelig for i år, så jeg har faktisk allerede skaffet billetter til Findings 2020. I fjor var fokuset hele året å jobbe, men i år blir fokuset å ha det mer morro. Har utrolig lyst til å dra på festivaler i utlandet også ettersom de tar det 1000 ganger mer ut der. Beklager, men Norge ligger ganske langt bak når det kommer til festival-antrekk. Hvilke festival er din favoritt?

xoxo ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg