christinalegreid - Christina, 19 år og bor i Gjøvik. Jeg er hovedsakelig fra Haugesund. Blogger om hverdag, mote og trening. Å målet er å kunne stille i bikinifitness i nær framtid. Håper du liker det du ser og leser her inne. Kyss og klem. hits

Level 2

 • 29.01.2018kl.12:51
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

God morgen! Da var det en ny uke å jeg har nye ting i timeplanen min. Etter en nokså vellykket uke med både mat og styrketrening så er det nå tid for å sette inn kardioen på morgenen. Kjenner at jeg har mistet helt morgenrutinene mine for tiden. Jeg har stått opp 10 minutter før jeg må ut av huset, å det har ikke vært noe tanke om å prøve å få til noe annet. Men denne uken har jeg og søsteren min bestemt oss for å komme inn i rutinene igjen. Så vi sto opp 05.00 i dag for så å ta turen ned til treningssenteret vi trener på før jobb og skole.

Det var utrolig deilig når vi først kom oss ut av huset og bort. Hadde 4x4 intervall, det innebærer 4 minutter jogging og 2 minutter gå,4 ganger. Merker det er utrolig godt med en skikkelig svetteøkt før jobb, føler energien følger deg videre resten av dagen.

Nå har jeg akkurat spist lunsj, som var grønnsaker og karbonadedeig sammen med en kopp grønn te. Så nå er det tilbake å jobbe fram til 16.00, så blir det en liten tur innom brun og blid før jeg skal møte søsteren min igjen for en skikkelig beinøkt! Vi drev å så på sydentur i går, så motivasjonen kom på topp da!

Håper alle får en nydelig mandag videre!

Dato.29.01.2018 klokken.12:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

Vi holder for mye tilbake

 • 24.01.2018kl.12:58
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Vi våkner, går på jobb eller skole, drar hjem å gjør lekser eller videre på trening/hobbyer, spiser og legger oss. Slik går dagene til de fleste av oss. Dagene går i det samme og vi har som mål å komme oss gjennom dem alle. Men det gjør at vi muligens glemmer ut de rundt oss som kjemper seg gjennom det samme. Noen takler dagene lettere enn andre, men hva som er grunnen til det kan være mye. Vi har alt for lett for å dømme ut fra det vi ser. Går det tregt med noen på jobb så blir de fort stemplet som lat, er det noen som aldri gjør leksene så tar vi det som en selvfølge at de ikke bryr seg.

Men tenk hvis h*n som jobber sent nettopp mistet en i familien og slet nok med å bare komme seg på jobb den dagen. Eller tenk hvis h*n som aldri gjør leksene kommer hjem hver dag til vold i familien. Vi vet aldri hva som er grunnen til de forskjellige handlemåtene til personer. Men det å prøve å tenke seg fram til et svar funker aldri.

Vi som kan bør stoppe opp litt å ta oss tid til å legge vekk fokuset på oss selv å åpne øynene for andre som mulig trenger en hjelpende hånd. Mulig de er ops på det selv, hvordan de har vært i det siste, men føler ikke for å bre ut for mye om situasjonen sin uten videre. Vi lever i en verden med mye stress og press, så la oss hjelpe hverandre til å komme gjennom det sammen.

Dato.24.01.2018 klokken.12:58 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

En uretusjert kropp

 • 23.01.2018kl.12:28
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

Når du blar nedover Instagram i disse dager så er nok 90% av jentene som vi ønsker vi så ut som retusjerte. Trenger ikke å være mye, men bare nok til at det blir uoppnåelig for oss andre å oppnå samme uten noe ekstra enn bare trening og kosthold. I går gikk jeg over komfortsonen min å ga litt faen. Jeg koste meg skikkelig sist uke med god mat og drikke, noe som gjorde at kroppen min hadde mye vann. Jeg merker at jeg ikke liker når hoftene mine tyter ut på sidene, å tar som oftest ikke bilder før det har gått noen dager slik at kroppen er mer tilbake til normalen.

Men hvem bryr seg! Her har du meg i badedrakt uretusjert. Litt fett som tyter ut ettersom den er litt for liten skader ingen. Jeg fikk meg en skikkelig svømme økt uten å bli distrahert over de ekstra kiloene etter en liten koseuke. Jeg sier ikke jeg er feit, men noen ekstra kilo kan jeg skryte på meg. Målet mitt er 60 kg til sommeren. I går lå jeg på en 67.8 om morgenen. Jeg synes det er helt greit å kunne være åpen om vekten, det er et tall.

Blitt helt forelsket i denne plassen! Utebasseng rett ved der vi bor er ikke feil! Nye favoritt cardioen min!

Dato.23.01.2018 klokken.12:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

Vi har alle store drømmer som vi vil skal bli til virkelighet!

 • 19.01.2018kl.16:35
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

Drømmer har vi alle, noen mer realistiske enn andre. Men ønsker man noe sterkt nok og jobber hardt nok så tror jeg at man kan oppnå det meste i livet. Det handler bare om viljestyrken. Jeg elsker selv å drømme meg bort, jeg er en heftig dagdrømmer! Men jeg liker også å gjøre drømmer til virkelighet. Så jeg tenkte å fortelle litt om mine topp 3 store drømmer som jeg håper jeg en gang vil få oppleve!

1. Kjøpe meg en funkisleilighet

Dette er en drøm som jeg virkelig har drømt om lenge! Jeg elsker den luksuriøse, men samtidig funkisstilen. Er ikke så keen på hus, vil heller ha en leilighet i toppetasjen med panorama utsikt. Det er den ultimate drømmen. Men slike diamanter koster en del millioner så utenom å drømme så må jeg virkelig få til et mirakel for å kunne vurdere noe slik! Men verden er full av muligheter så gi opp er ikke et alternativ.

2. Kjøpe meg Mercedes AMG G 65

Disse er rett og slett bare nydelige! Var rett og slett kjærlighet med første blikk husker jeg når jeg så den rosa (selvfølgelig). Er nok ikke å få tak i, men bilen er nydelig uansett farge. Jeg har alltids elsket store biler, eller så må det være små sportsbiler. Ikke noe midt i mellom. Savner det å ha bil utrolig mye nå som det er så drittvær i Stavanger, men jeg vil helst ha en fin bil neste gang jeg kjøper. Noe AMG blir det nok ikke med det første, men jeg kommer alltids til å sikte mot den.

3. Kjøpe meg en hvit pomeranian

Denne lille engelen er ikke bare en drøm, denne er et must! Jeg skal ikke ha unger, så da blir det hund på meg! Eneste som er der at jeg må vente til jeg føler jeg vil slå meg til ro. Før den tid har jeg lyst å reise mye og oppleve verden, noe som er vanskelig med hund. Aldri i livet om jeg hadde greid å forlate den skjønnheten! Har faktisk allerede funnet ut hva hun skal hete! Hihi.

HAR DU NOEN DRØMMER DU ØNSKER Å OPPFYLLE SOM DU VIL FOKUSERE PÅ I 2018?

Dato.19.01.2018 klokken.16:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

JEG SKAL PÅ TV!

 • 18.01.2018kl.11:44
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

Da er det kanskje påtide at jeg ar fram alle kortene og sier hva som skjer her. I løpe av de siste dagene har nemlig mange sett en "skikkelise" på TV som var veldig lik meg, å det stemmer det er det! Jeg kan nemlig si at jeg skal være med på årets sesong av Insider FEM! Det begynner i dag 21.30 allerede, men jeg kommer ikke helt enda! Ser fram til å kunne dele denne opplevelsen med dere!

KLIKK HER FOR Å SE REKLAME VIDEOEN

Dato.18.01.2018 klokken.11:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

15 kg lettere

 • 15.01.2018kl.12:27
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Først og fremst til jeg takke for alle nydelige kommentarer og støtte jeg fikk etter at jeg åpnet meg på Instagram. Jeg la nemlig ut bildet som du ser under sammen med denne teksten:

«Kjenner at det å poste dette bildet er ganske sårbart. Ikke bare fordi kroppen min var på sitt tyngste, men hele livet mitt hadde vært på sitt tyngste. Jeg hadde gitt opp alt som gav meg glede. Jeg spiste alt jeg hadde lyst på for å få den lille gleden jeg hadde igjen. Jeg var ensom, å det hjalp lite å bo alene i en trang leilighet. Jeg hadde ingenting å se fram til i helgene, å bare det å komme seg opp av sengen om morgenen var trist. Jeg ville bare sove vekk all smerte. Bildet til venstre ble tatt august 2016. Det var dagen hvor jeg tok tak i livet mitt igjen. Jeg sluttet jobben jeg hatet, tvang meg selv ut blant folk og gjorde alt jeg fryktet. Livet har vært en berg og dalbane etter den dagen, men jeg har lært å komme meg gjennom selv de tyngste dagene. Jeg er ikke bare utrolig stolt over hva jeg har utrettet med kroppen min, jeg er mest stolt over hvor mye jeg har fightet meg gjennom psykisk! Hvis man virkelig vil noe så får man det til, selv om man må stå fram alene!»

Det er utrolig å se hvor mye 15kg kan gjøre! Det som er utrolig kjekt å tenke over er at selv de ekstra kiloene så elsket jeg kroppen min. Jeg følte meg ikke så stor på den tiden når jeg så på bilde, å det burde ingen andre gjøre når de ser seg i speilet. Det handlet ikke om hva jeg så i speilet, men om hvordan jeg følte meg innvendig! Jeg spiste drit, jeg følte meg drit. Jeg er nå 15kg lettere bokstavelig talt, men jeg er også 15kg lettere psykisk! Ingen burde føle et hat for kroppen sin når de ser seg selv i speilet, lær deg å elske den mens du tar den gjennom en reise til en plass hvor du føler deg bedre inni deg. Har du hodet på plass så følger kroppen med samme vei!

Dato.15.01.2018 klokken.12:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Black Wednesday

 • 10.01.2018kl.12:20
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (14 )

Da var det endelig onsdag, å det nærmer seg helg. Selv så blir det jobb på meg, men heldigvis ikke like tidlig som ellers. Det gir meg muligheten til å sove litt lengre før jeg stikker på trening den dagen. Jeg har nemlig 4 dager i uka hvor jeg trener cardio før jobb. Det kan variere mellom intervaller, rask gange og gå i bakke før jeg avslutter ned 30 min utstrekking.

I dag var jeg på nippe til å bare legge meg under dyna igjen, men så fort jeg måtte ut av sengen for å slå av alarmen så kjente jeg at jeg var relativt våken. Det er det å gå ut av sengen som er det værste, når en først er kommet seg ut så går ting lettere.

Undertøy fra New Yorker

Har lagt merke til at nå begynner snart innspillingen av Paradise Hotel igjen, hvor det denne gangen er gamle deltakere som kommer tilbake! Gleder meg faktisk utrolig mye. Digger Isabel Raad, så vet at det blir kjekt å følge med så lenge hun er der! Misunner dem virkelig, er så reisesyk etter varme for tiden! Misliker virkelig kulde, så å bo i Norge resten av livet er lite sannsynlig.

Dato.10.01.2018 klokken.12:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 14

Det var rett og slett EKSTREMT!

 • 08.01.2018kl.16:34
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

Når jeg ser tilbake på 2017 å skal beskrive det med ett ord så hadde det uten tvil vært EKSTREMT! Det har skjedd mer på det ene året enn de andre 19 årene av livet mitt. Jeg flyttet vekk fra Haugesund, meldte meg ut som Jehovas Vitne, var i flere aviser, jobbet som stripper, filmet sammen med Novemberfilm osv. Jeg kjørte virkelig på, noe jeg ikke angrer på i dag. Men det at jeg bare slapp tøylene og gjorde det jeg ønsket har fått meg til å være mer avslappet i år. Jeg fikk virkelig ?tatt igjen det tapte? kan man si. Jeg sa til meg selv av 2017 kom til å være MITT år, å det står jeg for! Jeg fikk avsluttet året med å få muligheten til å fullføre utdanningen min som jeg hoppet av i begynnelsen av året, noe som beviser at man virkelig kan få til det man vil hvis man har rette innstilling.

I år ser jeg for meg at ting roer seg ned noen hakk. Jeg sier ikke at det kommer til å bli et kjedelig år, langt ifra. Jeg mener at jeg heller vil prioritere det viktigeste, enn å ha mange baller i luften. Jeg hadde så mye som foregikk på en gang at jeg ikke fikk trent skikkelig, det var veldig mye av og på. Så nå som jeg har blitt mer rolig og bestemt på hva jeg vil med livet mitt så er det lettere å lage rutiner. Noe konkurranse innen fitness blir det ikke enda, men jeg kommer til å trene med tanke på framtiden om det. Rett og slett perfeksjonere! Jeg er ute etter å bli den beste utgaven av meg, både utvendig og innvendig.

Det er en fin måte å beskrive mitt mål for 2018!

Dato.08.01.2018 klokken.16:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

mulig jeg presser meg selv for mye nå

 • 08.01.2018kl.11:09
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

Hver gang jeg setter meg ned foran PC-en for å skrive til dere etter en lang pause så tenker jeg, hvorfor ikke før? Men denne gangen skjønner jeg hvorfor ting har tatt så lang tid. Jeg hadde ikke mulighet til å sette av tid til å blogge, men så jeg har savnet det. Dere aner ikke hvor mye som skjedde mot avslutning av 2017. Mye positivt, men jeg greide selvfølgelig å rote meg inn i noe negativt også som jeg på en eller annen måte har kommet meg ut av nå(hehe). Jeg feiret min første jul i Gjøvik, å jeg fikk også feire min første nyttårsfeiring med fyrverkeri! Det var sykt!

Men det å gå inn i det nye året uten å la dere være med ble helt feil. Jeg ble utrolig glad når jeg så hvor mange som ville jeg skulle starte opp igjen. Det er mulig jeg ber om for mye av meg selv med tanke på at jeg jobber 100% å trener både før og etter jobb. Men jeg kjenner at jeg mangler noe når jeg slutter. Jeg skriver ikke bare fordi alle skal få vite hva jeg gjør, for så spennende er det ikke alltids. Men jeg har alltids elsket å skrive ned tanker, følelser og hva som skjer i livet mitt. Dette er som en liten dagbok for meg, å jeg ønsker å dele den med dere.

Jeg har mange planer for det nye året. Når det gjelder skole, operasjoner, trening og framtiden. Jeg ser fram til å dele mitt 2018 med deg!

Godt nyttår!

Dato.08.01.2018 klokken.11:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

min første julefeiring

 • 18.12.2017kl.12:40
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (17 )

Tenk at på søndag så skal jeg feire jul for første gang i livet mitt! Det er en ganske rar følelse. Bare det å kjøpe gaver og forberede meg er en uvane, så jeg har ikke helt kommet i mål med det enda. Så de neste dagene kommer til å gå i jule-shopping. Jeg og søsteren min skal til Gjøvik til tante og onkel for å feire, noe jeg VIRKELIG ser fram til. De er familien jeg har igjen, å jeg er evig takknemlig for å kunne tilbringe julen sammen med dem! Det er faktisk utrolig merkelig å tenke over at det er 3mnd siden jeg snakket med foreldrene mine, de er liksom bare vekke fra livet mitt. Heldigvis så var jeg klar for å gi slipp, så dagene går overraskende nok bra! Men jeg har utrolig mange fantastiske mennesker rundt meg som er til stor hjelp med å komme meg videre.

GOD JUL

Dato.18.12.2017 klokken.12:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 17

JEG KOMMER, GJØR DU?

 • 17.12.2017kl.14:17
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (7 )

Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet til dere, jeg vil ikke finne ut sist gang jeg blogget. Jeg har egentlig ikke annet å si enn at jeg har hatt det "litt" travelt. Det å begynne å jobbe 100% igjen har vært et stort skritt etter å ha hatt pause fra "vanlig" jobb i 10 mnd. I tillegg så har jeg hatt fullt kjør med trening. Husker nesten ikke sist formen var så bra som den er nå. Det har vært mye å ta inn de siste ukene, men nå begynner jeg å senke skuldrene og slappe av. Jeg har virkelig savnet dere alle sammen, jeg har tenkt på bloggen hver dag selv om jeg la den til side. Tanken om å slette den har aldri vært der, jeg trengte bare å bli klar til å fortsette der jeg slapp.

Derfor vil jeg starte med å opplyse dere om en opplevelse som jeg vil oppleve med dere...

 

Det er nemlig at TIESTO skal ha konsert i Stavanger 20. Januar på Sørmarka Arena! For dere som ikke har fått det med dere så er Tiësto utvilsomt en superstjerne over hele verden. Han er stemt frem som ?The greatest DJ of all time? av Mixmag og tok førsteplassen hos Rolling Stones kåring over verdens beste DJ?er. Han åpnet de Olympiske Leker i Athen i 2004, og har headlinet festivaler over hele verden, deriblant Ultra Music Festival, Stereosonic, Coachella, Tomorrowland/TomorrowWorld og Electric Daisy Carnival. I tillegg har han også vært resident DJ på Hakkasan Restaurant i Las Vegas og Wet Republic pool på MGM Grand. (KJØP BILLETTER HER)
 


 

Klikk HER for informasjon og billetter. (Aldersgrense: 18+)

Jeg håper jeg ser flere av dere her! Bedre start på nyåret finner du ikke, er du klar?

 

Dato.17.12.2017 klokken.14:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

søvnløse netter

 • 17.11.2017kl.13:00
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

 

2 netter på rad har jeg unngått å sove nå! Det er såå unormalt meg, jeg har alltids elsket søvn. Jeg har kanskje lagt meg sent, men da har jeg ligget i sengen til langt på dagen. Men neida, nå har lille meg funnet ut at søvn ikke er så gøy plutselig. Det er liksom ikke det at jeg ikke får sove, jeg bare gidder ikke å legge meg. Første natten så jeg film fram til kl. 08.00, så la jeg meg og sov til 14.00. Føst så så jeg The Beguiled, gammeldags film med tragisk slutt syntes jeg, så ble ganske skuffet. Men så fant jeg fram Now You See Me 1 og 2. De var bare ELSK! Jeg har ikke fått sett dem før nå, noe jeg ikke helt forstår nå i etterkant. De var utrolig bra, du blir virkelig lurt av triksene deres!

 

 

I natt ble jeg sittende oppe å lage YouTube videoer å redigere dem, samtidig så jeg spammet mystoryen min hehe... Jeg har nylig fått meg ringlys, så jeg lyste det i tryne på meg selv hele natten for å unngå å bli trøtt. Så i dag er planen min å holde meg våken hele dagen og legge meg tidelig i kveld. Det er påtide jeg får litt rutiner tilbake. Men om det blir lett var en annen sak. Jeg er faktisk dødstrøtt nå, jeg sitter foran PC-en å gjesper hele tiden. Så jeg tror jeg må ta å kle på meg og komme meg ut, kjøpe meg en latte på Starbucks hadde ikke vært feil nå!

GOD HELG!

 

 

 

Dato.17.11.2017 klokken.13:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

jeg er ikke skapt for å bo i norge

 • 14.11.2017kl.19:25
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

Jeg merker allerede nå at jeg takler utrolig dårlig kulde. Jeg sliter med å komme meg opp om morgenen, det frister ikke å gå ut og en vil bare være hjemme å spise god mat. Heldigvis så har vi enda ikke fått noe snø i Stavanger, å det trenger ikke å komme i år spør du meg. Jeg er uten tvil mest glad i sommer og varme, alt er bare lettere når det er varmt og sol. Lettere å holde seg sunn og folk er relativt mer glade når det er fint vær. Jeg skulle virkelig ønsket jeg kunne tatt å hoppet på det første flyet til et varmere land nå, men dessverre lar ikke det seg gjøre med tanke på jobb. Jeg får nøye meg ned de minuttene jeg har i solarium, de er virkelig høydepunktene i uken min!

Men hvis jeg skal tenke litt inn i framtiden så tviler jeg sterkt på at jeg kommer til å bo i Norge resten av mitt liv. Jeg har alltids hatt sansen for LA, så jeg har tenkt å prøve meg et halvt år der når jeg er ferdig med utdanningen min helt. Jeg ser ikke for meg at jeg skal leve livet mitt her i Norge, jeg ser ikke engang for meg at jeg kommer til å finne "mannen i mitt liv" her. Jeg elsker å satse, teste ut grensene mine. Så en tur ut av Norge for noen måneder hadde nok bare vært godt, kanskje så godt at jeg ikke hadde kommet tilbake :P Hvem vet hva framtiden vil bringe.

Dato.14.11.2017 klokken.19:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

ikke finn deg i det

 • 13.11.2017kl.11:55
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

Ohhh yeah! I dag følte jeg meg som verdens sterkeste når jeg våknet. Jeg våknet av at vekkeklokken ringte etter bare noen timer søvn, men 5 minutter etter så var ikke tanken på søvn der. Jeg var så klar for å bare ta dagen med storm.  Jeg kastet på meg treningstøyet og tok turen ned til trening, selv da på vei ned følte jeg meg som en dronning der jeg gikk med musikk på ørene. Slike dager gjør så mye med en person, det er som om du føler at ingenting i verden kan stoppe deg. Ingen kan knekke deg og du er ikke redd for noen ting.  Jeg håper det er flere der ute som får slike dager, for det gjør så utrolig godt.

Jeg har faktisk vært relativt sterk denne uken har jeg merket. Jeg finner meg ikke i noe lenger, å det får folk høre. Det blir kanskje litt vell i overkant av og til, men jeg tror folk har godt av å høre det. Når noen sier noe nedverdigende om deg så burde du sette ned foten. Nei det er ikke greit, å ikke la dem få den æren av å sleppe unna med det. Vi er så mye mer verdt enn at folk skal ta oss som søppel, det finner jeg meg ikke i!

Jeg har endelig fått bein i nesa til å stå opp for meg selv når noen har motet til å prøve å trakke meg ned eller snakker nedsettende til meg. Har du? Hva med å stå opp for deg selv denne uken, vis at du er alt for mye verdt til at folk skal få mulighet til å se ned på deg. Det kommer alltids til å være personer i denne verden som lever av å rakke andre ned, så hvorfor ikke gjøre det som ødelegger dem? Vis at du gir f*** i hva dem har å si og stå opp for deg selv. Ikke finn deg i noe du ikke liker, du kommer til å få så mye respekt for deg selv om unngår å finne deg i det! Å det kommer andre også til å få!

Gi verden noe å beundre! Love you guys!

Dato.13.11.2017 klokken.11:55 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

jeg er evig takknemlig for denne muligheten

 • 12.11.2017kl.21:01
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (16 )

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si egentlig, jeg er rett og slett helt paff! Dagen i dag skal jeg være ærlig å si var helt forferdelig, jeg har sittet under teppet, snufset og syntes sunn på meg selv. Vi har alle de dagene hvor vi er litt mer sensitive enn normalt, i dag var det min dag. Men jeg merker nå som jeg har fått roet meg og slappet av at det er faktisk det beste og bare sleppe ut tårene når en har det tøft. Vi presser oss gjennom tøffe hverdager og skal vise for andre hvor sterke vi er, men av og til er det godt for oss alle og bare la tårene strømme på i stede for å kjempe imot.

 

 

Men så i kveld fikk jeg meg en positiv overraskelse som skulle snu om på hele kvelden min. Jeg fikk nemlig vite at intervjuet mitt med dagbladet var kommet ut i nettavisen i kveld! Å den responsen den fikk på Facebook! Jeg er så ufattelig takknemlig for å få muligheten til å dele historien min med så mange mennesker, å det varmer enda mer når jeg ser hvor engasjert folk er i denne saken. Jeg hadde aldri sett for meg dette når jeg meldte meg ut av Jehovas Vitne at jeg skulle få muligheten til å la så mange fantastiske mennesker følge meg gjennom denne berg-og-dal-banen. Det fikk virkelig smilet tilbake!

Jeg ville bare si tusen tusen hjertelig takk til alle sammen som støtter meg igjennom dette!

Klikk HER for å lese artikkelen i Dagbladet.

Dato.12.11.2017 klokken.21:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 16

de tok pappaen min....

 • 12.11.2017kl.17:29
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (22 )

Jeg glemmer aldri alle de timene vi brukte i bilen sammen når du øvelseskjørte med meg. Jeg følte meg trygg selv om jeg satt bak rattet for første gang, du var jo der. Jeg elsket å se deg smile når jeg fikk det til, det å gjøre deg stolt gjorde dagen min perfekt. Du var forbildet mitt, jeg så alltids opp til deg. Du var seriøs når du måtte, men du var samtidig så trygg og god. Jeg følte at jeg var den heldigeste i verden.

Jeg fikk lov å være med deg til Stavanger en gang for du skulle jobbe med å sette opp brannstiger. Du kjøpte et blad til meg og vi kjøpte oss mat på bakeriet vi elsket. Jeg kunne sitte i bilen uten å bli utålmodig, jeg fikk jo være med deg på jobb. Jeg tror aldri jeg har hatt så latterkrampe som på vei hjem. Du kjørte lenge ved siden av en annen bil der det var 4 kjørefelt slik at jeg skulle bli flau. Du fortalte historier fra når du og mamma hadde kjøreturer. Jeg hadde det alltids gøy sammen med deg. Å det merket folk med alderen også.

Jeg ble bare mer og mer lik deg. Du fikk meg til å få interesse for styrketrening. Jeg fulgte alltids etter deg på sykkelturene når du skulle sykle alle andre plasser enn på veien. Skulle vi velge mellom å sitte på med deg eller mamma i bilen så ville jeg alltids sitte på med deg i den store bilen. Du var rett og slett forbilde mitt.

Tiden flyr og minnene glemmes i hverdagen. I dag minnes slike som deg, men vi feiret aldri denne dagen slik som vi ikke feiret andre høytider som for eksempel bursdag. Denne dagen brakte alle minnene vi hadde sammen tilbake. Dessverre så er det nå bare minner, det gode båndet vi hadde som ingen skulle få ødelegge er ødelagt. Jeg sitter her med tårer i øynene, for han jeg snakker om er ikke den jeg husker lengre.

Det å se alle bildene og gratulasjonene folk legger ut av fedrene sine gjør vondt. Jeg som alle andre elsket papapen min, men pga. en gammel bok så får jeg ikke ha kontakt med ham. Jeg måtte si hade til pappa fordi jeg fant ut at religion ikke var noe for meg. Jeg er så glad for at det er fedre der ute som ofrer alt for barna sine, det varmer utrolig å se. Så jeg oppfordrer alle til å vise hvor mye dere virkelig elsker pappaen deres, denne dagen har de virkelig fortjent. Jeg skulle gjerne ønsket jeg kunne gjort det samme, men.....

RELIGION TOK PAPPAEN MIN IFRA MEG!

Dato.12.11.2017 klokken.17:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 22

SNIPP SNAPP SNUTE SÅ VAR STRIPPE-KAPITTELET UTE!

 • 10.11.2017kl.15:46
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

For en uke dette har vært. Den har vært alt annet enn det jeg kan kalle normalt, ingenting jeg har gjort denne uken har vært planlagt. Jeg har ikke trent denne uken, jeg har vært syk, jeg har spist dritt når jeg først har fått i meg noe mat og jeg har vært forferdelig dårlig på sosiale medier. Men det har vært den beste uken min på lenge faktisk! Det å bare kunne legge vekk rutinene, fokusere på meg selv og finne ut av hva jeg skal gjøre videre har vært godt.

Jeg ser ikke på det som å starte på nytt, jeg vil si at jeg bare er kommet til et nytt kapittel i livet mitt. Jeg har så ufattelig mange ting jeg har lyst å gjøre, stripping var et kapittel. Whats next? Godt spørsmål. Jeg er egentlig ganske sikker på hva som er planen videre nå, men for min egen sikkerhet så unngår jeg å ta det opp før det er realitet. Jeg skifter jo meninger fort, så hvem vet. Plutselig skjer noe helt annet IGJEN.

Jeg tenker i alle fall å bli frisk igjen fortest mulig slik at jeg får kommet meg tilbake til treningsrutinene mine. Jeg savner det å komme en plass hvor du møter folk som liker det samme som deg. Jeg har jo ikke hatt noe jobb eller gått på noe skole som gjør at jeg har fått muligheten til å bli kjent med så mange her i Stavanger. Så det å ha funnet et treningssenter hvor du føler deg velkommen og som du merker har et godt miljø er utrolig godt.

HVA TROR DU BLIR MITT NESTE KAPITTEL?

Dato.10.11.2017 klokken.15:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

GREIER DU Å MOTSTÅ DETTE TILBUDET?!

 • 31.10.2017kl.21:25
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Dette er noe dere virkelig ikke må gå glipp av hvis dere er like sminke-gale som meg! BANGERHEAD (klikk her) har nemlig 20% på ALL sminke! Prisene er allerede satt ned så ingen rabattkode trengs her. De har også allerede fått inn julegavetips og adventskalendere, så ta turen innom å se om du finner gavene til venninnene dine her. Få krysset av noen julegaver samtidig som en slepper å betale full pris, to fluer i en smekk! Jeg har i alle fall allerede lagt til noen fristelser i handlekurven.

Klikk HER for å se hva som er inne av fristelser!

Det er også 20% på vipper og vippelim til Sweed Lashes HER

Hva ønsker du deg til jul?

Dato.31.10.2017 klokken.21:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

TIPS OG TRIKS FOR Å HOLDE FORMEN TIL JUL

 • 31.10.2017kl.13:22
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Ja nå er det faktisk under 1 måned til alle sitter rundt julebordet med god mat og kaker. Det er rundt vinterstid de fleste koser seg litt ekstra. Vi går jo med mer klær, er mer inne i varmen og mange er ferdig med målet om "sommerkroppen". Men de fleste ønsker selvfølgelig å kunne beholde det de har jobbet med eller har lyst til å være litt ekstra flink før juletiden kommer. Selv så har jeg funnet ut hva som funker best for meg for å holde motivasjonen til å spise sunt og komme meg på trening.

Fortsett videre for å se mine TOPP 10 tips og triks:

1. Start dagen med en liten kardio

Det har i alle fall jeg merket at påvirker valgene mine resten av dagen. Du trenger ikke å stå opp grytidelig og ha en skikkelig intens intervall. Stå opp 45min eller 1 time tidligere enn normalt å gå en tur på 30minutter om du ikke bor 5 minutter fra treningssenteret som meg.  Det er mer enn nok. Du føler deg tusen ganger mer våken og det hjelper deg til å ville fortsette dagen i samme spor.

2. Ikke tving i deg sunn men ikke så smakfull mat

Ikke finn fram torsken og brokkolien fordi du ønsker resultat fortest mulig. Det er et hav av muligheter for sunn og GOD mat som en greier å leve lengre på. Finn måltider som du kan se fram til. Selv så er smoothie, grove rundstykker med makrell i tomat og kokte egg med salt en favoritt.

3. Få deg trengstøy som du føler deg bra i

Ikke ta på deg noe som gjør at du føler deg som en søppelsekk. Finn noe som gjør at du tenker "Ohh Damn!" om deg selv. Det øker selvtilliten og vil være med på å øke effektiviteten av treningsøkten. Du føler deg bra og det vil også føre til at du vil gjøre det bra!

4. La musikk være en del av hverdagen din

Musikk kan være en stor hjelp for å få opp motivasjonen til å bevege seg. Jeg greier nesten aldri å bare stå opp ned når jeg har musikk på.

5. Skaff deg en treningspartner

Dere trenger ikke å trene sammen, men bare dra på trening sammen er nok. Da har du en avtale så får deg bort og du slapper mer av på senteret når du har noen rundt deg som du kjenner. Jeg og Melissa trener på samme tid, men vi trener aldri sammen. Vi har våre program, men det er godt å ha henne der slik at jeg kan gå til hun hvis jeg evt. trenger hjelp.

Processed with VSCO with g3 preset

6. Un deg noe godt en dag i uken

Nei du trenger ikke søtsaker fredag, lørdag OG søndag. En dag i uken er mer enn nok, da nyter du mer maten du får den ene dagen. Se fram til alle kosedagene du kommer til å få i julen.

7. Ikke kjøp mat på kveldstid

Jeg er i alle fall slik at søtsuget kommer om kvelden, så hvis ikke jeg drar rett hjem fra trening på kveldstid så ender jeg opp med ett eller annet som ikke var planlagt. Så jeg må kjøpe mat på dagtid slik at jeg ikke har noe grunn til å gå til butikken, det hindrer meg også i å gå forbi fristelser.

8. Gjør en deal med en eller flere venner

Ha en liten konkurranse med venner eller familie. Den som taper må gi de andre noe. "Hvis du spiser sjokolade andre dager enn lørdag så må du gi de andre som er med 50,- f.eks."

9. Oppdater deg selv om formen din

Om det er ved å måle kroppen, hvor mye fortere du greier å springe en runde i løpe av en uke eller om det er å bli sterkere. Gi deg selv et push til å ville yte enda mer neste uke!

10. HA DET GØY

Hvis du hater en øvelse så dropp den øvelsen i begynnelsen. ta øvelser du liker og er komfortabel med. Gå på timer som gjør at du ikke tenker at det er trening. Ta på deg headsettet og gå en tur. Det er et hav av muligheter for aktiviteter, det er din jobb å finne ut hva du liker best.

Processed with VSCO with g3 preset

Det er 55 dager til jul, 30 dager til Desember! Dette greier vi!

 

Dato.31.10.2017 klokken.13:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Søstrene Lægreid avslutter YouTube-kanalen våres!

 • 30.10.2017kl.20:02
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (43 )

Ja det stemmer dessverre. Vi begynte for 1 mnd siden med kanalen vår hvor jeg og søsteren min, Melissa kjørte på med YouTube videoer for dere. Dessverre har det seg slik at Melissa har valgt å trekke seg for hun har for mye annet i luften akkurat nå, noe som innebærer at vi har kommet fram til at vi legger ned kanalen vår. Det er selvfølgelig utrolig trist å si dette til dere for responsen deres var fantastisk, men slik er det nå dessverre...

Jeg kommer til å gå tilbake til min ordinære YouTube-kanal (HER) for å fortsette med å lage videoer alene. Abonner gjerne for å få med dere hva som kommer ut next. Jeg tenker sminkevideo, treningsrutinene mine, spørsmålsrunder osv...

Søstrene Lægreid takker for seg!

Dato.30.10.2017 klokken.20:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 43

EN HELG UTENOM DET VANLIGE

 • 27.10.2017kl.12:44
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

Jeg visste rett og slett ikke helt hva jeg skulle ta meg til når jeg fant ut at jeg skulle tilbringe helgen alene. Jeg kan ikke huske sist jeg var helt alene en hel helg, Melissa har liksom alltids vært rundt meg de siste månedene. Hun stikker nå til Haugesund for å feire bursdagen til venninna si, å jeg har egentlig ingen planer denne helgen. Ikke har jeg behov for det heller. Jeg kjenner at det faktisk skal bli litt godt med alenetid. Har funnet ut at jeg vil bruke denne helgen på å jobbe med bloggen samt. ha litt hjemmespa.

Det er jo til og med soldagene på Brun og Blid på lørdag og søndag så der kommer jeg uten tvil til å ta turen innom. Så der har dere mine "store" planer for helgen. Er utrolig rart å se hvordan ting forandrer seg. For 1 år siden på denne tiden bodde jeg alene i en leilighet i Haugesund å slet med ensomhet, nå får jeg nesten sjokk hvis jeg bare er en dag alene. Men som sagt, det skal bli litt godt å tilbringe helgen for meg selv.

Hva er dine planer for helgen?

Dato.27.10.2017 klokken.12:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

STARTET DAGEN PÅ SYKEHUS - WOULD YOU RATHER

 • 26.10.2017kl.13:18
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Opp og hopp! I dag startet jeg dagen min på Aleris Sykehus for en sjekk av hvordan leppene var etter 2 uker. Jeg hadde vært flink til å massere dem så det var veldig lite etterarbeid hun måtte gjøre. Etter 5 minutter der så var jeg ferdig å tok turen til treningssenteret. Så der har du min start på dagen. Skulle være så flink å lage meg proteingrøt til frokost i dag, men det proteinpulveret jeg bruker nå smaker litt spesielt så det funket ikke så bra. Havnet rett i søpla så kokte jeg meg noen egg i stede. MEN NOK OM DET!

Det jeg skulle fram til med dette innlegget var å informere om at resultatet etter en liten avstemning på Instagram der valget var mellom Spørsmålsrunde eller Would you rather så vant Would you rather. Så jeg og Melissa skal lage en video til kommende søndag hvor vi svarer på dilemmaer dere kommer med! Så kommenter gjerne på dette innlegget eller på vår YouTube kanal HER hva dere ønsker at vi skal velge mellom.

Husk å abonner på YouTube kanalen vår HER for å holde dere oppdatert på når vår neste video kommer ut.

PS: Konkurranser er på vei!

Dato.26.10.2017 klokken.13:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

DET VAR SOM Å SE DEN GAMLE MEG I SPEILET!

 • 25.10.2017kl.21:08
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Jeg kan vel legge alle kortene på bordet og si at jeg har slitt med motivasjonen til å trene siden februar 2017. Jeg har liksom aldri fått tilbake den motivasjonen jeg hadde før. Jeg sto opp 06.00 hver måren, måtte tvinge meg selv hjem fra trening og spiste sunt 24/7 uten å føle for å skeie ut. Den motivasjonen jeg hadde til å satse på Bikinifitness bare forsvant. Jeg prøvde igjen når jeg flyttet til Gjøvik, men det ble heller til at jeg stakk ut å kjøpte mat. Jeg prøvde alltids å holde motivasjonen oppe, men det gikk som en bergodalbane. Jeg holdt ut i kanskje 4 dager før jeg datt ut av programmet.

Slik fortsatte det egentlig når jeg flyttet til Stavanger. Jeg kom meg opp i nu og ne, men motivasjonen var ikke så sterk som jeg skulle få det til å se ut. Drømmen om Bikinifitness falmet mer og mer. Jeg trente ikke lengre fordi jeg likte det, jeg gjorde det for å få kroppen jeg ønsket meg. Men uten motivasjon så er ikke det så lett. Kom meg på trening til en viss grad, men maten var enda værre å få på plass. Vi spiste sikkert ute hver dag en god stund.

I dag når jeg var på trening så fikk jeg for første gang på LENGE gnisten av å stille i fitness. Jeg merket jeg ikke lengre kastet på vektene bare for å gjøre det. Jeg fikk lyst til å ta i, lyst til å svette og vise alle rundt meg at jeg f**n ikke er en "barbie" som er der for å gjøre meg til. JEG ER DER FOR Å TRENE! Jeg var livredd for at jeg måtte presse meg til å komme meg på trening hver dag resten av livet, men nå er det lettere å komme seg på trening enn å bli hjemme. Hva skjedde? Sist gang jeg hadde masse motivasjon så hadde jeg et godt øye en ;) Hmmmmm... Haha, er nok det at jeg har funnet et senter hvor jeg føler meg hjemme på. Når en skal bruke så mye av fritiden sin der så er det utrolig viktig å trives.

Selv om motivasjonen er på topp så betyr det ikke at jeg kommer til å starte opp med å satse på konkurranse med det første. Jeg har nok av andre ting som jeg må prioritere først. Men nå kan jeg endelig se et lys i tunnelen at dette er noe jeg faktisk kan oppleve i løpe av livet med et hjerte for trening igjen!

Dato.25.10.2017 klokken.21:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

JEG OFRET FAMILIE, VENNER OG EN SIKKER FRAMTID. HVA FIKK JEG TILBAKE?

 • 25.10.2017kl.13:12
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (18 )

Tenk at nå har det gått over 6 måneder siden jeg valgte å melde meg ut som Jehovas Vitne. Det var mye turbulens i begynnelsen før det plutselig så ut til at ting ikke var så ille som jeg trodde, men det var værre. Jeg sitter nå her nå i min rosa morgenkåpe uten foreldre, uten barndomsvennene mine og uten et håp for framtiden. Av og til må jeg ta og klype meg litt i armen for å forstå hva som virkelig har skjedd. Jeg har blitt utstøtt fra familien min 2 ganger, jeg har fått høre hvor fæl jeg er av mine nærmeste og selv ex-bestevenninna mi skjeldte meg ut for å ha satt religionen deres i et dårlig lys.

Det er veldig rart å tenke på og se. Jeg opplever å møte gamle venner innenfor religionen i Stavanger, men da snur de fort eller bare ser vekk som om de ikke har sett meg. Tenk at en religion kan få mennesker som var glad i deg til å lukke øynene sine og ignorere din eksistens BARE fordi en valgte en annen vei? Jeg er heldigvis så ubeskrivelig heldig som har min fantastiske søster, Melissa som alltids har vært ved min side. Det var aldri noe spørsmål om hvis noen av oss kom til å trekke oss om vi skulle utstøtte hverandre. Det lå ikke i vår natur.

Men siden jeg mistet familie, venner, et håp om en framtid. Var det verdt det? Selv om jeg har mistet alt og alle som hører barndommen min til så har jeg fått utrolig mye tilbake. Jeg har fått tilbake tanke, onkel og søskenbarna mine som også ble utstøtt. Jeg har fått frihet til å kunne gjøre det jeg ønsker uten å bli hatet eller få dårlig samvittighet. Jeg har fått et forhold til søsteren min som er så nært og spesielt at det er skjeldent en ser blant søsken. Jeg har fått den livsgnisten til å stå på og fighte for det jeg står for! Så JA det var uten tvil verdt det!

Men jeg er samtidig glad for at jeg kastet bort 20 år av livet mitt på religion. Jeg lærte utrolig mye på de årene og jeg fikk lært meg selv å kjenne. Jeg gikk fra å være dilteren i gjengen på barneskolen til å nå stå på egene bein og gå den veien JEG vil gå. Jeg har måttet tenke nøye gjennom valgene jeg tok i livet mitt med tanke på konsekvensenene de fikk. Jeg vet hvem jeg er og hva jeg vil med livet mitt, å jeg ofret alt for å komme dit.

Jeg uner igjen å måtte gå gjenno det jeg måtte for å finne seg selv. Det er ikke lett og det er noe som alltids kommer til å forfølge deg resten av livet. Men jeg vil vise andre unge mennesker at uansett hvilke harde perioder en går igjennom så kan en alltids reise seg igjen og komme enda lengre enn det en var. Jeg sto opp for meg selv og mine drømmer, det kan du også! Ingenting er umulig så lenge du tror sterkt nok på det selv. Det er ikke støtten andre gir deg og dine drømmer som har betydning om du greier det.

Det er deg selv og din tro på deg som har alt å si om du greier det!

Dato.25.10.2017 klokken.13:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 18

VI LEVER I EN KALD VERDEN

 • 24.10.2017kl.20:50
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

God kveld snuppene mine. Da var jeg endelig tilbake til min lille hule hvor jeg og Melissa nylig spiste svinekoteletter til middag (yummy!). Denne dagen har bare forsvunnet gjennom hendene mine, men samtidig så har vi fått en del ut av den. Vi kom oss en tur ut i regnet hvor vi fant oss en lun plass for en liten "photoshoot". Fra vi stakk ut av dørene og til nå så er vi blitt møtt med blikk og himlende øyne. Jeg er nesten overasket over at jeg selv enda har smilet på plass! Selv så bryr jeg meg lite om hva folk tenker om meg, men det er jo selvfølgelig trist å se hvordan folk oppfører seg blant sine medmennesker uten å kanskje tenke over det.

Vi har jo alle selvfølgelig et ønske om at vi kunne bli likt av alle, men det er noe som ikke lar seg så lett gjøre. Jeg har gitt opp den kampen, men uansett så ønsker jeg å vise like mye respekt til med som velger å dømme meg før de kjenner meg. Det handler rett og slett om å smelte den kalde fasaden de har om deg. Vi har alle merket hvis noen som er i samme rommet som oss ikke liker oss noe særlig. Gi dem et smil, si hei eller bare vis at du i alle fall ikke misliker dem. Det kan vekke personens tanker og mulig revurdere de tankene de allerede hadde om deg.

Vi lever i en verden med fordommer, en ganske kald verden. Det betyr ikke at vi skal hive oss på bølgen. Når jeg forteller personer som jeg nylig har blitt kjent med og snakket med at jeg er stripper så får de alltids sjokk. "Jeg er så søt og uskyldig" tenker de. De mister liksom de fordommene som de ellers hadde hatt hadde de fått vite at jeg var det før de begynte å snakke med meg. Vi kan nok alle komme på en som vi hadde fordommer mot, men når vi ble kjent med h*n så var h*n bare ufattelig koselig!

Vi burde alle sammen ta livet med et stort SMIL. Smil til livet, smil til folkene rundt deg og viktigst av alt...

SMIL TIL DEG SELV!

Dato.24.10.2017 klokken.20:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

GJØR EN FORANDRING I HVERDAGEN

 • 23.10.2017kl.15:28
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

For en fantastisk start på en mandag faktisk! Våknet opp til blå himmel og skinnende sol. Var rett og ta på seg treningsklærne og tusle ned til det nye treningssenteret som jeg og Melissa begynte på i helgen. Jeg merker stor forskjell på motivasjonen min her i forhold til det andre senteret. Det er så mye mer oversiktelig og åpent. Den andre plassen ble jeg aldri vant til hvor alt var og hva som funket. Så ja, senteret du trener på kan også gi deg eller få deg til å miste motivasjon. Hvem som trener der, de ansatte, apparatene og selve senteret i seg selv kan påvirke deg og din trening.

Nå er jeg kommet hjem og fått i meg litt mat før vi skal en liten tur ut å lufte oss. Ble litt mye negative og "sinnatagg" innlegg sist uke så denne uken føler jeg for en skikkelig lykkeboost! Vi har nok negativitet i livet våres som vi kunne fokusert på, så nå vil i alle fall jeg sate på det possitive i hverdagen!

Nei jeg har ikke redigert midjen min som faen, jeg ser heller ikke sånn ut til vanlig (haha). Jeg har bare tatt i bruk WaistTrainer. Liker å bruke den på morgentreningen min for å passe på at jeg har en rett holdning i ryggen.

Bildet under er tatt fra Xfit Stavanger sin Instagram.

Jeg håper alle sammen får en nydelig uke og er like heldige med været som vi er her i Stavanger! Jeg vil også slenge ut et skikkelig slengkyss til alle mine fantastiske lesere som støtter meg og bloggen min! Jeg leser ALLE kommentarer, dere er nydelige hele gjengen!

SMASK!

Dato.23.10.2017 klokken.15:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

VLOG ⎮VI BLIR ETTERFULGT AV KAMERA EN HEL DAG ⎮ CHRISTINA SKAL PÅ STRIPPEJOBB

 • 22.10.2017kl.16:03
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

 

Da var det søndag og det betyr NY VIDEO! Vi har nemlig planlagt at vi legger ut video hver Onsdag og Søndag fremover.

Vi ble nemlig fulgt med kamera fra halv 3 om morgenen til halv 9 om kvelden samtidig som vi også selv tok og filmet. Vi testet ut nytt treningssenter og jeg skulle på strippejobb om kvelden. Sjekk den ut! Klikk HER for å sikre deg at du får med deg neste gang vi legger ut!
 

Dato.22.10.2017 klokken.16:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

HAN SKULLE KJØPE SEX AV MEG, MEN...

 • 19.10.2017kl.18:52
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (27 )

God kveld alle sammen. Nå skal dere få høre om noe jeg opplevde i dag og som jeg tok tak i. Folk har nemlig fått det for seg at siden jeg er stripper så selger jeg også meg selv, men når folk har konfrontert meg med det så har jeg nektet. Dette er ikke alle som tror på så da har noen valgt å "teste" meg på dette punktet med å prøve å betale meg for sex. Etter det jeg har forstått så tror de at bare de vifter litt med noen sedler så sprer jeg beina. Men det er ikke tilfelle, det fikk en av dem erfare i dag.

Her har dere samtalen mellom meg og en Instagam følger som foregikk i kveld:

Bildet som ble sendt: Her ser mann at hvis man bli tatt for kjøp av sex så kan du i værste filfelle ende opp i fengsel, om ikke det blir bot. Du kan også bli hindret i å ta forskjellige utdannelser og jobber som f.eks politi.

Jeg er ganske lei slike idioter så nå var det nok, noe jeg regnet med at han forstod. Denne personen burde virkelig tenkt seg om 2 ganger før han skulle være så tøff. Jeg skal nemlig til politistasjonen i morgen og høre med dem ang. disse meldingene om de gjør noe med dem. Merker at det bare er stress og frister ikke for føler selv politet kan ta lett på noen saker, men det er påtide folk tar meg på alvor nå! Plutselig er det mer alvorlig enn jeg hadde sett for meg.

Så er det flere som vil "teste" meg så helst gjør det i kveld slik at jeg ikke trenger å dra til politistasjonen flere ganger.

 

Dato.19.10.2017 klokken.18:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 27

JÆVLA HORE

 • 18.10.2017kl.19:54
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (41 )

Jeg skal ærlig innrømme at jeg skjønner meget godt hvorfor noen bloggere knekker sammen og velger å legge ned bloggen for dagene. Jeg har selv etter å ha hatt litt flere lesere enn det jeg har pleid fått kjenne på det hatet de får, å 90% av gangene kommer det fra jenter. Hva faen? Det at "jenter holder sammen" har aldri vært realitet. Selv menn reagerer på hvor fæle jenter kan være mot hverandre. Her er det ikke om å gjøre å pushe hverandre når vi ser noen gjør det bra, neinei! Da må vi finne alle slags muligheter som e dra dem ned, helst litt lengre enn det vi selv er.

Jeg har vært åpen og ærlig på bloggen min om ALT. Hva jeg jobber med, privatlivet mitt, jeg legger ut bilder jeg selv liker uten å tenke på andre osv. Dette er temaer alle elsker å lese om. Hvorfor det? Fordi det er så lett å skrive noe negativt om personen da! Men det gir meg ikke en grunn til å slutte. Personlige blogger er de som må tåle mest hets, men det er samtidig de som folk flest leser. Det er personlig, du lærer deg å kjenne bloggeren og kjenner deg muligens igjen i ting.

Jeg lever lever mitt liv. Jeg gjør hva faen jeg skulle ønske uansett. Jeg elsker å sminke meg, litt mer enn det jenter flest sminker seg til normalt. Jeg liker utfordrende klær som gir oppmerksomhet og jeg liker å gi litt faen og teste ut ting i livet ikke alle tørr.

Jeg har gitt opp tanken på å få folk til å skjerpe seg og lære å stille opp for hverandre, det kommer ikke til å skje. Det er trist. Det hindrer så mange fantastiske mennesker i å tørre å prøve ut nye ting og finne seg selv. Vi lever i en verden hvor folk flest ikke følger drømmene sine, de følger folkemengden.

Jeg vil mye heller fortsette mitt liv som det er nå med all hat og drit hver dag enn å følge mengden igjen. Det at faktisk noen står imot presset kan gi andre motet til å gjøre det samme!

Så kjære lesere. Dere kan få hele verden til å se på meg som en hore, men jeg kommer aldri til å slutte med å stå på for mitt. Jeg vet med meg selv hva jeg er, det er det som er viktigst!

Dato.18.10.2017 klokken.19:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 41

10 KILO TYNGRE

 • 18.10.2017kl.12:03
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

I går kveld drev jeg å sveipet igjennom notatene mine på telefonen hvor jeg kom over oversikten over vekten min når jeg drev og trente, jeg fikk faktisk sjokk. For akkurat 1 år siden på denne tiden veide jeg 10 kg ekstra. Jeg husket ikke hvordan jeg så ut på den tiden så jeg fant fram bildene på PC-en hvor jeg nok en gang fikk sjokk. Jeg husket at jeg IKKE var fornøyd med kroppen min bare, men ifølge bildene jeg fant så skulle jeg ikke ha klagd!

Jeg var jævla sterk og flink til å trene på den tiden, så jeg hadde en god del muskelmasse som tok mye av vekten også. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg spiste utrolig mye dritt i tillegg på den tiden før jeg tok et tak. Heldigvis så var jeg glad i å trene, takk for det!

Jeg hadde gått opp 20 kg etter en ekstrem diett jeg hadde før syndenturen i slutten av vinteren, det var en skikkelig smell! Jeg lærte da at det er bedre å spise bra og gå stabilt ned enn å fyke ned i vekt uker før du skal reise. Tuller både med kropp og spesielt psykisk!

Vekten er virkelig ikke det en skal se på om en liker å trene styrke! Bedre å bruke øyene!

Dato.18.10.2017 klokken.12:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

NY YOUTUBE KANAL MED SØSTEREN MIN!

 • 05.10.2017kl.20:27
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

Det stemmer! Jeg og Melissa har nå startet opp vår egen YouTube kanal som vi har sammen! Etter vi flyttet inn sammen til Stavanger så har vi hatt så mange morsomme øyeblikk som vi skulle ønsket at vi hadde på kamera, derfor tenkte vi nå å prøve å dra med oss kamera overalt slik at vi får mest mulig av det på film framover! Vi kommer også til å kjøre andre type videoer som f.eks spørsmål og sminke. (KOM MED ØNSKER)
 
Vår første video viser vår reise til Oslo når Melissa skal legge seg under kniven og ta Brystreduksjon, ta å se hvor morro vi har det sammen!
 
NB: Jeg har ingen anelse om hva som skjedde med leppene mine når jeg snakker i begynnelsen, men jeg skylder på at jeg nettopp hadde våknet (ehe).

 

 

 

 

Dato.05.10.2017 klokken.20:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Legger seg under kniven

 • 02.10.2017kl.09:11
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (11 )

Da er dagen kommet å vi sitter i bilen på vei til Oslo! Lillesøsteren min skal nemlig ta brystreduksjon i dag! Hun har både meg og tante i dag og resten av uken som støtte gjennom det værste. Jeg merker jeg gruer meg når jeg ser hun stresser og gruer seg, men jeg vet jo at det kommer til å gå kjempe bra!

Det er utrolig rart å sitte i bilen påvei til Oslo fra Gjøvik,  her har jeg kjørt utrolig mye den perioden jeg bodde i Gjøvik. Det er utrolig kjekt å være tilbake til familie å ha dem her med full støtte for lillesøster. Kjekt å se til neste gang når jeg skal, eller skal jeg? (Hihi)

Dato.02.10.2017 klokken.09:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 11

LIVET SOM JEHOVAS VITNE - SEX

 • 28.09.2017kl.19:34
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

Det er sant, det er folk som enda lever under regelen IKKE SEX FØR EKTESKAP. Selv så husker jeg at den regelen ikke var noe problem når jeg var den del av det, det var den mest naturlige tankegangen. Jeg var stolt når jeg sa jeg var jomfru som 18, selm om venninnene mine ikke forstod hvordan jeg greide tanken på å bare ha sex med en person i livet. Bare de følelsene en får for en person når en er sammen er så sterke at det nesten er umulig sier mange.

Selv så hadde jeg aldri kjæreste så de følelsene fikk jeg ikke kjenne på som Jehovas Vitne, derfor var det enklere for meg. Vi hadde også en regel om at par ikke skulle være alt for mye sammen alene, de skulle ha anstand. Jeg var anstand for søsteren min når hun holdt på med en og det var bare flaut for meg. Sitte der med et nyforelska par bare fordi de ikke skulle være alene, eller gå regelmessig og banke på rommet for å passe på at de ikke gjorde noe "tull". KLEINT!

Det er morsomt å se tilbake til den tiden, men jeg vet med meg selv at jeg aldri hadde greid å leve under de reglene den dag i dag. Tok meg en kveld på byen det med frie tøyler så var jeg ikke jomfru lengre (hehe). Flirer godt av den natten den dag i dag!

Dato.28.09.2017 klokken.19:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

JEG SKAL TILBAKE TIL ØSTLANDET

 • 26.09.2017kl.12:10
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

God morgen snupper!

Da var mandagen overstått og vi fortsetter uken mot helgen. Selv så har jeg og søsteren min akkurat bestilt billetter til Oslo hvor vi videre tar turen tilbake til GJØVIK! Det kom ganske brått på oss begge to. Hun skal nemlig ta brystreduksjon i Oslo og jeg blir med som støttemedlem. Hun fikk vite i går at operasjonsdagen er på mandag så dette blir virkelig spennende! Så etter operasjonen skal vi bo hos tante og onkel i Gjøvik rundt en uke slik at hun får kommet seg skikkelig. Jeg merker jeg grugleder meg like mye som henne for hennes vegne, men det kommer nok til å gå kjempe bra!

Vi har faktisk planlagt å lage en film av oppholdet der nede, slik at dere får være med på reisen! Vi har opplevd så mye i det siste som vi skulle ønsket vi hadde hatt på film, så vi tar med oss kamera framover. Mulig dette kan bli noe fast, hvem vet. Jeg ser i alle fall fram til å møte venner og familie der nede igjen! Savnet alle masse!

 

Dato.26.09.2017 klokken.12:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

JEG HAR EN BEUNDRER! KOMMER TIL HAUGESUND I DAG!

 • 15.09.2017kl.14:50
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (22 )

For en bra start på helgen! Startet dagen i sentrum men en liten shoppingtur med en utrolig gavmild og kjekk beundrer før jeg stakk på jobb. Merker jeg ikke er så flink med å møte nye folk, sier alt for ofte nei. Men når jeg først kommer meg ut så angrer jeg ikke.

HER ER DET JEG FIKK! ELSKER DET!

Så nå er det jobb før jeg tar turen til Haugesund IGJEN! Det stemmer, Im Back! Push kjører Magic Mike tema i kveld, så det er ikke noe jeg skal gå glipp av. Så hotell er booket og jeg er klar for å bare kose meg masse. Noen sier at jeg ikke er velkommen, men det er virkelig ikke det jeg har fått inntrykk av!

GOD HELG!

Dato.15.09.2017 klokken.14:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 22

VI VAR SIKKRE PÅ AT HAN HADDE TATT SELVMORD!

 • 11.09.2017kl.16:31
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Det er uten vil noe av det sykeste samt. skummleste jeg har opplevd på lenge! Jeg og søsteren min tok oss en tur ut i går kveld for å kjøpe mat da vi ser i nabohuset en helt blek mann stående med hode vendt bakover. Det var masse lys i huset, men ingen tegn til folk. Føst så tenkte vi bare at det var en dukke og gikk videre. Jeg hadde tatt bilde å lagt ut på snap, plutselig fekk jeg flere som skrev "hengt seg". Det var da jeg faktisk begynte og tenke meg om. Vi gikk tilbake til huset og prøvde å se bedre etter og vi syntes det lignet mer og mer på et menneske.

Jeg tok å ringte politiet og etter noen få minutter kom det to store politibiler kjørende i full fart. De så med en gang hva som befant seg i vinduet. De tok og banket på, men ingen åpnet. Etter noen minutter ser vi han ene politimannen springe fra bilen med noe som lignet en båre i hendene. Hjertet banket og vi ble mer og mer bevisst på at det var et menneske. Etter litt finner vi ut av at det var en stige politimannen sprang med der han plutselig står i vinduet utenfor huset. Så hører vi politimannen rope til oss "Det er en dukke!".

Jeg har aldri vært så lettet. Politiet var veldig glad for at vi hadde ringt, for de var usikre selv på hva det var når de kom. Håper det er det nermeste jeg kommer til å være vitne til noe slik! Hvem i huleste har en dukke stående i vinduet slik?!

Dato.11.09.2017 klokken.16:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

BANNLYST FRA HAUGESUND!

 • 11.09.2017kl.13:01
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (33 )

Dette er et tema jeg virkelig kunne ønske jeg slapp å ta opp, men slik som denne verden er så kommer dette alltids til å være et tema! I går gikk jeg nemlig "for langt" på snap å la ut bilde av puppene mine med emoji over nipplene. Folk har lagt seg et bilde av at pupper er som et kjønnsorgan, det er fyfy og vise. Viser du kløft så blir du stemplet som skitten, sideboob er ganske dristig og viser du nippelen så er livet ditt ødelagt for alltids. HVORFOR? Sist jeg skjekket så har guttene noe som ligner ganske mye på det vi har, noen har til og med mer fett enn oss jenter der oppe!

Hvorfor må vi jenter dekke oss til og ikke dem? Vi må dekke oss til på stranden, få stygge skillemerker etter bikini osv. Jeg synes folk har gjort pupper til en mer "big deal" enn det egentlig er. Ifølge gårsdagens snap så kunne jeg aldri startet et liv i Haugesund igjen, jeg har ødelagt "alt" for meg selv visst. Jeg tenker at viss du ikke liker det jeg legger ut, hvorfor følge med meg og mitt liv? Mange vil si at jeg ikke tenker over hva jeg gjør og hva det vil gjøre med livet mitt framover, men det er akkurat det jeg gjør.

(Artikkel: Hvorfor er pupper blitt en så big deal)

Folk har fått et så sexfiksert syn på pupper. Legger du ut bilder av dem slik jeg gjorde i går så er det som om å skrike ut "ligg med meg!". Hadde en gutt lagt ut samme bilde så hadde ingen reagert så sterkt og tenkt på samme måte. Vi lever i 2017! Alle har sett en pupp, så hvorfor lage et så stort nummer ut av det? Rumpa går fint, men en pupp er døden. COME ON! Det er påtide noen står fram for oss kvinner og viser at det er faktisk ikke annet enn litt ekstra fett på et visst punkt på kroppen.

Dato.11.09.2017 klokken.13:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 33

JEG STAKK TIL HAUGESUND

 • 10.09.2017kl.13:00
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

God morgen søtnoser! Håper alle har hatt en like fantastisk helg som jeg har hatt. Dagene har gått i ett denne uken og det er i dag jeg kjenner hvor sliten jeg er, men det var verdt det! Jeg dro nemlig hjem til hjembyen min, Haugesund på fredag. Det var på kvelden arrangert et arrangement så jeg tok å skaffet meg et hotellrom og ble natten over.

Det var kjekt å se så mange kjente ansikter igjen. Det ryktes at Stavanger har et mye bedre uteliv, men når du kjenner så mange i Haugesund i forhold til Stavanger så blir det automatisk mye kjekkere.

Outfiten for kvelden! Selvfølgelig ROSA!

Håper alle har hatt en nydelig helg og er klar for en ny uke!

Dato.10.09.2017 klokken.13:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Spontantur til Haugesund

 • 07.08.2017kl.20:57
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

Etter å ha sloknet litt på sofaen så skulle jeg å søsteren min ut for å trene, 30 minutter senere satt vi i bilen på vei til Haugesund. Vi har noen møbler igjen i Haugesund som vi må hente, så i stede for å vente på å få hjelp fikset vi alt selv. Jeg kjører henger for første gang og er så stolt! Siste turen vår før jeg selger den.

Går ganske greit med målet mitt om å være spontan!

Ønsk oss lykke til!

Dato.07.08.2017 klokken.20:57 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

Ble jeg stripper fordi det var min siste løsning?

 • 07.08.2017kl.18:04
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

Mange i dag har lagt seg et bilde av hvem og hvorfor noen velger å jobbe som stripper. "Det er jentenes "siste løsning" hvis de virkelig har mislykkes med alt annet, tilbakestående eller har ingen respekt for seg selv." Dette er bare litt av hvordan folk ser på folk som jobber i den bransjen. Derfor var det MANGE som fikk sjokk og mistet respekten for meg når det kom fram i lyset at jeg skulle starte å jobbe som stripper.

Jeg var kjent for å være en seriøs og skoleflink pike. Jeg var i arbeidsmiljøet fra jeg gikk på ungdomsskolen og var alltids presis og tok jobben seriøst. Jeg var oppegående og lærevillig, noe som gjorde at jeg ble fort likt og hadde aldri problem med å skaffe meg jobb.

På skolen slet jeg aldri. Jeg hadde 6-er i økonomi og stakk hjem med 5-er i matte på eksamen. Jeg var veldig komfortabel med presentasjoner og hadde nesten aldri manus. Det at jeg viste så mye selvtillit når jeg snakket hjalp meg mye. Jeg var godt likt av både sjefer, lærere og venner. Jeg hadde en lys framtid i møte.

Så hvorfor stripper? "Du kunne jo blitt så mye mer?!" Jeg er ikke ute etter å bli noe mer som ikke går ann å bli med den jobben i tillegg. Jeg gjør ikke dette fordi jeg ikke har respekt for meg selv og kroppen min! Det har jeg virkelig. Det er dans, ikke sex. Det er jeg som er sjefen når jeg jobber, så ingen får gå over mine grenser.

Jeg gjør dette fordi dette er noe jeg synes er gøy. Jeg elsker å danse, er 100% vell med meg selv og kroppen min samtidig som du får et adrenalin som bare gjør at du glemmer alt av problemer. Du lager show, får folk til å le, de kose seg, du får en skikkelig selvtillitsboost og du tjener penger på det. Jeg ble hekta!

Vi har alle sett nakne mennesker, vi har alle en kropp. Kroppen skal ikke være en skam, alle burde føle seg komfortable med kroppen sin på samme måte som jeg. Det åpner sinnet ditt og du får det så mye bedre med deg selv. Alle dømmer meg, men jeg dømmer ingen.

De som blir kjent med meg først og så får vite hva jeg jobber med etterpå får sjokk. Hvorfor? Fordi de har laget seg et bilde av hvordan strippere er som personer. Vi burde slutte å lage oss bilder og dømme hverandre med tanke på det vi har hørt og lest. Gi alle en sjanse til å vise hvem de VIRKELIG er!

Dato.07.08.2017 klokken.18:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

6 ting jeg skal ha fokus på fremover!

 • 06.08.2017kl.18:22
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (14 )

Da fant jeg endelig tilbake til sofaen! Jeg og søsteren min gikk rundt og lekte turister i Stavanger. Vi fant skolen søsteren min skulle gå på, vi brukte timer på å komme oss til en butikk som var søndags åpen for å kjøpe vaskepulver og vi fant en fotballbane med tribune hvor vi kan ta morgentreningen vår på.

Det er nå det begynner å gå opp for meg at dette er faktisk mitt nye hjem. Så nå som jeg bor her så er det klart for å sette meg litt mål for hva jeg vil oppnå.

1. Preikestolen

Det er noe jeg enda ikke har gjort, men som jeg alltids har villet. Jeg har hørt at turen ikke er så lang heller, så dette er noe jeg skal få krysset av ganske fort. Får få med meg en gjeng, pakke lunsj og dra opp en søndag!

2. Komme tilbake til treningsrutinene

Det er noe av det jeg har gledet meg mest til av alt. Skal ut en tur nå snart for å titte innom litt forskjellige før jeg bestemmer meg i morgen. Har reis så mye i det siste så merker jeg gruer meg til å måtte pine meg gjennom å være gangsperr i hele kroppen i starten.

3. Være flink med økonomien

Handle en gang i uken, lage matpakke, flink til å spare penger, buss i stede for bil. Let's go!

4. Arbeidsnarkoman

Jobb, jobb og atter jobb. Jeg starter opp som negle designer fra og med i morgen, noe jeg virkelig gleder meg til. Kommer til å trenge modeller (GRATIS) som jeg kan øve meg på i begynnelsen. Ta gjerne kontakt om du ønsker å være modell!

5. Utforske utelivet og utvide vennekretsen

Selv om jeg går inn for treningen så ønsker jeg ikke å gå så langt at jeg ikke kan kose meg. Jeg har lagt konkurranse treningen på hylla, så å kose seg på byen i nu og ne skal være lov! Har faktisk savnet det i det siste.

6. Være mer spontan

Det var det kjekkeste jeg hadde gjort på lenge når jeg og søsteren min bare ut av det blå stakk ut og badet om natten. Jeg er for opptatt av å få alt godt planlagt, så da er det ofte det ikke blir noe i det hele tatt. Vil jeg noe så må jeg bare hoppe i det.

Dato.06.08.2017 klokken.18:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 14

Jeg er klar for å ta Stavanger med storm!

 • 04.08.2017kl.15:04
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Da går det mot slutten for min lille periode i Haugesund. Merker jeg sitter her å tripper for å bli ferdig med flyttingen, men samtidig så liker jeg Haugesund/Karmøy veldig godt så blir litt trist å forlate plassen.

Det skal bli godt å komme i skikkelige rutiner. Starte å jobbe for fullt, komme godt inn i treningen igjen og få en rutine på bloggen. Jeg er utrolig spent på å se hvordan miljøet der nede er. Jeg hadde mange venner i Stavanger, men fleste var Jehovas Vitner så de er gone.

Dette blir rett og slett en ny start på livet mitt!

Dato.04.08.2017 klokken.15:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

ET HELT NYTT KAPITTEL!

 • 03.08.2017kl.16:25
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (21 )

Det har gått over 1 UKE siden jeg oppdaterte dere sist! Jeg trengte rett og slett en liten ferie for å samle meg sammen og finne ut hva jeg virkelig ville. I løpe av denne perioden med lite blogging har det skjedd s utrolig mye at jeg har ikke helt greid å henge med selv, men jeg skal prøve å få sortert ut det viktigeste til å begynne med.

Jeg flytter ikke til Haugesund

Det stemmer! I løpe av den uken jeg var i Haugesund så fikk jeg meg jobb, men i Stavanger. Så jeg flytter nå til helgen til Stavanger sammen med søsteren min for å studere og fullføre utdanningen min. Vi fikk nemlig opplysning om at vi fikk leiligheten vi ville ha denne uken, så nå kan jeg endelig snakke høyt om det! Jeg har jo alltids hatt lyst til å flytte til Stavanger, mest med tanke på fitness-drømmen min før. Den har jeg lagt på hylla, men jeg elsker byen så jeg tror jeg kommer til å trives! Noen som vet om et bra treningssenter som har åpent 24/7 i Stavanger?

Jeg slutter ikke som stripper

Det har det vært mye spørsmål om når jeg opplyste at jeg flyttet tilbake til Haugesund og kon i kontakt med foreldrene mine. Jeg har ikke tenkt tanken på å slutte med dette, så jeg fortsetter som normalt å tar imot jobber i Stavanger i stede for Oslo da. Så at det ikke var strippeklub i Stavanger! Det ble jeg faktisk litt sjokkert og skuffet over, men men. Hva er beste utestedet i Stavanger?

Jeg har ikke gått tilbake som Jehovas Vitne

Selv om jeg var så heldig å få kunne ha litt kontakt med foreldrene mine, noe som er skjeldent så var ikke det pga. jeg kom tilbake og ble medlem igjen. Jeg var bare utrolig heldig, og situasjonen var ganske komplisert. Det er utrolig vanskelig å forklare hele situasjonen, men jeg kan si en ting. Jeg er ikke og kommer aldri til å gå tilbake til å bli religiøs.

DA ER BLOGGFERIEN FERDIG!

I`M BACK!

Dato.03.08.2017 klokken.16:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 21

Utedo, ridning og kvelder rundt bålet

 • 25.07.2017kl.18:09
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

Jeg vil først og fremst beklage at jeg har vært så utrolig dårlig med å oppdatere dere på bloggen di siste dagene. Har skjedd så utrolig mye den siste uka, så har ikke fått mulighet til å samle tankene og begynne å skrive.

Nå er vi på vei til hytta igjen etter en lang ridetur. Det var ufattelig koselig, sist jeg satt på en hesterygg var vell da jeg gikk på barneskolen! Kom på hytta i går kveld der vi da bare koste oss rundt bålet hele kvelden med godis og vin. Er bare jeg, søsteren min og tante som er her oppe, men vi koser oss utrolig mye.

Planen er å dra på fjelltur i morgen før vi drar hjem igjen. Blir flytting til helgen så godt å komme seg tilbake å få pakket litt før da!

Dato.25.07.2017 klokken.18:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

Da drar vi tilbake!

 • 23.07.2017kl.11:32
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

God morgen.

Da var det søndag, og det betyr hjemreise for min del! Jeg og søsteren min tar turen tilbake til Gjøvik, da mye av tiden min blir nok brukt til pakking. Er nesten vondt å kjøre når det er så fint vær, men samtidig så er det det kjekkeste været å kjøre i.

Så nå får jeg sette meg i bilen og kjøre i 7 timer. "Yey". Så får alle ha en nydelig søndag videre!

Dato.23.07.2017 klokken.11:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Jeg flytter, IGJEN!

 • 21.07.2017kl.12:39
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (18 )

Det stemmer folkens, jeg pakker nok en gang tingene mine og flytter! Det har vært mye fram og tilbake de siste dagene når det gjaldt hvor jeg skulle flytte, men nå har jeg det endelige svaret. Det var nemlig snakk om at jeg skulle til Stavanger en liten periode som gjorde at jeg ikke kunne røpe det helt enda, men det ble det ikke denne gangen.

Jeg flytter nemlig tilbake til HAUGESUND, eller mer konkret, Karmøy. Det stemmer, I'm Back!

Fortalte at det var ingenting jeg savnet med Haugesund når jeg flyttet, det jeg savnet i slutten var familien min. Men i løpe av tiden min i Gjøvik fikk jeg så utrolig mange fine ord fra folk jeg ikke visste fulgte med på meg, så jeg hadde så mye mer enn jeg hadde anelse om. Av og til vet man ikke hva man har før man forlater det. Det var det som måtte til med meg dessverre.

Dato.21.07.2017 klokken.12:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 18

Hvor bor jeg mens jeg er i Haugesund?

 • 19.07.2017kl.20:07
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (9 )Det er et spørsmål de fleste har lurt på har jeg merket. De har sett bilder av mitt gamle hjem på snap og begynt å lure på om jeg bor hjemme, om jeg har møtt foreldrene mine og om vi har snakket.

Planen min når jeg reiste ned dit var å bo i en hytte på en campingplass i Haugesund, jeg hadde bestilt og alt. Jeg var på vei til å hente lillesøsteren min hjemme hos foreldrene mine, jeg hadde frysninger. Når jeg kom fram å satt i bilen foran huset så bare knakk jeg sammen totalt. Jeg ble møtt av mamma i døren, reaksjonen min var å kaste meg ut av bilen og omfavne armene mine rundt mamma. Vi begge gråt og bare klemte hverandre. Når vi begge fikk kommet oss og greide å snakke så forstod mamma at jeg hadde slitt, å det lenge.

Så jeg fikk tilbud om å sove hos dem. Med så mye følelser så var det ikke bra for verken meg eller søsteren min å stenge oss inn i en liten hytte nå, det forstod vi alle. Så jeg har bodd hjemme hos foreldrene mine hele turen. Jeg vet at det er mye spørsmål folk lurer på nå ang. meg, foreldrene mine og det med utstøttelse. Det tar jeg ikke denne gangen.

Det har skjedd utrolig mye på utrolig kort tid, noe som er vanskelig å sette ord på her og nå. Jeg må bare ta en dag om gangen og nyte hvert sekund.

Dato.19.07.2017 klokken.20:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

NY HEADER!

 • 19.07.2017kl.15:25
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

I går kveld fikk jeg høre at headeren min var helt ødelagt. Bildene var fjernet og alt så helt grusomt ut, så da måtte jeg sette meg ned å ordne en nødløsning. Har aldri vært noe særlig når det gjeder header, desig og koder. Har faktisk hatet det, for jeg skjønner ingenting. Har alltids søkt på bloggdesig, der jeg har vært heldig å funnet noen som de har lagt ut og forklart hvordan du legger inn bilder og slik, så da så jeg et lite lys i tunellen.

Det var alltids det verste med å starte blogg, derfor ble det aldri noe av det selv om jeg hadde lyst når jeg var mindre. Er ikke 100% fornøyd med resultatet, så dette er bare et midlertidig fra til jeg får fikset meg noe av bedre kvalitet. Men for å ha fikset det selv, så er jeg jo ganske fornøyd!

Jeg greide faktisk å fikse til at det ble litt finere selv på mobilversjonen!
Hva synes dere?

Dato.19.07.2017 klokken.15:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

Late breakfast

 • 19.07.2017kl.13:08
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

God morgen snupper.

Da var jeg tilbake igjen etter en liten pause. Etter jeg kom til Haugesund så hadde jeg nok med å fokusere på de jeg kom her for. I dag kjørte jeg og lillesøsteren min ned til et bakeri i Haugesund som har verdens BESTE bakverk! Det er ferie, lillelørdag og sommer, da er det lov å kose seg litt ekstra.

På mandag var vi en tur i kongeparken alle søstrene, det var utrolig artig! Var mye der når vi var mindre, så hadde mye gode minner derfra. Blir faktisk bare bedre og bedre for hver gang med karuseller for voksne også!

Så nå skal vi ned til brygga å nyte solen og finværet så lenge det varer!

Dato.19.07.2017 klokken.13:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

Spoler tilbake til fortiden

 • 15.07.2017kl.18:54
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (19 )

Det er rett og slett uvirkelig! I dag tok vi å skulle gå tur, så vi valgte å gå rundt et vann som kalles Store Fot. Der gikk vi alltids når jeg bodde her, så det var utrolig spesielt å gå hit igjen. Så mange minner, diskusjoner og emner jeg kom på.

Utrolig nydelig sti som jeg aldri blir lei.

Når vi kom hjem så hadde vi reker til middag. Har vært en utrolig fin start på min lille "ferie". Merker jeg slapper mer av nå.

Jeg blir i Haugesund en uke, så ser fram til mange flotte dager i hjembyen min. Merker jeg har savnet det litt.

Dato.15.07.2017 klokken.18:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 19

JEG ER I HAUGESUND!

 • 14.07.2017kl.12:03
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (16 )

Det er en helt syk følelse å være tilbake! Det er som om jeg aldri har vært borte. Mye følelser og jeg kjenner på kroppen at jeg har en rar følelse av å være tilbake, samtidig som det er utrolig godt.

Snap: Christina_lgrd

Turen gikk utrolig fint. Kjørte fra Gjøvik til Haugesund, tok meg ca 7 timer. Heldigvis så elsker jeg å kjøre så gikk utrolig greit. Kjørte gjennom Hardangervidda, så det var jo en opplevelse i seg selv. Nydelig natur, høye fjell og sauer som gikk i veien. Det var litt skummelt, så nesten ut som de skulle til å springe i bilen min i det jeg skulle kjøre forbi dem.

Men nå har jeg hentet søsteren min så skal vi ut å få oss lit mat så vi bloggen!

Dato.14.07.2017 klokken.12:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 16

Jeg drar hjem | Jeg er livredd

 • 12.07.2017kl.08:44
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

Etter mye om og men, når og hvor så er ting endelig planlagt og dato satt. Jeg drar nemlig tilbake til hjembyen min til helgen for å møte søstrene mine og tilbringe litt tid sammen med dem. Jeg merker at etter hele situasjonen så føler jeg et ekstra stort behov for å ta vare på og vise dem jeg har igjen hvor utrolig mye de betyr for meg.

Jeg er enda sårbar og svak, jeg vet at jeg kan møte på mamma og pappa hvor som helst å om det skjer så kommer jeg til å knekke sammen på sekundet uansett om jeg er blant folk eller ikke. Det er det ikke tvil om. Men skal jeg vente til jeg føler meg "klar"? Da kan jeg vente i evigheter. Noen mennesker vil du trosse dine værste mareritt for, noe jeg uten unntak vil for søstrene mine!

Dato.12.07.2017 klokken.08:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

BE YOUR OWN HERO!

 • 08.07.2017kl.15:25
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (13 )

Dato.08.07.2017 klokken.15:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

It's Weekend Baby!

 • 07.07.2017kl.15:28
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

Friyay!

Da var det helg igjen, noe som betyr at det er påtide å finne fram finstasen! Enten du er på festival, hjemme eller i utlandet så er det dagen for å kose seg litt ekstra. Har du vært flink å spist sunt hele uken og trent bra så kan du une deg noe godt i dag, har du jobbet hele uka så er det tiden for å finne fram vinen!

Jumpsuit HER | Sko | Accessories

Hva er dine planer for helgen?

Bildene er tatt av søskenbarnet mitt Isabelle!

Dato.07.07.2017 klokken.15:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

Natterangler

 • 07.07.2017kl.12:54
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (20 )

Etter middagen i går så skulle jeg opp for å laste med bilder, noe som endte med at jeg sovnet. Jeg våknet rundt 23.00 med et skikkelig krigsmodus. Jeg følte meg sterk og ustoppelig, så jeg dro på trening for å få ut denne energien. Det var en utrolig deilig følelse. Stille, ingen folk, bare meg og min styrke. Jeg kunne fokusere 100% på meg selv, det var utrolig deilig!

Jeg kom hjem 03:00 med en deilig følelse og sovnet som en stein. En god start på helgen!

Dato.07.07.2017 klokken.12:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 20

Haters Gonna Hate

 • 06.07.2017kl.16:39
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (54 )

Jeg skjønner bare mer og mer hva det innebærer og være blogger, hvor mye du skal tåle og hvor sterk du bør være. Jeg tror bare jeg har vært ufattelig heldig med de fantastiske leserne som står opp for meg og som motiverer meg. Jeg kan ikke annet enn å takke dere for ALT! MEN, med tiden så dukker det fram de som bare er ute etter å prøve å grave ned andre. Det som fascinerer meg mest er hva de kan så seg selv til å skrive.

Enten har de et skikkelig dritt liv, er sykelig misunnelig eller bare ute etter å prøve å trykke andre ned. Selv så ser jeg ikke helt pointet, du bare utgir deg for å være en dust uansett. Men, men. Jeg vet jo at dette innlegget ikke vil få folk til å slutte dessverre, men alikevell så vil jeg vise at jeg får det med meg og synes ikke det er akseptabelt!

Det mange ikke kommer på er at de er alle registrert under en IP-adresse, så selv om du bytter navn så ser jeg at det er samme person dessverre;) Litt komisk egentlig. Det er egentlig ganske betryggende for bloggere, for skulle det være noen skikkelige drittsekker som kommenterer så har du dem registrert og kan anmelde saken. Så du er ikke så anonym som du ønsker! Så selv om du kommenterer at jeg er feit, grufull sminke osv, så tenker jeg ikke på det. Jeg synes heller det er sunn på deg at du må kommentere dritt for å føle deg bedre, det er noe som du burde oppsøke lege for kanskje?

Dato.06.07.2017 klokken.16:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 54

Startet dagen med GRAVIDITETSTEST!

 • 06.07.2017kl.12:24
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (24 )

God morgen, da var det torsdag og jeg er på vei til legekontoret! Selv så fikk jeg litt småpanikk i dag og fant fram en graviditetstest. Humøret mitt har vært ganske ustabilt i det siste, mye pga følelser når det gjelder familiesituasjonen. I tillegg så har jeg ikke hatt mensen på noen måneder, det fordi jeg har hoppet over og bare fortsatt det det etter jeg ble stripper. Så de to tingene var nok for at jeg begynte og tenke å stresse litt med tanken om det. 

Mitt verste mareritt er å ikke finne ut av at jeg er gravid før det er for sent, noe som selvfølgelig skal litt tid. Men der er jeg ganske hysterisk, jeg liker heller å være på den sikre siden. Jeg har alltids noen graviditetstester på rommet for sikkerhetsskyld. Det hadde ikke vært skandale om den var possitiv, for jeg vet hva jeg hadde valgt. Abort. Der er det ikke noe spørsmål, det er et valg jeg er 100% sikker på at jeg hadde tatt. 

Jeg husker jeg hadde lyst å sterilisere meg når jeg var Jehovas Vitne, for der er abort FYFY! Noe som stresset meg mye med tanke på at jeg ikke hadde lyst på barn i det hele tatt, å uhell kan skje, hva skulle jeg gjort da liksom!? Heldigvis lever jeg ikke under slike regler lengre, så jeg kan slappe litt mer av. Men jeg passer alikevell på at jeg tar p-pillene og slik som hindrer at jeg kan bli gravid. Jeg tar ikke så lett på abort, jeg gjør det jeg må for å unngå å havne i den situasjonen.

MEN! Var testen POSITIV!? Derfor jeg skal til legen? Der kan dere som jeg slappe av, testen var NEGATIV! Da kan jeg slappe av i dag også. Grunnen til at jeg skal til legen er en annen grunn, så har ingenting med graviditet å gjøre. Heldigvis!

Dato.06.07.2017 klokken.12:24 Kategori: Hverdag Kommentarer: 24

Derfor svarer jeg deg ikke på Snapchat!

 • 04.07.2017kl.19:17
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (7 )

Jeg har fått mye klager spesielt på Snapchat at jeg er care, dårlig til å svare osv. Jeg skal ikke nekte for det, men det er en grunn til det. I det siste har jeg vært utrolig travel samtidig som seerne på Snapchat har økt betraktelig. Jeg er aktiv til å legge ut bilder på MyStory, men responsen blir for stor til at jeg får svart alle dessverre.

Jeg er i tillegg utrolig dårlig på småprat, så skriver noen bare "hei" eller "skjer?" til meg så er det ikke alltids jeg svarer. Mest pga jeg rett og slett ikke har tid til å prate. Så jeg kan vel si det slik at hvis du vil ha en samtale med meg, lurer på noe osv, send meg melding på Facebook. Der er den eneste plassen jeg så og si får tid til å svare alle.

Jeg kan også si at jeg unngår og svare hvis du er påtrengende, fekk eller gris. Ja, jeg kan legge ut lettkledde bilder, men det betyr ikke at jeg ønsker å høre om dine våte drømmer!

Men jeg fikk i alle fall tid til trening! Det er så utrolig deilig når du kjenner at kroppen bare vil på trening, i tillegg så er det så fint vær så da kan jeg kaste av meg de store hettegenserne! Trente tidlig i dag også, så fikk nesten hele senteret for meg selv. Var utrolig deilig, men samtidig liker jeg når det er litt folk, hjelper på motivasjonen. Så er det tilbake i morgen!

Dato.04.07.2017 klokken.19:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

UKEN SOM GIKK!

 • 03.07.2017kl.17:45
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

🌸 AKKURAT NÅ 🌸

Fy! Så utrolig godt å være tilbake på trening! Jeg har ikke fått trent styrke på 2 uker nå, så det var utrolig tungt å komme seg tilbake. Men nå var det gjort, å jeg sitter nå med den beste følelsen! Etter 2,5 time måtte jeg tvinge meg selv hjem, så regner med at det fortsetter slik!

🌸 UKEN OPPTUR 🌸

På Tirsdag når jeg dro til Oslo sammen med tante og onkel. Det var utrolig koselig! Herligste menneskene i verden, så det kunne ikke bli annet enn bra!

🌸 UKENS HØYDEPUNKT 🌸

Når jeg var med søskenbarnet mitt på den nye sjokoladebaren i Gjøvik, Smelt. Var så utrolig fint vær og vi bare koste oss, spiste is og snakket om alt. Det var utrolig deilig å bare kunne sitte og snakke om alt jeg hadde på hjertet! En som forstår meg og støtter meg uansett!

🌸 UKENS ANTREKK 🌸

🌸 UKENS TANKE 🌸

Har tenkt mye på at jeg må komme meg til Haugesund igjen fortest mulig for å møte lillesøstrene mine. Det er ikke det samme uten dem, så jeg skal dit med første mulighet!

🌸 UKENS NEDTUR 🌸

Når jeg knakk sammen når jeg lå og solte meg. Jeg begynte å tenke på når jeg lå og solte meg på brygga med foreldrene og søstrene mine, å innså at det aldri kom til å gjentas... Den dagen var savnet utrolig stort!

🌸 UKENS IRRITASJONSMOMENT 🌸

Uten tvil når jeg ble fortalt av en strippeklubb at jeg var for stor! Han skyldte også på at jeg ikke danset bra nok, men han sa at neste gang så kunne jeg bare maile han bilder av meg. Jeg trengte ikke å komme ned for å ta audition. Da skjønte jeg jo med en gang at alt gikk på utseende, jeg er ikke dum!

🌸 UKENS MEST LESTE INNLEGG 🌸

JEG ER FOR FEIT FOR JOBBEN!

Dato.03.07.2017 klokken.17:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

Jeg vil bare tilbake

 • 03.07.2017kl.12:11
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Jeg har alltid ønsket å flytte dit har jeg sagt, men jeg visste ikke egentlig hvordan det var der. Nå har jeg vært i Oslo flere ganger i uken, å jeg kan si at jeg holder enda med at jeg vil flytte dit. Helst så fort som mulig. Jeg bare elsker selve plassen, folkene og miljøet.

Så nå har jeg satt meg et mål for sommeren, å det er å få meg jobb i Oslo slik at jeg kan flytte. Jeg skal allerede i et intervju i August innenfor stripping så jeg krysser jo fingrene for det. Jeg liker meg jo godt her i Gjøvik også, men jeg merker det blir litt for rolig for meg til tider... Så jeg tenkte å finne meg et kollektive i sentrum så skal nok alt fikse seg!

Vært litt problemer med spørsmålsrunden, men den kommer ut i kveld! Beklager så mye forsinkelsene, men dårlig nett gjør at det kan ta litt tid..

Ha en nydelig uke videre!

Dato.03.07.2017 klokken.12:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Barbie i Oslo

 • 02.07.2017kl.17:48
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (9 )

God kveld søtnoser!

For en nydelig dag! Var i Frognerparken i hele dag og bare koste oss med god mat, musikk og fint vær. Det var utrolig nydelig, jeg hadde aldri vært der før! Jeg trodde ærlig at det ikke var i Oslo vi hadde disse skulpturene, men et annet land. (Så mye følger jeg med ehe.) Men godt var det i alle fall!

Jeg trengte virkelig og komme meg ut blant mennesker, det har jeg så utrolig godt av. Jeg var mye mer roligere før og ville helst bare være hjemme og slappe av. Nå er jeg blitt mer den som trenger å være blant folk, jeg trenger at ting skjer.

Er det noe jeg savner fra Haugesund så er det uten tvil venninner! Gutter er så lett å bli kjent med gjennom alt av apper, men venninner er litt mer vrient når du ikke går på skole eller jobber blant folk. Noen som har et tips?

Dato.02.07.2017 klokken.17:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

Oslo på en søndag!

 • 02.07.2017kl.10:52
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (7 )

God morgen!

Da sitter jeg i bilen på vei til American Independence Day! Vi var utrolig heldig med været så dette kommer til å bli en kanon dag! Første gangen jeg er med på det, men resten har vært noen ganger så jeg har noe å se fram til uansett har jeg forstått. Fint vær, Oslo og kunne være ute da er jeg fornøyd!

Flere bilder kommer i løpe av dagen!

Flere som skal på arrangementet?

Dato.02.07.2017 klokken.10:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

Jeg savner mamma og pappa

 • 01.07.2017kl.14:08
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (9 )

Jeg trengte virkelig en pause fra alt i går. Jeg trengte bare og fokusere på meg selv. Det har skjedd utrolig mye på kort tid, så jeg har ikke fått så mye tid til å tenke på hva som egentlig har skjedd. Før i går. Jeg satt ute i hagen og begynte å tenke på mamma og pappa, huset ved sjøen, hvordan vi lo å hadde det gøy, de dype samtalene med mamma mens vi lå og solte oss ved båthuset. Alt er bare minner. Jeg får aldri oppleve det igjen. Jeg har lenge bare fortrengt tanken, for det er så sårt. Jeg greier ikke å se familiefilmer, jeg sliter med å bare slappe av uten å gjøre noe, jeg savner rett og slett mamma og pappa.

Jeg tror innerst inne det er godt for meg og bare få det ut. Det er lov å være knust, jeg har jo tross alt blitt ekskludert av mine egne. Jeg er som alle andre, jeg har følelser og de er ekstremt sterke nå for tiden. De gjorde mye dritt i slutten, men det er så mange gode minner også, det er de som dukker fram. Det går liksom opp for meg litt etter litt at jeg kommer faktisk aldri til å være omfavnet i armene til mamma igjen...

Dato.01.07.2017 klokken.14:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

Hva synes mamma og pappa om at jeg er stripper?

 • 29.06.2017kl.19:32
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

Mange lurer på når spørsmålsrunden kommer, å jeg kan informere dere om at jeg holder på. Det blir videoblogg og målet er å få den lagt ut på søndag! Det er mange bra spørsmål denne gangen og jeg gleder meg til å få svart på dem.

Jeg må muligens dele den inn i 2 deler, men det ser jeg an. Spørsmål som overskriften kommer til å bli besvart på søndag. Har dere noen spørsmål på lur så er det siste frist nå. (KLIKK HER)

Dato.29.06.2017 klokken.19:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Jeg blir rett og slett forbanna!

 • 29.06.2017kl.14:12
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (20 )

Fy faen, jeg er så UTROLIG skuffet over samfunnet, i alle fall dem som liksom skal stå fram som profesjonelle. Jeg trodde faktisk at folk hadde lært litt i løpe av årene, men neida. Vi lever i en verden som skal prøve å framstå med at det er ikke vekten du skal se på, men speilet. Man kan veie 70 kg men se ut som om man veier mye mindre fordi en har mye muskelmasse for eksempel. Allikevel er folk alt for fokusert på hva som står på den forbanna vekta.

Som kvinne må du gjennom mye press, i alle fall hvis du er ute etter jobb der kroppen er et tema. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg åpnet øynene mine og ikke ble revet med av dette forbaska opplegget. I det ene sekundet blir du forgudet for dine former, neste sekund blir du bedt om at du må ned i vekt skal du være attraktiv nok.

Jeg gikk ut av den klubben og tenkte at nå må jeg bare trene som faen og spise mindre så vil jeg bli fin nok. Dette er en tanke mange hadde sittet med, MEN jeg var heldigvis heldig nok til å få øynene mine åpnet! Dessverre gjør ikke mange jenter det, de bare adlyder og glemmer at de for litt siden ble forgudet for det noen andre vil ha vekk! Jeg husket selv hvordan jeg så ut på den scenen, jeg husket responsen jeg fikk når jeg jobbet helgen før, så det at en person synes jeg er for ?stor? skal gjøre at jeg glemmer hva alle andre har sagt og gjør alt jeg kan for å gjøre den ene personen fornøyd? NEI!

Du sier ALDRI til en person at den må ned i vekt, det er ikke lov! Du må faktisk være mer spesifikk! Søskenbarnet mitt var innenfor modellbransjen, men ble bedt om å ?gå ned i vekt? hvis hun skulle nå langt. Hun var allerede undervektig, men det ga de faen i. De gir faen i helsen deres, de tenker bare penger.

Hadde folk vært mer spesifikk så hadde det vært noe annet. Hadde jeg blitt fortalt at jeg må få mer markert mage, større rumpe osv. så hadde jeg ikke reagert på denne måten, for det kan du gjøre noe med som ikke er helseskadelig. Det er sunt for kroppen og trene. Jeg var for snill med måten jeg uttalte meg etter jeg hadde vært på audition hos strippeklubben. INGEN skal be en kvinne gå ned i vekt! Jeg kommer til å trene og bli mer markert men om vekta går opp eller ned skal jeg gi FAEN i, for vekta har ingenting å si på hvordan jeg ser ut!

Jeg mister all respekt for personer som tørr og uttale seg slik. Jeg skal vise at jeg kan nå langt uten dem! Det er det vi alle burde gjøre! Ikke knel for dem for å komme deg opp i verden, for da vil du alltids bli rakket på! Det finnes alltids noen som ikke er like trangsynte og som faktisk lever i 2017. Det er de som tviholder på at det som er fint er tynne jenter, men slik er det ikke lengre. Kvinnekroppen er forgudet, å former er i lyset også!

Jeg hadde ikke skrevet dette hadde jeg ikke selv visst at jeg KAN! Det er på tide at folk legger vekk den forbanna tanken om hva som står på vekta vekk! Uansett hvor velstående du er så har du ikke tillatelse til å ødelegge en kvinnes selvtillit!

 Mitt navn er Christina Lægreid, jeg veier 68 kilo og jeg ELSKER kroppen min!

 

Dato.29.06.2017 klokken.14:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 20

Reasons to be a stripper

 • 28.06.2017kl.22:30
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Dato.28.06.2017 klokken.22:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Tips til å oppnå suksess

 • 28.06.2017kl.14:32
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (14 )

God morgen! Nok en nydelig dag å kunne stå opp til, å i dag kan jeg endelig nyte været! Har gått i ett, å jeg har enda en del ting å gjøre men det kan gjøres her hjemme i solen. Det er helt sykt å tenke på, jeg har faktisk ikke tenkt over det skikkelig før nå.

Jeg har alltids ønsket å starte mitt eget, å det har jeg faktisk gjort nå! Jeg står som freelancer og har faktisk oppnådd det jeg ønsket! Men hvordan har jeg fått dette til? Hva må til for å oppnå det en ønsker?

Her er mine TOPP 3 beste råd:

1. Vær et JA menneske!

Hadde det ikke vært for at jeg er åpen om alt og ser alltids positivt på ting så hadde jeg ikke sittet her jeg er i dag. Ikke vær kresen og tenk det største. Jeg har nå vært i 2 aviser, og mer kommer! Det at du sier ja til de mulighetene du har kan gjøre at du ender med større muligheter etter hvert!

2. Vær fleksibel!

Dette er utrolig viktig! Ikke vær kresen eller tenk at ting blir for vanskelig! De elsker å samarbeide med folk som virkelig viser at de vil med handling. Kjør de timene som skal til for å møte de, vis at du vil!

3. Vær villig til å virkelig jobbe for det!

Men hvordan skal du i det hele tatt komme i kontakt med noen i det hele tatt om du ikke allerede er? Ta initiativet! Har du noe å komme med så del det med dem! Vis folk, aviser osv hva du brenner for og overbevis dem om at du har det de leter etter! De er ikke tankeleser så du må ta kontakt! Begynn i det små. Små bedrifter, aviser osv er mye lettere å få til å åpne ørene sine. Viktigst av alt: IKKE GI OPP!

Du må være tålmodig, men også elske og jobbe! Jeg ligger ute og nyter solen nå, men jeg lukker ikke øynene og drømmer meg vekk. Jeg har telefonen i hånden og jobber. Blogger til dere, ordner med freelancer, svarer på Mail og ringer personer som jeg trenger hjelp av for å oppnå noe stort! Så du MÅ være villig til å bruke all tid du kan til å jobbe med målet ditt!

Her er foresten et av mine antrekk som brukes til strippejobbene mine. Er du ute etter den råeste bursdagsfeiringen, utdrikningslag osv? Stikk innom Showhuset.no og bestill oss til å lage tidenes show! Jeg ligger ikke ute på nettsiden deres enda, men de jobber med saken.

Dato.28.06.2017 klokken.14:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 14

Jeg er for FEIT til jobben

 • 27.06.2017kl.22:10
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (22 )

Da var det gjort! Jeg har nå satt meg på toget å er klar for å komme meg hjem igjen til Gjøvik. Jeg fortalte aldri konkret hva jeg skulle i kveld for jeg var redd for å bli skuffet, men nå har det verste skjedd men jeg føler ikke noe behov for å holde det for meg selv.

Jeg var nemlig på audition hos en strippeklubb i Oslo. Jeg har vært utrolig nervøs i hele dag, jeg greide ikke å fokusere på noe annet hele dagen. Det var rett og slett å stå på pinebenken. Grunnen til at jeg stresset mest var pga jeg aldri hadde rørt en strippestang før, så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle håndtere den. Men jeg kastet meg ut i det til slutt. Men det gikk ikke slik jeg hadde håpet. Kjolen hektet seg fast i hælen på skoen min og jeg tabba mg litt ut i begynnelsen med stangen. Jobber jo som stripper gjennom arrangerte selskaper, men det er liksom litt annen type så var ikke helt det samme.

Jeg fikk vite at energien min var på plass, men jeg måtte bli smidigere og gå ned i vekt. Jeg vet selv at jeg har noen kilo "ekstra" i forhold til stripperne der, å ja jeg har et mål om å gå ned noen kilo. Men når jeg sto på scenen så elsket jeg kroppen min, så uansett om han har rett og jeg skal ned i vekt så elsker jeg kroppen min slik som den er nå også.

MEN jeg gir ikke opp, å det måtte jeg ikke heller. Dette er et bevis på at man må jobbe for det man vil ha! Jeg lar meg ikke knekke av at noen synes jeg har noen kilo for mye, jeg vet at en må se perfekt ut i den bransjen og jeg skal virkelig gjøre meg fortjent til den jobben!

Dato.27.06.2017 klokken.22:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 22

JEG ORKER IKKE MER!

 • 27.06.2017kl.12:46
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

God morgen snupper. Kom hjem rundt 12 om kvelden i går og måtte rett og legge meg. Sitter nå på toget på vei til Oslo NOK EN GANG! Men nå var jeg utrolig lei å kjøre fram og tilbake, i tillegg så drar jeg sammen med tanten og onkelen min i dag så det ble heldigvis tog. Jeg er glad i å kjøre bil, men ikke så glad at jeg vil kjøre 2 timer fram og tilbake hver dag. Jeg bare orker ikke mer bilkjøring med det første.

Men dere lurer sikkert på hvordan det gikk i går og om jeg skal flytte. Neida selvfølgelig så måtte jeg tilbake i kveld for å ha audition med kostyme så fikk ikke vite så mye i går. Så da blir det samme greiene i dag. Kommer til å gå rundt i hele dag å bare tenke på hvordan jeg skal danse for å vise beste versjon av meg. Jeg vil virkelig få dette til! Heldigvis så tar jeg tog så kan ta meg et glass vin før jeg skal ha audition hihi.

WISH ME GOOD LUCK!

Dato.27.06.2017 klokken.12:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Får svar på framtiden min i kveld

 • 26.06.2017kl.18:07
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Da sitter jeg i bilen på vei til Oslo nok en gang, men denne gangen står framtiden min for tur. Jeg får nemlig svar på om jeg skal flytte ned til Oslo! Jeg krysser både fingre og ben på at det blir utfallet! Merker jeg allerede er litt lei av å pendle fram og tilbake fra Gjøvik til Oslo hele veien.

Prøvde meg som vegetarianer i dag med Fjordland sin ferdigrett, den var utrolig god MEN utrolig sterk! Jeg måtte drikke mellom hver bit, noe som var litt frustrerende siden det var godt samtidig. Så tenke å se om jeg holder 1 uke som vegetarianer. Hvorfor ikke teste det ut liksom.

HA EN NYDELIG MANDAG OG ØNSK MEG LYKKE TIL!

Dato.26.06.2017 klokken.18:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

En helt ny hverdag

 • 26.06.2017kl.12:32
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

God morgen snupper!

Da var det en ny uke og for mange er det også endelig sommerferie! Selv så er det omvendt, det går i ett. Jeg har måttet styre på i dag med tannlegetime, legetime osv. Jeg har alltids tenkt at det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen denne uken, men den hverdagen som var før er ikke den samme lengre. Det er ikke bare slappe av, trening og blogg slik som før. Nå er det blogg, pendling til Oslo både i dag og i morgen, jobb og filming. Jeg har fått drømme hverdagen ute å være klar over det.

Så nå sitter jeg og venter på å bli ferdig med tannlegetime før jeg skal en tur på trening. Så blir det en tur til Oslo på kveldstid ang. jobb.

Ha en nydelig uke nydelighetene mine.

Dato.26.06.2017 klokken.12:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Fra Jehovas Vitne til stripper!

 • 25.06.2017kl.14:59
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

Hva var det egentlig som skjedde? For bare noen år siden så var jeg 100% sikker på at jeg skulle leve livet ut som Jehovas Vitne. Jeg elsket å gå fra dør til dør å forkynne, jeg kom på alle møtene og var stolt over den jeg var. Hva skjedde egentlig der? Bare snudde ting seg bare sånn over natten der jeg plutselig gikk fra superkristen til å kunne jobbe som stripper? Eller har det vært noe som har gått over lengre tid? 

Jeg var faktisk overasket når jeg så gjennom bilder fra fortiden og begynte å mimre. Jeg fant ut at jeg har hatt drømmer om et friere liv i over 7 år! Tenk det! I syv år har jeg vinglet mellom å leve det livet som jeg ble oppvokst med og prøve å passe inn som et av Jehovas Vitner, men samtidig så har det alltids fristet å leve et friere liv. Jeg snek meg til å bruke klær som ikke var akseptabelt som Jehovas Vitne, snek meg ut med venner som ikke var Jehovas Vitne og slike ting. Jeg likte utrolig godt den friheten de hadde, men jeg tenkte ALDRI tanken om at jeg kom til å gå fra livet som Jehovas Vitne. Jeg hadde perioder jeg gikk 100% inn for religionen og skulle være et godt eksempel, men livet var alt for ensformig. Jeg følte meg som en sau som ser over til et beitere som er grønnere enn der du holder til.

Det å føle seg så fanget over så lang tid er ikke godt for noen, men jeg så aldri en løsning. Eneste veien jeg hadde å gå var mot Jehova og leve for han, det var ikke noe annen utvei tenkte jeg. Jeg var usikker på den tiden, jeg turte ikke tanken på å svikte foreldrene mine for mitt eget beste. Men her jeg står i dag viser at jeg fant en utvei! Jeg ble sterk nok til å kunne se andre veier. Men hvorfor stripper da av alle ting?

Jeg har alltids elsket å danse. Jeg hadde lyst å gå musikk, dans og drama på videregående men ble oppfordret til å la være fordi jeg skulle leve et "enkelt liv" som religiøs. Det var ikke om å gjøre å følge drømmene sine da. Men jeg fortsatte å danse og så alt av danse-filmer. Måten jeg fikk øynene opp for stripping og så hvor uskyldig og nydelig det kan være var med å se musikkvideoen Rockabye - Clean Bandit. Jeg så der at det som alt annet er en jobb for å kunne forsørge seg. Det er hva du gjør det til som person som viser om du er en hore eller ikke. Det er en jobb, du danser og lager god stemning så drar du. Det er ikke om å gjøre dem kåte, det er om å gjøre at de sitter med et smil og har det gøy. De viser deg respekt og du føler deg trygg.

Hadde folk vært mer åpne og ikke så dømmende så hadde de fått muligheten til å kunne opplevt så mye mer i livet! Jeg har beundret strippere, de nydelige bevegelsene deres, selvtilliten og motet! De er de herligeste mennesker som en kan snakke med om alt, de dømmer ingen selv om alle dømmer dem! Jeg angrer meg ikke et sekund på valget mitt!

Folk vil kanskje ikke se på meg som et forbilde, men jeg vil bli sett på som et eksempel. Jeg vil vise at du kan hvis du vil, jeg kommer til å heie på deg! Vi lever bare en gang. Skal du bruke livet ditt på å ta hensyn til alle andre og tenke hva de tenker om deg? Eller skal du leve for deg selv og gjøre det DU vil?

DET ER DITT VALG! 

Dato.25.06.2017 klokken.14:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

Høye hæler, naken og omringet av menn!

 • 25.06.2017kl.06:00
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (41 )

For en avslutning! Etter jeg var ferdig med eksamen og hadde bestått så tok jeg å skulle stelle meg for å gå ut i det fine være, men jeg sloknet heller i sengen etter jeg hadde sminket meg. Jeg var helt skutt, så tok bare og slappet av i stede. Jeg forstod egentlig ganske tidlig den dagen at jeg ikke kom til å få noe jobb, det var ingen som hadde bestilt. Så jeg fant ut litt senere på kvelden når jeg tenkte at nå ringer ingen at jeg tar å kommer meg hjem til Gjøvik. Det var selvfølgelig litt kipt, men samtidig så var jeg en smule glad for jeg stresset litt med det å kaste meg ut i det.

Når jeg hadde kjørt i 20 minutter ringer telefonen. "Du må snu, du har jobb!" Jeg ble utrolig sjokkert, men samtidig utrolig glad! Jeg snudde med en gang og kjørte tilbake. Jeg skulle faktisk ha show for første gang! Det var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. En gjeng med utrolig flotte menn var klar for show, å jeg merker jeg slappet av med en gang jeg møtte dem. Jeg fikset meg og de satt spente i en sirkel, klar for å bli underholdt av meg og bare meg. Alt gikk etter planen! Jeg jukset alt og jeg stresset ikke. I slutten sto jeg og danset rundt bursdagsbarnet uten noe annet enn hælene på føttene mine, men jeg følte ikke noe som helt ubehag med det.

De var så fornøyd at det ble 2 show den kvelden! De var en herlig gjeng, å det var noe av det kjekkeste jeg har gjort! Jeg endte opp med å bli sittende og prate med dem etter jobben var gjort i flere timer før jeg kjørte noen av dem hjem, før jeg tok selv turen hjem til Gjøvik. Jeg sto helt naken, omringet av menn og bare nøt musikken.

FOR EN BRA START PÅ MIN NYE KARRIERE! GLEDER MEG ALLEREDE TIL NESTE SHOW!

Interessert i å skaffe stripper til bursdag, utdrikingslag osv? Kontakt Showhuset.no

Dato.25.06.2017 klokken.06:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 41

JEG ER FERDIG UTLÆRT!

 • 24.06.2017kl.13:34
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

JEG BESTO!! Det er helt sykt! For 2 dager siden kunne jeg ingenting som stripper, nå etter et skikkelig intensiv kurs så er jeg ferdig og besto. Så skulle de ringe noen i kveld som trenger strippere gjennom Showhuset.no, så er jeg faktisk kvalifisert til å kunne jobbe! Jeg er litt målløs over hvor fort det har gått, å hvor UTROLIG bra det gikk! Vi skulle ta å øve til det satt i dag, men hun var fornøyd etter første runde! Da hadde jeg bestått! Så nå kan jeg slappe av litt og nyte finværet i Oslo.

I går tok vi bilder til nettsiden og jeg ble kjempe fornøyd! Dette er en av bildene vi tok. Gleder meg til å se resten!

Ha en nydelig helg alle sammen!

Dato.24.06.2017 klokken.13:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Vil du vite hvorfor?

 • 23.06.2017kl.13:43
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (31 )

Lurer du på hvorfor jeg er stripper? Hvordan det er? Eller hva jeg må gjøre? Kanskje du ikke lurer på noe som har med stripping å gjøre? Alt fra hår, sminke, hverdag osv? Nå har du mulighet til å spør meg om HVA SOM HELST!

I dag var det rett å spise frokost, så hoppa jeg på bordet og startet å øve. I morgen skal jeg jobbe, allerede!! Jeg øver som en GAL, så derfor tenker jeg det er bedre at dere kan spør meg om noe dere lurer på, siden jeg ikke har tid til å skrive alt som skjer før i slutten av uken når jeg kan puste ut!

SPØR I VEI!

Dato.23.06.2017 klokken.13:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 31

Skulle ha Restylane, endte opp med Botox!

 • 21.06.2017kl.16:39
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Ja, hva skjedde egentlig der? Jeg hadde bestilt time og var sååå klar til å få fikset på leppene mine! Jeg har alltids tegnet dem større og jukset det til på bilder, så nå hadde jeg endelig muligheten til å forandre på det! Jeg visste at hun jeg gikk til var ekstremt dyktig, så jeg visste jeg var i gode hender.

Jeg smiler sjeldent på bilder for da føler jeg leppene mine forsvinner helt, noe som det var en naturlig forklaring på. Det er en muskel i overleppa som trekker leppene mine innover slik at de ser betydelig mindre ut. Så før jeg tok Restylane så anbefalte hun å ta litt botox i overleppa for å få dyttet frem mine egne lepper. Dette er noe som anbefales for best mulig resultat. 4 stikk i overleppa så var det gjort! Men UTEN bedøvelse!! Var litt vondt ja, men gikk utrolig fint. Veldig glad jeg skal ha bedøvelse neste gang.

Så nå kan det ta rundt 1 uke til jeg har fått fullt utbytte av botoxen, så er verken håven eller gjør vondt. Så skal jeg tilbake neste måned og begynne å fylle på leppene! Utrolig spent!

UTROLIG RART Å TENKE AT JEG HAR TATT BOTOX! HADDE JEG ALDRI TRODD JEG SKULLE GÅ MED PÅ!

Dato.21.06.2017 klokken.16:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Jeg er i HNYTT for andre gang!

 • 21.06.2017kl.10:24
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Da kan jeg endelig si at den er ute! Jeg ble kontaktet for noen uker siden av samme reporter som skrev om meg i oktober, da sannheten ble vridd om på. Hva med denne gangen? I dag kan du gå innom og lese å vite at alt er sant! Det er en utrolig fin reportasje de har laget, å jeg merker jeg fikk frysninger av å lese min egen historie. Det er rett og slett uvirkelig!

KLIKK HER for å lese reportasjen.

Dato.21.06.2017 klokken.10:24 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Booty workout outside

 • 20.06.2017kl.16:49
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (20 )

Da var det endelig min tur til å kunne legge meg litt ut å nyte været etter dagens ærend. Noe som er problemet med meg er at jeg synes det er utrolig kjedelig og bare ligge i solen. Av og til kan det være godt om jeg har fått for lite søvn, men det er sjeldent. Så i dag ble det en liten økt på rumpa mens jeg var ute. Her er hva jeg skulle gjøre:

20 Knebøy

40 Utfall gående

20 Hip thrust

20 Bakspark pr. ben

Dette gjorde jeg som sirkeltrening, 5 runder!

Dato.20.06.2017 klokken.16:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 20

Mine 3 favoritter

 • 20.06.2017kl.12:52
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

God morgen snupper!

I dag kunne jeg ligge og dra meg i sengen til 12, det var utrolig deilig. Jeg holdt på med et intervju som jeg skal være med på i hele natt. Jeg hadde fått alle spørsmålene sendt, så satt å skrev flere sider med svar. Jeg gleder meg utrolig mye til det kommer ut, da skal jeg skrike det ut slik at dere får det med dere!

Selv om jeg selv blogger så er jeg UTROLIG dårlig til å lese andres, noe som egentlig er litt kipt. Man kan få så utrolig mye inspirasjon av andre bloggere, så jeg føler jeg burde ta meg mer tid til dette. Men jeg har plukket ut mine 3 favoritter som jeg regelmessig titter innom. Jeg elsker stilen, bilende, personligheten og måten disse 3 nydelige kvinnene skriver på!

Isabel Raad

Isabelle Eriksen

Sophie Elise

Hva er din favorittblogg?

Dato.20.06.2017 klokken.12:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Gått ned 2 kilo på 2 uker!

 • 19.06.2017kl.11:47
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (5 )

Da var nok en uke over! Det har vært en helt syk uke med utrolig mye som har skjedd. Jeg er utrolig takknemlig for så utrolig snille og støttende dere er mot meg uansett hva jeg gjør med livet mitt. Jeg er evig takknemlig for at jeg har dere som mine lesere, jeg kunne ikke bedt om noe bedre!

Men ja, tilbake til overskriften! Jeg ble prektig imponert over meg selv etter å ha hoppet på vekten i dag. Jeg noterer hver mandag nå hva vekten min er, å jeg er i dag 2 kilo lettere enn for 2 uker siden. Det beste av alt er at jeg har spist bra, men kost meg, jeg har trent nesten hver dag men ikke så mye som jeg gjorde før men likevel så er det så bra framgang! Jeg kjenner jeg blir mer og mer motivert til å trene nå som jeg ikke føler det presset for at jeg MÅ, men at jeg kan gå når jeg har lyst!

Dato.19.06.2017 klokken.11:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

JEG HAR FÅTT MEG JOBB SOM STRIPPER!

 • 18.06.2017kl.16:00
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (30 )

Hva faen, er dette en spøk? Håper virkelig hun kødder nå for sin egen del! Jeg har mistet alt av respekt for henne nå, trodde faktisk hun var bedre enn det! HORE! Hun kommer aldri til å få jobb som noe annet etter dette!
 

 
 
Er DU en av dem som fikk slike tanker i hodet når du leste overskriften min? Jeg kan først og fremst si med en gang at nei, dette er IKKE en spøk. Jeg opplyste at jeg dro til Oslo i går for å undersøke noe jobbgreier, dette er jobbgreiene. Det er faktisk ikke noe jeg plutselig kom på at jeg hadde lyst til å bli, det er noen måneder siden jeg kontaktet bransjen i ønske om å bli stripper, eller som de fleste kaller det nå, showdanser og entertainer. Det er desverre slik at alle tenker hore når de tenker stripper, men jeg fikk i går se hvordan det fungerte å det var så mye mer uskyldig enn det folk skal ha det til! Når jeg så hvordan alt fungerte så var det ikke noe tvil om at jeg hade valgt rett.
 
Folk som dømmer strippere er som oftest de som aldri har vært inne på en strippeklubb, eller sett hvordan det fungerer på hjemmearrangement. Jeg syntes det var like underholdende som alle mennene! Dette er en jobb! Kvinner som er gift holder på med dette, så selv om det er noe unikt som du ikke opplever i hverdagen så vil jeg heller kalle det for kunst enn hor! Det var som å se Burlesque live når de øvde til et de skulle ha show på et utested i Oslo senere på kvelden! Korsett, heler og nydelige kostymer. Jeg ville bare hoppe opp av stolen å være med!
 
Det å kunne tjene penger på utseende sitt og danse er jo nesten for godt til å være sant! Hovedplassen blir Oslo, men det å vite at folk kan bestille deg til å lage show for dem Norge rundt hørres utrolig artig ut! Du har muligheten til å reise og oppleve, møte nye mennesker og leve av det du elsker. Så uansett hvordan folk kommer til å se på meg så kommer jeg ikke til å ombestemme meg! Jeg føler ikke jeg trenger å forsvare meg på hvorfor jeg ønsker å jobbe med dette, men jeg tar gjerne å svarer på spørsmål om det er noe dere lurer på. Men........
 
Jeg er stolt over å kunne kalle meg STRIPPER!
 


 

Dato.18.06.2017 klokken.16:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 30

JEG ER I OSLO!

 • 17.06.2017kl.18:46
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

Heisann søtinger!

Da var det lørdag og jeg sitter i bilen på vei til OSLO! Yeeey, det kom utrolig brått på meg. Jeg fant ut i går at jeg måtte ta turen til Oslo i dag i sammenheng med min muligens nye jobb. Hmmm hva kan det være mon tro.

Jeg har valgt å ikke si så mye mer før jeg vet 100%, men jeg skal tilbake allerede på onsdag for å gå på et kurs der nede. Det blir mye pendling fram og tilbake fra Gjøvik til Oslo, men jeg kan muligens se for meg at jeg finner meg et kollektive i Oslo om jeg har råd.

GREIER DU Å GJETTE HVA SOM MULIGENS KAN BLI MIN NYE JOBB?

Dato.17.06.2017 klokken.18:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Vil jeg ordne på utseende mitt?

 • 17.06.2017kl.13:13
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (5 )

Nå i 2017 er det utrolig mange ting folk kan gjøre for å ordne på utseende sitt. Vippe extensions, microbladning av bryn, neseoperasjon, Restylane i leppene osv. Noen er mer for å forandre på utseende sitt enn andre. Selv så har jeg full forståelse for dem som ønsker å forandre på ting. Er du misfornøyd med noe med deg selv som du vet at du kan bli fornøyd med, hvorfor ikke?

Jeg sier ikke at alle skal finne feil med seg selv å bestille time så fort som mulig, langt ifra. Men vi lever i 2017, å vi lever bare en gang, hvorfor bruke livet våres på å være misfornøyd med oss selv hvis det er noe som virkelig har plaget en over lengre tid! Det å være fornøyd og tilfreds med seg selv kan gjøre at en kommer så mye lengre i livet, en tørr lettere å satse om en føler seg komfortabel med seg selv.

Jeg har selv ting jeg er misfornøyd med som jeg SKAL ordne på i løpe av sommeren, å jeg skal ikke nekte for at jeg gjorde det! For jeg tror det er grunnen til at noen holder tilbake, de ser folk som har rettet på utseende sitt men som nekter for det fordi de er muligens redd for tilbakemeldinger og kritikk. Hadde alle bare vært åpne om slik så hadde det vært så mye mer avslappende samfunn, det er ikke en skam! Har man lyst, har man råd og har man mulighet så skal ingen dømme en for det!

Dato.17.06.2017 klokken.13:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

"Vil du være min fuck friend?"

 • 16.06.2017kl.14:54
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (7 )

Etter innlegget på mandag om Sex Uten Følelser så fikk jeg virkelig se hvor mange som tenkte det samme! Folk studerer, reiser og flytter, de har ikke tid til å binde seg! Det at jeg snakker så åpent om slike emner gjør at folk slapper av når de snakker med meg, kanskje litt for mye ehe. Jeg fikk spørsmålet som de sikkert har villet spurt mange om, men som de ikke helt vet hvordan de skal formulere, "vil du være min fuck friend?".

Jeg elsker ærlige mennesker som ikke går rundt grøten, så det å avvise dem på en hysterisk og slem måte ser jeg ingen grunn til. De er ærlige, de vil ikke leke med følelser men ha det gøy. Så er du ikke interessert så vær i alle fall høflig. Hvis du er interessert, have funn!

Dato.16.06.2017 klokken.14:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

Jeg ble seriøst redd!

 • 16.06.2017kl.11:56
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

Jeg fikk nesten ikke sove etter i går kveld! Alt var som normalt hele dagen, jeg stakk på trening og gjorde det jeg måtte gjøre. Når jeg kom hjem få begynte plutselig en haug med personer å legge meg til på både Snapchat og Instagram. Det var seriøst alt for mye til å være en tilfeldighet!! Det holdt på slik i en time og jeg skjønte ingenting av hva som skjedde. Jeg ble faktisk redd! Jeg så for meg at noen hadde hacket seg innpå pc-en og tatt personlige eiendeler og lagt det ut f.eks. Jeg vet ikke, forvirret var jeg i alle fall.

Etter litt så fikk jeg vite av en av dem som hadde lagt meg til på Snapchat at det var en en kjent Snapchatter med navn Brovold som hadde lagt ut bilde av bloggen min på Snapchaten sin. Da slappet jeg av og begynte å skjønne hvorfor! Så etter det har det plinget inn hele tiden fra både kjente og ukjente.

Aldri vært så forvirret før! Samtidig alltids kjekt når folk gir oppmerksomhet til det jeg skriver om!

God helg!

Dato.16.06.2017 klokken.11:56 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Jeg åpner mystoryen min for alle!

 • 15.06.2017kl.21:19
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

Det har seg slik at jeg har hatt på "bare venner" på Snapchat når det gjelder my story. Men nå har jeg ordnet det, så selv om jeg har lagt deg til eller ikke så har du nå muligheten til både å se my story og sende meg snaps og beskjeder.

Legg til Christina_lgrd på snap for å bli enda bedre kjent med meg som person!

Dato.15.06.2017 klokken.21:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Jeg svarer på spørsmålene deres om sex og kropp!

 • 15.06.2017kl.14:58
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (9 )

♥ Hva tenker du når du legger ut bildene som du legger ut?

Tenker egentlig ikke så mye mer enn at jeg er fornøyd med de og vil vise dem til andre.

♥ Angrer du noengang på de valgene du har tatt?

Nei, jeg har faktisk ikke noe i livet mitt som jeg angrer på. Jeg har kanskje angret på det rett etterpå, men ikke i etterkant. Valgene jeg tar tar jeg fordi JEG ville, så hadde jeg lyst da så ser jeg ikke noe grunn til å angre i dag. Det er kanskje ikke alle valgene som har vært like smarte, men jeg har alltids lært noe av dem.

♥ Hvordan har du det nå?

Et ord: PERFEKT! Jeg har aldri hatt det så bra med meg selv som i dag.

♥ Hvordan får du til å ha så sunt og langt hår?

Spiser vitaminrik og sunn mat, drikker godt og så skal jeg ikke legge skjul på at det ligger i familien. Begge foreldrene mine har aldri slitt med tynt hår.

♥ Er du komfortabel med å være naken?

Ja det kan jeg trygt si at jeg er.

♥ Hvorfor har du ikke stilt opp for Vi Menn?

Har aldri tenkt over at det er en mulighet.

♥ Har du prøvd/sett en ballgag?

Jeg har sett det, men aldri prøvd det.

♥ Favoritt sex stilling?

Voff voff

♥ Er du veldig hårete?

Bare på hodet :P. Fordelen med å bli født som "ginger", lyst kroppshår.

♥ Har du rølig hår "der nede" også?

Nope.

♥ Har du noen gang trodd du skulle dø? På ordentlig?

Ja det var en gang jeg var sikker på at jeg skulle bli drept en liten periode. Lang historie kort, jeg lever enda! Hehe.

Dato.15.06.2017 klokken.14:58 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

Sun's out. Buns out.

 • 15.06.2017kl.10:46
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Da var ENDELIG sommerværet tilbake, å denne gangen håper jeg virkelig at det varer! I dag var det rett opp av sengen, ta på seg bikinien og legge seg ut. Så nå ligger jeg her i solen og har funnet ut at jeg skal begynne å lese igjen. Ja det stemmer, jeg skal faktisk ta å lese en bok!

Jeg leste utrolig mye da jeg var mindre men sluttet når jeg hadde lest ferdig favorittbøkene mine. Men nå tenkte jeg å begynne igjen! Har lenge hatt lyst til å begynne, men det er det å finne en bok som er det vanskeligste. Jeg har hørt utrolig mye bra om boken "Tusen strålende soler", så jeg har tenkt å gi den en sjanse. Jeg sitter ALT FOR MYE på telefonen, så tror det skal bli godt for meg å legge den vekk og bruke hodet litt.

Har du lest boken, Tusen strålende soler? Hva syntes du i så fall?

Dato.15.06.2017 klokken.10:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Fra min første selfie til i dag!

 • 14.06.2017kl.12:42
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

Det er helt sykt hvor fort tiden går når jeg begynner å bla gjennom bilder på PC-en min! Jeg har absolutt alle bildene mine fra jeg fikk min første telefon med selfie kamera til i dag. Det jeg er mest fasinert over er øyenbryna, å dette er ikke alle. Jeg har hatt så mye grusome øyenbryn gjennom årene, men som er artig å se tilbake på nå! Samtidig så er det gøy å tenke over hvordan jeg som person har forandret meg, både med personlighet og tankegang. Jeg har uten tvil blitt mer åpen for alt og mer lysten på å leve et liv utenom det vanlige!

2013

2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere er min største forandring?

Dato.14.06.2017 klokken.12:42 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Mine planer for sommeren

 • 13.06.2017kl.20:44
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (5 )

Nå nærmer det seg sommerferie for mange! Folk er klar for å pakke kofferten til varme strøk for å nyte sommeren fullt ut. Selv så var planen min å jobbe hele sommeren, men den planen gikk rett i vask. Så hva er planen min nå? Jeg har funnet ut at jeg ikke kan gå tilbake med jobb med det første, så jeg tar meg en velfortjent sommerferie selv.

Siden det kom så brått på meg at jeg ikke skal jobbe, men tar meg fri så har jeg ikke lagt noen planer for sommeren. Så ingen reise til utlandet denne sommeren, men gøy skal jeg ha det! Litt reising innenlands, trening og forhåpentligvis fint nok vær til å bare kunne ligge å nyte det.

Hva er dine planer for sommeren?

Dato.13.06.2017 klokken.20:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Sex uten følelser

 • 12.06.2017kl.14:43
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (9 )

Dette er et tema som folk ikke liker å snakke høyt om, men som folk ELSKER å lese om. Sier noen høyt at de har en fuck friend/venner med fordeler så blir de dømt med en gang. MEN, den dag i dag er det noe som er normalt, å det skjønner jeg godt. Folk er mer opptatt med å leve livet og nyte singellivet, men når ble det sagt at du MÅ ha type for å ha sex? Hvis du vil være singel, men samtidig kose deg uten å tenke på følelser, drama og komplikasjoner, å du har en partner som tenker det samme. Hvorfor ikke?

Jeg synes det er påtide å se litt gjennom fingrene på ting. Vi lever ikke lenger der du måtte være gift for å kunne ha sex, bare ordet SEX skaper reaksjoner. Hvorfor? Selvfølgelig har det både positive og negative sider med å ha en sexpartner som en ikke skal ha noen form for følelser for, men samtidig være så intim. For noen funker det ikke overhode, for noen en periode og for andre kan det være akkurat det de ser etter.

Jeg har selv sittet og snakket stygt om slike forhold da jeg var mindre og kristen, men nå så kan jeg se at personer faktisk kan se på det som en "redning". Jeg er blitt en kvinne som virkelig ikke kunne gitt mer faen i hva folk tenker om meg. Selv så digger jeg de som bare er 100% ærlige, de som tørr å snakke om det som faller dem inn og leve livet. Vi forandrer tankegang hele veien, så jeg har selv funnet ut at jeg skal aldri si aldri.

Hva er din tanke om dette temaet?

Dato.12.06.2017 klokken.14:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

Startet uka i hotpants!

 • 12.06.2017kl.09:56
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (10 )

God morgen alle sammen!

Da var et ENDELIG mandag, fra min side i alle fall. Jeg elsker mandager, gleder meg hver gang noe som høres helt umulig ut. Spratt opp av sengen i dag kl. 06.00 etter bare 5 timer søvn for å komme meg på trening. Jeg skulle prøve å slumre en halv time, men kroppen nektet å bli trøtt etter at klokka hadde ringt. Det er en utrolig deilig følelse når jeg har slike dager!

Så det ble 1 time kardio og litt utstrekking etterpå. Er så utrolig deilig start på dagen! Kjenner bare kroppen er fullt med energi, å jeg gleder meg allerede til trening senere i kveld!

Til frokost ble det havregrynsgrøt med proteinpulver som er blandet i vann og en spiseskje peanøttsmør. Er så utrolig rask og sunn frokost som jeg bare elsker, mettende og smaker godt!

Håper alle får en fin mandag og en fin uke videre!

Dato.12.06.2017 klokken.09:56 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

Jeg gir faen

 • 11.06.2017kl.19:09
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (7 )

Folk skal få lov til å tenke og tro akkurat det de vil når de ser bildene mine, jeg kunne ikke brydd meg mindre. Folk må snart forstå at det bare er en kropp, du har en selv. Jeg legger ikke ut lettkledde bilder for andre sin skyld, men fordi jeg er fornøyd med kroppen min og det bildet. Jeg har ikke noe imot å vise litt hud, å selv om kanskje du har det så gir det deg ingen rettigheter til å trakke ned andre.

Jeg synes det er påtide at folk gir litt faen, da hadde kanskje ikke kroppspresset vært så stort heller. Det hadde ikke vært noe press hadde ikke folk sett på kroppen som et sexsymbol. Vi lever bare en gang, så hvorfor skal vi bruke livet vårt på å bare tenke på hva andre tenker om det vi gjør og legger ut?

Dato.11.06.2017 klokken.19:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

Tjener jeg penger på bloggen?

 • 09.06.2017kl.11:53
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

Er det noe jeg selv alltids lurte på når det gjaldt bloggere så var det om de tjente penger, å hvor mye i så fall. Det er noe alle er nysgjerrige på for de har jo hørt at det er noen bloggere som tjener godt med penger på å blogge, å det er grunnen til at også mange vil begynne å blogge. Så det spørsmålet har jeg full forståelse til at folk lurer på.

Selv så har jeg tjent utrolig lite på bloggen, men jeg hadde ikke akkurat forventet noe annet. Jeg elsker å blogge. Det å få muligheten til å inspirere andre og la andre få se hvordan jeg takler ting er grunnen til at jeg startet. Så dette gjør jeg helt frivillig uten å få en krone for det, men jeg elsker det!

Så hvis du har lyst å begynne å blogge, ikke la pengene være grunnen for da kommer du til å gi opp fort. Det tar tid å bygge opp en blogg og lesere. Jeg har selv jobbet hardt, men har nå så utrolig mange fine lesere som støtter meg. Det er det som er det beste med blogg, ikke pengene, men de trofaste leserne som står opp for deg!

Dato.09.06.2017 klokken.11:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Hvorfor kan ikke jeg som er datteren deres ha kontakt med dem, men du kan?

 • 08.06.2017kl.15:18
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (11 )

Hvorfor er det egentlig slik at du som ikke er Jehovas Vitne kan ha kontakt med foreldrene mine, mens jeg, barnet deres som var Jehovas Vitne, men som valgte å melde meg ut ikke en gang kan ringe dem uten å bli avvist? Det er et spørsmål utrolig mange lurer på, men et spørsmål som blant annet foreldrene mine lett kunne ha svart på. En annen sak er om svaret er akseptabelt...

Forskjellen på meg og dere som aldri har vært et Jehovas Vitne er at jeg vet hva jeg går ifra i motsetning til dere. Dere må også få muligheten til å finne "sannheten" som de sier. Jeg har vært en del av dem, visst hva de står for og selv valgt å døpe meg som et symbol på at jeg vil leve for Guden deres Jehova. Det er derfor de tar det så seriøst at jeg velger å melde meg ut, jeg bryter liksom mitt løfte til GUD! 

Så derfor snakker de og bruker tid på personer som ikke er Jehovas Vitne. De vil at folk skal legge merke til hvor snille, ærlige og fantastiske mennekser de er slik at de blir nysjerrig på religionen deres som gir dem en mulighet til å få andre til å bli interessert i religionen og bli en del av dem. De vil at alle skal se at det beste livet er et liv som Jehovas Vitner. Så slike som meg er bortkastet tid, jeg vet hva det går ut på så de kan ikke snakke meg tilbake. Eneste måten å prøve å få meg tilbake blir med å utstøtte meg slik at jeg får et så utrolig savn for menigheten og familien at jeg bare må tilbake for å kunne ha dem som en del av livet mitt, noe som blir helt feil i mine øyne. Nesten alle som kommer tilbake gjør det pga familie ikke pga at de savner Guden sin, noe som BURDE vært grunnen!

Jeg har ikke lengre noe håp om at familien min skal ta til fornuft og forstå at det de gjør er forferdelig, at de faktisk ska sette barnet sitt først som de sier de elsker. Det kommer aldri til å skje, de sitter bare i sitt eget hus og krysser fingrene på at jeg vil se at det ikke er et liv utenfor religionen og kommer tilbake. 

 

Dato.08.06.2017 klokken.15:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 11

Jeg trenger tips fra deg!

 • 08.06.2017kl.12:50
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (13 )

God morgen mine søte lesere.

I dag tar jeg med fri fra trening med god samvittighet for å bruke dagen på andre ting som jeg må få blitt ferdig med i løpe av dagen. Jeg har greid å kommet meg opp hver dag denne uken for å få fullført cardioen min, så jeg er meget fornøyd.

Så i dag tenkte jeg at jeg måtte ta bloggen litt seriøst, det er jo liksom jobben min nå som jeg ikke har noe annet arbeid. Time to do business hehe. Jeg har i det siste hatt helt jernteppe på hva jeg skal skrive om så vis du har noen ønsker kommenter dem gjerne ned!

Ha en nydelig dag videre alle sammen så snakkes vi snart!

Dato.08.06.2017 klokken.12:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

JEG ER HEKTA!

 • 07.06.2017kl.16:30
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

Jeg er rett og slett litt hekta, noe som egentlig er litt vittig. Jeg har fått dilla på å kjøre live-sendinger via Instagram for tiden. Jeg sitter kanskje 2 ganger til dagen, om ikke flere ganger å bare snakker med meg selv mens andre ser på. Det er ikke alltids det er så mange som ser på en gang, men jeg koser meg.

Jeg synes det er så utrolig gøy med videoer, men siden det er så stress med redigering så er det kjekkere å snakke live der jeg ikke trenger å tenke på noe annet enn å snakke. Vil du få med deg live-sendingene mine der jeg sitter som en dust og snakker med meg selv om alt mellom himmel og jord?

Da kan du følge Instragraen min under Christinalegreid. Følg meg også på snap under Christina_lgrd for daglig oppdatering om hvor jeg befinner meg og holder på med for dagene.

Dato.07.06.2017 klokken.16:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Fra Jehovas Vitne til Paradise Hotel deltager

 • 06.06.2017kl.14:52
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (19 )

Da var Paradise Hotel 2017 over og de har allerede gått i gang med å fiske inn nye deltagere for neste år! Jeg fulgte selv ikke så mye med på Paradise når jeg var Jehovas Vitne for det var fyfy, det var bare fyll og sex så det skulle vi holde oss vekke fra. Men selvfølgelig så snek jeg meg til å se det etter hvert, å det er ekstremt underholdene.

Jeg og venninnene mine drev å tulla med at vi skulle melde oss på og vinne alt. Det er jo en opplevelse for livet, hvem kunne ikke tenke seg 2mnd i syden? Men så har du kameraet som gjør at mange rygger og tenker seg om 2 ganger. "Man sliter med jobb etterpå", "Det er bare duster som melder seg på" og "Du ødelegger framtiden min" er bare noen få uttalelser som folk mener... Så kunne jeg tatt den risken?

Hva tenker du? 

Dato.06.06.2017 klokken.14:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 19

Det ble offisielt på selve bursdagen min!

 • 06.06.2017kl.10:34
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

Det er egentlig utrolig at jeg ikke har nevnt det før, det var liksom noe av det største som hadde skjedd meg og jeg drøyer med å skrive om det. Det har egentlig litt med at jeg føler jeg har snakket så mye om det med Jehovas Vitner og det at jeg ble utstøtt, så selv så er jeg så vant til situasjonen at jeg føler alle andre også ikke ser på det som noe stor greie.

Men jeg har nå etter hvert forstått at det er mange som er nysjerrige, det er ikke mange som forstår situasjonen og greier å sette seg inn i den. Det er ikke uten grunn media er veldig opptatt av det, det er jo en tragedie. Men uansett!

Bare det at jeg meldte meg ut var en utrolig seier for meg, jeg har aldri følt meg så fri. Å bare en uke etter så skulle jeg feire min første bursdag, men det var ikke det eneste som skjedde den dagen. Samme dag, tirsdag 16.mai fikk jeg brev fra menigheten jeg tilhørte at jeg nå var utmeldt, samtidig som det den dagen ble opplyst på møtet som de har hver tirsdag at jeg ikke lengre var et av Jehovas Vitner.

Så mens jeg feiret bursdagen min i Gjøvik sammen med venner og familie som er glad i meg, så satt mine tidligere venner og familie å fikk vite at jeg nå ikke lenger kan regnes som en av dem. Det forsvant en del "venner" fra sosiale medier den dagen kan man si, men det hadde jeg forventet.

Så nå har jeg dagen jeg ble født og dagen jeg ble offisielt fri for å leve mitt liv på samme dato! Det gir meg en enda større grunn til å feire den dagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dato.06.06.2017 klokken.10:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Det var siste dråpen

 • 05.06.2017kl.11:00
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

Selvfølgelig så skulle ikke ting plutselig snu seg å gå min vei. Det var som jeg tenkte, DET VAR FOR GODT TIL Å VÆRE SANT! I forhold til alt jeg har kjempet meg gjennom så er dette bare en liten bagatell, men når jeg legger alt dette sammen så ble det uansett prikken over i-en.

Jeg var så heldig (trodde jeg) å endelig få muligheten til å kunne fullføre læretiden min. Jeg elsket å være tilbake til salgsbransjen og blant nye mennesker. Jeg var utrolig heldig som fikk bli kjent med så utrolig fine mennesker som jeg skulle se på som mine kollegaer. Jeg fikk også høre at de så et potensiale i meg, så fortsatte jeg i samme spor så var det mulighet for jobb videre. Det var som om alt bare falt på plass, den ene brikken etter den andre. Det var som jeg sa: For godt til å være sant.

Å slik endte det også. Jeg hadde samlet opp informasjon som jeg skulle lese mer på når jeg tok helg, slik at jeg kunne slå enda sterkere til neste uke. Jeg møtte opp på sjefens kontor før jeg tok helg for å snakke om kontrakten. Jeg kom inn på kontoret med det største smilet, jeg tok gleden på forskudd og forventet det beste.

Jeg endte opp med å gå ut personalutgangen for siste gang. Sjefen hadde misforstått ordningen med lærling som betydde at hun ikke hadde mulighet til å beholde meg. Jeg beholdt smilet, men var knust innvendig. Det var vondt å bare se hvordan alt jeg hadde jobbet med var bortkastet, men det som var enda værre var at jeg hele uken hadde gått rondt med en følelse om at det kom til å skje. Det å gå fra å få høre at du har et stort potensiale å muligheter videre etter læretiden, til å ende opp med å miste alt er vondt.

Så jeg har bestemt meg nå for å slappe litt av. Jeg har, selv om jeg ikke liker å inrømme det stresset alt for mye med å skaffe meg jobb og inntekt. Jeg har mistet nesten hele familien min, gleden min. Jeg kan ikke miste meg selv! Så det viktigeste nå er å finne tilbake gleden i livet, det som gjør meg lykkelig. Jeg har alltids hatt lyst til at folk skal se på meg som en sterk og selvstendig kvinne. Så da er det på tide jeg er ærlig. Jeg er sterk nok til å innrømme at akkurat nå er jeg SVAK! 

Dato.05.06.2017 klokken.11:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Jeg er klar for å stenge meg inne

 • 29.05.2017kl.14:47
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (7 )

For noen utrolige dager vi har hatt! Det var nesten litt for varmt spør du meg. Mange teller nå ned til sommerferien sin for å kunne nyte været. Selv så ser jeg fram til en hektisk sommer med masse jobb, å det var det jeg håpte på også. Jeg kjenner at det gjør meg ingenting å stenge meg inne på jobb mens det er fint vær, jeg er bare så utrolig gira på å kunne jobbe å bli flink innenfor butikken. Så nå er det fullt kjør med både jobb og trening framover, så ser for meg at jeg snart starter opp med coach og matplanen igjen!

Håper alle får en fin start på uken!

Dato.29.05.2017 klokken.14:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

Lyset i tunellen

 • 26.05.2017kl.17:43
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

ENDELIG!

Etter 1 mnd i Gjøvik så fikk jeg tak i en plass hvor jeg kan fullføre læretiden min. Var så utrolig deilig å kunne begynne å selge igjen, det har jeg virkelig savnet. Jeg spratt opp av sengen 06.00 i dag for å kjøre morgencardio før min første dag på jobb selv om jeg bare hadde fått maks 5 timer søvn.

Selv om alt var nytt for meg så syntes jeg selv at jeg fikset det bra. Jeg endte opp med å være der 1 time lengre enn planlagt noe jeg ser på som et postitivt tegn. Endelig kan jeg slappe av med tanke på å komme i mål med utdanningen min!

"Det ordner seg for snille piker."

Dato.26.05.2017 klokken.17:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Slutte å blogge?

 • 23.05.2017kl.21:14
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Det er sykt hvor mye som kan skje på så kort tid. Fredag var mitt siste innlegg, dagene som kom etter gjorde at jeg ikke greide å sette meg ned å skrive. Før den dag i dag. Jeg elsker å blogge, men jeg har andre ting jeg prioriterer høyere. I tillegg så har jeg en videoblogg som aldri vil lastes ned pga nettet her, så har alltids endt opp med å prøve å få ordnet det. Men nei, jeg har ikke sluttet, gitt opp eller blitt lei. Det har bare skjedd en del de siste dagene!

Dato.23.05.2017 klokken.21:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

It's weekend baby!

 • 19.05.2017kl.10:41
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Da var det endelig fredag! Det er helt sykt hvor fort denne uken har gått og hvor mye som har skjedd. Min første bursdagsfeiring og 17.mai er endelig opplevd, å jeg gleder meg så mye til neste gang! Men det neste som skal oppleves nå blir nok min første JUL!

Men eneste jeg skal tenke på nå er helgen. Lillesøsteren min kommer nå til helgen, å jeg kan ikke vente med å se henne! Hun er den eneste jeg virkelig har kunnet kalle min beste venn, så merker jeg ikke har sett henne på lenge!

Hva er dine planer for helgen?

Dato.19.05.2017 klokken.10:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Derfor har jeg aldri feiret 17.mai

 • 18.05.2017kl.12:49
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (13 )

Det stemmer, jeg har aldri veivet med et Norgesflagg før 17.mai 2017! Selv så misunte jeg aldri de andre for å gå i 17.mai tog, jeg følte ikke jeg gikk glipp av noe i ung alder. Jeg feiret ikke 17.mai, men jeg gledet meg alltids til den dagen. Hvorfor?

Vi brukte fridagen på å samle menighetene hos noen som bodde litt ut på landet og som hadde en stor hage. Vi grillet og hadde spenn på boks både med voksne og barn. Det var utrolig koselig faktisk, så jeg ville ikke byttet det ut med å gå i tog på den tiden.

Men selve grunnen til at vi ikke feiret 17.mai var fordi Jehovas Vitner tror i framtiden at alle skal bli ett, så hele jorden kommer til å bli ett "land" med en konge. Deres Gud, Jehova. De ser på det å hedre landet sitt på samme måte som å tilbe og bøye seg ned for flagget, noe de ikke skal gjøre. Eneste de skal tilbe er sin Gud, så det er derfor vi aldri feiret 17.mai som jeg vet.

Dette året ble en rolig 17.mai feiring med familie og venner, noe jeg syntes var mer enn nok etter bursdagsfeiringen min dagen før. Men neste år så er planen å få oppleve både tog og den tradisjonelle 17.mai feiringen!

Så håper alle hadde en nydelig 17.mai feiring, å at dere får en fin uke videre!

Dato.18.05.2017 klokken.12:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

Slik opplevde jeg min første bursdag

 • 17.05.2017kl.21:37
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

Jeg var rett og slett helt målløs i går. Jeg gikk rundt meg selv å visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere. Jeg stakk på trening for å lufte hodet og få tiden til å gå før selskapet.

Jeg hadde ikke invitert så mange, men bare de nærmeste som jeg hadde igjen. Men så kom den ene etter den andre fulle bilen med nydelige mennesker som hadde spurt om å få lov til å komme og være med å feire meg. Jeg visste jo ingenting, så jeg ble helt overveldet av følelser.

Det er helt sykt å tenke over at dette har jeg gått glipp av i 19 år! Det har aldri vært fokus på å feire seg selv, det er IKKE ok. Så det å stå der med fullt hus av mennesker som kom for å feire MEG var en utrolig følelse! Det ble så mye at jeg ble så sliten av alt, jeg var helt utslitt.

Men samtidig en så god følelse. I slutten satt jeg bare på enden av bordet litt unna alle og bare hørte på hva folk sa og så alle de nydelige menneskene. Jeg er evig takknemlig for å få lov til å være en del av disse! Jeg har mistet mange, men jeg har fått så mye mer!

♥ Christina

Dato.17.05.2017 klokken.21:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Min første 17.mai feiring!

 • 17.05.2017kl.14:38
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )

GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN!

For noen dager! Bursdag for første gang i livet mitt i går og min aller første 17.mai feiring i dag. Vil bare si tusen takk for alle gratulasjoner! Planen er å få lagt ut bildene i løpet av dagen. Men først blir det 17.mai feiring med rekefest og pavlova.

Håper alle får en nydelig 17.mai feiring!

Dato.17.05.2017 klokken.14:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Birthday girl!

 • 16.05.2017kl.15:14
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Da var det endelig MIN dag! 20 år og klar for min første bursdagsfeiring. Kjenner jeg egentlig ikke heilt forstår hva som skjer, har ikke gått innpå meg enda. Men uansett, en RÅ dag skal det bli, med mine beste. Bilder fra bursdagen blir lagt ut i løpe av morgendagen.

Håper alle får en nydelig 16.mai! Det er jo også russens dag, så det er uten tvil rette dagen å utforske Gjøviks utesteder!

Foto: Herdag Hansen

Dato.16.05.2017 klokken.15:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

En kjærlighet som ikke er overfladisk

 • 12.05.2017kl.11:23
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Jeg ble helt målløs etter gårsdagens bursdagsfeiring. Jeg begynte å skjønne hva jeg hadde gått glipp av, hvordan ekte kjærlighet føles. Det å se familie og venner komme sammen for å feire onkelen min var utrolig godt, han fortjener det så utrolig mye!

Meg og onkel

Meg og tante

Det var en utrolig fint og vellykket bursdag! Jeg følte meg hjemme, hjemme der folk er oppriktig glad i meg uansett hva. Jeg har fått familien min tilbake, etter å ikke ha sett dem på 9 år! De er noen unike mennesker hele gjengen, fylt med kjærlighet. Jeg kunne aldri bedt om noe bedre!

Gratulerer med dagen onkel!

♥ Christina

Dato.12.05.2017 klokken.11:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

I avisen 2 dager på rad!

 • 11.05.2017kl.09:14
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

Jeg har bare bodd i Gjøvik i litt over en måned og blogget i under en måned, men jeg har oppnådd mer på 1 måned i Gjøvik enn 19 år i Haugesund! Alt er helt uvirkelig, å jeg føler jeg lever i en liten boble akkurat nå.

Jeg har vært så utrolig heldig å få ligget blant topp 20 på blogg.no en del ganger! I går var jeg forsideartikkelen til Oppland Arbeiderblad, og også i dag er det en artikkel i avisen med en oppfølger av responsen jeg fikk! Jeg har blitt overøst av kjærlighet og støtte av så mange utrolige mennesker, jeg er evig takknemlig!

Men jeg må uten tvil overbringe den største takken til tanten og onkelen min! Dere var de som tok meg imot med åpne armer inn i huset deres. Dere støttet meg i alt, og var der når jeg trengte noen mest. Dere er mine forbilder for hvordan jeg vil være! Alle som kjenner dere vet at jeg er kommet til personer som virkelig kommer til å ta vare på meg! TUSEN TAKK!

Takk til dere alle! Ingenting av dette hadde vært virkelighet hadde det ikke vært for dere!

♥ Christina

Dato.11.05.2017 klokken.09:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

DEN ER UTE PÅ NETTSIDEN DERES!

 • 09.05.2017kl.19:55
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

Da er den ute på nettsiden til Oppland Arbeiderblad (KLIKK HER) for abonnenter! Er utrolig spent på responsen, men jeg kan uten tvil si meg fornøyd med hvordan alt er lagt fram. Det jeg var mest spent på om foreldrene mine hadde kommentert noe til saken med tanke på at de har krav på det, og eventuelt hva de ville ha sagt!Christina

 

Dato.09.05.2017 klokken.19:55 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

"Det er i motgang det går oppover"

 • 08.05.2017kl.19:51
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

Er det noe jeg virkelig har lært gjennom årene så er det å aldri gi opp! Selv nå som jeg går gjennom en forferdelig tragedie så føler jeg meg bare sterkere enn noen gang. Jeg vil aldri la noen ting hindre meg til å strekke meg mot mine drømmer!

 

Her er litt bilder av dagens outfit som vi tok i Gjøvik senturm!

 

Topp fra Bikbok | Bukse, jakke og choker fra Gina Tricot | Veske fra Michael Kors (KJØPES HER)

♥ Christina

Dato.08.05.2017 klokken.19:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Intervju med Oppland Arbeiderblad

 • 05.05.2017kl.16:35
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

Da var det endelig fredag!

For en dag! Først og fremst er jeg overlykkelig over at det er så utrolig fint vær i dag, bare det gjør meg overlykkelig! Så skulle jeg til byen for å møte noen reportere for Oppland Arbeiderblad. Utrolig hyggelige folk, jeg slappet så godt av under hele intervjuet. Hva det blir om vil jeg ikke røpe med det første, men det blir uten tvil bra! Jeg fikk høre at det blir nok publisert etter helgen så da sier jeg ifra med en gang det er ute.

Jakke og topp fra Bikbok, bukse fra Gina Tricot og sko fra Høyer.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter intervjuet så tok vi oss e tur på CC for sushi lunsj. Elsker sushi så blir ikke lenge til jeg skal tilbake.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så en ganske bra start på helgen! I morgen ser det ut til at det blir en tur til onkelen min i Oslo på markedsdager så det blir artig!

Ønsker alle en nydelig helg!

♥ Christina

 

Dato.05.05.2017 klokken.16:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Damenes aften 2017

 • 04.05.2017kl.17:11
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (5 )

For en utrolig fin dag!

Har fått vært ute og slikket litt sol, gått tur/gått meg vill. Det stemmer, skulle gå tur å endte om med en skikkelig omvei. Slik er det når en er ny i strøket, men takk og lov for at jeg hadde telefonen slik at jeg kunne finne ut hvor i huleste jeg har. Heh.....

Add meg gjerne på Snapchat: Christinalgrd

Nå har jeg akkurat stelt meg og klar for kosetur med tante og niesen min til sentrum. Er Damenes aften så skulle visst vær litt tilbud og underholdning så vi tar turen ned å titter litt.

Ha en nydelig torsdag alle sammen! Bare en dag igjen til helg!!

♥ Christina

Dato.04.05.2017 klokken.17:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

New nails

 • 03.05.2017kl.19:25
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (13 )

God kveld skjønnheter!

I dag var en tur innom Glossy Island Nailbar i Gjøvik for å endelig få fikset neglene mine igjen. Har savnet lange velstelte negler så lenge at jeg fikk ikke meg selv til å kunne vente lengre. Var så utrolig heldig å få verdens herligste jente med navn Frida til å fikse dem for meg. Hun var utrolig dyktig å jeg elsker resultatet! Det var akkurat slik jeg hadde sett for meg, så det blir ikke siste gang jeg går til henne!

Nå er planen å kaste på seg treningsklær og ta meg en joggetur i finværet. Må nytes så lenge det varer. Ha en nydelig kveld videre!

♥ Christina

Dato.03.05.2017 klokken.19:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

Livet som modell

 • 28.04.2017kl.18:03
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (5 )

Da var det endelig fredag!

For en hektisk uke! Denne uken har vert utrolig spennende å jeg har lært så utrolig mye. Både i dag og i går fikk jeg prøvd meg som modell å jeg fikk sjokk hvor utrolig krevende det var. Du blir utrolig sliten i kroppen etter noen timer i alt slags stillinger og poser. Men så utrolig fornøyd jeg ble!

Fikk en sniktitt på bildene som ble tatt i går før redigering å jeg ble så utrolig fornøyd. De bildene var de viktigste med tanke på at jeg skal bruke dem i innlegget som kommer i løpe av helgen. De bare måtte bli perfekte, å det ble de uten tvil!

I dag gikk det mer i portrett, men så utrolig bra de også ble! Fikk sjokk av meg selv nesten. Hvor godt jeg slappet av foran kamera. Det var utrolig kjekt, å jeg håper virkelig ikke dette blir siste gangen.

God helg

Christina

Dato.28.04.2017 klokken.18:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Bildedryss fra Gran Canaria 2017

 • 27.04.2017kl.13:42
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Dette er årets høydepunkt i 3 år nå!

Vi har fast reist til Clubhotel riu Gran Canaria på vintertid i 3 år og jeg blir bare mer og mer forelsket i plassen.

Her er litt bilder fra turen i februar.

Dato.27.04.2017 klokken.13:42 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

JEG VIL BARE GI OPP

 • 26.04.2017kl.15:15
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (3 )

Heisann finingene!

Da var det onsdag, dagen jeg skal gjøre ALT! Var hjemme i hele går for å ta selvbruning, hårkurer, ansiktsmasker og alt jeg kom på til shooten i morgen. Så det jeg egentlig hadde planer om å gjøre i går tar jeg heller i dag. Så til nå har jeg vert innom litt forskjellige bedrifter med tanke på å finne meg en læreplass slik at jeg kan skaffe meg fagbrev. Møtt utrolig mange hyggelige mennesker, men som jeg så komme så har de fleste lærlinger eller ikke mulighet før til høsten... Jeg føler nesten litt for å gi opp, men minner meg selv på at Christina gir ALDRI opp! Jeg må bare være tålmodig og åpen for at dette kommer til å fikse seg så lenge jeg står på og fortsetter å søke.


Akkurat nå tok jeg turen opp til Lasse Liten Cafè, yndlings cafèen min for å slappe litt av og skrive litt søknader og slik. Er deilig å bare komme meg ut av og til og få ny inspirasjon og motivasjon i hverdagen. Så om noen timer skal jeg møte en fotograf for et oppdrag han ville jeg skulle være modell for, yey! Så etterpå tenkte jeg å stikke hjem å filme en videoblogg til spørsmålsrunden del 2.
Ha en fin onsdag alle sammen så snakkes vi!

♥ Christina

Dato.26.04.2017 klokken.15:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

OLD PHOTOS

 • 25.04.2017kl.10:59
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (4 )

Det er helt utrolig hvordan vi kan forandre oss i løpe av noen år! Jeg gikk gjennom gammle bilder på Mac-en min i dag og jeg har så utrolig mange bilder som jeg ikke husker en gang. Alt fra min første selfie til når begynte å bygge muskler. Det å se hvordan jeg sminket meg da i forhold til nå, det blonde håret mitt og klærne jeg brukte da.

Det jeg faktisk savnet litt er det platina blonde håret. Jeg må snart til frisøren igjen men har ingen anelse om hva jeg skal finne på. Har vurdert grått, blondt, ha det slik jeg har det.... Men har enda ikke kommet til noe konkret, men det er også litt pga jeg helst vil finne en dyktig frisør først slik at jeg kan snakke med dem om hva de også tenker.

 


♥ Christina

Dato.25.04.2017 klokken.10:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Går det ann å ha så mye uflaks?

 • 24.04.2017kl.13:12
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (8 )Jeg tror aldri jeg har opplevd maken til en dag som denne! 

Jeg hadde faktisk gledet meg til en ny uke og komme i gang med hverdagen igjen, men for første gang på lenge missliker jeg virkelig mandager. Våknet opp litt før syv i dag å var relativt våken og klar for å hoppe i treningstøyet å komme meg på trening. Når jeg kommer på trening og har gått på mølla i max 5 minutter så blir det trådløse headsettet mitt tom for strøm og musikken forvinner. Ikke nok med at jeg må gå i 25 minutter på mølla uten musikken min, men jeg får også med meg når musikken slutter at mølla knirker... yey..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom gjennom det og stakk hjem for å lage frokost og gjøre meg klar til et møte litt senere. Når jeg setter meg i bilen som er overfalt av snø og begynner å kjøre så begynner bilen og svinge mot siden når jeg bremser. Det var bare noen centimeter fra jeg havnet i grøfta. Jeg er vant til at bilen lever sitt eget liv, å det er jo utrolig glatt selv om jeg har vinterdekk så jeg fortsetter å kjøre. Heldigvis så skulle tanten min også ut på ærend og stopper meg før jeg kommer til hovedveien. Det viser seg at det ene hjulet på bilen har låst seg... Typsik 

Heldivis så kjører hun meg til møtet, men må videre. Etter møtet må jeg gå et godt stykke med skjerfet surret rundt hodet og iskald med både vind og snø i fjeset under hele turen til jeg endelig kommer fram til senteret her jeg sitter nå. Husker ikke sist jeg har så uheldig på en og samme dag. Jeg gikk rett og satt meg på en kafè med en kopp grønn te for å kunne slappe av og bli varm igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper virkelig ikke uken fortsetter i samme spor. Men jeg fikk i alle fall gjort det jeg alltids har villet gjort, sitte på en kafè og blogge. 

♥ Christina

 

Dato.24.04.2017 klokken.13:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Fishnet, hæler og kafébesøk

 • 21.04.2017kl.20:51
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

God kveld alle sammen!

Jeg kom så og si akkurat hjem fra et utrolig koselig kafébesøk med nå den utvalgte fotografen til mitt mest personlige innlegg som jeg vet det kommer til å bli mye forskjellige reaksjoner på. Går alt etter planen så blir alt klar til neste helg.

Hoppet litt ut av komfortsonen og fant fram hælene. Har alltids elsket å gå i høye hæler, å synes det er kipt at ikke flere gjør det i hverdagen. Elsker holdningen en får, og hvordan selvsikkerheten slår inn. De første minuttene var det veldig ukomfortabelt å klikke rundt og se blikkene ned på skoene og opp igjen på meg. Men etter hvert ble jeg mer komfortabel og fikk en skikkelig mestringsfølelse!

Ha en fortsatt fin kveld og god helg!

♥ Christina

Dato.21.04.2017 klokken.20:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Nå kan dere spør meg om alt!

 • 21.04.2017kl.11:10
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (14 )

Da var det endelig fredag, å jeg har faktisk blogget i en uke i dag! Vil takke alle som følger meg og som kommenterer! Selv om jeg ikke kanskje har svart på kommentaren din så skal du vite at jeg har sett den og setter utrolig pris på deg!

Tenkte å kjøre i gang med en spørsmålsrunde, så kommenter gjerne alt du lurer på og vil se mer av! Tenkte å svare på spørsmålene i løpe av helgen så fyr løs mens du kan.

Senere i dag skal jeg innom å møte en fotograf her i område. Har ekstremt store planer for det kommende innlegget, å er veldig spent på hva han tenker og mener om ideene.

Håper alle får en fin helg!

♥ Christina

Dato.21.04.2017 klokken.11:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 14

Rosablogger kjører opp mot bikinikroppen!

 • 20.04.2017kl.17:26
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Trenger ikke å være mandag for å starte opp med ting. Starte dagene igjen med proteinpannekaker, å starte opp med programmet igjen var tungt men samtidig utrolig deilig.

I dag var det glutes som sto på planen, å rumpa fikk virkelig gjennomgå! Kjente jeg ikke har trent så hardt på en stund, men nå er det den veien i går framover.

Elsker "bad ass" stilen til treningssenteret. Har alltids ønsket å trene på et slik gym. Høy musikk, folk som du ser elsker trening og utrolig bra utvalg av apparater. Kommer til å stortrives her!

♥ Christina

Dato.20.04.2017 klokken.17:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

En sommer litt utenom det vanlige

 • 19.04.2017kl.18:38
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 1 )

Dette blir den første sommeren der jeg faktisk ikke er så giret på å ligge på stranden, sole meg, spise masse is og grillmat.


 

Etter at jeg begynte å reise årlig til syden på vintertid så har jeg ikke hatt det behovet for sol og varme her i Norge. Det jeg gleder meg med sommeren i år er det å kunne sitte ute og spise, ha morgencardio ute uten å fryse i hjel og kunne gå med lettere og mindre klær. 

Men ønsket mitt for denne sommeren blir egentlig å jobbe mest mulig i sommer og heller spare opp til en skikkelig sydentur til vinteren. Jeg vil også fokusere på treningen og målet mot fitness. Så denne sommeren foretrekker jeg å koke på treningssenter enn på stranden i varmen. 

Hva er dine planer for sommeren?

♥ Christina

Dato.19.04.2017 klokken.18:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Kafékos og sterke følelser

 • 19.04.2017kl.15:41
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (5 )

For en utrolig fin start på dagen! I dag var det rett opp av senga, dusje å stelle seg før vi stakk på cafe og spiste lunsj/frokost. Jeg, kusinen min, tanten min og hennes venninne. Det var så utrolig koselig der vi satt rundt pensjonistene, jeg gleder meg nesten selv til å bli pensjonist når jeg ser en hel vennegjeng sitte og se ut som de har all verdens med tid og bare koser seg og nyter tiden med hverandre.

Vi satt i noen timer, men følte jeg satt der i 10 minutter. Jeg husker ikke sist jeg slappet så godt av og koste meg så mye. Det å sitte blant folk som er glad i deg, som elsker og støtter deg for den du er og meningene dine selv om de ikke nødvendig vis trenger å være enige er en ubeskrivelig følelse.

Jeg sitter inne med så mye som jeg bare vil fortelle og skrive om, men som jeg føler jeg ikke helt er klar til å gi ut enda. Men etter den utrolig fine samtalen i dag, så føler jeg at det ikke er lenge til jeg kan åpne meg, selv her på bloggen.

Det er et stort skritt for meg å ta, men det å vite at jeg har så mange som støtter meg så er det ikke så skummelt lengre. Det er bare spørsmål om tid...

Christina

Dato.19.04.2017 klokken.15:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Rommet mitt er ferdig!

 • 18.04.2017kl.17:40
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (9 )

Da var det endelig ferdig! Etter lang tid med rydding, ommøblering og henge opp hyller og speil så ble jeg ganske fornøyd med resultatet. Har savnet å ha et skikkelig jente rom siden jeg flyttet hjemmefra. Når jeg bodde i hybelen så var det så lite at det eneste det var plass til var en seng på rommet så det ble aldri prioritert.

♥ Christina

Dato.18.04.2017 klokken.17:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

6 ting jeg skal gjøre denne uken

 • 18.04.2017kl.13:28
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: ( 1 )

God morgen! 

Da var påskeferien over som innebærer at hverdagen med skole og jobb er tilbake. Selv så er jeg ganske glad for hverdagen og rutiner, det får meg til å komme meg ut og tiden går så mye fortere. Selv så er jeg tilbake til matplanen min med proteinpannekaker til frokost, en stor favoritt. Videre i dag tenkte jeg å få rommet helt ferdig slik at dere kan få se det, også en tur innom et nytt treningssenter senere i kveld som jeg har hørt utrolig mye bra om i håp om at der er noe for meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også satt meg 6 mål for uken for jeg skal jobbe med for å komme meg opp av senga og få noe ut av dagen.

1. Minst 2 innlegg på bloggen til dagen.

2. Lage en videoblogg. Hva det skal være om er jeg ikke helt sikker på så bare kom med forslag. Det kan være alt fra sminkevideo, spørsmålsrunde osv.

3. Skaffe meg en jobb.

4. Blogge en annen plass enn hjemme. Det har jeg alltids villet. Bare sette meg på en cafe, bestille en kopp te og blogge. Det gir meg mulighet for å få inspirasjon fra andre personer, omgivelser og atmosfæren. Jeg er veldig komfortabel med å være alene så det tror jeg ikke skal være et problem.

5. Ta med meg kameraet uansett hvor jeg går. 

Så ønsk meg lykke til, å ha en fin tirsdag videre så blogges vi.

♥ Christina

Dato.18.04.2017 klokken.13:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
Christina Lægreid

20 Stavanger


DesignIna Anjuta