Turn Off hos gutter!

Jeg er nesten imponert at de faktisk tørr å ta seg friheten til det, selv når alle jenter skriker ut at det er noe av det mest ufyselige en kan gjøre! Noen ting er verre enn andre, men her er mine topp 6 på mest TURN OFF på gutter:

1. Masete/klengete

Der er det noe ikke alle gutter helt forstår. Uansett om du viser med første sekund at du ikke er interessert så fortsetter noen av dem å mase på deg. Det hjelper ikke å ikke svare dem på evigheter, de tar ikke pointet da heller. Gutter sier jenter kan være klengete og masete, men det kan virkelig gutter også!

2. Skryter over hvor god han er i senga

Unngå den tabben for din egen del! Hvis du er så ufattelig god, overrask henne. Gjør du den feilen av å skryte av underlivet ditt til himmels så ender hun som oftest med å bli skuffet, noe som kan ende med at det var siste gangen siden du var så høy på deg selv.

3. Care

Det er en mellomting mellom å være masete og care, så unngå disse to fasene! Værste jeg vet er når jeg spør om noe konkret, men så gidder de ikke å svare. Greit hvis du ikke er interessert i henne, men si heller i fra da enn å ignorere.

4. Lukter vondt

Ohhh no! Det er røde lys for jenter!

5. Sjenert/hard to get

Nei det er ikke sjarmerende eller sexy! Vær en mann og vis hva du vil ha! I alle fall jeg orker ikke å jakte på deg. Det er menn som er selvsikre og som tar initiativet som er sexy! Lær deg forskjellen.

6. Dickpicks

Uansett hvor mange ganger vi kvinner sier det så forstår ikke mange det enda! Det er noe av det ekleste jeg kan få tilsendt, det ender som oftest med blokkering. Ikke send bilde av tissen din med mindre hun i så fall spør, ellers så kan du ha den for deg selv! AMEN!

18 kommentarer

Siste innlegg