Startet dagen med GRAVIDITETSTEST!

God morgen, da var det torsdag og jeg er på vei til legekontoret! Selv så fikk jeg litt småpanikk i dag og fant fram en graviditetstest. Humøret mitt har vært ganske ustabilt i det siste, mye pga følelser når det gjelder familiesituasjonen. I tillegg så har jeg ikke hatt mensen på noen måneder, det fordi jeg har hoppet over og bare fortsatt det det etter jeg ble stripper. Så de to tingene var nok for at jeg begynte og tenke å stresse litt med tanken om det. 

Mitt verste mareritt er å ikke finne ut av at jeg er gravid før det er for sent, noe som selvfølgelig skal litt tid. Men der er jeg ganske hysterisk, jeg liker heller å være på den sikre siden. Jeg har alltids noen graviditetstester på rommet for sikkerhetsskyld. Det hadde ikke vært skandale om den var possitiv, for jeg vet hva jeg hadde valgt. Abort. Der er det ikke noe spørsmål, det er et valg jeg er 100% sikker på at jeg hadde tatt. 

Jeg husker jeg hadde lyst å sterilisere meg når jeg var Jehovas Vitne, for der er abort FYFY! Noe som stresset meg mye med tanke på at jeg ikke hadde lyst på barn i det hele tatt, å uhell kan skje, hva skulle jeg gjort da liksom!? Heldigvis lever jeg ikke under slike regler lengre, så jeg kan slappe litt mer av. Men jeg passer alikevell på at jeg tar p-pillene og slik som hindrer at jeg kan bli gravid. Jeg tar ikke så lett på abort, jeg gjør det jeg må for å unngå å havne i den situasjonen.

MEN! Var testen POSITIV!? Derfor jeg skal til legen? Der kan dere som jeg slappe av, testen var NEGATIV! Da kan jeg slappe av i dag også. Grunnen til at jeg skal til legen er en annen grunn, så har ingenting med graviditet å gjøre. Heldigvis!

24 kommentarer
  1. Altså, du burde faktisk tenke litt lengre hvis du ikke vil være gravid nå så finnes det prevansjon!!
   Abort skulle vært ulovlig!!

  2. Pia: Skjønner du ikke at hun bruker prevensjon når hun sier at hun har hoppet over?
   Les skikkleig før du kommenterer.

  3. Nå må du virkelig lære deg å faktasjekke og ikke minst skrive på en skikkelig måte. Hadde jeg vært norsklæreren din, hadde jeg vært så flau.
   For ikke å snakke om andre lærere du har hatt. Kastrering? Vet du virkelig hva dette betyr? Oppfør deg.
   I tillegg så skryter du over hvor 100% POSITIV (ja, det skrives slik) du er til kroppen din, og at alle burde være seg selv, så ligger du selv å gjemmer magen din bakom armen. This is so hypocritical guuuuuuurl. xoxo

  4. Herregud: Serilisering* Beklager hvis det irriterte deg så meget.

   Dette er en normal pose for å få bedre holdning, så var ikke med tanke på å gjenne noe. Men hvis du er så fokusert på å se magen min så skal du få lov til det 😛

  5. Sterilisering* 😉
   Magen din kan du ha for deg selv, finnes nok av chubby wannabe pornstars der ute.

  6. HERREGUD:
   Hvorfor gidde å bruke tid og energi på og kritisere andre? Tviler neppe du får det noe bedre med deg selv av å gjøre dette ”Herregud”.
   Livet er alt for kort, bruk livet du har fått tildelt til noe positivt. La folk få gjøre som de vil 🙂

  7. Annika; Å* kritisere 😉
   Dessuten så er jeg på jobb, så ikke nok med at jeg får ut frustrasjon og føler meg absolutt bedre. Jeg får til og med betalt for det. Så da synes jeg du kan la meg gjøre hva jeg vil. :))))

  8. La nå denne hyggelige damen få lufte vettet da. Trenger ikke bare å fokusere på det negative når folk skriver noe på nettet. Dette er en hyggelig blogg hvor en nydelig dame lufter sine tanker. Hvorfor er det så mye hat på sånne plasser?

  9. Støtter deg 110%. Gi faen i haters. Folk kan kritisere alt de vil, men realistisk sett så sitter jo de med så lite å gjøre at de bruker energi på å rakke ned på andre, mens du bruker energien din på å være deg, og leve ditt liv. Digger deg, haters gonna hate.

  10. Hei, fant frem popcorn da jeg leste kommentarene til dette innlegget. Jeg er sikker på at du har hørt om flere typer prevensjon før men, jeg vil tipse deg om P-stav. 🙂 om du ikke er keen på barn (nå). Så varer staven i 5 år av gangen. ✌🏻 Hormonene er ikke Værre en p-piller. Jeg har vært igjennom 2 aborter før og det er en uhyggelig reise man ikke er helt forberedt på kroppslig og mentalt, Vondt er det også!. Nå har jeg en sønn på 6 mnd og siden han ble perfekt på første forsøk, skal ikke jeg ha fler …(med det første) hahaha. Sverger til P-stav! 5 år fri for bekymring. Go Go Go!

  11. Anmeld hate du. Hadde eg gjort. Foreldrene til de som hater burde kastrert seg hahaha oii sorry sterilisert seg. For kim vil ha slike barn så rakker ned på andre? You go girl

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg