DET HAR VÆRT ET HELVETTE

___________________

Det er ikke til å nekte at jeg har vært elendig med å blogge fra den dagen jeg reiste på ferie. Det bygget seg litt opp når jeg kom hjem, men så datt jeg helt vekk. Som jeg nevnte så har jeg levd i en boble siden jeg kom hjem, å den boblen var utrolig vanskelig å bryte. Jeg mistet all motivasjon, noe som skremmer meg når jeg tenker på at sist det skjedde så gikk jeg opp 20kg. Jeg sov til 2-3 på dagen, jeg spiste frokost 6 om kvelden som var som oftest fast food eller is og jeg trente ikke i det hele tatt osv. Som alle vet så er dette virkelig ikke meg, men helt det motsatte. Jeg har rett og slett ikke hatt motivasjonen og styrken til å ta tak, selv om jeg innerst inne virkelig savnet de gamle rutinene. Jeg greide bare ikke å gjøre det.

____________________

Jeg kan mildt sagt si at det har vært et helvette. Jeg har prøvd i noen dager nå, men så ødelagt som døgnrytmen min er så greier jeg ikke å sovne før 3-4 om natten, noe som virkelig er slitsomt. Jeg visste at hvis jeg ikke greier å komme meg på trening på morgenen i dag så blir det nok en dritt uke i vente. Jeg sovnet ikke før kanskje 4 i natt, men heldigvis så skulle jeg i et møte i dag, så jeg kom meg på trening for første gang på 3 uker!

 

Dette var virkelig en mestringsfølelse uten like! Det å komme seg på trening har vært så vanskelig, men i dag fikk jeg endelig den feite rumpa mi på trening, hihi. Jeg gleder meg faktisk i hjel til å trene styrke i kveld selv om jeg vet at jeg kommer til å dø av gangsperr i morgen. Jeg må bare slite meg skikkelig ut i dag slik at jeg sovner tidlig i kveld.

____________________

Nå er sommeren så nær at jeg ikke kan droppe øktene mine!

Siste innlegg